Dodaj do ulubionych

Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D...

19.12.07, 10:35
jejku co za mordka !!! Naczelny ujadacz kaczystów !!! Poszoł wooonnnn!!!
Obserwuj wątek
    • levy Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D... 19.12.07, 10:36
      A wiesz czemu, mały Joachimku? Bo po waszym marnym szefie, chyba
      tylko Lepper albo Giertych byliby oceniani gorzej. Tusk jest
      normalny i tego ludzie teraz oczekują. To po prostu ulga po nadętym
      kurduplu.
      • dobrasekta Bo ludzie mają dość waszych kaczych dzioboryjów 19.12.07, 10:47
        Panie Brudziński - popularność przeciwnika się nie podoba? to może czas przestać
        ujadać i podgryzać pięty a wziąć się do roboty i w milczeniu starać się by tak
        was ludzie polubili?

Chociaż w sumie to mało możliwe bo kto lubi psa który ujada?

---------------
        Wole coś zjeść i tyle
        • kronopio77 W PiS za to bez zmian - króluje głupota, zacofanie 19.12.07, 11:07
          i hipokryzja
          • akodo78 to się nazywa PRAWDA której czytelnicy GWna 19.12.07, 11:16
            nie potrafią pojąć i przyswoić, ważniejsze jest dla nich ujadać na PiS bo tak
            Michnik i Tusk kazał niż zastanowić się nad faktami i sprawdzić czy Brudziński
            nie mówi prawdy. Ale po co myśleć, Wy już wybraliście. Cuda.
            • living_dead Re: to się nazywa PRAWDA której czytelnicy GWna 19.12.07, 11:22
              akodo78 napisał:

> nie potrafią pojąć i przyswoić, ważniejsze jest dla nich ujadać na PiS bo tak
              > Michnik i Tusk kazał niż zastanowić się nad faktami i sprawdzić czy Brudziński
              > nie mówi prawdy. Ale po co myśleć, Wy już wybraliście. Cuda.

PiS się kończy co widać gołym okiem. Dlaczego? Bo myślący ludzie odchodzą. PiS
              to partia Przygłupów i Służalców.
              • akodo78 gadaj do rzeczy 19.12.07, 11:31
                o takim "kończeniu" to do tej pory wszystkie inne partie rządzące mogą jedynie
                pomarzyć, plugawe bezwstydne kanalie z SLD mogą coś powiedzieć na ten temat
                prawda? A goguś Olejniczak jeszcze śmie krytykować rząd który po dwóch latach u
                władzy nieznacznie przegrał wybory, życzę panie Olejniczak takiego odejścia.

a Ty living_dead uważaj abyś za 2 lata nie musiał się wstydzić patrząc w lustro
                bo Twe własne słowa odniosą się do Ciebie.

Śmiechu warte te wasze umizgi, już podobny kabaret zrobiliście z Marcinkiewiczem
                twarzą waszych wyborów który wcześniej za czasów bytności w PiS był dla PO
                półgłówkiem i figurantem - żałosny spektakl.
                • living_dead Re: gadaj do rzeczy 19.12.07, 11:34
                  akodo78 napisał:

> o takim "kończeniu" to do tej pory wszystkie inne partie rządzące mogą jedynie
                  > pomarzyć, plugawe bezwstydne kanalie z SLD mogą coś powiedzieć na ten temat
                  > prawda? A goguś Olejniczak jeszcze śmie krytykować rząd który po dwóch latach u
                  > władzy nieznacznie przegrał wybory, życzę panie Olejniczak takiego odejścia.
                  >
                  > a Ty living_dead uważaj abyś za 2 lata nie musiał się wstydzić patrząc w lustro
                  > bo Twe własne słowa odniosą się do Ciebie.
                  >
                  > Śmiechu warte te wasze umizgi, już podobny kabaret zrobiliście z Marcinkiewicze
                  > m
                  > twarzą waszych wyborów który wcześniej za czasów bytności w PiS był dla PO
                  > półgłówkiem i figurantem - żałosny spektakl.

A Ty wstydzisz się? Ja na Twoim miejscu bym się od razu zapadł pod ziemię mając
                  na swoim sumieniu taką zgraję idiotów w polityce.
                  • akodo78 na szczęście nie mam czego się wstydzić 19.12.07, 11:37
                    a Tobie co, zabrakło argumentów do dyskusji o tym co napisałem? Umiesz tylko
                    bełkotać i wyzywać, pisz merytorycznie jeśli masz coś do powiedzenia albo
                    zamilcz i sie nie kompromituj.
                    • living_dead Re: na szczęście nie mam czego się wstydzić 19.12.07, 11:55
                      Merytorycznie powiadasz? A wiesz chociaż co to słowo oznacza? Tylko nie rzucaj
                      się tu cytatami ze słownika bo to każdy głupek umie. Sądząc po Twoich
                      wypowiedziach nie rozumiesz znaczenia tego słowa.
                      • akodo78 to rozmowa o semantyce? 19.12.07, 12:09
                        • mejlmi A dlaczego lubimy PO? 19.12.07, 12:11
                          Ten Pan swoja wypowiedzia pokazal, dlaczego to PO a nie PiS maja
                          poparcie. PiS dalej szuka czarownic i wylewa pomyje na kazdego kto
                          nie ma na nazwisko Kaczynski lub nie jest jego "psem".(Tutaj
                          kuriozum -zarzutem staje sie juz popularnosc, czyli zarzut wlasciwie
                          jest wobec 60% Polakow)
                          Rzad Tuska jest nieporownywalnie bardziej skupiony na panstwie, na
                          ekonomii niz na walce o wladze niz rzad poprzedni. PiS przegral
                          wybory przez szczucie i pomawianie wszystkich dookola i teraz
                          popelnia te same bledy bedac w opozycji, tracac jeszcze bardziej o
                          co oczywiscie nalezy oskarzyc PO, media i narod, (bo glupi popiera
                          PO).
                          A Pan Brudzinski najzwyczajniej wypelnia dyrektywe "anty-Tusk" ktora
                          dostal na zjezdzie PiS jako zadanie domowe. Tylko chyba nie bardzo
                          mu to idzie.
                          • akodo78 Lubiecie PO bo Wam mówią co chcecie usłyszeć 19.12.07, 12:18
                            Błagam nie mówi mi tu że rząd Tuska jest skupiony na państwie bo nie ma żadnych
                            podstaw aby tak powiedzieć. Powiem więcej, dziwię się że tak łatwo przyszło im
                            rzucić się w wir oskarżeń rozliczeń pomówień grzebania w przeszłości - bo niczym
                            innym się nie zajmują! I nagle CUD! Nikomu to nie przeszkadza, już nie trzeba
                            żyć do przodu! Teraz trzeba grzebać w przeszłości i zrzucać wszystko na
                            poprzedni rząd :) tylko śmiać się z tego można.
                            • aplus figurki platikowe HWD Thuske do ogrodu sprzedam 19.12.07, 12:25
                              tanio: dzwonic 1-800-POpaprance
                              • esesmanski_ryj_z_wytrzeszczem Sprzedam_Szopkę_z_Her_Thuskiem_!: o)))))))) 19.12.07, 19:16
                                sekretarz generalny PiS Joachim Brudziński:

Kuriozalne jest to co wyrabia się w mediach w ostatnich tygodniach.
                                Ten swego rodzaju przedbożonarodzeniowy kult Donalda Tuska jest
                                naprawdę dla wielu coraz bardziej śmieszny i żenujący.
                                ...........................................................

Ubekistan oszalał na punkcie folksdojcza Thuske :)
                                który przeszedł jego najśmielsze oczekiwania

w przywracaniu 3-ciej RP - odkręcaniu wszystkich
                                antykorupcyjnych reform PIS-u
                                i lizaniu d... kremlowi, brukseli i gejrlinowi :(

Kampania promowanie her Tuske
                                w esbeckich łże-mediach
                                przebiła nawet komunistyczną
                                propagandę sukcesu tow. Gierka :(

Brakuje tylko świątecznych pocztówek
                                z Thuskiem w żłobku i klęczącymi wokół
                                łżemedialnymi redaktorkami

z WSI-TVN, SB-Polsatu, der Dziennika
                                der Newsweeka, der Fucka i Ajwaj-GWna :)
                            • emigrancik Re: Lubiecie PO bo Wam mówią co chcecie usłyszeć 19.12.07, 12:28
                              Jest roznica pomiedzy grzebaniem w przeszlosci w ramach naprawiania chaosu
                              jakiego dpuscil sie poprzedni rzad (jak robi PO), a grzebaniem w przeszlosci
                              kilkadziesiat lat wstecz (jak robil PiS). Chce przypomniec, z ePiS tez szedl do
                              wyborow pod haslem rozliczenia SLD. Minely dwa lata , a jedynym efektem ich
                              dzialania w tej kwestii jest martwa Blida. Przez dwa lata chetniej zajmowali sie
                              osmieszaniem polski i grzebaniem w jakichs historycznych debatach - chociazby
                              powiedzenie Kaczynskiego o 60 milionach Polakow.

PO jeszcze popracie straci, nic si enie boj. Ale na razie dobrze sobie radza.
                              Mowie to, chociaz sam nie jestem ich wyborca.
                              • akodo78 niestety nie zgadzam sie 19.12.07, 12:34
                                PO robi dokładnie ro samo, spektakl się rozpoczął a ja się dziwię że tak
                                otwarcie i bez sprzeciwu ale... człowiek sie uczy całe życie.

I widzisz też się nie porozumiemy bo dla mnie prawda historyczna jest ważna,
                                właśnie to grzebanie kilkadziesiąt lat wstecz jeśli do tej pory nikt prawdy nie
                                powiedział. Nie każdy zadowoli się myśleniem o najbliższym weekendzie i misce
                                ryżu, są tacy którym nie jest obojętna prawda o przyczynach tego stanu jaki
                                teraz w Polsce mamy.
                                • anvill Re: niestety nie zgadzam sie 19.12.07, 13:16
                                  Ja bardzo intensywnie mysle o najbliższym weekendzie i nie o misce
                                  ryżu a o zjedzeniu bezy łyżeczką - i o to własnie mi chodziło, żeby
                                  zaden kurdupel nie próbował mi mieszać w mojej misce ryżu czy innego
                                  jedzenia, żeby żaden koń nie zagladał mi w majtki i pod pierzyne a
                                  świniopas i gwałciciel razem z rydzem byli wzorami moralności i
                                  najwyższymi autorytetami. Akodo78 musisz sie z tym pogodzić, że ten
                                  naród was po prostu nie potrzebuje, nie chce
                                  • iedsupo Re: niestety nie zgadzam sie 19.12.07, 16:42
                                    Wypowiedzi akodo78 to standardowy jazgot medialny PiSdackiej
                                    propagandy. Symbolem tego stylu stał się właśnie pan Brudziński i
                                    jego słynne SRUTUTUTU. W tym jednym zwrocie zawiera się cały przekaz
                                    PiS, cała merytoryczna treść, jaką PiS ma do przekazania narodowi.
                                    Chodzi tylko i wyłącznie o to, że Tusk jest be, a PiS jest cacy.
                                    Naród powinien to wreszcie zrozumieć, bo jak nie, to PiS obrazi się
                                    na naród. Jak ten Tusk w ogóle śmie dobrze i skutecznie rządzić i to
                                    w dodatku zaraz po tym, jak Kaczyński et consortes skompromitowali
                                    siebie i ośmieszyli idee, którymi szermowali? To przecież oczywista
                                    oczywistość, że te 70% ufających Tuskowi nie są prawdziwymi
                                    Włolakami, genetycznymi patriotami, lecz stanowią układ agenturalny
                                    dążący do zniszczenia Włolski. Itd, itp - czyli w skrócie:
                                    srutututu...
                            • tooz Re: Lubiecie PO bo Wam mówią co chcecie usłyszeć 19.12.07, 14:59
                              akodo78 napisał:

> Błagam nie mówi mi tu że rząd Tuska jest skupiony na państwie bo
                              nie ma żadnych
                              > podstaw aby tak powiedzieć. Powiem więcej, dziwię się że tak łatwo
                              przyszło im
                              > rzucić się w wir oskarżeń rozliczeń pomówień grzebania w
                              przeszłości - bo niczy
                              > m
                              > innym się nie zajmują! I nagle CUD! Nikomu to nie przeszkadza, już
                              nie trzeba
                              > żyć do przodu! Teraz trzeba grzebać w przeszłości i zrzucać
                              wszystko na
                              > poprzedni rząd :) tylko śmiać się z tego można.

Nie wiem czemu twierdzisz ze nie ma zadnych podstaw zeby tak
                              powiedziec - nie zauwazyles w miedzyczasie ze chociazby rosja
                              zniosla embargo na mieso i lada moment zniesie na produkty roslinne?
                              To sie PiSowi nie udalo przez 2 lata... Zaraz pewnie cos rzucisz ze
                              z Rosja to wogole wstyd sie dogadywac ale na ten temat to sobie
                              porozmawiaj z tymi ktorzy teraz moga zaczac na tym zarabiac i
                              tworzyc miejsca pracy. A co do zrzucania na poprzedni rzad to tez
                              chyba nie wychwyciles ze twoj wodz robil to non stop - wszystko co
                              zle to III RP a jak cos tam bylo dobrego to on sie do tego
                              przyczynil. Nawet nie licze specjalnie ze cos z tego do ciebie
                              dotrze bo juz po tej wypowiedzi widze brak dobrej woli i klapki na
                              oczach przy zauwazaniu czegokolowiek dobrego w obecnych rzadach.
                          • a.k.traper To bożonarodzeniowe życzenia od PiS? pełne miłosci 19.12.07, 17:18
                            Nie rozumiem dlaczego sie dziwia że przegrali a Tusk mimo podwójnej
                            porazki ich pokonał. Polacy zobaczyli że sie pomylili i przyznali do
                            błędu podczas wyborów. Dlaczego PiS przgrał chociaz poparcie ma
                            niczego sobie, jeszcze? Bo tylko głupcy wciąz popełniaja ten sam
                            bład, lekceważenie i nienawiść
                    • peryklejtos Re: na szczęście nie mam czego się wstydzić 19.12.07, 12:24
                      akodo78 napisał:
                      pisz merytorycznie jeśli masz coś do powiedzenia albo
                      > zamilcz i sie nie kompromituj.

...przyganiał kocioł garnkowi...
                      • akodo78 ;) 19.12.07, 12:27
                • dybko2 Re: gadaj do rzeczy 19.12.07, 12:21
                  Matko kochana , PiSiory wy macie wyprane czapki.
                  • akodo78 to wszystko co masz do powiedzenia? 19.12.07, 12:24
                    wyzwiska?I próba ośmieszenia? To Twoim zdaniem wystarczy zamiast wypowiedzi?
                • 2107x Re: gadaj do rzeczy 19.12.07, 13:09
                  biedaku jesteś typowy produkt PRlu czyli homo sowieticus bez wiary w wodza nie
                  żyjesz ,a mysleć nie potrafisz!!
                  • akodo78 czy wszyscy z PO tak mają? 19.12.07, 13:12
                    potraficie coś poza wyzywaniem i obrażaniem? A Tobie kto powiedział że umiesz
                    myśleć?
            • cyberdemokracja PiSdziory nie rozumieją, jak bez propagandy i popu 19.12.07, 11:24
              lizmu, po prostu działając na rzecz Polaków można mieć takie
              poparcie. To nie dziwi - rząd PiS Samoobrony i LPR robił wszystko by
              Polsce zaszkodzić - a syf przykrywali propagandę. to ma na szczęście
              krótkie nogi...
              • akodo78 hehe co takiego Donaldu Tusku zrobił dla Ciebie :) 19.12.07, 11:34
                wyjaśnij mi co takiego na rzecz Polaków zrobił Donaldu? Pojechał do Irlandii?
                • living_dead Re: hehe co takiego LechuJarek zrobił dla Cieb 19.12.07, 11:35
                  akodo78 napisał:

> wyjaśnij mi co takiego na rzecz Polaków zrobił Donaldu? Pojechał do Irlandii?
                  A co dla Ciebie zrobił LechuJarek przez te dwa lata?
                  • akodo78 po raz pierwszy miałem przezydenta i premiera 19.12.07, 11:38
                    za których nie musiałem sie wstydzić. Ale wiem że nie zrozumiesz tego, dla
                    Ciebie diskoprezio Kwachu był lepszym prezydentem a Jola jest wyrafinowaną damą.
                    • akkj Re: po raz pierwszy miałem przezydenta i premiera 19.12.07, 12:03
                      akodo78 napisał:

> za których nie musiałem sie wstydzić. Ale wiem że nie zrozumiesz
                      tego, dla
                      > Ciebie diskoprezio Kwachu był lepszym prezydentem a Jola jest
                      wyrafinowaną damą
                      > .

To jesteś bezwstydny. Bo za te dwa kacze kurduple, paranoików,
                      wstydził się każdy myślący Polak. Stali sie pośmiewiskiem za
                      granicą, narażali każdym kwaknięcięciem na szwank honor i interesy
                      Polski.

A Jarosław Kaczński jest obrzydliwą, pschopatyczną kanalią,
                      skończonym, nikczemnym draniem i łotrem - ta menda przyrównała 7 mln
                      wyborców PO do morderców ksiedza Popiełuszki.
                      Ale oczywiście możesz sie tego nie wstydzić, tak jak ten szmaciarz-
                      zero brudziński. Zwykły cham i prymityw może nadający sie do mycia
                      pokładu. Ot, typowy aparatczyk pisbolszewii.
                      PS. Bez odbioru, wystarczy że wszedłem do szamba zniżając sie do
                      odpowiedzi tobie raz.
                      • living_dead Re: po raz pierwszy miałem przezydenta i premiera 19.12.07, 12:07
                        akkj napisał:

> akodo78 napisał:
                        >
                        > > za których nie musiałem sie wstydzić. Ale wiem że nie zrozumiesz
                        > tego, dla
                        > > Ciebie diskoprezio Kwachu był lepszym prezydentem a Jola jest
                        > wyrafinowaną damą
                        > > .
                        >
                        > To jesteś bezwstydny. Bo za te dwa kacze kurduple, paranoików,
                        > wstydził się każdy myślący Polak. Stali sie pośmiewiskiem za
                        > granicą, narażali każdym kwaknięcięciem na szwank honor i interesy
                        > Polski.
                        >
                        > A Jarosław Kaczński jest obrzydliwą, pschopatyczną kanalią,
                        > skończonym, nikczemnym draniem i łotrem - ta menda przyrównała 7 mln
                        > wyborców PO do morderców ksiedza Popiełuszki.
                        > Ale oczywiście możesz sie tego nie wstydzić, tak jak ten szmaciarz-
                        > zero brudziński. Zwykły cham i prymityw może nadający sie do mycia
                        > pokładu. Ot, typowy aparatczyk pisbolszewii.
                        > PS. Bez odbioru, wystarczy że wszedłem do szamba zniżając sie do
                        > odpowiedzi tobie raz.

Podpisuję się pod tymi słowami również i ja i dodam od siebie:

kodo78 napisał:

> za których nie musiałem sie wstydzić. Ale wiem że nie zrozumiesz tego, dla
                        > Ciebie diskoprezio Kwachu był lepszym prezydentem a Jola jest wyrafinowaną damą
                        > .

Nic o mnie nie wiesz więc się nie odzywaj, bo tylko uśmiech na mojej twarzy
                        wywołujesz. Koniec dyskusji z Tobą.
                        • akodo78 Miłość i spokój przez Was przemawia drodzy wyborcy 19.12.07, 12:14
                          PO. Dawno nikt mi tak nie naubliżał, ciekawym tylko za co? Kto siedzi w szambie
                          pozwólcie że inni za Was ocenią, bo samemu o sobie to czasami mało obiektywnie.

A co do Kwacha to mogę się założyć, że Waszym zdaniem Prezio był lepszym
                          prezydentem a Jolka lepszą damą :) Dlatego mówię że sie nie porozumiemy.

Powyzywali, powyzywali i mówią że koniec dyskusji, wspaniała ta miłość i pokój w
                          PO ;)
                          • emy_grant Wstyd za prezydenta 19.12.07, 12:35
                            a ja sie wsydze ze mamy takiego prezydenta, ktoremu brakuje zebow w
                            usmiechu i chodzi w dziurawych butach, czulem zazenowanie kiedy
                            koledzy (nie Polacy) z pracy pytali mnie jak to mozliwe ze premier
                            40 mln panstwa trzyma pieniadze u mamusi. Kaczynski podczas wizyty w
                            Dublinie nie mial odwagi stanac pzred rodakami, zaslonil sie jak
                            tchorz szpalerem ochrony i przemykal bokami. Takiego prezydenta sie
                            wstydze.
                            • akodo78 to przykre... 19.12.07, 12:42
                              uwazaj zebys za siebie nie musial sie kiedys wstydzic. Taka już ludzka
                              mentalnosc, zniszczyc kogos uczciwego, osmieszyc z powodu nazwiska wzrostu by
                              potem jeszcze nabijac sie z niego ze potrzebuje ochrony. przykre
                              • emy_grant Re: to przykre... 19.12.07, 12:47
                                Po pierwsze prezydent to funkcja reprezentacyjna, a braki w
                                uzebieniu to zenada, tak chodza lumpy a nie ludzuie ktorzy maja
                                reprezentowac
                                Po drugie nie uwazasz ze prezydent powinnien spotkac sie z polonia w
                                Irlandii podczas swojej oficjalnej wizyty. Jest nas tu ok. 300tys a
                                ta miernota zwyczje nas olala.
                                • akodo78 Re: to przykre... 19.12.07, 13:04
                                  Po pierwsze reprezentował mnie opalony wieśniak discoPrezio Kwaśniewski,
                                  myślałem że spalę się ze wstydu jak ten prostak tańczył do discopolo na jakimś
                                  wiecu - takiego właśnie mieliśmy prezydenta i podoba się większości Polaków co
                                  mnie osobiście obraża.
                                  Nie wiem czy Kaczyński miał braki w uzębieniu nie oceniam ludzi w ten sposób,
                                  oczywiście dostrzegałem jego niezręczność i brak taktu czy obycia w pewnych
                                  sytuacjach - wszystko to mogę wybaczyć - złodziejstwa, kolesiostwa i żenującego
                                  braku klasy jak u nowobogackich Kwaśniewskich nie zdzierżę, oni faktycznie obyci
                                  na bankietach, imprezach dawali radę. Zwłaszcza jeśli chodziło o popitkę i
                                  klepanie się po plecach - ja nie tego oczekuję od prezydenta. Przez litość nad
                                  chorym nie będę rozwijał wątku alkoholizmu.

Po drugie ciężko spotykać się z ludźmi którzy nie mają dla drugiej osoby
                                  odrobiny szacunku, z ludzmi zmanipulowanymi którzy obwiniają Kaczyńskiego za
                                  stan w jakim jest Polska. Nie dziwię mu się wcale, nie wyobrażam sobie spotkania
                                  z takimi ludźmi których jedynym celem jest opluwanie prezydenta i rządu.
                                  Przynajmniej był uczciwy a Donaldu co pokazął i po co pojechał? Zebrać głosy,
                                  naobiecywać, powiedzieć miernotom że są niedocenieni i że zrobi im w Polsce
                                  Irlandię, kto to kupił tego mi naprawdę żal.

Uważaj zeby Ciebie ktoś miernotą nie nazwał, pokaż nam co osiągnąłeś, jakie
                                  zajmujesz stanowisko, jaką uczelnie skończyłeś i z jakim tytułem, jakie masz
                                  publikacje na swoim koncie?

Aha, pokaz jeszcze swoje uzębienie
                                  • emy_grant Ale sie koles podniecil 19.12.07, 13:20
                                    > Po pierwsze reprezentował mnie opalony wieśniak discoPrezio
                                    Kwaśniewski,
                                    > myślałem że spalę się ze wstydu jak ten prostak tańczył do
                                    discopolo na jakimś
                                    > wiecu - takiego właśnie mieliśmy prezydenta i podoba się
                                    większości Polaków co
                                    > mnie osobiście obraża.

ja o kaczynskim a ten o kwasniewskim, moze na temat troche

> Po drugie ciężko spotykać się z ludźmi którzy nie mają dla drugiej
                                    osoby
                                    > odrobiny szacunku, z ludzmi zmanipulowanymi którzy obwiniają
                                    Kaczyńskiego za
                                    > stan w jakim jest Polska. Nie dziwię mu się wcale, nie wyobrażam
                                    sobie spotkani
                                    > a

To twoje przeslanie do 300 tysiecy Polakow na emigracji w samej
                                    Irlandii. Wszyscy do jednego wora, kto nie za pisem to wrog
                                    zmanipulowany przez GW i nie warty spluniecia. Myslisz ze ludzie tu
                                    stali w 5 godzinnej kolejce (w tym ja) do ambasady zeby zaglosowac
                                    bo ktos im cuda obiecal. Tu wszyscy ciezko pracuja i na cuda nie
                                    licza tylko na to co sami zarobia. Glosowali bo mieli dosc wstydu za
                                    tego zakompleksionego malego dyktatorka

> Uważaj zeby Ciebie ktoś miernotą nie nazwał, pokaż nam co
                                    osiągnąłeś, jakie
                                    > zajmujesz stanowisko, jaką uczelnie skończyłeś i z jakim tytułem,
                                    jakie masz
                                    > publikacje na swoim koncie?
                                    A ty gdzie pracujesz, panstwowa ciepla posadka?? Niedouczony urzedas
                                    nic nie potrafiacy. Robol w podupadajacej panstwowej firmie??

>
                                    > Aha, pokaz jeszcze swoje uzębienie

chcesz przeswietlenie calej szczeki czy karte dentystyczna??
                                    • akodo78 żal klawiatury na Ciebie 19.12.07, 13:44
                                      to Ty mnie obrażasz, nie mam ochoty opowiadać gdzie pracuję ale ani na
                                      Kaczyńskiego ani na Tuska nie liczyłem i nie narzekam - żyję i pracuję w Polsce.

Kto się wstydził ten sie wstydził, ja nie mam za co.
                                      • emy_grant A mi zal przegranych takich jak ty 19.12.07, 13:57
                                        Obrazasz miliony takich jak ja na emigracji wiec jestesmy kwita. Sam
                                        zaczales temat z praca i uzebieniem.
                                        • akodo78 nie kłam 19.12.07, 14:12
                                          pytałem kim jesteś skoro o Kaczyńskim możesz powiedzieć miernota i rzucać jego
                                          uzębieniem jako kwalifikacją na stanowisko prezydenta. Sam się obrażasz, czemu
                                          to ja niby jestem przegrany? Bo nie wyjechałem do Irlandii?
                                          • emy_grant Krotka pamiec pisiorka 19.12.07, 14:41
                                            A propo obrazania, to nie twoje slowa? Krotka twa pamiec bo po
                                            trzech postach zapominasz co pisales

"Po drugie ciężko spotykać się z ludźmi którzy nie mają dla drugiej
                                            osoby
                                            odrobiny szacunku, z ludzmi zmanipulowanymi którzy obwiniają
                                            Kaczyńskiego za
                                            stan w jakim jest Polska. Nie dziwię mu się wcale, nie wyobrażam
                                            sobie spotkania
                                            z takimi ludźmi których jedynym celem jest opluwanie prezydenta i
                                            rządu.
                                            Przynajmniej był uczciwy a Donaldu co pokazął i po co pojechał?
                                            Zebrać głosy,
                                            naobiecywać, powiedzieć miernotom że są niedocenieni i że zrobi im w
                                            Polsce"

A zal mi tego calego elektoratu pisu lacznie z toba. Zalosnych
                                            nieudacznikow, sierot po komunizmie ktore poradzic sobie nie
                                            potrafia w nowej rzeczywistosc gdzie sie trzeba do roboty wziasc.
                                            Chcielibyscie zeby wam wszystko panstwo dalo a ruszyc mozgownica sie
                                            nie chce albo nie umie. I jeszce potzrebny wam wodzus ktory powie
                                            kto jest winny waszych wszystkich zyciowych porazek, a to uklad, a
                                            to oligarchia, a to komunizm - do wyboru do koloru
                                            • akodo78 przeciez Ty nawet pisac nie potrafisz po polsku 19.12.07, 14:51
                                              a chcesz mnie pouczać :) Nie bój się o mnie, jakoś sobie radzę, nie musiałem
                                              wyjeżdżać więc uważaj z tymi sądami bo to Ciebie ktoś może WZIĄĆ za nieudacznika
                                              skoro we własnym kraju nie umiesz sobie poradzić.
                                              • emy_grant Re: przeciez Ty nawet pisac nie potrafisz po pols 19.12.07, 15:01
                                                Ja tez nigdzie nie musialem wyjezdzac,chcialem, wyjazd za granice
                                                stwarza mozliwosci jakich nie ma w Polsce. Tylko trzeba miec troche
                                                odwagi i umiejetnosci. Ja sie nie boje o ciebie tylko mi zal tego
                                                ciemnogrodu ktory soba reprezentujesz.
                          • tooz Re: Miłość i spokój przez Was przemawia drodzy wy 19.12.07, 15:02
                            akodo78 napisał:

> PO. Dawno nikt mi tak nie naubliżał, ciekawym tylko za co? Kto
                            siedzi w szambie
                            > pozwólcie że inni za Was ocenią, bo samemu o sobie to czasami mało
                            obiektywnie.
                            >
                            > A co do Kwacha to mogę się założyć, że Waszym zdaniem Prezio był
                            lepszym
                            > prezydentem a Jolka lepszą damą :) Dlatego mówię że sie nie
                            porozumiemy.
                            >
                            > Powyzywali, powyzywali i mówią że koniec dyskusji, wspaniała ta
                            miłość i pokój
                            > w
                            > PO ;)
                            W ktorym zdaniu kto ci naublizal w poprzednim poscie? Jest jedno i
                            to straszne (sam pierwszy napisales to samo ale juz to pomine) - to
                            ty jestes bezwstydny... Co za ludzie popieraja PO...zwykle chamy...
                            Naucz sie czytac ze zrozumieniem i widziec wiecej. A co do Kwacha to
                            moze i z niego nie byl dobry prezydent ale przynajmniej nie strzelal
                            fochow jesli cos nie szlo po jego mysli i nie zachowywal sie jak
                            dziecko...
                    • megasceptyk Spadaj nazikatolicki, komuchoidalny parchu. 19.12.07, 13:04
                      To że tobie płacą za te kiepskie wynurzenia nie oznacza, że można kupić poglądy wszystkich Polaków. Niech się ze mną skontaktuje twój pracodawca to dam mu próbkę prawdziwego bełkotu, gwarantuję, że mu szczęka opadnie. Twoje dzieła są marnej jakości ale widzę, że niedawno zacząłeś a pisowszity maja mało kasy więc, jak wszystko u nich, nawet internetowe bełkotniki są słabej jakości.
                      • akodo78 kolejny miłujący pokój 19.12.07, 13:08
                        Napisz spokojnie o co Ci chodzi człowieku a jeśli nie masz nic do powiedzenia to
                        się nie odzywaj. Chyba że wyzwiska i obrażanie masz w krwi ale podobno dlatego
                        odsunęliście PiS od władzy bo nie podobał Wam sie ich język?
                        • raind Re: kolejny miłujący pokój 19.12.07, 15:07
                          Tak - m.in. po to narod odsunal pisiorkow od wladzy? Bo, tak jak
                          mnie, nie podobal mu sie taki jezyk:

Akodo70 napisał:
                          o takim "kończeniu" to do tej pory wszystkie inne partie rządzące
                          mogą jedynie
                          pomarzyć, plugawe bezwstydne kanalie z SLD mogą coś powiedzieć na
                          ten temat
                          prawda? A goguś Olejniczak jeszcze śmie krytykować rząd który po
                          dwóch latach u
                          władzy nieznacznie przegrał wybory
                          • megasceptyk Bingo. Biedak się stara ale i tak wymięka. 19.12.07, 15:35
                            Nowa taktyka PiSu. Płacić za sianie zamętu, tym razem ładnymi słowami. Ale brednie opowiadane ładnymi słowami wciąż są tylko bredniami. To może działać na część moherowego społeczeństwa, na "studentów" uczelni Rydzyka, może na członków PiS ale nie zadziała na mnie i mi podobnych. Wytrzyma biedak tyle co pozostali, może miesiąc, potem znajdzie lepszą pracę :).
                            • akodo78 :) 19.12.07, 15:42
                              poniekąd to nawet śmieszne jest ale robi się nudne. TO recepta na wszystko?Gdy
                              ktoś nie popiera PO to znaczy że jest zatrudniony przez PiS?
                              • megasceptyk Bo to widać jak na dłoni. 19.12.07, 15:52
                                Arek z krainy słoni.
                                • akodo78 to się nazywa paranoja 19.12.07, 15:56
                                  i można to leczyć :)
                • a.k.traper Przywrócił nadzieję na normalność 19.12.07, 13:16
                  Do Irlandii to ja mogę sam pojechać. Powiedz mi dlaczego tak
                  niewiele ludzi przyznaje sie w rozmowach że głosowało na PiS? Wstyd
                  jakiś czy co? W końcu mieli jakąs wizje którą albo nie umiano
                  zrealizowac albo była troszke niedopracowana, delikatnie mówiąc.
                  Uważasz że z Giertychem i Lepperem zbudowałby nowa Polskę, to już
                  była obelga dla częśći z nas, głównie tych co kiedyś byli po jednej
                  stronie z Kaczyńskim, których on potem nazwał zomowcami. Zdrowy
                  rozsądek to nie przeciwnik, i nie uważam bym był głupszy od
                  Kaczyńskiego a na pewno wielu ludzi jest inteligentniejszych i
                  bardziej pracowitych od jego klakierów. No i do Irlandii wcale nie
                  musimy wyjeżdżać, to nie jest zasługa Kaczyńskiego, takie jest prawo
                  buszu, młody człowiek szuka pieniędzy i przygody, ja nie mogłem bo
                  mi generał zamknał granice, pewno tez bym wyjechał, zobaczyc tu i
                  tam. Tusk powiedział że Polacy swoja praca i postawa zasługuja
                  na "cud" podobny do Irlandii, czyli szybki, dynamiczny rozwój, z
                  tego co widzę, przynajmniej stara sie do tego dazyć, czy wyjdzie czy
                  nie, zobaczymy. Co oferował Kaczyński? Tropienie agentów? Sorry ale
                  kiedy on sobie w domku siedział i chodził spokojnie do pracy na
                  ciepła posadkę, wielu z nas narażało te posadki i wolność w rózny
                  sposób i w wiekszości wiemy kto był szuja a kogo złamali. Więcej
                  świąt państwowych akademie, msze i defilady, tego akurat najmniej
                  oczekuję. Większości ludzi trzeba parę groszy i wyjazd nad morze czy
                  w góry w wakacje, i normalność na codzień.
                  • megasceptyk Re: Przywrócił nadzieję na normalność 19.12.07, 15:50
                    Bardzo ładnie to ująłeś.
                • ml2403 Re: hehe co takiego Donaldu Tusku zrobił dla Cieb 19.12.07, 15:13
                  Tusk nic nie musi robić dla Polaków by mieć jeszcze większe
                  poparcie. Tu działa siła porównania. Wystarczy nie judzić
                  codziennie , nie zakładać podsłuchów, nie wymachiwać szabelką na
                  arenie międzynarodowej i jak to się porówna do PiS to każdy powie
                  jak wspaniale jest teraz. Myślę, że jak tacy szczekacze jak
                  Brudziński będą nadal zabierać głos to za chwilę PO będzie miało 70%
                  poparcia, a PiS 5%. I tak trzymać
                • kzet69 miły akodo 19.12.07, 16:30
                  widzisz takie określenia jak : "discoprezio, Donaldu Tusku" świadczą
                  jedynie o Twojej frustracji i głębokiej bezsilności, wykazujesz ten
                  sam syndrom co ci co 55 lat temu mówili o "zaplutych karłach
                  reakcji", cieszę się że Twój ukochany PIS, nieodrodne dziecię PZPR
                  pośród bezradnej histerii p. Brudzińskiego odchodzi na śmietnik
                  historii... pzdr, życzę odrobiny samodzielnego pomyślunku...
            • wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 19.12.07, 11:26
              Obiecali cuda Polakom, a dali POdwyżki.
              Wszystko podrożalo w ostatnim miesiącu. O kilkadziesiąt procent.!!!
              I co na to tusk?
              Nic, on ma głęboko w POważaniu nas Polaków.
              Bardziej dba o interesy sąsiadów.
              Jedyny jego cel to walka z prezydentem. To boli go najbardziej.
              Porażka w wyborach prezydenckich. Od tamtej jest tak bardzo
              zawistny, cyniczny, zlośliwy.
              Ale znalazl metodę na Polaków. POpulizm.
              To POpulizm spowodowal jego wygraną. POpulizm i Media (np. Goowno
              Warta).
              • living_dead Re: PiS 19.12.07, 11:29
                wiseman_said napisał:

> Obiecali cuda Polakom, a dali POdwyżki.
                > Wszystko podrożalo w ostatnim miesiącu. O kilkadziesiąt procent.!!!
                > I co na to tusk?
                > Nic, on ma głęboko w POważaniu nas Polaków.
                > Bardziej dba o interesy sąsiadów.
                > Jedyny jego cel to walka z prezydentem. To boli go najbardziej.
                > Porażka w wyborach prezydenckich. Od tamtej jest tak bardzo
                > zawistny, cyniczny, zlośliwy.
                > Ale znalazl metodę na Polaków. POpulizm.
                > To POpulizm spowodowal jego wygraną. POpulizm i Media (np. Goowno
                > Warta).
                • living_dead Re: PiS = Przygłupy i Służalcy 19.12.07, 11:31

• edek47 Wolisz IV Rzesze i gestapo ? 19.12.07, 12:03
                Polacy sa bestytni !!! -POWIEDZIAL WUC JARKACZ I OGLOSIL wycofanie
                sie na z gory upatrzone pozycje...w palacu prezydenckim.
                • akodo78 nie znasz znaczenia słów których używasz 19.12.07, 12:20
                  ośmieszasz się, drzesz się jak Sawicka - złodziej - która krzyczała że to
                  bolszewickie metody... a ciemny lud to kupił ! I za to należy cenić Donaldu, za
                  umiejętność mącenia i pozorowania a nie wiedzę i kompetencję
                  • edek47 IV Rzesza Kartoflana i jej tajna policja... 19.12.07, 12:28
                    zwana powszechnie 'gestapem' , nie ma zadnego zwiazku z Adolfem,
                    Adolf przeciez mial wasik.
                    • akodo78 fantazjujesz 19.12.07, 12:29
                      a ja myślałem że poważnie rozmawiamy ;)
                  • peryklejtos Re: nie znasz znaczenia słów których używasz 19.12.07, 12:30
                    ! I za to należy cenić Donaldu, za
                    > umiejętność mącenia i pozorowania a nie wiedzę i kompetencję

Chyba zapomniałeś:
                    1. Kto posadził Skrzypka na stanowisku prezesa NBP.
                    2. Kto mianował Fotygę na Ministra Spraw Zagranicznych.
                    3. Kto mianował Maciarewicza szefem kontrywywiadu.
                    4. Kto uczynił z Leppera premiera i Ministra Rolnictwa.
                    5. Kto uczynił z Giertycha premiera i Ministra Edukacji.
                    • akodo78 nie zapomniałem 19.12.07, 12:40
                      przecież nigdzie nie napisałem że PiS nie popełniał błędów. Mówię o
                      nieobiektywnej zakłamanej ocenie rzeczywistości, o mediach które można kupić, o
                      manipulacjach byle tyko przedstawić opozycję w złym świetle itd.

A zarzucanie wszystkiego PiS jest właśnie skrajnym przykładem złej woli i braku
                      chęci jakiegokolwiek zrozumienia/porozumienia, nikt z PO nie działał przez
                      ostatnie 2 lata dla Polski a tylko i wyłącznie przeciwko PiS, mogli nie dopuścić
                      do rządów z SO i LPR ale własne interesy i ambicje nie pozwoliły. Są ludzie
                      którzy nigdy im tego nie zapomną i Donaldu może się na starość bardzo zdziwić
                      gdy go ktoś podliczy.
                      • edek47 Przeciez Donald... 19.12.07, 12:53
                        nie mogl byc wasalem Jarkacza,Jarkacz by go zastrzelil, a to co by
                        po Donaldzie ZOSTALO z bratem blizniakiem by rozdziobali.
                        • akodo78 słabo 19.12.07, 13:05
                          jak piszesz bez sensu to choć żeby to śmieszne było
                          • edek47 Jak ci slabo... 19.12.07, 13:24
                            TO POWACHAJ AMONIAKU,zaraz otrzezwiejesz.Nie czas zalowac kaczorow,
                            gdy kury gina ...z powodu ptasiej grypy.
                  • tooz Re: nie znasz znaczenia słów których używasz 19.12.07, 15:13
                    akodo78 napisał:

> ośmieszasz się, drzesz się jak Sawicka - złodziej - która
                    krzyczała że to
                    > bolszewickie metody... a ciemny lud to kupił ! I za to należy
                    cenić Donaldu, za
                    > umiejętność mącenia i pozorowania a nie wiedzę i kompetencję

Boze czlowieku... bo to SA bolszewickie metody upubliczniac dowody
                    przed procesem tylko dlatego zeby pograzyc PO. Sawicka jest
                    zlodziejem - tu sie zgadzamy. Ale uzyj mozgu i wykaz sie odrobina
                    empatii - niech ma uczciwy proces, niech ja zamkna ale niech calej
                    rodzinie zycia nie niszcza. Smutne sa te twoje wypowiedzi...
        • jwojnar Jedno tylko jest zastanawiające 19.12.07, 11:10
          Po jaka cholerę ci ludzie tak się jeszcze podlizują upadającemu
          szefowi? Czyżby byli tak głupi, że jeszcze do nich nie dotarło, co
          się stało z ich partią? W każdym razie walka o tytuł kretyna roku
          będzie wewnętrzną walką w czołówce PiSu. Kiedyś taki o taki tytuł
          walczyła Begerowa (za ku..ki i rywingate) z jakąś drugą "laską" od
          korytarzy pionowych. Teraz obie by się nawet w eliminacjach
          powiatowych nie liczyły.
          • mejlmi A dlaczego ????? 19.12.07, 12:10
            Ten Pan swoja wypowiedzia pokazal, dlaczego to PO a nie PiS maja
            poparcie. PiS dalej szuka czarownic i wylewa pomyje na kazdego kto
            nie ma na nazwisko Kaczynski lub nie jest jego "psem".(Tutaj
            kuriozum -zarzutem staje sie juz popularnosc, czyli zarzut wlasciwie
            jest wobec 60% Polakow)
            Rzad Tuska jest nieporownywalnie bardziej skupiony na panstwie, na
            ekonomii niz na walce o wladze niz rzad poprzedni. PiS przegral
            wybory przez szczucie i pomawianie wszystkich dookola i teraz
            popelnia te same bledy bedac w opozycji, tracac jeszcze bardziej o
            co oczywiscie nalezy oskarzyc PO, media i narod, (bo glupi popiera
            PO).
            A Pan Brudzinski najzwyczajniej wypelnia dyrektywe "anty-Tusk" ktora
            dostal na zjezdzie PiS jako zadanie domowe. Tylko chyba nie bardzo
            mu to idzie.
          • akkj Re: Jedno tylko jest zastanawiające 19.12.07, 14:31
            jwojnar napisał:

> Po jaka cholerę ci ludzie tak się jeszcze podlizują upadającemu
            > szefowi? Czyżby byli tak głupi, że jeszcze do nich nie dotarło, co
            > się stało z ich partią? W każdym razie walka o tytuł kretyna roku
            > będzie wewnętrzną walką w czołówce PiSu. Kiedyś taki o taki tytuł
            > walczyła Begerowa (za ku..ki i rywingate) z jakąś drugą "laską" od
            > korytarzy pionowych. Teraz obie by się nawet w eliminacjach
            > powiatowych nie liczyły.

Wiesz, to jest zjawisko psychologiczne. Po prostu jest w każdym
            społeczeństwie grupa ludzi, odchylonych od normy, któa musi mieć
            wodza i lizać mu tyłek.
            Zachowując wszelkie proporcje: pod koniec kwietnia 1945 roku, gdy
            sowieci byli juz kilkaset metrów od bunkra Hitlera w jego wnętrzu
            trwała jeszcze zaciekła rywalizacja jego pachołków o względy i
            uznanie wodza... Tego tez sie nie da racjonalnie wytłumaczyć...
        • parawirus Ludzie mają dość czarnego i pupury!!! 19.12.07, 11:33
        • arius5 Zajmijcie sie czyms pozytecznym, darmozjady 19.12.07, 11:35
          Moze by cos dla kraju zrobic ?
          Na razie tylko czytam o atakach na tego czy tamtego.
          Nic sie, qwa, samo nie zrobi.
          • akodo78 Donaldu powiedział że będzie CUD i się samo zrobi 19.12.07, 11:45
            inni mówili o wysiłku trudnej sytuacji i ciężkiej pracy o problemach a Donaldu
            powiedział że nie będzie problemu, ceny pójdą w dół, pensje w górę, podatki
            spadną, będzie praca i druga irlandia - jednym słowem CUD
            • broonek Re: Donaldu powiedział że będzie CUD i się samo z 19.12.07, 12:06
              Ja juz zobaczylem cud ... przegrana PiSu. A mina Jarka i obrazonego Lecha ...
              bezcenne
              • akodo78 łatwo Cię zadowolić 19.12.07, 12:26
                tylko nie płacz za 2 lata
      • rydzyk_fizyk Chwalmy Genialnego Stratega Jarosława 19.12.07, 10:48
        ten kult Donalda Tuska to też przecież zaplanowana strategia Prezesa
        PiS :)
    • edi54 Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 10:44

Brudzinski,jeden z najwiekszych cymbalow (albo takiego zgrywa)
      wsrod wojujacych pisuarczykow.Jego geba (pelna plugastw i klamstw)
      jest tak ohydna ,ze zwyczajnie rzygac sie chce.Dziwie sie ,jak
      taki duren mogl byc wybrany do Parlamentu.
    • steve69 Idioci z PiS nadal obrażeni na naród... 19.12.07, 10:46
      ... za przegrane wybory. Jak ten naród śmiał ich nie wybrać??!!
      .
      .
      .
      Odnoszę wrażenie, że Kaczyńscy razem ze swoimi przudupasami żyją w jakimś
      matriksie zupełnie oderwani od rzeczywistości.
      • akodo78 a ja odnoszę wrażenie że nie umiesz myśleć 19.12.07, 11:47
        albo nie czytasz albo nie rozumiesz co jest napisane - choć zakładam że to nie
        głupota ale zwykła złośliwość i nigdy nie przyznasz racji opozycji, choćby
        mówili prawdę tak jak Brudziński właśnie powiedział.
        • soulworm i kto tu nie umie myslec... 19.12.07, 11:57

• akodo78 wysil sie bardziej 19.12.07, 12:21
            i napisz co chciałeś powiedzieć
    • kain_brat_abla Re: Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult 19.12.07, 10:54
      Lepszy taki kult jak wiara w Jezusa Chytrusa.
    • tetradrachma a Wam tow. Brudziński żal dupę ściska, co ?! 19.12.07, 11:06
    • joris Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:08
      Brudzinsiu chamski i nie za madry, nienawisc ci sie przelewa przez
      twoje plaskie zwoje mozgowe. Gadziesz mial wodoglowie nienawistne.
    • zima0001 Ale nowi ludzie PO w spółkach będą szerzyć miłość 19.12.07, 11:08
      a miłość wymaga poświęceń - w tym przypadku ze strony odwoływanych członków
      organów zarządczych i nadzorczych w PZU, ZUS,...
      • akkj Re: Ale nowi ludzie PO w spółkach będą szerzyć mi 19.12.07, 12:08
        zima0001 napisał:

> a miłość wymaga poświęceń - w tym przypadku ze strony odwoływanych
        członków
        > organów zarządczych i nadzorczych w PZU, ZUS,...

Pisbolszewicką swołocz wytniemy do ostatniego.
        Jakoś nie przypominam sobie, żebyś ujadał jak pisbolszewia w nocy na
        gwałt zmieniała ustwawę, żeby zagarnąć radio i TV, a wybitny
        specjalista budownictwa skrzypek zostawał prezesem NBP???
        A kto mianował szefa PZU, nie PiS? Najpierw jakiego komunistycznego
        złodzieja, a potem posłusznego przygłupa? A w ZUS?
        Jestes żałosny, jak każdy piśdziak.
    • offon Wiesz co , Brudziński?! 19.12.07, 11:10
      Idź do Biedronki, połóż łeb na wadze i naciśnij przycisk "burak".
      I zamilcz, bo tylko ludzi wkurzasz tym jazgotem.
      • megasceptyk Re: Wiesz co , Brudziński?! 21.12.07, 16:16
        Doskonałe :)! Moje uznanie.
    • kpaxxx Normalnie jak dzieci ... 19.12.07, 11:11
      Banda niedojrzałych facetów nie jest w stanie się pogodzić z porażką w wyborach ...
    • pariah Brudziński o sobie: ''Jestem bałwankiem świąteczny 19.12.07, 11:13
      m, i całkiem mi do pyszczka z tym wiaderkiem na głowie".

Ty kryminalny wale astrachański - czas mówiących zwierząt jeszcze nie nadszedł
      ! Won, powsinogo, oczajduszo, drapichtuście!
    • ozesz-ty1 Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:14
      Wiecie, Brudziński, że to jest myśl! Spieszmy się kupować ołtarzyki!
    • bri A biednego Joachimka nikt nie czci... 19.12.07, 11:14
      Jak tak można ;)
    • remik.bz Lekarze i górnicy już modlą się do Donalda 19.12.07, 11:15
      Podobno górnicy , lekarze i urzędnicy ZUS-u maja w czasie obecnych i
      zapowiedzianych strajków żadać uznania Donalda za świętego.
      Niektorzy nawet juz teraz modlą sie do Niego w czasie strajków
      • grundol1 Gdzie panie Brudziński koalicja PO-LID??? 19.12.07, 11:20
        normalni ludzie, w odróżnieniu od wyborców PISu nie dadzą sobie wmówić że czarne
        jest białe, a białe jest czarne
      • y.y Re: Lekarze i górnicy już modlą się do Donalda 19.12.07, 11:31
        Remik mordo ty moja, w sumie to nawet mi Ciebie szkoda, tak
        naprawdę, bez ironii, po ludzku:) Sam zostałeś biedaku, na froncie,
        koledzy spieprzyli, Amanasunty ni ma, Galba zniknął, wet3 podwinął
        ogon, nawet junkra nie widać. Ino ty się bidaku ostałeś, partia Ci
        się sypie, przeciwnicy w sondażach już mają trzy razy tyle co ty, a
        Tusk i spółka na twoje nieszczęście zdążyli już spełnić kilka
        obietnic i cholera co tu zrobić, panika!:)

Daj spokój Remik, szkoda zdrowia:)
        • remik.bz To tylko forum GW - mało ważne 19.12.07, 12:48
          y.y napisał:
          Ino ty się bidaku ostałeś, partia Ci
          > się sypie, przeciwnicy w sondażach już mają trzy razy tyle co ty,

E tam sypie.
          Jesli jest elektorat ( a jest) to i partia się ostanie.
          Chyba nie wierzysz w to ,że nagle cały elektorat PiS-u poprze PO czy
          komuchów?
          A sondaże - sam wiesz.

Tusk i spółka na twoje nieszczęście zdążyli już spełnić kilka
          > obietnic i cholera co tu zrobić, panika!:)

Dlaczego "na Twoje nieszczęście"?
          Jesli cos tam się Tuskowi uda , to chyba dobrze dla nas wszystkich?
          Problem w tym ,że jak na razie to nie widzę żadnych sukcesów tylko
          propagandę.

Daj spokój Remik, szkoda zdrowia:)
          Zdrowie mi dopisuje.
          Ja nie jestem z tych "blidopodobnych".
          No i ktos musi PO "punktować".
          Chyba nie cieszył bys się gdyby Tusk miał 100 - 120 % poparcia?
    • ytzek.bloch Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:19
      Brawo Tuskomatoły, brawo, masturbujcie się "sukcesem" platformy aż
      do wyrzygania. I wy wierzycie w te sondaże? Rozumiem, że trzeba
      sobie samopoczucie przed świętami poprawić. A teraz wszyscy chórem
      powtarzajcie - kochamy Tuska i Platformę, jesteśmy inteligentni,
      kochamy Tuska i Platformę, jesteśmy inteligentni.
      ==> www.powatch.blox.pl <==
      • ozesz-ty1 Re: Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult 19.12.07, 11:29
        nienawiść cię zaślepia. uspokój się - to niezdrowe dla zwieracza...

zawsze po wyborach rośnie poparcie dla zwyciezcy, więc takie wyniki to sprawa normalna. zaskakuje jedynie skala poparcia, ale wziąwszy pod uwagę, że PO miała też duże poparcie w wyborach, da się jakoś uzasadnić

ponadto zwracam uwagę, że niejaki JB odnalazł nowy kult w Polsce i na taki temat w tym miejscu (forum) należy dyskutować...
      • edek47 Wystarczy popatrzec na Jarkacza i... 19.12.07, 11:50
        jego niedorozwinietego sobowtora,to wszystkiego sie odechciewa.
    • grzela53 Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:21
      Srutu tutu - kto tak powiedział ?
    • remis1 Brudziński - wam do głowy nie przyszło, 19.12.07, 11:25
      że większość z nas lubi normalnych, otwartych i sympatycznych ludzi.
      Upierajcie sie dalej przy tych nabzdyczałych blizniakach a za
      niedługo odejdziecie w nicość
    • kruk51 Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:28
      Gdyby to kochany Jareczek był Dzieciątkiem Jezus w tym roku to by nie
      było żenady. Prawdą jest, że pierniczy się ten PiS. Traci grunt pod no
      gtami, stąd głupio w gębie Panu Brudzińskiemu, jak by mu kotek Jarusia
      narobił do buzi.
    • maj47 portrety tuska w urzędach i szkołach? 19.12.07, 11:29
      • maj47 jako wycieraczki w domach Polaków? 19.12.07, 11:29
    • parawirus Kult walki z PiSem i Czarno-Purpurowymi!!! 19.12.07, 11:29
      • y.y Re: Kult walki z PiSem i Czarno-Purpurowymi!!! 19.12.07, 11:32
        Kult to fajny zespół był:)
        • parawirus Oj tak, rycze ze szczescia!!! 19.12.07, 11:35
    • maslo12 Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:29
      A pamietasz Joachim jak w portowcu, na popijawie, w zazdrosci o
      przyszla zone, wywailes stol i pobiles moj ulubiony kubek. a moj
      kolega z wyspy Kuba nazwal ciebie'animal jak tyklo cie zobaczyl
      pierwszy raz. no wiec uwazaj bo som na ciebie haki.
    • guru133 Szlag trafia pisuarów że wbrew ich wrzaskom i 19.12.07, 11:33
      prezydenckiej obstrukcji rząd Tuska stara się realizować przedwyborcze obietnice
      i wykazuje codziennie jak beznadziejny był rząd kaczystów i o co tej władzy
      chodziło. Tak trzymać.
      • akodo78 jakie obietnice?masz na mysli boiska czy cene jabł 19.12.07, 12:08
        ek? a moze cud już się stał i przeoczyłem?
        • dewu.pl Re: jakie obietnice?masz na mysli boiska czy cene 19.12.07, 14:37
          > a moze cud już się stał i przeoczyłem?

Zdaje się, że przeoczyłeś. Dokładnie 21 października pieniaczom Polska
          powiedziała NIE.

Zaciekle bronisz PiS, mógłbyś rzucić jakimś konkretem? Czy te prawe i
          sprawiedliwe rządy PiS to dziesiątki aktów prawnych, które jeden po drugim
          "uwala" Trybunał Sprawiedliwości? Czy te dobre rządy to walka z przestępczością,
          tyle że sądy jeden po drugim ludzi wypuszczają, bo okazuje się, że zatrzymania
          były nieuzasadnione?

Powiedz konkretnie, co takiego zrobiło PiS, poza sianiem zamętu i wmawianiem w
          Polaków, że każdy poza członkiem PiS to wcielone zło?
    • bombay_saphire Ten Brudzinski jest glupszy od samego siebie.. 19.12.07, 11:36
      niby niemozliwe, a jednak...
    • kruk51 Brudziński: Panuje przedbożonarodzeniowy kult D.. 19.12.07, 11:37
      I jeszcze raz ! Ludzie, ludzie, co za dziwy z woli Boga. W żłobeczku
      bożonarodzeniowym mamy w tym roku pańskim 2007 liberała Tuska.
      Podnieś rączkę Boże Dziecię, błogosław ojczyznę miłą...... Widać libera
      ły nie są aż tak obrzydliwe dla Pana Boga jak dla PiS-u i Kościoła.
    • vazz p.Brudzinski, kolokwialnie mówiąc... 19.12.07, 11:37
      Żal dupe ściska :D, co?!;) buhaha

• a.k.traper Cóż tu mówić, od 2005 maja obsesję na temat Tuska 19.12.07, 13:02
        Myśleli że pojeżdża na nim jak na chabecie i sie załamie a tu
        pokazał sie prawdziwy facet i nawet coś mu się udaje jak na razie.To
        ich strasznie gryzie, spaprane święta mają chłopaki i dziewczyny w
        PiS, ciekawe będa życzenia z ich strony, pewnie szczere jak rosyjska
        polityka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka