l005 Przegrany oszołom Kaczyński 11.02.08, 18:30 Kaczyńscy już bez żadnej żenady i ogródek grają na najniższych instynktach swojego elektoratu. Widząc fatalną klęskę przed sobą i PiSem będą się pewnie chwytali każdego świństwa i dywersji aby zachować choć część swych wyborców. Boże zbaw Polskę od Kaczyńskich i tego całego elementu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Porazka? 11.02.08, 18:31 Najwieksza porazka byla premierostwo tego pana. Wiec niech sie juz nie odzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Z dzieciństwa Jarka i Alika 11.02.08, 18:34 Jasiu wraca do domu caly podrapany: rece, twarz, nogi, wiec mama sie go pyta: - Synku co sie stalo? - Jechalem na rowerku i sie wywrócilem. - Ale przeciez rowerek stoi w garazu i ma zepsute siodelko... - No, ale to byl rowerek pozyczony. - I jak to sie stalo? - Wjechalem na zwir i wpadlem w poslizg. -Ale przeciez dzisiaj rano widzialam, ze wylali pod naszym blokiem asfalt, tam nie ma zwiru! - No tak, ale ja wpadlem tak naprawde w krzaki i sie porysowalem. - Kochanie przeciez krzaki wycieli wczoraj wieczorem... Na to Jasiu zrobil wkurzona mine i krzyczy: - TO JEST MÓJ KOTEK I BEDE GO RUCHAL KIEDY MI SIE SPODOBA! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....trafna ocena wizyty Tuska w Moskwie....... 11.02.08, 18:34 obiektywni koledzy synalka Tusia z Wybiorczej odtrabili wielki sukces Tusia, a TVN-WSI24 potwierdzily sukces to byl ogromny - Tusio na kolanach u Putina podniecal sie,ze ten mu reke podal i nawet 2 razy sie usmiechnal nie zalatwil zadnej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
rabbi.jacob.torunski.srebrnik Re: .....trafna ocena wizyty Tuska w Moskwie..... 11.02.08, 18:37 on nie pojechal w 1 dzien reperowac tego co twoje poj.eby psuli przez 2 lata, ale byl przyjmowany jak maz stanu, a Kaczy Ryj w przedpokoju po polgodzinnym czekaniu hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster prigłaszjem ... zagłuszakem? 11.02.08, 18:36 tusk - swoją wycieczką do moskwy - z a g ł u s z a ł pomruk niezadowolenia ze 100 dni kondor... ups kaczora - tyle że ... donalda Odpowiedz Link Zgłoś
rabbi.jacob.torunski.srebrnik organmaster - onanizuj sie, bo niedlugo 11.02.08, 18:39 organmaster napisał: > tusk - swoją wycieczką do moskwy - > z a g ł u s z a ł > pomruk niezadowolenia ze 100 dni kondor... ups > kaczora - tyle że ... donalda ---------------------------- bedziecie mieli butelki coca-coli w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Ciężka choroba kaczyńskiego 11.02.08, 18:36 Czy ten człowiek nadal musi ubliżać Polsce i Polakom. Czy naprawdę w tym kraju nie ma już sił ludzkich , boskich czy piekielnych aby tego nie w pełni zdrowego człowieka chorego na nienawiść do Polaków uspokoić czy w końcu wyleczyć? Przecież jeszcze kilka dni ta jego nienawiść może doprowadzić do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Boli? 11.02.08, 18:37 Boli Jarka, ze ktos udowodnil, ze z Rosja jednak mozna rozmawiac - tylko trzeba chciec, a nie ciagle sie nabzdyczac. Oto runal jeden z filarow pisowskiej polityki zagranicznej - mit o Rosji, z ktora mozna (i nalezy - zwlaszcza my powinnismy) negocjowac wylacznie z pozycji (bez)sily. -- f. Piekna jest bezradnosc pisowszcziny. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Kaczyński o zagłuszaniu: Niemieckie radio manip... 11.02.08, 18:37 A w tym ptasim kaczym móżdżku nie mogę się doszukać jakichkolwiek osiągnięć na arenie międzynarodowej.Nawet nie potrafi dziecka- pisklęcia spłodzić.Totalne beztalencie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Kaczynski o zagluszaniu 11.02.08, 18:41 Teraz juz nie mam najmniejszych watpliwosci.Jaroslaw Kaczynski to albo kompletny debil albo paranoik.Dla niego sukcesem by byla wizyta na Madagaskarze. Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Taki jest efekt braku dopływu tlenu do mózgu 11.02.08, 18:42 Taki jest efekt braku dopływu tlenu do mózgu, chore wizje i wszędzie źli ludzi. Kolejnym jest Macierewicz i reszta bandy. Prawda jest taka że nawet Giertych czy Lepper są lepsi od Kaczyńskich i PiS. Aż się szokuje że to napisałem :P Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wizyta Tuska.........................; 11.02.08, 18:45 Wizyty pomiedzy krajami sa potrzebne.Jedyny sukces tej wizyty to Festiwal Piosenki Radzieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....z wrazenia Tusk wzial urlop......... 11.02.08, 18:51 u Putina bal sie odezwac i "merdal ogonem" jak Putin mu reke podal i 2 razy sie usmiechnal to epokowe wrecz sukcesy Herr Thuske Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .....z wrazenia Tusk wzial urlop......... 11.02.08, 18:54 BBartoszewski przed kamerami TVP podniosl telefon komorkowy.Dzwonil do Tuska.Za chwile stwierdzil.Tusk nie pojedzie do Rosji-jest CIEZKO chory.Nastepnego dnia-ciezko chory czlowiek -otrzezwial albo zglupial Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Do Tuska...... 11.02.08, 18:56 Polska i Rosja nie przeprowadzily lustracji.Nie bede zaglebial sie w problem lustracji w Rosji. W Polsce lobby komunistyczne bylo wielkie, dodac trzeba,bardzo silne.I jest w dalszym ciagu.Nie dziwie sie Rosji ze nie stara sie dojsc do prawdy o Katyniu.Rosja po prostu nie chce.Nie mysla rozliczac sie z przeszloscia.Dziwi natomiast to ze jako narod,jako Polacy , chcemy rozliczac Rosje, ale nie chcemy, rozliczac ustroju totalitarnego w nazwie PRL.Rozliczmy historie PRL.Zweryfikujmy zbrodniarzy w naszym kraju.Zweryfikujmy Stefana Michnika,zweryfikukmy innych zbrodniarzy.Gdy rozliczymy polsko-komunistyczne,zbrodnie na wlasnym narodzie-z czystym sumieniem szukajmy winnych zbrodni w Katyniu.Dlatego , uwazam ze PiS mial racje.Zrobic lustracje w kraju.Wtedy z czystym sumieniem mozemy osadzac innych.Osadzmy najpierw , wlasnych zbrodniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne eSBek - ciezki bankrut jak PiS- kebaby nie ida??? 11.02.08, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Zauwaz......... 11.02.08, 19:49 Jaka zlosliwosc w POwskim narodzie.Ja musze posprzatac kupe po moim psie.Dalmatynczyk.Ale tylko wtedy gdy zwali sie w miescie.Jestem odpowiedzialny.Za Tuska odpowiedzialni sa jego wyborcy i sympatycy.Bedzie trzeba sprzatac. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: ..Zauwaz......... 12.02.08, 21:39 Ale co Ty masz do tego skoro siedzisz we Francji? Stuknij się w głowę chłopie. Oczywiście najbardziej szczeka ten co najmniej może (syndrom silesiusa). Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to jest artyk.o Kaczynszczyznie 11.02.08, 18:52 presentation1 napisał: > Wizyty pomiedzy krajami sa potrzebne.Jedyny sukces tej wizyty to Festiwal Piose > nki Radzieckiej. ----------------------------- wypierd.alaj z ta twoja propadanda, jeszcze araby nie wyr..li cie na tej plazy??? a przy okazji napisze ci cos directement dla ciebie: fait attention ques'que tu écris parce que tu peux regretter je ne sais pas te dire plus - bon conseil Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: Wizyta Tuska.........................; 11.02.08, 18:52 ..TY TO WYJĄTKOWY PRYMITYW. TYPOWY DLA CHOCHOŁÓW Z SEKTY PiSDZIELSKIEJ. JAK ZAWSZE. CZYŃ WAŚĆ TAK DALEJ, A POGŁĘBISZ SWĄ SEKTĘ W CORAZ BARDZIEJ ŚMIERDZĄCYM BAGNIE...A JUŻ STRASZNIE CUCHNIE....ŚCIERWEM... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wizyta Tuska.........................; 11.02.08, 19:04 presentation1 napisał: > Wizyty pomiedzy krajami sa potrzebne.Jedyny sukces tej wizyty to Festiwal Piose > nki Radzieckiej. Lesiu,Lesiu ciebie to już całkiem potrzaskało, Festiwal Piosenki Radzieckiej wymyślił jakiś debil z PiSu. dziś Kaczor rzekł o tym festiwalu:to jest pomysł niegłupi,koniec cytatu. Oj, nie czytasz Ty wytycznych, nie czytasz, a Kaczory nie zapominają Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Do psyhiatry kartoflu 11.02.08, 18:48 O czym ten deb..-kaczyński gada nie wiedziałem że słucha czegoś poza radiem co ma-ryja ..... Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Re: Do psyhiatry kartoflu 11.02.08, 18:59 matanzas napisał: > O czym ten deb..-kaczyński gada nie wiedziałem że słucha czegoś poza radiem co > ma-ryja ..... Nie slucha..... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_michalicki Ale zamieszanie.... 11.02.08, 19:07 Bardzo interesujące to co wszyscy piszą w komentarzach. Szanowni Państwo, spokojnie. Przecież Pan Jarosław Kaczyński, nie ma żadnego konstuktywnego pomysłu na krytykę rządu PO, więc ucieka się do błazeństwa. Jeśli rola błazna IV RP mu odpowiada, to niech ją gra. A my wszyscy spokojnie obserwujmy, to co się dzieje. Myślę, że negatywne emocje nikomu nie pomogą, a wręcz zaszkodzą. Szanowni Państwo, przecież wiedzieliście, że złość po przegranych wyborach będzie miała wiele obrazów - oto jeden z nich. Z mojej strony na tę całą sytuację i zachowanie byłego premiera wystarczy uśmiech pełen litości. I to jest chyba jeden z najlepszych komentarzy do tego typu zachowań. Jeden obraz mówi więcej niż tysiąc słów. Pozdrawiam z Gubina Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ale zamieszanie.... 11.02.08, 19:11 Jesteśmy rozczarowani. Swoboda gospodarcza widniała na sztandarach PO. Na razie rząd nie przekuwa tych obietnic w czyny — dodaje Małgorzata Krzysztoszek, ekspert PKPP Lewiatan. — To nie jest nawet ćwierćreforma. Pierwotny projekt był znacznie lepszy — dodaje Jarosław Chałas, ekspert Business Centre Club (BCC). Pakiet Kluski lepszy To woda na młyn opozycji. — PO tak narzekała na pakiet Kluski, a teraz okazuje się, że był on znacznie korzystniejszy dla przedsiębiorców niż obecny projekt rządu Donalda Tuska — mówi Maks Kraczkowski, poseł PiS. Ma rację. Przyjęty wczoraj projekt ma szybko trafić do parlamentu. Od grudnia 2007 r. w Sejmie leży projekt swobody autorstwa PiS (reaktywowany tzw. pakiet Kluski z poprzedniej kadencji). I jest korzystniejszy dla firm niż projekt obecnego rządu. — Porównywałem oba i PiS-owski zawiera więcej rozwiązań oczekiwanych przez firmy. Tak samo jak rządowy przewiduje zawieszanie działalności i interpretacje w sprawach zusowskich, ale zmierza ponadto w kierunku ograniczenia kontroli firm oraz wprowadza jedno okienko, czego brakuje w propozycji obecnego rządu — mówi Jarosław Chałas. — Porównując projekt PiS i to, co ostało się z projektu wiceministra Szejnfelda, uważam, że opozycyjny idzie dalej i jest korzystniejszy dla firm — przyznaje Małgorzata Krzysztoszek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ale zamieszanie.... 11.02.08, 19:16 presentation1 napisał: ten czlowiek ma wiecej oleju w glowie niz ty blog.doctissimo.fr/php/blog/death/images/trisomique.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 ja bym też prosił 11.02.08, 18:52 kłamliwa, żałosna miernoto - zamilknij na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Kaczyński zazdrości, bo z nim Putin nie chciał... 11.02.08, 18:56 ... się spotkać, a z Tuskiem tak - i tyle :-P Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Problem............... 11.02.08, 18:59 Kaczynski nie spotkal sie z Putinem z wielu powodow.MiN. uwaza ze w Rosji nie ma demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:12 presentation1 napisał: >fait attention ques'que tu écris parce que tu peux regretter je ne sais pas te dire plus - bon conseil Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:18 Moglbym ci inaczej odpisac po francusku.Moja zasada-pisze na forum polskim-pisze ZAWsze po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:22 presentation1 napisał: > Moglbym ci inaczej odpisac po francusku.Moja zasada-pisze na forum polskim-pisz > e ZAWsze po polsku. ------------- twoja zasada jest taka ze po francusku ani mru-mru , a to wina przebrzydlych Francuzow ze nie chca polskiego sie uczyc, prymitywie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:23 presentation1 napisał: > Moglbym ci inaczej odpisac po francusku.Moja zasada-pisze na forum polskim-pisz > e ZAWsze po polsku. ---------------- nie musisz, ciesz sie ze dostales ostrzezenie bo normalnie nawet nie powinienem ci tego mowic Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:28 Ostrzezenie? Jestes chory.Ostrzegac mnie moga inni, nie rzadowa mafia.Probowali skasowac moj blog.Nie wyszlo?Bo nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tow.presentation! Rzad emigracyjny pod wodza tow. 11.02.08, 19:30 Jaroslawa Kaczynskiego przyznal wam wlasnie Order Mokrego PiSuaru. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:31 Bo ja place za usluge.Kapitalizm i liberalizm sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ...Problem............... 11.02.08, 19:33 presentation1 napisał: analfabeto nic nie zrozumiales, ale to i lepiej, twoja morda nie moja Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus do zwolenników PiS: dlaczego pan J.K. odmawia... 11.02.08, 18:57 ...odpowiedzi na pytania?! Jeśli nie zagłuszali, to w czym problem? Nie wystarczy po prostu powiedzieć: "NIE PODPISAŁEM, Gazeta Wyborcza i inne polskojęzyczne media kłamią". Po co tak kręcić i unikać odpowiedzi, po co sugerować rozmówcy "odwracanie uwagi od ważnych spraw"? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.bestia zabierz go sprzedmoich oczu! 11.02.08, 19:01 Na Boga! Nie pokazujcie, nie cytujcie więcej tą miernotę, niech jakaś kobieta się zlituje i weźmie pod spódnicę tego pajaca, bo z nadmiaru testosteronu mózg mu się lasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rabbi.jacob.torunski.srebrnik Re: zabierz go sprzedmoich oczu! 11.02.08, 19:19 dzika.bestia napisał: , bo z nadmiaru testosteronu mózg >------------- mu się lasuje. --------------- z nadmiaru spermy ktora mozg mu zalewa bo Wierzejski juz go nie chce, Zbynio nie ma kondycji, a kot juz ledwo lazi, niedlugo Jadzke przedmucha, z braku laku i kit dobry Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Wizyta premiera Tuska zdaniem Kaczora nieudana 11.02.08, 19:04 A jakim nieudacznikiem jest imć Kaczor, zwany także Arcywodzusiem! To taki Arcynieudacznik i co najgorsze bezczelny intrygant. Odebrać mu ochronę. Niech go chronią koledzy z podwórka! Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 kwacz 11.02.08, 19:06 ..KWACZYŃSKI=WYJĄTKOWY NIEUDACZNIK INTELEKTUALNY I CHAM. MOTANIE SIĘ TO JEGO PRZYWARA. SZCZEGÓLNIE TERAZ, GDY JEGO SEKTA PADA NA CYCE. KONWULSJE PRZEDŚMIERTNE.... DOSTAŁ W DEKEL PO PRZERYPANYCH WYBORACH, A TERAZ TA CHOROBA SIĘ POGŁĘBIA.. WYJĄTKOWY PRZYPADEK NATRĘCTWA.. Odpowiedz Link Zgłoś
lech66 chory czlowiek 11.02.08, 19:14 to jest chory człowiek, nie ma sensu analizować jego wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lech66 11.02.08, 19:18 lech66 napisał: > chory czlowiek > to jest chory człowiek, nie ma sensu analizować jego wypowiedzi. Tylko chory moze cos takiego napisac. Eksperci wyraznie powiedzieli, ze wizyta w Moskwie byla fiaskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3 ty bladzio - na szose tirowo,do roboty 11.02.08, 19:27 wet3 napisał: > lech66 napisał: > chory czlowiek > > > to jest chory człowiek, nie ma sensu analizować jego wypowiedzi. > > Tylko chory moze cos takiego napisac. Eksperci wyraznie powiedzieli, > ze wizyta w Moskwie byla fiaskiem! ------------------ tu jest dyskusja merytoryczna:)))o Kaczynszczyznie a nie wymyslasz jakies tematy zastepcze, esbecki pomiocie, czy presentation1 juz zaprosil cie na "sexy-saksy" na plaze we Francji??? araby lubia takie tirowki jak ty, no i placa w € Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 !!!! 11.02.08, 19:17 ..CZY KTOŚ MI PODPOWIE, CZY KACZYŃSKIEGO COKOLWIEK COŚ SATYSFAKCJONUJE. CZY JEST COŚ CO MOŻE BYĆ DLA NIEGO ODPOWIEDNIE. MAM WRAŻENIE, ŻE NAWET PRZESTAŁ SAM SIEBIE LUBIĆ. ..BO TAK MA ZAKODOWANE W ZRYPANYCH GENACH.. WYJĄTKOWE BURACTWO POŁĄCZONE Z CHAMSTWEM I WYJĄTKOWYM PROSTACTWEM.... ...A MÓWIĄ NA MIEŚCIE, ŻE WALNĄŁ W LUSTRO. BO NIE MÓGŁ NA SIEBIE PATRZEĆ...BO TAKIE BRZYDKIE TO ZWIERCIADŁO.... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 dwa lata kaczynskiego to dno jakie nam zadal a jak 11.02.08, 19:20 smrod jeszcze do tehj pory wydobuywa sie z e jego zwojow... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarzyszu Jaroslawie Kaczynski! Nawroccie sie! 11.02.08, 19:23 Czas porzucic sekte Rydzyka i zdradziecki PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
tukot musicie wciąż cytować tego denata? nakręcacie 11.02.08, 19:23 tylko jego paranoje. trochę wyrozumiałości - spuście już zasłonę milczenia na tego żenujacego trolla, kałczyńskiego. a tak na marginesie - kazdy postrzega świat przez pryzmat swego własnego postępowania, stąd poniższe stwiedzenie: "W Polsce kłamstwo osiągnęło wymiary piramidalne. Codzienne życie publiczne jest oparte na kłamstwie - dodał." mozna tylko współczuć - człowiek który zbudował swoje życie na kłamstwie nigdy nie zaufa drugiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 Tow.Jarosław, to kompletny kretyn !! 11.02.08, 19:28 mały,gruby i do tego idiota!..takich nie sieją.... Odpowiedz Link Zgłoś