honeyr no wyobraź sobie! 09.02.08, 13:51 niemiło, co? kit medialny "Wmówić tłumowi różnice między po a pis" przestaje działać? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Ojej, biedny miś... 09.02.08, 13:59 Jakieś problemy z postrzeganiem rzeczywistości? Krótka pamięć? Bushopieskami to był pisiorkowy rządy przecież - wchodził Amerykanom bez wazeliny. Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Ojej, biedny miś... 09.02.08, 14:00 Jedynie Sikorski próbował cos wynegocjować w zamian za tarczę, za co zresztą poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Czy agent CIA może być ministerm w RP? Oczywiście! 09.02.08, 13:48 Trudno sobie wyobrazić sytuację odwrotną - że ktoś spoza smyczy USA mógłby w Polsce decydować o obronności i polityce zagranicznej. Taka osoba zostałaby zatupana i zapluta przez naszych "polityków" i "media", zanim zdążyłaby mrugnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanine_garofalo Ja mam budzet $69tys 09.02.08, 13:58 Pracuje w USA i moj budzet reprezentacyjny (podroze, hotele, posilki) jest ok. $69,000 rocznie. NIe jestem ministrem, po prostu menadzerem sredniej wielkosci firmy. Nie rozumiem dlaczego 35,000 zl. wydanych prze ministra obrony narodowej musi sie stac tematem artykulu i dyskusji, Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Ja mam budzet $69tys 09.02.08, 14:19 jeanine_garofalo napisała: [...] Nie rozumiem dlaczego 35,000 > zl. wydanych prze ministra obrony narodowej musi sie stac tematem > artykulu i dyskusji, Chyba dlatego, że całkiem sporo ludzi uważa, że minister spraw zagranicznych powinien wszędzie jeździć zwykłym pociągiem, ew. autobusem, a gości podejmować tylko w swoim gabinecie przy kawie i ciasteczkach w czekoladzie (chociaż nie, te bez czekolady są tańsze). A tu szok - nie ma ciastek, nie ma pociągów. No i jest materiał na wielkiego NIUSA! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam GW juz raczyła zdjąć z 1 str. inf oszcżędnym RS 09.02.08, 15:22 informacja o Ziobry notatkach będzie pewnie az do "rozpędzenia watahy" przez Radka Odpowiedz Link Zgłoś