wojciechmozal Niesiołowski: "Absurdalne insynuacje" Kaczyńskieg 08.12.07, 18:27 Test Odpowiedz Link Zgłoś
gohha2 Niesiołowski: "Absurdalne insynuacje" Kaczyńskieg 08.12.07, 18:31 szkoda nawet gadać ....... mały człowiek z wielkimi kompleksami i marzeniami o państwie narodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
soma115 Re: POstKomuch nie umie czytac 08.12.07, 18:35 "polskie firmy stworzyły prawie 1,8 mln nowych miejsc pracy" czyli to jednak polskie firmy a nie PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: POstKomuch nie umie czytac 08.12.07, 18:39 Miejsca pracy stworzyli PRYWATNI przedsiębiorcy, a nie PiS. Zapytajmy jednak , ile miejsc pracy możnaby stworzyć , gdyby PiS chociażby spełnił obietnicę stworzenia państwa. Dzisiaj to już tylko historia, zresztą mało interesująca. Bardziej mnie ciekawi, czy PO dotrzyma swoich obietnic. Spotkanie Tuska z górnikami każe mi być pesymistą. W Polsce nadal nie ma klimatu dla ludzi pracowitych, którzy coś tworzą , a nie siedzą na państwowym garnuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Cisi i gęgacze,czyli bal u prezydenta,i historia 08.12.07, 18:50 "musi sie " powtarzać!? skandaliczna skandaliczność!!;)Szpotański to przewidział.Wizjoner?Raczej realista. Odpowiedz Link Zgłoś
malko.malko Stefan w sowieckiej "Prawdzie" by się sprawdził.. 08.12.07, 18:53 ...doskonale. To dokladnie ten sam styl polemiki. O co on walczył za czasów komuny?? Nie mógł od razu zostać propagandzistą?? Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Stefan w sowieckiej "Prawdzie" by się sprawdz 08.12.07, 20:09 Styl polemiki Pana Niesiołowskiego ,mnie i mojej rodzinie jednoznacznie kojarzy z Panem Jerzym Urbanem za czasów, wszyscy wiemy jakich. Gazeta "Nie" , nigdy nie została zakupiona przeze mnie i moją rodzinę, nigdy!!!! I też zastanawiamy się, o co On walczył? i z kim teraz walczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Wraca cos złego... To przeciez kazdy widzi... 08.12.07, 20:00 Widzi ten, kto chce widzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Wlasnie dlatego PiS winien "sprofesjonalizowac"___ 08.12.07, 19:33 PiS winien "sprofesjonalizowac" swoj PR chocby dlatego, zeby konsekwentnie i skutecznie demaskowac takie socjotechniczne zabiegi w jakich mistrzem jest Stefan Niesiolowski - przekrecanie lub falszywe interpretowanie wypowiedzi przeciwnika polaczone z wscieklym atakiem, w ten sposob skutecznie przyprawiajac przeciwnikowi gebe. Tusk dawniej tez przejawial wsiekla agresje, ale gdzies mniej wiecej od czasow ubieglej kampanii wyborczej nowa strategia Platformy jest nastepujaca: Tusk jest wylacznie od mowienia o milosci i realizowaniu marzen Polakow i ewentualnie od wyrazania zalu i bolu jacy to politycy PiSu sa agresywni i klotliwi. Natomiast Stefan Niesiolowski jest od wscieklych oskarzen i bicia przeciwnikow z PiSu po ryju. Taki polityczny "enforcer" od brudnej roboty. PiS potrzebuje kogos, kto zneutralizuje Niesiolowskiego i jemu podobnych. Tymi samymi metodami, ktorych uzywa Niesiolowski. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne tak na dobra sprawe, w tym wypadku____________ 08.12.07, 19:37 tak na dobra sprawe, w tym wypadku nie chodzi tu o profesjonalny PR, choc to jest oczywiscie bardzo wazna ale osobna sprawa, tu chodzi o neutralizacje Niesiolowskiego. I tego nie powinien musiec robic J. Kaczynski, tylko ktos zupelnie inny, np. Jacek Kurski jesli by tego chccial sie podjac. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: przeciez PiSzczki nie wiedza czym to sie je !! 08.12.07, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Niesiołowski: "Absurdalne insynuacje" Kaczyńs 08.12.07, 19:58 Głupio tym z PO, że Pan Kaczyński poddał się demokratycznym regułom i ... piana coraz większa. Jutro w "Kawa na ławę" ;))))a tak na marginesie, kawę ze śmietanką, bardzo lubię pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne P i Spekulacja 08.12.07, 20:07 je_but_na_nodze napisała: > Głupio tym z PO, że Pan Kaczyński poddał się demokratycznym regułom >----------------------------- hi hi jakim demokratycznym regulom jesli laska???? nawet o 3 wykluczonych wspomnial po glosowaniu, a gdzie jest 563 delegatow, ktorzy wyparowali?? dostac dla tak wielkiego i wspanialego, kochanego, ego,ego ego..............tylko 810 glosow na TAK na 1500 delegatow to daleko do 90%,no ale PiSiory to prymityw coz zadac od nich liczenia????? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: P i Spekulacja 08.12.07, 20:12 metalin napisała: > to ilu tych delegatów w końcu było? ------------------------- we wszystkich mediach trabili caly dzien ze 1500 , alo glos 810- to cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: P i Spekulacja 08.12.07, 20:15 a Ty jeszcze mediom wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: P i Spekulacja 08.12.07, 20:16 i w cuda też?, bo ja nie! wierze, w Człowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Niesiołowski: "Absurdalne insynuacje" Kaczyńs 08.12.07, 20:58 Niesiołowski to debil! Kaczynski przy nim to SOCRATES! Ale cóz w Platformie Osłów większośc to analafabeci polityczni albo IDIOCI! Jęzeli TUSK chce pozwolic aby rosjanie inwestowali w firmy energetyczne w Polsce to czas najwyższy na nowe wybory! Sikorskiemu tez cos odbiło, wpierw wstapił do PO, a teraz chce dupę lizac Putinowi! Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Ciesz sie bo PRL-bis (UBekistan) powraca 08.12.07, 21:02 mirmat1 napisał: > M: Brawo, ze szczere przyznanie, ze powrot POstKomunistow do koryta > to powrot PRL-owskiej "normalnosci". "Telewizyjna eskalacja > kłamstw,oszczerstw, jadu, były już nie do 'przełknięcia'". Hmmm, a > ja myslaem, ze ogladanie TVN-WSI powinno sprawic ci tez przyjemnosc. > Toz to telewizja prowadzona przez ekspertow z SB Och mirmat, roztkliwiasz mnie:))Ja z komuną miałam tyle wspólnego co ty z polską rzeczywistością, siedząc w Kanadzie na wyrobniczym chlebie. Nie narzekam na te zamierzchłe komunistyczne czasy , bo dzięki ciężkiej pracy moich rodziców i trochę mojej, i co najważniejsze na tzw. swoim, mogłam realizować marzenia i całkiem dostatnio żyć. I żeby jeszcze uprzedzić twoje 'polityczne orgazmy' to dodam , że do Kościoła mogłam chodzić, do partii nikt z mojej rodziny nie należał :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Niektorzy ryzykowali by inni mogli marzyc 08.12.07, 21:37 metalin napisała: > Och mirmat, roztkliwiasz mnie:))Ja z komuną miałam tyle wspólnego co ty z polską rzeczywistością, siedząc w Kanadzie na wyrobniczym chlebie. Nie narzekam na te zamierzchłe komunistyczne czasy , bo dzięki ciężkiej pracy moich rodziców i trochę mojej, i co najważniejsze na tzw. swoim, mogłam realizować marzenia i całkiem dostatnio żyć. M: widzisz, ale dla mnie by w PRL-u "realizować marzenia i całkiem dostatnio żyć" nie wystarczylo miec wyzsze (politechniczne) wyksztalcenie. Z powodu 1968 roku nie pozwolono mi kontynuowac zatrudnienia w zagadnieniach, ktorymi sie interesowalem wiec...kontynuowalem je "siedząc w Kanadzie na wyrobniczym chlebie" placac podatki i utrzymujac tym samym sporo ludzi na "welfare" > I żeby jeszcze uprzedzić twoje 'polityczne orgazmy' to dodam , że do Kościoła mogłam chodzić, do partii nikt z mojej rodziny nie należał :) M: A zastanowiles sie DLACZEGO ??? Czy to nie dzieki poswieceniu tych co nie ograniczali sie do "ciężkiej pracy" ale ryzykowali wiezieniem i emigracja wykuwano pewne swobody dla tych co interesowali sie wlasnym "marzeniem i całkiem dostatnim życiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Niektorzy ryzykowali by inni mogli marzyc 08.12.07, 21:45 mirmat1 napisał: > M: A zastanowiles sie DLACZEGO ??? Czy to nie dzieki poswieceniu > tych co nie ograniczali sie do "ciężkiej pracy" ale ryzykowali > wiezieniem i emigracja wykuwano pewne swobody dla tych co > interesowali sie wlasnym "marzeniem i całkiem dostatnim życiem"? Demonizujesz jak zwykle :) Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Niektorzy ryzykowali by inni mogli marzyc 08.12.07, 21:47 moim marzeniem była nauka ....to sobie przyjemnie realizowałam owo marzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Niektorzy ryzykowali by inni mogli marzyc 08.12.07, 21:56 mirmat1 napisał: > M: A zastanowiles sie DLACZEGO ??? Czy to nie dzieki poswieceniu > tych co nie ograniczali sie do "ciężkiej pracy" ale ryzykowali > wiezieniem i emigracja wykuwano pewne swobody dla tych co > interesowali sie wlasnym "marzeniem i całkiem dostatnim życiem"? Rozumiem, że masz na myśli ś.p. Kuronia, oraz m.in. Modzelewskiego, Michnika, Frasyniuka, Mazowieckiego, Geremka, Wujca, Bujaka... Oni rzeczywiście siedzieli w więzieniach i byli internowani, w przeciwieństwie do Kaczyńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Ciesz sie bo PRL-bis (UBekistan) powraca 09.12.07, 14:43 Sama sobie przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Ciesz sie bo PRL-bis (UBekistan) powraca 09.12.07, 14:50 elena4 napisała: > Sama sobie przeczysz. w którym momencie? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Sory, sory Panie Niesiołowski, ale ja wyborca 08.12.07, 21:04 chciałem zniszczenia PiS-u i nie mogę się doczekać kiedy kopnę w tyłek duplikat nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: Ciesz sie bo PRL-bis (UBekistan) powraca 08.12.07, 21:10 @Miramat: Marnujesz swój jakże cenny czas na pisanie ton wypocin na forach internetowych. PRL już nie istnieje, a dawni esbecy stracili pracę. Teraz każdy powinien martwić się o własny tyłek, karierę, i pieniądze. Szukając wkoło spisków, prowadzonych przez upadłe mocarstwa, i podziemne aparaty bezpieczeństwa nieistniejących państw, nie robisz kroku w stronę dogonienia reszty Europy Środkowej. Już nie mówiąc o Zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: soulworm 08.12.07, 21:46 soulworm napisał: > "- Jest to tak prymitywne, że nie zasługuje na dłuższy komentarz - stwierdził > Niesiołowski." Tak samo niejaki Niesiolowski, ktory kablowal na swoja narzeczona, nie zasluguje na zaden komentarz za wyjatkiem jednego slowa: LAJDAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3- nie gebowac, na szose "tirowko" do roboty 08.12.07, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: wet3 08.12.07, 22:57 wet3 napisał: > soulworm napisał: > > > "- Jest to tak prymitywne, że nie zasługuje na dłuższy > > komentarz - stwierdził Niesiołowski." > > Tak samo niejaki Niesiolowski, ktory kablowal na swoja narzeczona, > nie zasluguje na zaden komentarz za wyjatkiem jednego slowa: > LAJDAK!!! wet3, jak to bylo dokladnie? Napisz. Ja juz sprawdzalem IPN'oski wpis nt. Niesiolowskiego, poczakowo nawet nie moglem go znalzezc bo wystepuje pod nazwiskiem MYSZKIEWICZ-NIESIOŁOWSKI, i nic tam o jego donosach nie bylo. Kiedy on na te narzeczona mial kablowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 J.Kaczynski..Cyniczny,bolszewicki cham !!! 09.12.07, 09:49 prostak ubrany w "socjalistyczną pobożność " Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Niesiołowski: kolejny cham u koryta 09.12.07, 09:57 Stefan Niesiołowski najlepiej pokazuje jak CHAMSTWO z Platformy Osłów doszło do władzy! Dawno w polskimrzadzie nie było takiego BURAKA! Przy nim nawet sam Lepper wyglada na półinteligenta! I na takie własnie bydło głosowała Polska półinteligencja! Odpowiedz Link Zgłoś
testowy01 Re: Kiedy Niesioł pluje "media" i POstKomuchy uwa 09.12.07, 11:43 mirmat1 napisał: > metalin napisała: > > > Mirmat , spokojnie :))ja proste pytanie zadałam, jak nie wiesz, to > powiedz , że nie wiesz.... a nie będziesz krzyczał :))) > > > > A wiesz ile miejsc pracy za komuny było!???Hoho!, albo jeszcze > więcej!Nawet było coś takiego jak 'Nakaz pracy'. > M: To byl system profesora marksizmu i leninizmu tow. Balcerowicza, > ktory zapisal sie do PZPR w 1968 roku kiedy za mna zatrzaskiwaly sie > drzwi celi na Wroclawskim Podwalu. Bylbym ostatnim, ktory rroni > systemy Gierka czy Balcerowicza. Balcerowicz dzis jest GURU dla > Tuska i jego bandy. Oni chca zamienic niewolnicza prace w PRL na > niewolnicza prace na farmach niemieckich bauerow. Mirmat:) Jesteś nie reformowalny. Zaciekła demagogia i retoryka PIS staje się Twoim udziałem. Pytanie tylko czy świadomie??? Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Kiedy Niesioł pluje "media" i POstKomuchy uwa 09.12.07, 14:00 testowy01 napisał: > Mirmat:) > Jesteś nie reformowalny. > Zaciekła demagogia i retoryka PIS staje się Twoim udziałem. Pytanie tylko czy > świadomie??? Myślę , że nieświadomie....inna płaszczyzna widzenia a wiara w pohukiwania łżewodzusia robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Mirmat, wstydzę się za twoje nieuctwo 09.12.07, 13:48 W 1968 r. za mną też zatrzaskiwały się bramy Montelupich w Krakowie. Nie słyszałem wtedy o profesorze Balcerowiczu. Pierwszy raz o młodym jeszcze DOKTORZE Balcerowiczu usłyszałem w 1980 r. Przedłożył on wówczas projekt reformy gospodarczej, bardzo sensowny, znacznie lepszy od projektu Polskiego Towarzystwa Ekonomicznego, kierowanego przez Zdzisława Sadowskiego. W przeciwieństwie do projektu PTE, trzymającego się kurczowo socjalistycznej polityki gospodarczej nakazowo-rozdzielczej, projekt Balcerowicza wprowadzał elementy wolnego rynku i był prawdziwą rewelacją. Nic dziwnego więc, że gdy powiew wolności został w 1981 r. zgnieciony przez komunistycznych siepaczy, doktor Balcerowicz, podobnie jak doktor Ćwiąkalski rzucili demonstracyjnie legitymacje PZPR. Zdumiewa mnie, że mój kombatant z roku 1968 nie wie takich rzeczy i popisuje się nieuctwem! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Balcerowicz ZAWSZE wierny obcym 10.12.07, 04:40 pantanal napisał: > W 1968 r. za mną też zatrzaskiwały się bramy Montelupich w Krakowie. Nie słyszałem wtedy o profesorze Balcerowiczu. Pierwszy raz o młodym jeszcze DOKTORZE Balcerowiczu usłyszałem w 1980 r. Leszek Balcerowicz From Wikipedia, the free encyclopedia en.wikipedia.org/wiki/Leszek_BalcerowiczBiography (…) He was a member of the Polish communist party (Polish United Workers' Party) from 1969 until the declaration of martial law in Poland, in 1981. NIEWATPLIWIE COS GO RUSZYLO PO 1968 W KIERUNKU PZPR !!!! > Przedłożył on wówczas projekt reformy > gospodarczej, bardzo sensowny, znacznie lepszy od projektu Polskiego Towarzystwa Ekonomicznego, kierowanego przez Zdzisława Sadowskiego. W przeciwieństwie do projektu PTE, trzymającego się kurczowo socjalistycznej polityki gospodarczej > nakazowo-rozdzielczej, projekt Balcerowicza wprowadzał elementy wolnego rynku i był prawdziwą rewelacją. Nic dziwnego więc, że gdy powiew wolności został w 1981 r. zgnieciony przez komunistycznych siepaczy, doktor Balcerowicz, podobnie jak doktor Ćwiąkalski rzucili demonstracyjnie legitymacje PZPR. M: rezultatem tego Balcerowiczowskiego "powiewu wolności" bylo masowe wyrzucanie NA BRUK WLASNIE TYCH ROBOTNIKOW CO NAM WOLNOSC WLASNA KRWIA WYWALCZYLI. Wlasnie mam przed soba wrogi PiS-owi Przeglad a w nim artykol prof. Mieczyslawa Kabaji - "Inwestycje zamiast schladzania". Ten przeciwnik braci Kaczynskich wspomina jak to w pierwszym okresie Balcerowicza (1989-1993) na bruk wywalono 2,5 mln pracownikow. Za to w 1994 do 1997 stworzono 1,1 mln miejsc pracy. Hmmm? Zawsze walczylem z SLD ale wystarczylo by ta przestala powielac Balcerowicza i gospodarka ruszyla. A moze Balcerowicz w stylu Konrada Walenroda niszczac Niepodlegla Rzeczypospolita chcial pomscic obalenie Komuny ? Grafik z GUS-u zamieszczony w tym samym artykule anty- PiSowskiego Przegladu. W 1990 bezrobocie wynosilo 6,5%. Kiedy Balcerowicz odchodzil w 1993 wynosilo juz 16,4%. Bez Balcerowicza spadlo do 10,3% w 1997 by w drugiej turze Balcerowiczowania w 2001 osiagnac 17,5%. Drugi rzad SLD pokazal, ze nie wazne czy rzadzi lewica czy prawica - gospodarka lezy jak Balcerowicz stoi za sterami jakichkolwiek mechanizmow gospodarczych. Od 2001 bowiem do 2005 bezrobocie wcale sie nie zmienilo (2001 17,5% - 2005 17,6%) bo komunisci zamiast wyrzucic swojego komrata z PZPR na zbity pysk dekorowali rekoma Kwasniewskiego tego Drakule na czele Narodowego Banku Krwi orderami Orla Bialego > Zdumiewa mnie, że mój kombatant z roku 1968 nie wie takich rzeczy i popisuje się nieuctwem! M: Z poczuciu Patriotyzmu po zwyciestwie AWS-UW zaiwestowalem na Warszawskiej Gieldzie spora czesc moich oszczednosci by z gorycza zobaczyc jak dzieki Balcerowiczowi te fundusze znikaja w kieszeniach zagranicznych spekulantow (Elektrim najlepszym przykladem). Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Niesiołowskiemu motyle zlozyly jaja w mozgu... 10.12.07, 00:12 i biedak pomalu traci zawartosc czachy.Tylko...czy ten pokarm nie zaszkodzi motylkom? :)))))Zamiast skrzydelek wyrosna im zabki jadowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkloss Niesiołowski: "Absurdalne insynuacje" Kaczyńskieg 10.12.07, 10:52 Panie Stefanie - "Piątka"/ pełną ręką/ Dobrze ,że są tacy ludzie jak Pan którzy rzetelnie czyszczą kichy takim ludziom chorym na władzę!! pozdrawiam Panie Stefanie i jak się spotkamy- postawię Panu "banię"!! Odpowiedz Link Zgłoś