robsonrb 16.01.08, 11:41 porażające.To są chyba te cuda obiecywane w kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiin.pl Kulczyk chwali w "Financial Times" rząd Tuska 16.01.08, 12:00 zagrozenie mineło.. to było do przewidzenia że aferałowie będa pod rządami wracać.. Odpowiedz Link Zgłoś
da.wi581 Kulczyk chwali w "Financial Times" rząd Tuska 16.01.08, 12:03 polacy wracają z emigracji, cuda, cuda ogłaszają...., pora umierać Odpowiedz Link Zgłoś
mam_ten_kraj_gdzies Mózg nie łapie że to Kulczayk chwali 16.01.08, 12:24 a nie Kulczyka? ciasny moher juz całkiem wykończył szare komórki. Debilizm trędowaty opanował mózgownice PiSkomunistów i starego betonu czerwonej armii wspierającego rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
ocean1953 Kulczayk chwali ja bym też chwalił? 16.01.08, 12:34 pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBydzi_a_komunizm przeczytaj ten link moze zmienisz zdanie. Za granica trudniej Kulczykowi bedzie pływać bo moze popłynąć.Wiek juz nie ten gorszy słuch i wzrok,czs sie wnukami zająć? Odpowiedz Link Zgłoś
ocean1953 Kulczyk chwali ja bym też chwalił? 16.01.08, 12:35 pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBydzi_a_komunizm przeczytaj ten link moze zmienisz zdanie. Za granica trudniej Kulczykowi bedzie pływać bo moze popłynąć.Wiek juz nie ten gorszy słuch i wzrok,czs sie wnukami zająć? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Kulczyk chwali w "Financial Times" rząd Tuska 16.01.08, 12:34 Musi być zadowolony bo wolno znowu kraść bezkarnie!! A teraz parę zleconek rządowych na parę miliardów za lizanie dupy Tuske.By żyło się lepiej mordo ty moja.Jarosław Kaczyński miał świętą rację przed wyborami mówiąc co nam grozi jak POparańcy obejmą władzę w 100%. Ale narodek chciał inaczej,to niech durny narodek czeka na cuda ha ha ha już się doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Kulczyk chwali - tez mi nowina ! 16.01.08, 12:40 News byłby wtedy , gdyby Kulczyk "był przeciw" Myslę ,że po tej historii z interesami z rosyjskim wywiadem, to odetchnął z ulga, gdy wreszcie "światli Polacy " odsuneli od władzy ten "PiS-owski ciemnogród". Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis rząd Tuska dobry , pozwala bezkarnie kraść 18.01.08, 08:53 Kulczykom, Krauzem i innym mafiozom.;( Odpowiedz Link Zgłoś