mikrobyznesmen 17.12.07, 13:26 A czy ktoś (może oprócz prokuratora, bo on w takie rzeczy musi wierzyć z zawodu) uwierzył, że ona się stawi?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotwil Renata Beger nie stawiła się w prokuraturze 17.12.07, 13:38 Jeżeli zostanie uznana za oszustkę to chyba powinna zwrócić uzyskane w wyniku tego przestępstwa zarobki. Wiecie czy to jest możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Niech prokuratura poprosi TVN24 o pomoc 17.12.07, 14:08 Renia 'Qu..ki w oczach' Beger jak sie dowie że TVN chce zrobić wywiad to się pojawi natychmiast, nawet w Szamotułach Odpowiedz Link Zgłoś
oblatywacz_budyniu ale o co wogle chodzi , z tą ukrytą w lasach 17.12.07, 13:38 podwarszawskich ziemianką, zaopatrzoną w prowiant na osiem lat i wyposażoną w solarium ... Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Jakby dawali 3 zeta za podpis to by się zjawiła 17.12.07, 13:40 a tak to po co miała przychodzić. przecież chcieli ją oskarżać i obszczekiwać. zresztą prokurator mówiłby pierwszy a ten co mówi pierwszy to zawsze mówi prawdę więc Renia pognała do kogo innego posłuchać. ten kłamliwy prokurator będzie drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Renata Beger nie stawiła się w prokuraturze 17.12.07, 13:40 Po co te zbędne ceregiele. Komu to służy i komu to potrzebne? Ja mam za to płacić jakiemuś prokuratorowi? Ludzie znormalniejmy. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 zatrzymać babsko i doprowadzić do prokuratora 17.12.07, 13:43 skoro baba się nie stawia zamknąć i doprowadzić, innych można a jej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Jola z dywit broń, gdzie Jola? 17.12.07, 13:47 Jolu smutno bez ciebie, gdzie jesteś????????? Zapadłaś się pod ziemię???? Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 17.12.07, 13:47 tusku, doprowadź tą panią do prokuratury. Zrób coś w końcu pożytecznego. Bo w to, że ceny przestaną drożeć, to już nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Wisemann 17.12.07, 14:00 Ty mnie nie pisz, że ceny będą drożeć. Oni nie mogą drożeć Wisemann. Oni mogą co najwyżej rosnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said gromek1, masz rację 17.12.07, 14:07 Ależ mi teraz wstyd. Taki błąd. Ale masz rację gromek1, ceny będą rosnąć. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Renata Beger nie stawiła się w prokuraturze 17.12.07, 13:50 Za rządów PiS już byśmy mieli konferencję prasową Ziobry z Renią w kajdankach. A dziś? Cackają się z nią. Ech,łza się kręci. Szeryfie, wróć! Tylko na chwilę, żeby zapuszkować Renatkę na trzy lata aresztu wydobywczego! Odpowiedz Link Zgłoś
pancygaro można po nią posłać... 17.12.07, 13:53 ...takich panów, co przychodzą w porze mleczarza (4:30). immunitetu wszak już nie ma. -- www.pancygaro.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma jak długo, bydło z Samoobrony, będzie wodziło 17.12.07, 14:07 wymiar sprawiedliwości za nos !? Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Renata Beger nie stawiła się w prokuraturze 17.12.07, 14:14 No cóż. Kołchoźnicza myśli, że jej się upiecze. Według mnie byłby to karygodny błąd prokuratury i sądów. Jeśli jest dowód na to, że fałszowała podpisy, kupowała głosy itd. to powinna zostać ukarana prawomocnym wyrokiem. Ja też płacę mandaty za prędkość i parkowanie w niedozwolonym miejscu. Immunitetu nie ma i na pewno już mieć nie będzie. Samoobrona już się rozpadła i nie powstanie. Jak ją ciągnie do owsa to niech idzie do wodzunia Leppera. On to potrafi. Andropauzy nie przeszedł więc jeszcze na coś się przyda. Narozrabiała już wystarczająco dużo. Polska demokracja dopiero kiełkuje. To jeszcze nie to. Trzeba oddzielić zdrowe ziarno od kąkolu. Ale to musi potrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Renata Beger nie stawiła się w prokuraturze 17.12.07, 14:55 Biedna Renia już swoje odcierpiała.Nie ma jej w Sejmie.Kto będzie z nią w kuluarch sejmowych ostry sex uprawiał.Przecież nie ziobro! Reniu wróć - tak chciałem z Tobą na kozetce takie świąteczne bara bara!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś