fraglesi67 01.02.08, 14:26 Nie-szanowny pan Ziobro ma nas za idiotów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szasza7 [...] 01.02.08, 14:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu 10 punktow Programu o ktorych PO nie chce mowic 01.02.08, 19:30 Beda bic piane, zeby tylko ludzie zapomnieli co PO obiecywalo przed wyborami i co Tusek obiecal w Sejmie w swoim expose Premiera. Przypomnijcie sobie i wladzy, ktora obiecala! CO OBIECYWALI I CZEGO NIE ROBIA, czyli Zobowiązania PO - Polska zasługuje na cud gospodarczy. 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ. 5. Uprościmy podatki - wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych. 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012. 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku. 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce. 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy internet. 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: 10 punktow Programu o ktorych PO nie chce mow 01.02.08, 19:34 Juz dzisiaj wicepremier Walek Paplak zapowiedzial podniesienie stop procentowych, co jest rownoznaczne z wychladzanie i hamowaniem gospodarki i zadatkiem kryzysu ekonomicznego w Polsce. Niestety to jest konieczne dla dobra Rzeszy Niemieckiej, zaniepokojonej szybkim wzrostem PKB w Polsce!!!!!!! Beda bic piane, zeby tylko ludzie zapomnieli co PO obiecywalo przed wyborami i co Tusek obiecal w Sejmie w swoim expose Premiera. Przypomnijcie sobie i wladzy, ktora obiecala! CO OBIECYWALI I CZEGO NIE ROBIA, czyli Zobowiązania PO - Polska zasługuje na cud gospodarczy. 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic. 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ. 5. Uprościmy podatki - wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych. 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012. 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku. 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce. 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy internet. 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: 10 punktow Programu o ktorych PO nie chce mow 01.02.08, 20:19 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 jarosław "wielki" tak bał się peielegniarek że 01.02.08, 20:22 kazał je aż zagłuszać... tak to jest jak ktoś się od dzieciństwa boi kobiet, no biedny nasz "hiacyncik"... kruchutki i strachliwy Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Zioberko jest przesłodki :) 01.02.08, 21:38 Ale wyznawcy pisiorstwa się denerwują! :D poszeklu zaczął sie nawet powtarzać!! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kon_donek_wermahtowy Pachołek_Mafii_Atakuje_Ministra_Z iobrę__!!!!!! 01.02.08, 21:51 Mamy do czynienia z oczywistą manipulacją Ćwoka, nieprzypadkową. Takie jest życie, że rzeczy się psują - mówił minister Ziobro. Minister Ziobro podkreślił też na konferencji, że zdaje sobie sprawę, iż wcale nie trzeba niszczyć komputera, by usunąć dane zawarte na jego dysku .................................................................. Ćwok to pachołek mafii, oligarchów i ubekistanu, który wypełnia ich rozkazy mszcząc się na ministrze Ziobrze odwracąc tym uwagę opinii publicznej od kryminalnych afer ! Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Pachołek_Mafii_Atakuje_Ministra_Z iobrę__!!!! 01.02.08, 22:44 "Minister Ziobro podkreślił też na konferencji, że zdaje sobie sprawę, iż wcale nie trzeba niszczyć komputera, by usunąć dane zawarte na jego dysku" No nigdy bym go o to nie podejrzewał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut_fon_fikmajster Pachołek_Mafii_Ćwok__Atakuje_Mini stra_Ziobrę__!!! 02.02.08, 00:50 Mamy do czynienia z oczywistą manipulacją Ćwoka, nieprzypadkową. Takie jest życie, że rzeczy się psują - mówił minister Ziobro. Minister Ziobro podkreślił też na konferencji, że zdaje sobie sprawę, iż wcale nie trzeba niszczyć komputera, by usunąć dane zawarte na jego dysku .................................................................. Ćwok to pachołek mafii, oligarchów i ubekistanu, który wypełnia ich rozkazy mszcząc się na ministrze Ziobrze odwracając tym uwagę opinii publicznej od kryminalnych afer ! ------------------------------------- Tę antypolską PO-pieprzoną, niekompetentną gnidę - folksdojcza - podwórkowego chamka, który razem z Ćwokami, Kielichami, Sikorkami, Piterwami, Schetynerami i innym tałatajstwem dorwał się do koryta za sprawą przerażonego wizją lustracji ubekistanu i jego zydo-komucho-szwabskich łże-mediów, Naród Polski wyśle na śmietnik już wkrótce :)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pachołek_Mafii_Ćwok__Atakuje_Mini stra_Ziobrę 02.02.08, 02:20 helmut_fon_fikmajster napisał: > Mamy do czynienia z oczywistą manipulacją Ćwoka, *********************************** Fakt, jesteś ćwokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: Pachołek_Mafii_Atakuje_Ministra_Z iobrę__!!!! 02.02.08, 00:13 Nie rozumiem jak adwokat takich bogaczy moze przed kamerami pokazywac tylu milionom ludzi ,ze jak za nasze pieniadze to zajmuje sie takimi pie..mi.To zenua Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: 10 punktow Programu o ktorych PO nie chce mow 01.02.08, 20:23 pOSZEKLU DO DOKTORA Odpowiedz Link Zgłoś
madissa Re: 10 punktow Programu o ktorych PO nie chce mow 01.02.08, 21:06 Człowieku, najpierw muszą posprzątać bałagan po pisuarowcach - to nie będzie takie proste, biorąc pod uwagę skalę tego bałaganu oraz wszystkie te totalne kłamstwa i kalumnie, które bez przerwy rozpowszechnia pis. I zauważ - społeczeństwo stawia na Tuska. Tusk to jest wciąż o 1000 % lepsza perspektywa od ptactwa domowego. Zobacz, jak szybko dogadał się z celnikami - mimo podgrzewania przez was atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:34 Ziobro, mordo ty moja! Ty już tyle osób miałeś pozywać. I co? G.....o! No właśnie. Siedź cicho i zbieraj wazelinę. Przyda Ci się! PS. Czy mnie też pozwiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:40 "Prosiłem też o wycenę laptopa, bo chciałem pokryć koszty" Czas przeszły niedokonany Herr Zi0bro! Chciałem i się ... . A można zapytać dlaczego? Zapomniałeś, czy Jarek w swej łaskawości darował? Ty ... morderco laptopów :P No w pierdlu jak powiesz że siedzisz za zamordowanie lapa, to chłopaki będą cię kochać 3 miesiące ekstra :) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Ziobro - tani kabotyn. 01.02.08, 14:51 Dał nam popalic ten Ziobro dzisiaj! Już boję sie,że te konferencje będą codziennie...Schowałam pilota na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Ziobro - tani kabotyn. 01.02.08, 18:08 Ten pan już żadnego notebooka nigdy nie zniszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 dlaczego PO nic nie robi tylko się bawi?żenujący 01.02.08, 18:16 dlaczego PO nic nie robi tylko się bawi? żenujący spektakl. Czy to już cały program PO? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 PO własnie czięzko pracuje sprzatajac po pis.... 01.02.08, 18:25 i własnie czego sie nie tknie to smród i gó.. po iv rp wyłazi... oj trzeba bedzie dużo wody żeby ten cały syf do Bałtyku spłynął... Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 albo masz 14 lat albo Ci płacą za te brednie 01.02.08, 18:44 gratuluję sukcesu PO, rozbity laptop Ziobry ktorego wycene naprawy sam zglosil... gó... z głowy niektórym wyłazi Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Wyleciał przez okno i uderzył w niego sputnik! :) 01.02.08, 19:00 Wycofuję wczorajsze słowa. Ziobro JEST upośledzony.:) PS. Jako prokurator napewno nie miał problemu, by znaleźć informację: w jaki sposób odzyskuje się skasowane pliki. I mógł na tej podstawie wymyślić coś bardziej wyrafinowanego. Np. kiedyś na sourceforge był taki programik, który zapisywał wielokrotnie pewien obszar dysku losowymi danymi, co utrudniało ich odzyskanie. Widać, nie starczyło mu wyrafinowania. PS2. A po co to w ogóle robi? Idę o zakład, że nie ostrzegał Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 czemu się ośmieszacie na własne życzenie? 01.02.08, 19:08 O możliwości usunięcia danych softem wie byle nastolatek na forum komputerowym, po sprawie dysków p. Jakubowskiej programy tego typu dołączane są w kioskach do gazet za 5zł tak stały się popularne. Nie mówiąc już o możliwości wymiany dysku na nowy czy przejechaniu po nim mocnym magnesem neodymowym, czy najprostszym - nie używaniu sprzętu firmowego do podejrzanych sprawek. Za wszelką cenę chcecie się skompromitować? Starczy Wam honoru aby potem przeprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: czemu się ośmieszacie na własne życzenie? 01.02.08, 19:25 Adwokat mafii Cwikalski jeszcze komputera nie uzywal, stara sie wiec przyswoic wiedze od zwerzchnika Tuska. Efekty nauki widac. akodo78 napisał: > O możliwości usunięcia danych softem wie byle nastolatek na forum komputerowym, > po sprawie dysków p. Jakubowskiej programy tego typu dołączane są w kioskach do > gazet za 5zł tak stały się popularne. Nie mówiąc już o możliwości wymiany dysku > na nowy czy przejechaniu po nim mocnym magnesem neodymowym, czy najprostszym - > nie używaniu sprzętu firmowego do podejrzanych sprawek. Za wszelką cenę chcecie > się skompromitować? Starczy Wam honoru aby potem przeprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Jednym słowem... albo ziobro pozwie 01.02.08, 20:06 Ministra Ćwiąkalskiego, albo jest pozbawionym honoru szczekajacym kundelkiem... życie pokaże. Poszeklu masz u mnie przeprosiny jesli Cwiakalski zostanie pozwany i prawomocnie skazany z powództwa cywilnego... obiecuje. Ale jestem jakoś dziwnie spokojna że te pisu...rska primadonna poza pyszczeniem na konferencjach prasowych nic innego nie umie. A magnes neodymowy to dla zbynia zbyt trudne... i trzeba rozumiec jak działa komputer, a nie tylko miec podstawowy kurs obsługi dyktafonu. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Jednym słowem... albo ziobro pozwie 01.02.08, 20:32 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :)ccccc Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Re: Jednym słowem... albo ziobro pozwie 01.02.08, 20:59 Tylko Ci się wydaje. On wie, że dużo procesów mu grozi, więc tylko straszy. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Bardzo mi się podobają te półgłówki, które są w 01.02.08, 20:07 stanie uwierzyć, że Ziobro jest do tego stopnia matołem, że tłucze młotkiem laptop w celu usunięcia danych :-). Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Każdy ma takie metody kasowania danych 01.02.08, 20:12 jakie zna... jedni robią to magnesem, inni generatorem liczb losowych jeszcze inni młotkiem... sam wyciagnij wnioski. Chyba że laptop zbynia popełnił samobójstwo nie będąc w stanie znieśc tych wszyskich wypisywanych na nim bzdur... kolejnym samobójcą bedzie laptop poszczeklu i plasteliny 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Każdy ma też takie metody korzystania z mediów, 01.02.08, 20:21 na jakie pozwala mu jego inteligencja :-). W niektórych przypadkach każe ona ślepo wierzyć w informacje będące zwykłą wojną propagandową i na dodatek wewnętrznie sprzeczne :-). No - ale POziomu inteligencji się nie wybiera: to sprawa taty i mamy :-). Nawet trudno reklamacje składać... Chociaż może to i jakiś POmysł na dojście do majątku bez czekania na spadek PO dzianych rodzicach...? Żądanie odszkodowania za kiepskie wyposażenie gentyczne :-). asia_25 napisała: > jakie zna... jedni robią to magnesem, inni generatorem liczb > losowych jeszcze inni młotkiem... sam wyciagnij wnioski. Chyba że > laptop zbynia popełnił samobójstwo nie będąc w stanie znieśc tych > wszyskich wypisywanych na nim bzdur... kolejnym samobójcą bedzie > laptop poszczeklu i plasteliny 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Prosiłam Cie o uwagi merytoryczne, a nie wycieczki 01.02.08, 20:25 osobiste, ale rozumiem że tego pisuarskie instrukcje juz nie obajmuja... szkoda, ja się twoich rodzicow nie czepiam... i tak są juz wystarczajaco pokrzywdzeni przez los... takim dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ręce opadają...Jakie tu uwagi merytoryczne można 01.02.08, 22:19 wygłosić? Nie umiesz przeczytać pod rząd paru informacji z różnych źródeł i wychwycić związków między nimi? - Ziobro oddał popsuty laptop! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4886825.html - Laptop popsuty jakby masakrowany młotkiem dla usunięcia danych! "resort sprawiedliwości ogłosił, że Zbigniew Ziobro oddał służbowego laptopa w stanie, który uniemożliwia odczytanie jego twardego dysku." "W komputerze należącym do tej pory do ministra do wymiany jest płyta główna, ekran i obudowa. Łączny koszt naprawy to ponad 4200 złotych - twierdziło ministerstwo." Rachunki z naprawy - wszystko totalnie w ruinie! - Obciach, bo laptop jednak rusza... wiadomosci.onet.pl/1684114,11,laptop_ziobry_jednak_dziala_to_inwigilacja,item.html - Ćwiąkalski przyznaje, że laptopy można jednak uruchomić I ta wiadomość zniknęła tak z Onetu, jak i z GW :-) - Ciągniemy dalej: Ziobro niszczył za to korespondencję! wiadomosci.onet.pl/1684378,11,cwiakalski_niszczono_korespondencje_gabinetu_ziobry,item.html - To nie ten laptop: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4890361.html - Mówi Ziobro: www.dziennik.pl/polityka/article117562/Cwiakalski_obiecal_Tuskowi_ze_przyniesie_mnie_na_talerzu.html CYTUJę: Ziobro przyznaje: Uszkodziłem sprzęt Zbigniew Ziobro potwierdza, że uszkodził laptop na przełomie 2006 i 2007 roku podczas przenosin w budynku resortu. "Pękła tylna obudowa, ale laptop działał. Poprosiłem dyrektora generalnego o inny komputer. Kiedy odchodziłem z resortu, dwa razy kontaktowałem się z dyrektorem, bo zdawałem sprzęt" - opowiada Ziobro. Wtedy, jak twierdzi, poprosił dyrektora o wycenę uszkodzenia, bo chciał zapłacić za naprawę. "Urzędnicy odpowiadali: dobrze, dobrze. A potem sugerowali, że dyrektor uznaniowo może orzec, iż uszkodzenie było nieumyślne i nie trzeba za to płacić z prywatnej kieszeni. Dlatego Ćwiąkalski mówi nieprawdę, bo to ja sam rozpocząłem sprawę uszkodzenia laptopa i nalegałem, nawet uporczywie, by to zamknąć ostatecznie. Oczywiście, pokryję koszty naprawy" - obiecuje były minister. Usunął dane z komputera, bo tak nakazuje prawo Zbigniew Ziobro ujawnił też w rozmowie z dziennikiem.pl, że kiedy odchodził z resortu, sam polecił, by twardy dysk jego służbowego laptopa został wyczyszczony specjalnym programem komputerowym, który bezpowrotnie niszczy wszystkie dane. Według niego, nie ma tu żadnej sensacji, bo tak nakazuje prawo. "W tym laptopie robiłem notatki w sprawach objętych tajemnicą. Zgodnie z prawem, kiedy przestałem być ministrem, nie mogłem dopuścić do sytuacji, że takie zapisy dostaną się w niepowołane ręce. Zdany komputer trafia bowiem na tzw. skład resortu i może zostać przydzielony innej osobie, np. przysłowiowej pani Ani z działu finansowego. A ona może go zabrać do domu, bo chce popracować po godzinach. Ktoś sprzęt jej ukradnie i tajne informacje wyciekną. Gdybym nie zarządził czyszczenia dysku, to ja złamałbym prawo i to wtedy mnie czekałyby prawdziwe zarzuty" - tłumaczy Zbigniew Ziobro. "Jeśli Ćwiąkalski teraz sugeruje, że to ja miałem uderzać w laptop młotkiem, to - moim zdaniem - on sam bił głową w laptop, patrząc na to, jakie podejmuje decyzje, co robi i co mówi" - ironizuje polityk PiS. KONIEC CYTATU. - Ćwiąkalski potwierdza słowa Ziobry wiadomosci.onet.pl/1684738,11,item.html CYTUJĘ: Ćwiąkalski potwierdza słowa Ziobry Zbigniew Ziobro w ostatnich dniach swojego urzędowania deklarował, że zapłaci za uszkodzony laptop - Ministerstwo Sprawiedliwości potwierdza Radiu Zet słowa byłego ministra. Minister Ćwiąkalski ogłosił, że będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy komputera, bo charakter uszkodzeń jest nieprzypadkowy. Ziobro odpowiedział, że laptop został uszkodzony kilka miesięcy przed wyborami i że chciał za niego zapłacić. KONIEC CYTATU Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ręce opadają...Jakie tu uwagi merytoryczne... 02.02.08, 13:59 uchachany napisał: > można wygłosić? Nie umiesz przeczytać pod rząd paru informacji z różnych źródeł i > wychwycić związków między nimi? Ja umiem, ale to mi nic nie pomaga. Może to zwykła babska ciekawość, ale bardzo bym chciała wiedzieć co Ziobro robił z tym laptopem, że udało mu się go aż tak zniszczyć? Ktoś go o to zapytał? Pal sześć - po co... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany W którymś z podanych przeze mnie linków jest 02.02.08, 14:37 wypowiedź Ziobry (bodajże z Dziennika), z której wynika, że uszkodzenie (to w trakcie przeprowadzki) obejmowało tylko pęknięcie obudowy, a laptop działał. Wspomniał tez i o tym, że polecił wyczyścić twardy dysk jakimś standardowym eraserem. Wygląda na to, że w ramach "dorzynania watah" albo załatwiono lewą fakturę z zakładu naprawczego i pokazano ciemnemu ludowi na dowód tego, że Ziobro to idiota tłuczący laptopy młotkiem, albo nawet i rzeczywiście rozwalono młotkiem laptop Ziobry w tym samym celu :-). Kaszany narobiła Kolenda-Zaleska uru..iając laptop z "rozprutym dyskiem i zdemolowaną płytą główną", potem było już tylko ratowanie twarzy :-). Metody gangsterskie :-). Rzekłbym, że kompatybilne z osobą obecnego ministra sprawiedliwości, obrońcy gangsterów :-). A po co to wszystko? No ba: wynika z tego, że kaczyzm mimo braku jakichś spektakularnych sukcesów jednak jakoś strasznie zaszedł komuś za skórę. Do tego stopnia, że mimo zakończenenia kampanii wyborczej, to w mediach antykaczych i w PO ona ciągle trwa :-). koloratura1 napisała: > Może to zwykła babska ciekawość, ale bardzo bym chciała wiedzieć co Ziobro robi > ł z tym laptopem, że udało mu się go aż tak zniszczyć? Ktoś go o to zapytał? > > Pal sześć - po co... Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Każdy ma takie metody kasowania danych 01.02.08, 20:31 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :)cccc Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 A masz coś do powiedzenia merytorycznie... 01.02.08, 20:14 czy zwołasz konferencję prasową jak twój idol ? Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: czemu się ośmieszacie na własne życzenie? 01.02.08, 20:32 dAJ SE SPOKÓJ pOSZEKLU NIKT W TE TWOJE BZDURY NIE WIERZY. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: czemu się ośmieszacie na własne życzenie? 01.02.08, 20:25 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :).. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Wyleciał przez okno i uderzył w niego sputnik 01.02.08, 20:24 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :), Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: albo masz 14 lat albo Ci płacą za te brednie 01.02.08, 20:22 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :). Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: PO własnie czięzko pracuje sprzatajac po pis. 01.02.08, 20:29 WLASNIE, TAKI SMRÓD PIS ZOSTAWIL,ZE PREMIER tUSK ZAMIAST ZAJMOWAC SIE POWAZNYMI SPRAWAMI CZYSCI STAJNIĘ AUGIASZA Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Ziobro - tani kabotyn. 01.02.08, 20:21 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Prostytucja to zawód a ku.. to cecha charakteru. 01.02.08, 18:28 Panienka Ziobro, córka Adolfa Kłamczyńskiego, możesz sie ku..ć ile chcesz, ale jak ruszasz moją krwawicę to ja ci zrobię lepiej niż pisowszitowskie czerwone gejozaury. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Ziobro - tani kabotyn. 01.02.08, 20:20 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Zioberko zrozumiał wreszcie, że 01.02.08, 14:37 takie uszkodzenia laptopa, nie mogły powstać przypadkowo. A skoro nie mogły powstać samoistnie(twardy dysk, samobójstwa raczej nie potrafi popełnić - jeszcze)to oznacza, że ktoś świadomie i celowo zniszczył mienie społeczne. A to już inna bajka i zaczynamy się obracać w strefie odpowiedzialności z kodeksu karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Re: Zioberko zrozumiał wreszcie, że 01.02.08, 14:39 lexgm napisał: > takie uszkodzenia laptopa, nie mogły powstać przypadkowo. A skoro > nie mogły powstać samoistnie(twardy dysk, samobójstwa raczej nie > potrafi popełnić - jeszcze)to oznacza, że ktoś świadomie i celowo > zniszczył mienie społeczne. A to już inna bajka i zaczynamy się > obracać w strefie odpowiedzialności z kodeksu karnego. A tak przy okazji. Po co Zioberce laptop, skoro nawet gwoździa (dyktafon) jak twierdzi, nie potrafi obsługiwać ? Może ktoś z PiSowców odpowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Zioberko zrozumiał wreszcie, że 01.02.08, 17:12 to by też tłumaczyło, że zniszczył lapa, bo myślał ,że jak potłucze obudowe, to nie da sie odczytać danych z dysku. teraz jest taki madry, jak mu ktos jego glupote uswiadomił. :)))) typowy pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Zioberko zrozumiał wreszcie, że 01.02.08, 20:26 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :)... Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk W którym miejscu? 01.02.08, 23:47 Wy komuchofaszyści zawsze macie taką zawszoną agenturalną logikę. W którym miejscy nazikatolicka faszystowska świnia Giertych, Ziobro, Kaczyński coś niebredzi? Wszystkie wyżej wymienione łajzowate kreatury niszczą ze stalinowską premedytacją polski naród. Która z tych proradzieckich antypolskich świń mówi prawdę według ciebie płatny agitatorze? Odpowiedz proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: W którym miejscu? 02.02.08, 06:38 Ot,ujawnilo sie jeszcze jedno putinowskie scierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ujawniło, ale czemu zostało prezydentem Polski? 02.02.08, 09:11 To jest niepojęte. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 co z ziemnaikami ktore maja osle uszy??? czy to ja 01.02.08, 14:37 jakas nowa zmodyfikowna odmiana???> Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Kaczyński jest przynajmniej techno-analfabetą 01.02.08, 14:39 i to go chroni przed podobnymi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Mało powiedziane. Kaczyński jest żałośnie śmieszny 01.02.08, 23:58 On i jego rodzina, dzrzewo genealogiczne pomiotów antyspołecznych. Tu żal jedynie można czuć i współczucie dla tych aspołecznych kreatur. Wyplewimy jak perz i inne zielsko. By zdrowa, silna Polska rosła, nieskażona stalinowskim Kaczyńskim barachłem. Wyrwać zgniliznę dla dobra i czystości narodu trzeba. Pozbyć się czyraka zaropiałego i zepsutego Kaczyńskiego. Panie Adolfie Stalińczyku, kara cię nie minie za zdradę i gwałt naszej polskiej ojczyzny którą chciałeś sprzedać twoim radzieckim braciom na polecenie swojej radzieckiej matki. Biada ci Kaczyńska nędzna , prymitywna kreaturo o swińskich , rozbieganych oczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Mało powiedziane. Kaczyński jest żałośnie śmi 02.02.08, 06:43 czlowieku idz sie co predzej leczyc zanim sie udlawisz swoja nienawiscia.Moze jeszcze mozna ci pomoc mimo ze tak pleciesz od rzeczy plujac jadem przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Mało powiedziane. Kaczyński jest żałośnie śmi 02.02.08, 11:46 A ty co sie tak przejmujesz. Ja tu politykę trenuję a moim wzorem Kurski i Kaczyński. Powtarzam tyko po nich. To ich retoryka. Ironię to zauważyłbyś chyba gdyby cię w d..pę kopnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Zbyszek -- pójdziesz siedzieć, kapusiu! 01.02.08, 14:39 Twój czas się już skończył KAPUSIU! (i kryptog3ju!) Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad11 Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:40 Jesteś zbrodniarzem i spotka cię za to zasłużona kara, ciąguto... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Ziobro tak idiiotycznie mataczy, 01.02.08, 14:40 że średnio zdolny prokurator bez trudu może zrobic z niego wiatrak! Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Ziobro tak idiiotycznie mataczy, 01.02.08, 14:47 Wiatrak to mu zrobią nowi koledzy :) Będą go obracać aż będzie furczał! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg będzie siedział na oddziale kobiecym 01.02.08, 15:00 tak dobrze mu nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ziobru warkocz!!!!!!!! 01.02.08, 17:14 - wrrrrrrrrrrrr........ - ziobru warkocz ci sie zaplątał.... hehehe:))))) na pohybel pisiorowi Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Zbigniew Z. już niedługo trafi pod cele ! 01.02.08, 14:41 Adminie - Nie wahaj się. To spokojnie można wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mpgry Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:43 Kręci żołnierzyku PiSu. Podobnie jak z "gwoździem", nagrał nań rozmowę, potem przegrał tylko ... itd. Ciekawe kto wierzy eksministrowi, o ironio sprawiedliwości, chyba że zmodyfikować ten termin na pissprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt - Zi0bro łajzo jedna zapłać i nie pier.dol 01.02.08, 14:43 chciał zapłacić, ale nie zapłacił i jeszcze udaje obrażonego Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 14:51 Wierzyc sie nie chce jak czlowiek takie brednie czyta! Widac jak na dloni, ze mamy rzad klamcow i manipulatorow, ktorzy zajmuja sie tylko zwalczaniem PiSu a sprawy kraju maja gdzies. Zas GW dzielnie tym klamcom i nieudacznikom sekunduje na kazdym kroku. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 14:56 Sprawy kraju to PiS mial gdzies - bo szukal agentow i ukladu. Tusk w dwa miesiace pokazal szczeniakom-pisiakom, jak sie prowadzi polityke zagraniczna, teraz zalatwil sprawe celnikow... Pomalu, wszystko sie po pisiorkach posprzata. Tylko tamtych dwoch lat nikt juz nam nie wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
safed Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 15:07 WAM to może i nie wróci, ale nam się przydały. A że będę jeszcze kolejne, to Funia ty się lepiej pakuj. Uciekaj na zmywak do Dublina, bo ta cała Ćwiąkalica za długo nie potrwa i znów będziesz mieć Kaczorów na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 17:41 Ty sie lepiej martw o swoja dupe pisdzielska gnido, a nie o jej zmywak. Wkrotce jaro i ziobro beda siedziec beda mieli w pierdlu powiekszane odbyty i ciebie smierdzacy cycu tez to moze sie przytrafic. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 20:40 safed napisał: > WAM to może i nie wróci, ale nam się przydały. A że będę jeszcze kolejne, to > Funia ty się lepiej pakuj. Uciekaj na zmywak do Dublina, bo ta cała Ćwiąkalica > za długo nie potrwa i znów będziesz mieć Kaczorów na głowie. kACZORY,ZIOBRO I CALA TA BANDA JEST SKONCZONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana3 Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 15:23 tzn. jak sie prowadzi? ze najpierw jedzie sie do moskwy a potem na ukraine? o taka polityke ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 15:31 Aha, polityka zagraniczna polega na NIEODBYWANIU spotkań z przywódcami państw sąsiadujących. Nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana3 Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 15:47 polega rowniez na umiejetnym ustawieniu KOLEJNOSCI odwiedzanych krajow... Nigdzie nie napisalam ze Tusk nie powinien jechac do Moskwy. Uwazam jednak ze pierwszenstwo nalezy sie Ukrainie - taka byla polska polityka zagraniczna przez ostatnich kilkanascie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ziobro: Cwiakalski manipuluje ... 01.02.08, 15:52 A jakie to ma znaczenie? Poza tym Juszczenko i Putin mają zapewne dosyć napięte terminarze... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Ziobro tak idiiotycznie mataczy, 01.02.08, 14:46 że, średnio zdolny prokurator zrobi z niego wiatrak! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wolny_najmita 01.02.08, 15:01 wolny_najmita napisała: > Ziobro tak idiotycznie mataczy > że, średnio zdolny prokurator zrobi z niego wiatrak! A ty czyim najmita jestes? Nie wmawiaj nam glupot, ze jestes wolnym! PS - Dlaczego Lukasiewicz milczy i dlaczego Cwiakalski klamie, ze Ziobro oddal loptop w grudniu - skoro oddal go gdy byl jeszcze ministrem? Wsztstki te klamstwa przyprawiaja czlowieka o mdlosci. Wsztystko to takie male i bardzo podle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Ziobro manipulował... 01.02.08, 14:49 ...młotkiem przy laptopie ...dzoszło do uszkodzenia dzień czy tydzień przed dymisją ?? Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 14:50 Zakład Karny- Białołeka: Ważne głosy- 454 PiS- 11 PO- 380 Areszt Śledczy- Białołeka Ważne głosy- 1213 PiS- 22 PO- 1067 Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 14:53 Razem niecale 1600 glosow. Kropla w morzu. Zerowy wplyw na wynik i - tak czy inaczej - miazdzaca porazke JK w Warszawie. Lepiej porownaj sobie wyksztalcenie wyborcow PiS i PO. Te procenty to dopiero daja do myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 14:56 20% z wyższym głosowało na PiS a ta reszta to wyższe po zaocznej szkole jazdy na rolkach w Pcimiu głosująca na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 15:02 20% - nie widzisz, ze to zalosnie malo? Zwlaszcza w porownaniu ze zwolennikami PO, ktorych lekcewazaco kwitujesz okresleniem "ta reszta"? "Ta reszta" wygrala ostatnie wybory - dla Polski, nie dla PiS, i tego nie mozecie zdzierzyc. Zegnamy PiS. Sztandar - wyprowadzic! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pis przewalił akurat na wszystkich frontach 01.02.08, 17:18 a nie tylko wsrod osob z wykształceniem wyższym. oczywiście poza konsumentami tanich win i sfrutrowanymi klientami po podstawowce, wszelkiego rodzaju posredniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik PO spłaca dług przestępcom? 01.02.08, 21:01 czy ktoś się zastanawiał, dlaczego wypuszczeni zostają: Jakubowska, Rywin, Dochnal, a ostatnio przestępcy obcinający palce? Może to poniżej da do myślenia: Wybory parlamentarne 2005, poniżej Wybory prezydenckie 2005 - II tura Wrocław, Kleczkowska: --------------------- Lista nr 6 - Komitet Wyborczy PiS 15 głosów Lista nr 8 - Komitet Wyborczy PO 249 głosów www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/P/020000/026401_284.htm KACZYŃSKI Lech Aleksander 43 głosów TUSK Donald Franciszek 872 głosów www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/020000/026401_284.htm ************************************** Warszawa, Rakowiecka: --------------------- Lista nr 6 - Komitet Wyborczy PiS 11 głosów Lista nr 8 - Komitet Wyborczy PO 242 głosów www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/P/140000/146505_1009.htm KACZYŃSKI Lech Aleksander 36 głosów TUSK Donald Franciszek 768 głosów www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/140000/146505_1009.htm Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Ciąg dalszy: 01.02.08, 21:04 ************************************** Wronki: --------------------- Lista nr 6 - Komitet Wyborczy PiS 16 głosów Lista nr 8 - Komitet Wyborczy PO 179 głosów www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/P/300000/302408_12.htm KACZYŃSKI Lech Aleksander 45 głosów TUSK Donald Franciszek 892 głosów www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/300000/302408_12.htm ************************************** Wołów: --------------------- Lista nr 6 - Komitet Wyborczy PiS 7 głosów Lista nr 8 - Komitet Wyborczy PO 182 głosów www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/P/020000/022203_14.htm KACZYŃSKI Lech Aleksander 31 głosów TUSK Donald Franciszek 767 głosów www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/020000/022203_14.htm Oczywiście węzienne proporcje w wyborach 2007 identyczne... Sroga prawda: BANDYCI RZĄDZĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w szpitalach psychiatrycznych wygrał Pis 01.02.08, 21:07 możesz być spokojny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Proszę wskaż cztery takie zakłady jako i ja 01.02.08, 21:16 wskazałem - wraz z linkami. W jednym takim zakładzie, co sam kiedyś znalazłem na PKW, rzeczywiście wygrał L. Kaczyński. Stosunkiem głosów 52:48 (a nie 90:10!) Odpowiedz Link Zgłoś
safed Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 14:58 Ale w więzieniach was kochają! Ty też siedziałaś "pod celą"? Pewnie za kręcenie lodów? No trudno, było minęło, teraz jest miłość, budowanie, spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 15:08 > Ale w więzieniach was kochają! A was nie kochaja nie tylko w wiezieniach, ale nigdzie poza malymi miasteczkami - a i tam tylko ci, ktorym odpowiada wasza zasciankowa mentalnosc. A ci, na szczescie, wymieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana3 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 15:21 wiesz funia chyba sie zgodzisz ze lepiej byc kochanym przez wies niz przez wiezienie... ? troche mi cie zal ze na prostych liczbach nie widzisz poparcia dla PO wsrod bandytow... poza tym to moze kropla w morzu w skali kraju, ale dosc reprezentatywna probka jesli chodzi o srodowisko wiezienne ... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 15:33 Nie interesuje mnie poparcie dla PO wsrod bandytow, bo ma zaniedbywalnie znikomy wplyw na wynik wyborow i podzial wladzy. Dla mnie moga sobie popierac, kogo chca. Nie sa grupa spoleczna ani dostatecznie liczna, ani dostatecznie ciekawa, zebym sie nimi przejela. Wasza fascynacja bandziorami wydaje mi sie za to zabawna... Jest to zreszta JEDYNY argument, jakim probujecie walczyc ze zwyciestwem PO w wyborach i jej wciaz wysokim poparciem w sondazach. W czym jestescie zalosni. Wiem dlaczego ja poparlam PO i ciesze sie, ze PO znalazla duze oparcie wsrod ludzi, ktorzy umieja myslec (nie, nie mam tu na mysli przestepcow) - i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana3 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 16:03 prosze, wymien powody, dla ktorych glosowalas na PO? poza tym male erratum - ja absolutnie nie walcze z wynikiem wyborow - przyjmuje go takim jaki jest, nigdzie nie napisalam ze poddaje go pod watpliwosc. Nie zarzucaj mi tego czego nie powiedzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 16:08 > prosze, wymien powody, dla ktorych glosowalas na PO? Nie rozumiem... Po co? Naprawde nie wiesz, dlaczego ludzie glosowali na PO? > poza tym male erratum - ja absolutnie nie walcze z wynikiem wyborow Oczywiscie masz racje. Slowo "walczycie" w moim komentarzu jest w tym wypadku zbyt mocne. Nigdzie nie twierdzilam, ze ty lub inni przeciwnicy PO podwazacie wyniki wyborow. Wy je tylko w ten sposob... komentujecie. W czym i tak jestesce smutni. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana3 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 16:13 naprawde mnie interesuje dlaczego zaglosowalas na PO. Ale konkrety prosze Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 19:42 Uparta jestes. Sprobuj moze pomyslec (albo nawet napisac) dlaczego - jak sie domyslam - NIE glosowalas na PO. Nasze argumenty moga sie okazac zbiezne. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik A jednak prosimy... 01.02.08, 21:13 Chcielibyśmy z Zuzanną jednak wiedzieć. Proszę powiedz. Tylko nie pisz, że tak telewizja WSI24 kazała i sondaże bo śmiechem "zabiję". Czasami się sam zastanawiam co pcha ludzi ku samozagładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anitasz30 Re: A jednak prosimy... 01.02.08, 22:05 ja powiem szczerze dlaczego glosowalam na PO: po prostu innej mozliwosci nie mialam :) glosowac na PiS - to jest dla mnie samozaglada wlasnie :) nigdy nie przepadalam za Tuskiem jako politykiem, ale w porownaniu z bracmi Kaczynskimi jest on niemal idealem :) Nie moge juz patrzec na naburmuszone miny Prezydenta i bylego pana Premiera Kaczynskiego. Nie moge sluchac ich zalosnego skomlenia i prob obrzucania wszystkich blotem. Wrogami dla nich sa wszyscy Ci co potrafia samodzielnie myslec i nie daja sobie kitu wciskac. "Ciemny narod to kupi" :) - kto to powiedzial?? :) Chyba jednak ten narod nie jest taki ciemny - z pominieciem nielicznych wyjatkow - jak widze na tym forum. Na LiD tez nie chcialam glosowac, chociaz szczerze powiedziawszy jakbym miala ponownie wybierac a rzad Donalda Tuska by kompletnie zawiodl to jednak postawilabym na lewice. I to zdecydowanie. Nigdy , przenigdy nie zaglosuje na PiS, Samoobrone i i tego typu partie - z chorymi ludzmi, dazacymi do wladzy za wszelka cene. Tak wiec, - prawda jest brutalna - ale wiekszosc ludzi glosowala na PO aby odsunac PiS od wladzy. I wiekszosc ludzi nie popelni drugi raz tego samego bledu - nie idac do glosowania - zeby taka partia jak PiS rzadzila krajem. I bynajmniej nie idealizuje Tuska i jego rzadu. Po prostu widzialam co robili PiSowcy i szlag mnie trafial. Wole niedotrzymane obietnice Tuska niz krwiozerczych braci u wladzy :) I tyle na ten temat :) Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 15:34 Każdy widzi to, co chce zobaczyć. Zwykle są to drzazgi w oku sąsiada. I nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne a białe jest białe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: Cwiąkalski nasz minister 01.02.08, 15:03 Jaki mamy wyciągnąć wniosek z tych danych? Że PiS przez dwa lata pozamykał większość swoich przeciwników politycznych, czy że tylko więzienni zwolennicy PO potrafią prawidłowo wypełnić kartę do głosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
2lkad1 Re: Ziobro: Takie rzeczy się psują (nieprzypadkowo 01.02.08, 14:51 "Mamy do czynienia z oczywistą manipulacją pana ministra Ćwiąkalskiego, nieprzypadkową. Takie jest życie, że rzeczy się psują - mówił Ziobro." Takie jest życie, że jak sie walnie młotkiem, raz od spodu, a raz od góry, w klawiaturę (a co...?) dla niepoznaki, to się zepsuje i to nieprzypadkowo. Ale mówić o tym, to manipulacja wszakże, jednakowoż. He, he, prosiłem o wycenę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Ćwiąkała pójdzie siedzieć za pomówienia 01.02.08, 14:53 zawsze atakuje się najbardziej sprawiedliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ćwiąkała pójdzie siedzieć za pomówienia 01.02.08, 14:54 > zawsze atakuje się najbardziej sprawiedliwego Myslisz ze to dlatego Ziobro zniszczyl laptop? Ciekawe, ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Ćwiąkała pójdzie siedzieć za pomówienia 01.02.08, 20:30 piotrek20074 napisała: > zawsze atakuje się najbardziej sprawiedliwego. Wydaje mi sie ze ma pan racje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 ZIOBRO - zniszczyles laptopa bo byl dowodem 01.02.08, 14:54 Twojego BRUDNEGO SUMIENIA, kanalio ! Odpowiedz Link Zgłoś
safed Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:55 Trzy newsy o laptopie Ziobry, a jak tam się ma realizacja obietnic wyborczych PO? Ile kilometrów ma teraz kolejka na granicy? Jak strajki w kopalniach, szpitalach i szkołach? Czy mamy rozumieć, że popsuta klawiatura w jakimś laptopie jest od tego ważniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
bibicz safedziu, puknij sie w czolko 01.02.08, 17:56 >a jak tam się ma realizacja obietnic wyborczych > PO? Ile kilometrów ma teraz kolejka na granicy? Jak strajki w kopalniach, > szpitalach i szkołach? rozumiem, ze chcesz przez to powiedziec, ze rzad tuska od zaprzysiezenia zdazyl tyle naszkodzic, ze az gornicy, lekarze, celnicy etc musieli wyjsc na ulice?? jestes takim debilem, ze w to wierzysz, czy siejesz klamliwa propagande? mozna miec rozmaite pretensje do rzadu po, ale w porownaniu z twoimi pisuarami to jest kompletnie inna bajka. inna sprawa, ze wspieranie i inspirowanie strajkow budzetowki, zeby zarobic pare procent poparcia wsrod naiwnych to piekny przyklad cynizmu i szkodliwosci jaroslawa. on dla wladzy zrobi wszystko a takich jak ty ma gleboko gdzies. opamietaj sie, tak jak wielu innych. a argument o wiezniach jest zalosny. zawsze wiezniowie zgodnie z wlasnym interesem glosowali na calym swiecie za opcja mniej konserwatywna. po to partia prawicowa, republikanska, ale jest dla wiezniow mniejszym zlem. pis nie jest w stanie zrobic nic konstruktywnego tak jak ten wasz (nie moj na pewno) prezydent. nie moga wybaczyc po przegranej i teraz beda przeszkadzac i psuc. nie nadaja sie do wladzy, nie nadaja sie do opozycji, powinni zniknac ze sceny politycznej raz na zawsze. populistow nie potrzebujemy, zadnego dobra z nich nigdy nie bylo i nie bedzie. lata uplyna zanim scena polityczna w polsce znormalnieje. po to nie moje poglady, ale ta partia reprezentuje jakis poziom, jest nowoczesna. dla pis za pare lat nie bedzie juz miejsca. ciekawe na kogo ty bedziesz wtdey glosowal? Odpowiedz Link Zgłoś
mikesz6 Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:56 Przypomnę ,że inżynier Ziobro w ostatnich wyborach uzyskał największą ilość głosów w królewskim Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyzor Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:56 Wlasnie skonczyla sie konferencja pracowa i Ziobro pogobil sie kompletnie. Lgal w zywe oczy. I nie odpowiedzial na proste pytania: -w jakich okolicznosciach uszkodzono komputer? - czy bylo prowadzone postepowanie szkodowe - w takim przypadku OBOWIAZKOWE!!!! -sugerowal, ze na laptopie byly materialy zawierajace tajemnice panstwowa - na zadane pytanie czy laptop posiadal certyfikat dostepu do tajemnicy panstwowej - rybka!! Jezeli na tym komputerze byly takie informacje to Ziobro popelnil przestepstwo, popelnil je takze gdyby skasowal takie informacje bez odpowiedniego protokolu. Generalnie klient plywa w bardzo metnej wodzie. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
safed Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:00 Klient to ty jesteś, z irlandzkiego zmywaka, buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:07 No tak... tylko histeryczne "buahahaha" wam zostało i miękkie ściany w pokoju bez okien... Odpowiedz Link Zgłoś
safed Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 15:09 Nawet nie wiedziałem, że takie pokoje istnieją. Tam też PO dostała 90% głosów? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ej pisuar wy mieliście kryminalistów w koalicji 01.02.08, 17:27 to rozumiem, że stad ta zazdrosc o wyniki w pierdlu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
not-me Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 18:40 safed napisał: > Nawet nie wiedziałem, że takie pokoje istnieją. Tam też PO dostała 90% głosów? Jakoś mnie to nie dziwi. Statystycznie zwolennicy PiS o wielu rzeczach nie mają bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
rekkoo Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 14:57 Jak ktoś jest fajtłapą to nie powinien być ministrem. Jak ktoś jest ministrem, i to w dodatku sprawiedliwości, to w żadnym wypadku nie powinien być takim niemotą, żeby mu się "laptopy niszczyły". Nawet twardzi gracze latami swoje komputery (również laptopy) katują a tu pan ex-minister Ziobro, podczas pracy służbowej, przypadkowo dewastuje laptopika? Ot, spadł mu, biednemu niezdarze, prosto pod ciężarówkę pewnie. I to kilka razy... Ok, panie Ziobro, niech i tak będzie - w takim razie odpowiesz po prostu za to, że jesteś niezdarą a brałeś się za kierowanie ważnym ministerstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
arqus-fall Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:29 Wydaje mi sieze pan ziobro mial racje :)bnb Odpowiedz Link Zgłoś
l005 To wina forumowiczów Gazety Wyborczej 01.02.08, 14:57 Najwidoczniej czytanie naszych postów stało się w pewnym momencie nie do zniesienia dla Ministra. Postanowił się zemścić jak tylko mógł i ubił sobaku. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jak wiadomo uzywanie laptopa to rzucanie nim i 01.02.08, 14:58 napier..lanie w niego młotem! oczywiscie ZERO, wszyscy ci wierzymy, kmiotku katobolszewicki:) hehe POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Miesieczne koszty za laptopy utrzymywane przez PO: 01.02.08, 14:59 Emerytury wszystkich związanych z wprowadzaniem i funkcjonowaniem komunizmu ktorych przywileje zostały niesłusznie nabyte. W drodze służby na rzecz totalitarnego reżimu, który opierał swoją władzę na łamaniu prawa i eliminacji całych grup ludzi. "SE" dotarł do listy świadczeń wypłacanych przez państwo peerelowskim dygnitarzom: Kmdr Stefan D. - asesor/sędzia, 5 lat w służbach...................9980 zł Gen. Bryg. Kazimierz L. - oficer śledczy/prokurator, 12 lat w służbach.........9424 zł Gen. Brygady Henryk K. - asesor/po sedziego, 2 lat w służbach...................9206 zł Gen. Brygady Henryk K. - asesor/po sedziego, 2 lat w służbach...............9206 zł Płk Waldemar W. - podprokurator, 4 lata w służbach.................9045 zł Płk Jan B. - podprokurator, 11 lat w służbach.....................8526 zł Kpt Jerzy C. - oficer śledczy, 8 lat w służbach....................7897 zł Gen. Czesław Kiszczak - oficer Informacji/szef wydziału, 8 lat w służbach...7772 zł Płk Eugenia K. - inspektor NPW, 5 lat w służbach...................7483 zł Ppłk Leopold K. - oficer śledczy/wiceprokurator, 8 lat w służbach...7227 zł Płk Mieczysław L. - wiceprokurator, 5 lat w służbach....................7068 zł Ppłk Henryka J. - oficer śledczy/podprokurator, 4 lata w służbach...6618 zł Gen. Brygady Józef S. - oficer śledczy/prokurator, 1 lat w służbach....6380 zł Ppłk Zenon R. - oficer śledczy, 8 lat w służbach......................6109 zł Płk Bogusław B. - z-ca szefa sądu, 12 lat w służbach................6095 zł Płk Władysław S. - sędzia, 5 lat w służbach...............................6081 zł Gen. Bryg. Marian Ryba - śledczy/prokurator, 10 lat w służbach...........5920 zł Płk Emil Ch. - oficer śledczy/prokurator, 5 lat w służbach.....5909 zł Płk Władysław M. - asesor, 5 lat w służbach................................5714 zł Płk Tadeusz J. - prokurator, 12 lat w służbach........................5637 zł Kmdr Zbigniew G. - asesor/sędzia, 5 lat w służbach.....................5610 zł Ppłk Tadeusz M. - oficer śledczy/wiceprokurator, 10 lat w służbach....5601 zł Płk Włodzimierz W. - podprokurator, 5 lat w służbach..................5584 zł Płk Jan O. - oficer śledczy/prokurator, 8 lat w służbach......5369 zł Mjr Stanisław K. - prokurator, 10 lat w służbach.......................5356 zł Ppłk Mieczysław F. - asesor, 5 lat w służbach................................5315 zł Płk Zygmunt S. - oficer Informacji, 10 lat w służbach.............5304 zł Mjr Kazimierz P. - podprokurator, 13 lat w służbach..................5265 zł Gen. Bryg. Jan P. - starszy oficer śledczy, 9 lat w służbach.......4989 zł Płk Roman T. - starszy oficer śledczy, 4 lata w służbach.......4927 zł Płk Kazimierz B. - prokurator, 9 lat w służbach.........................4861 zł Gen. Bryg. Jerzy S. - szef wydziału OZ inf, szef GZ inf, 10 lat..............4737 zł Płk Jarema W. - sędzia, 2 lata w służbach.............................4708 zł Ppłk Józef S. - oficer śledczy, 3 lata w służbach..................4708 zł Płk Ireneusz K. - szef wydziału, 8 lat w służbach....................4704 zł Płk Jerzy M. - szef sądu, 12 lat w służbach.........................4628 zł Płk Tadeusz D. - podprokurator, 6 lat w służbach...................4623 zł Ppłk Mariusz K. - asesor, 4 lata w służbach..............................4619 zł Ppłk Franciszek P. - oficer śledczy, 2 lata w służbach..................4602 zł Płk Gabriel G. - Starszy oficer śledczy, 7 lat w służbach.......4579 zł Płk Ryszard M. - prokurator, 8 lat w służbach.........................4536 zł Ppłk Jan K. - z-ca prokuratora, 12 lat w służbach..............4519 zł Ppłk Henryk K. - asesor, 7 lat w służbach................................4516 zł Płk Stanisław B. - Główny Zarząd Informacji, 2 miesiące..........4502 zł Płk Jan S. - DUBP/ st. Oficer informacji, 6 lat w służbach...4483 zł Ppłk Marian P. - prokurator, 8 lat w służbach........................4480 zł Płk Stanisław W. - starszy oficer śledczy, 3 lata w służbach.....4474 zł Ppłk Stefan B. - starszy oficer śledczy, 4 lata w służbach......4438 zł Kmdr Eugeniusz K. - oficer Informacji, 4 lata w służbach.............4382 zł Płk Józef W. - Zarząd Informacyjny WOP, 3 lata w służbach....4348 zł Płk Kazimierz G. - oficer śledczy, 3 lata w służbach..................4284 zł Płk Feliks G. - oficer informacji, 11 lat w służbach..............4260 zł Kpt Tadeusz S. - oficer śledczy, 1 rok w służbach...................4240 zł Płk Ignacy R. - starszy oficer informacji, 6 lat w służbach.....4236 zł Płk Aleksander R. - Oficerska Szkoła Informacji, 6 lat w służbach....4223 zł Ppłk Tadeusz E. - sędzia, 10 lat w służbach..............................4205 zł Płk Kazimierz U. - Zarząd Informacyjny WOP, 4 lata w służbach....4191 zł Płk Jerzy D. - Oficer śledczy, 5 lat w służbach...................4190 zł Ppłk Zygmunt J. - elew starszy grupy, 6 lat w służbach.............4171 zł Płk Jan J. - oficer śledczy, 7 lat w służbach....................4152 zł Kmdr Mieczysław W. - starszy oficer informacji, 3 lata w służbach.....4138 zł Gen. Bryg. Aleksander K. - GZI - zastępca, 3 lata w służbach..................4111 zł Ppłk Mieczysław G. - Oddział Informacji, 12 lat w służbach..........4048 zł Kmdr por Aleksander K. - aplikant/prokurator, 9 lat w służbach... Ppłk Józef W. - szef sądu, 11 lat w służbach.................4004 zł Mjr Ryszard U. - prokurator, 12 lat w służbach................3992 zł Ppłk Jerzy O. - wiceprokurator, 6 lat w służbach..........3990 zł Ppłk Ryszard S. - oficer śledczy/prokurator, 6 lat.............3988 zł Płk Marian D. - prokurator, 1 rok w służbach.................3985 zł Płk Kazimierz Z. - oficer Informacji, 8 lat w służbach........3967 zł Mjr Janusz Ś. - oficer śledczy/podprokurator, 5 lat..............3966 zł Płk Tadeusz G. - Komitet ds. Bezp. Publ., 2 lata...............3961 zł Ppłk Władysław J. - asesor ds. Bezp. Publ., 2 lata w służbach...3945 zł Płk Władysław B. - Starszy oficer informacji, 7 lat..............3930 zł Płk Kazimierz L. - asesor, 2 lata w służbach......................3929 zł Płk Aleksander M. - oficer śledczy/prokurator, 5 lat............3926 zł Płk Marian Z. - oficer Informacji, 3 lata w służbach......3891 zł Płk Sławomir D. - starszy oficer Informacji, 6 lat.............3884 zł Płk Grzegorz Ch. - oficer Informacji, 4 lata w służbach.....3866 zł Płk Edmund K. - oficer Informacji, 7 lat w służbach........3834 zł Płk Zbigniew M. - Służba Informacyjna, 5 lat w służbach....3774 zł Kmdr por Mieczysław Sz. - oficer śledczy, 5 lat w służbach.............3761 zł Ppłk Zbigniew M. - prokurator, 12 lat w służbach................3752 zł Ppłk Henryk D. - podprokurator, 6 lat w służbach..........3749 zł Ppłk Bogdan J. - starszy oficer śledczy, 1 rok w służbach...3748 zł Płk Wacław K. - prokurator, 10 lat w służbach................3745 zł Płk Zbigniew L. - sędzia, 6 lat w służbach........................3742 zł Płk Stefan J. - prokurator, 12 lat w służbach.................3741 zł Ppłk Alfred K. - starszy oficer śledczy, 4 lata w służbach...3736 zł Ppłk Ryszard P. - oficer śledczy, 5 lat w służbach.............3735 zł Ppłk Ryszard M. - oficer śledczy, 3 lata w służbach...........3733 zł Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Mieliście dwa lata na napisanie ustawy... 01.02.08, 15:33 i pchnięcie jej w życie. Nie dało się? Nie wierzę, jak trzeba było odzyskać KRRiTV to doba wystarczyła ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś