iskander Manifestacja poparcia dla Serbii- jutro godzina 12 22.02.08, 23:01 Przed ambasadą. Wprawdzie niewiele to zmieni, ale pokażmy Braciom Serbom, że nie są sami. Solidaryzujemy się z Nimi. Nie dla zmiany granic w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Manifestacja poparcia dla Serbii- jutro godzi 22.02.08, 23:06 Nie - dla zmiany granic i burdelu w Europie, popre Ale nie nazywaj Serbow bracmi, jezeli sa twoimi bracmi to twoja sprawa, nie nasza Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Manifestacja poparcia dla Serbii- jutro godzi 22.02.08, 23:19 Dla nas braćmi powinni być ci, którym dzieje się krzywda. Serbów już spotkała krzywda i radziłbym nie zapominać o tych Serbach, którzy zostaną w Kosowie. Ciekawe czy cywilizowana Europa weźmie odpowiedzialność za krzywdy, które wkrótce będą im się dziać? Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Siokrski miał rację !!! 22.02.08, 23:07 Powinien jeszcze dodać , że do kosowa ściągnięto setki terrorystów i talibów ześrodkowego wschodu , suto płacanych . To oni dokończyli dzieła . A solany i podobne im bohatery sarkozowate , z panicznego lęku ogłosili ich wolnym kosowem . Oddali bez oporu kolejny kawał naszej matki : europy !!! Tchórze . I tak zresztą wiadomo , że to przybudówka Albanii , przez która szło zaopatrzenie i zbrojne bandy . Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Powołać komisję sledczą d/s tzw. Radka Sikorskiego 22.02.08, 23:09 Kupa wariatów w tym rządzie. Jaki szef tacy poddani ! - hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
allex Re: Powołać komisję sledczą d/s tzw. Radka Sikors 22.02.08, 23:28 Wiedziałem, że tak się stanie gdy bufon Tusk powołał Radzia w ministry. (pewnie ten dał mu pojeździć na motorze). Radzio był i będzie sprzedajny i za kolejny gadżet sprzeda się i przy okazji nas. Wstyd mi bo liczyłem, że premier nie będzie sztywniakiem i jak gó..arz na złość KAczorowi będzie robił kolejne głupoty. Teraz na złość uzna Kosowo a może na wakacje jedzie do Emiratów. RAdzio jako maskotka mógłby być ministrem sportu a nawet ministrem wojny, albo lepiej rzecznikiem ds dzieci lub kobiet. Ministrem Spraw Zagranicznych powinien być człowiek z klasą. Radzio niestety nawet nie kwalifikuje się do przedszkola. Zauważcie, że u naszych sąsiadów ministerstwo to powierza się osobom odpowiedzialnym a nie jakiemuś nowobogackiemu Radkowi, który może się pochwalić przygodami w Awganistanie motocyklem i kasą. Panie Tusk hańba Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna chcieliście irlandię, a macie czeski film 22.02.08, 23:17 . Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jestem rozczarowany postawą rzadu wobec 22.02.08, 23:21 sytuacji w Kosowie. I nic mnie tu nie obchodzą żadne dylematy religijne, ale jestem przeciwny temu żeby Polska przykładała rękę do rozbioru państwa, z którym od zawsze mieliśmy przyjacielskie stosunki, tylko dlatego że porąbanemu Buschmanowi zachciało sie na złość Rosji utworzyć nowe państwo w Europie a część państw UE przyklasnęła temu poronionemu pomysłowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Jestem rozczarowany postawą rzadu wobec 23.02.08, 00:36 Masz absolutna racje. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Zdrada narodowa 22.02.08, 23:21 To, co robią teraz Sikorski i Herr Thuske to zdrada narodu. Kiedyś za to zapłacą. Już wkrótce. Dziękuję Ci, Prezydencie. Szkoda, że nie będziesz jutro na proteście. Ale poradzimy sobie i bez Ciebie, svaka ti cast. j23plpol@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
_pietrek Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabickie.. 22.02.08, 23:35 Również jestem przeciwko oderwaniu Kosowa od Serbii, choć po rozpętanej przez nich wojnie na Bałkanach, a szczególnie po takich wydarzeniach jak Srebrenica, nie pałam do nich przesadnym afektem. Ale jak tu już powiedziano, była nadzieja na stabilizację w tym regionie, Serbia skierowała się ku Europie. Po czymś takim jak uznanie Kosowa, długo nie będzie tam spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Do zobaczenia jutro! 22.02.08, 23:44 Przeklejam linka, którego dostałem dzisiaj pocztą. To piosenka, dedykacja dla wszystkich Polaków, takze tych, ktorzy koniecznie chcą uznać państwo Kosovo: www.wrzuta.pl/audio/zjcM2WWfAP/ Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Serbowie urządzili tam rzeźnię kilka lat temu 23.02.08, 00:08 Ich powrót do Kosowa jest absolutnie niemożliwy. Liczby nie kłamią : na jednego Serba przypada tam dwudziestu Albańczyków ( 5 % vs 90 % ). To zwykłe usankcjonowanie faktycznego stanu- nie ma innej opcji. Można nie/lubić Albańczyków- ale takie są fakty. A z tym poparciem dla ekscesów czetników ( autorów Vukovaru, Srebrenicy...) to już - w polskich warunkach - absolutna paranoja. Tym razem to Tusk ma rację. Wyborca PIS Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Serbowie urządzili tam rzeźnię kilka lat temu 23.02.08, 00:13 Jest tak, jak napisałeś. Liczby nie kłamią, szczególnie po zakończeniu wojen. Teraz przeczytaj ponownie liczby, które podałeś i zastanów się nad tym, co stało się z kossowskimi Serbami? Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: Serbowie urządzili tam rzeźnię kilka lat temu 23.02.08, 00:31 olpc napisał: > Jest tak, jak napisałeś. Liczby nie kłamią, szczególnie po zakończeniu wojen. > Teraz przeczytaj ponownie liczby, które podałeś i zastanów się nad tym, co stał > o > się z kossowskimi Serbami? Trochę się interesuję Bałkanami. W Kosowie Albańczycy uzyskali przewage liczebną ok.XVII wieku. Na początku wieku XX było ich tam ok.60 %, 1970- ok.75 % , 1990- ok.85 %. Po TEJ wojnie ( XXI wiek) bilans prawie się nie zmienił. Co Serbowie wytłukli , podpreperowała demografia ( wysoka dzietnośc w rodzinach albańskich ).To decyduje. Migracje Serbów mają minimalny wpływ na obecny stan. Odpowiedz Link Zgłoś
bih Velika Srbija wszyscy Polacy są z Wami Serbowie!!! 23.02.08, 01:00 nawet jesli te opszczymorsdy plafusy pier....e uznaja to cos jak kosova.... bandyckie, pelne wenery i gowna panstewko Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Usankcjonowaniem faktycznego stanu rzeczy na BW 23.02.08, 00:48 byloby panstwo Palestyna .... a nie ma i niezaleznie od debilnych obietnic Prezydenta Stanow Zjednoczonych Busha Jr do konca Jego prezydenckiego mandatu nie bedzie nie dlatego ze tak napisalem ale dlatego ze Izrael sie nie zgodzi. Faktem jest rowniez, ze ilosc Serbow w ciagu ostatnich 20 lat tajemniczo zmalala i podobnie tajemniczo wzrosla ilosc Albanczykow. Faktem jest, ze Albanczycy wykorzystali wojne z Serbami i palili nie tylko zabytkowe prawoslawne cerkwie majace po 500 lat, ale rowniez serbskie archiwa tak by nie nie mozna bylo dociec kto jest kto ? Mowi sie o kilkudziesieciu tysiacach (jesli nie blisko 200 tys) Albanczykow sprowadzonych przez mafie do Kosowa. Opcja oczywiscie jest podobna do tych licznych, ktore z takim powodzeniem stosowaly i czasem jeszcze stosuja Stany Zjednoczone i wszystkie kraje kolonialne tam gdzie potrzebuja: marionetkowy mniejszosciowy rzad serbski w autonomicznej ale nalezacej do Serbi republice kosowarskiej wspierany przez korpus ekspedycyjny albo Legie Cudzoziemska. Rosjanie robia to do dzisiaj z powodzeniem (czasem wiekszym czasem mniejszym) w Czeczeni. Kazde uznanie przez Polske jednostronnej deklaracji niepodleglosci zmieniajacej granice, nie tylko w Europie, jest strzelaniem sobie w stope. Mordy byly po obu stronach: te albanskie w wykonaniu UCK byly mniej "medialne". Albanczycy sa w Kosowie tylko dlatego, ze po wojnie Jugoslawia nie skorzystala z prawa