sumienie.lk 08.12.07, 08:41 Tak jak Ujazdowski i reszta kończą wszystkie służalczyki Jarosława Kaczyńskiego. Wystarczy, że wodzuś uzna, iż są dla niego nieprzydatni i już trafiają na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 08:46 Prezes Kaczyński nie lubi tych co idą przed nim:)...woli tych co idą za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 09:28 A niech geniusz Jarosława dalej ich tak prowadzi. W PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
expert_spod_mostu_kierbedzia Goodbye Mary, goodbye Jane, will we ever 08.12.07, 10:23 meet again..taka piosenka Supertrampa..czy czegóś tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorski.radek Kaźmirz, ty jesteś taki wierny, szczery, głuptak. 08.12.07, 10:45 Wszyscy cię wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoknij_mnie_w_pompe **Ostateczny upadek oszalalego z nienawisci PiSu** 08.12.07, 11:23 jest juz tylko kwestia czasu. Pos Kaczynskich przewodem idziem na dno. Bul, bul, bul.... Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 08:49 Podobnie można napisać o Janie Marii Rokicie...tak kończą wszyscy Ci którzy niepodobają się Wodzowi z Kaszeb i mistrzowi zakulisowych gierek Schetynie..... fak jest jeden ..szkoda K.M>.Ujazdowskiego ..zawsze na niego głosowałem bo to uczciwy kulturalny i kompetentny polityk.... mam nadzieję że to on zostanie w PiS-ie a nie Karski..... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 10:32 W zupełności się zgadzam, podobny scenariusz wywiadu możnaby napisać do wywiadu z R.M. Rokitą. Aczkolwiek Rokicie daleko do klasy Ujazdowskiego. W zasadzie szkoda takich ludzi Jak Ujazdowski czy Zalewski w polityce wzajemnego okładania się po mordach nie ma dla nich miejsca. Cóż PIS miał szansę i Polska miała szansę dwa lata temu. Ambicje polityków po obu stronach tą szanse pogrzebały, szkoda. zenonbombalina69 napisał: > Podobnie można napisać o Janie Marii Rokicie...tak kończą wszyscy Ci > którzy niepodobają się Wodzowi z Kaszeb i mistrzowi zakulisowych > gierek Schetynie..... fak jest jeden ..szkoda > K.M>.Ujazdowskiego ..zawsze na niego głosowałem bo to uczciwy > kulturalny i kompetentny polityk.... mam nadzieję że to on zostanie > w PiS-ie a nie Karski..... Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 10:50 No zta klasą Ujazdowskiego tos zajechał, fakt jest kulturalny, w miarę obyty i faktycznie nie wdaje się jak to ująłeś w "okładanie po mordach", ale pomimo tych wszystkich zalet to patentowany buc i narcyz i ztych powodów mówienie o jego klasie to przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 11:07 Ciekawy jestem kiedy Ci się objawiła ta jego bucowatość.... jeśli on nie ma klasy to co powiesz o Palikocie, Schetynie , Hance GW, Niesiołowskim i Kutzu???? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 12:57 Niestety, mylisz się co do Ujazdowskiego. jako minister kultury był mniej irytujący, niż np. minister sprawiedliwości, ale to straszny człowiek. w innym wątku pisałem: "A Ujazdowski to juz w ogóle klęska. Jako minister kultury nie miał skrupułów, by swoich podopiecznych (praciwników kultury) wyrzucić na bruk, jeśli tylko Kościół tego zażądał (np. żądając jakiegoś budynku). Człowiek bez kręgosłupa i skrajnie cyniczny." Zapytajcie go, jak chciał paśstwowe budynki dać "w gwiazdkowym prezencie" arcubiskupowi Petzowi (to jeszcze za rządów AWS-u było). Co z tego, że Ujazdowski kulturalnie mówi, skoro w czynach jest paskudny? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 11:19 zenonbombalina69 napisał: > Podobnie można napisać o Janie Marii Rokicie...tak kończą wszyscy Ci > którzy niepodobają się Wodzowi z Kaszeb i mistrzowi zakulisowych > gierek Schetynie..... fak jest jeden ..szkoda > K.M>.Ujazdowskiego ..zawsze na niego głosowałem bo to uczciwy > kulturalny i kompetentny polityk.... mam nadzieję że to on zostanie > w PiS-ie a nie Karski..... Czyli jest tak jak było w PZPR. Ale skąd obaj wodzowie mieliby czerpać wzorce, skoro jedyną wielką partią rządzącą, jaką znali, była PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 11:25 Nie wiem czy jest tak jak w PZPR... nigdy tam nie byłem ... niestety aby cie zmartwić powiem ci że w PO jest podobnie..... kto nie pasuje wodzowi DT lub jego pomagierowi od brudnej roboty Grzesiowi Sch. to zostaje odpalony..... Odpowiedz Link Zgłoś
majofonez Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 08:50 J.Kaczyński jest jak agent Smith,może "wejść" w postać każdego członka PiS!! Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: teraz czekamy na następnych odszczepieńców... 08.12.07, 09:13 oj to jeszcze długo naiwniaczku poczekasz, chyba że masz na myśli PO Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jestes naiwnym kaczysta. 08.12.07, 09:56 Szereg PIS-u sie skraca,NIEDLUGO ZOSTANIE W NIM TROCHE RYDZYKOW i smiesznych muchomorow. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 08:56 Cała nadzieja w tym, że dyktator nie posłucha trzech odszczepieńców i doprowadzi do upadku i swoją partyjkę i stanowisko swojego braciszka Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Za kaczorem Jaroslawem chodzi sie gesiego, 08.12.07, 09:10 WEDLUG ZASLUG.Druga pozycja w szeregu jest zagwarantowana dla kaczora Lecha i nie podlega wspolzawodnictwu w 'PARTII'.POZOSTAE POZYCJE w partyjnym szeregu PODLEGAJA OSOBISTEJ WERYFIKACJI przeprowadzanej przez samego PREZESA JAROSLAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Kaczynski lepperyzuje PiS-kto robi za Anete? 08.12.07, 12:33 kolargolo napisał: > i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: Kaczynski lepperyzuje PiS-kto robi za Anete? 09.12.07, 07:53 wiadomo kto - cipinska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Teraz chyba pora na wystep w "Tancu z Gwiazdami"?_ 08.12.07, 09:10 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Teraz chyba pora na wystep w "Tancu z Gwiazda 08.12.07, 10:38 Chyba tak ,jeżeli to jedyna alterantywa do całowania ręki prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Nie czytaj gazet, 08.12.07, 10:08 nie oglądaj telewizji. Czerp z powietrza, dla Ciebie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Tak media........... 08.12.07, 10:35 presentation1 napisał: > kreuja swoje fakty. Czy ty kiedykolwiek przeczytałeś coś ze zrozumieniem? Wszędzie dopatrujeszz się drugiego dna ? Słyszałem że Maciarewicz zainicjował śledztwo mające na celu wykrycie kto wpompował powietrze do papryki. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Cosik cieniutki komentarzyk, oj cieniutki. 08.12.07, 10:38 Zbyt inteligentne przedstawienie, czy za duzo w nim prawdy? Ja wiem że partie wzorujące się na partii "leninowskiej" nie zwykły az tak się obnazać ale to juz XXI w. Fakty kreuja się same, media próbują się dowiedziec jak najwięcej, takaie jest prawo dżungli, takze medialnej. Przerzuc sie na Fakt albo Nasz Dziennik czy jak to się nazywa, tam wala konkretnie po oczach niezależnie czy boli czy nie i czy jest prawda czy tylko zmysleniem, ważne ze sie sprzedaje, po co mysleć? Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 09:11 wodzuś to jest w PO-stkomunistach i do tego tajnie układa się z Millerem - ten to wie jak skończyć, a słońce kaszub już wie jak skończy i potrzebny mu taki doradca buahaha, buahaha, buahaha a Zalewski i Ujazdowski - kto to jest? niech spadają nic nie zrobili pozytywnego tylko w mediach gardłują, spadać palanty Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 10:26 typowy przykład ślepego bałwanizmu ,współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 10:37 Jad cieknie Ci końcikami ust. Wytrzyj zatem ryja zanim oplujesz sobie klawiaturę . da.wi581 napisał: > wodzuś to jest w PO-stkomunistach i do tego tajnie układa się z Millerem - ten > to wie jak skończyć, a słońce kaszub już wie jak skończy i potrzebny mu taki do > radca buahaha, buahaha, buahaha a Zalewski i Ujazdowski - kto to jest? niech sp > adają nic nie zrobili pozytywnego tylko w mediach gardłują, spadać palanty Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 10:56 da.wi581 napisał: > wodzuś to jest w PO-stkomunistach i do tego tajnie układa się z Millerem - ten > to wie jak skończyć, a słońce kaszub już wie jak skończy i potrzebny mu taki do > radca buahaha, buahaha, buahaha a Zalewski i Ujazdowski - kto to jest? niech sp > adają nic nie zrobili pozytywnego tylko w mediach gardłują, spadać palanty tak jest, tak trzymać w naszej partii działalnośc frakcyjna jest zakazana, a tow. sekretarz generalny jest jedynym wyrazicielem woli mas, które partia nasza reprezentuje. Precz z prawicowym odchyleniem od jedynej słusznej linii. Bogu dzięki, że czasy się ciut zmieniły, ideowy protoplasta wodza kazałby chamów zwyczjnie rozstrzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 11:50 Spokojnie da.wi581 - to jeszcze nie jest definitywnie przesądzone, że twój kretynizm jest nieuleczalny. Psychiatra przyjmuje od poniedziałku do piątku w godz. 11 - 17. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 On jest już na garnuszku ścieroliberałów! 08.12.07, 09:23 Ten pan jest już skansenem. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jestes kaczasty... 08.12.07, 09:39 WIEC POPIER...J na swojej n-tej pozycji w szeregu.DO POZYCJI JARKACZA MASZ STRATY OKOLO 100 KM. Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Każdy kto oddaje się Jarusiowi K. 08.12.07, 09:26 nie może ściskać pośladków zbyt mocno.Szczątkowy organ prezesa nie może napotykać przeszkód,Ci z hemoroidami wykluczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 I bardzo dobrze, że Cię już w PiS-ie nie ma! 08.12.07, 10:56 Ujazdowski!Zakładaj V kolumne z Zalewskim w PO. A Dorn ma zaburzenia emocjonalne i pora sie z tym panem i jego psem Sabą tez pożegnać. Punktem startowym zaburzeń była jazda Dorna na wrotkach. Tym panom w PiS-ie najwyzsza pora juz podziekować za członkowstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Mnie już w tej partii nie ma (Ujazdowski). 08.12.07, 10:59 ...i chwała Bogu, zebralo mu się na wypociny, przez 2 lata nic nie mial do powiedzenia, a teraz mu się władzy zachciało, a złóż sobie partię Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 11:17 sumienie.lk napisał: > Tak jak Ujazdowski i reszta kończą wszystkie służalczyki Jarosława > Kaczyńskiego. Wystarczy, że wodzuś uzna, iż są dla niego > nieprzydatni i już trafiają na śmietnik. Całkiem jak za Stalina! Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 11:33 Nareszcie widze powolne schodzenie PiSu w dol!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Jak zagladam do GW to mam wrazenie 08.12.07, 12:06 ze W.T. Kowalski ozyl a wraz z nim audycja Tu Jedynka.Brawo Gazetko. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider a kto by chciał używany papier toaletowy ? 08.12.07, 14:32 gość przez lata PiStytuował się dla Kaczyńskiego, to dyskwalifikuje moralnie i politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe mnie interesuja politycy wielkiego formatu 08.12.07, 15:44 Tusk, Kaczyński, Kwasniewski, Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe blebleble Już dawno tego pajaca powinien kaczor wy 08.12.07, 16:35 walić. Destrukcja i służalczość wobec wrogów pis. Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Oskarżony Ujazdowski 08.12.07, 21:23 nie rozumiem po kiego grzyba tak inteligentny gosc chodzi na rozmowki do Olejnik i tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda panie Ujazdowski - trzeba ratowac Polske i zalozyc 09.12.07, 07:50 nowa partie, zeby chronic Polakow przed zafajdanym kurduplem. Widac, ze po stronie klona sa male ludziki - rozne gosie, plutry, cipinskie, sobackie. Z tej maki na pewno nie bedzie chleba - najwyzej niezjadliwy gniot. Nadzieja w "trzech budrysach". Do boju Panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś