kuma1 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 19:37 Ja od pewnego czasu znam jednego oligarchę,który zrobił przekręt z majątkiem państwowym i jakoś prokuratura nie zabiera się do niego a jeszcze bezczelnie pokazuje na innych.Czy jest to normalny kraj gdzie za kilo cukru można siedzieć a jak okradniesz naród na setki milionów masz szansę zostać premierem,prezydentem.Dostajesz z budżetu dotacje na pogaduszki , kawały ,popijawy.... bajka o nie to nasz kochany polski świat. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Trochę ulżyło.....:)))))))) 25.02.08, 19:38 www.serwisek.pl/danki/z/zdjecie1806.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kerrnit.20 Tow.Jarosław, z debilizmem na twarzy !!!! 25.02.08, 19:50 super-idiota SzamboPIS ! Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Tow.Jarosław, dziki bolszewicki debil ! 25.02.08, 20:00 taki zdechnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Tow.Jarosław, dziki bolszewicki debil ! 25.02.08, 20:17 gorzej!..to tufta... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko tak dalej pajacu Kaczyński ;-) 25.02.08, 20:02 do wyborów Pis osiagnie poparcie 2% Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 20:10 hmm hitler i stalin tez nie dostrzegali swoich niedoskonalosci Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 20:19 To kolejna kompromitacja Kaczyńskiego!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorszak Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 20:37 Czy tego o "łaskawym spojrzeniu" można wreszcie zamknąć jak baaaaardzo starą Syrenkę????? Albo lepiej niech gada - kompromitacji długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
dorszak Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 20:39 a tak chciałem się zapytać: z kim ten facet bawił się na podwórku.....może tylko z bratem..... Hmmmmmmm, to było bardzo dziwne podwórko..... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch2 Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 20:41 A już ze smutkiem myślałam, że czas radości jakiej nam dostarczał J. Kacz. minął bezpowrotnie. Nawet Szkło Kontaktowe nudzi. Cieszmy się więc i radujmy, bo można pośmiać się do łez na forum. Powinniśmy chronić Jarusia jako dobro narodowe, które nieustannie daje nam powody do szczerego, niewymuszonego,otwartego, rozbrajającego śmiechu, z mimowolnym puszczaniem moczu włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorszak Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 20:41 Czy Pan Prezes widział się w lustrze?????? Po koalicjantach ma "ku..ki w oczach"...... Szczypińska na to lerci.... My nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 21:17 Już lepsze to aniżeli włądza w rękach pisowskich oszołomów.Tę partię pwoinno się zdelegalizować za szkody jakie państwu wyrządziła i w dalszym ciągu wyrządza będąc destrukcyjną opozycją.. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 25.02.08, 21:22 J.Kaczynski jest w swoim żywiole. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Tajny list Jarkacza do Tuska 25.02.08, 21:29 Kacza Agencja Prasowa odkryła wczoraj tajny list byłego do obecnego premiera, zadający kłam oficjalnym wypowiedziom tego pierwszego. Odkrywca listu popełnił samobójstwo przy pomocy CBA, sześciu strzałów w brzuch i uduszenia, gdy próbował się chować z listem w toalecie. Na szczęście tuż przed charkoczącym zgonem przekazał treść listu przez komórkę, którą się udusił, połykając na siłę przy pomocy CBA. Oto ona (treść, nie komórka): Oczy masz dzikie, oczy masz złe, Twoje zaplecze to KaPePe, Właśnie dlatego bardzo Cię chcę, Pożądam, pragnę i w ogóle! I w Twoje usta chcę wpić swój dziób, Bo jestem mały, chutliwy drób. Donaldzie, Donku, to miłość jest Okaż mi jakiś wspaniały gest. Ja dyktatorem nie jestem wszak,. Ale Twój dyktat bardzo mi w smak. Bij mnie i katuj, krzywdź mnie i gnój, A będę zawsze, na wieki Twój.. Czemu odrzucasz zaloty me? Zaraz zawołam tutaj mamę. Swatka z niej będzie, swatka w sam raz A Ty już na mnie szykuj swój pas. Po pomarszczonej bij mnie d.pie, Sam Ci pokażę, czym to się je! Ale na razie mówić muszę, Ze Twoje oczy strasznie dzikie. W swych wypowiedziach nie jesteś fair Tak jak mój tatka z pezetpeer. Tatka-utrwalacz, ten wiedział, co Zrobić, by w Polsce rządziło zło. Więc tak jak tatka pasem mnie zlej, Będziesz na wieki mój wodzirej. Ciii, bo się wyda, więc list ten spal. Niech nasza miłość będzie jak Stal- in i jak Trocki. Jak dobry tow- arzysz partyjny, to chcę Ci pow- iedzieć na uszko, choć głośno mó- wię, żeś oligarch nie z mego snu. Porzuć „Wyborczą” i KaPePe. Buduj wraz ze mną silną Wolskę. Jam jest księżniczka, na grochu śpię Daj mi całusa i obudź mię!. Niech żyje Wolska, niech żyje ma- ma i bliźniak, co w gacie s.a. Zamiast „Wyborczej” weź ”Wyboro- wej”, lej obficie, lej jej sporo, Bratu też nalej kieliszeczek O to Cię proszę ja, Jareczek. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_143 ostatnio same bzdurki na czołówce gazety 25.02.08, 22:32 "dzikie oczy" i itd. Nie wiem kto może pasjonować się takimi bzdurami, kiedy np. przedstawione są dane UE na temat ubóstwa w krajach Unii. Dają dużo do myslenia. www.hotmoney.pl/artykul/1151/1/zarobki-nawet-pracujacy-polacy-sa-biedakami.html Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 I kto to mówi??? 25.02.08, 23:22 J.K. - "Wyborcza" jest środowiskiem, które w bardzo zmienionej formie i zupełnie innym kontekście kontynuuje tamte idee, próbuje wcielić w życie plan przebudowy Polski i jej kultury mający sporo elementów tego wcielanego po roku 1945. Za to jak słucham Jarosława Kaczyńskiego to prawie jak Gomułke. J.K. wygaduje o Tusku wszystko co mu ślina na język przyniesie. Sam Tusk też ma za uszami. Jednak lepszy jeden Tusk niż dwóch Kaczyńskich. Hm...a raczej jeden. Ten drugi to prawie jak marionetka. A po za tym wyłączcie Kaczyńskiemu mikrofon. Tak będzie zdrowiej dla naszego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Ma w tych oczach coś z Hannibala L 26.02.08, 01:01 bbb.blogs.sapo.pt/arquivo/hannibal_lecter%20copy.jpg www.virginmedia.com/images/hanibal-l-431x300.jpg imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/15907~Anthony-Hopkins-Posters.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ma w tych oczach coś z Hannibala L 26.02.08, 01:29 prawda,ma, tylko w oczach bo w glowie to raczej nie, az zal dupe sciska Odpowiedz Link Zgłoś
gilford Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 26.02.08, 04:32 Rajmund Kaczynskiv powiedzial naszym matkom i ojcom, ktorzy byli jego kolegami z "Baszty" -Nie glosujcie na moich synow, bo to bedzie czysta destrukcja dla Polski. I co pan na to prezesie? Odpowiedz Link Zgłoś
resinstant Czerwone ubeckie ścierowo junkier 26.02.08, 05:05 znowu sie pojawiło na forum Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Czerwone ubeckie ścierowo junkier 26.02.08, 07:02 junkier, to nie UBek to glupek! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_au Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 26.02.08, 06:00 ...a Kaczynski ma kaczy kuper O!... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro To sa wypowiedzi kartoflanego oszoloma...... 26.02.08, 07:02 nalezy je coraz czesciej traktowac z przymrozeniem oka. Bo widac wyraznie, ze facet " w pietke goni"....Zostala mu tylko na pocieszenie mamusia....i kotek. Bo Ziobro juz tez nie daje..... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Dwuwidztwo kaczuchy. 26.02.08, 16:16 "Tusków jest dwóch." Tak to jest, jak do obłędu dochodzi jeszcze bliźniactwo. Wynika z tego dwuwidztwo, z którym nie sposób zerwać. Orwell opisał to już używając innej nomenklatury, ale w polskich warunkach takie zjawisko przybiera większe, bo nie tylko psychiczny, ale i fizyczny wymiar. Zastanówmy się chwilę nad tymi dwoma aspektami żula-fajtłapy żuli-borskiego. 1: Być w KPP (nie, żebym ją kochał) - be; być w PZPR, jak Rajmund-utrwalacz - cacy; Wzbogacić się - be, bo w umyśle marksistowsko-leninowskim niedorobionego żuli-borskiego fajtłapy cudze bogactwo i cudza obrotność to "oligarchia", a własne złodziejstwo, ograbienie FOZZ, nielegalny handel kamienicami, nepotyzm i kolesiostwo - cacy. Prasowa krytyka dotycząca innych - cacy; krytyka dotycząca kaczuchy - be "Gabinecik złożony prawie z samych pezetpeerowców, którzy wyprowadzali sztandar, - dobrany i cacy; gabinet przeciwników politycznych, złożony z ludzi odzwierciedlających przekrój społeczny - "niedobrany" i be; Próba narzucenia społeczeństwu paranoidalnych reguł obyczajowo-politycznych pod dyktat jednej religii i komuszo-nazistowskiej ideologii - to demokracja i cacy; próba odkręcenia tego stanu rzeczy - to dyktatura i be; Bliźniak-homoseksualista - cacy; inni homoseksualiści - be; Zydzi, jeśli się mówi o nich przyjaźnie, by zalegitymizować swoje jedynowładztwo - cacy; Zydzi (prawdziwi i wyimaginowani, kiedy mają jakikolwiek związek z przeciwnikami - to jacyś po gomułkowsku "polskojęzyczni" i be. 2. Tusk postrzegany w pijanym i obłąkanym widzie podwójnie - be; kaczuchy w dwoistości jedyne - cacy; Spojrzenie Tuska to "dzikie oczy" - be; schizofrenia paranoidalna w oczach i wystąpieniach kaczych bliźniaków - cacy; Nieudolne dwuletnie rządy kurdupla, niespełnienie ani jednej obietnicy wyborczej, parcie ku wojnie domowej - cacy; rozpoczęcie rządów przeciwników politycznych, gdy zanim się spełni obietnice wyborcze trzeba zdemontować bolszewicko-nazistowski kaczy model rządzenia - be; "Nas jest dwóch, a każdy zuch", choć jeden to marionetka - cacy; "was jest jeden, lecz widziany czworgiem oczu zaraz się w dwóch przeistoczył", więc jesteście wszyscy be, władzę mi zabraliście, to co, żeśmy nadzy, raz zdobytej władzy nie oddaje się nikomu, choćby chciała tego Polska - nasza czwarta Wolska Rzyć pospolita musi być! A te mieszkań trzy miliony, to był przedni żart, zmyślony, gdyśmy z bratem mieli fart i dopadliśmy koryta, waląc butem, jak Nikita w blat mównicy w Oenzecie. Choć już teraz wszystko wiecie, udajemy, że inaczej widzą to bliźniaki kacze, że dwuwidztwo czworga oczu, Polskę w Wolskę przeistoczy. A teraz przepraszam was, lewatywę zrobić czas. Później tylko dwie tabletki i ciąg dalszy operetki z bliźniakami w głównej roli. Nie tak ostro, siostro! Boli!" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz Jarosław Kaczyński: Władza państwowa znajduje s.. 28.02.08, 17:42 A kto dał oligarchom tą władzę na talerzu? Było nie opowiadać o zasadach, nie łazić za Lepperem, tylko DOBRO KRAJU mieć na względzie i dokręcić śruby rozmaitym łachmytom. Krokodyle łzy. Odpowiedz Link Zgłoś