przesiedlenia wszystkich wspolpracujacych z Niemcami Albanczykow do Albani (podobnego do tego z jakiego skorzystalismy w odniesieniu do Niemcow na terenach odzyskanych). Re: Serbowie urządzili tam rzeźnię kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: Usankcjonowaniem faktycznego stanu rzeczy na 23.02.08, 00:58 "Faktem jest rowniez, ze ilosc Serbow w ciagu ostatnich 20 lat tajemniczo zmalala i podobnie tajemniczo wzrosla ilosc Albanczykow" Tu jest klucz do całej sytuacji. Nie ma w tym też wielkiej tajemnicy: Demografia. Wśród Albańczyków dominuje model rodziny wielodzietnej, u Serbów 2+2 lub 2+1. Podobna sytuacje jest ( niestety ) w Libanie , gdzie maleje procent chrześcijan ( maronitów ) na rzecz muzułmanów, gł. szyitów ( Hezbollah...). Odpowiedz Link Zgłoś
proboszcz-kazuyoshi Re: Kosowo zawsze serbskie! 23.02.08, 00:18 Za karygodną postawę polskiego rządu przepraszam, tylko tyle mogę zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
paszis Wstyd, Wstyd, Hańba 23.02.08, 01:36 Jesli Polska to poprze to sie chyba z wstydu sie zapale. Kur.. co sie dzieje jestem dumny ze jestem Slowianinem Polakiem , jadac od baltyku do Grecji moge sie dogadac w Czechach Austri (Slowency) Sloveni Chorwacji itd. Co mnie obchodza albani wstyd wstyd, tylko Polska i Serbia w czasie II wojny nie kolaborowala z z szmat.. Niemcami a teraz co? Dumny waleczny narod slowianski CHCA WYKONCZYC. Malo im rozbicia Jugoslavi? tam sie zylo na wyzszym poziomie jak w Grecji czy Potugalii czy nawet Wloszech (srodkowych). Kurcze co sie dzieje? Teraz nawet nie bede sie przyznawal se jestem polakiem. Kogo my popieramy, co my chcemy osiagnac? Mieszkam w takim miejcu gdzie sa i Serbi Slovency Chorvaci i Wlosi ,serbi sobie dzielnie pomagaja ci mieszkajacy w Wloszech (oby Polacy sobie tak pomagali) Teraz chyba juz sie do mnie nieodezwa. Hej Słowianie, jeszcze nasza Słowian mowa żyje, póki nasze wierne serce za nasz naród bije. Żyje, żyje duch słowiański, i żyć będzie wiecznie, Gromy, piekło - złości waszej ujdziem my bezpiecznie! JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA !!! Poljska je s vami bratia Srbi. www.youtube.com/watch?v=RMe7vWiIXAw Odpowiedz Link Zgłoś
bih sikorsky ;) to największy syf i najwieksza ściema 23.02.08, 00:37 pamietam jak sie poplakal biedaczyna... biedny misio.... fajtlapa i picka na uslugach amrykanskich fiutkow... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabickie.. 23.02.08, 01:38 Wydaje mi się że nauczeni doświadczeniem powinniśmy stać murem za Serbią. Co pawda nasz matecznik to Gniezno, Poznań, Kraków ale do dzisiaj trudno jest nam przełknąć utatę Lwowa i reszty ziem wchodzących w skład Ukrainy, Białorusi czy Litwy. Zadośćuczynienie dla Serbii?? A co nam daje Szczecin czy Gorzów? Mamy je - są nasze ale jako naród dalej patrzymy na Lwów i Wilno - miejsca skąd pochodzili nasi najwięksi poeci, artyści, czy "kultowi" politycy (Piłsudski). Dla serbów Kosowo to symbol jak dla nas kresy. Odpowiedz Link Zgłoś
paszis Wstys wstyd Hańba dla Polski 23.02.08, 02:06 Kosovo je Srpsko, Srpsko Ostace www.youtube.com/watch?v=RMe7vWiIXAw Odpowiedz Link Zgłoś
paszis Re: Wstys wstyd Hańba dla Polski 23.02.08, 02:29 Czemu nasze wojska sa w Iraku? co mamy z tego? Dlaczego nie w Serbi pomagac bracom slowiana? jak my mamy w tym interes? Kur..a jesze popieramy taki jawny przekret. Ludzie obudzcie sie? Hej Słowianie, jeszcze nasza Słowian mowa żyje, póki nasze wierne serce za nasz naród bije. Żyje, żyje duch słowiański, i żyć będzie wiecznie, Gromy, piekło - złości waszej ujdziem my bezpiecznie! JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA !!! Poljska je s vami bratia Srbi. www.youtube.com/watch?v=RMe7vWiIXAw Odpowiedz Link Zgłoś
paszis Re: Wstys wstyd Hańba dla Polski 23.02.08, 02:33 Jesli Polska to poprze to sie chyba z wstydu zapale. Kur.. co sie dzieje jestem dumny ze jestem Slowianinem Polakiem , jadac od baltyku do Grecji moge sie dogadac w Czechach Austri (Slowency) Sloveni Chorwacji itd. (w naszym slowianskim jezyku) Co mnie obchodza albani.. wstyd wstyd, tylko Polska i Serbia w czasie II wojny nie kolaborowala z z szmat.. Niemcami a teraz co? Dumny waleczny narod Slowianski CHCA WYKONCZYC. Malo im rozbicia Jugoslavi? tam sie zylo na wyzszym poziomie jak w Grecji , Potugalii czy nawet Wloszech (srodkowych). Kurcze co sie dzieje? Teraz nawet nie bede sie przyznawal se jestem polakiem. Kogo my popieramy, co my chcemy osiagnac? Mieszkam w takim miejcu gdzie sa i Serbi Slovency Chorvaci i Wlosi ,serbi sobie dzielnie pomagaja ci mieszkajacy w Wloszech (oby Polacy sobie tak pomagali) Teraz chyba juz sie do mnie nieodezwa. Hej Słowianie, jeszcze nasza Słowian mowa żyje, póki nasze wierne serce za nasz naród bije. Żyje, żyje duch słowiański, i żyć będzie wiecznie, Gromy, piekło - złości waszej ujdziem my bezpiecznie! JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA !!! Poljska je s vami bratia Srbi. Kosovo je Srpsko, Srpsko Ostace www.youtube.com/watch?v=RMe7vWiIXAw Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Sikorski i Tusk zasluguja tylko... 23.02.08, 02:34 na porzadnego kopa w tylek!!!Nie myslalem,ze sa sprzedawczykami i parobasami USA i UE, POMYLILEM SIE !!!PO TO BEZWOLNE MATOLY od przytakiwania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Jakie są dziś gwarancje, że WE nie dopuści do 23.02.08, 02:31 ucisku religijnego i przewrotu kulturowego i konstytucyjnego w krajach Europy? Czy politycy nie widzą perspektywy , że akty okrucieństwa (jak gwałty, morderstwa i to z powodów regigijno-obyczjowych [to już w Europie nazywamy skandalem]i rodzinnych]? Żądania znikomego procenta muzułmanów mają w prawie [opartym na co najmniej 2 tysiącach lat tradycji i religii oraz lekko 3000 lat rozwoju nauki i prawa]. Zmeczony jestem pisaniem o rzeczach tak oczywistych... _ europa21.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paszis Wstysyd, Wstysd Hańba 23.02.08, 02:51 Wyobrazmy sobie ze to teraz Poska jest skrawikiem bylego panstwa roszrapywanego w okol. A Jugoslawia Serbia istnieje nadal i sie rozwija , i jestem pewien ze Serbowie by napewno nie zachowali sie tak jak agent sikors..i To by byla dla nich HAŃBA Hej Słowianie, jeszcze nasza Słowian mowa żyje, póki nasze wierne serce za nasz naród bije. Żyje, żyje duch słowiański, i żyć będzie wiecznie, Gromy, piekło - złości waszej ujdziem my bezpiecznie! JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA - JUGOSLAVIJA !!! Poljska je s vami bratia Srbi. Kosovo je Srpsko, Srpsko Ostace www.youtube.com/watch?v=RMe7vWiIXAw Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Bateony krok , niepodleglosc polnosnego osowa od 23.02.08, 16:51 Kosowa, miepodleglosc Polnocej serbskiej Reopubliki od Bosni, Niepodleglosc Hercegowini itd....nie mowaic juz o Kurdistanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabickie.. 23.02.08, 03:36 nie za bardzo rozumiem w czyim interesie byloby sklocenie muzulmanow z chrzescijanami chyba ze jakies innej religii czy nacji ktora ma juz na pienku z jedna z nich i po niedlugim namysle dochodze do wniosku ze to chyba izrael ktory z tego co sie czyta tu i tam jest dosc wplywowy w waszyngtonie i wtedy juz jakos calosc zaczyna sie kleic do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga dla sznycla cztery 23.02.08, 04:04 www.youtube.com/watch?v=ccaG6-StQZ0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: dla sznycla cztery 23.02.08, 04:16 dziękuję www.youtube.com/watch?v=TyGqvJKjiDE Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Re: dla sznycla cztery 23.02.08, 04:25 niezle ja ostanio slucham tego www.youtube.com/watch?v=qqeNxdyp5CE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: dla sznycla cztery 23.02.08, 04:34 sznicel4 napisał: > niezłe, dzięki..:) aż (szsz?) nie chce mi sie wyłączać. Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Re: dla sznycla cztery 23.02.08, 04:44 ciezko wszystko znalezc na youtube masz tu jeszcze jeden w ten desen www.youtube.com/watch?v=PASYe-SrdqE Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 macie głośniki? 23.02.08, 04:42 wilkugm.wrzuta.pl/film/3zcX3QmCJI/the_kelly_family_-_i_can_t_help_myself Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Re: macie głośniki? 23.02.08, 04:48 i juz na dobbranoc www.youtube.com/watch?v=o9svQMIblOc&feature=related plus dla "koneserow" www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Re: macie głośniki? 23.02.08, 05:03 jeszcze jedno www.youtube.com/watch?v=IPJN9I9pviw Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga jeszcze dla sznycla cztery 23.02.08, 05:51 www.youtube.com/watch?v=uRDFcObahWY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
3majpion Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabickie.. 23.02.08, 05:23 znacie może jakąś skuteczną metodę na rzucenie palenia prócz tej, że trzeba rzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Re: Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabick 23.02.08, 05:38 nie znam ale wydaje sie to dosc proste - przestan je kupowac tak samo jak z odchudzaniem - wydaje sie oczywiste ze trzeba mnej zrec ale nie wielu sie to udaje Odpowiedz Link Zgłoś
mfolga Re: Jestescie.... 23.02.08, 06:21 ty edek nie wiem czemu ci odpisuje (szkoda czsu) sloma ci wylazi z kaloszy ze az kluje po oczach - o co ci chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabickie.. 23.02.08, 06:18 proszę,jakiego mamy przepowiadacza Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Sikorski 9 miesięcy temu: Kosowo za wahhabickie.. 23.02.08, 06:23 Ktos napisal,ze uznanie Kosowa byloby ostatnia glupota naszych politykow.-Glupota - nie...-lajdactwem i zwyklym swinstwem. -Zeby lepiej w dupe USA wchodzic,nalezy wyslac tam nasze sily- to,dopiero bedzie plama..."Polacy w obronie islamu!" Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 zwykla nikczemnosc... 23.02.08, 06:25 Ktos napisal,ze uznanie Kosowa byloby ostatnia glupota naszych politykow.-Glupota - nie...-lajdactwem i zwyklym swinstwem. -Zeby lepiej w dupe USA wchodzic,nalezy wyslac tam nasze sily- to,dopiero bedzie plama..."Polacy w obronie islamu!" Odpowiedz Link Zgłoś
maciek788 jednostronne przenikanie się kultur 23.02.08, 06:52 narkomani i złodzieje z Albanii(a także cała mużułmańska mniejszość w Europie) może budować meczety kiedy tylko chce , ale w muzułmańskim kraju kościł chrześcijański nie zostałby wybudowany UE wy..ła Serbię,wstyd,wstyd,wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Zachłystywać się wolnością Kosowa to idiotyzm 23.02.08, 06:58 za parę lat będziemy tam wysyłać żołnierzy tak jak do Afganistanu Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Mialka ta Platforma............. 23.02.08, 07:09 Trzesa gaciami.Co do Niesiolowskiego.Zmienia chlopisko zdanie co tydzien.A zaczelo sie od narzeczonej.Zmienil tylko w milicji zeznania a narzeczona poszla siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Mialka ta Platforma............. 23.02.08, 07:50 Debata przedwyborcza.Tusk pyta Kaczynskiego. - o ile podrożał chleb, ziemniaki, jabłka, gaz ?. Mysle ze po 100 dniach rzadzenia,na to pytanie , powinien Tusk , odpowiedziec spoleczenstwu.Coz takiego sie stalo ze portfele coraz chudsze?Chleb,ziemniaki ,jablka , gaz i mieso poszybowaly za Tuska,o kilkadziesiat procent. Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 .Mialka ta Platforma, a PIS to beton komuny ! 23.02.08, 11:14 Odpowiedz Link Zgłoś