katczerwonychszmat 18.02.08, 20:42 wielce nie szanowny panie Żakowski nie u każdego charakter tak UBowski dlatego my Polacy odrzucamy załganie jakie panowało w waszym UBekistanie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie-naiwniak Śledztwo w sprawie śledztwa 19.02.08, 07:52 Pan Żakowski - to Pan Żakowski . Wie co mówi , a czytanie ze zrozumieniem nie jest Jemu obce . Pisanie na forum " ... my Polacy " - bez uzgodnienia z Polakami - jest , tak delikatnie mówiąc , draństwem . Czy nie wystarczy " ja - Polak ? ". Jestem Polakiem i szanuję Pana Żakowskiego . Ale nie piszę - " my " itd. Mam już dość wypowiedzi w stylu " wiem - ale nie powiem ". Myślałem że odeszły z rządem PiS . Odpowiedz Link Zgłoś
kwicolek Re: Śledztwo w sprawie śledztwa 19.02.08, 08:16 nie-naiwniak napisał: > Pan Żakowski - to Pan Żakowski . > Wie co mówi , a czytanie ze zrozumieniem nie jest Jemu obce . > Pisanie na forum " ... my Polacy " - bez uzgodnienia z Polakami - > jest , tak delikatnie mówiąc , draństwem . > Czy nie wystarczy " ja - Polak ? ". Ja się dołączam,czyli jest nas dwóch. Więc jak ma powiedzieć,ja i on? Podejrzewam,że więcej też się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_55 Śledztwo w sprawie śledztwa 19.02.08, 09:43 i ja tez sie dolaczam i to obiema rekami Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: To ciekawe 19.02.08, 23:41 uderz w stół, a nożyce się odezwą Chyba rzeczywiście ten "pedałPower" to jaiś Kurski, Bielan albo inny z intlygentów (wedle nomenklatury Jarkacza) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: uderz w stół, a nożyce się odezwą 22.02.08, 19:15 Klasyka: w komentarzach "bzytki Żakowski" - a o meritum ani mru mru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debron Śledztwo w sprawie śledztwa 22.02.08, 19:06 Panie Redaktorze! Najwyższy czas zasięgnąć lekarskiej porady. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Śledztwo w sprawie śledztwa 23.02.08, 22:48 debron napisała: > Panie Redaktorze! Najwyższy czas zasięgnąć lekarskiej porady. Właśnie o tym myślałem - jaką opieką psychiatryczną otoczyć dzisiejszą opozycję - szczególnie PiS-owską. Postawa kaczyńska, ideologia kaczyńska, styl Mega IDIOTY przejściowego okresu OKUPACJI - IV RP. Niestety psychiatrzy też strajkują. Odpowiedz Link Zgłoś