gregory701 08.04.08, 22:30 Powiesić sku..synów ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_schab "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 08.04.08, 22:32 Jeden ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Byc może miejscowa policja srała ze strachu bo się 09.04.08, 08:06 domyslała sprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Kalisz wygląda na tego "kreta" i to grubego.. 09.04.08, 10:39 i niech mi ktoś powie że w tym kraju jest prawo albo sprawiedliwość, prawo jest tylko dla wybranych, których jest mała garstka, reszta to nieważne bydło które każdy ma w d... . ale ludzie płacą potulnie podatki bo się wydaje........................... wystrzelać tą całą chołotę to bydło które udaje że pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother Re: Kalisz wygląda na tego "kreta" i to grubego.. 09.04.08, 12:19 dla Kalisza i jego kolesiów, zwykły człowiek, nawet zamozny jest tylko smieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Kalisz wygląda na tego "kreta" i to grubego.. 09.04.08, 13:42 Nawet Wyborowa idzie na latwizne i szuka winnego kozla ofiarnego. Chyba tylko po to, zeby oslonic bajzel panujacy w policji. soul.brother napisał: > dla Kalisza i jego kolesiów, zwykły człowiek, nawet zamozny jest tylko smieciem > . Odpowiedz Link Zgłoś
manhu 2 lata 2 lata 2 lata! 10.04.08, 14:42 2 lata 2 lata 2 lata! Tyle czasu jest wałkowana ta sprawa i jeszcze nikt nie zauważył, że to były 2 lata (!!!) porwania! Przecież to absolutnie niemożliwe, ileż czasu można negocjować z porywaczami. Kilka dni! Ewentualnie trochę dłużej jeśli ma być większa kasa, której rodzina może nie mieć, ale może zdobyć. I to jest podstawa, dużo ważniejsza niż kret. 2 lat nieudolnością policji się nie wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mahat1 Kalisz to nieudacznik 08.04.08, 22:36 Szczerze mowiac to nie wiem jak ten Narcyz SLD smie sie jeszcze wypowiadac. Jak byl szefem MSWIA to przeciez w ogole niczym nie rzadzil, jedynie puszyl sie w fotelu, korzystal z tamtejszego kucharza i podpisywal wszytko co mu przynoszono. Niczym nie rzadzil bo sie po prostu na niczym nie znal i nie zna,poza robieniem sceny z calej kraju dla swojego watpliwego krasomowstwa. Kalisz miej czlowieku honor i odejdz z polityki, co juz swego czasu zapowiadales i jaki zwykle nie zrealizowales. To byla taka Papuga na gnojowisku czy tez szambie MSWIA Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Kalisz to nieudacznik 08.04.08, 22:48 kto był kretem - Kto był, a nie kim był kret - Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kalisz to nieudacznik 09.04.08, 11:16 kwisniewski napisał: > kto był kretem - Kto był, a nie kim był kret - Kto był kretem, tego nie wiadomo, ale wiadomo, kto był kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Kalisz to nieudacznik 09.04.08, 11:55 kalisz to nie kret - to kret.n Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Kalisz to nieudacznik 08.04.08, 22:50 Dokladnie.Medrzec sie znalazl cholerny.Ma prosiak tupet i parcie na szklo. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kalisz to nieudacznik 09.04.08, 01:29 Prawda jest taka,że z wysokiego stołka nier widac matołka.a tych matołkoów za czasów AWS-u było nadmiar wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Kalisz to nieudacznik 08.04.08, 23:12 Kalisz jest bardzo doświadczonym prawnikiem, o wielkim dorobku. A kim ty jesteś? Czyżby Zbyszkiem Zero, ukrywającym się pod anonimowym nickiem, czyli kretem na forum GW i (w tej samej osobie) kretem w śledztwie Olewnika? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson [...] 08.04.08, 23:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Pe1 lecz sie czerwona swinio 09.04.08, 00:21 Aleś argument znalazł, prawie jak "miszcz dyktafon Ziobro". Kalisz ma parcie na szkło, co wie prawie każdy średnio rozsądny człowiek, choćtrochę interesujący się polityką, ale jego znajomość prawa i rozsądek też jest znany, ale nie wśród kiboli i ludzi o ich intelekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Pe1 lecz sie czerwona swinio 09.04.08, 01:31 samo parcie na szkło nie wystarcza.trzeba miec zaproszenie! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Pe1 lecz sie czerwona swinio 09.04.08, 11:25 teraz.k.wy napisała: > samo parcie na szkło nie wystarcza.trzeba miec zaproszenie! Bo jak nie, to pozostaje tylko parcie na stolec. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Kalisz to nieudacznik 09.04.08, 10:46 Ja wiem jedno.Winni tej zdrobni powinni tak samo cierpieć przez dwa lata jak ten niesczęśnik i zginąć taką samą smiercią.To by było sprawiedliwe.Jestem ponadto przekonana,że to nie wszyscy zabójcy i winni śmierci tego biednego chłopaka.Popieram rodzinę Olewników w swoim uporze.Bardzo sie z nimi solidaryzuję i strasznie im współczuję.Ale co z tego ,syna i brata nikt już im nie zwróci.Sama świadomość w jakich cierpieniach żył jest dla mnie nie do wytrzymania a co dopiero dla rodziny.Wszyscy odpowiedzialni za tą zbrodnię powinni ponieść zasłużoną karę.To tylko człowiek człowiekowi zgotuje taki los.Ludzie są okropni.Dlatego im więcej się ich poznaje tym bardziej kocham zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Kalisz to nieudacznik 09.04.08, 17:00 Kalisz to czlonek .... ekipy ktora udawala ze cos robi, czyms sie interesuje i na czyms jej zalezy. Czlonek ..... ekipy, ktora rownolegle do oficjalnego panstwa dogladala drugiego panstwa i troszczyla sie o to aby to drugie trwalo w imie interesow drugiego rzadu i drugiej rownoleglej rzeczywistosci. Rzeczywistosci feudalnej a nie demokratycznej. Policja rodem z tego drugiego panstwa do dzis bardziej sklonna jest wlepic mandat za zle parkowanie niz pomoc obywatelowi w sytuacji realnego zagrozenia zycia. Prezydenci tego drugiego panstwa mieli chore golenie ich dzieci zapadaly na pomrocznosc jasna. Kalisz to panstwo konstytuowal ... jak jeszcze kilku innych czlonkow. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Kalisz to ten kret, taki spasiony kret 08.04.08, 23:53 Najbardziej niudolny minister spraw wewnętrznych, no ale wiadomo - z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Bo to kret jelitowy jest 09.04.08, 00:02 Inaczej mówiąc - qpa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kalisz to ten kret, taki spasiony kret 09.04.08, 01:32 Pomyliłes sie "kret" to z PiSu Edgar gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Kalisz to nieudacznik 09.04.08, 09:39 A ja nie wiem, jakim prawem wypowiada sie w tej sprawie ktoś tak niekompetentny, nieodpowiedzialny i zakłamany jak Brochwicz. Ten, który w ordynatny, chamski sposób zorganizował prowokacje przeciwko Włodzimierzowi Cimoszewiczowi. Ma czelnośc się pokazywać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 08.04.08, 23:10 Myślałem, że za to przestępstwo odpowiedzialna jest banda dziadów borowych, a tu się okazuje, iż mieli nawet plecy w policji i prokuraturze (?). Co to za ludzie i jakiego rzędu kwoty wyłudzili? Co do wyroku to: pasiak na grzbiet, łańcuchy na nogi i niech budują polskie autostrady. Skandalem jest, że za utrzymanie takiego robactwa przy życiu będą teraz płacili uczciwi obywatele. Odpowiedz Link Zgłoś
flo05 [...] 08.04.08, 23:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne odczepcie sie od Rysia 08.04.08, 23:16 Kalisz to jedyny "lewak", ktorego lubie, a bycie ministrem nie jest latwe, nie mozna wszystkiego wiedziec, pomimo ze ma sie ludzi do wykonywania roboty na nizszych szczeblach sowicie wynagradzanych Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: odczepcie sie od Rysia 08.04.08, 23:22 pies_na_prawizne napisał: > Kalisz to jedyny "lewak", ktorego lubie, De gustibus non .. > a bycie ministrem nie jest > latwe, nie mozna wszystkiego wiedziec, pomimo ze ma sie ludzi do > wykonywania roboty na nizszych szczeblach sowicie wynagradzanych Według mojej wiedzy, nie ma przymusu bycia ministrem. A odpowiedzialność jest polityczna, nie merytoryczna, to oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: odczepcie sie od Rysia 09.04.08, 01:36 poseł kalisz jest OK! a reszta sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
monia3011 podziwiam rodzinę Olewników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.04.08, 23:20 Podziwiam szczególniejego siostrę. Niesamoiwcie twarda kobieta choć tak delikatna i krucha... Stawiając się w jej sytuacji-dostaję spazmów! Skurw....winni ich tragedii życiowej muszą ponieść najcięższe kary! za ich pieniedze pewnie do tej pory sie bawią!:( w jakim my kraju żyjemy:((((((((( TRAGICZNYM....CHOĆ NIBY DEMOKRATYCZNYM..... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: podziwiam rodzinę Olewników!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.08, 01:59 Nic nikomu nie zrobią. W Polsce najlepiej ma sku..syn. Odpowiedz Link Zgłoś
flo05 nie kłam pe1 08.04.08, 23:22 pe1 napisał: > przypomnę, że bredzisz jak potłuczony > > Kalisz był ministrem w 2004/2005. Simon Mol dokazywał w latach 2006/2007 - czyl > i > za czasów rządów niejakiego Zbyszka Zero Widzę ,że kłamiesz lub jesteś analfabetą funkcjonalną (google) Mol ,ulubieniec kalisza i jego środowiska popełniał zbrodnie w Polsce od 1999 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: nie kłam pe1 09.04.08, 07:25 Wystarczą 2 sekundy z google i wikipedią, żeby sprawdzić, że to ty kłamiesz, kundlu. Odpowiedz Link Zgłoś
flo05 Re: nie kłam pe1 09.04.08, 11:51 pe1 napisał: > Wystarczą 2 sekundy z google i wikipedią, żeby sprawdzić, że to ty kłamiesz, Takiego gamonia jak ty to ze świecą szukać ,kto cię gamoniu wystrugał ? Umiesz czytać to czytaj pl.wikipedia.org/wiki/Simon_Mol Odpowiedz Link Zgłoś
pawcio1712 "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 08.04.08, 23:27 To jest zorganizowana grupa przestępcza - prawdziwa mafia, sądowo- prokuratorsko-policyjna!!!!!!!!!! Moim ,to nie jest tak jak uważa ojciec porwanego Krzysztofa(chylę nisko czoło przed tragedią jaka ich dotkneła), iż w sprawę zamieszani są politycy etc. Uważam że tutaj jak w zwierciadle obnażone zostały wszelkie patologie jakie trawią polski wymiar sprawiedliwości- to z tego powodu nikt nie szukał porwanego Krzysztofa - syna Z A M O Ż N E G O biznesmena , tylko czekano z założonymi rękami aż przestepców znajdzie rodzina , bądz sami kiedyś wpadną. Dla prokuratury i policji najlepsza fucha to nic nie robić , obecnie wszystkie śledztwa, to nie prawdziwa żmudna praca operacyjna , tylko dobrze "ułożony" świadek koronny i preparowane dowody. Tak obecnie wygląda nasz wymiar sprawiedliwości i dlatego krzysztof nie żyje. W zupełności rozumiem rodzinę za uzasadniony żal do państwa polskiego. Proszę się nie poddawać - ta śmierć nie może być tak bezsensowna - mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 08.04.08, 23:36 Domagam się ujawnienia konkretnych nazwisk i pokazania, co sie z tymi gangsterami teraz dzieje. A ziobro to gnida, która chce na cudzym nieszcześciu zbić swój kapitał polityczny, choc sam palcem nie kiwnął, żeby sprawę wyjasnić. Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 10:31 gnida ? niby dlatego ,ze chce aby sprawę wyjaśniała sejmowa komisja śledcza ? Skoro w sprawie mamy do czynienia i z nieudolnymi prokuratorami i policjantowi to chyba ktoś inny powinien wyjaśnić tę sprawę. Niby na czym miałby zbić ten kapitał Ziobro przed sejmową komisją śledczą zdradź mi tę tajemnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 11:21 eszp napisała: > Domagam się ujawnienia konkretnych nazwisk i pokazania, co sie z > tymi gangsterami teraz dzieje. A ziobro to gnida, która chce na > cudzym nieszcześciu zbić swój kapitał polityczny, choc sam palcem > nie kiwnął, żeby sprawę wyjasnić. "Nie ma takiego nieszczęścia ludzkiego, z którego ktoś nie próbowałby czerpać korzyści"(Talmud) Odpowiedz Link Zgłoś
satirre druzgocące to wszytko.. 08.04.08, 23:43 jak możliwy jest taki perfidny spisek przeciwko życiu ludzkiemu, to tego pojąć nie mogę. Pomijam przestępców-zbrodniarzy, ale prokuratorzy? wykształceni ludzie? brali udział w czymś takim? Panuje jakaś znieczulica. Przechodziłam wczoraj przez Plac Politechniki i leżał człowiek (może pijak, może chory).. żaden student nie podszedł.. Takim oto jesteśmy pokoleniem JPII.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: druzgocące to wszytko.. 09.04.08, 00:18 Wystarczy wrócić pamięcią do tamtych czasów i odtworzyć sobie co sie działo, jaki był wymiar rzeczywistości, do dzisiejszego dnia to się kręci tylko mniej jawnie, to Ci sami ludzie, tylko media bardziej otwarte i po prawie 10 latach sie już o tym oficjalnie próbuje mówić. To tak bardzo podobnie jak z tą wyżej zamieszczoną reklamą magiaperswazji.pl/magiaperswazji.html kto posiadł taka wiedzę w tamtych czasach, a dla wielu prawo i pewne zasady są głęboko w plecach, sędziowie się boja i nie tylko, jak to z sie mówi z ręki jedzą... To wynika tylko z niewiedzy, może ktoś w końcu zrozumie w czym tkwi sedno ??? (Tak wiem co mówię, tak dokładnie ..., bardzo proszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: druzgocące to wszytko.. 09.04.08, 01:39 a w jakim to ekskluzywnym domku w piwniczce przebywał az 2 lata? Nie mozna ustalic własciciela?Chyba nie u tycg biednych wyrobników u Olewnika Ojca?czy to takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 09.04.08, 00:10 Dziwne, ze identycznie "kuleje" sledztwo w sprawie zlodziei z WGI DM SA i mordercow jaroszewiczow.. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 01:41 gnidy sa wszędzie i w każdym ustroju. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 09.04.08, 00:29 jak czytam historię polski to odnoszę wrażenie, że zawsze były dwa gatunki polaków ci dobrzy i ci źli (i teraz nie wiem czy jestem genetyczny) (mam papiery od 1447) Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 01:42 jak jestes genetyczxny,to tylko zabi c sie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 doktor świeboda, lekarz 09.04.08, 00:37 w zasadzie lekarka. dane szegółowsze: Maria Katarzyna Świeboda tyt. zaw. LERKARZ nr PWZ 9762354 czy to prawdziwe dane? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: ilu komorowskich? 09.04.08, 01:55 na zdrowie. czytajta i myślta. ale dajta pas. chociaż podziękujta......:) mnie oczywiście:):) Odpowiedz Link Zgłoś
filozof71 "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 09.04.08, 00:51 Właśnie oglądam reportaż w TVN jak go katowali. Żyć mi się nie chce jak sobie uświadamiam do czego zdolni są ludzie, jak pomyślę, że ci bandyci byli kiedyś dziećmi. Powinno się opublikować zdjęcia ich rodzin, opisać jak mogło dojść do wykształcenia się ludzi zdolnych do takich potworności. filozof71@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 09.04.08, 01:17 za cale zlo w tym kraju az do upadku komuny jest odpowiedzialna mafia PZPR obecne SLD i inne ugrupowanie z ktorymi SLD byla zwiazana.Dzis za tuska we wiezieniach tez morduje sie ludzi niewygodnych i wmawia spoleczenstwu ze popelnili samobojstwo.Rzady pseldo-liberalow to zwykle lewactwo zmierzajace do zawlaszczenia kraju,wykonczenia go i poddania kolejnym rozbiorom:do tego zmierza polityka germanca Tuska.Tusk jeszcze wszystkim bokami wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariawitka Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 10.04.08, 22:57 dziesiec lat chłop gęś zjadł a jeszcze mu w dupie gęga Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 01:26 Az strach dzwonic po policję!juz dawno czytałam o mafijnych powiazaniach w Płockiej i mazowieckich prokurturach rejonowych.dziennikarze niech sięgną do prasowych wycinków sprzed 7 lat.,chyba w Gloobie są. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: kalisz śmieciu , powołałeś grupę w której był 09.04.08, 01:34 slimakom pisowskim wszystko sie pieprzy,nawet daty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Prokuratura, CBŚ, policja 09.04.08, 01:57 Zorganizowana grupa przestępcza. Witamy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk W Polsce NIE MA mafii !!!! 09.04.08, 08:14 Tak ustalił SALON i jeśli ktoś uważa inaczej jest oszołomem, ksenofobem i paranoikiem. ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: W Polsce NIE MA mafii !!!! 09.04.08, 11:33 kapitan_stopczyk napisał: > Tak ustalił SALON i jeśli ktoś uważa inaczej jest oszołomem, > ksenofobem i paranoikiem. > > > ------------------------------------------------------- > - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, > demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? > - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Jeśli zastosowac kryteria sycylijskie, to mafii nie ma. W prawdziwej mafii na Sycylii obowiązują pewne zasady: "omerta", czyli milczenie oraz "unore", czyli honor, oraz że "kobieta mafioza jest święta i nietykalna". Czy takie zasady obowiązują w polskiej "mafii?" Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olewnika 09.04.08, 02:18 Pytanie zasadnicze. Co chciał osiągnąć Olewnik organizując przyjęcie dla policjantów, po którym to przyjęciu uprowadzono go? Jakiekolwiek zapraszanie policjantów na party budzić musi wątpliwości co do intencji zapraszającego. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 03:23 Ten kret pewnie musial byc taki tlusty jak Kalisz! Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: "Kret" w grupie rozpracowującej porwanie Olew 09.04.08, 11:00 wet3 napisał: > Ten kret pewnie musial byc taki tlusty jak Kalisz! Ale to głupie Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Ryba psuje sie od glowy... 09.04.08, 06:11 A kto w CBS kretem nie byl ? Wszak to formacja dla kretow stworzona. I nadal we wszystkich tzw. sluzbach specjalnych siedza krety i czekaja na swoje 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Ćwiąkalski nie chroń kreta. 09.04.08, 06:24 Jak typowy wykształciuch zamiast złapać przestępcę to pisze Białą Księgę która została już napisana. PO- papraniec który nic nie umie oprucz autoreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś