stedo 01.02.08, 07:16 Do dna kanalie, do dna.Fekalia już stanowczo za długo pływają po powierzchni i bardzo popsuły atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 07:16 maly oszust czy wielki aferzysta? To sie okaze.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Zaiste, Prawe to i Sprawiedliwe! 01.02.08, 09:32 Ale wyznawców Jareczka nic nie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r PC Telegraf 01.02.08, 09:46 marcowroc napisał: > Ale wyznawców Jareczka nic nie przekona. ********************************** Ale opinię publiczną utwierdza, że afera PC Telegraf nie była li tylko wymysłem układu. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot i nie musi. kij im w oko, a w administracji 01.02.08, 09:55 przeprowadzić należy gruntowną deratyzację. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: i nie musi. kij im w oko, a w administracji 01.02.08, 11:35 Obawiam się, że znów dostanie po głowie tylko osoba, która przedstawiała sfałszowane pismo do podpisu, a nie mocodawca. Trzeba było nic nie mówić, tylko zadzwonić do Czabańskiego z pytaniem, czy to aby na pewno on wysłał nową wersję protokołu i dlaczego, nie wspominając przy tym o punkcie 2. - i nagrać rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
37.gora.01.02 Re: i nie musi. kij im w oko, a w administracji 01.02.08, 16:27 Kochany czabanski z Kacznskimi nie takie boje toczyli.Jedni o ten caly Talegraf a drugi jako likwidator RSW Ruch.Z tego wziela sie sympatia tow.Krola do czabanskiego za tygodnik Wprost.Teraz wiesz, ze zanim ABW cos pomysli to Wprost juz wie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryane Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 07:18 No prosze jak wszystkie brudy po PiSie teraz wychodzą. Daje głowe, że będzie tego jeszcze duuuużo więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 07:20 Po PiSuarze został tylko smród... Odpowiedz Link Zgłoś
brunho Re: Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarzą 01.02.08, 07:23 czabański fałszuje dokumenty, ziobro niszczy dyski twarde... a póżniej wciskają ludziom jak oni to nie walczą z nadużyciami:) buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 07:23 Do dna kanalie,...itd >Wiadomość nie została wysłana, powód: post powtórzony.< No gdzie mój komentarz, no gdzie.Zgubił się czy śpicie? Odpowiedz Link Zgłoś
etrade Czabański fałszował 01.02.08, 07:28 Były aparatczyk Czabański może nauczył się tego w PZPR? Absolwent partyjnych nauk politycznych i zagorzały zwolennik komuny - do partii wstąpił na studiach!!! Wstąpił z przekonania - nikt go nie zmuszał i nie namawiał. A potem jak każdy przechrzta został nadgorliwcem. Wstyd, Krzysiu, wstyd! I jeszcze pospolite przestępstwo przy tym. Brak honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Czabański fałszował 01.02.08, 07:33 Do PZPR-u może i na studiach, ale komuchem był już znacznie wcześniej. Czabański to rocznik 1949 w latach 1964-66 był przewodniczącym szkolnego ZMS-u w liceum Batorego w Warszawie, i to przewodniczącym bardzo zaangażowanym ideowo w czczenie komuny, tow.Wiesława i ukochanego związku radzieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki czyli KLASYK PiS iactwa 01.02.08, 09:28 krisdar napisał: > Do PZPR-u może i na studiach, ale komuchem był już znacznie > wcześniej. Czabański to rocznik 1949 w latach 1964-66 był > przewodniczącym szkolnego ZMS-u w liceum Batorego w Warszawie, > i to przewodniczącym bardzo zaangażowanym ideowo w czczenie > komuny, tow.Wiesława i ukochanego związku radzieckiego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: czyli KLASYK PiS iactwa 01.02.08, 11:32 No i nikt go nie odwoła, bo gdyby któryś z PISu sie wyłamał, to pewne, że szefuńcio by kazał go usunąć, albo ostro oszkalowac, co na jedno wychodzi. Haki na nich u pana Ziobry pewnie już przygotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Czabański fałszował 01.02.08, 11:31 krisdar napisał: > Do PZPR-u może i na studiach, ale komuchem był już znacznie > wcześniej. Czabański to rocznik 1949 w latach 1964-66 był > przewodniczącym szkolnego ZMS-u w liceum Batorego w Warszawie, > i to przewodniczącym bardzo zaangażowanym ideowo w czczenie > komuny, tow.Wiesława i ukochanego związku radzieckiego ***************************** Cała, widoczna na zdjęciu, czwórka ma piękne życiorysy karierowiczów, którym z każdym rządem i reżimem po drodze. Albo lizali komuś tyłki, albo gdzieś donosili, albo coś podpisywali. Odpowiedz Link Zgłoś
pionier630 To się nazywa odnowa moralna 01.02.08, 07:30 made in IV RP w rozumieniu PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
grajag Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 07:43 Jak widać PiS wszystkie instytucje traktował jak własny folwark,dawał swojego człowieka i on rządził niepodzielnie...Strach pomyśleć co się działo w innych spółkach skarbu państwa.Długo będzie trwało sprzątanie po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mam_ten_kraj_gdzies PiS opanowany i powstały na bazie komunistów 01.02.08, 08:09 i nie dziwne że znalazł poparcie u czerwonej poloni usa. Zakaz głosowania dla tych którzy wynieśli sie z Polski na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS = Uklad trzymajacy wladze !!!!! 01.02.08, 14:06 Bogu dzięki - już nie! A może...? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 08:37 I powinien odejść z honorem a raczej bez:( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarzą 01.02.08, 09:28 allspice napisała: > I powinien odejść z honorem a raczej bez Bez honoru ale za to do aresztu (mataczenie ma cały czas miejsce). My, dziennikarze, pozwoliliśmy wmówić ludziom, że w Magdalence podczas okrągłego stołu doszło do tajnego porozumienia między stroną rządową a solidarnościową. Wmawiać zaczęli Krzysztof Wyszkowski i Krzysztof Czabański z Porozumienia Centrum. Jarosław Kaczyński przyciskany przeze mnie, jak było naprawdę, powiedział w 1994 roku: „Ja wiem, że żadnych tajnych porozumień w Magdalence nie było. Ja do Magdalenki nie jeździłem, ale mój brat Leszek jeździł, uczestniczył we wszystkich posiedzeniach, mówił, że nic nie było, i ja mu wierzę” Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 poważna sprawa 01.02.08, 09:04 pies wie co ztym będzie, ale mogą łepki pisowskie polecieć Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 09:29 Dzisiaj usłyszałem, że pana Czabańskiego odznaczył pan Sakiewicz jakimś orderem Grzegorza Wielkiego Świętego (?) za mówienie prawdy...... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarzą 01.02.08, 09:43 com.bi-nerki napisał: > Dzisiaj usłyszałem, że pana Czabańskiego odznaczył pan Sakiewicz jakimś orderem > Grzegorza Wielkiego Świętego (?) za mówienie prawdy...... ********************************** Też się setnie ubawiłem, mimo, że nie znałem jeszcze newsa, który komentujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ach jak bardzo wszyscy się starają... 01.02.08, 09:33 Sami aferzyści po PiSie wszędzie. No a jak tam zapowiedziane szumnie kontrole w RM też bez skutku? No i pamiętajcie ludzie, coś trzeba jeszcze pożytecznego zrobić samemu. Pokazywanie tylko jak bardzo źli byli poprzednicy nie wystarczy, tym bardziej że wkrada się podejrzenie, że to może i nie jest do końca prawda... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Ach jak bardzo wszyscy się starają... 01.02.08, 09:58 bydlo_prof_wb napisał: > Sami aferzyści po PiSie wszędzie. No a jak tam zapowiedziane szumnie kontrole w > RM też bez skutku? Przyjdzie czas i na RM. Co nagle to po diable. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: Ach jak bardzo wszyscy się starają... 01.02.08, 10:46 bardu napisała: > bydlo_prof_wb napisał: > > Sami aferzyści po PiSie wszędzie. No a jak tam zapowiedziane szumnie kont > role w > > RM też bez skutku? > Przyjdzie czas i na RM. Co nagle to po diable. Wolałbym żeby z diabłem zacząć zaraz. Ale trudno sprawdzać wszystkie oszustwa naraz. Poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Rozumiem tę tęsknotę za domem rodzinnym... 01.02.08, 11:17 Diabelska to sprawa istotnie. Woda już wre. Zaczynaj śmiało od siebie. Antychryści, oszczercy i pomawiacze mają zasadniczo pierwszeństwo. Choć ja myślę że na takich jak Ty to wystarczy zwykłe kropidło, dołożenie kilku połączeń neuronowych gdzie trzeba i klaps w tyłek na pożegnanie. Nie przeceniałbym mimo wszystko... A oszustwa to albo są albo nie. Sprawdzać trzeba donosy i pomówienia tylko. Też poczekam na wyniki. Po kolei... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Ale co o tym wiedzą prymiytywy i prostaki jak Ty? 01.02.08, 11:56 __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: bydło...prawda jest bolesna,świnio! 