r0b0l może i śledzą ale zgwałcić nie chcą. I problem 09.03.08, 11:17 ma ta pani. Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 11:41 niektorzy sami wiedza kiedy trzeba odejsc. czy Sowinska nie ma zwyklego wstydu? spojrz kobieto w lustro, sama wygladasz jak teletubis na niezlym kacu! Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 11:49 gdyby miała trochę honoru, to po takiej krytyce sama by się podała do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ścierwoliberały parszywe nie mają zasad te wszy 09.03.08, 12:05 Zaplute szwadrony zgniłej reakcji postkomunistycznej zwarły szeregi żeby przeprowadzić wściekły atak na wolność narodu, demokrację i sprawiedliwość społeczną w myśl parszywej pseudodoktryny libertyństwa, która ma za cel wrogie przejęcie władzy przez pomiot bolszewicki służący szataństwu i postkomunistycznej nomenklaturze, która pod przykrywką okrągłego stołu przywłaszczyła majątek narodowy i teraz tworzy załgane i chciwe grupy oligarchów korumpujących ścierwoliberalne rządy plugawych sprzedawczyków złajdaczonych z zachodnią finansjerą promującą dewiacje takie jak uprawianie antykoncepcji i spółkowania przed ślubem. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Re: Ścierwoliberały parszywe nie mają zasad te ws 09.03.08, 12:34 Jezoooo, ale cie po_____ło!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Chora psychicznie baba!!! 09.03.08, 12:43 Chora psychicznie baba. A podobno jest ona lekarzem. Współczuję jej przyszłym pacjentom. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasiek Re: Chora psychicznie baba!!! 09.03.08, 12:45 Teletubisie mają długie macki i dosięgną Sowińską wszędzie. www.youtube.com/watch?v=U7XC-c70VyI Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Sowińska jestem .. 09.03.08, 13:00 ..NATRĘCTWO, TO CHOROBA KTÓRA DOTKNĘŁA WSZYSTKICH, KTÓRZY MAJĄ COKOLWIEK WSPÓLNEGO Z PiS KOMUNĄ ..TAKI STANDARD.. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 13:09 nawiedzednie to rodzaj choroby, zwidy to równiez objaw pewnej choroby. Ale Pani Sowińska to ciekawa osobowość, chyba należy do PIS-u, dzieci nie miała bo takie były czasy ! Jeśli ktoś kto Panią finansuje Pani nie chce to najprostsze i najbarrdziej honorowe wyjście jest wrócić do przeszłości i opuścić wygodny fotel Rzecznika Praw Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
seminanec Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 13:33 Możliwe że jechała za nią policja lub służby specjalne które chciały sprowokować do złamania przepisów na drodze i udało się im bo spowodowała wypadek. Wielu ludzi jest prowokowanych przez policjantów w cywilnych wozach którzy łamią często prawo drogowe i jeżdżą w taki sposób że mamy ochotę na ucieczkę. Druga sprawa - robienie zdjęć podczas kupowania długopisów. Sowińska jest osobą publiczną i aparat nie powinien być jej obcy , każdy może ją sfotografować , nie wspomnę o paparazzich którzy mogli za nią jeździć i robić zdjęcia. Wszystko na to wskazuje bo po wypadku policja wystawiłaby mandat , no chyba że w laptopie sprawdzili kto przed nimi jedźie i odpuścili sobie pościg. Nie jestem osobą publiczną a jakiś fotograf robił mi zdjęcia ukradkiem na peronie metra Centrum .Powinienem się zastanowić czy ktoś mnie nie śledzi , a może on był terrorystą który robił zdjęcia terenu metra . Kilka metrów dalej stało 2 policjantów i są kamery na peronie więc raczej nie byl terrorystą Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 ciekawe,czy Sowińska głosy słyszy 09.03.08, 13:35 manię prześladowczą już ma, paranoiczne wizje Teletubisiów zaliczyła, polska psychiatria dziękuje za tak ciekawy przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 13:40 Sowińska,wrzuć wsteczny,nadziejesz sie na śledzącego.Wyluzuj,berety moherowe nie pójdą na ulice za Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne P. Sowińska powinna oficjanie zglosic na policje__ 09.03.08, 14:00 P. Sowińska powinna oficjanie zglosic na policje, ze czuje sieprzesladowana. Policja ma obowiazek sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Pani Rzecznik, zycze wytrwalosci i odwagi_________ 09.03.08, 14:12 Prosze twardo pelnic swoja tak wazna i potrzebna funkcje Rzeczniczki Praw Dziecka i nie poddawac sie zadnym naciskom i szantazom. Nastepnym razem jak ktos bedzie Pania sledzil niech Pani wezwie policje i poprosi aby wylegitymowala tego czlowieka. A jesli jakis kierowca jezdzi za Pania i “siedzi jej na zderzaku" to wystarczy z lekka przyhamowac albo tylko oprzec stope na hamulcu zeby sie swiatla stopu zaswiecily to sie facet odczepi. A jak bedzie stluczka, przyjedzie policja, spisze dane i bedzie wiadomo kto to taki. W miedzyczasie moglaby Pani poprosic jakiegos wolontariusza aby z Pania jezdzil autem, dopoki policja nie przegoni natreta. Nie wiem czy przesladuja Pania sluzby na zlecenie Platformy, czy moze po prostu jacys lewaccy gejowscy aktywisci, ktorzy Pani nie moga podarowac tego Tinky Winky? Albo aktywisci ktorym sie marzy prawo pozwalajace parom gejowskim adoptowania dzieci? Albo jacys aktywisci-pedofile, ktorzy by woleli jakas bardziej "postepowa" osobe na stanowisku Rzecznika Praw Dziecka bo ich juz swedza ich plonace penisy na widok tych dzieci do ktorych na razie nie maja latwego dostepu? Moze znajdzie sie jakas dobra dusza ktora moglaby Pani towarzyszyc w jezdzie samochodem? Nie mniej jednak, ja bym sie domagal interwencji i ochrony policji. Odpowiedz Link Zgłoś
kitikitik Najważniejsze 09.03.08, 14:19 Demokracja, to wybór w okręgach jednomandatowych w wyborach samorządowych, do sejmu i senatu. Głosujemy tylko na ludzi popierających obwody jednomandatowe. _____________ Najwredniejsze istoty, jakie kiedykolwiek zamieszkiwały ziemię, to ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Najważniejsze 09.03.08, 14:45 kitikitik napisała: > Demokracja, to wybór w okręgach jednomandatowych w wyborach > samorządowych, do sejmu i senatu. Głosujemy tylko na ludzi > popierających obwody jednomandatowe. Dlaczego bezmyslnie paplasz zaslyszane slogany, nie rozumiejac ich istoty? Nie ma jednego systemu glosowania ktory nazywa sie "demokratyczny" podczas gdy inne sa niedemokratyczne. System moze byc ewentualnie nazwany bardziej lub mniej demokratycznym. Ale przeciez system jednomandatowych okregow akurat najbardziej demokratyczny ze wszystkich mozliwych nie jest. Wiec nie pitol mi, ze to ten system jest akurat esencja demokracji. Zastanow sie, zanim cos napiszesz. Mysl samodzielnie, nie paplaj sloganami. Odpowiedz Link Zgłoś
mksvitos to Teletubisie śledzą Panią Rzecznik 09.03.08, 14:35 Całą akcją kieruje Tinky-Winky a skądinąd wiadomo, że Żwirek kręci z Muchomorkiem na zlecenie dwóch homosiów: Bolka i Lolka wszystko po to by zastraszyć biedną panią Sowińską.. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mksvitos 09.03.08, 14:42 mksvitos napisał: > Całą akcją kieruje Tinky-Winky > a skądinąd wiadomo, że Żwirek kręci z Muchomorkiem > na zlecenie dwóch homosiów: Bolka i Lolka > wszystko po to by zastraszyć biedną panią Sowińską.. Nie podejrzewam Sowinskiej o paranoje. Ciekaw jestem czy pisalbys takie glupie zarty gdyby tobie ciagle ktos na ogonie siedzial? Biorac pod uwage systematyczne obrzucanie prezydenta i PiSu blotem w celu zohydzenia ich spoleczenstwu, nalezy podejrzewac, ze jest to robota "zarzadzona" przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
belunia10 Re: to Teletubisie śledzą Panią Rzecznik 09.03.08, 17:53 mksvitos napisał: > Całą akcją kieruje Tinky-Winky > a skądinąd wiadomo, że Żwirek kręci z Muchomorkiem > na zlecenie dwóch homosiów: Bolka i Lolka > wszystko po to by zastraszyć biedną panią Sowińską.. {Prawidłowy trop, brawo, to jest to , teletubisie w zemscie za oskarzenia homo nie wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless oł je, oł je, oł je oł je oł je... 09.03.08, 14:42 jestem śledziona, mówie ci, zawsze nią byłam szabada ba di nie jestem aniołem, jestem śledziona... Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Do lekarzy psychiatrow !! 09.03.08, 14:47 Panowie jak sie nazywa choroba dajaca takie objawy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mircos Sowińska: 09.03.08, 15:57 gdyby miala HONOR to by sama podała sie do dymisji (siedzi chyba tylko dla kasy)przynosi tylko wstyd krajowi i rodzinie. Bo miec taką matkę to tylko zapaść sie pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
arme Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 16:37 Hehehehe buhehehe, zaraz co ona pie... buuuuehehehehehheheh Dobra zastanówmy się na poważnie - takie objawy są charakterystyczne dla pewnych odmian schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
belunia10 Sowińska: jestem inwigilowana - Bardzo dobrze, 09.03.08, 17:48 skoro nikt cie kobieto tam nie chce , bo osmieszasz ten urząd a szczegolnie nic nie robisz dla dzieci.. zupełnie nic i to powinna byc podstawa do odwołania. Nie chce płacić na takiego rzecznika mocherowego. Odpowiedz Link Zgłoś
estera22 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 18:14 "jestem inwigilowana - chcą mnie zmusić do dymisji" ojej! naprawdę? całe szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmusi.. 09.03.08, 19:38 ***PSYCHOZA II*** Wiem gdzie mieszkasz!!! Kiedyś będziesz musiała zasnąć a wtedy... www.worth1000.com/entries/148000/148376LqTP_w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 19:44 rudy102_t_34_85 napisał: > ***PSYCHOZA II*** > Wiem gdzie mieszkasz!!! Kiedyś będziesz musiała zasnąć a wtedy... > www.worth1000.com/entries/148000/148376LqTP_w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rudy102_t_34_85 Re: Sowińska: jestem inwigilowana - chcą mnie zmu 09.03.08, 19:45 rudy102_t_34_85 napisał: > ***PSYCHOZA II*** > Wiem gdzie mieszkasz!!! Kiedyś będziesz musiała zasnąć a wtedy... > www.worth1000.com/entries/148000/148376LqTP_w.jpg www.worth1000.com/emailthis.asp?entry=180597 Odpowiedz Link Zgłoś