mlasskacz 14.04.08, 08:37 Ciekawe, ile intryga z Sawicką urwała punktów PiSowi? kartoflani gangsterzy sie przejechali, nie ma co :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok_sielski Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 08:53 "Zapomnieli" o slynnym zeznaniu niejakiej Nayirah, en.wikipedia.org/wiki/Nayirah dzieki ktorej w 1990 amerykanie dowiedzieli sie, ze iraccy zolnierze jakoby wyrzucali kuwejckie dzieci z inkubatorow. Po tym zeznaniu - calkowicie klamliwym jak sie okazalo po fakcie, wzrost poparcia dla interwencji usa w obronie kuwejtu wystrzelil w kosmos. No, ale to nie pierwszy raz propaganda wykorzystywana jest aby przekonac narod do udzialu w wojence. smok Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 sielski smoku, a u was Murzynów biją... 14.04.08, 09:03 nie jesteś zbyt odkrywczy. "Zapomniałeś" o ministerstwie propagandy III Rzeszy. I, za przeproszeniem - co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: sielski smoku, a u was Murzynów biją... 14.04.08, 10:02 To z tego, ze gdyby artykul wspomina o blahych zagrywkach Clintonow, a zapomina o "lzawych historyjkach", ktore mialy wplyw na losy swiata i przebieg historii. smok Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Może niektórzy 14.04.08, 19:16 Może niektórzy płakali uczciwie. Ale sądzę, że większość polityków przeszła specjalne szkolenie pod okiem specjalistów od wizerunku. Dzięki temu wiedzieli jak zagrać na emocjach wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Re: Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 09:08 cyt: Chcę przeprosić wszystkich za moją słabość. Chcę powiedzieć, że jestem tylko człowiekiem, którego zgubiła otwartość, ufność i wiara w dobre intencje drugiej osoby - Beata Sawicka To swiadczy najlepiej o wyborcach PO. To, ze uwierzyla (tzn, poparla, bo nie wierze ze sa tacy naiwni) grupa wlascicieli i najbogatszych ludzi to rozumiem, ale ze dali sie naciagnac biedni, dla ktorych PO nie ma absolutnie nic do zaproponowania, to swiadczy, ze w tym kraju glupota wsrod 60% najubozszych bedzie panowala wiecznie. I dobrze - ktos musia zaiwaniac przy tasmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 Czemu informacjeGWopierają się zwykle na anonimach 14.04.08, 09:40 a one są tyle warte co NIC,ale dla tabloidu w sam raz jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek czyli - wplyw mendiow na debilii i cuda w efekcie 14.04.08, 10:24 ..cud poglebiajacy sie Odpowiedz Link Zgłoś
garofanorosso Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 11:00 A BONI Michcał, przyznający się do "błedu" ze łzami w oczach? Potem szybko oświadczenie D. Tuska, iż będzie musiał swój "błąd" odpracować. Sposób na pensję ministra? Trzeba oszukać przyjaciół, zdradzić żonę (i przypomnieć Jej to po 20 latach) 20 lat zgrywać bohatera, a potem jak prawdziwya facet się poryczec i kasa gotowa. Grunt to hipokryzja ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Skąd Blair wiedzial co sie stanie :) 14.04.08, 11:01 "31 sierpnia 1997, godzina 00:23. Mercedes, którym kieruje Henri Paul, a w którym jadą księżna Diana, Dodi Al Fayed i Trevor Rees- Jones, rozbija się o słup w tunelu Alma w centrum Paryża" "11 sierpnia 1997. Brytyjczycy siedzą przed telewizorami. Wstrząśnięci wiadomością o śmierci Diany oczekują na nowe informacje oraz oświadczenia - premiera i królowej. BBC rozpoczyna relację. Tony Blair wraz z żoną i dziećmi wysiada z samochodu. Podchodzi do mikrofonu. - Czuję się tak, jak wszyscy inni w tym kraju - kompletnie zdruzgotany - mówi ze łzami w oczach." Odpowiedz Link Zgłoś
seminanec Re: Skąd Blair wiedzial co sie stanie :) 14.04.08, 11:37 Miłość ci wszystko wybaczy ... smutek , tęsknotę i łzy ... ale wyborcy nie :D he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 11:58 a może zamiast michnikowego g-w-na lepiej poczytac cossensownego? goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&cr=1&kolej=0&art=1207899487&dzi=1207812935&katg= Organizacje gejowskie na całym świecie lobbują na rzecz obniżenia wieku osób, z którymi wolno legalnie uprawiać seks. Naukowe pisma gejowskie publikują rozprawy o „pozytywnej pedofilii". Jedna praca proponuje reformę języka: wykorzystywanie homoseksualne chłopca nazywa „męską intymnością między-pokoleniową". „Ofiara" to dyskryminujący termin, a rodzice powinni docenić rolę pedofila w wychowaniu dziecka. O pozytywnej pedofilii pisał niemiecki polityk Partii Zielonych, Volker Beck, który na polskich paradach równości maszeruje ramię w ramię z naszymi rodzimymi głosicielami tolerancji, jak Izabela Jaruga-Nowacka, SLD-owski minister ds. rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 12:23 mlasskacz napisał: > Ciekawe, ile intryga z Sawicką urwała punktów PiSowi? kartoflani gangsterzy > sie przejechali, nie ma co :-))))) To nie "kartoflani gangsterzy się przejechali", to mlasskacz'e dali nabrać się "na plewy" :) Pani S. powinna dostać nominację do Oskara za odegraną rolę. Szkoda że tej roli na pamięć się nie nauczyła. No cóż, POwidownia nawet na "czytaną rolę" dała się nabrać. Ilu ich było? Po wynikach wyborów widać. Odpowiedz Link Zgłoś
garofanorosso BONI to dla mnie nr 1. 14.04.08, 13:18 Propnuję ranking, kto popłakał się najskuteczniej? Dla mnie Michał Boni, przypominający swej byłej żonie po 20 latach przed całą Polską, jak ją zdradzał i oczwyiście by to nie wyszło ja jaw coś tam podpisał, o czym przez ćwierć wieku lat wstydził się powiedzieć, a gdy posada przyszła to wstyd przeszedł :-). Facet z jajami i te jaja robi sobie z ludzi :-) Hipokryta roku! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek04 Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 14:14 "W sprawę włączają się największe autorytety. Nie wolno tak niszczyć człowieka - mówi abp Józef Życiński" - he he, "ałtorytety"... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mlasskacz 14.04.08, 15:06 mlasskacz napisał: > Ciekawe, ile intryga z Sawicką urwała punktów PiSowi? kartoflani gangsterzy > sie przejechali, nie ma co :-))))) Jak widac, na slepote i zacietrzewienie POpaprancowych przeciwnikow PiSu nie ma lekarstwa. Sawicka to typowy polityk - zlodziej. Jest jednak bardzo slaba aktorka. A ja takim Sawickim i tobie zawsze mowilem i bede mowil, ze palcz to zdrowie, bo co Sawicka wyplacze tego nie musi wysikac. Tobie zas przed placzem przydaloby sie kilka dobrych bykowcow, moze pomoglyby one tobie w wyleczeniu glupoty i nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Re: mlasskacz 14.04.08, 18:59 Słuchaj no, przygłupie, tobie i bykowiec na głupote nie pomoże. Kretyński PiS z pedałem Jarkiem na czele lubił ogladac kobiety w kajdankach a u nas to nie popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mlasskacz 15.04.08, 03:47 mlasskacz napisał: > Słuchaj no, przygłupie, tobie i bykowiec na głupote nie pomoże. Kretyński PiS z > pedałem Jarkiem na czele lubił ogladac kobiety w kajdankach a u nas to nie popłaca. Widac, ze na inteligencji ci nie zbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Brakuje mi tu jeszcze chóru płaczek 14.04.08, 15:35 nad ciężką dolą "bohaterów i ludzi honoru" link dla przypomnienia www.dziennik.pl/polityka/article95572/Eksmisja_Rakowskiego.html?service=print Odpowiedz Link Zgłoś
inter77 Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 16:33 Dla mnie największą komediantką ostatniego 10-ciolecia jest zdecydowanie p.posłanka Sawicka. Na drugie miejsce rzetelnie zapracował M. Boni. Co dalszych lokat nie będę się upierał Odpowiedz Link Zgłoś
wave08 - czysta manipulacja medialna! 14.04.08, 16:34 No tak - jak zwykle okrótny i despotyczny PIS uciska biedną, nie winną, i stojącą na straży wolności obywatelskiej PO. - czysta manipulacja medialna! (pytanie w jakim celu...?) Odpowiedz Link Zgłoś
piesnababy1 Najsłynniejsze łzy polityki 14.04.08, 17:11 tak sie jakos składa ze nie przekonuje mnie płacz sawickiej , ani beger a co do lepera to byłabym sklonna dac wiare że on autentycznie płakał ale ze zlości Odpowiedz Link Zgłoś
peter.jezioro Czemu ta szmata jeszcze nie siedzi? 14.04.08, 19:08 zlodziejski kraj - zbrodzniaze w nim zawsze na wolnosci chodzili - a teraz nawt sa w rzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk361 Re: Czemu ta szmata jeszcze nie siedzi? 15.04.08, 00:41 a co ta szmata sawicka tu jeszcze robi? lody??????? Odpowiedz Link Zgłoś
e.lalka łzy 15.04.08, 08:02 Metoda "na łzy" medialnie jest bardzo skuteczną, ale TYLKO do uzytku jednorazowego! To samo np z przyznaniem sie do kłamstwa, niewiedzy, pomyłki, skoku w bok... ludzie-odbiorcy takich zdarzeń zawsze wybaczą, bardziej polubią, wszak politycy to też ludzie, tym bardziej ludzcy, gdy potrafią pokazać swą zwykłą, człowieczą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś