Dodaj do ulubionych

Numer nowej karty kolorow

28.08.04, 00:06
Witam
Czy ktos moglby podac numer katalogowy nowej karty kolorow, jakos nie moge go
nigdzie odnalezc.
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • eyna Re: Numer nowej karty kolorow 28.08.04, 10:15
      Ten numer to 05215, ale jeśli będziesz aktywna w 10. katalogu to dostaniesz tę
      kartę gratis. Ja w każdym razie dostałam. A numer znalazłam na formularzu
      zamówienia do katalogu 11.
      • darth_magda Re: Numer nowej karty kolorow 28.08.04, 12:50
        W 10 nie ma???? A chcialam kupic tak z 5... Wyglada na to ze w 11 wydam sporo na
        probki i ulotki. BTW, w karcie kolorow nie widze szminki luksusowej. Czy zniknie
        calkiem? I czy zanim zniknie bedzie jeszcze w promocji?
        • sister52 Re: Numer nowej karty kolorow 29.08.04, 00:35
          Witam,
          kartę kolorów można będzie dopiero w K11 zamówić za 2,50zł netto.
          A ze szminką Double Impact to dokładnie nie wiem jak to będzie. Ale skoro nie
          ma jej w karcie kolorów, to znaczy że znika. Niedługo ma się pojawić jakaś nowa
          szminka, będzie ją Slama reklamować, na stronie Avonu USA już ją można
          zobaczyć. W ofercie netto teraz można kupić kolor Freedom tej szminki. W K10 i
          K11 nie ma przy niej "dzwoneczka", w K12 nie widzę jej w ogóle. Za to w K12
          znika Połyskująca szminka nawilżająca i - niestety - puder w kulkach.
          • zuziarozia Re: Numer nowej karty kolorow 29.08.04, 13:31
            Witam.
            Mam nadzieje, ze avon nie wycofuje calkowicie pudru w kuleczkach , bo ten
            kosmetyk byl b. dobry. Sister a mogłabyś napisać czy w K 12 jest jakić nowy
            podkład, bo nie wiem czy robić zapasy z rozświetlającego ( troche mi się
            znudził) a inne mi nie odpowiadają. Mogliby coś wprowadzić porzadnego, bo te są
            do niczego (przynajmniej dla mnie), to już lepsze były te w niskich słoiczkach.
            Pozdr.
            • sister52 Re: Numer nowej karty kolorow 29.08.04, 19:57
              Witam,
              jak może zauważyłaś, w K11 wycofują podkład aksamitny. Więc można się domyślić,
              że pojawi się coś nowego. I tą nowością będzie nowy podkład w płynie dostępny w
              6 odcieniach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka