minipolak w zdrowym ciele 09.03.08, 17:50 zdrowy duch. Kazdy widzi jak pan Kaminski wyglada. Przy nim to pan prezdent to okaz zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Pezydent Kamiński jest zdrowy 09.03.08, 18:05 Kto to jest Lech Kaczyński ??? Może to jakis asystent Prezydenta Kamińskiego ... no wiem co mnie ochodzi jego zdrowie ? Prezydent Kamiński wyglada baaaaaardzo zdrowo może nawet z 40 kg zbyt zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 18:06 Prezydenta zbadał Kamiński i wydał opinię. Obaj jesteście zdrowi tylko na zdrowych nie wyglądacie. Jeden poci się nadmiernie a drugi bełkoce. To ma być zdrowie?. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Apel o poparcie referendum ws. Traktatu z Lizbony 09.03.08, 18:26 DO ZWOLENNIKOW REFERENDUM ws. TRAKTATU LIZBONSKIEGO : Ponizej tekst Deklaracji: Udzielam poparcia wnioskowi o poddanie pod referendum ogólnokrajowe sprawy ratyfikacji przez Rzeczpospolita Polska Traktatu z Lizbony zmieniajacego Traktat o Unii Europejskiej i Traktat ustanawiajacy Wspólnote Europejska, podpisanego w Lizbonie dnia 13 grudnia 2007 r. zawierajacemu nastepujaca propozycje pytania w tej sprawie: Czy jestes za ratyfikacja przez Rzeczpospolita Polska Traktatu z Lizbony zmieniajacego Traktat o Unii Europejskiej i Traktat ustanawiajacy Wspólnote Europejska, podpisanego w Lizbonie dnia 13 grudnia 2007 roku? Lp. Imie (imiona) i nazwisko Adres zamieszkania (kod pocztowy, poczta, miejscowosc, ulica, nr domu) Nr ewidencyjny PESEL Własnorecznie złozony podpis Tak wypelniony dokument PROSZE WYSLAC JAK NAJSZYBCIEJ: faxem a nastepnie poczta (polecony)na adres Europosel Dr.Witold Tomczak Aleja Marcinkowskiego 17 / 42 63- 600 KEPNO FAX: 062 782 3802 W razie problemow technicznych MOZNA wyslac na drugi adres Europoseł dr n. med. Urszula Krupa ul. Piotrkowska 215 90-451 Łódź tel. i fax: 042 636 44 22 DZIEKUJE SERDECZNIE !!! Wlaczcie do tej akcji czlonkow Waszych Rodzin, sasiadow, wspolpracownikow. Badzcie wsrod tej pierwszej 500-tysiecznej grupy SWIADOMYCH ZAGROZENIA dla suwerennosci POLSKI. TAK dla Polski w Unii Europejskiej, jako Unii SUWERENNYCH PANSTW NIE DLA TRAKTATU LIZBONSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: O co ci chodzi, ponury berberciu? 09.03.08, 19:15 pogromca_gamonia napisała: > Nie umiesz czytac, tylko pisac ? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Re: O co ci chodzi, ponury berberciu? 09.03.08, 19:24 Przepraszam, nie wczytywalem sie do dzisiaj w debilne posty ale ten twoj wywolal moje zaciekawienie. A wiec jaki kompleks probujesz zaleczyc swoim dziwacznym wypracowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: O co ci chodzi, ponury berberciu? 09.03.08, 20:24 No ja kto jaki problem ?? czy porażka pis-u chociaż to już minęło kilka miechów nie jest wystarczającym powodem takiej frustracji... Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Apel o poparcie referendum ws. Traktatu z Liz 09.03.08, 20:19 Co tatuś z radia co-ma-ryja kazał siać ci tą czarną propagandę????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 18:32 Owszem. Wielokrotnie zauważyłem, że Lech Kaczyński źle artykułuje wyrazy. Może otolaryngolog mógłby go zbadać. Raz tylko mi się zdarzyło słyszeć go, gdy przemawiał całkiem przytomnie. Skrzywdzili człowieka wybierając go na prezydenta. Teraz mógłby wykładać w szkole o. Rydzyka, dyskutować w Radio Maryja i telewizji Trwam. Ram z Jerzym Nowakiem i Macierewiczem tworzyliby świetne trio. A tak? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 20:48 To jeszcze nic straconego .... mam nadzieje że jeszcze bardziej się zbłażni i nikt go nie wybierze na następną kadencje nawet te popaprańce z pis - uara będą miały go dosyć... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 18:48 katolik_polski1 napisał: > Lechu ,wszystkiego najlepszego ! > Prezydentuj nam w zdrowiu !Kaminski,ty spocony tłusty paciuku,ten prezydent jest taki zdrowy,jak ty szczupły i przystojny. Odpowiedz Link Zgłoś
shiraga Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 18:52 On taki zdrowy jak ja po litrze. Ledwo to ciagnie... nedza Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 19:09 A Kaminski, sadzac z wygladu najzdrowszy tez nie jest. Cholesterol, nadcisnienie i pewnie poczatki cukrzycy. Wez sie chlopie za siebie i nie opowiadaj bajek o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 19:38 Jednak raport n/t zdrowia prezydenta powinien byc społeczeństwu przedstawiony... Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 20:56 Tak i to jak najszybciej :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew to znaczy ze ja jestem chory 09.03.08, 20:16 bo juz tego pitolenia pisiorow zniesc niemoge Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: to znaczy ze ja jestem chory 09.03.08, 20:32 Tak i trzeba go zamknąć w psychiatryku :) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 20:20 Pan Kamiński jest w błędzie.Nie trzeba byc lekarzem ale dobrym obserwatorem aby zauważyć,że stan zdrowia prezydenta pogarsza się... Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 20:36 Czyżbyś miał na myśli jednak ALZHEIMERa .... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 20:25 wielkie zwycięstwo michnika. Polską rządzi doskonała struktura czarnego PR. Oczywiście że wygra. wprawdzie przy okazji polacy stracą swoje państwo, ale to drobiazg naprzeciw uratowanych fortun. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 21:28 olias napisał: > wielkie zwycięstwo michnika. Polską rządzi doskonała struktura > czarnego PR. Oczywiście że wygra. wprawdzie przy okazji polacy > stracą swoje państwo, ale to drobiazg naprzeciw uratowanych fortun. A co Michnik ma wspólnego ze sposobem prezentacji marketingowej przez PiS?! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj He, he, he, zajmij sie ciemny ludzie bzdetami 09.03.08, 20:44 ===================================== bo oto idzie NOWE. Za kilka dni obudzimy sie w innej (oczywiscie lepszej) "Polsce", i bedzie Nam glupio, jak cholera. Jak zwykle zwykle, zreszta. Po radosnych, wolnosciowych nowinach solidarnosci i spolki po 1989 roku, i te przelkniemy bez mrugniecia powiek. A w Waszyngtonie MATKE WASZA MORDUJA! Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: He, he, he, zajmij sie ciemny ludzie bzdetami 09.03.08, 20:52 A tak naprawdę o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Jemu o nic nie chodzi, on szuka naszej uwagi. 09.03.08, 21:25 Może to choroba sieroca?! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Jemu o nic nie chodzi, on szuka naszej uwagi. 09.03.08, 21:53 ================================== Od kiedy to darkraj szuka "uwagi"? Raczej Forumowicze (i nie tylko) z uwaga sledza moje skromne opinie i wypowiedzi. Nie jestem "etetowym" nabijaczem "wejsc" na strony. Nie jestem tez aktywnym pyskaczem na Forach. Kiedy nie mam nic do powiedzenia - milcze. A w ujawnianiu kuluarow podwojnej polityki (prawdziwej i medialnej) nie pomylilem sie nigdy, taki moj przeklety los. Zawsze, w raczej rzadkich przypadkach braku wzajemnego zrozumienia, potrafie przyznac racje interlokutorowi, bez poczucia osobistej urazy. Zycze podobnych zachowan wszystkim znudzonym PT Forumowiczom. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Jemu o nic nie chodzi, on szuka naszej uwagi. 09.03.08, 21:58 Troll ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: He, he, he, zajmij sie ciemny ludzie bzdetami 09.03.08, 21:24 matanzas napisał: > A tak naprawdę o co ci chodzi? Nie zdaj takich trudnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: He, he, he, zajmij sie ciemny ludzie bzdetami 09.03.08, 21:26 Nie zadaj* *literówka - sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 21:21 Choćby zrobienie z Beenhakkera Benhauera może sugerować, że to początek Alzheimera. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 21:29 Tak jak myślałem .... Choroba postępuje , nie wiem jak on wytrzyma jeszcze dwa lata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 21:32 matanzas napisał: > Tak jak myślałem .... Choroba postępuje , nie wiem jak on wytrzyma jeszcze dwa > lata !!! On! A co MY mamy powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 21:43 Jakoś wytrzymamy , a on narobi jeszcze wiochy i na pewno za dwa lata wyląduje tam gdzie już dawno powinien ! na śmietniku historii !! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 23:20 matanzas napisał: > Jakoś wytrzymamy , a on narobi jeszcze wiochy i na pewno za dwa lata wyląduje > tam gdzie już dawno powinien ! na śmietniku historii !! On robi tylko wiochę, albo totalną wiochę - trudno to znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman pubiczna lsłużba zdrowia jest chora 09.03.08, 22:14 Palikot zamiast zdrowiem prezydenta niech się zainteresuje naszym zdrowiem i bezpieczeństwem w placówkach publicznej służby zdrowia w Szpitalu Powiatowym w Kartuzach pacjent zamiast się wyleczyć może stracić życie lub zdrowie certyfikaty ISO 9001 [ocena systemów zarządzania instytucją] wydaje Polska Izba Handlu Zagranicznego a nie Instytut zajmujący się organizacją i zarządzaniem służbą zdrowia, publiczny zakład opieki zdrowotnej [państwowy lub samorządowy] chwali się później nieświadomym pacjentom takim dokumentem - tylko co z niego wynika - Polska Izba Handlu Zagranicznego ocenia szpitale za Instytut Zdrowia zajmuje się organizacją atachatów i izb handlowych czy tylko pielęgniarka ma być winna systemowi pracy w Szpitalu Powiatowym w Kartuzach [i być może w innych szpitalach], a co z dyrektorem [Jerzy Matkowski - tel. 058 685 4901] głównym lekarzem [tel. Ewa Chwiałkowska - tel. 058 685 4935], starosta Kartuski Janina Kwiecień [tel. 058 685 3032, starosta@kartuskipowiat.com.pl], etatowy członek Zarządu Powiatu Kartuskiego - dyrektor Wydziału Zdrowia Juliusz Zielonka [tel. 058 681 3987 wew. 600 lub 601, e-mail: zdrowie@kartuskipowiat.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: pubiczna lsłużba zdrowia jest chora 09.03.08, 23:34 jkredman, bardzo dobre pytanie. niestety, jak sie pewnie domyslasz, jest duzo latwiej dyskredytowac prezydenta niz usprawnic sluzbe zdrowia, ktora jest w gestii obecnego rzadu, czyli partii palikota... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: pubiczna lsłużba zdrowia jest chora 10.03.08, 00:02 Tyle, że sam Palikot zdrowiem się nie zajmuje. Jest szefem komisji ds. biurokracji a jego pracę bardzo pozytywnie ocenia m.in. OPOZYCYJNY poseł Paweł Poncyljusz... Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 Kaczyński przemawiając stale sie rozgląda na boki 09.03.08, 22:15 coś z nim niedobrze bo ostro kręci głową. Myślę, że zapomina się co chciał powiedzieć a jego służba mu podpowiada. To zapominanie może być poważną chorobą. Żeby tylko nie zapomnial kiedy zrezygnować ze stanowiska prezydęnta. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Kaczyński przemawiając stale sie rozgląda na 09.03.08, 22:40 szydlo4 napisał: > coś z nim niedobrze bo ostro kręci głową. Myślę, że zapomina się co > chciał powiedzieć a jego służba mu podpowiada. To zapominanie może > być poważną chorobą. Żeby tylko nie zapomnial kiedy zrezygnować ze > stanowiska prezydęnta. z twoim pustym łbem juz dawno jest cos nie tak. idź spać lepiej, nie śmieć w necie, chyba ze to forma terapii, bo stan sfiksowania wykazujesz znaczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kaczyński przemawiając stale sie rozgląda na 09.03.08, 23:24 Na mądrego Prezydenta to Naród powinien sobie zasłużyć.A tak u nas jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kaczyński przemawiając stale sie rozgląda na 09.03.08, 23:25 Na mądrego Prezydenta to Naród powinien sobie zasłużyć.A tak u nas jeszcze nie było...I napewno predko nie zmądrzejemy.Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 22:44 halo, dlaczego pod artykulem "ukryty grzech kosciola" zlikwidowaliscie opcje komentuj- myslalem ze w waszej gazecie jest to standardowa opcja. chyba ze strach was oblecial... Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 23:18 adas313 napisał: > Zieeew.... Ziewanie poprawia przepływ krwi i chłodzi mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 23:26 Wychodzi więc na to, że ciągłe czytanie o infantylnych pyskówkach naszych polityków korzystnie wpływa na krążenie i pracę mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kamiński: prezydent jest zdrowy 09.03.08, 23:19 Chciałeś napisać "Lechu,prezentuj broń"! Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Cz prezydent jest zdrowy ???? 10.03.08, 07:58 To jest pytanie , starczy na niego popatrzyć ..... Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Kamiński: prezydent jest zdrowy 10.03.08, 08:20 Kaminski sie zwyczajnie wyglupia.Jego volta werbalna jest po prostu naiwna i smieszna.Chyba,ze usiluje on niezdarnie wystepowac w roli Stanczyka (tamten mial jednak polot). Jedyna miarodajna opinia o stanie zdrowia Preyzdenta RP moze byc wylacznie opinia konsylium lekarskiego zlozonego z wybitnych luminarzy polskiej medycyny.Narod ma prawo posiadac wiedze o stanie zdrowia Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy Gdyby byl zdrowy.... 10.03.08, 08:29 to by sam potrafil odpowiadac na zadane mu pytania. A tak przy kolejnych wyborach bedzie mogl powiedziec, ze nie sklamal ani razu, a ministra sie wymieni na kolejna przyzwoitke. Sprytne, kaczys, calkiem sprytne. Ale przeciez wszyscy wiedza, ze kaczki maja krotkie nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Gdyby byl zdrowy.... 10.03.08, 16:22 A co to kamiński jest lekarzem, że może wypowiadać się o zdrowiu Prezydenta. Przecież teraz, gdyby się okazało, że Prezydent ma faktycznie problemy ze zdrowiem, gościu powinien pójść do pierdla za działanie na szkodę Państwa Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 No własnie, mowę mu odebrło i musi gadac Kamińskim 10.03.08, 16:24 Zaręczam, ze tylko człowiek głeboko chory nie potrafi wygęgac ani jednego zdania , i w tym celu wysyła niejakiego Kamińskiego Odpowiedz Link Zgłoś