01.02.08, 13:44 Prawda dopiero stanie się bolesną dla tych wszystkich reformatorów, co IV Erpe chceli nieść na bagnetach. W pudle będą mieli "wykłady o prawdzie" podane per rectum przez współosadzonych :) Ziober nawet będzie miał szansę na tytuł "playmate miesiąca" :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarzą 01.02.08, 09:55 To niemożliwe - przecież to ikony prawa i sprawiedliwości. Jak można im zarzucać jakiekolwiek draństwo? To chyba jakaś nagonka. Prezes JK natychmiast powinien zwołać konferencję prasową i przedstawić dowody, jak to przeciwnicy prawych i sprawiedliwych niegodnymi metodami próbują ich oskarżyć o tak niecne uczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski zasłużona nagroda od "Gazety Polskiej" 01.02.08, 10:34 W innej notce w "GW" czytamy: Uzasadniając przyznanie nagrody św. Grzegorza Czabańskiemu, redaktor naczelny "GP" Tomasz Sakiewicz powiedział, że nagroda ta jest dla osób, które stworzyły coś, co "zmienia w Polsce standardy, a przynajmniej niepokoi eleganckich ludzi". - Taką osobą bez wątpienia jest prezes Polskiego Radia, pan Krzysztof Czabański - powiedział Sakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: zasłużona nagroda od "Gazety Polskiej" 01.02.08, 11:46 r.maszkowski napisał: > W innej notce w "GW" czytamy: > Uzasadniając przyznanie nagrody św. Grzegorza Czabańskiemu, redaktor naczelny > "GP" Tomasz Sakiewicz powiedział, że nagroda ta jest dla osób, które stworzyły > coś, co "zmienia w Polsce standardy, a przynajmniej niepokoi eleganckich ludzi" > . > - Taką osobą bez wątpienia jest prezes Polskiego Radia, pan Krzysztof Czabański > - powiedział Sakiewicz. Nie wiem, czy jestem elegancki, czy nieelegancki, ale mnie obecność typków typu Czabański czy Targalski w życiu publicznym niepokoi bardziej, niż bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod kacze bagno 01.02.08, 10:39 www.spieprzajdziadu.com/2007/10/17/iv-rp-reaktywacja/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarzą 01.02.08, 11:39 He he he, a dopiero co gazetka z nazwy "Polska" Sakiewkiewicza nadała Czabanowi tytuł "Ludzia Roku". No czy nie cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 11:49 Mam nadzieję że prokuratura zainteresuje się tą sprawą,sąd tymczasowo zamknie chama na 3-ce . Wówczas będzie można rozwiązać umowę o pracę z winy pracownika.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
peetie Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 11:52 Dno i dwa metry mułu... www.hutnik.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Po co w ogóle media tzw. publiczne? 01.02.08, 12:54 Po co w ogóle media tzw. publiczne? Ileż w nich marnotrawstwa podatniczych pieniędzy nie mowiąc już o nonsensowności abonamentu radiowo-telewizyjnego. Przecież media papierowe (prasa, książki) znakomicie sobie radzą bez wtrącania się państwa. Czy rząd ma zacząć drukować publiczne gazety, publiczne ksiażki i ściągać za to abonament prasowo-książkowy? A cóż takiego jest w RTV publicznym czego nie ma na kanałach prywatnych? Na ekranie ten sam Rambo tu i tam biega z karabinem a w radio leca te same "hity z satelity". Szczytem kuriozalności jest utrzymywanie telewizji "Polonia". Proponuję: zlikwidować abonament RTV i zredukować liczbę państwowych kanałów radiowych do 1-go, telewizyjnych do 1-go i opłacać to z budżetu; zamiast dotychczasowego profilu TV Polonia (odgrzewane kotlety z innych kanałów) nadawać profesjonalny program w obcych językach promujący Polskę. I proszę o opublikowanie listy wydatków TVP wraz z płacami – to są nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 13:38 jak dlugo bedziecie tolerowali tego chama w PR??? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 14:22 Z tonu artykułu wynika, że głównym problemem jest czy - i w ogóle - da się odwołać Czabańskiego z zajmowanej funkcji, skoro Rada, która ma prawo to zrobić, jest "pisoprzystawkowa". A mnie się wydaje, że problemem podstawowym jest podejrzenie o fałszerstwo, a to przecież sprawa dla prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Prezes Czabański fałszował upoważnienie zarządu? 01.02.08, 14:38 Te minione dwa lata PiS,to wszystko było oparte na zafałszowaniu... przykłady można mnożyć. A te fałszerstwa p.CZ.to tylko wierzchołek góry lodowej...a idzie odwilż:). Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Wygląda zatem na to że komuna wróciła... 01.02.08, 16:05 Byłbym gotów się nawet zgodzić, dodam tylko że komuna w najbardziej prostackiej formie wcielana w życie przez nieudaczników i megalomanów. Dobrze że przynajmniej potakiewiczów w formie "pożytecznych idiotów" mają. __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś