Dodaj do ulubionych

Listonosze przeciw Bublowi

21.12.07, 07:13
Był karany już za to samo przestępstwo więc to recydywa i do pierdla bubla (sic!)
Obserwuj wątek
    • out_loud Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 07:18
      Coz, czlowiek taki, jak nazwisko (co zdaje sie jest w 100% zgodne z teoria
      swiata pana B.)...

Kto widzial tego pajaca w zbroi w reklamowkach wyborczych, moze traktowac go
      wylacznie w kategoriach humorystycznych.

A kto nie widzial, niech poszuka na youtube.com
      • zuzur Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 08:22
        Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają, nieruchomości,
        fabryki, zakłady usługowe przechodzą w ręce tzw. grup biznesowych.
        Inna sprawa, że nikt, tak jak Żydzi, nie pomaga sobie wzajemnie.
        Jeżeli ta gazeta nawołuje do zamykania, czy wieszania Żydów, to
        trzeba ją wyeliminować. Ale jeżeli jakieś grupy bezpodstawnie
        krzyczą o antysemityzmie, to należy wyeliminować te grupy. Ja bardzo
        chcę wiedzieć, nad czym pracują dynamiczne grupy biznesowe, a GW
        tego mi nie powie.
        • artik0508 Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 09:12
          niestety ,ale masz racje w 100%.
          tak wlasnie jest w naszym kraju
          • masochista Bublowskie 'Tajemnice' i izraelski 'Play-goj' są.. 21.12.07, 15:00
            Bublowskie 'Tajemnice' i izraelski 'Play-goj' są siebie warci.
            • manhu ukarał grzywną 5 tys. zł:) 21.12.07, 15:24
              Nie znam, daj linka:)

...ukarał grzywną 5 tys. zł:)
              Ciekawe co na to zwolennicy lekkiego karania przestępców, których tu na gazeta.pl jest pełno?

No więc widzicie: 200tys egzemplarzy x 9.99 =~2mln zł odjąć grzywnę 5000 i co - opłaca się?:) Więc niech Żydzi nie robią tu zamętu tylko ukarać gościa nie 5tys, ale 10-krotnością obrotu i drugi raz nie zrobi tego, bo nie będzie mu się opłacać, tak samo z innymi przestępstwami.

BTW.Reklama tej książki była bardzo zachęcająco zrobiona przez GW (czy GW zdaje sobie sprawę, że zwiększyła mu obrót z 10-krotnie?), no ale ten Kaczyński, no cóż niezbyt wierzę że to nacjonalista żydowski.
        • venus99 Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 09:15
          Hitler tez eleminował grupy.nawet kilka milionów.więc wzorce już
          mamy.
          • zuzur Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 09:37
            venus99 napisał:

> Hitler tez eleminował grupy.nawet kilka milionów.więc wzorce już
            > mamy.

Tak, skończyło się na komorach gazowych. Wcześniej było palenie
            książek, wcześniej był jedynie słuszny "Sturmer", wcześniej zakaz
            publikacji czasopism, niezgodnych z jedynie słuszną ideologią,
            wcześniej podpuszczano kolporterów i listonoszy do niedoręczania
            niesłusznych ideowo czasopism (jak teraz "Tajemnice"). Tak, od tego
            się zaczyna, że jakaś Gazeta publikuje artykuły, gloryfikujące
            zamykanie ust innej gazecie.
            • kraq widze tu wiele zwolennikow bubla pewnie z pisu 21.12.07, 09:50
              bo tylko wyborcy pisu mają nawalone w beret. kaczor moze by tego
              bubla wziął do siebie w ramach jednoczenia sił prawicowo-
              narodowych:))) w koncu w pisuarze jest już wiele psychiatrycznych
              przypadków, to kolejny nie zrobi wam roznicy:)))
              • mlody-inwestor Darmozjady z poczty ! 21.12.07, 10:12
                Darmozjady z poczty:
                akcje.blox.pl/2006/11/Darmozjady-z-poczty.html
                Niedopuszcalne jest by pracownicy Poczy Polskiej decydowali o tym co maja dostarczac a co nie ! Poczta Polska to nie firma prywatna i ma OBOWIAZEK USTAWOWY dostarczac przesylki obywateli.

A jesli dodamy do tego fakt iz Pocza posiada monopol na przesylki ponizej 50g to juz wogole nie ma o czym dyskutowac.

Jesli pracownikom Poczty nie podobaja sie gazety z ktorymi maja stycznosc w zwiazku z wykonywana praca to proponuje zmienic firme i zaczac pracowac w prywatnej firmie przesylkowej.

Pracownicy poczty ZAWSZE szukaja argumentow by pracowac jak najmniej.
                Czego dowodem byl strajk w 2006 o ktorym pisalem w ww. linku.
                • maruda.r Re: Darmozjady z poczty ! 21.12.07, 11:07
                  mlody-inwestor napisał:

> Darmozjady z poczty:
                  > akcje.blox.pl/2006/11/Darmozjady-z-poczty.html
                  > Niedopuszcalne jest by pracownicy Poczy Polskiej decydowali o tym co maja dosta
                  > rczac a co nie ! Poczta Polska to nie firma prywatna i ma OBOWIAZEK USTAWOWY do
                  > starczac przesylki obywateli.

Ma też obywatelskie prawo wyrażać swój sprzeciw wobec wszelkich przejawów
                  naruszania porządku prawnego państwa.

• plorg Re: Darmozjady z poczty ! 21.12.07, 11:24
                    Czy tez np. kolej ma prawo odmowic sprzedazy biletu i przewozu
                    osoby, ktorej poglady sie pracownikom kolei nie podobaja? To bedzie
                    tylko "wyraz sprzeciwu wobec przejawow naruszania porzadku prawnego
                    panstwa".
                    • maruda.r Re: Darmozjady z poczty ! 21.12.07, 18:05
                      plorg napisał:

> Czy tez np. kolej ma prawo odmowic sprzedazy biletu i przewozu
                      > osoby, ktorej poglady sie pracownikom kolei nie podobaja? To bedzie
                      > tylko "wyraz sprzeciwu wobec przejawow naruszania porzadku prawnego
                      > panstwa".

W świadomie uniknąłem poparcia dla samego faktu odmowy doręczenia przesyłki,
                      skupiając się na proteście. Ty jednak takie poparcie znalazłeś i rozwinąłeś.
                      Dlaczego?

• plorg Re: Darmozjady z poczty ! 21.12.07, 21:21
                        > W świadomie uniknąłem poparcia dla samego faktu odmowy doręczenia
                        > przesyłki, skupiając się na proteście. Ty jednak takie poparcie
                        > znalazłeś i rozwinąłeś. Dlaczego?
                        -----------------------------------
                        Drogi forumowiczu, nie da sie byc jednoczesnie za, a nawet przeciw.
                • zwykx Re: Darmozjady z poczty ! 21.12.07, 15:21
                  Rozpowszechnianie treści rasistowskich i podżeganie do nienawiści
                  rasowej (czy religijnej) to w Polsce przestępstwa. Jeśli pracownicy
                  Poczty Polskiej mają uzasadnione podejrzenie, że takie przestępstwo
                  ma miejsce, to mogą odmówić brania w tym udziału. Żenujące jest,
                  żeby w URZĘDZIE Pocztowym sprzedawane i rozpowszechniane były
                  takie "dzieła". W końcu - jak sam słusznie zauważyłeś - to nie firma
                  prywatna.
                  Regulamin zabrania na przykład Poczcie dostarczania żywych zwierząt.
                  Dlaczego? Bo naruszałoby to ustawę o ochronie zwierząt. Z dokładnie
                  takich samych powodów Poczta nie powinna dostarczać pisemek pana
                  Bubla.
            • maruda.r Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 10:27
              zuzur napisał:

> Tak, skończyło się na komorach gazowych. Wcześniej było palenie
              > książek, wcześniej był jedynie słuszny "Sturmer", wcześniej zakaz
              > publikacji czasopism, niezgodnych z jedynie słuszną ideologią,
              > wcześniej podpuszczano kolporterów i listonoszy do niedoręczania
              > niesłusznych ideowo czasopism (jak teraz "Tajemnice"). Tak, od tego
              > się zaczyna, że jakaś Gazeta publikuje artykuły, gloryfikujące
              > zamykanie ust innej gazecie.

Palenie książek zostało zainicjowane właśnie przez broszurki w typie "Tajemnic".

• partyboi Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 10:32
              Takiego steku bzdur dawno nie słyszałem. Jest wolność słowa, ale jest ona
              ograniczona, podobnie jak wolność człowieka w ogóle, warunkiem, żeby nie
              krzywdzić innych ludzi. A trzeba stwierdzić, że Bubel pośrednio do tego się
              przyczynia.

Polska długo będzie jeszcze dzikim grajdołem z hipermarketami, a to dzięki
              poglądom wyrażanym na tym forum przez niektórych i brakiem reakcji na jawną podłość
              • maruda.r Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 11:05
                partyboi napisał:

> Takiego steku bzdur dawno nie słyszałem. Jest wolność słowa, ale jest ona
                > ograniczona, podobnie jak wolność człowieka w ogóle, warunkiem, żeby nie
                > krzywdzić innych ludzi. A trzeba stwierdzić, że Bubel pośrednio do tego się
                > przyczynia.

W rzeczy samej. Część ludzi nie chce zauważyć różnicy między krytyką, a nagonką;
                między prawem do obrony, a linczem; między wykładaniem wiedzy, a indoktrynacją.
                Nie chce zauważyć i dość swobodnie przekracza granice umiaru i zdrowego rozsądku
                - obojętnie po której stronie się znajdzie.

• plorg Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 11:33
                  > W rzeczy samej. Część ludzi nie chce zauważyć różnicy między
                  > krytyką, a nagonką; między prawem do obrony, a linczem; między
                  > wykładaniem wiedzy, a indoktrynacją. Nie chce zauważyć i dość
                  > swobodnie przekracza granice umiaru i zdrowego rozsądku
                  > - obojętnie po której stronie się znajdzie.
                  -------------------------------------------
                  Czy ktos tu pisze o zdrowym rozsadku? Weryfikacja przenoszonych
                  tresci nie lezy w kompetencjach listonoszy. Jezeli zostalo zlamane
                  prawo nalezy zawiadomic o tym odpowiednie instytucje i sad sie tym
                  zajmie.
                  • maruda.r Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 18:10
                    plorg napisał:

> > W rzeczy samej. Część ludzi nie chce zauważyć różnicy między
                    > > krytyką, a nagonką; między prawem do obrony, a linczem; między
                    > > wykładaniem wiedzy, a indoktrynacją. Nie chce zauważyć i dość
                    > > swobodnie przekracza granice umiaru i zdrowego rozsądku
                    > > - obojętnie po której stronie się znajdzie.
                    > -------------------------------------------
                    > Czy ktos tu pisze o zdrowym rozsadku? Weryfikacja przenoszonych
                    > tresci nie lezy w kompetencjach listonoszy. Jezeli zostalo zlamane
                    > prawo nalezy zawiadomic o tym odpowiednie instytucje i sad sie tym
                    > zajmie.

Sugeruję, żebyś koncentrował się na tym, co napisałem w konkretnym poście. Mój
                    przedmówca nawiązał do antysemityzmu jako takiego, a nie do funkcjonowania
                    Poczty Polskiej z Bublem w tle.

• plorg Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 21:39
                      Alez koncentruje sie jak najbardziej.

> Część ludzi ... ...Nie chce zauważyć i dość
                      > swobodnie przekracza granice umiaru i zdrowego rozsądku
                      -------------------------------
                      Listonosze zdecydowanie przekroczyli granice umiaru i zdrowego
                      rozsadku. Nie wiem co pisze Bubel i nie uzurpuje sobie prawa do
                      oceny jego "tworczosci". W cytowanym przez Gazete fragmencie trudno
                      dopatrzec sie jakichs przestepstw. Napisanie, ze ktos jest Zydem
                      badz masonem nie ma znamion przestepstwa, nawet jezeli moze mijac
                      sie z prawda.
              • unhappy Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 11:31
                partyboi napisał:

> Takiego steku bzdur dawno nie słyszałem. Jest wolność słowa, ale jest ona
                > ograniczona, podobnie jak wolność człowieka w ogóle, warunkiem, żeby nie
                > krzywdzić innych ludzi.

Dokładnie tak.

> A trzeba stwierdzić, że Bubel pośrednio do tego się
                > przyczynia.

Takie naruszenie cudzej wolności może stwierdzić sąd prawomocnym wyrokiem. Po to
                wyp* szumowiny z GUKPiW w kosmos żeby teraz listonosze decydowali co jest dobre
                a co złe? Jeżeli zdaniem listonosza roznoszone przez niego materiały naruszają
                prawo to swoje kroki powinien skierować na policję. To nie jest napaść w której
                zagrożone jest czyjeś mienie lub życie gdzie trzeba interweniować od razu.

> Polska długo będzie jeszcze dzikim grajdołem z hipermarketami, a to dzięki
                > poglądom wyrażanym na tym forum przez niektórych i brakiem reakcji na jawną po
                > dłość

Mylisz brak reakcji z brakiem zainteresowania. To, że ktoś napisze, że jestem
                Żydem w żaden sposób nie narusza moich praw. Równie dobrze ktoś może napisać, że
                jestem murzynem, gejem, masonem. Wisi mi to. Debilizm tekstów rozsiewanych przez
                Bubla widać na pierwszy rzut (zdrowego) oka a akurat na opinii u nienormalnych
                mi nie zależy :D

• mg2005 Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 20:04
                partyboi napisał:

> Jest wolność słowa, ale jest ona
                > ograniczona, podobnie jak wolność człowieka w ogóle, warunkiem,
                żeby nie
                > krzywdzić innych ludzi.

A gdzie tu krzywda ? Bycie żydem to krzywda ? :)
        • maruda.r Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 09:37
          zuzur napisał:

> Inna sprawa, że nikt, tak jak Żydzi, nie pomaga sobie wzajemnie.

Ciekawe, jak wyjaśnisz istnienie biednych Żydów.

• pikorab Re: Faktem jest, że pieniądze z podatków znikają. 21.12.07, 12:39
          Mein Gott, wie gross ist dein Tiergarten (Heine) <pikorab>
      • andzia311 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:49
        Aj waj - zwnowu prawde pisza?
      • kemer2 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:29
        Nie będzie żadnego wyroku. Gazeta Bubla jest tak samo potrzebna
        władzy jak "Nie" Urbana, każdej władzy - zgodnie z zasadą dziel
        (szczuj, podjudzaj, napuszczaj jednych na drugich, antagonizuj)
        i ... Rządzić to oni nie umieją, ale za to potrafią doskonale
        manipulować społeczeństwem.
      • junkier Antypolskie oszczerstwa łajdaka Grossa Wybiórczej 21.12.07, 09:47
        Antypolskie oszczerstwa łajdaka Grossa Wybiórczej nie przeszkadzały,
        ba, stek kłamstw "Sąsiedzi" przedstawiała jako "głośną książkę wartą
        dyskusji", za to wielkie halo podnosi nad "twórczością" jakiegoś
        ześwirowańca.
        • sul_ziemi Re: Antypolskie oszczerstwa łajdaka Grossa Wybiór 21.12.07, 11:08
          No właśnie, te bezmyślne Żydki rozpaliły ognisko w stodole. w
          dodatku zamkniętej z zewnątrz. Od wieków wiadomo polskiemu,
          katolickiemu chłopu, że zabawa z ogniem w stodole, a nawet w pobliżu
          stodoły, żle się kończy.
          • mg2005 Re: Antypolskie oszczerstwa łajdaka Grossa Wybiór 21.12.07, 20:05
            sul_ziemi napisał:

> No właśnie, te bezmyślne Żydki rozpaliły ognisko w stodole. w
            > dodatku zamkniętej z zewnątrz.

Przeczytaj sobie książkę "100 kłamstw Grossa"...
    • nowae1 Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 07:23
      Brawo panowie listonosze, a p. Bubel powinien odpowiedzieć za to
      przed sadem.
      • szila6 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:54
        Mam prawo czytac to co chce i zaden listonosz nie bedzie o tym
        decydowal.
        Jesli nie chce roznosic to niech sie zwolni z pracy!!!
        • kraq ja bym chetnie poczytał o twojej matce jak sie 21.12.07, 09:45
          ku..ła za młodu, o twoim starym co molestuje dzieci na dworcu i
          twej siostrze co daje dupy w tureckim burdelu. w koncu wolnosc słowa
          i nikt nie bedzie decydował o czym chce czytać.
          • michalroman Re: ja bym chetnie poczytał o twojej matce jak si 21.12.07, 10:47
            Nie myl wolności słowa z naruszaniem dóbr osobistych. Jeśli jakiś listonosz
            widzi, że treść gazety łamie prawo to niech idzie z tym na policję, a nie
            samowolnie decyduje co mi dostarczy a co nie.
      • scibor3 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:10
        Jacy listonosze? Jak na razie to 1 (słownie: jeden) listonosz. A Bubla zostawić
        w spokoju. Ten człowiek sam się skutecznie ośmiesza. Chorych umysłowo chcesz karać?
    • venus99 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 07:25
      brawo listonosze ale gdzie w tym kraju są prokuratorzy?Polska
      jedynym krajem w Europie gdzie bezkarnie można szerzyc i propagować
      nazizm i antysemityzm.
      • szfindel Czyli listonosz moze wszystko 21.12.07, 08:28
        > brawo listonosze ale gdzie w tym kraju są prokuratorzy?Polska
        > jedynym krajem w Europie gdzie bezkarnie można szerzyc i propagować
        > nazizm i antysemityzm.

A skad Ty to wiesz? GW Ci powiedziala czy tvn? Nie rob jaj.

Co do artykulu - mnie dziwi, ze tu sie nikt nie ubarza na te "inicjatywe"
        listonoszow. Przeciez to chamstwo. Jak sobie listonosz stwierdzi, ze XXX jest
        zntysemita to co, bedzie mogl mu nie oddac jego emerytury? Bo przeciez emerytura
        pojdzie na cele antysemickie? No wolne zarty Panowie. Listonosze, wy sie praca
        zajmijcie a nie poltyka i sluzeniem jakims szujom. Ja nie czytalem tej gazety,
        ale z tego co tu zacytowano absolutnie nie wynika, ze to OCIEKA nienawiscia. A
        ze wycofaja to ze sprzedazy to ja watpliwosci nie mam. Juz potezne sily w tym
        wezma udzial.
        • venus99 Re: Czyli listonosz moze wszystko 21.12.07, 09:19
          na całe szczęście,wbrew bardzo wielu przeciwnościom stajemy się
          społeczeństwem obywatelskim.jestem pełen uznania dla listonosz,który
          pokazał problem antysemityzmu w Polsce i uznania dla takich
          osobników jak bubel.
          jak nie czytałeś i nie wiecz o co chodzi to skorzystaj z przywileju
          milczenia.
      • mg2005 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:03
        venus99 napisał:

> brawo listonosze ale gdzie w tym kraju są prokuratorzy?

Czy pisanie prawdy jest już przestępstwem ?... ))

>Polska
        > jedynym krajem w Europie gdzie bezkarnie można szerzyc i
        propagować
        > nazizm i antysemityzm.

Oczywiście udajesz, że nie wiesz o LEGALNYCH partiach nazistowskich
        w Niemczech i Szwecji... Przypominam niedawne (bezkarne !) żądanie
        zwrotu Śląska i Pomorza...
        • venus99 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:21
          bubel to pospolity łobuz który w zyciu nie napisał ani 1 słowa
          prawdy.we wszystkich krajach propagowanie nazizmu jest karalne,w
          Polsce ci bandyci wystepują publicznie przy bierności policji i
          prokuratuty.
          • profanum_vulgus Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:36
            Jesteś typowym przykładem ignoranta, który nie wie co pisze.
            Jeżeli uważasz, że w Polsce faszyzmu się nie zwalcza to o czym
            świadczą inicjatywy zdelegalizowania ONR?
            Jeżeli uważasz, że Europa jest taka cywilizowana to dlaczego Udo Voigt,
            przywódca neofaszystowskiej NPD może bez żadnych konsekwencji
            w NIEMIECKIEJ TELEWIZJI żądać powrotu Gdańska, Wrocławia i Śląska do Niemiec?

Lepiej byś częściej korzystał z przywileju milczenia. Z głupota nie powinno się
            obnosić.
        • praktyczna Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:29
          Widzisz Mg mylisz nazizm z antysemityzmem.
          Antysemityzm to wrogość wobec Żydów jako grupy wyznaniowej lub
          etnicznej; też: teoria uzasadniająca taką postawę ;
          a nazizm to doktryna niemieckiej partii narodowosocjalistycznej. Z
          naciskiem na slowo narodowo - ergo - preferujaca wyzszosc jakiegos
          narodu nad innymi a nie nad jednym "wybranym".
          Koles Bubel nie mowi, ze miejsca pracy zabieraja nam Rumuni czy
          Ukraincy tylko co byloby nazizmem tylko ze cale zlo na swiecie
          pochodzi od Zydow. Lacznie ze sniezyca i huraganami.

A co sie tyczy zadan - to moj drogi tez sobie mozesz pojechac na
          Slask albo na Mazury i zazadac oddania kopalni czy jakiegos
          gospodarstwa - tylko czy ktos wezmie sobie te Twoje zadania powaznie?

Wielu ludzi robi rozne rzeczy zeby zaistniec.

mg2005 napisał:

> venus99 napisał:
          >
          > > brawo listonosze ale gdzie w tym kraju są prokuratorzy?
          >
          > Czy pisanie prawdy jest już przestępstwem ?... ))
          >
          >
          > >Polska
          > > jedynym krajem w Europie gdzie bezkarnie można szerzyc i
          > propagować
          > > nazizm i antysemityzm.
          >
          > Oczywiście udajesz, że nie wiesz o LEGALNYCH partiach nazistowskich
          > w Niemczech i Szwecji... Przypominam niedawne (bezkarne !) żądanie
          > zwrotu Śląska i Pomorza...
          • mg2005 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 20:31
            praktyczna napisała:

> Widzisz Mg mylisz nazizm z antysemityzmem.

?? A nie pomyliłaś mnie z venus ?... :

venus napisała:
            jestes pewien,że bubel to człowiek?dla mnie nazista.
    • hapita Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 07:27
      Jaki wniosek?Dopuścić konkurencję dla poczty.Ile mnie się ludzi nie
      podoba a muszę się nawet do nich uśmiechać.
    • nie-naiwniak Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 07:33
      Bubel , to bubel .
      On pisze i kolportuje , poczta - protestuje , a Policja i Prokuratura w Otwocku i okolicach - śpi .
      Wesołych Świąt Bożego Narodzenia - dla Wszystkich
      • krycha202 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:01
        Czy listonoszm juz ktos dogodzil?
        Oni zawsze sa pokrzywdzeni, raz za ciezka torba, innym razem mydelka
        musza roznosic a to samochodow nie maja odpowiedniej marki.
        Do pracy panowie do pracy...
    • sidlav Brawo listonoszom! 21.12.07, 07:36
      j.w
    • jacek2235 Listonosze czy listonosz???? 21.12.07, 07:41
      Listonosze czy listonosz???? W tekście jest mowa o tylko jednym
      listonoszu, typowa precyzja wypowiedzi "Wyborczej".
      • mg2005 Re: Listonosze czy listonosz???? 21.12.07, 08:59
        jacek2235 napisał:

> Listonosze czy listonosz???? W tekście jest mowa o tylko jednym
        > listonoszu, typowa precyzja wypowiedzi "Wyborczej".

Przysłowiowa "rzetelność" GWniarskiej psiarni...
        • unhappy Re: Listonosze czy listonosz???? 30.12.07, 15:36
          mg2005 napisał:

> Przysłowiowa "rzetelność" GWniarskiej psiarni...

Aż dziwne, że ta lewicowa, żydowska banda nie kasuje twoich postów. To chyba
          jedyne co ci psuje urojeniową "rzeczywistość" :D
    • micra Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:08
      Brawo, to buudujące, że listonosze są czujni. Nie mniej jednak oni wykonują
      swoją pracę - ktoś coś zleca, oni to powinni wykonać - doręczyć czasopismo.

GW chętnie śmieje się z babć kioskarek - przepraszam, śmiała się - że nie
      chciały sprzedawać gazet z pornografią, tudzież dziurawiły kondomy, a teraz
      cieszy się, że listonosze stanęli po "słusznej stronie".

Cóż, Wolność Wypowiedzi ma gwarantować, że choćby były to bardzo niepopularne
      hasła, to głoszący ma do nich prawo - tak jak ma prawo do myślenia i działania o
      ile nie szkodzi innym (choć tu jest dużo ograniczeń). Czyżby GW była za łamaniem
      prawa do wolności wypowiedzi? Gdy pijanemu panu bez stałego zameldowania coś się
      wypsnęło na Prezydenta - to GW wzięła go w obronę (jak i inne media poza tymi
      związanymi z PiS), jak Bubel mówi to co myśli to już nie jest ok?

Można mówić i myśleć tylko to, co zostało zaakceptowane przez GW/Onet/TVN?
      • el.es Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:15
        A co z moralna ocena zla? Ze skutkami i konsekwencjami obu czynow? Nawolywanie
        do nienawisci na tle rasowym kontra babcie dziurkujace prezerwatywy dla
        mlodziezy... to sa dzialania godne potepienia.
        • szfindel GW kocha inaczej, selektywnie 21.12.07, 08:33
          el.es napisał:

> A co z moralna ocena zla? Ze skutkami i konsekwencjami obu czynow? Nawolywanie
          > do nienawisci na tle rasowym kontra babcie dziurkujace prezerwatywy dla
          > mlodziezy... to sa dzialania godne potepienia.

No tak, w sumie teraz juz rozumiem czemu w imie milosci Michnik uratowal dupsko
          komuchom z Kiszczakiem na czele. I dlaczego w imiej tej milosci tak mocno
          nienawidzi Rydzyka i RM. Jak ich raz sie zniszczy, ale tak na amen - w bloto,
          zgnoic, opluc, tak, zeby juz s*******ny nie wstaly to potem nastanie czas
          blogiej milosci! Czyz to nie warte tego wysilku? Warte!
      • mg2005 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:57
        micra napisał:

> Można mówić i myśleć tylko to, co zostało zaakceptowane przez
        GW/Onet/TVN?

Na tym polega "wolność słowa" ! :)))
        • maruda.r Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 11:11
          mg2005 napisał:

> micra napisał:
          >
          > > Można mówić i myśleć tylko to, co zostało zaakceptowane przez
          > GW/Onet/TVN?
          >
          > Na tym polega "wolność słowa" ! :)))

Aż trudno uwierzyć, że czytam wasze posty. Fata morgana, czy jak?

• mg2005 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 20:40
            maruda.r napisał:

> Aż trudno uwierzyć, że czytam wasze posty. Fata morgana, czy jak?

A wychwalanie w GW antypolskiego oszczercy Grossa - to nie była dla
            Ciebie 'fatamorgana' ?...
            A panoszenie się Żydów w Oświęcimiu ?...
            A wydrukowanie w Polsce żydowskiego komiksu "Maus" , w którym Polacy
            są przedstawieni pod postacią świń ?...
            >
    • istvan73 w każdym kościele można kupic te broszury 21.12.07, 08:12
      więc jeden listonosz nic tu nie poradzi. ale trzymamy za niego kciuki
      • el.es Re: w każdym kościele można kupic te broszury 21.12.07, 08:17
        Powaznie mozna to kupic w kosciolach?
      • marekfocus Re: w każdym kościele można kupic te broszury 21.12.07, 08:34
        istvan73 napisał:

> więc jeden listonosz nic tu nie poradzi. ale trzymamy za niego
        kciuki
        w moim kosciele i w wielu innych nie spotkalem takich gazetek moze
        t twojej synagodze dostane na jakiej ulicy jest taki zbor bozy
        • istvan73 Re: w każdym kościele można kupic te broszury 21.12.07, 09:09
          sieg hail marecfocus !!
    • micra Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:15
      Proponuję sprawdzenie co znaczy to tajemnicze >(sic!)<. Ponadto nie mając na
      myśli "wadliwie wykonanej części lub produktu", ale człowieka o nazwisku "Bubel"
      - stosuj wielką literę. Tak jak nie pisze się "stalin", "hitler", tak nie pisze
      się "bubel".

Mało mnie interesują poglądy Bubla.
      • venus99 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:23
        jestes pewien,że bubel to człowiek?dla mnie nazista.
    • ice_ice Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:26
      Gościu (Bubel) wydaje mi się ogarnięty jakąś chorobą psychiczną, która każe we
      wszystkim widzieć spisek, Żydów i Masonów. Jakaś chorobliwa obsesja..?
      Schizofrenia? A może to zgodnie z teorią, że kryptogeje najgłośniej krzyczą o
      nienawiści do homoseksualistów?

Swoją drogą, nigdy nie mogłam pojąć, co komu przeszkadzają Żydzi, masoni, geje,
      lesbijki, katolicy, muzułmanie, grubi, rudzi. Żyj i daj żyć innym.
      • szfindel Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:38
        >
        > Swoją drogą, nigdy nie mogłam pojąć, co komu przeszkadzają Żydzi, masoni, geje,
        > lesbijki, katolicy, muzułmanie, grubi, rudzi. Żyj i daj żyć innym.
        >

To malo chyba pojmujesz. Serio. Powodow dla ktorych ktos kogos nie lubi
        (nienawidzi) sa dziesiatki. Zawsze byly, zawsze beda. Czasem nawet wojny
        wybuchaly z powodu braku tolerancji. A jesli ty tego nie pojmujesz, to moze
        jeszcze raz do szkoly powinnas pojsc? No chyba ze tam jestes, to sie po prostu
        lepiej przyloz.
        • babaqba Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:06
          szfindel napisał:

> To malo chyba pojmujesz. Serio. Powodow dla ktorych ktos kogos nie
          lubi
          > (nienawidzi) sa dziesiatki. Zawsze byly, zawsze beda. Czasem nawet
          wojny
          > wybuchaly z powodu braku tolerancji. A jesli ty tego nie
          pojmujesz, to moze
          > jeszcze raz do szkoly powinnas pojsc? No chyba ze tam jestes, to
          sie po prostu
          > lepiej przyloz.

Facet wyraźnie pisze, że w polskiej szkole można nauczyć się
          nienawiści do innych. Ciekawe na jakim przedmiocie? Chyba nie na tym
          "niedługo maturalnym"? :)))
        • praktyczna Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:40
          Wiesz Schwindel- ja juz dawno temu skonczylam szkoly i pojmuje
          dlaczego ludzie nienawidza innych - jednak jest takie slowo, ktorego
          u uzyles - slowo tolerancja - i to jest niestety to czego wielu
          ludziom w naszym kraju brakuje.
          Bo mi tez jest prawde mowiac ryba jakie ktos ma preferencje
          sexualne, jaka religie wyznaje i jakie ma korzenie.
          Uwazam, ze ice_ice podal/a piekne motto - zyj i daj innym zyc.
          Napisal/a, ze nie moze pojac - bo ja tez nie moge czasami pojac
          dlazcego komus przeszkadza to jak inny zyje - i to jest wydaje mi
          sie przeslanie tej wypowiedzi a nie przyznanie sie do
          niedojrzalosci, ktory Ty sugerujesz ;-)

szfindel napisał:

> >
          > > Swoją drogą, nigdy nie mogłam pojąć, co komu przeszkadzają
          Żydzi, masoni,
          > geje,
          > > lesbijki, katolicy, muzułmanie, grubi, rudzi. Żyj i daj żyć
          innym.
          > >
          >
          > To malo chyba pojmujesz. Serio. Powodow dla ktorych ktos kogos nie
          lubi
          > (nienawidzi) sa dziesiatki. Zawsze byly, zawsze beda. Czasem
          nawet wojny
          > wybuchaly z powodu braku tolerancji. A jesli ty tego nie
          pojmujesz, to moze
          > jeszcze raz do szkoly powinnas pojsc? No chyba ze tam jestes, to
          sie po prostu
          > lepiej przyloz.
          • plorg Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 12:17
            > Napisal/a, ze nie moze pojac - bo ja tez nie moge czasami pojac
            > dlazcego komus przeszkadza to jak inny zyje
            ----------------------------------------
            Czy przypadkiem nie przeszkadza ci jezeli ktos cie okrada? Byc moze
            twoja wyrozumialosc nie zna granic i "styl zycia" zlodziei jest dla
            ciebie do zaakceptowania. Musisz jednak przyjac do wiadomosci, ze sa
            ludzie ktorzy nie lubia zlodziei i ich sposobu na zycie.
            • unhappy Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 12:33
              plorg napisał:

> Czy przypadkiem nie przeszkadza ci jezeli ktos cie okrada?

A kto miałby go okradać?

> Byc moze
              > twoja wyrozumialosc nie zna granic i "styl zycia" zlodziei jest dla
              > ciebie do zaakceptowania. Musisz jednak przyjac do wiadomosci, ze sa
              > ludzie ktorzy nie lubia zlodziei i ich sposobu na zycie.

A kto to jest ci złodzieje? Tajemniczy ONI? Ciebie zawsze i tak ktoś będzie
              okradał - jak nie ONI to INNI.

• plorg Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 12:49
                unhappy napisał:

> A kto to jest ci złodzieje? Tajemniczy ONI? Ciebie zawsze i tak
                > ktoś będzie okradał - jak nie ONI to INNI.
                --------------------------------
                Nie wiem czemu uwazasz, ze okradany jestem tylko ja. Czyzbys nie
                placil podatkow? Okradanie jest rzecza powszechna na swiecie, ale ja
                mam swiete prawo tego nie lubic.
    • marekfocus Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:27
      jestem za wolnoscia slowa nie tylko lizodupy moga pisac bzdety ten
      gosc ma tez prawo kto chce niech czyta i wyciaga wnioski z jego
      gazetki i z gazety wyborczej ta gazetka nie jest konkurecja dla
      wyborczj wiec panowie nie ma co sie bac jast to wolanie biednego na
      pustyni moze narod sie obudzi
      - a listonosz jak sie przyjal za psa- to niech szczeka
    • bydlo_prof_wb A jak pocztowcy reagują na kłamstwa w Gazecie? 21.12.07, 08:35
      Nie wiem ile prawdy w tym co pisze Bubel, ale ilość kłamstw i manipulacji w
      Gazecie przekracza wszelkie granice.

Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam
      bezkarnie? (F.W. Nietzsche)
    • ryza_malpa1 Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:35
      Szacuneczek listonoszom.
    • unhappy Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:37
      O ba. Jacy czujni listonosze. Treść pisemek bubla jest wytworem chorego umysłu i
      to widać na pierwszy rzut oka. Dlaczego znowu jakiś
      listonosz/prokurator/whatever będzie decydował ZA MNIE co mogę czytać a czego
      nie? Cenzura wraca? Jeśli Bubel łamie prawo to ma siedzieć w więzieniu i koniec.
      O tym czy przelane na papier umysłowe żygowiny Bubla łamią prawo ma stwierdzić
      sąd a nie listonosz :D
      • tom202 Re: A Ja zaraz kupię 21.12.07, 08:43
        Udam się do swojego najbliższego Urzędu Pocztowego i kupię to
        pismo , chcę wiedzieć kto jest Żydem czy Szabesgojem, ponieważ od
        znanej listy Świtonia Żydów pełniących funkcje publiczne , przybyło
        wiele nowych osób , ktorych rodowodu nie znam, a ktorzy na swe
        zachowanie szkodzące Polsce podejrzewam ,że są Żydami.
        • drzejms-buond Re: A Ja zaraz kupię 21.12.07, 09:24
          tom202 napisał:

> Udam się do swojego najbliższego Urzędu Pocztowego i kupię to
          > pismo , chcę wiedzieć kto jest Żydem czy Szabesgojem, ponieważ od
          > znanej listy Świtonia Żydów pełniących funkcje publiczne , przybyło
          > wiele nowych osób , ktorych rodowodu nie znam, a ktorzy na swe
          > zachowanie szkodzące Polsce podejrzewam ,że są Żydami.

ale nie musisz kupować, skoro podejrzewasz, to WIESZ, tak samo jak BUBEL.
          czy ta wiedza pomoże ci w życiu? w jaki sposób? czy dzieki temu twoje zarobki
          będą większe? będziesz zdrowszy? bedziesz miał bogatsze , prawdziwie
          chrześcijańskie świeta?
          pamietaj ,że na początku wszystkich list tego typu jest JEZUS!
          • michalroman Re: A Ja zaraz kupię 21.12.07, 10:54
            Ależ oczywiście, że ta wiedza pomoże mu w życiu. Oto jego domysły zostaną
            potwierdzone, dzięki czemu będzie mógł przeżywać swoją frustrację dogłębnie aż
            do granic rozkoszy.
        • venus99 Re: A Ja zaraz kupię 21.12.07, 09:25
          jak widać psychicznych w Polsce nie brakuje.
        • unhappy Re: A Ja zaraz kupię 30.12.07, 15:35
          tom202 napisał:

> Udam się do swojego najbliższego Urzędu Pocztowego i kupię to
          > pismo , chcę wiedzieć kto jest Żydem czy Szabesgojem, ponieważ od
          > znanej listy Świtonia Żydów pełniących funkcje publiczne , przybyło
          > wiele nowych osób , ktorych rodowodu nie znam, a ktorzy na swe
          > zachowanie szkodzące Polsce podejrzewam ,że są Żydami.

Uważam, że nie masz piątej klepki. Pewnie też jestem Żydem :D
      • servicio Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:45
        > Jeśli Bubel łamie prawo to ma siedzieć w więzieniu i koniec
        > .
        > O tym czy przelane na papier umysłowe żygowiny Bubla łamią prawo
        ma stwierdzić
        > sąd a nie listonosz :D

DOKŁADNIE!!!!

Bubel jest wrednym kretynem, ale nie można pozwolić, aby listonosze
        decydowali, co możemy czytać!
        • bromba_bez_glusia Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 12:11
          A moze ktos mi wyjasnic, dlaczego sad nie zajmuje sie tym
          calymbublem? Facet od dobrych 15 lat pierdzieli te swoje glupoty
          antysemicikie i co? To nie jest w naszym kraju karane? Listonosze
          musza interweniowac, zeby sie prokuratura w sobie zebrala w koncu?
          • mg2005 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 20:07
            bromba_bez_glusia napisała:

> A moze ktos mi wyjasnic, dlaczego sad nie zajmuje sie tym
            > calymbublem?

Może nie potrafią udowodnić mu kłamstwa ?... :)
            • unhappy Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 20:57
              mg2005 napisał:

> Może nie potrafią udowodnić mu kłamstwa ?... :)

Ale jakiego znowu kłamstwa? Kogo normalnego będzie obchodziło czy X jest Żydem
              czy nie? I co to znaczy w/g Bubla że ktoś jest Żydem? Takich list krążą
              dziesiątki, jeśli nie setki i są pokarmem różnej maści popaprańców. Normalnych
              ludzi g* obchodzą prywatne sprawy innych ludzi o ile owi ludzie nie popełniają
              przestępstw na przykład. To nie Żydzi są problemem i to nie oni sprawują władzę
              nad światem tylko "szatańskie pasożyty". Szczegóły? Proszę:

www.totalizm.nazwa.pl/plague_pl.htm
              Uważajcie na swoje spłuczki!
    • crogool Ależ to świetny prezent dla Żydów! 21.12.07, 08:43
      Mówię całkiem poważnie. Teściowa zaprasza na Wigilię samotną Żydówkę, starszej
      daty. Zawsze dostaje jakiś podarunek, choć zazwyczaj określa jego rodzaj. Raz
      zażyczyła sobie nowelki Bubla "Poznaj Żyda". Efekt był taki, że rozważaliśmy
      odebranie prezentu - dostała takiego ataku śmiechu czytając wypociny Bubla.
      Baliśmy się o jej serce.
      :)
    • ambrozjus Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:43
      Widocznie wsrod listonoszy sa tacy ktorych prawda w oczy kole.
      Nie wiem skad ten Bubel ma informacje ale jak do tej pory wszystko
      co sprawdzalem zgadza sie.
      Drzewo genealogiczne polskich politykow bylo wprost rewelacyjne
      Niech ktos zaprzeczy.
      ps.
      Listonosz jest od roznoszenia poczty a nie od myslenia.
      • unhappy Re: Listonosze przeciw Bublowi 30.12.07, 15:34
        ambrozjus napisał:

> Widocznie wsrod listonoszy sa tacy ktorych prawda w oczy kole.

Po prostu pomylił im się antysemityzm z debilizmem.

> Nie wiem skad ten Bubel ma informacje ale jak do tej pory wszystko
        > co sprawdzalem zgadza sie.

Dżizas - ty to sprawdzałeś? Współczuję stanu umysłowego.

> Drzewo genealogiczne polskich politykow bylo wprost rewelacyjne
        > Niech ktos zaprzeczy.

Już wszyscy pędzą zaprzeczać :D
    • krzysioo69 Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 08:46
      Przeczytajcie lepiej to:
      lazigr.myminicity.com/env
    • mg2005 Najlepsza metoda na Bubla... 21.12.07, 08:55
      - udowodnienie ,że kłamie; albo przyznanie, że pisze prawdę...

A GWniarzom marzy się cenzura polityczna (nostalgia za komuną ?...)
    • precesja Polacy wycierają sobie tyłek GW 21.12.07, 09:09
      Mój znajomy Rafał Zenobii podciera sobie tyłek gazetą Wyborczą. Najpierw ją mnie
      potem nosi do wychodka i tam podciera.
      Na dodatek mówi: GW tylko się do kibla nadaje.
      Wnioskuję z tego że Polacy podcierają GW tyłki.
      Coś to oznacza.

Taka analogia.
      • te_rence Re: Polacy wycierają sobie tyłek GW 21.12.07, 09:19
        a ty na forum onanizujesz się czy sadomaso?
      • venus99 Re: Polacy wycierają sobie tyłek GW 21.12.07, 09:28
        ludzie cywilizowani używają papieru toaletowego.menelstwo gazet.taka
        drobna różnica.poznasz pana po cholewach.
      • kajtekp Re: Polacy wycierają sobie tyłek GW 21.12.07, 09:31
        1. Brawo listonosze!
        Jest roznica, czy raczej nie ma podobienstw, miedzy niechecia do
        roznoszenia antysemickich pism a np. sprzeciwem wobec sprzedawania
        srodkow antykoncepcyjnych!

Wiecej... Istnieje WYBOR tak jak w przypadku wspomnianych powyzej
        prezerwatyw, zalezny od pogladow, przekonan, wiary jednostek...

I istnieje PRZESTEPSTWO jakim jest szerzenie nienawisci wobec
        drugiego czlowieka. Obiektywnie, nie podlegajace wyborowi jednostki.

Racje ma tez szefostwo poczty, bo coz moze zrobic bez wyroku
        skazujacego pana Bubla. Brawo jednak, za nieobojetna postawe!

2. Za nic nie potrafie zrozumiec, dlaczego ci z moich przedmowcow,
        ktorzy tak serdecznie nie lubia gazety wyborczej, tak gorliwie
        wypowiadaja sie na jej forum?
        Czy prostszym rozwiazaniem nie byloby zwyczajnie omijac nielubiane
        czasopismo duzym lukiem?
        Wiecej spokoju na Swiete zycze!
      • absurdello Mój znajomy Rafał Z. wziął GW i gdzieś poszedł ... 21.12.07, 10:29
        Zapewne poszedł zrobić kupę albowiem nie umie czytać ;))

----------------------------------------------------------

Przykład zdania z "zepewne" i "albowiem"
    • mirawayne Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:12
      Ej Bubel co się czepiasz polskich żydów których jest na 40 mil ludzi
      okolo 2000 i to wiekszosc na zasluzonej emeryturze a reszta albo
      byli wymordowani albo wyjechali już dawno tak jak ja. A muzułmanów w
      Polsce się nie boisz? jest ich w Polsce oficjalnie 30000 a ile nie
      oficjalnie? a może sam jesteś muzlumanem tylko się ukrywasz,moze te
      twoje nazwisko tez trzeba sprawdzić.BRAWO lISTONOSZE
      • artik0508 Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:27
        doinformuj sie lepiej.Zydow w polsce (bynajmniej oficjalnie )jest
        ok. 20000-30000 .reszta czyli 5 x wiecej sie ukrywa nieprzyznajac
        sie do tego,np. zmienili nazwiska na polskie(kwach michnik,geremek,
        gronkiewicz itd)- dane z wikipedii
        • unhappy Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:42
          artik0508 napisał:

> doinformuj sie lepiej.

Jak rany. Po kiego grzyba? Gdzie? U Bubla?

> Zydow w polsce (bynajmniej oficjalnie )jest
          > ok. 20000-30000 .reszta czyli 5 x wiecej sie ukrywa nieprzyznajac
          > sie do tego,np. zmienili nazwiska na polskie(kwach michnik,geremek,
          > gronkiewicz itd)- dane z wikipedii

Jak nie dziwię się homoseksualistom, że ukrywają swój homoseksualizm tak nie
          dziwią się Żydom, że ukrywają swoje wyznanie w tym pełnych debili kraju dla
          których Żyd, gej, liberał i mason to sposób na zakwalifikowanie innych LUDZI do
          kategorii podludzi. I nie ma znaczenia kto NAPRAWDĘ jest Żydem (bo jest to
          prywatna sprawa każdego człowieka w co wierzy) bo kto jest ŻYDEM określa m.in.
          taki półgłówek jak BUBEL. Doinformuj się, że normalnych ludzi G*WNO obchodzi kto
          jest a kto nie jest Żydem.

• racheela Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 10:19
            do tego jesteśmy narodem, który swoje kompleksy leczy szukając wsród
            siebie Zydów, gejów, masonów. Przykładem tego sa rozne wypowiedzi na
            temat GW. Wiekszosc nawet nie wie o czym GW pisze, ale w modzie jest
            powiedziec ze to koszerna gazeta. A nawet gdyby była to kolejny
            punkt dla Zydów, bo naklad ma niezły, haha. Znacznie lepszy od
            Dziennika i Rzeczpospolitej. A mnie to szczerze zwisa kto jest Zydem
            a kto nie. Mysle nawet ze gdyby kazdy nas dobrze poszukał w swojej
            rodzinie i wsrod swoich przyjaciół to mógłby sie zdziwić. Pan bubel
            też.
            • unhappy Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 10:22
              racheela napisała:

> Mysle nawet ze gdyby kazdy nas dobrze poszukał w swojej
              > rodzinie i wsrod swoich przyjaciół to mógłby sie zdziwić. Pan bubel
              > też.

No dla Bubla mogłaby to być tragedia :D
              • racheela Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 10:27
                :)dla Bubla i dla wielu innych (nawet na tym forum)
          • racheela Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 10:24
            Polak beż Zyda nie przeżyje. Umrze bardzo szybko, bo czym bedzie
            leczył swoje kompleksy? Polakowi Żyd jest potrzebny jak rybie woda.
        • genusf Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 20:37
          artik0508 napisał:
          > Zydow w polsce (bynajmniej oficjalnie )jest
          > ok. 20000-30000 .reszta czyli 5 x wiecej sie ukrywa

40 mln niewolników.
          20000-30000 +5x wiecej panów.
          Durny naród.
    • te_rence Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:16
      Jak widzze bublowe rzeczy w kioskach to pytam się kiskarzy czy im
      nie wstyd takie rzeczy sprzedawać...
      Najgorsze ścierwo! Tego Bubla to powinno się leczyć! Schizofrenie
      mozna leczyć chociaż objawowo!
      Pewnie w latach trzydziestych byłby dobrym nazistą...
      Won ze świniami!
    • q.bek Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:17
      Wiadomo w czyich rekach jest GW wiec nie ma sie co dziwic
      powyzszym postom.
      Niektorym marza sie czasy komuny albo i wczesniejsze jak to sie z
      Moskwy do Polski na czalgach przyjechalo z tezami Lenina...
      • drzejms-buond Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:21
        nie mogę uwierzyć...a jednak postaram się...
        zwykły pocztowiec przeciw treściom antysemickim?
        to daje nadzieję,ze cos w naszej narodowej swiadomosci
        się zmienia.
        Fajnie!

"Tych, którzy wysługują się za różne przywileje, my narodowcy nazywamy
        szabesgojami. Można ich delikatnie porównać do ok. 3-milionowej rzeszy trzech
        grup volksdeutschów z czasów II wojny światowej" - jaaaaaaaa pierdziele. ale tekst!
        autora tych wypocin
        można DELIKATNIE porównać do kompletnego idioty!
      • te_rence Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:28
        No w czyich kretynku? sparwdź sobie...:
        gielda.onet.pl/3,557,spolki.html
        Agora-Holding Sp. z o.o. 2007/06/30 9081899 16.52 % 26208299 36.35
        %
        BZ WBK AIB Asset Management SA 2007/10/30 7225560 13.14 % 7225560
        10.02 %
        Julius Baer Investment Management LLC Nowy Jork 2006/06/29 3941331
        7.17 % 3794001 5.26 %
        Niemczycki Piotr 2007/06/30 1548373 2.82 % 1548373 2.15 %
        Bąk Zbigniew 2007/09/30 68006 0.12 % 68006 0.09 %
        Szaliński Jarosław 2007/09/30 3552 0.01 % 3552 0.00 %
        Sielicki Tomasz

U nas w Polsce jak się coś osiągneło albo się kogoś nie lubi to od
        razu przypina się łatke Zyd...
        • q.bek Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:37
          No to udowodniles mi, ze GW nie jest juz koszerna:-)))

• precesja Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:23
      tylko homo się onanizują. Ja jestem hetero i mi z tym dobrze.
      • unhappy Re: Listonosze przeciw Bublowi 21.12.07, 09:44
        precesja napisała:

> tylko homo się onanizują.

Nieuk.

> Ja jestem hetero i mi z tym dobrze.

Ja też ale trochę mi przykro, że tak samo jak takie nieuki jak ty :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka