prof.gamon0 23.02.08, 07:11 Gazeta Wyborcza nie kuma spotu... przecież o to chodziło - pokazać świat według PO i Tuska i skonfrontować z ich osiągnięciami... CYRK :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r PR-owcy PiS, jak z dowcipu o milicjantach 23.02.08, 07:43 prof.gamon0 napisał: > Gazeta Wyborcza nie kuma spotu... przecież o to chodziło - pokazać > świat według PO ********************************** Widzisz gamoniu, dowcipy polegają na tym, że pointy nie trzeba dzielić się na czworo, ani tym bardziej tłumaczyć, co autor miał na myśli. I teraz, wszyscy, którzy oglądali Matriksa, rżą z przymuleńców: Kamińskiego i Bielana. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 Niektorzy wolą nie rozumieć puenty... i rżną głupa 23.02.08, 07:51 sami z siebie, ci "eksperci" od Matrixa... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Niektorzy wolą nie rozumieć puenty... i rżną 23.02.08, 08:23 prof.gamon0 napisał: > sami z siebie, ci "eksperci" od Matrixa... :))) *********************************** Fakt. Kamieński i Bielan wyszli na "ekspertów" od Matriksa. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta PO nie ma szans na 2 lata nieudolności PiSuarowej! 23.02.08, 08:46 100 dni to nie to samo co całe 2 lata że aż Naród się w końcu porzygał tymi PiSo-Kałolicjami! Na 100% upłynie jeszcze trochę czasu zanim Platforma Obywatelska z Panem Premierem Rządu Rzeczpospolitej Polskiej Donaldem Tuskiem na czele ogarnie trochę cały ten bajzel i zgiełk jaki PiS zostawił po swoich 2-letnich nieudolnych "rządach"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Głupawe wystąpienie. 23.02.08, 09:48 To, że ci bohaterowie są wysłańcami dobra to nie duży problem. PO też tak o sobie twierdzi. Ten pomysł byłby nawet zabawny, gdyby tą myśl rozwinąłem Ale jak usłyszałem o Dochnalu, to mnie wkurzyło. Nie budzi on we mnie sympatii. Ale jeśli przez ponad 3 lata prokuratura nie była w stanie mu NIC udowodnic, to NIEZALEŻNY SĄD musiał go wypuścić. Sorry, takie są reguły gry: Ludzi trzyma się w areszcie, żeby nie wpływali na świadków ani na dowody. Ale muszą istnieć jakieś ograniczenia czasowe a trzymanie przez 40 lat na zasadzie "a bo napewno cośtam się znajdzie" jest nie fair. Jak teraz Strasbourg wyznaczy Polsce karę, to Dochnal zarobi więcej niż przez wszystkie swoje szemrane biznesy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Głupawe wystąpienie. 23.02.08, 09:52 tych dwoch durniow zaprezentowalo spektakl na poziomie "braci kaczynskich"-jeden oglupialy z nienawisci oszolom a drugi gamon niedojda! krotko mowiac poziom straganu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Głupawe wystąpienie. 23.02.08, 09:53 tych dwoch durniow zaprezentowalo spektakl na poziomie "braci kaczynskich"-jeden oglupialy z nienawisci oszolom a drugi gamon niedojda! krotko mowiac poziom straganu!!zaden drugi list panie endecki cenzorze-oceniam mocodawcow tej imprezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Głupawe wystąpienie. 23.02.08, 09:57 dwoch pisowskich idiotow dalo pokaz na poziomie obu braciszkow !jeden oszlaly z nienawisci oszolom a drugi gamon niedojda!krotko mowiac poziom sraganu ale czego mozna sie spodziewac po endeckiej holocie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Idioci czy zdrajcy!!!! 24.02.08, 01:16 Politycy PiSu udają idiotów aby móc bezkarnie szkodzić Polsce nie będąc oskarżonym o zdradę. Udają niekompetencję i niedorozwój umysłowy (np. Zyzolka) aby móc bez przeszkód wypełniać polecenia Moskwy. Macierewicz bywa czasem nazywany małpą z brzytwą. Jest to krzywdząca nazwa dla zwierzęcia, które nie zna pojęcia dobra i zła. Macierewicz wie (tak jak Lenin wiedział) że postępuje źle, ale brnie coraz dalej i dalej. Myślę że przekroczył on już Rubikon i nie ma dla niego odwrotu. Jednak nie uniknie kicia uciekając do wariatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Niektorzy wolą nie rozumieć puenty... i rżną 23.02.08, 09:44 no wlasnie gamoniu.. 'Niektorzy wolą nie rozumieć puenty... i rżną głupa sami z siebie'. pasuje jak ulal, ale chyba nie po twojej mysli.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: PR-owcy PiS, jak z dowcipu o milicjantach 23.02.08, 16:32 maruda.r napisał: Widzisz gamoniu, dowcipy polegają na tym, że pointy nie trzeba dzielić się na > czworo, ani tym bardziej tłumaczyć, co autor miał na myśli. I teraz, wszyscy, którzy oglądali Matriksa, rżą z przymuleńców: Kamińskiego i Bielana. ====================================== w istocie tylko dla niektórych pointy nie trzeba dzielic na czworo. Ale do większości miłośników PO trzeba mówić prosto i dosadznie, a nie rzucać perły przed wiepsze, skoro nie zrozumieją nawet gdyby się mówiło dużymi literami.. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: PR-owcy PiS, jak z dowcipu o milicjantach 24.02.08, 01:15 aisug napisał: > Ale do większości miłośników PO trzeba mówić prosto i dosadznie, a > nie rzucać perły przed wiepsze, skoro nie zrozumieją nawet gdyby > się mówiło dużymi literami.. Ale przecież to było dużymi literami... Dużymi literami, które mówią: HEJ, TO MY - PiS - JESTEŚMY GŁĄBAMI Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 07:44 A ja nie wierzę ani jednym ani drugim.A jak Tusk uzna Kosowo to przestanę głosować na PO,tak jak odszedłem od lewicy za Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A czego wymagac od bezmozgowcow? 23.02.08, 07:47 PISuary udowodnily przez dwa lata doborem "fachowcow" i "super" koalicjantow co potrafia....Lepper, Lyzwinski, Beger, Hojarska, Misztal, Giertych, Ziobro, Gosiewski, Fotyga i....o samym "szefie" Jarku Kaczynskim juz nie mowiac! Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 08:49 jerzy.zywiecki napisał: > A ja nie wierzę ani jednym ani drugim.A jak Tusk uzna Kosowo to > przestanę głosować na PO,tak jak odszedłem od lewicy za Irak. Kiepsko się targujesz. Taka jedna drobna decyzja ma przesądzić o twoim głosie? W takim razie PiS zasłużył sobie milion razy, by na niego nie głosować. I co z tego? Nie głosować milion, czy miliard razy to w praktyce żadna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw_stasila Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 09:00 Nie rżnij pan głupa Irak, poprosił USA, o pomoc w oddawaniu długów za wojnę z Iranem, całe 25 lat się bili, co amerykanom pasowało, bo niszczyło gospodarkę wroga.; Jak nie pomogli, to Saddam wizą sobie sam. Poza tym, za wysłanie wojsk do Iraku, a w dwójnasób za sposób,m to należał się pluton egzekucyjny. Kosowo, to taki region, który chce być Państwem. Tak ja nasi Dziadowie Jak może Polak mówić" Nie mogą mieć swojego państwa? Jeśli nie chcesz mieć w Polsce Dumy z jednej, a Reichstagu z drugiej strony Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 09:49 moze jeszcze powinienes przestac chodzic do kosciola, bo papiez nie zanegowal procesu galileusza, przestac ubierac sie w cokolwiek, bo albo to zabijanie zwierzat albo trucie srodowiska, najlepiej przestac byc polakiem, bo tez troche mamy na sumieniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner To właśnie istota PiS, oni niczego nie kumają. 23.02.08, 07:55 Dopiero teraz uświadamiamy sobie, że rządziła Polską banda półgłówków. Jeżeli zaś chodzi o Kamińskiego, to jego obrzydliwej gęby nie zasłoni żaden temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A Wielki Gejowy IVRP sie cieszy....... 23.02.08, 07:57 i dalej nic nie kapuje, ze jego "fachowcy" od PR walneli sobie super- samoboja..... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: To właśnie istota PiS, oni niczego nie kumają 23.02.08, 08:26 halfliner napisał: > Dopiero teraz uświadamiamy sobie, że rządziła Polską banda półgłówków. Jeżeli > zaś chodzi o Kamińskiego, to jego obrzydliwej gęby nie zasłoni żaden temat > zastępczy. *********************************** Zasadniczo, to od bardzo dawna nie miałem wątpliwości, że PiS to banda półgłówków. Ale to, co odwalili Kamiński z Bielanem, po prostu powala. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: To właśnie istota PiS, oni niczego nie kumają 23.02.08, 16:38 maruda.r napisał: Zasadniczo, to od bardzo dawna nie miałem wątpliwości, że PiS to banda półgłówków. Ale to, co odwalili Kamiński z Bielanem, po prostu powala. ====================================== a LiD i PO to całe główki... kapusty i do ich poziomu usiłowali się dostosować chociaż, jak widać po większości postów, i tak mówili zbyt mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To właśnie istota PiS, oni niczego nie kumają 23.02.08, 11:36 halfliner napisał: > Dopiero teraz uświadamiamy sobie, że rządziła Polską banda półgłówków. Może jestem genialna :), ale ja to sobie uwiadomiłam dużo, dużo wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hermano PiS nie kuma niczego 23.02.08, 08:26 Jeżeli już to Gayowy, który ratuje Czerwonego przed Wolfem. Chyba jednak Kamiński (Michał) i niejaki Dudziński mają trochę więcej oleju w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: PiS nie kuma niczego 23.02.08, 08:46 hermano napisał: > Jeżeli już to Gayowy, który ratuje Czerwonego przed Wolfem. Chyba > jednak Kamiński (Michał) i niejaki Dudziński mają trochę więcej > oleju w głowie. pogięło cie tak samo jak kaminskiego i bielana.a'revoir kwaczynskiego j. ne bude.to se newrati. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 08:44 "Mariusz, ile kosztuje jedna karta SIM? Kamiński: - Moja żona zmieniała ostatnio, chyba złotówkę. Hofman: - Za 461 milionów zł można kupić 461 milionów kart SIM!" Durnie zdają się nie dostrzegać ze koszt produkcji karty SIM to kilka euro a same karty SIM są podobnie jak telefony subsydiowane przez operatorów. W tym przypadku nie sądzę zeby jakis operator chcial to zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy Młotki z PISkomuny, wdupili własnych bliżniaków ! 23.02.08, 09:00 głupota PISuarów... Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw_stasila Re: Młotki z PISkomuny, wdupili własnych bliżnia 23.02.08, 09:05 Alke bez chamstwa Panowie. to była szczerość aż do bólu, bo ludziom agenci przeszkadzali, A tak wo gule, to może zapytali by, czemu nasi żołnierze gniją w więzieniu, gaz drożeje, a pensje jakoś nie. Odpowiedz Link Zgłoś
abba.15 Młotki z PISkomuny, wdupili własnych bliżniaków 23.02.08, 09:25 kaczytriks.. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_juz_spokojniej PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 09:07 No, bzdety straszliwe, zaczynając od tego że im sie popindzioliły siły dobra i zła w matriksie, a kończąc na tych nieszczęsnych kartach SIM "za złotówkę" - tak samo jak telefony są "za złotówkę" albo nawet taniej. Co za młoty, banda ćwoków i debili, no przecież ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel-3 Re: PiS nie kuma Matriksa 24.02.08, 10:09 Banda ćwoków - rozumiesz ĆWIĄKALSKIEGO i kogo? Banda debli - rozumiesz, że to Sikorski, Komorowski, kto jeszcze? Co za młoty? - to znaczy kto? Kalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 09:12 > ... przecież o to chodziło - pokazać ... Tak ci prezes kazał mówić? No więc to wyglądało zupełnie inaczej, żenada i kompromitacja dwóch młodych frajerów z PiS. Chyba że ich prezes Kacz. na odstrzał wystawił. A Matrixa PiS nie kuma, ty zresztą też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 12:00 cyklista napisała: > kompromitacja dwóch młodych frajerów z PiS. Chyba że ich prezes Kacz. na > odstrzał wystawił. Bierzesz pod uwagę możliwość, że "prezes Kacz." zna i rozumie "Matrixa"? Odpowiedz Link Zgłoś
bobeno PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 09:23 Tymi swoimi bajkami, matrixami i innymi banialukami oraz bzdurami PiS-acy sami się ośmieszają. Nic nie zrobili w czasie swoich rządow a teraz podskakują. Przecież ich rządy to szukanie haków itp. Gdzie było to tanie panstwo? Gdzie były te mieszkania? Dlaczego demonstrowały pielęgniarki. Co zrobili? A teraz się mądrzą. Te ich śmiertelne konwulsje tylko im jeszcze zmniejszają poparcie, a PO się powiększa, bo ludzie nie są głupcami i pamiętają też co PiS obiecywał i jak się z obietnic wywiązał. PiS traci też za współpracę z Radio Maryja, z o. Rydzykiem i popieranie tym samym skrajnego nacjonalizmu itp. No ale niech tak robią dalej to PO uzyska nawet ok. 100% poparcia. Tylko radiomaryjniacy i nacjonaliści nie poprą. Nie mogą się narazić przywódcy z Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
1never1 Show doskonałą lekcją 23.02.08, 10:24 Przez ostatnie dwa lata był wściekły atak na przeciwników IV RP. To byli skompromitowani (nie do reszty bo skryci nawet za medalami Orła Białego) działacze łże-elit. Bobeno - dla statystyk ważne jest to np., że PO ma już 100 % poparcia wśród Członkiń Koła Gospodyń Wiejskich, Ochotniczych Straży Pożarnych i korporacji wymiaru sprawiedliwości. Spadek poparcia otumanionej młodzieży z krajów anglosaskich - lawinowy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Bardzo proszę! 23.02.08, 12:17 1never1 napisał: > Spadek poparcia [dla Platformy] > otumanionej młodzieży z krajów anglosaskich - lawinowy. To bardzo ciekawe co piszesz. Bądź tak dobry i podaj jakieś "namiary" wiarygodnych badań/sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 09:31 Jak maja kumac skoro maja tylko po jednej komorce w glowie bo tylko tacy sa slepo posluszni wodzusiowi Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 10:11 Ach to słownictwo!!! Tak polityków jak i dziennikarzy. Idzie dwóch młodych ludzi i rozmawiają, ja z psem tuż obok nich. Nic nie rozumiem co oni mówią przepraszam „nic nie kumam”. „PiS nie kuma Matriksa” – ja też nie kumam. Kochany nasz język polski, ma tyle zwrotów na określenie różnych zjawisk czy czynności i pięknie brzmiących. Czy naprawdę musimy się posługiwać zwrotami anglojęzycznymi? Przecież to małpowanie. Niegdyś mieliśmy rusycyzmy. One jednak w języku polskim brzmiały jakoś po słowiańsku. Słowa angielskie wplecione w polski – proszę mi wierzyć – naprawdę nie pasuję. Poza tym, wracając do tematu, tak PiS jak i PO „kuma Matrixa”, bo wywodzą się z tej samej „Macierzy”. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 15:09 > brzmiących. Czy naprawdę musimy się posługiwać zwrotami > anglojęzycznymi? Przecież to małpowanie. Niegdyś mieliśmy > rusycyzmy. One jednak w języku polskim brzmiały jakoś po > słowiańsku. Słowa angielskie wplecione w polski – proszę mi > wierzyć – naprawdę nie pasuję. No dobrze, wszystko pięknie, ale gdzie ty byś tu widział zastępnik słowiański dla "Matriksa"? Przecież to nazwa własna filmu. Jak Bielan z Kamińskim nakręcą "Macierz", to wtedy będzie można po słowiańsku. A na razie musimy wtrącać nazwy tytułów zagranicznych. Mnie dużo bardziej przeszkadza prostacki kolokwializm "kumać", który - mimo słowiańskiego charakteru - zupełnie nie przystaje do charakteru dziennika (ponoć opiniotwórczego). Odpowiedz Link Zgłoś
2trybun Doskonały show polityczny 23.02.08, 10:14 Brawo, doskonały show na podsumowanie 100 dni rządów koalicji składającej się z zespołu kaszubskiego i ochotniczych straży pożarnych. Może do niektórych nie dotrze. Z pewnością nie dotrze to do Borusewicza, Sikorskiego, Mężydły, Zalewskiego, Ujazdowskiego i innych amatorów i dyplomatołków czynnych w PO oraz PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Re: Doskonały show polityczny 23.02.08, 10:29 Tak, doskonały szoł, gratuluję. Następnym razem Jarosław K. będzie Darthem Vaderem - zbawcą galaktyki, a Tusk Luke`iem Skywalkerem - siejącym postrach okrutnikiem i ciemiężcą. Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: Doskonały show polityczny 24.02.08, 12:34 doskonaly pomysl. mam nawet model w domu, duck vader (swieci sie w wannie) i duck stormtoopers byly bardzo popularnymi gadgetami w te swieta. nie myslalam ze moj swiateczny prezent mozna wykorzystac w taki sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Twórcy show podrzuconymi zdrajcami 24.02.08, 12:42 Okazało się że Marcinkiewicz "zdrajca", Kaczmarek "zdrajca" to dlaczego ci dwaj panowie nie mogą się okazać "zdrajcami"? Niech no tylko dotrze do Kaczyńskiego że naprawdę cała sprawa tylko ośmieszała PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Doskonały show polityczny 23.02.08, 12:46 2trybun napisała: > Brawo, doskonały show na podsumowanie 100 dni rządów koalicji > składającej się z zespołu kaszubskiego i ochotniczych straży > pożarnych. Może do niektórych nie dotrze. Z pewnością nie dotrze to > do Borusewicza, Sikorskiego, Mężydły, Zalewskiego, Ujazdowskiego i > innych amatorów i dyplomatołków czynnych w PO oraz PSL. Powiem więcej: dotrze wyłącznie do PiS-matołków. Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 10:27 Spot dornowato - durny jak cała ta partia Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 11:37 Protestuję przeciwko nadużywaniu przez prostacki, prowincjonalny, niewykształcony, agresywny i głupi PiS tak zacnego pojęcia matematycznego jakim jest "matrix" , a po polsku "macierz", która to macierz jest wektorem wektorów lub ciągiem wielowskaźnikowym - jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 11:49 prof.gamon0 napisał: > Gazeta Wyborcza nie kuma spotu... przecież o to chodziło - pokazać > świat według PO i Tuska i skonfrontować z ich osiągnięciami... CYRK Rozumiem, że ten drugi spot (o Czerwonym Kapturku) również należy zinterpretować jako "świat według" PiS i "skonfrontować z ich [dwuletnimi] osiągnięciami"? Bo tak naprawdę, Tusk to Gajowy, który zjawił się (21-go października), żeby uwolnić babcię (i resztę) od Kaczyńskiego - Wilka? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Hmm... Jak bracia bliźniacy? 23.02.08, 13:40 img.hotjpg.pl/2007-03/bc5049d17077501be52b44d4dbee7c19.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 "Sramnaubekistan" - UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.08, 13:54 Uważajcie na tego typa! To stary ubek po kursach moskiewskich! I członek partii Bubla! Ostrzegam i nawołuję do bojkotu! On chce nas prowokowaC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 15:37 Matriksa nie kuma PiS, PO, ani autor tego artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Czy ta szopka to z pieniędzy podatników 23.02.08, 16:14 Bo jeśli tak to niech posłowie zajmą sie czymś pożytecznym. dalej ciągną swoje dwa lata............. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Czy ta szopka to z pieniędzy podatników 23.02.08, 19:00 Tylko o tyle, o ile partie, które osiągają co najmniej 3% w wyborach, dostają państwową dotacje, której wysokość zależy od wyniku wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 20:29 Przyganiał kocioł garnkowi. Garnek ma dopiero 100 dni. Kocioł był dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
sdduuppaa PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 22:30 Dla mnie najlepsze jest to że wg. Wikipedij M. Kamiński ma 36 lat. Czyli koleżka też nie zajarzył jaką gafę strzela. Ja rozumiem, że ktoś nie oglądał filmu braci Wachowskich (Wachowski, Wachowski, cholera coś mi się kojarzy to z kaczką), może oglądał ale filmu nie lubi, ale używanie filmu bez nawet pobieżnego przeczytania streszczenia, to zakrawa na największy przerost własnego ego w galaktyce (lub nawet w klastrze galaktyk). Jedna rzecz która mnie cieszy, to ktoś im podsunął ten pomysł. Mam nadzieje, że świadomie przyczynił się do obnażenia tego piramidalnego dyletanctwa. Jeżeli ten ktoś zrobił to z rozmysłem, to chwała mu za to, bo yoby, od wyżej wspomnianych osobników, pewnie odbierał straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
sdduuppaa PiS nie kuma Matriksa 23.02.08, 22:31 Dla mnie najlepsze jest to że wg. Wikipedij M. Kamiński ma 36 lat. Czyli koleżka też nie zajarzył jaką gafę strzela. Ja rozumiem, że ktoś nie oglądał filmu braci Wachowskich (Wachowski, Wachowski, cholera coś mi się kojarzy to z kaczką), może oglądał ale filmu nie lubi, ale używanie filmu bez nawet pobieżnego przeczytania streszczenia to zakrawa na największy przerost własnego ego w galaktyce (lub nawet w klastrze galaktyk). Jedna rzecz która mnie cieszy to ktoś im podsunął ten pomysł. Mam nadzieje, że świadomie przyczynił się do obnażenia tego piramidalnego dyletanctwa. Jeżeli ten ktoś zrobił to z rozmysłem, to chwała mu za to chwała mu za to, bo yoby , od wyżej wspomnianych osobników, pewnie odbierał straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio PiS nie kuma Matriksa 24.02.08, 00:24 PiS nic nie kuma. Nie kuma ,że większość Polaków ich nie chce, nie kuma ,że przegrali z kretesem , nie kuma ,że czas Przeprosic i Spieprzac tam gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr228 Idioci czy zdrajcy??? 24.02.08, 01:07 Sprawa Matrixa ma dowodzić, że PiS to niekompetentni idioci. Ale byłbym ostrożny ze stwierdzeniem, że Macierewicz i Jarosław to fanatyczni wariaci. Nie uciekną przed kiciem do wariatkowa. Za zdradę trzeba odpowiedzieć i nie udawać wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. 24.02.08, 12:42 Te młode pisuary są po prostu niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. 24.02.08, 12:47 :) nie to osobnicy kompletnie bezideowi i bez refleksyjni. Miałem przyjemność poznać takiego na politycznym mittingu, na którym jeszcze za rządów PiS byli zaproszonymi gośćmi politycy zarówno PD jak i PO. Ten "koleś" własnie do nich kierował pretensje o ośmieszającą działalność Giertycha w szkolnictwie. Ci co wiedzieli, że on nalezy do młodzieżówki PiS i jest studentem bodajże politologii nie mogli wytrzymać ze śmiechu. PiS był na fali to się do nich zapisał. Ot wszystko. A czy politycy z PiS czy PO to dla niego "wszystko było jedno". Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wieliki Gejowy IVRP czyli Fujara roku 2008...... 24.02.08, 18:41 jak patrze na Kaczynskiego na tej jego "konferencji PISuaru" w budynku Focus to sie zastanawiam czy on jest rzeczywisie taki tepy i nie widzi, ze przegrywa swoimi "kabaretowymi" spotami reklamowymi na calej lini czy tez po prostu "rznie glupa" bo juz mu nic innego nie pozostalo? W kazdym razir widowisko i PR PISuaru to poziom zenujacy! Dla przyglupow wiejskich chyba..... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wieliki Gejowy IVRP czyli Fujara roku 2008... 24.02.08, 18:54 Jak tak patrzę na forumowych zwolenników PiS to mogę wyróżnić dwie kategorie: 1. Tacy co nawet jak już każdy widzi że to co PiS zrobił (konkretne zdarzenie) jest nie do obrony dalej twierdzą że czarne jest białe. 2. Tacy co jak udowodni się im że PiS zrobił coś złego pełni cynizmu twierdzą "że przecież na tym polega polityka" i "wszyscy tak robią". Odpowiedz Link Zgłoś