pantau07 Re: Bojkot Coca-Coli i Adidasa 27.03.08, 14:40 Czy politykierzy zastanawiali sie ile firm w Polsce moze pasc przez bojkot Cocacoli,typowe bicie piany. Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: Bojkot Coca-Coli i Adidasa 27.03.08, 22:17 żadna firma nie padnie to byłoby zbyt piękne Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Bojkot Coca-Coli i Adidasa 27.03.08, 14:52 Oto list sponsorow Olimpiady: en.beijing2008.cn/bocog/sponsors/sponsors/ Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek121 Re: Bojkot Coca-Coli i Adidasa 27.03.08, 22:26 Coca cola to dla mnie był zawsze synonim oszukiwania klienta. Szczególnie jeśli chodzi o konkursy z nagrodami. Poza tym te ich przekupywanie sprzedawców (kiedyś byłą tego typu sprawa w jakims kraju Beneluksu) a i Polsce coś się przebąkuje. Pomijam, że Zawsze jak jest jakiś produkt CC to jest drogi i przereklamowany. Colę jeszcze można pić ale te ich pozostałe przesłodzone wody kolorowe to straszny syf. Nigdy nie lubiłem. Od niedawna poszli śladem Pepsi i mniej słodzą ale jakoś wolę sok. No a po tym spektaklu jaki zamierzają nam zafundować w Bejin to chyba definitywnie przerzucę się na konkurencję Odpowiedz Link Zgłoś
noord Bojkot Coca-Coli i Adidasa 27.03.08, 22:33 mam wrazenie ze wszystkie rozsadne rzady te rozsadne od zawsze beda z chinami racze gadac o wzroscie wymiany handlowej niz o bojkocie, zal tybetanczykow, ale chyba mamy dosc wlasnych lekcji samospalenia i nic z nich nigdy dobrego nie wynikalo, ale jesli juz mowa o bolkocie to dlaczego nie bojkotowac towarow z krajow ue, ktore wciaz nie otworzyly dla nas rynku pracy i generalnie ich rzady wypowiadaja sie o nas niemal z pogarda takich jak np francja - afera polskiego hydraulika, niemcy czy skrajnie populistyczna austria, tak przynajmniej bedziemy bronic naprawde swojego interesu, a nie innej odmiany fundamentalizmu, coa ze akurat uciskanego Odpowiedz Link Zgłoś
ubik_2008 Re: Bojkot Coca-Coli i Adidasa 27.03.08, 23:06 noord napisał: > mam wrazenie ze wszystkie rozsadne rzady te rozsadne od zawsze beda > z chinami racze gadac o wzroscie wymiany handlowej niz o bojkocie, > zal tybetanczykow, ale chyba mamy dosc wlasnych lekcji samospalenia Drogi kolego, w niektórych sytuacjach nie należy kombinować, tylko zachować sie przyzwoicie i tak jest teraz. Kiedy morduje się ludzi nie dyskutuje się o kombinacjach biznesowych tylko o tym jak tym ludziom pomóc. Przecież nie chodzi o wypowiedzenie wojny Chinom, tylko o coś na miarę naszych skromnych możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jm34664 Bojkot Coca-Coli i Adidasa 31.03.08, 14:43 Polecam krótką, ale inspirującą rozmowę dziennikarza TOK FM z prezesem Instytutu Marki Polskiej Mirosławem Borucem na temat sensu bojkotowania firm sponsorujących Olimpiadę: serwisy.gazeta.pl/tokfm/4,59306,,,,5072994.html Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Co mam robić, jeśli i tak nie kupuję Coca-Coli 31.03.08, 15:11 bo uważam, że to brązowe szczochy, a Adidasa też właściwie nie, bo to nie mój styl, zresztą uważam, że są lepsze firmy produkujące ubranie turystyczne. no cóż... Mac Donaldsa i tym podobnych świństw też nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jahmal.pl Strona bojkotu Coca-Coli i Adidasow 01.04.08, 15:31 Zapraszamy na bojkotuj.pl gdzie miesci sie strona wspierajaca powyzsza akcje. Mozna tez wykopac na www.wykop.pl/link/54647/bojkot-coca-coli-i-adidasow-bojkot-olimpiady-2008-w-pekinie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Bojkot Coca-Coli i Adidasa 05.04.08, 22:25 Najwazniejsze jest to czy protest jest sluszny i moralnie uzasadniony. - A w tym wypaku jest, bo Coka i Adidasy sa niemoralne! PS - Oczywiscie, ze patrzymy kto za tym protestem stoi. Moze on nam sie podobac lub nie. Moralnosc powinna jednak przewazyc. Odpowiedz Link Zgłoś