jankowski27 20.03.08, 19:51 Bog oceni Pana i pochwali ze zatrzymal Pan wojne do jakiej zmiezala Solidarnosc i pomimo ze bylem internowany nie mam zadnego zalu do Pana .Niech Bog da Panu tyle sil aby Pan zostal oczyszczony jeszcze za zycia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kemot696 Re: Milych i pogodnych Swiat dla Pana Jaruzelskie 20.03.08, 23:08 Przyłączam sie do życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Milych i pogodnych Swiat dla Pana Jaruzelskie 20.03.08, 23:58 "Wolski" jest komunista i w dupie ma swieta i jezuska. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright czy to sa zyczenia dla rodzin z Wujka? 21.03.08, 00:08 niezle z ciebie czerwone bydle. bez zyczen. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: koham.mihnika.copyright napisał 21.03.08, 08:23 moze, gdyby ktorys z was, szczekajacy neofici, mial wlasne zdanie.... ten jad i glupota jest wyniesiona z domu? rodzice jak choragiewki zmienili poglady w 89? i wpoili nowa wiare dzieciom. tym dzieciom ktos dal komputery i niesie sie echo nienawisci i bezmyslnosci. jak psy Pawlowa. bezmyslnie..... zly Jaruzelski. wolelibyscie czerwone czolgi jak w Pradze i Budapeszcie i czerwone ulice? Historii trzeba sie bylo uczyc. nie oceniac Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright sluchasz niewlasciwych ludzi i radiostacji 21.03.08, 08:35 ja pamietam i 56, 70, 76, 81 czemu sie mam litowac nad radzieckim generalem? radiomis napisał: > moze, gdyby ktorys z was, szczekajacy neofici, mial wlasne zdanie.... > ten jad i glupota jest wyniesiona z domu? rodzice jak choragiewki > zmienili poglady w 89? i wpoili nowa wiare dzieciom. > tym dzieciom ktos dal komputery i niesie sie echo nienawisci i > bezmyslnosci. > jak psy Pawlowa. bezmyslnie..... > zly Jaruzelski. wolelibyscie czerwone czolgi jak w Pradze i > Budapeszcie i czerwone ulice? > > Historii trzeba sie bylo uczyc. nie oceniac > Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski27 Re: a moze dla rodziny pyjasa? 21.03.08, 23:39 priller napisał: > i popieluszki, i innych? \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ czy Pan Jaruzelski kazal zabijac?? nigdzie i nigdy Pan Jaruzelski nie mowil ze trzeba ich zabic Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright skad wiesz? jestes jego aniolem strozem? 22.03.08, 01:03 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jaruzelski nie obchodzi świąt 21.03.08, 03:46 To znaczy obchodzi tylko państwowe, jak 22 lipca, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś