dan3iger 20.12.07, 16:54 No i dobrze. PiS to dno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liber444 Zawsze uważałem, że PiS to bezideowa zbieranina, 20.12.07, 17:04 którą scala jedynie koryto. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Zawsze uważałem, że PiS to bezideowa zbierani 20.12.07, 18:30 Och, nie oni jedni. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Zawsze uważałem, że PiS to bezideowa zbierani 20.12.07, 19:55 Zawsze winne PO.Za koalicje PiS z samoobroną i Ligą też PO,za odchodzenie z PiSu jego wiernych członków j.wyżej i za to że Jarosław jest fuhlerem w swojej partii,i napewno za to,że jarosław był nie urósł do rządzenia 40to milionowym Krajem w środku Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wkrótce w PIS tylko ubecy i agenci KGB zostaną 20.12.07, 17:11 oczywiście jeszcze kilku bezkrytycznych debili i cudak Edgar. Kto przejawia szczątkową zdolność do myślenia i odrobinę przyzwoitości wywiyje z tej mieszanki narodowo-socjalistyczno- komunistycznej Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior To efekt pracy Glownego Stratego PIS!! 20.12.07, 17:20 Bo wszyscy sie Go obawiaja,nie chca politycznego badziewia.Nie ma juz "braci" z Samoobrony,LPR,skonczyly sie transfery,podchody,objeca- nki,a kto teraz w nie uwierzy?/nawet moher sie odwraca/. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Kaczyński musi odejsć , ponieważ to on przegrał 20.12.07, 17:13 To jest dla wszystkich jasne z wyjątkiem Wodza . Kto na własne życzenie doprowadził do przegranych wyborów , to musi poniesć konsekwencje tej decyzji. Jeżeli PiS tego nie zrobi i nie zmusi pana Kaczyńkiego do rezygnacji to z przynależnosci do PiS zrezygnuje wielu cennych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To przeciez wina PO 20.12.07, 18:57 Niektórzy uparcie tak twierdzą, obojetne co by sie zdarzyło, także to ze taka była ocena wyborców.Ten Brudziński i kilku innych to jacyc nierozgarnięci kibole? Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg I nieprzyjaznych mediow 20.12.07, 19:27 Spisek PO i nieprzyjaznych mediow doprowadzil do przegranej PiS w wyborach. Spoleczenstwo wogole nie bralo w tym udzialu. Spoleczenstwo wogole sie dla PiSu nie liczy. Ta swolocz jest tylko zdolna byc manipulowana, a to przez nieprzyjazne media i PO (sterowane przez straszne Niemcy, straszna Rosje i straszna europejska lewice), lub PiS i Rydzykowych (w poprzednich wyborach). Wedlug PiSu nikt w Polsce (oprocz PiSu) nie jest zdolny do posiadania wlasnego zdania i do dokonywania wyboru na skutek wlasnej oceny sytuacji. To ONI sa winni. UKLAD. Czymkolwiek by nie byl jest wszechobecny i potezny i nalezy sie go bac i go zwalczac. Od razu na mysl przychodzi Don Kichote. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Pieski i Suczki występują z partii 20.12.07, 17:13 Tumany obrodzą tej zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Pieski i Suczki występują z partii 20.12.07, 17:17 kvakva napisał: > Tumany obrodzą tej zimy... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Chyba miałeś na myśli-=-bałwany Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Pieski i Suczki występują z partii 20.12.07, 18:21 kvakva napisał: > Tumany obrodzą tej zimy... PiSie dzieciatka, kaczeta mlalenkie...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Radni PiS występują z partii 20.12.07, 17:16 Dzisiaj przyznać się publicznie, że się jest, bądź się było członkiem PiS to wstyd. Wstyd nie taki łatwy do przełknięcia. Tylko do braci Kaczyńskich jakoś nic nie dociera, dalej żyją w iluzji, że wszytko OK, że to tylko chwilowe i przejściowe trudności. Ludziom jako tako trzeźwy m spada zasłona z oczu i dzieje się to co sie dzieje. Opuszczają szeregi PiS. Nawet Zyta, jak zawsze kombinuje jak koń pod górkę, też się wstydzi. Pozostają jedynie Ci z ław poselskich. No ale dla takiego szmalu warto się zohydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Radni PiS występują z partii 20.12.07, 17:27 a mnie jest zal pisowcow..zawsze ktos winny ,komunisci,uklady a ostatnio PO no coz oni uwazaja sie za idealni Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Radni PiS występują z partii 20.12.07, 18:33 Po prostu grunt to dobre samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja sie 20.12.07, 17:38 Moim zdaniem przeciwnikow pis glownie martwila ponowna mozliwosc i bliskosc widma lustracji. I ujawnienia prawdziwej hist ostatich lat kilkudziesieciu lat polski koministycznej. Chodzi oto zeby w mediach przedstawic ich jako "zamachowcow na demokracje" i ludzi "chorych z nienawisci". - i zreszta wyjatkowo skutecznie gdyz wielu ludzi w to wierzy, napewno ponad 50% ludzi glosujacych w wyborach. Wydaje mi sie, ze ludzie w polsce to kupili. Ze pis to zamach na wolnosc. Wkazdym razie stad wynika codzinna krytyka PiS w tym portalu. Polecam tez codzienne sledzenie wiadomosci gosp. na tym portalu. Co dzien jest informacja o dobrej sytuacji w polsce ( wiecej zarabiamy, wiecej wydajemy itp...) i o zlej sytuacji zagranica. Co akurat jest zywcem wyjete z technik propagandownych PRL-choc podejrzewam ze technika ta znana i wymyslona znacznie wczesniej. Rowniez codzien sa czarne historie z UK. Jestem 100% pewnien ze to sa artykoly na zamowienie albo na komende. Jaka jest wasza opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:14 Odpowiem ci chociaż nie powinienem odpisywać pisuarom. Widmo lustracji to jedyne co z niej zostało, gdy pisuar doszedł do żłoba. Granie teczkami w celach politycznych to nie lustracja tylko sku..syństwo. Dlatego powinni opublikować wszystkie teczki, nawet z pedałami, może dowiedzielibyśmy się czegoś o wielkim strategu. A tak poza tym, g..wno obchodzi mnie to kto był czy nie był kiedyś agentem, jażeli nie popełnił przestepstwa kryminalnego czy gospodarczego niech sobie żyje i wstydzi się - lub nie. 90% Polaków ma już dość tych głupot. Najśmieszniejszym jest to, że najwięcej mają do gadania pseudorewolucjoniści, którzy jak jarkacz walczyli z komuną u mamusi pod pierzyną. Po opublikowaniu teczek należy zlikwidować IPN (ile to mln oszczędności) lub włączyć go jako sekcję do Imstytutu Historii PAN. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:14 rtd5rtd napisała: > Chodzi oto zeby w mediach przedstawic ich jako "zamachowcow na > demokracje" i ludzi "chorych z nienawisci". - i zreszta wyjatkowo > skutecznie gdyz wielu ludzi w to wierzy, napewno ponad 50% ludzi > glosujacych w wyborach. > Wydaje mi sie, ze ludzie w polsce to kupili. Ze pis to zamach na > wolnosc. Ciemny lud kupowal towar podsuwany przez PiS. Ci, co glosowali na PO zrobili swiadomy wybór. W koncu ile osób czyta GW, natomiast prawie wszyscy ogladaja TvPiS, przynajmniej za to placa (jezeli placa). Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:21 Ja jestem przeciewnikiem PiS i owszem strasznie ale to strasznie obawiam się lustracji. W końcu w wieku 24 lat mam już tyle na sumieniu. Młotku, któż Ci wmówił że przeciwnik PiS zawsze się czegoś boi? Uproszczona wizja świata zrobiła ostatnimi laty oszałamiającą karierę... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:27 ad_amo : Brawo mlody czlowieku!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:31 ad_amo napisał: > Ja jestem przeciewnikiem PiS i owszem strasznie ale to strasznie > obawiam się lustracji. W końcu w wieku 24 lat mam już tyle na > sumieniu. Młotku, któż Ci wmówił że przeciwnik PiS zawsze się czegoś > boi? Uproszczona wizja świata zrobiła ostatnimi laty oszałamiającą > karierę... Najbardziej boi sie ten kto najglosniej szczeka, ze inni sie go boja, zwlaszcza, ze to kaczynscy wstrzymali na dlugi czas lustracje, chyba zaden PiSduch temu nie zaprzeczy, sa profesorami prawa czy cos tam i co, poprawnie ustawynie potrafia napisac, glupcami wiec sa czy oszustami ??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 20:02 jemu sie udzielił lęk od jarosława,tamten tez uważa,że wszyscy się go boją,bo muszą się bać.ot,taka fobia... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:26 rtd5rtd napisała: > Moim zdaniem przeciwnikow pis glownie martwila ponowna mozliwosc i > bliskosc widma lustracji. I ujawnienia prawdziwej hist ostatich lat > kilkudziesieciu lat polski koministycznej. Glupi rtd5rtd napisała: > Moim zdaniem przeciwnikow pis glownie martwila ponowna mozliwosc i > bliskosc widma lustracji. I ujawnienia prawdziwej hist ostatich lat > kilkudziesieciu lat polski koministycznej. PiSi czubie, nikt inny jak bracia kaczynscy wstrzymali na wiele miesiecy lustracje, do reszty twojego belkotu sie nawet nie odnosze, bo jak tu sie do instrukcji glupca odnosic...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zlomas1 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:32 > Moim zdaniem przeciwnikow pis glownie martwila ponowna mozliwosc i > bliskosc widma lustracji. I ujawnienia prawdziwej hist ostatich lat > kilkudziesieciu lat polski koministycznej. > Niekoniecznie akurat przeciwnicy się boją. Coś sporo tych prawicowo- katolickich patriotów ma nieźle czerwoną przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:33 Publikacja katalogów to jeszcze nie wyjaśnianie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Moim zdaniem przeciwnicy pis glownie obawiaja 20.12.07, 18:34 adas313 napisał: > Publikacja katalogów to jeszcze nie wyjaśnianie prawdy. Prawdy ?bA wiesz chociaz co to takiego jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd czytalem wasze opinie. 20.12.07, 18:41 I widac wasze zaangazowanie w sprawe z postawy emocjonalnej - stad te invektywy w moja strone. Dobra tez technika w dyskusji jest podwazenie wiearygodnosci lub z dyskredytownie przeciwmowcy. Wiec polecam dodatkowo poza wyzwiskami napisac rowniez o bledach ortograficznych - co potwierdzi teorie ze glupi i dodatkowo zdyskredytuje przeciwmowce ( mnie ). osobiscie jestem przeciwnikiem zarowno PIS jak i PO, sket michnika ( do ktorej pewnie nieswiadomie nalezycie - wnosze to po waszym zaangazoaniu ) oraz rydzyka i postkoministow. Ale jestem zdecydownaie ze sily opiniotworcze w tym kraju martwia sie lustracja w duzym stopniu. Kos napisal ze lustracja jest nieinteresujaca do 90%, wiec moze niebedzei im przeszkadzac jak ja wprowadzimy, bo ich te newsy nieinteresuja. Natomiast waszego guru Michnika pewnie tak! Dlatego pisze sie ze lustracja to zamach na demokracje, oraz instrument walki politycznej. Jakby jego gazeta niby nie :) Czy tak ciezko znalezc analogie miedzy rydzykiem i michnikiem? Dziwi mnie tylko skala zangarzowania w te przedsiewziecia osob nie majacych zadnych kozysci z efektow. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 18:45 rtd5rtd napisała: > > sket michnika ( > do ktorej pewnie nieswiadomie nalezycie - wnosze to po waszym > zaangazoaniu ) oraz rydzyka i postkoministow. ----- ???? Wyluzuj.Za duzo emocji moze ci zaszkodzic > > Ale jestem zdecydownaie ze sily opiniotworcze w tym kraju martwia > sie lustracja w duzym stopniu. > > Kos napisal ze lustracja jest nieinteresujaca do 90%, wiec moze > niebedzei im przeszkadzac jak ja wprowadzimy, bo ich te newsy > nieinteresuja. Natomiast waszego guru Michnika pewnie tak! Dlatego > pisze sie ze lustracja to zamach na demokracje, oraz instrument > walki politycznej. Jakby jego gazeta niby nie :) > > Czy tak ciezko znalezc analogie miedzy rydzykiem i michnikiem? > > Dziwi mnie tylko skala zangarzowania w te przedsiewziecia osob nie > majacych zadnych kozysci z efektow. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 18:52 Stary. Ja jestem wyjatkowo wyluzowany i zdystansowany do problemow w kraju. pisze jedynie teksty ktore sa, inne niz jedyna sluszna i poprwana pilitycznie droga myslenia prezentowana w TVN. Stad wasza kontr reakcja. Wogle slowa lustracja, komunista to jak plachta na byka. Przeciez jak bym dodal tu watek o Puczu ktory odbyl sie w 92 w polsce to wiesz jakie by posty byly? Zprowokowac tu ludzi to wyjatkowo latwe zadanie. Dzwi mnie wlasnie ten brak dystansu to takich postow tu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 18:57 rtd5rtd napisała: > Stary. Ja jestem wyjatkowo wyluzowany i zdystansowany do problemow w > kraju. > pisze jedynie teksty ktore sa, inne niz jedyna sluszna i poprwana > pilitycznie droga myslenia prezentowana w TVN. Stad wasza kontr > reakcja. > > Wogle slowa lustracja, komunista to jak plachta na byka. Przeciez > jak bym dodal tu watek o Puczu ktory odbyl sie w 92 w polsce to > wiesz jakie by posty byly? > > Zprowokowac tu ludzi to wyjatkowo latwe zadanie. > > Dzwi mnie wlasnie ten brak dystansu to takich postow tu. Jetes tak wyluzowany, ze do kibiety piszesz "stary", no i co ty z tym puczem, znasz chociaz cieciu znaczenie tego slowa ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Nie wiedzialem ze mam przyjemnosc z kobieta. 20.12.07, 19:04 Przepraszam. Ale twoja wypowiedz potwierdzila moja teze o slowach ktore dzialaja jak plachta na byka. Napisalem Pucz i to wlasnie skupilo twoja uwage. Ja naprwade mam swje zdanie o Polsce i naszej hist oraz o tym kogo zdobi korona na glowie orla. Nie musicie sie znia zgadzac i macie prawo do wlasnej opini. Chodzi mi oto zeby to byla Twoja opinia - "Wlasna". A nie zasugerowana przez Michnika czy Rydzyka. A jak pisalem wczesniej brak szacunku do przedmowcy jedynie dyskredytuje krytykanta w oczach swiatlych osob. Natomiast dziala skutecznie w gronie fanow Dody. Pyt na czyim zdaniu Ci zaleczy? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Nie wiedzialem ze mam przyjemnosc z kobieta. 20.12.07, 20:59 Zdanie możesz mieć. Zdanie każdy może mieć własne. Gorzej z racją, tą albo sie ma albo nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd no racja! 20.12.07, 21:07 no to masz teze "walesa nie lubi pisu miedzy innymi bo chca go zlustrowac i zrobic z niego Bolka". Nie jest tak? ( nie pisze czy bolkiem jest czy nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: no racja! 20.12.07, 21:15 Nie jest. To Kaczyńscy nie lubią Wałęsy i chcą z niego zrobić Bolka :)(Wałęsa pokłócił sie z Kaczynskimi wczesniej niz ci wpadli na pomysł z Bolkiem. Zresztą Wałęsa był lustrowany jak był prezydentem. Teraz nie piastuje zadnych funkcji wiec nie ma podstaw do lustrowania go. I dodatkowo ma status pokrzywdzonego co zaswiadcza ze nie był TW. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: no racja! 20.12.07, 21:23 bezsensu sie sprzeczasz. Przeciez to ze kaczynscy nie lubia walesy to nie bylo w tym zdaniu. "Walesa miedzy innymi nie lubi ich bo chca go zrobic bolkiem". A ty ze nie , bo to nie walesa ich nie lubi tylko kaczynscy. To jest oczywiste ze kaczynscy go nie lubia, I to ze chca go zrobic bolkiem tez. I to ze on ich za nielubi to miedzy innymi ( czyli moze za cos innego tez ) nie lubi - tez jest oczywistym. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: no racja! 20.12.07, 21:37 Popatrz na to z punktu widzenia przyczyny i skutku. Najpierw było nielubienie a potem była "sprawa Bolka". Nielubienie nie jest skutkiem "sprawy Bolka" Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd A pisalem cos o tym co bylo wczesniej ? 20.12.07, 21:48 to co bylo wczesniej oraz geneza z powodu ktorej ta teza jest prawdziwa nie zmienia faktu prawdziwosci tej tezy. Ty piszesz o czyms innym niz samo to zdanie. Jestes nieprecyzyjny, niescisly. Chodzi mi o sama logike tego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 18:48 rtd5rtd napisała: > I widac wasze zaangazowanie w sprawe z postawy emocjonalnej - stad > te invektywy w moja strone. Dobra tez technika w dyskusji jest > podwazenie wiearygodnosci lub z dyskredytownie przeciwmowcy. Wiec > polecam dodatkowo poza wyzwiskami napisac rowniez o bledach > ortograficznych - co potwierdzi teorie ze glupi i dodatkowo > zdyskredytuje przeciwmowce ( mnie ). Schowaj sobie panie posle swoje "inVektywy" i ortografie gleboko w dupsko i nie wciskaj , ze jestes przeciwnikiem PiS skoro przed chwila splules sie jak mala dziwczynka stajac w obronie kaczynskich ktorzy w rzeczywistosci wstrzymala dla wlasnych celow lustracja na ktora sie powolujesz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd To sie nazywa nadinterpretacja 20.12.07, 18:57 ty znadinterpretowales moja wypoweidz. Nie wychwalam pisu a jedynie opisalem mech maniupulacyna w tym portalu co nie znaczy ze wychwalam pis. To ty polaczyles to w calosc. Zwolennik lustracji + krytyka portalu przeciwnikow PIS = zagorzaly oslepiony kibic pisu. Krtyka wrogow pis nie oznacza slepa wiernosc pisowi. Czy ty widzisz swiat czarnobialo. Nie ma miejsca dla innych pogladow? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To sie nazywa nadinterpretacja 20.12.07, 18:59 rtd5rtd napisała: > ty znadinterpretowales moja wypoweidz. > Nie wychwalam pisu a jedynie opisalem mech maniupulacyna w tym > portalu co nie znaczy ze wychwalam pis. To ty polaczyles to w > calosc. Zwolennik lustracji + krytyka portalu przeciwnikow PIS = > zagorzaly oslepiony kibic pisu. > > Krtyka wrogow pis nie oznacza slepa wiernosc pisowi. Czy ty widzisz > swiat czarnobialo. Nie ma miejsca dla innych pogladow?Manipulacjaa nazywala sie twoja matka, ktora wwielkich bolach cie poczela biedaku...:DDD Postaraj sie to zinterpretowac nie po swojemu ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: To sie nazywa nadinterpretacja 20.12.07, 19:02 rtd5rtd napisała: wypoweidz. opisalem mech maniupulacyna pis. ----- Potrzebny tlumacz jezyka wolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd boshe! - ortografja 20.12.07, 19:09 Co jest z wami? zero kontr argumentow tylko inwektywy i obraza rodziny itp.. Po malej krytyce guru. Sekciaze, Wezcie sie porownajcie z Scientologami i sekta rydzyka. Typy siedza na necie i obrazaja kazdego kto skrytukuje media Michkia. Centralnie Scientology 2. A na ulicach w polsce tez mozna dostac juz zbluzgany za gloszenie tresci ktrytycznych pod adresem Gazety wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: boshe! - ortografja 20.12.07, 20:33 To nie jest misiu obrona Michnika. Tylko zaciska się pięść gdy słyszę, że moje poglądy nie są moje i że jakiś idiota na forum każe mi wierzyć w Kaczorków i ich hasła, pozostające i tak na zawsze tylko hasłami. Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: To sie nazywa nadinterpretacja 20.12.07, 20:35 > ty znadinterpretowales moja wypoweidz. > Nie wychwalam pisu a jedynie opisalem mech maniupulacyna w tym > portalu co nie znaczy ze wychwalam pis. To ty polaczyles to w > calosc. Zwolennik lustracji + krytyka portalu przeciwnikow PIS = > zagorzaly oslepiony kibic pisu. > > Krtyka wrogow pis nie oznacza slepa wiernosc pisowi. Czy ty widzisz > swiat czarnobialo. Nie ma miejsca dla innych pogladow? To na kogo głosowałeś? Na PSL? hehe żałośnak Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 20:18 > Kos napisal ze lustracja jest nieinteresujaca do 90%, wiec moze > niebedzei im przeszkadzac jak ja wprowadzimy, bo ich te newsy > nieinteresuja. Natomiast waszego guru Michnika pewnie tak! Dlatego > pisze sie ze lustracja to zamach na demokracje, oraz instrument > walki politycznej. Jakby jego gazeta niby nie :) Ty jesteś nie-PiSiorkiem? To dlaczego dajesz im monopol na przeprowadzenie lustracji? Jesteś cwaniaczku jeszcze młodszy ode mnie. Widać słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 20:33 nie daje im zadnego monopolu. w moim poscie nie ustosunkowalem sie w stosunku do pisu. To twoja fantazja nadinterpretowala moja wypowiedz. Dlatego ze sktrytykowalem wrogow PiS. A ludze poszli tokiem Ze ktrytyka wrogow pis moze swiadczy o poparciu pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
ad_amo Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 20:41 Nawet nie rozumiesz o czym mówię. Skoro twierdzisz że wszyscy niepopierający PiSu to ci, którzy się boją lustracji to komu dajesz monopol na jej przeprowadzenie? A z drugiej strony zastanów się dlaczego tak znakomicie wykształceni prawnicy napisali ustawę o której każdy dziennikarzyna wiedział że rozbije się o trybunał. DLACZEGO? Najłagodniejsze wytłumaczenie to że chodziło tylko o PR. Ale skoro tak to Twoja teoria o walecznym PiSie coś kuleje. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: czytalem wasze opinie. 20.12.07, 21:04 Nadinterpertujesz calyczas. Nigdzie nie napisalem nic pozytywnego ani negatywnego o pisie. Opisalem tylko dlaczego michnik i ludzie z jego otocznia sa przeciwnikami pisu. Sa ludzie niepopierajacy pis z innych przeslanek, np. Ja. Nie popieram ich bo kreca z sektami a z takich ukladow nigdy niemoze nic dobrego wyjsc i niejestem socjalista jak oni ani narodowcem itp... Jedyny punkt to lustracja w ktorej sie z nimi zgadzam. Natomiast Michnik, Walesa strasznie sa wrogami lustracji, oni chca aby o komunizmie nalepiej zapomniec, ze wogle istnial i dlatego pisu nie lubia - to proste. Natomiast inne formacje polityczne w polsce maja jakies tam zalety i jakies tam wady. I jak napisze krytyke PISU to nie interpretuj tego ze jestem fanem PO - ok? Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Radni PiS występują z partii 20.12.07, 17:39 Jak PIS był siłą wiodącą nie było żadnych obiekcji. Oto jest prawdziwe poświęcenie dla idei (w tym wypadku PIS -w innym czasie również dla innych opcji politycznych)?. Skończyło się koryto czas przejść do innego. Poszukiwanie swojego miejsca,po zmianie ekip rządzących -czyli tzw dojścia do pełnego koryta- dotyczy nie tylko radnych lecz i posłów.Może czas to zmienić, byłaby czytelniejsza scena polityczna.Odchodzisz czas zrobić miejsce dla następnych osób na liście wyborczej.Jak na razie sądzę taki status jest wszystkim partią wygodny oprócz przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 PO_wyborczy HYMN wykształciuchów..... 20.12.07, 17:48 TO już jest___KONIEC__nie ma już PiS....... JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!! MOŻEMY ŻYĆ........ To już jest___KONIEC__nie ma już PiS....... JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!! MOŻEMY IŚĆ...... To już jest___KONIEC__bo nie ma już PiS....... JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!!,bo nie ma już PiS,nie ma już PiS,PiS,PiS !!! a z radością.. www.joemonster.org/phorum/images/smiles/fala.gif śpiewają go także..... LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") _________________________ Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg wytrzymasz, chyba, że H5N1 wcześniej zadziała...... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PO_wyborczy HYMN wykształciuchów..... 20.12.07, 18:00 milo_1- Dodac mozna jeszcze kilka :grup zawodowych,instytucji,urze- dow tzn.tzw. "ONYCH" i do uznania sa tylko :Rydzyk i mohery/ludzie zmanipulowani do celow polityczno-wyznaniowych/ Odpowiedz Link Zgłoś
star-uch Radni PiS występują z partii 20.12.07, 18:10 Jestem ekoromantykiem:niech Kaczyńscy zgaszą światło;albo edgar Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Radni PiS występują z partii 20.12.07, 18:33 Panie Wałęsa, bądź pan wielkiego serca i zatrudnij Edgara przy czyszczeniu butów całej rodzinie, a Joachima przy sprzątaniu posesji. Do tych prac nie trzeba kwalifikacji a jedynie staranność. No, bo cóż oni mogli się nauczyć przy wielkim strategu........ Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Stronniczość 20.12.07, 18:47 Ale ta gazeta jest żałosna, wśród tematów nie ma zadnego wartego dyskusji. Tylko jeden temat przewodni - do...lić PiSowi, jesli komuś to pasuje - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Stronniczość 20.12.07, 18:56 markusk napisał: > Ale ta gazeta jest żałosna, wśród tematów nie ma zadnego wartego dyskusji. Tylk > o > jeden temat przewodni - do...lić PiSowi, jesli komuś to pasuje - powodzenia. Wybiórczo czytasz i wybiórczo komentujesz. A że co rusz dostaje się coś PiS-owi? Solennie sobie przez 2 lata na to zapracowali:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne GW to nie matura z religii, nie MUSISZ jej czytac 20.12.07, 19:18 markusk napisał: > Ale ta gazeta jest żałosna, wśród tematów nie ma zadnego wartego dyskusji. Tylk > o > jeden temat przewodni - do...lić PiSowi, jesli komuś to pasuje - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Stronniczość 20.12.07, 19:33 GW sympatyzuje, choć nieoficjalnie, od swojego założenia z umiarkowanym nurtem liberalno-lewicowym w polityce (a nie jest to akurat linia dosyć radykalnego prawicowego obozu PiS, stąd krytyka). Nie wiem co w tym krytycznym spojżeniu GW widzisz żałosnego? Jeżeli chcesz mieć pełniejszy wgląd, i bardziej podobają Ci się poglądy prawicowe to dla równowagi czytaj n.p. Rzeczpospolitą, a jeżeli wolisz radykalniej to kupuj Nasz Dziennik, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Dla Ścierwokoshergazety 20.12.07, 19:49 dzień bez akcji propagandowej mającej na celu zmniejszenie pisowskich szeregów to dzień stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Placebo99 zmienił nicka? 20.12.07, 21:21 Ale knajackiego języka nie potrafił zmienić niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd zgadzam sie z markuks i brawo za sarkazm. 20.12.07, 21:54 bo nie lubie sekciarzy zarowno od ojca dyrektora jak i od redaktora naczelnego. A wyklocam sie tu z takimi psami redaktora naczelnego od 3 h. bo nuda przedswiateczna. pozdr dla niezaleznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: zgadzam sie z markuks i brawo za sarkazm. 20.12.07, 22:27 rtd5rtd napisała: > bo nie lubie sekciarzy zarowno od ojca dyrektora jak i od redaktora > naczelnego. > > A wyklocam sie tu z takimi psami redaktora naczelnego od 3 h. bo > nuda przedswiateczna. > > pozdr dla niezaleznych. ---------------------- to mizerne to twoje zycie jak z nudow o 3 rano na forach siedzisz, ludzie MYSLACY nie musza czytac gazet zeby sobie opinie na dany temat wyrabiac, a dziennikarze sa od tego aby informowac, to ich zawod Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd mozliwe. 20.12.07, 23:07 ale zato nie jestem w sekcie, nie palam nienawiscia do wszystkich o innych i przeciwnych pogladach, nie obrazam ludzi itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Zostaje "elita":Edgar,Putra,Karski,Brudzi o i Jola. 20.12.07, 19:28 I paru innych typu tchórzliwy Ludwik ,dla których nigdzie indziej poza PiSuarem nie ma miejsca.Ta menażeria to doskonałe tło dla fuhrera PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
compor Radni PiS występują z partii 20.12.07, 19:40 CHAŃBA!! CHAŃBA!! Szczóry opószczaja okrent!! CHAŃBA!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k [...] 20.12.07, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Radni PiS występują z partii 20.12.07, 19:47 a wszystkiemu winna PO bo wygrala wybory!!czy ktos tym kurduplowatym srelom powie w tej partyji-a poszli won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Kaczyzm kona, z partii odchodzą 20.12.07, 19:57 Zostaną niebawem dwa gołe kupry. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Radni PiS występują z partii 20.12.07, 19:58 Panie J.Kaczyński!gdyby w przyszłości któryś z tych odpadów chciał wrócić do PIS-u(a sytuacja się poprawi max. po 2 latach gdy wyborcy-półgłówki przejrzą na oczy) sprawę załatwić krótko:kopa w ryj a potem w dolną część pleców Odpowiedz Link Zgłoś
offal Jestem zawiedziony ... 20.12.07, 20:34 >(a sytuacja się poprawi max. po 2 latach gdy wyborcy-półgłówki > przejrzą na oczy). Nie liczył bym na to bo to właśnie wyborcy 21.10 przejrzeli na oczy. Spytaj się swoich idoli z pis-u czy juz znają przyczynę porażki wyborczej ? może robią jakieś analizy ? Nieeeeee bo i po co wódz jest nieomylny i on wie wszystko. Honor i odwagę to trzena mieć wrodzone. To jest cos co na 100% brakuje Jarosławowi K. liderowi upadającej partii ... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jestem zawiedziony ... 20.12.07, 22:21 Wszystko wyjaśnił były już premier: nie dali radę potężnemu frontowi, który rozciągał się od morderców ks. Popiełuszki do mniej więcej kardynała Dziwisza. Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Czym prędzej należy rozwiązać kwestię PiSowską 20.12.07, 20:16 Im czystsza scena polityczna Rzeczypospolitej tym lepsza Rzeczypospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje PiS w PiSdu, Lepper do leprozorium, kaczyzm- 20.12.07, 20:47 lepperyzm na śmietnik historii! Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd PiS to syf Po to max. 20.12.07, 21:13 Michnik moj guru. Daj numer konta ci wysle ci co miesieczna pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Radni PiS występują z partii 20.12.07, 21:18 jeszcze pare dni i pis zmieści sie do tej windy z Zawiszą he he Odpowiedz Link Zgłoś