battosai 31.12.07, 10:40 Nie no, księżulo zarypisty jest! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sw.patryk Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 10:43 Wyraznie Henio ma wahania glikemii. To nie nogi panie Heniu trzeba leczyc w Swissmedzie i u kolegi Olszewskiego , a glowe na psychiatrii ! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Czy NFZ to refunduje? 31.12.07, 10:48 Może wspólny pokój z Macierewiczem by pasował? Odpowiedz Link Zgłoś
mrm67 Oj, Monsigniore się po prostu upił 31.12.07, 11:20 swoim winkiem, co zalega na sklepowych półkach, a wy tak po nim jeździcie. Miejcie litość nad ułomnym człowiekiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Oj, Monsigniore się po prostu upił 31.12.07, 11:29 Być może bredzi od swojej nowej gorzały? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Całkiem zdurniał na starość? 31.12.07, 12:01 morte_macabre napisał: > Być może bredzi od swojej nowej gorzały? ********************************* Niektórzy dziecinnieją na stare lata. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 [...] 31.12.07, 12:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A co tam słychać u dziadziusia Jarusia 31.12.07, 12:15 z leptychami i sekciarzami z RM stoi tam gdzie stało ORMO ? katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/803012.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 P_i_s_o_w_s_k_i_e__ k_a_n_a_l_i_e ..... 31.12.07, 12:20 " Ludzie Hempla zostali wyszkoleni w szpiclowaniu - przesiadywali w warszawskiej kawiarni, żeby podsłuchiwać polityczne wątki w rozmowach. Byli uczeni, JAK BIĆ, ŻEBY NIE ZOSTAWIAĆ ŚLADÓW " I wy szumowiny jeszcze macie czelność kogokolwiek z obecnego rządu krytykować i podważać jego kompetencje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: A Złotołańcuchousty x Jankowski swoje klepie. 31.12.07, 16:55 To niech zakłada partię na spółkę z Rydzykiem. Głosy Moherowych Beretów ma zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Ks Jankowski prezydentem, o. Rydzyk premierem 31.12.07, 12:23 Głosuję aby ks. Jankowski został prezydentem, a o. Rydzyk premierem. Rydzyk ma lepszą głowę do interesów i lepszy samochód. Który biskup jest będzie najlepszym szefem Trybunału Konstytucyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Ks Jankowski prezydentem, o. Rydzyk premierem 31.12.07, 13:58 mis22 napisał: > Głosuję aby ks. Jankowski został prezydentem, a o. Rydzyk premierem. > Rydzyk ma lepszą głowę do interesów i lepszy samochód. Który biskup > jest będzie najlepszym szefem Trybunału Konstytucyjnego? Tak ja też pod warunkiem że to bedzie na Sw. Helenie BTW może opłacałoby sie wynając od Francji... Odpowiedz Link Zgłoś
heniek4444 Re: Ks Jankowski prezydentem, o. Rydzyk premierem 31.12.07, 14:04 czarnym padło na głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Ks Jankowski prezydentem, o. Rydzyk premierem 31.12.07, 14:59 Kiedy spalą na stosie pierwszą czrownicę IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Widzicie sami POsrancy koncza sie!!! 31.12.07, 19:02 POsrancy caly czas opowiadaja bajeki,brak czynow!!!Tusk jest skoczony trzeba rozpisac wybory i niech beda prawdziwe rzady!! Nieudaczniki (PO)rzadza Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe moher ty się obudź wreszcie 31.12.07, 19:07 twoja ekipa juz przegrała teraz tylko możesz sobie piewać o utraconym "złotym rogu", a najlepiej powies się na tym sznurze ktory ci został;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Całkiem zdurniał na starość? 31.12.07, 14:36 presentation1 napisał: > masz przecież bliższą rodzinę - Rydzyk , Kaczory i PiS-uary . Profesor Bartoszewski to osobowość i nie żyje z produkcji alkoholi . Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Całkiem zdurniał na starość? 31.12.07, 12:28 Nie całkiem, o czym świadczy ostatni akapit. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Całkiem zdurniał na starość? 31.12.07, 21:55 maruda.r napisał: Niektórzy dziecinnieją na stare lata. =========================================== niektórzy dziecinnieją i głupieją znacznie wcześniej co widać (czytać j.w.). Utrzymane w konwencji ironii i żartu wypowiedzi Jankowskiego wykształciuchy biorą na serio. Ale w końcu są tylko wykształciuchami. Chociaż ks. Jankowski dobrze wie co w trawie piszczy, zwłaszcza na Wybrzeżu, co udowodnił to już niejeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
don_kichot01 Re: Całkiem zdurniał na starość? 01.01.08, 01:27 A to sie klesze porobiło z mózgiem; chyba to już zaawansowana skleroza!!! Nie sądzę by Tusk odczuwał potrzebę wypicia brudzia z tym klechą - bufonem ! "Ojczulku" lepiej klep pacierze w intencji odkupienia swoich grzechów (w tym pychy) niż pseudo wywiady dla rządnych sensacji, pazernych pismaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
sail_ho Re: Całkiem zdurniał na starość? 01.01.08, 02:04 ten człowiek nie ma dystansu do samego siebie, podobnie jak ociec eR...i na tym polega tragedia tego biednego kraju.. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet oj tak-marudo 31.12.07, 23:00 > Niektórzy dziecinnieją na stare lata. jestes tego fantastycznym eksponatem...pluj nadal,wszak zdziecinnienie na tym polega...tez :( Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kiedyś próbował pomagać L.Wałęsie 31.12.07, 12:20 Tylko że inna silniejsza frakcja kościelna nie dopuściła do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Prawdziwy geniusz 31.12.07, 11:38 To, co robi Jankowski, to po prostu wyraz inteligencji. Zorientował się, że na duszpastarza się nie nadaje i postanowił przejść do innej działalności. Rozwesela nas wszystkich na święta, sprzedaje wino, niedługo założy kabaret. Łebski facet, nie ma co. Tak samo jak J. Kaczyński: zorientował się, że PiS się do polityki nie nadaje, więc rozpoczął przekształcanie PiS w przedsiębiorstwo rozrywkowe. Pierwszy krok (transfer Nelli do PiS) był po prostu genialny, od razu przeorientował PiS na coś weselszego. Tylko tak dalej, panowie. Prawdziwym geniuszem, na miarę Jankowskiego i Kaczyńskich, jest ten, kto zna własne ograniczenia i zamiast walić głową w mur wybiera inną drogę. Słówko o Nelli: www.skubi.net/bakijew.html Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger W sumie to ma rację 31.12.07, 11:55 Wolę premiera PiS który powie "Zamiast tępić biznesmenów, powinno się skupić na tym, co robić, aby zwiększyć liczbę bogatych w Polsce" zamiast sfrustowanego świra - nędzarza dla którego brudne buty bez sznurówek to dowód cnót wszelakich. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: W sumie to ma rację 31.12.07, 13:50 dan3iger napisał: > Wolę premiera PiS który powie "Zamiast tępić biznesmenów, powinno się skupić na > tym, co robić, aby zwiększyć liczbę bogatych w Polsce" zamiast sfrustowanego > świra - nędzarza dla którego brudne buty bez sznurówek to dowód cnót wszelakich Z tym to się nawet zgodzę. Ale czy w ogóle potrzebny nam jest "premier PiS"? Jakikolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Prawdziwy geniusz 31.12.07, 12:29 Nie zgodzę, Jankowski ma chociaż smykałkę do interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Prawdziwy geniusz 31.12.07, 12:41 Robienie interesów jest znacznie ułatwione jeśli ma się nad sobą ochronną "kryszę". Nie każdy może sprowadzać bez cła i podatków, całe statki magnetowidów, benzyny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
acid.jazz Re: Prawdziwy geniusz 31.12.07, 19:06 I dostawać ekstra koncesję na wydobycie bursztynów Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jankowskiemu przycięto skrzydełka po 1990 r. 31.12.07, 12:38 Po wojnie na górze kiedy to L.Wałęsie zaczęli doradzać hierarchowie z frakcji obecnie znanej jako "rydzykowna", Glemp, Głódź i kilkunastu innych, dlatego tak żałośnie prymas ględził o niezrozumieniu przez spóleczeństwo ideii IV RP, miała byc kasa na ŚOB, na rozwój Rydzykowego imperium. Samo RM jest potrzebne, natomiast cynizm w wykorzystywaniu podatników ogromny, dlatego tez i poziom tego radia marny, a elektorat się kruszy z przyczyn naturalnych.Tak więc wojna na górze była walka hierarchii z lewica laicką, dostał pomłapach także Jankowski bo on był zbyt postępowy wtedy, za pojednaniem narodowym, a według Glempa i reszty mogła byc biedna byle katolicka, bez "kuroni i michników" ciekawe ze to hasło obowiązywało także w PZPR i SB, to wiele mówi o powiązaniach niektórych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Prawdziwy geniusz 31.12.07, 22:01 uśmiejesz się jak za kilka miesięcy się okaże, że Kaczyński specjalnie poddał wybory. Żeby udowodnić niekompetencje Platformy i Tuska, co już mu się udało bo się kompromitują na każdym kroku. Ministrowie nie wiedzą co robi premier, premier co ministrowie, chaos i bałagan, wystąpienia, zaprzeczenia, dementi, sama radość Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Oj, Monsigniore się po prostu upił 31.12.07, 14:02 Ma facet poczucie humoru!Ale jest jedno ale -tatus Jankowskiego polegl za III rzesze nad morzem czarnym czy to nie bedzie przeszkadzac w karierze politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Zboczuch w rzadzie ? 31.12.07, 11:46 Juz byli faszysci, kryminalisci, teraz bedzie juz komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.polityczny Re: Czy NFZ to refunduje? 01.01.08, 01:27 Chyba się prałat tego swojego bełta nażłopał i "musk" mu się zlasował! Zapewniam wielebnego, mimo, że z Premierem na ten temat nie rozmawiałem (na inne zresztą również!) bo się nie znamy osobiście, ale Wielebnego propozycja nie mieści się w kategoriach myślenia PO. Proszę to zrozumieć i uszanować! Myślałem, że trauma PiS-u już przeminęła a tu nagle Wielebny! Jeszcze jedna flaszeczka bełta na noc, potem spowiedź i rachunek sumienia. Myślę, że kolega przesadził trochę z tym wspólnym pokojem z Macierewiczem, ale wiadomo co Bóg zasądzi? Odpowiedz Link Zgłoś
don_kichot01 Re: Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 01.01.08, 01:24 A to sie klesze porobiło z mózgiem; chyba to już zaawansowana skleroza!!! Nie sądzę by Tusk odczuwał potrzebę wypicia brudzia z tym klechą - bufonem ! "Ojczulku" lepiej klep pacierze w intencji odkupienia swoich grzechów (w tym pychy) niż pseudo wywiady dla rządnych sensacji, pazernych pismaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Bogaci nie głosują na PiSs prałatku 31.12.07, 16:31 A kto poza sektą rydzola na tych świrów głosuje????? Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Ks. Jankowski szczery mondry i gospodarny człowiek 31.12.07, 10:45 Tylko że szczera prawda niektórych boli Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Ks. Jankowski szczery mondry i gospodarny czł 31.12.07, 10:48 taki MONDRY jak Ty :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Ks. Jankowski szczery mondry i gospodarny czł 31.12.07, 11:03 swojak11 napisał prawdę ..Prałacina jest "mondry". Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Ks. Jankowski szczery mondry i gospodarny czł 31.12.07, 16:33 miranda333 napisała: > swojak11 napisał prawdę ..Prałacina jest "mondry". Coś wam się pomyliło - mondra eee. przepraszam modra to jest tylko kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Ks. Jankowski szczery mondry i gospodarny czł 31.12.07, 14:55 Jak On taki "mondry" jak Ty "pisaty" to ja juz wiem wszystko. Tylko "przychlasty" mogę popierać idiotów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaworu_nagisa Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 10:49 1) w d*e mu sie poprzewracalo 2) zachowuje sie jakby byl w symbiozie z rydzykiem 3) niech sie te malpy w sukienkach nie pchaja do polityki 4) dalibyscie ludziom chociaz w sylwestra pozyc... sa ciekawsze wiadomosci ;p Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 10:50 daje kilka miesiecy.Czas na cuda Panie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 10:53 Bo Lepperowi do trumny politycznej chcial przybic gwozdzia Ziobro.Panu przybije-spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 10:59 Nelly Rokita-"Donald Tusk wywodzi się z Klubu Leniwych Demokratów Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 11:10 jeśli słowa tej pani są dla Ciebie jakimś wyznacznikiem, to ja Ci naprawde mocno współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 11:12 Najbardziej popularny polityk-kobieta w 2007 roku.Trzeba dodac ze z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Ile prałat płaci aktualnie za buzi? 31.12.07, 11:21 presentation, ty na pewno wiesz czy stawka 8000 za buzi z chłopcem nadal jest aktualna, czy może Heniek dał podwyżkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Mylisz sie 31.12.07, 11:36 Nie popularny tylko ROZPOZNAWALNY a to nie jest to damo.. wiesz, kazdy wioskowy idiota jest bardzo rozpoznawalny... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 12:25 Nelli to najbardziej rozpoznawalny i najśmieszniejszy polityk- kobieta w Polsce. Doskonałe uzupełnienie drużyny kabaretowej zwanej PiS. Myślę, że żadna normalna i poważna kobieta nie chciałaby być "popularna" w taki sposób jak Nelli. Więc naprawdę już nie manipuluj informacjami, bo robisz to prymitywnie. Tak jak większość pisiaków masz Polaków za niesprawnych umysłowo. Daj sobie już też spokój z wróżeniem i prognozami politycznymi, bo wszystkie ci się sypią po kolei, na czele z tą, że Pis będzie rządziło przynajmniej dwie kadencje, a w wyborach październikowych uzyska powyżej 50%, bo jest bardzo zaniżane w sondażach. Czy może zaprzeczysz, że to i wiele innych propagandziarskich prognoz znalazło się w twoich postach? Jeśli nie pamiętasz, to odsyłam do archiwum. Na koniec powiem, że choć nie cierpię pis, to moja niechęć dotyczy głównie tych zadufanych w sobie facetów o małych rozumkach i czym tam jeszcze, stojacych na czele tej partii. Kobiety pisu w większości są naprawdę okej. Pani Natalii-Świat, Kluzik-Rostkowska czy minister Elżbieta Jakubiak, a nawet Zyta Gilowska to naprawdę klasa, ba, nawet ekstraklasa. Odstaje od nich infantylna "wieczna narzeczona" Szczypińska, a Nelli to czysta kompromitacja, komiczna idiotka, która sensownego zdania nie potrafi sklecić, żeby ktoś coś zrozumiał. W dodatku krzykliwa i wiecznie roztrzepana. Niebrzydka. I chyba to ostatnie skusiło biednego Jana Rokitę. Pis wzięło ją na swoją listę, by dać przytczka w nos PO. Zdobyła ta "gwiazda" polityki bodajaże ze 4 tysiące głosów w Warszawie. Tuska nie lubię, ale on zdobył tych głosów pół miliona! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 16:44 A biedna rzepa już się nawet tej mocno podejrzanej suttanki uczepi byle tylko przygrzać Tuskowi. Efekt - nieustannie spadający nakład i coraz bardziej żałosne komentarze pod blogami Odpowiedz Link Zgłoś
don_kichot01 Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 01.01.08, 01:38 Nelly to efekt zjazdowych czynów ruskiego milicjanta (niemieckiego pochodzenia) w stosunku do ruskiej sowchozowej konsomołki! Głupsza już być nie mogła; rosja szybko jej sie pozbyła by nie zaniżać swego poziomu itelektualnego - wysyłajac Nelly do Polski zemściła sie za najazd Polaków na Moskwę! Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 13:56 Z Nelly taki polityk jak z koziej dupy trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 15:22 Widze, ze dobry humorek dopisuje. Toc Nelcia jest jedna z najglupszych postaci w zyciu politycznym Polski.Zupelnie niedawno, bedac u Moniki w Kropce nad I calkowicie sie skompromitowala. Monika, ktora normalnie czujac krew nie wypuszcza ofiary z rak, tym razem dala spokoj. Nie chciala calkowicie obnazac calkowitej glupoty Neli. Jest popularna ze wzgledu na swe IDIOTYCZNE wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
offal rozum ci odjeło ? 31.12.07, 22:33 > Najbardziej popularny polityk-kobieta w 2007 roku.Trzeba dodac ze z PiS. Doda jest najpopularniejszą pisenkarka w tym kraju. Trzeba dodac ze ma fajne sztuczne cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
skartabel Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 01.01.08, 16:40 eee dla mnie Nelly Rokita w polityce to jak DODA w show biznesie. Doda tez jest pupularna ale autoryteten to nigdy nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzela53 Re: ....Ja tez Tuskowi.............. 31.12.07, 10:59 prezentacja, ale ciebie olewają na każdym poscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero to raczej upiorny zart... Nie starczyloby w Polsce 31.12.07, 10:52 drewna na stosy ! Odpowiedz Link Zgłoś
forum_wyborcza I ty, Brutusie, przeciwko mnie?! 31.12.07, 10:53 Nawet ksiądz prałat karci Genialnego Stratega?! Nieomylny Jarek coś nie ma szczęścia do prominentów Kościoła. Najpierw "czarownica", teraz znów słowa krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 10:53 A kogo, k****, obchodzi co ten człowiek ma do powiedzenia?! Odpowiedz Link Zgłoś
stanbln Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 10:58 Żałosny facet! A może by tak od razu - żeby była zgoda na całym świecie - zrobić go papieżem? Biedny, za często próbuje winka Monsigniore. Białe sutanny już nosi, to niedługo będzie białe myszki widział. Odpowiedz Link Zgłoś
thadee Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 10:58 Takich co "mogą" i chcieli by stanąć na czele rządu jest w Polsce na pęczki, ale takich co potrafią....Być gospodarnym za cudze, to nie sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 10:58 Brak mi słów ! Pan Jankowski, jedna z najbardziej niegodziwych osób w Kościele Katolickim, które ustawicznie przyczyniają się do upadku Kościoła w Polsce, bez uwag swoich przełożonych, śmie wypowiadać się w ten sposób. Rzeczywiście ustawicznie grozi nam Katoland. Pobity PiS z ugodzonym głęboko Kościołem stanowią istotne zagrożenie dla polskiej europejskiej demokracji ! " Zaścianek już się zbliża, już puka do twych dzwi..." itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ter.esa Re: Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 01.01.08, 18:57 do kruka51: przyznaję Ći rację i popieram w zupełności.Dodam tylko,że dość ludzi z demencją starczą u steru.Niech siedzą za piecem i klepią zdrowaśki. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:00 właściwy człowiek na właściwym miejscu. Nie ma lepszego od księdza Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
labexa Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:00 Może na tym oszołomie przetestować eutanazję? :) Skąd się biorą takie pustogłowe klechy?!? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ozdek Re: Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 14:37 Chetnie odpowiem: z "Archiwum X" Con cordiali saluti and Happy New Year! Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:01 Biedny,chory Prałacina...Sadziłam,że dba o zdrowie nie tylko swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Próżny megaloman! 31.12.07, 11:02 Jeśli nawet w żartach nachodzą kogoś takie myśli, to świadczą one o "stanie nieważkości" pod kopułą. Prognozowanie Rządów Premiera Donalda Tuska na pół roku, to jakieś magiczne czary spod znaku diabła. Nie daj Bóg nam takich nawiedzonych megalomanów jak "Monsignor" Jankowski lub Szambolan z Ciemnogrodu Rydzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Tusk upadnie.............. 31.12.07, 11:05 Ciekawe jaka utworzy partie?Moze LiD udzieli mu schronienia? Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: ...Tusk upadnie.............. 31.12.07, 11:08 presentation1 napisał: Znowu przepowiadasz przyszłość? Na razie przepowiedniami PiSdzielskich proroków można sobie najwyżej Arsch podetrzeć. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: Jankowski preziem,a Rydzyk ministrem skarbu 31.12.07, 13:08 Putin na przewodniczącego Rady Europy a Żyrynowski na sekretarza generlnego ONZ. Popitolić to sobie na forum możesz. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: ...Tusk upadnie.............. 31.12.07, 19:27 presentation1 napisał: > Ciekawe jaka utworzy partie?Moze LiD udzieli mu schronienia? Ty biedny, niedorozwinięty przygłupie. Zajmij się lepiej myciem kibli murzyńskich i arabskich we Francji, ale koniecznie w masce p- gaz,bo te wyziewy rujną ci resztki szarych ko mnorek. To, że jesteś smieciem, którym wszyscy pomiatają we Francji, to naprawdę nie jest wina pana Tuska tylko tego, żeś ograniczony umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran21 Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:09 Panie Jankowski zajmnij się Pan swoim Kajtkiem a nie naszym rządem ściągaj gacie Kajtkowi,i błagam Pana niech Pan więcej takich błędów nie robi i nie zaprasza nieletnich chłopców na plebanię i nie podaje wódki,bo to morze drogo cię kosztować. Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 presentation1...lubi chłopców ,jak Jankowski... 31.12.07, 11:10 ceni swojego nauczyciela... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: presentation1...lubi chłopców ,jak Jankowski. 31.12.07, 11:38 pusciłem pawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:09 Pomysł znakomity! Jankowski premierem, J.Kaczyński oberministrantem, a Rydzyk ministrem finansów. Liwkidacja przelewów, podatki płacone via taca! Toruń stolicą Polski. "Nasz dziennik" zmienia nazwę na "Nasz Wyborczy". Każdy Polak emerytem lub rencistą! Zespół "Mazowsze" zastąpiony przez "Moher-Band". Normalni,emigrują do Irlandii in gremio! Odpowiedz Link Zgłoś
presentaton1 Dzięki takim Jankowskim,Rydzykom..młodzi olewają.. 31.12.07, 11:14 nauke KK... Odpowiedz Link Zgłoś
elde Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:13 Pewnie, każdy mógłby Odpowiedz Link Zgłoś
incommunicado1 Ks. Jankowski: Mógłbym stanąć na czele rządu 31.12.07, 11:14 Gość ma fantastycznie zryty beret,mógłby być dobrym materiałem do pracy doktorskiej na temat "Wpływ samouwielbienia na opowiadanie pierdół w aspekcie produkcji gorzały przez czarnego" Odpowiedz Link Zgłoś
przegrzmot Boze litosciwy... 31.12.07, 11:15 ...pozwol lagodnie zejsc klesze z tego padolu,albowiem nie wie klecha co mowi/czyni/ - jesli jednakowoz wie co mowi,czyniac zamach na premiera - odejmij Boze klesze czlonki (wszystkie),by wiecej krzywdy nie mogl czynic,malutkim,ani maluczkim. To jest moja modlitwa-pragnienie -zyczenie, anno domini 2007:zostalo 2godz.45min do konca ...roku Odpowiedz Link Zgłoś