Dodaj do ulubionych

Finlandyzacja NATO

27.03.08, 17:00
Ale kowboj z tego generala za kraju liczacego 16 mln ludnosci.
On sam, jeden, jedyny zalatwil by no moze nie cala Rosje, ale KGB to na pewno.
Czuj Duch!
Obserwuj wątek
    • eva15 Finlandyzacja NATO 27.03.08, 17:03

Strasznie bojowy ten holenderski emeryt, aż rwie się do bitki
      siedząc przed mikrofonem.
      W dodatku straszy Niemcy, że się zmarginalizują w NATO, jeśli nie
      będą bardziej niż dotąd nadstawiać głowy za USA w Afganistanie.
      Szkoda, że nie dodał, czy zmarginalizują się także ich wpłaty do
      NATO-kasy (Niemcy, nie GB czy Francja są 2. płatnikiem po USA).
      Jeśli tak, to NATO skończy swą działalność i wszyscy przejdą na
      emeryturę.
    • abhaod nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:06
      stracenia niż Niemcy, z Brytyjczykami trochę podkręcą śrubę putinowskiej bandzie
      www.youtube.com/watch?v=3bt065ov-hk&feature=related
      • hohlik3 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:26
        nie rozumie, w jaki sposo i dlaczego miali by dopiec rosjanom??
        • abhaod Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:33
          i jeszcze długo nie zrozumiesz
          • hohlik3 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:40
            oswiec mnie o wielki umysle, serio...
            • abhaod Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:45
              koleś, przykro mi ogromnie:((( nie widzę żadnych szans w ciągu najbliższych paru
              lat, wyleją cię z łubianki, to może będzie szansa (jak cię nie zastrzelą):)))
              • hohlik3 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 18:07
                widze "koles" ze brak ci argumentow, chociaz inwektyw masz zawsze pod dostatkiem, koles, heh
                • abhaod Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 18:26
                  jakie argumenty, i jakie inwektywy?
                  twoich "lepszych" kwiatków nie chce mi się wyszukiwać
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=77392259&a=77404779
                  • hohlik3 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 18:52
                    Widac zes pokroju Zigiego, fantastyczne wizje+wybujala fantazja.
                    Medrcu zadalem ci proste i logiczne pytanie w pierwszym poscie, ty zmuszasz mnie do pisania bezproduktywnych postow; ja pasuje.
                    • abhaod Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 18:55
                      a napisz mi uprzejmy oponencie, kiedy we Francji lub Anglii zamordowano
                      dziennikarza, albo biznesmena ? bo widzę, że nauczono cię trochę uprzejmości :)
                      • kacap_z_moskwy Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 29.03.08, 14:10
                        No poczytaj "medrcu" GW za 07 rok.
                        • abhaod Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 29.03.08, 17:39

a co tam ty wyczytałeś ????
        • gekon1979 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:34
          bo kacapy to zlo i zagrozenie dla swiata
          • hohlik3 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:40
            z toba to nie da rady polemizowac
            hehe
            • gekon1979 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 17:45
              polemika?? z kacapobolszewia sie nie powinno polemizowac, i zawierac ukladow, od wiekow jedyny sprawdzony sposob to lanie ich po mordach, tylko wtedy mozna wyjsc korzystnie w kontaktach z ta zaraza polmongolska
              kacapstwo powinno sie dokladnie wybombardowac, co do centymetru szesciennego, w pyl i w czarna dziure
              • hohlik3 Re: nic dodać, nic ująć, Francuzi mają mniej do 27.03.08, 18:09
                nie podskakuj bo nozki polamiesz, tzw niepodleglosc masz raptem pare lat ale przez swoja glupote odbiora ci ja...
    • hohlik3 NATO to twor przestarzaly 27.03.08, 17:38
      dostosowany do standardow zimnowojennych, w obecnym ksztalcie nastawiony na bezzasadna konfrontacje z Rosja
    • gs-arts.net Fitna the Movie: Geert Wilders' film about the Qur 28.03.08, 11:35
      www.liveleak.com/view?i=7d9_1206624103
      Fitna the Movie: Geert Wilders' film about the Quran (English)
      To sa teraz najwazniejsze sprawy w Holandii i zaraz beda w
      Awganistanie i jeszcze w innych krajach
    • gs-arts.net <a href="http://www.liveleak.com/view?i=7d9_1206624103" target="_b 28.03.08, 11:38
      Zobaczymy po tym filmie jaki z niego kozak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka