IP: *.eranet.pl 27.01.09, 15:20
Byłam dziś na rozmowie w Perffarmie i jestem zaszokowana...Pan poświęcił mi 5
minut...Ktoś z Was tez tam był i został podobnie przepytany?Czy oni tak
zawsze,czy moze juz "na wejście" aż tak baaardzo się nie spodobałam?pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Perffarma IP: 92.55.194.* 01.02.09, 18:53
      Ja dostalam zaproszenie na rozmowe.
      Czego mozna sie spodziewac?
      Ktoś zna jakieś szczegóły odnośnie tej firmy?
      • Gość: Zdziwiona Re: Perffarma IP: *.eranet.pl 04.02.09, 14:29
        Rozmowa była bardzo dziwna.5 minut,pan właściwie nie dawał mi dojść do
        słowa.Cały czas mi powtarzał,że nie widzi,żebym rzeczywiście chciała tam
        pracować.Po 5 minutach pokazywania swojej "wyższości" powiedział,że bardzo było
        mu miło mnie poznać.Nawet się nie zapytałam,czy mam czekać na telefon...
        Proszę napisz,jak wyglądała Twoja rozmowa.Jestem ciekawa,czy tylko mnie tak
        potraktowali,czy może "ten pan taka ma".
        pozdrawiam
        • Gość: ona Re: Perffarma IP: *.icpnet.pl 05.02.09, 22:52
          ja byłam na rozmowie. trwała 20-30 minut. było dość normalnie.
          • Gość: jakos Re: Perffarma IP: *.icpnet.pl 06.02.09, 13:05
            co wiecie na temat tej firmy?
          • Gość: Zdziwiona Re: Perffarma IP: *.eranet.pl 06.02.09, 15:59
            Tak, jak myślałam nie przypadłam panu do gustu.Kiedy powiedział:Pani sytuacja
            finansowa jest dobra odpowiedziałam twierdząco i od razu Pan stwierdził,że w
            takim razie się do tej pracy nie nadaje...przykre.Moje przekonywanie go,a
            właściwie próby dojścia do słowa nic nie dały.Tak czy inaczej życzę Wszystkim
            innym powodzenia!
            pozdrawiam
            • Gość: xyz Re: Perffarma IP: *.xdsl.centertel.pl 08.02.09, 19:42
              na jaki region znowu szukają? ja trochę znam tą firmę, miałam od
              nich propozycję pracy, ale odmówiłam-znalazłam pracę w zawodzie.
              pełny etat, ale od 8 do 14:) co prawda mniejsza kasa, ale do pracy
              blisko no i mogę się rozwijać, brać udział w bad. klinicznych
              choćby;)
              • Gość: GHGJ Re: Perffarma IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.02.09, 14:02
                A więc tak... Pierwsza rozmowa jest z Panem W., który faktycznie więcej opowiada
                niż zadaje pytania. 5-10 minut to taki standard. Następny etap to Warszawa na
                Marysieńki. Rozmowa z miła Panią dr E. Firma mała, w jakimś mini bloku -
                wrażenie kiepskie, kasa około 2000 NETTO.
                • Gość: odpowiadajaca Re: Perffarma IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 17:55
                  witam wszystkich.. czytając wszystkie opinie faktycznie mozna sie wystraszyć,
                  nie jest to żadna byle jaka firma poczytajcie sobie na stronie wwww.. jak juz
                  chcecie dawac opinie, a w jakimś małym bloku to wogóle jakieś brednie.. skoro
                  tam miesci się przedstawicielstwo, skoro przeszkadza ci biuro w bloku to po co
                  wogóle szłaś na rozmowe!! paranoja takie opinie!!! a jeśli wrażenie kiepskie to
                  chyba czas szukać dalej!!! a kasa 2000 netto ??? zapracujesz na więcej to
                  odstaniesz więcej na piekne oczy nikt ci nie da 5000 zł!!! najpierw popracuj
                  potem pisz glupoty!!
                  • Gość: on3 Re: Perffarma IP: *.icpnet.pl 12.02.09, 23:47
                    ktoś przeszedł może do 2 etapu w regionie Poznań?
                    • Gość: ja Re: Perffarma IP: *.ghnet.pl 06.04.09, 15:26
                      zaczyna sie rekrytacja w krakowie, ide na rozmowe na srode zobaczymy co bedzie,
                      nie mam pojecia co to za firma jest
                      • Gość: aaa Re: Perffarma IP: *.ghnet.pl 09.04.09, 12:36
                        i jak po rozmowie? Niedługo wybieram się, więc może przyblizysz
                        troszkę szczegółow?? dzięki
                        • Gość: n Re: Perffarma IP: *.subscribers.sferia.net 05.06.09, 01:43
                          omijajcie ta firme z daleka,szkoda gadac, zenada i tyle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka