indianski 02.04.08, 11:13 I co to zmieni . Kosowo i tak bedzie wolne . Ani seria ani rosja tego nie zmienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bf109 Równie wolne co Osetia, Abchazja i Karabach 02.04.08, 11:32 Do stworzenia państwa trzeba czegoś więcej niż 70% bezrobocia, czystek etnicznych na Serbach i włażenia w dupę komu się da. Swoją drogą ciekawe kiedy ogłoszą przyłączenie do Albanii. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Ludzkie czesci zamienne 02.04.08, 22:27 bf109 napisał: > Do stworzenia państwa trzeba czegoś więcej niż 70% bezrobocia, > czystek etnicznych na Serbach i włażenia w dupę komu się da. > Swoją drogą ciekawe kiedy ogłoszą przyłączenie do Albanii. > Amen Mam nadzieje, ze zanim sie przylacza, to trafi sie im "jajo- niespodzianka". Rozpeta sie chryja na temat handlu wycinanymi z serbskich jencow wojennych organami. Handel narkotykami, czym sie "dumny narod zlodziei" (czyli Albanczycy) para, to pikus! Nieprzyjazna Serbom "La puttana" jak ja ladnie mafia z Palermo ochrzcila nie miala powodow pisac o faktach, ktore stawiaja w negatywnym swietle "wojownikow o wolnosc" i tych przebrzydlych Serbow. Dlaczego media swiatowe milcza? Gdzie jest GW ktora tak wychwala nowe terytorium zalezne USA? Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Za późno towarzyszu Ławrow!!! 02.04.08, 11:32 Za późno, Panie Ławrow. Trzeba było powstrzymać kata Bałkanów Milosevica na początku lat 90-tych przed odebraniem Kosowu autonomii, a 10 lat temu przed rzezią Kosowian, może wtedy Kosowo byłoby nadal autonomiczną prowincją Serbii. Teraz już jest posprzątane - Kosowo jest wolne i wasze potrząsanie szabelką tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
makabrapolska twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 12:05 twoja wiedza na te tematy jest zalosna.Tak sie dzieje jak swoje informacje bierzesz z takich agenturalnych zrodel jak to GWno czy TVP. Uzupelnij swoje wiadomosci o prawdziwa wiedze a nie klamliwa propagande.Zaponaj sie szczegolnie z chamskimi metodami czystek etnicznych na Serbach zleconych przez USA. Postac Milosewica gdyby zobaczyc prawde historyczna wyglada troche inaczej niz to propaguje propaganda made in USA podobnie jak rozwalenie Jugoslawii przez CIA.Bardzo przykrym jest fakt oszukiwania przez USA swoich sojucznikow w czasie bombardowania Serbii i potajemna sprzedaz broni na zasadzie nocnych zrzutow z samolotow. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 12:27 www.unic.un.org.pl/jugoslawia/index.php?id=tragedia_w_srebrnicy Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 12:56 abhaod napisał znowu nic. Bo nie umie pisac, wkleja tylko te swoje linki, troll internetowy jeden. Odhod, ja ci mowilem, ty idziesz spac! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 13:00 ooo serbski pies zaszczekał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 13:04 abhaod napisał: > ooo serbski pies zaszczekał :) ooo, folksdojcz (sorki, Volksdeutsch) z Kreuzberga zapiszczal! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 13:08 a teraz zawył :)))) farm1.static.flickr.com/77/188163350_c74d3d071d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 13:16 abhaod zajeczal a potem sie zacukal: co by tu jeszcze wkleic?! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 13:18 lubię twoje stękanie :) www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 14:07 I tu mnie zaskoczyles! To samo mowi moja stara, gdy sie kicamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 16:58 Normalny człowiek ma za partnerkę seksualną osobę znacznie od siebie młodszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 17:06 zigzaur napisał: Normalny człowiek ma za partnerkę seksualną osobę znacznie od siebie młodszą. - Co rajcuje odhoda nie wiem. Kojarzyl jakies dzwieki, wiec mu odpowiedzialem. Ani ja jego, ani on moich nie moze znac, bo oprocz faktu, ze mieszka on na Kreuzbergu w berlinie, gdzie meczy bezpanskie koty, wiem o nim tylko tyle, ze jest trollem. Ze swoimi wypowiedziami uwazaj, bo podpadniesz feministkom. Ja mam, 16 lat. A Ty? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 17:08 Dzieli nas różnica pokoleniowa. Jeśli podany przez ciebie twój wiek jest prawdziwy, to już rozumiem twoją niewiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 17:44 zigzaur napisał: > Dzieli nas różnica pokoleniowa. > Ja Ci mojego wieku nie podawalem. To moja zona jest 16 lat mlodsza. Odpowiedz Link Zgłoś
xagog Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 03.04.08, 13:16 zigzaur napisał: > Normalny człowiek ma za partnerkę seksualną osobę znacznie od siebie młodszą. Normalny człowiek NIE ma za partnera seksualnego swojej starej. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 17:10 to psy się kicają :) autsch.de/showfile.php?filepk=10443 Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 17:43 abhaod napisał: > to psy się kicają :) To ty umiesz cos napisac?! A naukowo, to psy sie parza! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 17:47 takie jak ty, to się pier... static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 17:54 abhaod napisał: takie jak ty, to się pier... Odhod, uwazaj, bo cie odwiedze! Zarty zartami ale pusty baranie ja ci nie ublizam chocbym mial powody! Wiec sie skooliruj, albo wystap gnoju na plac boju! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 17:56 już ci psie argumentów zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:08 abhaod napisał: > już ci psie argumentów zabrakło? Nazwales mnie b. brzydko. Rozumiem, ze teraz sie boisz. Ale napisz zhertvo aborta swoje dane na moj adres w GW: kroliklesny@gazeta.pl Jestem w Germanii za okolo 3 tygodnie i chetnie wyslucham osobiscie twojej opinii, byle byla krotka, zanim przedstawie moja! Do zobaczenia misiu-pysiu! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:11 koleś, trzeba być chorym na głowę tak jak ty, żeby chcieć się z tobą spotkać, sam twój widok wywołał by u mnie mdłości www.liu.edu/cwis/cwp/library/african/2000/1995_05b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:19 abhaod napisał: > koleś, trzeba być chorym na głowę tak jak ty, żeby chcieć się z tobą spotkać, sam twój widok wywołał by u mnie mdłości Bez watpienia. Moze bys sie nawet spocil. Przy duzej reakcji strachowej, ktora bys nieszczesniku przezyl, ludzie (i odhod tez) poca sie, dostaja mdlosci, a nawet moga sie porzygac, czy wrecz pos.ac! Uwazaj na jezor, bo ci go wytargam tchorzofretko! A teraz pisz namiary, ty zhertvo aborta! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:20 poszczekaj jeszcze trochę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:21 abhaod napisał: poszczekaj jeszcze trochę :)))) Nie tylko glupol ale i tchorz! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:23 nie opluj monitora :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:30 abhaod napisał: nie opluj monitora Nazwalem cie "zhertva aborta". Nie rozplacz sie, najwazniejsze ze przezyles, tchorzu! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 18:33 pomachaj jeszcze łopatką w swojej piaskownicy i pozdrów w germanii swoje łubiankowskie psy ze sfory, eva15, hohlik3, lubat itd.itp. www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/slobodanmilosevicthebut_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Odhod=thorz 02.04.08, 18:39 abhaod jest THORZ! PS. Jestes thorz, bo na takiego przez "ch" cie za malo zhertvo aborta! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: abhoad = TCHORZ 02.04.08, 18:47 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Internet_Troll_velu_ill_artlibre_jnl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wacekw1 Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 20:02 Króliku, nie dyskutuj z łodhodem - zaprawdę powiadam Ci - szkoda twego zdrowia. Bądź Królem! Nie poniżaj się do dyskusji z jakimś tam ciemniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 20:23 pl.wikipedia.org/wiki/Trolling Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 21:04 Czesc "wacekw1"! Widzisz, chcialem tej ofierze abortu wytlumaczyc etykiete jak Slowianin folksdojczowi, ale mi lobuz stchorzyl i zaslonil sie trollowaniem. A i tak jestem besciak! Oczywiscie, zaraz po Tobie przyjacielu! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Odhodzie cos ci cieknie po brodzie! 02.04.08, 21:13 tobie niestety już nic nie pomoże :( ale wyć do księżyca i kicać swoją starą zawsze pomaga www.wrzuta.pl/audio/3kauqAhj3s/dj_lysy_-_osrane_gacie Odpowiedz Link Zgłoś
wacekw1 Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 19:56 Skończcie wreszcie te głupie dyskusje z łodchodem (marny ten mój angielski, co?) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 20:25 zabawy w piaskownicy... www.fazlic-cartoons.co.ba/images/bosna237.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rozbior_4 Re: abhaod twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 19:17 o padlina przymila się do hieny Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: abhaod twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 19:34 www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 14:30 Bardzo dobrze że to przypomina. Niektórzy na tym forum (np. człowiek o nicku "makabrapolska") najwidoczniej chciałby z największego zbrodniarza wojny bałkańskiej zrobić bohatera. Trzeba przypominać, przypominać az do bólu o zbrodniach Slobo. Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: twoja wiedza na te tematy jest zalosna 02.04.08, 12:28 makabrapolska napisał: > twoja wiedza na te tematy jest zalosna.Tak sie dzieje jak swoje > informacje bierzesz z takich agenturalnych zrodel jak to GWno czy TVP. Rozumiem że Twoja żałosna propagandowa wiedza pochodzi z "wolnych" mediów rosyjskich i serbskich. Dziękuję, wolę wiedzę podawaną porzez media wolnych krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Zbrodnie wojenne na jencach serbskich 02.04.08, 13:04 rav107 napisał: > makabrapolska napisał: > Rozumiem że Twoja żałosna propagandowa wiedza pochodzi z "wolnych" > mediów rosyjskich i serbskich. Dziękuję, wolę wiedzę podawaną porzez media wolnych krajów. A moze sprecyzujesz, ktorych to krajow "wolne media"? Wolne media amerykanskie? Wolne dla kogo? A w takim razie stosujesz je wybiorczo. Moze chcesz sie wypowiedziec na temat usuwania organow zywym serbskim jencom wojennym i sprzedazy tych organow na "wolnym" rynku amerykanskim? Gdzie sa teraz te "wolne media"? Temat zostal ujawniony przez naczelna suke Trybunalu w Hadze, "La puttana" (jak ja nazywala "La organisatione fratellina" prokurator Carla del Ponte. Jezeli miales do niej zaufanie w sprawie Miloszewicia, miej i teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Zbrodnie wojenne na jencach serbskich 02.04.08, 13:06 www.cagle.com/news/MilosevicDead/images/combs.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rozbior_4 Re: Zbrodnie wojenne na jencach serbskich 02.04.08, 19:20 znów padlina przymila się do hienny. Motto: nie tylko Serbia wolna ale i Berlin musi byc zburzony. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Zbrodnie wojenne na jencach serbskich 02.04.08, 19:33 pl.wikipedia.org/wiki/Trolling Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kosowo jest serbskie! 02.04.08, 12:55 rav107 napisał: > Za późno, Panie Ławrow. Trzeba było powstrzymać kata Bałkanów > Milosevica na początku lat 90-tych przed odebraniem Kosowu > autonomii, a 10 lat temu przed rzezią Kosowian, może wtedy Kosowo > byłoby nadal autonomiczną prowincją Serbii. Teraz już jest > posprzątane - Kosowo jest wolne i wasze potrząsanie szabelką tego > nie zmieni. Posprzatane? A amerykanskie smieci? Wolne? Chyba kolejne "terytorium zalezne USA"? Nikt niczym nie potrzasa jak narazie, przypomina tylko prawo miedzynarodowe, ktore tego potworka nie uznalo. "Rzez Kosowian" - pierwsze- co to sa "kosowianie"? Bo ja takiego narodu nie znam. Drugie- juz dawno na forum dotyczacym Kosowa wyjasnilismy sobie, ze zadnych "rzezi" nie bylo i byl to wymysl amerykanskiej propagandy w celu usprawiedliwienia napasci na suwerenny kraj, czlonka ONZ. Co do powstrzymywania kogos: Jugoslawia, a wczesniej Serbia byly panstwami suwerennymi i nikt nie mial prawa nic powstrzymywac. Dlatego i dzisiaj interwencja nato w 1999 uwazana jest za agresje w swietle prawa miedzynarodowego. Tylko mi nie wyskakuj teraz z historiami z wojny domowej, gdzie wszyscy byli siebie warci. A teraz idz i probuj "powstrzymac" Chiny, OK? Dlaczego sie USA i Niemcy nie rzucaja na silniejszego?! Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Kosowo jest serbskie! 02.04.08, 14:13 Co nieco sobie wyjaśniliśmy, ale znowu siejesz dezinformację. No bo: 1/ Czy to że według Ciebie zginęło 2,5 tys. a nie 10 tys. ludzi to znaczy, nawet jeśli to prawda, że nie było rzezi? Od ilu zamordowanych zaczyna się według Ciebie rzeź? 2/ Kosowianie = mieszkańcy Kosowa. Kiedyś autonomicznej części Jugosławii, potem uciskanej przez Belgrad części Serbii, obecnie suwerennego państwa. 3/ Według propagandy rosyjskiej i serbskiej interwencja NATO to oczywiście była "napaść na suwerenną Serbię itd.", weług reszty świata była to interwencja która powstrzymała dalsze rzezie i wypędzenia za Milosevica. OK, nie wiem czy Milosevic kazałby dalej zabijac Albańczyków, ale na pewno nie pozwoliłby im zostać i żyć w Kosowie o czym świadczy 200 tys. wypędzonych jeszcze przed interwencją NATO (już w trakcie interwencji wypędzono dalszych 150 tys.), co też jak może pamiętasz sobie kiedyś wyjaśmiliśmy. Więc nie siej dezinformacji opartej na rosyjskiej propagandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo jest serbskie! 02.04.08, 15:34 rav107 napisał: Co nieco sobie wyjaśniliśmy, ale znowu siejesz dezinformację. No bo: 1/Czy to że według Ciebie zginęło 2,5 tys. a nie 10 tys. ludzi to znaczy, nawet jeśli to prawda, że nie było rzezi? Od ilu zamordowanych zaczyna się według Ciebie rzeź? > Zostalo ustalone przez komisje miedz. (m in medyczno-sadowa eksp. finsko-hiszp.) ze ofiar bylo lacznie 2118. Podano, ze dziwnym trafem, nie wszystkie przestrzeliny w odziezy odpowiadaly ranom ofiar, ktorych tozsamosci do konca nie udalo sie ocenic. Duzo ofiar bylo wskutek bombardowan NATO, narodowosc ofiar nieznana. A teraz pytania retoryczne: co maja rzezie do lamania prawa miedzynarodowego? Czy jedna niesprawiedliwosc musi automatycznie budzic druga? Jakie sa prawne podstawy aneksji terytorium suwerennego panstwa i jego podarowanie jednej z grup narodowosciowych mieszkajacych na danym terytorium? Co ma do roboty USA i Polska na Balkanach? 2/ Kosowianie = mieszkańcy Kosowa. Kiedyś autonomicznej części > Jugosławii, potem uciskanej przez Belgrad części Serbii, obecnie > suwerennego państwa. Nie moge zrozumiec twojego myslenia: "uciskanej przez Belgrad czesci Serbii". Tzn. Belgrad uciskal swoje wlasne terytorium? A rebour: przyznajesz zatem, ze Kosowo jest/bylo czescia Serbii! A kto dal Ameryce prawo podarowania tego terytorium komu innemu?! Panstwo to nie jest jeszcze wciaz "suwerenne". Wg najbardziej znanej definicji panstwa (Gropiusa bodajze) panstwo to: terytorium, ludnosc, reprezentujaca ja wladza (rzad). Tzw. niezalezne Kosowo ma: rzad (pomijam fakt, ze w jego sklad wchodza terrorysci, czyli dzis jest, a jutro?..), ludnosc, a terytorium? uznalo je raptem 30 panstw na okolo 160 panstw swiata. Nie uznala do dzisiaj ONZ, ktora potwierdza tym samym waznosc rezolucji Rady Bezpieczenstwa ONZ nr 1244, uznajacej suwerennosc Serbii, prawnej sukcesorki sp. Jugoslawii. A moze sie myle? I nie ma "Kosowian". oprocz Albanczykow, zyja tam (tu Cie zmartwie, bo jeszcze wciaz) Serbowie, Cyganie, Macedonczycy, Gorci i Turkowie. 4 ostatnie narodowosci niepozadane przez swoich agresywnych sasiadow. Obraziliby sie, gdybys ty ich nazywal "kosowianami". > 3/ Według propagandy rosyjskiej i serbskiej interwencja NATO to > oczywiście była "napaść na suwerenną Serbię itd.", weług reszty > świata była to interwencja która powstrzymała dalsze rzezie i > wypędzenia za Milosevica. OK, nie wiem czy Milosevic kazałby dalej > zabijac Albańczyków, ale na pewno nie pozwoliłby im zostać i żyć w > Kosowie o czym świadczy 200 tys. wypędzonych jeszcze przed > interwencją NATO (już w trakcie interwencji wypędzono dalszych 150 > tys.), co też jak może pamiętasz sobie kiedyś wyjaśmiliśmy. > Więc nie siej dezinformacji opartej na rosyjskiej propagandzie. Wlasnie co do tych wypedzen to wyjasnilismy sobie kiedys, ze sie nie zgadzamy. Ty nie wierzysz, ze UCK wypedzalo swoich, zeby podgrzac atmosfere, ja nie wierze w twoja wersje. Poza tym, nie rozumiem, ze za rzekome winy jakiegos przywodcy, kaze sie caly narod, i to wbrew postanowieniom Prawa Miedzynarodowego. Nie powoluj Hitlera, bo w jego i Niemiec sprawie alianci byli zgodni. Propaganda nie wiem czyja jest, ale ja podaje fakty, ktore kazdy myslacy i znajacy jezyki moze sam znalezc (niestety, Serbowie podobni w tym do innego slowianskiego plemienia znad Wisly w powazaniu maja obce jezyki i dlatego przegrali i wojne nerwow i propagandowo w czasie wojny domowej), nie tylko w Internecie, ale i sluchajac obcojezycznych stacji radiowych, ogladajac takiez programy TV, czytajac prase swiatowa (swiatowa, to nie znaczy tylko anglosaska). Inaczej, ja na wolnym forum wyrazam: swoje wolne opinie, a takze podaje fakty, ktore wg mojego przekonania maja znaczenie. Czasem fakty sa kontrowersyjne, ale to tylko dobrze dla dyskusji. Co do dalszych dyskusji, to proponuje: ty zajmij sie Tybetem, a ja zajme sie wycinaniem narzadow serbskim jencom wojennym przez dzisiejszych "kosowian" jak ich ladnie nazywasz. Co do propozycji w/s Czeczenii, zwracam uwage, ze nie byla ona lupem kacapskiej bolszewii, jak ktos to ladnie ujal, ale Rosji wowczas jeszcze pod wladza cara. I na ogol zawsze jest tak, ze "ktos szczeka, a ktos tylko panu buty przynosi". Moze Rosja szczeka, ale czyni to jak brytan, podczas gdy Polska powarkuje jak ratlerek i dalej nosi buty, najpierw panu sowieckiemu, a teraz panu jankeskiemu. Ktory pan w kolejce?! Odpowiedz Link Zgłoś
wacekw1 Re: Za późno towarzyszu Ławrow!!! 02.04.08, 19:52 Do Rav107. Człowieku, przeczytaj choć jeden artykuł na temat wydarzeń na Bałkanach. Twoja wiedza na ten temat jest równa ZERO. (nie mylić z byłym ministrem ,,sprawiedliwości"). Czyżby maturzysta Romana I Wielkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Za późno towarzyszu Ławrow!!! 03.04.08, 21:30 wacekw1 napisał: > Do Rav107. Człowieku, przeczytaj choć jeden artykuł na temat wydarzeń na > Bałkanach. Twoja wiedza na ten temat jest równa ZERO. (nie mylić z byłym > ministrem ,,sprawiedliwości"). Czyżby maturzysta Romana I Wielkiego? Ja mam wiedzę na ten temat, Ty zaś rosyjską (ewentualnie serbską) propagandową papkę zamiast wiedzy. A matura drogi kolego to ponad 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 11:33 indianski napisał: > I co to zmieni . Kosowo i tak bedzie wolne . Ani seria ani rosja tego nie zmien > ia Będzie wolne? Wolne żarty!!! Jakież to atrybuty wolności ma Kosowo? Zamieniło podległośc wobec Serbii, w ramach której było w miarę równorzędnym podmiotem państwowym, na całkowitą zależnośc wobec obcych mocarstw, które wycisną z nich bezwzględnie wszystko, co się da. Na początek tworzy się już armię, która będzie bezpłatnym mięsem armatnim dla ochrony interesów USA. Zastąpią po prostu amerykańskich murzynów, którzy są już za drodzy w eksploatacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 11:38 lubat napisał: > Będzie wolne? Wolne żarty!!! Jakież to atrybuty wolności ma > Kosowo? Zamieniło podległośc wobec Serbii, w ramach której było w > miarę równorzędnym podmiotem państwowym To sa dopiero wolne żarty!!! Na początku lat 90-tych odebrano Kosowu autonomię, która nadał mu jeszcze Tito. Co zresztą było zalążkiem powstania ruchu oporu przeciw Serbii w Kosowie. Odpowiedz Link Zgłoś
grunwald11 Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 11:52 Pierwszy raz w moim dlugim zyciu, musze sie zgodzic z polityka rosyjska. Sluszna decyzja. Nie mozna przesadzac z kabaretowymi numerami w polityce. ONZ to WIELKI KABARET. Nie mozna dopuscic aby rezyser Bush i pomocnicy z Uni Europejskiej wprowadzili "blazna" czyli Kosowo na arene. Pozdrawiam Grunwald Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Ruszcie wreszcie te ruskie dupy! Kosowo serbs 02.04.08, 12:31 Na szczęście to nie Czeczenia i w przypadku Kosowa Rosji nie uda sie stłamsić zrywu wolnościowego mieszkańców Kosowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zydzinski6 Co ty gadasz? Jaki to zryw wolności ? Mało wiesz!! 02.04.08, 13:07 Interesy mafii muzułmańskiej oraz USA i nieco mniejsze Szkopów, powiązały się pięknie na Bałkanach. A Kosowo zawsze było Serbskie. Doucz się Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Co ty gadasz? Jaki to zryw wolności ? Mało wi 02.04.08, 14:08 zydzinski6 napisała: > Interesy mafii muzułmańskiej oraz USA i nieco mniejsze Szkopów, > powiązały się pięknie na Bałkanach. Tak, piękna rosyjska propaganda mająca usprawiedliwić zbrodnie Milosevica w Kosowie. > A Kosowo zawsze było Serbskie. > Doucz się Sam sie doucz. Po pierwsze co to znaczy "zawsze"? Polska tez kiedyś była od morza do morza. Po drugie z tego co mi ewiadomo przodkowie Albańczyków byli na tej ziemii kilka wieków wcześniej niż przodkowie Słowian. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 14:16 rav107 napisał: > zydzinski6 napisała: > > Interesy mafii muzułmańskiej oraz USA i nieco mniejsze Szkopów, > > powiązały się pięknie na Bałkanach. > > Tak, piękna rosyjska propaganda mająca usprawiedliwić zbrodnie > Milosevica w Kosowie. Pozwole sobie sie dolaczyc do tej wymiany pogladow. Co do obecnosci Albanczykow. Po pierwsze, to tez nie jest argument, bo Kosowo bylo i jest czescia terytorium serbskiego; nie powoluj sie na wieki historii, bo ci wypomne Pomorze. Ale w tym wypadku, rzeczywiscie Serbowie byli znakomita wiekszoscia narodowa. Zajrzyj do ksiag katastralnych Imperium Ottomanskiego. o ile pamietam, okolo roku 1550 na 6000 gospodarst serbskich bylo: 6 chorwackich, 1 zydowskie i okolo 15 albanskich. Moge sie troche mylic, ale relacje miedzy liczbami byli mniej wiecej takie. Co do Polski od morza do morza. kolejny mit. To nie "Polska" byla od morza do morza, tylko Unia polsko-litewska. Ziemie od morza (Baltyku) do morza (Czarnego) wchodzily w sklad Wlk. Ksiestwa Litewskiego. Litwa w tym czasie byla potega, nie Polska. Jezeli masz watpliwosci, zapytaj Litwinow o ich stosunek do tejze Unii, zajrzyj tez do innych, niz polskie materialow zrodlowych. > > A Kosowo zawsze było Serbskie. Tu sie zgadzam. > > Sam sie doucz. Po pierwsze co to znaczy "zawsze"? Polska tez kiedyś była od morza do morza. Po drugie z tego co mi ewiadomo przodkowie Albańczyków byli na tej ziemii kilka wieków wcześniej niż przodkowie Słowian. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:01 W owym czasie Litwa może była duża obszarem ale ludność Korony była 4 x większa. Potencjał gospodarczy i wojskowy był jeszcze większy. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:08 zigzaur napisał: > W owym czasie Litwa może była duża obszarem ale ludność Korony była 4 x większa > . > Potencjał gospodarczy i wojskowy był jeszcze większy. Tu sie zgadzam, ale tylko czesciowo. Potencjal tak, ale wola walki? Sam wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:11 Bitwa pod Grunwaldem wyraźnie dowiodła, kto miał jaką wolę walki. Zresztą, oddajmy głos naocznemu świadkowi tamtych czasów i jednocześnie człowiekowi podejmującemu decyzje polityczne: Ulrich von Jungingen do posła Króla Polski: "Wolę zatem najechać ziemie ludne i bogate niż pustkowia. Wolę uderzyć w głowę niż w członki. Wojnę gotowaną przeciw Litwie na Królestwo Polskie obrócę!" Wiedział, co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:47 zigzaur napisał: > Bitwa pod Grunwaldem wyraźnie dowiodła, kto miał jaką wolę walki. > > Zresztą, oddajmy głos naocznemu świadkowi tamtych czasów i jednocześnie > człowiekowi podejmującemu decyzje polityczne: > > Ulrich von Jungingen do posła Króla Polski: > > "Wolę zatem najechać ziemie ludne i bogate niż pustkowia. Wolę uderzyć w głowę niż w członki. Wojnę gotowaną przeciw Litwie na Królestwo Polskie obrócę!" Wiedział, co mówi. Jawohl. Ich liebe Alkohol. Rosyjskie zrodla historyczne wspominaja b. czesto Litwe, a Polske w ogole pomijaja. Ale spierajmy sie lepiej o Kosowo. To jest teraz, a tamto bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 18:18 Co znaczą "rosyjskie źródła historyczne", to chyba wiadomo powszechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 18:20 zigzaur napisał: > Co znaczą "rosyjskie źródła historyczne", to chyba wiadomo powszechnie. No. Mila lektura. Tez czytales? PS. Przypominam starorzymska zasade: "ausculta et altera pars". Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Dupy ruskie rusza sie, nie boj zaby! 02.04.08, 13:15 rav107 napisał: > Na szczęście to nie Czeczenia i w przypadku Kosowa Rosji nie uda sie stłamsić zrywu wolnościowego mieszkańców Kosowa. "Zryw wolnosciowy"? Palenie i obsrywanie cerkwi, niszczenie dobytku serbskiego, maltretowanie ludnosci cywilnej, gwalcenie nieletnich- to teraz sie nazywa "zryw wolnosciowy". O latach 80-tych poczytales tez? Chyba nie. Nie porownuj sprawy z Czeczenia. Balkan to jednak cos innego. Rosyjski posel przy NATO Dmitryj Rogozin juz 22 lutego w wywiadzie dla prasy zapowiedzial, ze na spotkaniu 2 kwietnia w Bukareszcie (dzisiaj!) Rosja wyraznie przypomni NATO o swoim stanowisku. Obiecal, ze w wypadku dalszego aroganckiego i nonszalanckiego postepowania USA, przy nie liczeniu sie z interesami Rosji, ta bedzie zmuszona do bardziej wyraznej obrony swoich interesow, nawet silowej obrony (!). No to teraz czekaj na doniesienia prasowe z Bukaresztu. W miedzyczasie popatrz na net, na Rosje dzisiejsza. To juz nie jest ta Rosja, z ktorej sie wciaz Polacy smieja. Tamta to bylo przed 90 laty, od tego czasu swiat sie zmienil, a "dla Polokow nadal licy sie dular i Hameryka". A Kosowo jest serbskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Te ruskie dupy to stoją na poboczach szos 02.04.08, 17:00 i są bardzo zajęte. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Te ruskie dupy to stoją na poboczach szos 02.04.08, 17:42 zigzaur napisał: > i są bardzo zajęte. Dziwne, jak sie ostatnio zgadzamy. Ale panienki moga zrobic to, co robily inne patriotki w okupowanej Europie niemieckim wojownikom i ich kumplom. Dobry tryper wyrzucal goscia z walki na pare tygodni. Wiec, patriotycznie dziewuszki wyrusza na podboj krajow nato-wskich i patriotycznie je zasyfia! Uwaga- panienki narodowosci rosyjskiej juz w 2000 osiagnely Urugwaj, a dzisiaj sa juz chyba wszedzie. Mowia nawet po chinsku! Mozna nadmienic, ze kiedys byla to tez i polska specjalnosc eksportowa. Jeszcze w latach siedemdziesiatych polskie kiu.rwy dostaly lanie od wloskich w Rzymie, bo im cenami dumpingowymi klientow odbieraly. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 chinska konkurencja 02.04.08, 18:47 ''Jeszcze w latach siedemdziesiatych polskie kiu.rwy dostaly lanie od wloskich w Rzymie, bo im cenami dumpingowymi klientow odbieraly.'' Swiat sie zmienia. Dzis w NY oraz Londynie w czerwonych dzielnicach slychac tylko rosyjski, problem polega na tym, ze podobno nawet i w tym przebija WAS Towarzysze chinska konkurencja. Nawet to potraficie spiep....c. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: chinska konkurencja 02.04.08, 19:08 pentagon8 napisała: > ''Jeszcze w latach siedemdziesiatych polskie kiu.rwy dostaly lanie > od wloskich w Rzymie, bo im cenami dumpingowymi klientow odbieraly.'' > > Swiat sie zmienia. Dzis w NY oraz Londynie w czerwonych dzielnicach slychac tylko rosyjski, problem polega na tym, ze podobno nawet i w tym przebija WAS Towarzysze chinska konkurencja. Nawet to potraficie spiep....c. :) Dziwi mnie, ze niewiasta wypowiada sie na takie tematy. Czyzbys chciala sie podzielic jakas wiedza sekretna "w tym temacie"? O chinskich panienkach nie slyszalem i o ile wiem, takich nie ma. Vietnamskie sa. To kwestia narodowa, wiesz. Rosjanki pracuja i w Chinach, nawet jezyk "posiadaja". A konkretnie: siejesz, laskawie mowiac, dezinformacje. W purytanskim NY zadnej "czerwonej dzielnicy" nie ma. Czyzby jakies osobiste doswiadczenia? Bo 42-ulica gdzie oprocz kupna kraku mozna sobie zrobic dobrze do panienki na rurze, albo kupic pornola, nie moze byc uznana za zadna "czerwona dzielnice". A moze sie myle? Oswiec mnie. A moze ty myslisz o papaniu? Tez zmysly zaspokaja, ale dobre papu to nieco inny region NY (mowimy oczywiscie o Manhattanie). Z narodowych wschodnio-europejskich polecam kuchnie obecnego (na czasie!) polskiego sojusznika. Pierogi i bliny w "Ukrainsky Narodni Dim"- w zyciu leb mnie tak nie bolal od szampana zmieszanego z nalesnikami z serem... PS. Czy rzeczywiscie to widac az na forum, ze jest nas dwoch, tzn. ja i moj brzuch? Bo piszesz do mnie "Wy". Dziekuje wam, mozecie odejsc! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 chinska konkurencja 02.04.08, 19:13 p......licie hipolicie i to strasznie. Chinska konkurencja wyrasta nie gdzie indziej jak w Rosji, czyli pod waszym nosem. Jezeli o tym nie slyszales, jest to , jak mniemam przejaw ignorancji lub niewiedzy. Szczere kondolencje. Proponuje wycieczke po Manhattanie, jezeli nie widzisz tam nigdzie prostytutki, musisz byc albo gejem albo slepcem:). spocznij towarzyszu Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Chinska konkurencja? A po co im tyle kjurv? 02.04.08, 19:41 pentagon8 napisała: > p......licie hipolicie i to strasznie. Chinska konkurencja wyrasta > nie gdzie indziej jak w Rosji, czyli pod waszym nosem. Jezeli o tym nie slyszales, jest to, jak mniemam przejaw ignorancji lub > niewiedzy. Szczere kondolencje. Dziekuje. W czasie moich pobytow zagranicznych zajmuje sie kjurvami, o ile ich zdrowie szwankuje. Zobowiazuje mnie do tego moj nobliwy zawod. Kondolencje, ach, nie naleza mi sie, wiec ich nie moge przyjac. > Proponuje wycieczke po Manhattanie, jezeli nie widzisz tam nigdzie > prostytutki, musisz byc albo gejem albo slepcem:). > spocznij towarzyszu No wlasnie wrocilem z Manhattanu. Zalosny jestem, ze cie nie spotkalem... A niedawno w Rosji tez nie spostrzeglem chinskiej panienki. Bo one sie tym nie bawia, wiesz? Spocznij i ty, dobra kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 12:47 Wolne? Od kogo? Bo nie od duzego wuja chyba? A wujowi napewno bedzie weselej, gdy go bedzie polizywal oprocz separatystow albanskich inny kraj, taki znad wisly.. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 13:06 Ma rację Ławrow,jak można uznać Kosovo niepodległym państwem wbrew prawu międzynarodowym.Kosovo jest rdzenne Serbią to jej kolebka! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kocobo je cpncko! 02.04.08, 13:18 aquarius43 napisał: > Ma rację Ławrow,jak można uznać Kosovo niepodległym państwem wbrew > prawu międzynarodowym.Kosovo jest rdzenne Serbią to jej kolebka! Ajmo SRBIJA! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.sc Kosowo to Serbia! 02.04.08, 13:30 Zgodnie z Kartą Narodów Zjednoczonych wszystkie kraje wchodzące w skład ONZ mają obowiązek pomóc Serbii, członkowi ONZ, w obronie integralności terytorialnej. Precz z albańską okupcją Kosowa! Kosowo to serce Serbii! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo to Serbia! 02.04.08, 14:08 wojtek.sc napisał: > Zgodnie z Kartą Narodów Zjednoczonych wszystkie kraje wchodzące w skład ONZ maj > ą > obowiązek pomóc Serbii, członkowi ONZ, w obronie integralności terytorialnej. > Precz z albańską okupcją Kosowa! Ajmo SRBIJA! > Kosowo to serce Serbii! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kosowo to Serbia! 02.04.08, 17:03 No to Serbia jest bez serca, co zresztą nie raz jeden udowodniła. Żal mi Serbów, ale za głupotę, czyli wysługiwanie się Kremlowi, trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo to Serbia! 02.04.08, 17:52 zigzaur napisał: > No to Serbia jest bez serca, co zresztą nie raz jeden udowodniła. > Żal mi Serbów, ale za głupotę, czyli wysługiwanie się Kremlowi, trzeba płacić. A cena za wyslugiwanie sie Potomakowi? Nizsza? Wyzsza? A jezeli bys byl mily i dal mi ten przyklad "wyslugiwania sie Kremlowi". Sorki, ze pytam, ale naprawde nie wiem! PS. Serbow nie zaluj. Ja nie placze, ciesze sie. Sziptar z wozu, Serbowi lzej. Pomysl, jezeli by ich bylo wkrotce 30% populacji! Samych zasilkow na dzieciaki ile by trzeba bylo?! Zgroza! A tak na utrzymanie wzial ich wujek Sam i Adolf, no i niestety Polska tez. Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Re: Kosowo jest wolne!!! 02.04.08, 14:26 Koniec serbskiego ucisku!!! Życzmy powodzenia nowemy państwu na mapie Europy!!! ----- PS: nie jestem zwolennikiem wykrzykiwania roznych haseł na forum, ale skoro rusofilowie ciągle to robią to uznałem że potrzeba przeciwwagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
astr72 Kosovo je srpsko, srpsko ostace! 03.04.08, 20:51 rav107 napisał: > Koniec serbskiego ucisku!!! Życzmy powodzenia nowemy państwu na > mapie Europy!!! Życzycie "wy" czyli kto? Ty z kolegami spod bloku? :)))) Za Kosovo Metohiju Srbin glavu dace, Kosovo je srpsko, srpsko ostace! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kocobo je cpncko! 04.04.08, 12:41 astr72 napisał: > rav107 napisał: > > > Koniec serbskiego ucisku!!! Życzmy powodzenia nowemy państwu na > > mapie Europy!!! > >Życzycie "wy" czyli kto? Ty z kolegami spod bloku? :)))) > > Za Kosovo Metohiju Srbin glavu dace, Kosovo je srpsko, srpsko ostace! "rav107" napisal "my". Albowiem jest ich dwoch- on i jego brzuch! A sie zdziwi i polknie zabe, jak sie zacznie teraz checa z raportem b. prokurator z Hagi, "La puttany" Carli del Ponte. Wiedziala o wycinaniu zywym serbskim jencom przez Albanczykow zywych organow- dlaczego milczala az do czasu ogloszenia Zaleznosci Kosowa od USA? A jezeli baba (napewno nie mozna jej oskarzyc o sympatie do serbow, przeciwnie) fantazjuje- to fantazjowala tez w Trybunale, czyli caly ten Trybunal tio byla jedna wielka hucpa, kit i propaganda, na ktora sie duzo osob dalo zwabic! Ajmo SRBIJA! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 skoro tak popierasz wlasnosc terytorialna Serbii 02.04.08, 14:56 to zacznij protestowac takze przeciwko: 1) zagarnieciu Tybetu przez Chinczykow 2) zagarniecie Czeczeni przez kacapobolszewikow Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 16:13 gekon1979 napisał: > to zacznij protestowac takze przeciwko: > 1) zagarnieciu Tybetu przez Chinczykow > 2) zagarniecie Czeczeni przez kacapobolszewikow Tybet Chinczycy zajeli przed wiekami, potem Chiny zajeli europejczycy, potem Chiny znowu zajely Tybet. Ja Cie poprosze o pomoc, zebys Ty zajal sie Tybetem, a ja skoncentruje sie na Serbii i na oprawcach serbskich jencow, OK? A miedzy nami Chiny sa mi potrzebne, bo mi pomagaja. Pomoc bym przyjal od samego diabla (ale nie od Busha!). Czeczenia czy w ogole Kaukaz nie byl zajety przez "kacapobolszewikow" jak to ladnie wyraziles, tylko przez armie rosyjska, za czasow o ile pamietam Katarzyny Wielkiej (ktora mial przyjemnosc- albo i nie bo pod przymusem- bzykac polski krol Stanislaw). A wczesniej to na Kaukazie rozne armie bywaly, wiec dlaczego nagle Ci sie nie podoba ta ostatnia? Czeczenia jest terytorium rosyjskim, od dawna. Co ma tam do roboty pan Bush, odpowiedz mi Ty, jezeli wiesz. Zgadne- znowu nafta? I podobnie jak w przypadku Chin Rosja jest mi potrzebna dla pomocy Serbii. Jezeli z pomoca slowianskiej siostrze by wyruszyla Polska, nie potrzebowalbym Rosji. Teraz odpowiedz szczerze: jezeli gorale nagle oglosza niezaleznosc Zakopanego i zabiora Polsce Krakow, zas Wawel podaruja np. Mongolom- to co? Moze Ty bys im kierpce nosil, ale ja bym sie jednak bil. Tak jak Serbia to czynila w obronie swojej kolebki! A na wojnie jak to na wojnie, jak mawiaja sprzymierzency z NATO, Francuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 16:31 Tybet zajeli Chinczycy przed wiekami?? A zdajesz sobie sprawe, ze przed wiekami to Tybet pozajmowal wielu sasiadow?? :)) nie tak myslalem...no ale ty masz swoja kacapska, panslawistyczna wizje swiata, ktora ci sie zaostrza z kazdym wypitym lykiem samogonu Chiny maja gowno a nie prawo do Tybetu, tak samo jak albanczycy do Kosowa, a kacapy do czeczeni Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:59 gekon1979 napisał: > Tybet zajeli Chinczycy przed wiekami?? A zdajesz sobie sprawe, ze przed wiekami > to Tybet pozajmowal wielu sasiadow?? :)) No widzisz, nosil wilk razy kilka... Dzieki Ci za wypowiedz, przyznales mi chociaz racje, ze Sziptary maja kuku do Kosowa! dzieki! Ale jak mnie mogles zlokalizowac, ze uwielbiam samogon? Rzeczywiscie, smakosz jestem i wole go od whisky. No, burbonik jeszcze przejdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:01 a jaguar to tata - nic nie jest wyklute w kamieniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:07 Chin nikt nie zajął, bo to jest niemożliwe. Raz i na krótko Czyngiz Chan uzależnił od siebie północną część Chin i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Kosowo to Serbia!!! 02.04.08, 17:08 piszesz ze tybet sie nalezy chinczykom bo zajeli go przed wiekami to samo z czeczenia ktora nalezy do rosji - za pare wiekow o kosowie bedzie sie mowic ze pare wiekow temu uzyskalo niepodleglosc. W zasadzie ze swoja "historyczna interpretacja tybetu i czeczeni powinnienes sie pogodzic z faktem ze Kosowo jest niepodlegle, a to ze sobie podskakujesz a podskakuj sobie ptysiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 02.04.08, 22:29 gekon1979 napisał o protestach. Czy beda to protesty przeciwko wycinaniu organow z zywych dostawcow czesci zamiennych? Odpowiedz Link Zgłoś
moskalozerca pies lawrow może szczekać 02.04.08, 14:07 histaoria idzie dalej. bardzo zabawne są te moskalskie utyskiwania na żeczywistość Иоан Барклай писал о московитах: «Это — народ, рожденный для рабства, и свирепо относится ко всякому проявлению свободы, они кротки, если угнетены, и не отказываются от ига…» Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: pies lawrow może szczekać 02.04.08, 15:05 Zabawna jest "zeczywista" pisownia w twoim wykonaniu. Zabawna jest tez twoja ocena sytuacji. No coz, ty sie "zabawiaj" (tylko uwazaj, zeby ci lapka nie uschla!) a mocarstwa ida dalej. Nawet, gdy one szczekaja, to ty zalosnie popiskujesz, niewolniku. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie sądziłem,ze ucieszy mnie prawo weta Rosji 02.04.08, 14:56 Nigdy w zyciu nie podejrzewałem,że ucieszy mnie fakt, iz Rosja ma w Radzie Bezpieczeństwa prawo weta. Odpowiedz Link Zgłoś
warmi2 Re: Nie sądziłem,ze ucieszy mnie prawo weta Rosji 02.04.08, 15:22 Starzejesz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Nie sądziłem,ze ucieszy mnie prawo weta Rosji 02.04.08, 17:05 Odbierze się. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Nie sądziłem,ze ucieszy mnie prawo weta Rosji 02.04.08, 18:10 zigzaur napisał: > Odbierze się. No dobrze. Ale skad ludzi na to wezmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
moskalozerca szkoda mi Serbów 02.04.08, 16:11 to niesprawiedliwe co się dzieje z Kosowem, ale tak już się dzieje jak ma się za sojuszników kacapów. Sprzedali was królikuw leśnych za grosze strasznemu zachodowi Начнем с великого физиолога Павлова. Пусть адептов русскости, не радует его исконо-сермяжная фамилия. Даже среди плесени, могут прорастать фиалки. Да и не на кухне, а в своей Нобелевской речи, ученый сказал буквально следующее: «Вообще, я должен высказать свой печальный взгляд на русского человека. Русский человек имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действительностью, а со словами». Odpowiedz Link Zgłoś
rosjanki Re: szkoda mi Serbów 02.04.08, 16:25 moskalozerca napisał: > to niesprawiedliwe co się dzieje z Kosowem, ale tak już się dzieje > jak ma się za sojuszników kacapów. Sprzedali was królikuw leśnych za > grosze strasznemu zachodowi > > > Начнем с вели > кого физиоло& > #1075;а Павлова. Пу > сть адептов р **************************** W slowie “królikuw” przed W powinno sie pisac Ó - tzn. królików. Nie mówię już o bykach których narobileś w tekstu rosyjskim. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: szkoda mi Serbów 02.04.08, 16:33 spadaj na pobocze gdzie twoje miejsce bolszewiku Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: szkoda mi Serbów 02.04.08, 20:13 Gekon, czy Twoim zdaniem każdy kto popiera Rosjan to bolszewik? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kocobo je cpncko! 02.04.08, 18:14 rosjanki napisał: > moskalozerca napisał: "Sprzedali was królikuw leśnych" > W slowie “królikuw” przed W powinno sie pisac Ó - tzn. królików. Nie mówię już o bykach których narobileś w tekstu rosyjskim. Zdrastje druzhok! "w >tekscie< rosyjskim". Inace vsjo pravilno. Spasibo za poddierzhku. Paka! Kralik. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbior_4 Re: moskalożerca 02.04.08, 19:28 Nie ma sie czym podniecać, na forach grasują wypierdki z 3ciej lub 4tej klasy rosnąc w swym mniemaniu na światowych polityków, a to po prostu głupie, że az boli, historii nie zna, żadnej książki to to nie przeczytało, później wyrastają z tego macierewicze, zboczeni psychicznie z upośledzeniem umysłowym wrodzonym po mamusiach pijaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: moskalożerca 02.04.08, 19:44 rozbior_4 napisała: > Nie ma sie czym podniecać, na forach grasują wypierdki z 3ciej lub > 4tej klasy rosnąc w swym mniemaniu na światowych polityków, a to po prostu głupie, że az boli, historii nie zna, żadnej książki to to > nie przeczytało, później wyrastają z tego macierewicze, zboczeni > psychicznie z upośledzeniem umysłowym wrodzonym po mamusiach > pijaczkach. Molto bello e bene trovato! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kocobo je cpncko! 02.04.08, 17:00 moskalozerca napisał: > to niesprawiedliwe co się dzieje z Kosowem, ale tak już się dzieje > jak ma się za sojuszników kacapów. Sprzedali was królikow leśnych za grosze strasznemu zachodowi > >No, to ja nie bardzo ponimajem co ty do mienia szprechasz? A kto jeszcze chcial pomagac Serbii? Moze Polska albo jej obecny kumpel Niemcy? Przypominam, ze Rosja pomogla Balkanom przeciwko niewoli tureckiej. W wojnie 1862 roku wyruszyl na pomoc Serbii batalion ochotnikow rosyjskich. Wielu zginelo w wojnie o cudza wolnosc. Sowieci pomogli Jugoslawii w dobiciu potwora hitlerowskiego. W 1999 batalion rosyjskich czolgow, a nie innych po brawurowym marszu z Bosni noca, zajal lotnisko w Prisztinie. Niestety, kretyn byl u wladzy w Rosji (Jelcyn) i nie wykorzystal sukcesu. W czasie bombardowan natowskich Serbii w 1999 w Rosji, a nie w Polsce widzialem napisy na murach "Serbii nashi bratya". Dlaczego nie widzialem takich napisow w Polsce? Bo Polacy kochaja USA, a raczej jej srodki platnicze bardziej niz honor! Nikt inny, tylko Rosja chciala kupic serbski NIS (firma nafciarska). Sprzedaje sie temu, kto chce kupic, prawda? Czy moze sie myle, ze Polska tez chciala kupic? Rosja wyszla na prosta i zajmie pozycje mocarstwa. USA powoli pograzaja sie w degrengoladzie, m in z powodu narkotykow. W Rosji nie balem sie chodzic noca, a w USA balem sie. Ktos tu (nie Ty) ladnie sie rozpisywal, jak to NATO pomoglo biednym wypedzanym Albanczykom w Kosowie. Pytanie: a kto bombardowal Chorwacje, gdy ci wypedzali 200 tys Serbow od pokolen zyjacych w Krajinie?! Ludzie do dzisiaj nie moga wrocic do swoich domow, podczas gdy Albanczycy wrocili. Jasne, podwojna moralnosc. Ale czasem sprawiedliwosc dziala, jak to sie stalo w przypadku Chorwacji. Nagle, przed okolo 2 laty jej akces do Unii zostal zablokowany. Dopoki serbscy uchodzcy nie dostana pozwolenia i warunkow do powrotu, dopoki nie beda osadzeni chorwaccy zbrodniarze wojenni- nie ma Unii!!! I podobnie bedzie z albanskimi zbrodniarzami wojennymi. Winni wycinania i sprzedarzy narzadow zywych ludzi musza byc ukarani! Serbow nie musisz zalowac. Badz tylko sprawiedliwy i stosuj rowna miare do wszystkich. W wojnie, i to domowej nie ma swietych i lajdakow. Kazdych jest po trochu. Niestety, wiele tu obecnych mlodych ludzi jest bardzo zdecydowanie pewnych swoich racji, ktore nabyli czytajac prase, albo patrzac w TV, a nie chca wysluchac i drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 17:17 zapomnial pan dodac ze w ramach przyjazni Rosjanie zainstalowali tam system komunistyczny ktory kazdy polubil.... swoja droga dlaczego Serb dla mnie ma byc bratem? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 18:28 shoovar napisał: zapomnial pan dodac ze w ramach przyjazni Rosjanie zainstalowali tam system komunistyczny ktory kazdy polubil.... > swoja droga dlaczego Serb dla mnie ma byc bratem? Masz racje. Jugoslowianie po prostu kochali komunizm, bo sie im zylo z nim wspaniale. A dlaczego ja mam sie obrazac na cos, co funkcjonuje? Tylko dlatego, ze sie nazywalo komunizm? No to nazwijmy to dla swietego spokoju "TITOIZM", jak juz musza byc jakies -izmy. tak miedzy nami, ten "komunizm" w Jugoslawii to mial tyle wspolnego z nauka Marksa, co Koreanska Republika Ludowo-Demokratyczna z demokracja.. Odpowiedz na drugie pytanie: Serb jest dla Ciebie bratem z przyczyn genetycznych. Polacy tez naleza do Slowian, czy tego ktos chce, czy nie. No, ale jezeli Ty masz babcie (albo dziadka) Turczynke, Madziarke albo Niemke, to sorki, Slowianinem rzeczywiscie nie jestes. Ale Germanem, albo Anglosasem, czy tez Frankiem- pewnie tez nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbior_4 Re: Fakt dlaczego padlina ma być Serbów 02.04.08, 19:30 bratem, scierwo to ścierwo, do utylizacji, lub hienom na pociechę. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 20:15 Shoovar, poczytaj trochę na temat zdrady ruchu czetnickiego przez Amerów i Anglików oraz o konflikcie Stalina z Tito, wtedy wypowiesz się bardziej rozsądnie Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 17:21 swoja droga jak piszesz ze kosowo jest rdzenna kolebka serbii to czym jest serbia? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 18:32 shoovar napisał: swoja droga jak piszesz ze Kosowo jest rdzenna kolebka Serbii to > czym jest Serbia? Nie wymagaj odpowiedzi na pytania retoryczne. Jezeli gniezno uwaza sie za kolebke polski, czym jest polska? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 20:18 Shoovar, a słyszałeś Ty aby o państwie Raszka? Odpowiedz Link Zgłoś
moskalozerca Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 18:17 rosjanie kochają Serbów tak samo jak kochają Koreę, Kubę, Palestynę i Białoruś. Kochają te kraje bo one są w sporze z zachodem. a pederacja rosyjska jest pierwszym komu zależy na niepodległości Kosowa, sprzedali was za wolną rękę w Abchazii i Osetii. A wy kupujecie się na napisy na rosyjskich murach i żałosne pomrukiwania rosyjskich poityków. Taka to jest przyjaźń z kacapami Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 18:37 moskalozerca napisał: "sprzedali was za wolną rękę w Abchazii i Osetii. A wy > kupujecie się na napisy na rosyjskich murach i żałosne pomrukiwania rosyjskich poLityków. Taka to jest przyjaźń z kacapami Oczywiscie, a Ty myslales, ze w zyciu jest cokolwiek za darmo? W polityce nie ma nic za darmo, nawet amerykanskiej przyjazni. Dlatego sprzedalismy tanio NIS (Naftova Industrija Srbije), bo i tak nikt nie chcial kupic. Ale szmal za tranzyt bedzie realny! Co do pomrukow. Rozumiem Twoja frustracje. Kazdy chce byc kochany, a nie tylko kapcie nosic, jak nie jednemu, to drugiemu, przy czym obydwaj maja kogosia w djupie i wiz wymagaja. Oburzenia godne! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 20:20 Spokojnie, eurokołchoz i tak zniszczy się od środka, i nawet wujcio zza kałuży nie musi się do tego dokładać Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Nie ujadać, bo was wykopią z ONZ i G8 02.04.08, 16:57 Nauczcie się wreszcie siedzieć cicho. A jak nie, to zostaniecie nauczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Rosja wspolzalozyciel ONZ i sponsor G8 02.04.08, 17:14 jednym slowem prawdziwe mocarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Rosja wspolzalozyciel ONZ i sponsor G8 02.04.08, 17:25 Proszę o następny dowcip! ONZ wywodzi się od "Karty Atlantyckiej" czyli układu podpisanego na pokładzie pancernika "Prince of Wales" przez USA i Wielką Brytanię. Inne kraje, które przystąpiły, były sojusznikami USA i Wielkiej Brytanii. Mocarstwo w łapciach i walonkach, przymierające głodem, tępione alkoholem, hivem i syfilisem. Wot, dierżawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Re: Rosja wspolzalozyciel ONZ i sponsor G8 02.04.08, 17:30 zigzaur napisał: > Proszę o następny dowcip! > > ONZ wywodzi się od "Karty Atlantyckiej" czyli układu podpisanego na pokładzie > pancernika "Prince of Wales" przez USA i Wielką Brytanię. Inne kraje, które > przystąpiły, były sojusznikami USA i Wielkiej Brytanii. > Chiny byly sojusznikem ZSRR a teraz Rosji > Mocarstwo w łapciach i walonkach, przymierające głodem, tępione alkoholem, hive > m > i syfilisem. Wot, dierżawa. masz na mysli Polska-B? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Nie ujadać, bo was wykopią z ONZ i G8 02.04.08, 18:41 zigzaur napisał: > Nauczcie się wreszcie siedzieć cicho. > A jak nie, to zostaniecie nauczeni. Pardon, a do kogo to, mon ami? Tez uwazam, ze powinni siedziec cicho! PS. Ja o amerach, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Nie ujadać, bo was wykopią z ONZ i G8 02.04.08, 20:05 Rosjan nie tacy chcieli uczyć, i zawsze przegrywali. Napoleon, Hitler i inne szajki. A wyjdzie na to, że jak Przywódcy Rosyjscy (celowo przez duże P) zamkną Europie kurek z ropą i gazem, to Europa na kolanach będzie jęczeć pod Moskwą, jak Henryk w Canossie. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Nie ujadać, bo was wykopią z ONZ i G8 02.04.08, 21:09 j23plpol napisał: > Rosjan nie tacy chcieli uczyć, i zawsze przegrywali. Napoleon, > Hitler i inne szajki. A wyjdzie na to, że jak Przywódcy Rosyjscy > (celowo przez duże P) zamkną Europie kurek z ropą i gazem, to Europa na kolanach będzie jęczeć pod Moskwą, jak Henryk w Canossie. A co bedzie jak np. pani Angelica odstawi Lady Godiwe? Tego chyba nawet i dla mnie byloby za wiele?! PS. Zdravo BRATE! Tu sam! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 17:22 Też nigdy nie sądziłem ze w jakiejkolwiek sprawie poprę Kacapów,ale Miloszewiczowipani Carla Ponti nie udowodniła niczego,Jugosławi nie dało się przełknąć w całości to robi się to po kawałku żeby ją "sprywatyzować".jak Polskę... Kto tego nie widzi to nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 17:29 lewak to osobnik o dwóch lewych rękach i dorabiający do tego ideologię funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 17:34 abhaod napisał: > > lewak to osobnik o dwóch lewych rękach i dorabiający do tego ideologię > funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Nieżle się scharakteryzowałeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 17:45 abhaod napisał: > a lekcje już odrobiłeś ? A tak konkretnie a nie wdziękach Maryni mędrcze to masz coś do powiedzenia?Bardzo wątpię "intelektualisto" od epitetów...to też nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 17:52 szkoda czasu na dyskusję z tobą www.unic.un.org.pl/jugoslawia/index.php?id=glowna Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 18:00 abhaod napisał: > > szkoda czasu na dyskusję z tobą > www.unic.un.org.pl/jugoslawia/index.php?id=glowna "Dyskusję"?Wysoko się cenisz swoją indolencję ignorancie.. Czuj się dobrze mędrcze.... i najlepiej nie odzywaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 18:03 tutaj jest jeden na twoim poziomie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=77754021&a=77774416 Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 18:04 Bo milczenie jest złotem...zapomniałeś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 18:08 Dzindzić, Politkowska, Litwinienko wiedzą o tym najlepiej.... serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34222,297656.html Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 18:45 kosa44 napisał: > abhaod napisał: > > > a lekcje już odrobiłeś ? > A tak konkretnie a nie wdziękach Maryni mędrcze to masz > coś do powiedzenia?Bardzo wątpię "intelektualisto" > od epitetów...to też nie moja wina Nie odpowiadaj trollowi. Nie tylko glupol ale i tchorz. Prosilem go o kontakt w Berlinie, gdzie chce z nim podyskutowac, jak Slowianin z volksdojczem, ale uciekl spocony... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ławrow: Nie wpuścimy .... 02.04.08, 18:54 a ty psie dalej wyjesz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 18:16 Wyszło na toże nie dostaniesz premii głupku.. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Kosa44 prośba 02.04.08, 20:01 Abhaod, zwany odhodem, ma tu szlaban. Nie dyskutuje się z nim, bo to poniżej poziomu. facet jest zerem. z zerami się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kosa44 prośba 02.04.08, 21:11 j23plpol napisał: > Abhaod, zwany odhodem, ma tu szlaban. Nie dyskutuje się z nim, bo to > poniżej poziomu. facet jest zerem. z zerami się nie rozmawia. Kajam sie bracie, juz nie bede sie ponizal. Ja mu tylko chcialem wytlumaczyc etykiete. Jak Slowianin folksdojczowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Kosa44 prośba 02.04.08, 21:18 co tam psy znowu knujecie funny.coven.vmh.net/jokes/erewan.html Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 Radek Sikorski o islamistach Kosowa w Senacie 02.04.08, 18:21 wypowiedź Radka Sikorskiego z 29.05.2007: Moja refleksja na ten temat, o której przekazanie wyżej prosiłbym pana ministra, jest taka, że przyłożyliśmy do Kosowa wzór z Bośni, gdzie Serbowie byli agresorami, a biedni muzułmanie się bronili, który do Kosowa nie pasuje. Byłem dwa lata temu w Kosowie i tam są w miasteczkach całe dzielnice wypalonych domów serbskich i nowe, złocone meczety wybudowane za wahhabickie, saudyjskie pieniądze. I moje pierwsze pytanie jest takie: czy ktoś w ogóle monitoruje naturę kosowskiego islamu i tego typu inwestycje? Moje drugie pytanie jest następujące: jakie są gwarancje, że te wspaniałe zabytki chrześcijańskiej historii, które tam są enklawami serbskimi, w jakimś momencie nie zostaną zniszczone, że one będą bronione? I wreszcie trzecie pytanie: czy nasi żołnierze mają tam - wiem, że może powinienem do siebie je skierować, ale po prostu tego nie wiem - prawo użycia broni, aby nie doszło do incydentów, takich jak te, gdzie wojska niemieckie nie obroniły Serbów i klasztorów, gdy doszło do zajść trzy lata temu bodajże w marcu? Nie chciałbym, abyśmy doznali takiego wstydu, że nasi żołnierze nie mają prawa do użycia broni w obronie ludzi, których bezpieczeństwo im powierzyliśmy. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaalbania niech zyje wolna kosova.wolna albanska kosova 02.04.08, 18:30 i co z tego??? kogo to obchodzi ??? najwazniejsze mocarstwa swiata powoli mianuja sowich ambasadorow, przedstawiciele kosovi sa zaproszeni w roznych organizacjach, na przelomie maja/czerwca kosova zostaje czlonkeim fifa i uefa, ciekaw jestem co zrobia rosjanie jesli losuje kosove w swojej grupie ??? czy a swoich braci z serbii oddadza walkowe??:)) i niech serbia trzma z rosja, oby tak dalej, ten kraj idzie ku gorszemu, a serbowie niech glosuja na milosevicia,arkana,karadzicia,mladicia, to ich bohaterowie wkrotce vojvodina powinna sie domagac wolnosci, to ostatni region okupowani przez serbow, Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kocobo je cpncko! 02.04.08, 18:53 wielkaalbania napisał: > i co z tego??? Ty znowu tutaj? Miales wziac sie do roboty, a nie wlazic meczycielu owieczek na to forum gdzie zanieczyszczasz polski jezyk! Bierz sie ostro do roboty, bo zima idzie, a ja pieniedzy na twoje wymysly nie dam! I EU nie da! I owcopiewco, skoro ja pisze imie twojego narodu zlodziei i rabusiow wielka litera, to wymagam tego samego od ciebie. Po polsku piszemy: Albania i Serbia. Czy budala zrozumiala? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 19:52 Króliku, błagam Cię tylko o jedno, o ignorowanie odhoda Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Kocobo je cpncko! 02.04.08, 21:13 j23plpol napisał: > Króliku, błagam Cię tylko o jedno, o ignorowanie odhoda ROZUMEM! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol wielkalabania znowu 02.04.08, 19:51 Indie, Rosja, Chiny - faktycznie najważniejsze mocarstwa świata mianują swoich ambasadorów, śmiech na sali. Vojvodina okupowana przez Serbów? Ty chcesz historię pisać na nowo, sziptarzyno? Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Rosja a jej prawo do obecnosc w RB i ONZ 02.04.08, 18:39 Tak na marginesie, rzucam publiczne pytanie. Czy Rosja moze uwazac sie za legalnego czlonka RB skoro nigdy do niego nie zostala przyjeta. O ile sobie przypominam, objela to stanowisko po nieborszczyku CCCP. A sam CCCP byl ZWIAZKIEM REPUBLIK - a nie sama Rosja. Dlaczego zatem, zamiast Rosji, tego stanowiska w Radzie Bezpieczenstwa nie objela np. Ukraina. Ze wzgledu na rozmiar? Czyzby w panstwie rownych dyskryminowano. Skoro pozycja rosji w ONZ i RB jest tak dyskusyjna, nie sadze by mogla ona sama pouczac innych potencjalnych chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Rosja a jej prawo do obecnosc w RB i ONZ 02.04.08, 18:55 pentagon8 napisała: A ty to co? Ambasador Polski, pani Phatyga, ze wypadasz z takimi glupotami? "Pozycja Rosji dyskusyjna"? Nawet caczor by takiej glupoty nie wymyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Rosja a jej ''prawa'' 02.04.08, 19:08 Uzurpatorzy tlumacza sie zawsze tak samo. Dlaczego miejsca w RB nie dostal np. Kazachstan lub wazna strategicznie Ukraina, ktore potencjalem i mozliwosciami gospodarczymi przewyzszaja Was do tej pory: :):):). A Furianci i alkocholicy tacy jak tow. Lawrow bredza o ''bezprawiu'', gdy tymczasem mamy kolejnego kandydata na miejsce w ONZ - Czeczenie. No bo, skoro Abchazja ''ma prawo'', to dlaczego nie samoswiadomi Czeczeni. A poza tym jakie prawo ma Rosja by pouczac innych. Nie jest nawet prawowitym czlonkiem RB, nie wspominajac o G8 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Rosja a jej ''prawa'' 02.04.08, 19:32 pentagon8 napisała: > Uzurpatorzy tlumacza sie zawsze tak samo. Dlaczego miejsca w RB nie dostal np. Kazachstan lub wazna strategicznie Ukraina, ktore > potencjalem i mozliwosciami gospodarczymi przewyzszaja Was do tej > pory: Dlaczego? Poczytaj historie ONZ-u. A propos: czy ty masz problem z "alkoCHolem"? Wyglada na to, ze i owszem. Przy okazji- poczytaj polska gramatyke. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkaalbania rozpacz serbow to cos pieknego :)))))))))) 02.04.08, 19:00 ciesze sie jak widze rozpacz serbow i tych ktorzy popieraja ich zbrodnie, stracili wszystko, przegrali wszystkie wojny ktore wywolali, slowenia powiedziala im wynocha, chorwacja wynocha,bosnia wynocha,macedonia wynocha, nawet czernogora, mimo ze referendum byl wazny gdyby 55% a nie 50+1 jak na calym swiecie, nawet czarnogorcy nie chcileli zyc z tymi przestepcami ktorzy pozabijali wszedzie, cale szczescie za my tez oddalismy im, tak jak nauczono nas, krew za krew, bez przebaczenia, vendeta !!! cos wspanialego ich minister spraw zagranicznych jak gowniarz byl w posiedzeniu przed kilkoma dniami, nato czy nie wiem co, a tam byl tez thaci, i powiedzial ze serbia chce do nato, nie maja jaj, nato to ich wrog a jednak chca tam, lepiej do rosji jechac i nauczyc sie jak wodke pic, albo do chinczykow tam do nich, bo ambasada chinska w belgradzie dostala w leb :)) za ile sprzedali bohatera-milosevicia ?:)))) a potem sie pozabijali wzajemnie,dziendzic,arkan itd :)))) wygralismy takkkkkkkkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Kocobo je cpncko! 02.04.08, 19:30 wielkaalbania napisał: "ciesze sie jak widze rozpacz serbow" A gdzie ty widzisz te rozpacz, meczycielu owiec? Sziptar z woza, Serbowi lzej! Nie znasz tego przyslowia? Co by z wami byly za cyrki, gdyby was bylo 30% ludnosci i wszyscy na socjalu?! A tak spoko, idz tyraj a nie czekaj na manne z nieba EU! Co ty wiesz przesladowco koz o Czarnogorze? Bardzo mili ludzie i byli na naszych serbskich demonstracjach i to w strojach narodowych! I oni sie obawiaja, ze ty i amer ukradna im ziemie w Ulcinju! Slowenia? w prawie napisane, ze Sziptarom i Bosniakom prawa pobytu sie nie daje. Nawet Cyganie je maja, ale zlodziei koz sie nie wpuszcza. Bosnia? tez sie boja, ze im ziemie ukradniecie. Macedonia? szczesliwi, ze dostali pomoc USA, bo i tam zaczeliscie krasc. Na szczescie, dlugie lapy przetracono! Jedynie w Serbii was lubia, bo krecicie dobre lody. "bez przebaczenia, vendeta"- no ladnie. Dobry los czeka amerow, gdy was zostawia! Ale slowo sie pisze "vendetta"- rozumiem, ze do szkoly nie chodziles i robisz bledy. Serbski Min. Spraw Zagr. slusznie zauwazyl, ze Serbia moglaby wejsc do NATO. A dlaczego nie? Tylko krowa jak nazra, to idzie dalej, a madry czlowiek umie zmieniac zdanie. A lepiej miec 5% w dobry business niz 100 % w zly business. Ty np. masz siostre w zly byznes, bo w nim konkurencja jest za duza! Chinska ambasada "dostala w leb" z rozmyslem. Takich faktow sie nie rozglasza i dlatego pasterzu kaczek masz prawo o tym nie wiedziec. A co ma do tutejszej dyskusji Dzindzic i Arkan? Czyzby "sny o potedze" ci spac w nocy nie dawaly? "wygralismy"- a co konkretnie wygrales? Bo do noszenia kapci wujowi Samowi to jest duza konkurencja, ty jestes na samym dole? A teraz badz mezczyzna i idz do pracy. Polecam fabryke akumulatorow w Kosowskiej Mitrowicy. Bardzo mila praca, tylko po haborach mozna oberwac. Amer od ciebie nic nie kupi. Oni nawet wode maja swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol ADMIN 02.04.08, 19:56 Admin, szerzenie nienawiści rasowej jest sprzeczne z regulaminem tego forum, admin ACT! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: ADMIN 02.04.08, 20:11 przyganiał kocioł garnkowi :))) www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rozbior_4 Re: idiański półdu..ek z za krzaka 02.04.08, 19:16 jak to ktoś ładnie określił, tworzy mity w przymierzu z amerykańskim i niemieckim bandytą. A Kosowo i tak będzie wolne od islamskiej padliny. Serbio nie daj się okrzyk z pierwszej wojny swiatowej, ciągle aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod prawdziwie serbskie argumenty :) 02.04.08, 19:22 www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: prawdziwie serbskie argumenty :) 02.04.08, 19:34 abhaod: kicaj TCHORZU stad! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: prawdziwie serbskie argumenty :) 02.04.08, 19:35 www.allthingsbeautiful.com/all_things_beautiful/images/milosevic.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Obiecałeś sobie napisać to 1000 razy ? 04.04.08, 12:44 dr_schab napisał: To bym napisal i wlasna krwia i 100000 razy, aby tylko Serbia wyszla na prosta. Ale ty byly Slowianinie, teraz "Europejczyku" (chociaz dotowany) tego nie zrozumiesz! Wiec liz sobie spokojnie plecy amerykanskie i uszy niemieckie i milcz, bo tu tworzy sie historia! Odpowiedz Link Zgłoś
linnvv Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 22:16 Ruscy niech sie walą, to nie ich region. Europa należy do UE. Rosja niech się lepiej zajmie sprawą Syberii bo jeszcze parę ładnych lat i Chińczycy ją po cichu skolonizują. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 22:21 linnvv napisał: Ruscy niech sie walą, to nie ich region. Europa należy do UE. Rosja niech się lepiej zajmie sprawą Syberii bo jeszcze parę ładnych lat i Chińczycy ją po cichu skolonizują. Sam sie wal europejczyku. I bierz sie do roboty, bo na razie EU do ciebie doplaca! Odpowiedz Link Zgłoś
linnvv Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 22:27 sam wal sie polaku, pracuje ku chwale europy przez wlasna edukacje Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 22:33 linnvv napisał: > sam wal sie polaku, pracuje ku chwale europy przez wlasna edukacje Watpliwa przyjemnosc walenia pozostawiam tobie. Mowi sie "ku chwale ojczyzny" bucu zielony! dziekuje za mila inwektywe! Przyjemnie jak czlowieka nazwa "Polakiem" a nie np. euro-palantem! A teraz sie bujaj, tu sie odbywaja wazne sprawy i dyskutujemy Kosowo a nie twoje problemy z masturbacja "ku chwale europy".. Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 02.04.08, 22:51 Jakoś marnie Cię eurokołchoz edukuje, linvv, że nie umiesz myśleć i wyciągać wniosków. Pewnie uczysz się z książek geremka Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Ławrow: Nie wpuścimy Kosowa do ONZ 03.04.08, 08:21 Do "linvv": I jeszcze ci dodam samo-walacy sie polaczku pryszczaty, ze cos ci ta nauka "ku chwale" nie wychodzi. W Europie nie nienawidzi sie jakiejs nacji tylko dlatego ze jest. I w Europie Rosje sie kocha i troche sie jej boi. A Polske olewaja jak moga, przez takich samo-walacych bucow jak ty i ich rydzkowe wymysly rodem z XIX w. Ty jestes taki europejczyk, jak pornol to milosc! Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 02.04.08, 22:40 W Bukareszcie Lawrow zapyta o wycinanie zywych narzadow zywym jencom wojennym. Ciekaw jestem odpowiedzi politykow z NATO. Skoro prokuratura w Hadze wiedziala o procederze, wiedzieli i oni. Teraz ci, co krzyczeli o szlachetnych, biednych i ciemiezonych Albanczykach jezyki beda sobie gryzli! A ktore to, napewno nie biedne panstwo, kupowalo organy (dla ulatwienia dodam, ze kupuje je i z Indiii i Bangladeszu, ale stamtad towar idzie "dobrowolnie")? A dlaczego to wlasnie przedstawiciel Polski nie poruszyl tej brudnej sprawy?! Przedstawiciel postepowej demokracji umacniajacej pokoj i w Iraku i w Afganistanie! Czyzby bal sie narazic nowemu kumplowi- wujowi Samowi?! Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol Re: Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 02.04.08, 22:57 Herr Thuske ma stolicę w Brukseli, więc jak mógłby? Zresztą Thuske nie ma pojęcia o wydarzeniach na świecie, przecież to historyk, a jak wiadomo historycy w Polsce uczą się ze źródeł unijnych i amerskich, więc mają wizję świata rodem z CNN Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 03.04.08, 17:28 widzę chłopcy, że sami się w piaskownicy bawicie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 03.04.08, 21:20 To ze jestes nieletnia nie pomoze ci dziewuszko! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Lawrow: Nie wpuscimy Kosowa do ONZ 04.04.08, 02:37 Dobre i to! Mam nadzieje, ze Rosja zrobi cos wiecej dla Serbii, bo to co dzieje sie z Kosowem,to nic wiecej tylko wstyd dla calego cywilizowanego swiata. Jak moze spolecznosc miedzynarodowa uznac zlodzieja, ktory wszedl tylnymi drzwiami za prawowitego gospodarza?! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Lawrow: Nie wpuscimy Kosowa do ONZ 04.04.08, 17:24 a ty tak piszesz żeby coś zapiskać, czy ci smutno samemu ? społeczność międzynarodowa ukarała bandytów napadających i mordujących ustawicznie sąsiadów farm1.static.flickr.com/77/188163350_c74d3d071d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: abhaod 05.04.08, 02:25 abhaod napisał: > a ty tak piszesz żeby coś zapiskać, czy ci smutno samemu ? społeczność > międzynarodowa ukarała bandytów napadających i mordujących ustawicznie sąsiadów > farm1.static.flickr.com/77/188163350_c74d3d071d.jpga Zalosny jestes. Czyzbyz bronil Albanczykow z Kosowa w imie Izraela, ktory zrobil dokladnie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 04.04.08, 10:28 mało, że swoją starą "kica", to przy okazji marzy o nieletnich Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 04.04.08, 12:47 abhaod napisała glupoty ponownie. Jestes namierzona! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Zbrodnia wojenna na jencach serbskich 04.04.08, 17:21 namierzyć to sobie możesz szparę swojej starej przy kicaniu, albo łeb twojego kundla j23plpol łopatką, podczas waszych zabaw w serbskiej piaskownicy autsch.de/showfile.php?filepk=10443 Odpowiedz Link Zgłoś