pisubek PiSowcy! Wskakujcie do PiSuaru. Gosiu przesyla wam 01.02.08, 19:18 cieple caluski! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: On nie bierze udziału w konkursie piękności 01.02.08, 20:53 swoją drogą rzeczywiście wygląda tak jak jego podopieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Przyznał się bez bicia i podsłuchów? 01.02.08, 19:08 To dać mu miotłę i pomarańczową kamizelkę i niech sprząta warsiawskie ulice, do następnej wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Ziobro: Zascianku polski, wspolczuje ci 01.02.08, 19:21 Q... nie macie o czym plesc tylko o zepsutym computerze i to jeszcze laptopie. Wyscie juz pop.... dostali i to 40 milionow ludzi lacznie z tym Jakalskim? Computer to jest rzecz ktora sie psuje, normalnie psuje CZY WY TEGO ZROZUMIEC NIE POTRAFICIE GLEBY POLSKIE??? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 19:24 Zadzwonił on do mnie później i poinformował, że nie jest konieczne, bym płacił - opowiadał Ziobro. Jak podkreślał, ciągle i uparcie domagał się później wyceny komputera - bo "jest człowiekiem uczciwym". jasne, zakłamany pisiorze... czy były PiSowski min. Piętak oddał już swój służbowy laptop i 80 tys. za internet...?! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 19:45 isa.stern napisała: > Zadzwonił on do mnie później i poinformował, że nie jest konieczne, bym płacił > - > opowiadał Ziobro. Jak podkreślał, ciągle i uparcie domagał się później wyceny > komputera - bo "jest człowiekiem uczciwym". > > jasne, zakłamany pisiorze... > czy były PiSowski min. Piętak oddał już swój służbowy laptop i 80 tys. za > internet...?! Ależ skąd, dzentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:02 ...ale w terminie regulują swoje należności. zatem ustaliliśmy - pisiory nie są ludzmi honoru..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:09 isa.stern napisała: > ...ale w terminie regulują swoje należności. > zatem ustaliliśmy - pisiory nie są ludzmi honoru..;) > :P > "Prosiłem też o wycenę laptopa, bo chciałem pokryć koszty - każdy uczciwy człowiek czuje się w takim wypadku do tego zobowiązany - mówił b. minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro." Każdy uczciwy... - tutaj nie ma mowy o honorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:19 jak miałby mówić o czymś, o czym nie ma pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:26 Teoretycznie wie, o tym uczą na studiach prawniczych... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:31 może obecnie, on kończył studia w czasach PRL-u, teraz wychodzi z niego komusza mentalność i etyka - lata indoktrynacji robią swoje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:37 isa.stern napisała: > może obecnie, on kończył studia w czasach PRL-u, teraz wychodzi z niego komusza > mentalność i etyka - lata indoktrynacji robią swoje...;) > To raczej wpływ ojca. Tak mi się wydaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:40 ojca... narodu, czyli Bieruta...?! boszsze, to on jest synem Bolesława...?!...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:56 isa.stern napisała: > ojca... narodu, czyli Bieruta...?! > boszsze, to on jest synem Bolesława...?!...;))) > :P > Nie Izo, Pozwól, że wytłumaczę, Ojciec narodu to Ojciec Tadeusz a ON jest synem partyjnego dygnitarza, pewnie Ziobro miał na nazwisko imienia nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:59 oczywiście - narodu moherowego... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:00 isa.stern napisała: > oczywiście - narodu moherowego... > Nooo. tak przecież jest jego stwórcą. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jak oni sie ,,pompuja''Czy to milosc jest...:) 01.02.08, 20:26 Polaczyla ich nienawisc do PiS.Milosc wg Tuska:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern tw_wielgus 01.02.08, 20:29 zacząłeś zaniedbywać amanusentę i proszę długo nie trzeba było czekać na objawy zazdrości... spox, prawdziwą Twoją rywalką jest Doris, w której tw kocha się od dawna..;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw_wielgus 01.02.08, 20:35 Szanowna Pani, To, że kiedyś zwierzyłem się Pani z swoich uczuć do Doris. Z prośbą o radę, jak mogę zdobyć tą zacną dziewczynę jak, jej zaimponować nie upoważnia Pani do roztrząsania tego tematu na tym forum. Jest Pani jak widzę bardzo nie dyskretna. A teraz mi Pani Amanasutrę wypłoszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: tw_wielgus 01.02.08, 20:39 Drogi Panie, a niby skąd ja mogę znać takie kobiety, jak Doris...?! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw_wielgus 01.02.08, 20:47 isa.stern napisała: > Drogi Panie, > a niby skąd ja mogę znać takie kobiety, jak Doris...?! Słowo "TAKIE" jest w tym wypadkiu nie na miejscu. To niecna sugestia.... To zacna, wykształcona, dama o wyrazistych poglądach. Podziwiam jej rewolucyjny żar... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: tw_wielgus 01.02.08, 21:01 > > a niby skąd ja mogę znać takie kobiety, jak Doris...?! > > Słowo "TAKIE" jest w tym wypadkiu nie na miejscu. jak najb. na miejscu, proszę zatem nie kpić.... z niej...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw_wielgus 01.02.08, 21:05 - To nieuzasadniony zarzut. - Prawda Doris!!! - Nie słyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uciekaj wulgarna dziewczyno 01.02.08, 20:29 I wróć jak przestaniesz przeklinać, pluć, i robić inne brzydkie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Uciekaj wulgarna dziewczyno 01.02.08, 20:33 tw_wielgus napisał: > I wróć jak przestaniesz przeklinać, pluć, i robić inne brzydkie > rzeczy. Biskup -arcy mnie nie chce!Ide sie bawic...ostatnia sobota karnawalu.A wy smutni kochankowie obrabiajcie PiS ,na zdrowie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uciekaj wulgarna dziewczyno 01.02.08, 20:36 amanasunta napisała: > tw_wielgus napisał: > > > I wróć jak przestaniesz przeklinać, pluć, i robić inne brzydkie > > rzeczy. > > Biskup -arcy mnie nie chce!Ide sie bawic...ostatnia sobota > karnawalu.A wy smutni kochankowie obrabiajcie PiS ,na zdrowie:)))) No dobrze może "z tymi innymi brzydkimi" rzeczami przesadziłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Uciekaj wulgarna dziewczyno 01.02.08, 20:37 dzisiaj jest piątek - wszystko ci się myli i z jednym kojarzy, czy to nie zastanawiające...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Uciekaj wulgarna dziewczyno 01.02.08, 20:48 isa.stern napisała: > dzisiaj jest piątek - wszystko ci się myli i z jednym kojarzy, czy to nie > zastanawiające...;))) > :P > |:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Za 3 godziny ..juz sobota:))) 01.02.08, 21:01 Baluje do srody.Dalsze wpisy juz od przyszlej soboty z Reyku.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Za 3 godziny ..juz sobota:))) 01.02.08, 21:04 tylko bez ściemy, że Ty na imprezy wychodzisz dopiero po północy...?! miłej zabawy...:) bye-bye Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To impra pt,,Bal PiS-owskich wampirow'':)))) 01.02.08, 21:06 isa.stern napisała: > tylko bez ściemy, że Ty na imprezy wychodzisz dopiero po północy...?! > miłej zabawy...:) > bye-bye Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: To impra pt,,Bal PiS-owskich wampirow'':)))) 01.02.08, 21:12 u nich ten temat balu już jest tradycyjny, oszczędzają na makijażu..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Na wejscie pija sie krew z POwiec:)) 01.02.08, 21:16 i zagryza zgluszonymi sms-ami pielegniarek, zgromadzonymi na twardych dyskach zmasakrowanych laptopow. isa.stern napisała: > u nich ten temat balu już jest tradycyjny, oszczędzają na makijażu..;)) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern a Macierewicz wyskoczy z trumny..?! 01.02.08, 21:22 amanasunta, oglądasz za dużo horrorów...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Raczej...Ananicz z Bonim 01.02.08, 21:27 Jak w takiej starej ksiazeczce ktora niedawno przeczytalam...,,Rok w trumnie''.Wypisz wymaluj obraz ,,kaczy-swiata'' w innym czasie i miejscu...oczami szeroko zamknietymi.TWOIMI ISA! isa.stern napisała: > amanasunta, oglądasz za dużo horrorów...;)) > :P > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Raczej...Ananicz z Bonim 01.02.08, 21:29 TWOIMI ISA! naprawdę nie musisz mi pochlebiać..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Na wejscie pija sie krew z POwiec:)) 01.02.08, 21:28 znikam, amanasunta do pólnocy masz tw tylko dla siebie...;)) narka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Na wejscie pija sie krew z POwiec:)) 01.02.08, 21:42 isa.stern napisała: > znikam, amanasunta do pólnocy masz tw tylko dla siebie...;)) > narka > Zatem ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To impra pt,,Bal PiS-owskich wampirow'':)))) 01.02.08, 21:17 Bedą tanczyć pogo?? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: To impra pt,,Bal PiS-owskich wampirow'':)))) 01.02.08, 21:23 pogo to tylko na imprezach LPR-u...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To impra pt,,Bal PiS-owskich wampirow'':)))) 01.02.08, 21:32 isa.stern napisała: > pogo to tylko na imprezach LPR-u...;) > na imprach LPR'u to wersja hardcorowa, w glanach. W PIS preferują pantofelki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozenadhob Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 19:35 śPieSzmy się niszczyć ludzi, tak szybko odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 O głupiego porysowanego laptopa się awanturują?! 01.02.08, 19:35 "Minister potwierdził rano w RMF FM, że laptopy pozostawione przez Ziobrę i pracownika jego gabinetu politycznego noszą ślady uszkodzeń, choć zgodził się zarazem, że oba można uruchomić." --------------------------------- I takiego mamy ministra. Zamykają właśnie oddziały onkologiczne w szpitalach. Czy kogoś to jeszcze obchodzi? Chyba nie i o to chodzi. Po to został wynajęty Ćwiąkalski - żebyśmy awanturowali się o porysowanego laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: O głupiego porysowanego laptopa się awanturuj 01.02.08, 20:14 placebo99 napisał: > I takiego mamy ministra. Zamykają właśnie oddziały onkologiczne w > szpitalach. Czy kogoś to jeszcze obchodzi?Chyba nie i o to chodzi. > Po to został wynajęty Ćwiąkalski - żebyśmy awanturowali się o > porysowanego laptopa. Porysowany bo twój pupil go porysował. Nie umiesz czytać ? Zwykły smiertelnik musi rozliczac się z najdrobniejszego sprzętu. Pajac zrobiony przez Naczelnego Wolaka ministrem, utrzymywany z podatków, może robić co chce by później robić z siebie męczennika poczas spektaklu cyrkowego zwanego przez niego konferencją prasową. Jakim trzeba być głupkiem żeby nie dać sobie rady z usunieciem danych. Ale sam nie potrafi a innym nie powierzy bo wszyscy są podejrzani których trzeba posłuchiwać i śledzić. P.S. Placebo ci nie pomorze. Zastosuj prawdziwe lekarstwo. Pisofilia jest uleczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O głupiego porysowanego laptopa się awanturuj 01.02.08, 20:16 Hi placebo Ciebie to raczej powinny interesować oddziały psychiatryczne.. Zaliby, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Ziobro & Przydupasy, jesteście e-Tępakami ... 01.02.08, 19:41 ... informatycznymi, "komputer" to co na nim płodzicie, zapisuje na wskazanej "pamięci". Nie musiałeś tępaku jeden z drugim, NISZCZYĆ MATRYCY, OBUDOWY i INNYCH PODZESPOŁÓW za PIENIĄDZE PODATNIKA ! Wy MARNOTRAWCY i bezczelni NEOBOLSZEWICCY KŁAMCY, staniecie przed Trybunałem Stanu, bo prawu i sprawiedliwości, MUSI stać się zadość. P&O [Podatnik & Obywatel] Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Proszę Państwa... 01.02.08, 19:46 ... ten pan już nigdy więcej laptopa nie zabije!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:04 ale uśmiercanie kolejnych szarych komórek idzie mu całkiem nieźle..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:12 isa.stern napisała: > ale uśmiercanie kolejnych szarych komórek idzie mu całkiem nieźle..;) > :P > Na mnie on tak nie działa :D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:17 jak każdy mężczyzna jesteś wzrokowcem, czy zechcesz zatem opowiedzieć, jak na Ciebie działa Zbigniew Z...?! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:22 isa.stern napisała: > jak każdy mężczyzna jesteś wzrokowcem, czy zechcesz zatem opowiedzieć, jak na > Ciebie działa Zbigniew Z...?! > Jedno słowo: negatywnie, wolę wysokich, długowłosych blondynów. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:38 isa.stern napisała: > zupełnie jak Jaro...;))) > :P > Ależ skąd, on woli niskich. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:42 to tylko pozory, każdy woli być "wysokim i przystojnym" lub z...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 20:58 isa.stern napisała: > to tylko pozory, każdy woli być "wysokim i przystojnym" lub z...;)) > :P > Ciekawe..... czy Jarek w swoim lusterku widzi to samo, co ja w telewizorze? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 21:02 :))) a jak myślisz poco mu Gosiu, patrzy na niego i myśli, mogło być jeszcze gorzej...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 21:08 isa.stern napisała: > :))) > a jak myślisz poco mu Gosiu, patrzy na niego i myśli, mogło być jeszcze > gorzej...;))) > :P > Daje się zauważyć że Gosiu spogląda nań z dużą miłością i poświęceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 21:11 miłością, oddaniem i taką wręcz psią wiernością..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Proszę Państwa... 01.02.08, 21:18 isa.stern napisała: > miłością, oddaniem i taką wręcz psią wiernością..;) > Kocią..... Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Miller powinien przeprosić Ziobrę 01.02.08, 19:50 bo on nie jest zerem tylko debilem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 19:50 fraglesi67 napisał: > Nie-szanowny pan Ziobro ma nas za idiotów?? Dopiero teraz odkryłeś tą oczywistość? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:06 oczywistą oczywistość, jakby powiedział Jaro... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:10 isa.stern napisała: > oczywistą oczywistość, jakby powiedział Jaro... > Jaro..(!!!??) - znacie się ? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:15 ale bez żadnej przyjemności z mojej strony...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:18 isa.stern napisała: > ale bez żadnej przyjemności z mojej strony...;) > :P > To zrozumiałe, pewnie ze względu na płeć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:21 raczej ze względów estetycznych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:24 No dobrze... jest niski, ok... jest gruby, ale jaki on ma piękny uśmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:27 si, szczególnie wędkarzom może się podobać, gdyż ma uzębienie węgorza...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:41 isa.stern napisała: > si, szczególnie wędkarzom może się podobać, gdyż ma uzębienie węgorza...;) > > :P > hi, hi, hi.... Oj złośliwa z Pani osóbka. A jaka spostrzegawcza .. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:47 niestety, kiedyś we Wprost opublikowali fotę, na której uwieczniono wszelkie niedoskonałości uzębienia Kaczyńskiego - ten widok może przerazić nie tylko stomatologa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:09 isa.stern napisała: > niestety, kiedyś we Wprost opublikowali fotę, na której uwieczniono wszelkie > niedoskonałości uzębienia Kaczyńskiego - ten widok może przerazić nie tylko > stomatologa...;) > A wzrok Tuska - każdego okulistę (o dzieciach nie wspomnę). Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:14 na żywo wygląda dużo lepiej..;) PS najprawdopodobniej to coś z tarczycą...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:19 isa.stern napisała: > na żywo wygląda dużo lepiej..;) > PS najprawdopodobniej to coś z tarczycą...;) > Albo z krawatem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Przed państwem stoi chłystek - załosny płaczek 01.02.08, 19:57 "- Gdy byłem ministrem, rzeczywiście doszło do uszkodzenia powierzonego mi laptopa. Odłożyłem go i dostałem nowy. Prosiłem też o wycenę laptopa, bo chciałem pokryć koszty - każdy uczciwy człowiek czuje się w takim wypadku do tego zobowiązany - mówił b. minister sprawiedliwości Zbigniew Ziobro. - Okazuje się, że doszło do morderstwa laptopa. Przed państwem stoi arcyzbrodniarz - ironizował Ziobro, podkreślając, że cała afera jest "oczywistą manipulacją" Ćwiąkalskiego. - Wytoczę mu sprawę - zapowiedział." Nawet odejść umiejetnie i z klasą nie potrafi, żałosna kreatura. Szkoda klawiatury na pisanie o tym dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:00 "Jest uszkodzony, bo uległ uszkodzeniu". Jakież to piękne. Taka oczywista oczywistość. Czy ktoś już zgłosił kandydaturę Zbinia do literackiej nagrody Nobla? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:07 wyjatkowo bezczelny gnoj!!!ten "minister zero" powinien w koncu isc pod prokuratora!kretacz klamliwe scierwo robi z polakow idiotow!poziom tego gowna siegnal juz dna!kto mu w koncu da kopa w dupe?! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:08 wyjatkowo bezczelny gnoj!!!ten "minister zero" powinien w koncu isc pod prokuratora!kretacz klamliwe scierwo robi z polakow idiotow!poziom tego gowna siegnal juz dna!kto mu w koncu da kopa w dupe?!odnosnie scierwa ziobro to pierwszy wpis panie cenzor!klamce i oszusta nazywam tak jak powinna go nazywac polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:22 Ziobro ty Kacza mendo nigdy więcej już nie zamordujesz żadnego laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Teraz widać knajactwo i hucpę 01.02.08, 20:24 ziobry . Trzeba było dawno zapłacić za zniszczenie mienia państwowego a nie czekać , Bóg wie na co . Gdyby nie Pan minister Ćwiąkalski , to żeberko nigdy by nie zapłacił , bo nie zapłacił wtedy , kiedy powinien . Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tak to hucpa nieslychana:) 01.02.08, 20:31 Kiedy rozliczycie PiS za ponadnormatywne zuzycie mydla w wc URM w latach 2005-2007? I za ,,niedoliczenie sie ''5 recznikow. areabis napisał: > ziobry . Trzeba było dawno zapłacić za zniszczenie mienia > państwowego a nie czekać , Bóg wie na co . Gdyby nie Pan minister > Ćwiąkalski , to żeberko nigdy by nie zapłacił , bo nie zapłacił > wtedy , kiedy powinien . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec po co im tyle mydła? 01.02.08, 20:57 myślisz że musieli się namydlać aby łatwiej było wejśc Jarkowi w tyłek? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wy wchodzicie Tusiowi ..bez mydla:))))) 01.02.08, 21:07 pakulec napisał: > myślisz że musieli się namydlać aby łatwiej było wejśc Jarkowi w > tyłek? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: bląd, nas nie podnieca kręcący tyłkiem Ziobr 01.02.08, 21:20 Mów za siebie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Tusk oczekuje Ziobre na Talerzu !.:) 01.02.08, 20:32 areabis napisał: > ziobry . Trzeba było dawno zapłacić za zniszczenie mienia > państwowego a nie czekać , Bóg wie na co . Gdyby nie Pan minister > Ćwiąkalski , to żeberko nigdy by nie zapłacił , bo nie zapłacił > wtedy , kiedy powinien . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~------ ...to glowne zadanie cwiakaly i PelO :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec polska język - trudna język 01.02.08, 20:56 ten cytat na dole to po wolsku? - prezydent pisowców jest najwybitniejszym Wolakiem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk oczekuje Ziobre na Talerzu !.:) 01.02.08, 21:22 doris9914 napisała: > areabis napisał: > > > ziobry . Trzeba było dawno zapłacić za zniszczenie mienia > > państwowego a nie czekać , Bóg wie na co . Gdyby nie Pan minister > > Ćwiąkalski , to żeberko nigdy by nie zapłacił , bo nie zapłacił > > wtedy , kiedy powinien . > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~---- -- > ...to glowne zadanie cwiakaly i PelO :) Cześć maleńka, a to cwiekala - peowca, pokraka. Odpowiedz Link Zgłoś
hyakinthos Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:30 No to wszystko jasne, pozostaje jedno pytanie: czy minister Ziobro zwrocil pieniadze, czy tylko czul sie zobowiazany? J. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 20:33 Siemiątkowski będąc szefem służb miał spotkanie z chyba Kulczykiem,odręczne notatki jakie wtedy sobie porobił odchodząc zabrał ze sobą.Jakie było oburzenie przedstawicieli komisji chyba orlenowskiej PIS-u.Przecież on powinien to zarchiwizować,może miał nawet za to zarzuty.Dzisiaj niszczy się laptopy,karty komórek,dokumenty tak jak by to były prywatne rzeczy i jest ok.Niech sobie przypomną jak wtedy pałali świętym oburzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp "oczywistą oczywistością" są ściemy Ziobry, 01.02.08, 20:38 tylko mohery mogą wierzyć w takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
idzia99 Ziobro to nie arcyzbrodniarz,ale pospolity 01.02.08, 20:50 złodziej. W normalnej pracy nie dostanie się świadectwa pracy,dopóki nie odda się wszystkich narzędzi,a nawet książki do biblioteki,która jest warta 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
your.komuch Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:06 Wypowiedz : stoi przed panstwem arcyzbrodniarz moze okazac sie niekoniecznie smieszna Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:16 your.komuch napisał: > Wypowiedz : stoi przed panstwem arcyzbrodniarz moze okazac > sie niekoniecznie smieszna jest duża szansa, że prorocza..;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:30 isa.stern napisała: > your.komuch napisał: > > > Wypowiedz : stoi przed panstwem arcyzbrodniarz moze okazac > > sie niekoniecznie smieszna > jest duża szansa, że prorocza..;) > W zasadzie można to potraktować jak przyznanie się do winy. 25 lat, wyjdzie po 15-stu jak się już znudzi chłopakom. Odpowiedz Link Zgłoś
roobyck Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:14 Nie, to ja pozwę gazetę. Za zamieszczanie treści skrajnie brutalnych, zawierających elementy szczególnie okrutnej przemocy bez odpowiednich oznaczeń wiekowych. Jak tak można po laptopie jeździć?... Przecież to aż boli. PS: na drugi raz niech się MŚ zaopatrzy w Toughbooki. PS2: a tak serio, to chyba jakaś antyreklama IBMa (ups, przepraszam - lenovo) chyba jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:26 roobyck napisał: > Nie, to ja pozwę gazetę. Za zamieszczanie treści skrajnie brutalnych, > zawierających elementy szczególnie okrutnej przemocy bez odpowiednich oznaczeń > wiekowych. Jak tak można po laptopie jeździć?... Przecież to aż boli. Tak to prawda umierał w skrajnyych mękach. Bity i bajty wyciekały z niech strumieniami. 0 - to Rzeźnik > > > PS: na drugi raz niech się MŚ zaopatrzy w Toughbooki. > PS2: a tak serio, to chyba jakaś antyreklama IBMa (ups, przepraszam - lenovo) > chyba jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a może robił to w dobrej woli 01.02.08, 21:29 dla faceta który dyktafony traktuje jak gwoździe - laptop może wydawać się młotkiem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a może robił to w dobrej woli 01.02.08, 21:46 pakulec napisał: > dla faceta który dyktafony traktuje jak gwoździe - laptop może > wydawać się młotkiem Myślisz że był nieświadomy że robi mu krzywdę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może chciał mu zrobić dobrze? 01.02.08, 21:55 albo sobie? Ludzka pomysłowośc w zakresie zabaw sexualnych jest przeogromna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: może chciał mu zrobić dobrze? 01.02.08, 21:59 pakulec napisał: > albo sobie? Ludzka pomysłowośc w zakresie zabaw sexualnych jest > przeogromna ;-) - Przeciąć klapą ?!!! Próba się chyba powiodła, tylko dysk nie wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec usłyszał o wirtualnym sexie i chciał spróbować ;-) 01.02.08, 22:05 aż boje się mysleć jak ten facet się zabawiał - ale ostatnio ma na twarzy taki debilny uśmieszek więc chyba sprawił sobie jakąś radość Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: usłyszał o wirtualnym sexie i chciał spróbowa 01.02.08, 22:09 pakulec napisał: > aż boje się mysleć jak ten facet się zabawiał - ale ostatnio ma na > twarzy taki debilny uśmieszek więc chyba sprawił sobie jakąś radość Takiego Panie to strach do serwerowni wpuścić. Nawet Ups-owi nie przepuści Odpowiedz Link Zgłoś
priller teatr i kinamatografia 01.02.08, 22:10 pakulec napisał: > aż boje się mysleć jak ten facet się zabawiał.... a jest czego sie bac. starsi polacy pamietaja nie tylko dramat akcji "o dwoch takich zlodziejach", ale tez teatr grozy "ziobra". Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Ziobro: Ćwiąkalski manipuluje, pozwę go 01.02.08, 21:18 Uwierze temu ..arcypalantowi Ziobrze jesli przedstawi ` nagranie rozmowy z dyr.Lukasiewiczem ..ma sie rozumiec..oryginalne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur laptop Ziobry został zaatakowany 01.02.08, 21:20 wściekle z niebywałą wręcz agresją Odpowiedz Link Zgłoś