bartlex MON do bani 27.01.08, 13:37 To kompromitacja MON-u. Rozgonić tych biurokratów. Odpowiedz Link Zgłoś
gede14 Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 13:45 Znowu się obraził,a może warto by sie podać do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Skandaliczne zachowanie MON-u 27.01.08, 13:45 Jaki minister tacy urzędnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Re: Skandaliczne zachowanie MON-u 27.01.08, 13:48 Klich do dymisji, wystąp! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jeszcze tylko 3 lata rządów pajaca 27.01.08, 13:55 pajac psujący powietrze w pałacu prezydenckim już tylko niecałe 3 lata będzie nas zabawiał swoja głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Skandaliczne zachowanie MON-u 27.01.08, 14:06 czy bartlex to ten sam który tak "dobrze" zna się na teologach, jaki znawca taka wypowiedż idąc jego tropem myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Re: Skandaliczne zachowanie MON-u 27.01.08, 14:24 jasiek.pl napisał: > czy bartlex to ten sam który tak "dobrze" zna się na teologach, jaki > znawca taka wypowiedż idąc jego tropem myślenia Ach, cóż za wspaniała wypowiedź! Gratuluję i odpowiadam: nawzajem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jakks Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 13:49 nie czytam gazet.rzadko ogladam tv.nie slucham radia .bo mnie denerwuja te wszystkie glupoty i klamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
priller michale kaminski, ty obrzydliwie bezgustne prosie 27.01.08, 13:50 zauwaz wiesniaku, ze w swiecie cywilizowanych panstw, zaden wysoki urzednik panstwowy nie paraduje w skorach. mysl kretynie, zatrudnij wizazystei piarowca, jesli nie masz pojecia, jak odbierana jest twoja postawa. przeglupie, bezgustne bydle i ignorant (o oblesnej fizjonomii). amen. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jaki Pan taki kram 27.01.08, 13:51 Jaką kancelarię może mieć nieudolny, zakompleksiony, niekompetentny prezydent? Przecież sam sobie dobrał wspólpracowników. A że chciał na tragedii zbic kapitał polityczny - cóż w przypadku tego faceta to nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kamiński! Nie zawracaj nam głowy swoimi bredniami! 27.01.08, 13:52 Łżesz Kaminski dokładnie tak samo jak twój szef. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Tak trzymać Panie Michale!Jest Pan cennym sojuszni 27.01.08, 15:24 kiem PO! Jeszcze kilka takich akcji i macie jednocyfrowy wynik jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tak trzymać Panie Michale!Jest Pan cennym... 27.01.08, 15:54 mlasskacz napisał: > sojusznikiem PO! Jeszcze kilka takich akcji i macie jednocyfrowy wynik jak w banku! Wygląda, że - jeśli nie cała kancelaria, to przynajmniej duża jej część - to jakaś V kolmna... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab Bo "prezydent był atakowany". Ciekawe, bo ja sobie 27.01.08, 18:48 ...jakoś nie przypominam żadnych ataków na prezydenta za to, ze odleciał do Chorwacji; widzę za to ataki (słuszne) za to, ze się ściga do trumien. IMHO w ogóle nie powinien wracać z tej Chorwacji, tylko (stamtąd) wystąpić w tv i krótko, zwięźle - kondolencje dla rodzin, zaufanie, że stosowna komisja wyjaśni przyczyny wypadku, zapewnienie obywateli, że mimo ogromnej straty polskie niebo pozostaje bezpieczne.Kropka. [tak samo powinno być, gdyby to w Chorwacji był premier, a nie prezydent] Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Dlaczego tak mało ludzi tak rozumuje? 27.01.08, 20:59 Zadania władz RP sa planowane i niekiedy rózne sytuacje moga wyniknąć. Kwestia wymiany informacji między głównymi ośrodkami władzy chyba jest od dawna określona. Postepowanie ludzi z kancelarii prezydenta deskredytuje ich do tej funkcji, udowodnili to wielokroć. Prezydent jako człowiek z tytułem naukowym, oraz jego polityczne zaplecze czyli PiS(głównie brat, też z tytułem) albo swiadomie dązą do wprowadzania atmosfery bazaru albo sa zwyczajnie głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Nie chcieliśmy robić awantury 27.01.08, 13:52 to znowu spieprzyliście sprawę, bo zrobiliście i to dużą,najgorszą z najgorszych , obraziliście zmarłych i ich rodziny.Ale się nie wstydzę za p.Kaczyńskiego , bo to nie jest mój prezydent , to prezydent PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Chlebowski to po prostu cham w rzadzie 27.01.08, 13:53 mark6 napisał: > To pokurcz ciągle knuje. Co za "prezydent"? > Rację miał "Bolek" kartofle potrafią tylko niszczyć!!! Bolek to agent bezpieki, natomiast Kaczynski to ierwszy uczciwy prezydent RP! Bydlaki z PZPRu, UBecy, WSI, ZOMO to ludziektórzy staraja sie skompromitowac PiS i pierwszy uczciwy rzad Polski. A Tusk ... jego dni sa policzone, naszczescie wkrótce nowe wybory! Niestety PO to watacha komunistycznych hamów. Clebowski ma jakies jeszcze nie zdefiniowane problemy psychiczne i powinien byc pod obserwacja psychiatryczna! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to że jest zawistny nie znaczy że jest uczciwy 27.01.08, 13:57 Kaczyński jest małym zakompelksionym facecikiem który tylko przez nieszczęśliwy zbieg okoliczności znalazł się na stanowisku które go zupełnie przerosło - dla swojego dobra powinien się szybko podac do dymisji bo inaczej się zupełnie zatraci i rozpije Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zacznijmy od głowy 27.01.08, 13:59 najpierw rozgońmy kancelarię prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Mogłeś napisać "watacha komónistycznyh hamóf". 27.01.08, 14:11 Byłoby bardziej konsekwentnie. nobull napisała: > Niestety PO to watacha komunistycznych hamów. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Chlebowski to po prostu cham w rzadzie 27.01.08, 14:35 nobull pissidiotko najpierw sprawdz potem pisz.Chlebowski nie jest czlonkiem rzadu.Slownik ortograficzny tez ci potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
maciar91 Re: Chlebowski to po prostu cham w rzadzie 27.01.08, 18:52 Jesteś trochę do tyłu PISowszczyku. Twój uwielbiony firerek już dawno zarządził, że "pierwszy" najlepszy rząd był to gabinet Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Chlebowski to po prostu cham w rzadzie 27.01.08, 21:30 Ło matko, kto Wam teraz pisze te tezy? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:04 No cóż, jaki pan taki kram, jaki prezydent taki dwór. Obrzydliwe towarzystwo, że też to musiało się jeszcze Polsce przedarzyć, po występach tłumoków Millera. A jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:05 Skoro BBN nie pracuje(los każdej instytucji opanowanej przez PiS) to trzeba je zlikwidować,a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na pomoc sierotom-ofiarom wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
jakks Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:06 psy szczekaja .karawana idzie dalej.przyjdzie kryska na matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Nie wierzę, że nie wiedział... 27.01.08, 14:08 Skoro prezydent był na lotnisku i czekał na wyznaczony czas odlotu, to przecież nie czekał na sali ogólnej, tylko w exclusive poczekalni. Parę tygodni temu w charakterze tłumacza delegacji zagranicznej byłam w tym pomieszczeniu. W każdym rogu tej skądinąd bardzo "wypasionej" poczekalni wiszą monitory telewizorów, na środku też taki jeden wisi i są ustawione m.in. na TVN24. Ja nie uwierzę, że nikt z obstawy nie zerknął na ekran i nie zwrócił uwagi reszcie pt. "coś się ważnego stało". Też mam podejrzenie, że prezydent nie dlatego nie pojawił się, że nie wiedział, tylko nadużył nielimitowanych trunków, które za darmo są dostępne w ilości nieograniczonej w tej salce. Ja osobiście wierzę wojskowym, że zgodnie z procedurami, które istnieją w końcu po to, podjęli działania w celu poinformowania głowy państwa, tylko w Kancelarii niefrasobliwi urzędnicy sobie darowali dyżury, skoro prezydent jest na lotnisku - w myśl "kota nie ma - myszy tańczą". A teraz starają się swoje tyłki ratować, próbując zepchnąć winę na MON i robiąc aferę nad trumnami. To jest wstrętne, gdy taką tragedię ktoś próbuje rozgrywać dla swoich ambicji, czy interesów politycznych. Cóż, brak empatii u naszych polityków - to nie pierwszyzna. Smutne. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:11 Po co ten tłuścioch zabiera głos.Słusznie zauważył mark6, że kartofle potrafią tylko niszczyć.Święte słowa. Niech lepiej prezydent zajmie się swoją Marią!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur jak się tak lepiej zastanowić 27.01.08, 14:18 to po co w demokratycznym kraju jest potrzebny urząd prezydenta, modlić się do niego nie można, rządzić on nie rządzi, chyba do podziwiania ale wtedy może ktoś inny będzie bardziej akuratny Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masz racje 27.01.08, 14:21 nawet Doda była by lepsza jest inteligentniejsza od Kaczyńskiego i można na nią popatrzeć z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Niejaki szfindel broniący 27.01.08, 14:18 prezia napisał: skad zalozenie, ze ja jestem czlo\nkiem partii? Wam to sie juz w glowach wszystko miesza. Co do reszty - czyli zgoda - to jest tez WASZ prezydent. Bo tak wybral narod. Ja glosowalem przeciw Unii, ale zostalem przez Was zgwalcony. Na chama, zgwalcony. I co? Czy ja z tego powodu moge cos zmienic? Nie. Powtarzam jeszcze raz jak Kwach rzadzil ja nie chodzilem i nie plulem na lewo i prawo jak wy, bo nie jestem takim bydlakiem jak Wy. Proste." A skąd założenie, że urzędnicy kancelarii prezydenta i sam prezio są ponadpartyjni albo lepiej na czas sprawowania swoich funkcji bezpartyjni? Skoro nie są, co ewidentnie widac i słychać. I do p. Olejnik. Mądra z pani kobieta i nie wiem czy to pani pomysł czy kierownictwa Zetki, żeby do audycji 7 dzien tgodnia zapraszać aż dwóch przedstawicieli pisu, podczas gdy z innych ugrupowań jest tylko po jednym przedstawicielu. To nie jest sprawiedliwe. Dopóki urrzędnicy kancelarii prezydenckiej (obecni urzędnicy) nie nauczą się, że ten urząd jest ponadpartyjny i bezpartyjny proszę o nie zapraszanie partyjnych aparatczyków. Jeden pisowski klakier w zupełności wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:19 prezydent oczywiscie nie odpowiada za zamieszanie, on nie odpowiada za nic, poniewaz nie jst w stanie, natomiast szuje i pokurcze, ktorymi sie oslania nadal robia tylko smrod... Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:23 Jak widzę tego tłuściocha kamińskiego to juz żygam! Dlaczego kaczyński go nie zmieni - wypie....... Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan pisiory miernoty 27.01.08, 14:23 Trzeba być skończonym idiotą, żeby będąc prezydentem przyznać się, że nie wiedziało się o istotnym wydarzeniu, o którym wiedział już cały kraj z telewizji. Tłumaczenie, że ktoś mu nie powiedział to kompletna żenada i kompromitacja. Jak chodziłem jeszcze do podstawówki to opuściłem kiedyś jakąś lekcje i nikt z kolegów mi nie przekazał co było zadane na następną no i na następnej dostałem pałę. Od tej pory nie wydurniam się już tłumaczeniami, że nie wiedziałem na czas czegoś o czym powinienem był wiedzieć... Pewnie kartofel zakazał swoim popychadłom oglądać TVNu no z serwisu TV TRWAM to rzeczywiście ciężko się czegoś dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:25 PO - puliści, medaliści, robią wciąż igrzyska i nie myślą wcale o nas, kiedy na nich przyjdzie kryska. Przyjdzie kryska już niedługo, gdy się zapieniają, PO-puliści zawsze myślą tylko o układach bo chcą zawsze dobrze wypaść, kiedy o nich pisze prasa. Zawsze kijem zawracają Wisłę do Krakowa, głowę ciągle chcą utrzymać trochę ponad nurtem, by ich fala śmierdziuszkowa nie topiła hurtem. Ale kiedy im żywica kapnie prosto z góry to w przyszłości ktoś odkryje potwory natury. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta z 27.01.08, 14:44 polemista-x = pissgrafoman Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 CASA dla tuska i komorowskiego!! 27.01.08, 14:30 a co, niech se chłopiny polatają na koszt podatnika. nie ma im co żałować. w końcu to wybrańcy narodu i należy im się. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:31 Ten mały duchem człowiek i jego dworzanie z Kamińskim na czele wszystko zrobią, aby niszczyć, siać zamęt i opluwać (całe szczęście, że robią to pod wiatr). Szkoda Polski, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta zac.. 27.01.08, 14:33 "- Jest sztywna linia polegająca na tym, że wciska się jeden guzik w gabinecie ministra obrony narodowej i od razu jest sztywna linia u prezydenta - dodał z kolei w "Kawie na ławę" inny polityk centrolewicy, były szef MSWiA Ryszard Kalisz." Kalisz zapomniał o tym ze Macerewicz zlikwidował wszystkie guziki bo nie był pewien czy nie załaczają one podsłuchu / nagrywania w KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
jamaan Re: Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta z 27.01.08, 14:44 jarek mu kazał lecieć do Chorwacji to poleciał... Sztywna linia powinna być do Jarka bo tylko on kieruje biologicznym zjawiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Chlebowski: Urzędnicy Kancelarii Prezydenta z 27.01.08, 14:54 Chlebowski opowiada bajeczki dla grzecznych dzieci i czeka ilu naiwnych w to uwierzy. MON nie jest na poziomie, a wsciekla kapmania obsmarowywania prezydenta i PiSu (podobnie jak RM przez lewackich scierwoliberalow) trwa! Lzemedia wymosza pod niebiosa rzad nieudacznikow turkolandu. Do cholery, w jakim to kraju my zyjemy. Przeciez to zupelnie jak w PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Panie Gowin - przed Kaczyńskim było już kilku 27.01.08, 14:48 prezydentów, ale sytuacja nigdy nie była tak napięta jak za czasów rządów PO. Powiedzmy sobie szczerze, współpraca pomiędzy rządem a prezydentem zawsze się udawała, bo nigdy rządzący nie byli POpaprańcami. Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Małpa w czerwonym 27.01.08, 14:52 Jaki inny Prezydent miał tyle taktu. A spieprzaj dziadu? Ten człowiek jest oczywistym źródłem konfliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Panie Gowin - przed Kaczyńskim było już kilku 27.01.08, 14:58 Powiedzmy szczerze,bo nigdy prezydentem nie byl Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Panie Gowin - przed Kaczyńskim było już kilku 27.01.08, 15:08 funny5 napisała: > Powiedzmy szczerze,bo nigdy prezydentem nie byl Kaczynski Powiedzmy szczerze - dotychczas rządzący wiedzieli co chcą zrobić i jakich środków użyć. POpaprańcy nie mają pojęcia ani o jednym, ani o drugim. Ich specjalnością stało się wytwarzanie sytuacji odwracających uwagę od ich kompletnej indolencji. Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Panie Gowin - przed Kaczyńskim było już kilku 27.01.08, 15:11 unamatita napisała: > Powiedzmy szczerze - dotychczas rządzący wiedzieli co chcą zrobić i jakich > środków użyć. --- I co zrobili??? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Panie Gowin - przed Kaczyńskim było już kilku 27.01.08, 15:23 Lepiej zapytaj co zrobią, bo cudu nie będzie! u. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Unamacico, cud był: obalenie kaczyzmu-lepperyzmu, 27.01.08, 15:30 i to bez jednego wystrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Nigdy nie dyskutuj z idiotą, na początek ściągnie 27.01.08, 15:34 cię do swojego poziomu a potem pokona swoim doświadczeniem! - trzymam się tej zasady! Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: unamatita 27.01.08, 15:36 unamatita napisała: > Powiedzmy szczerze - dotychczas rządzący wiedzieli co chcą zrobić i jakich > środków użyć. POpaprańcy nie mają pojęcia ani o jednym, ani o drugim. Ich > specjalnością stało się wytwarzanie sytuacji odwracających uwagę od ich kompletnej indolencj. Niestety, ale masz zupelna racje. POpaprancy celowo stwarzaja koflikty w celu odwrocenia uwagi od swojej bezradnosci. Oni potrafia tylko oczerniac prezydenta i zwalczac zazarcie PiS a pogarszajaca sie sytuacje w kraju maja gdzies. Wtoruja im w tym politycznie poprawne media dazace wytrwale do kompletnego zaszczucia PiS aby, bron Boze, nie bylo lustracji i dekomunizacji. Dzieki nim zjezdzamy juz na rowni pochylej w kierunku poziomu afrykanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś