tles10 15.04.08, 22:13 złóżmy się na ... alkomat dla Śledzińskiej-Katarasińskiej, by po pijaku nigdy już nie walnęła w cudzy samochód i nie uciekła z miejsca wypadku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla.dream Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać programy... 15.04.08, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
pawciu2 Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 22:42 Ubawilem sie troche, jak przeczytalem tytul. A jak reszte artykulu, to w ogole mam lepszy humor. Dobry dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 To bedziemy ogladac zupki Knorra i goracy kubek ! 15.04.08, 22:47 I tak na okraglo ! Gdzie jakis teatr,jakis program publicystyczny . Bedzie totalne dno ! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: To bedziemy ogladac zupki Knorra i goracy kub 15.04.08, 23:09 katolik_polski1 napisał: > I tak na okraglo ! > Gdzie jakis teatr,jakis program publicystyczny . > Bedzie totalne dno ! Totalne dno już jest i dlatego oglądalność spada. Pieniądze z abonamentu są przez tę klikę marnowane. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: To bedziemy ogladac zupki Knorra i goracy kub 15.04.08, 23:20 Na Zachodzie nie robia jakos zadnych eksperymentow w tej kwestii. Telewizja publiczna jest oplacana przez obywateli i sciagalnosc rygorystycznie kontrolowana . Posuwaja sie nawet do takich metod ,ze wieczorami stoja pod oknami tych ,ktorzy zadeklarowali ,ze nie maja telewizora :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Za pieniadze z abonamentu TVP-O emitowala w ciszy 16.04.08, 08:20 ...wyborczej reklamowke Platformusow wzywajaca do "ZMIANY" rzadu. Re: Ale tam jest to telewizja publiczna nie party Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Poprawią jakość to może będziemy płacić.Komuna 16.04.08, 06:46 przyzwyczaiła nas do wyższych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 22:52 >Według Urbańskiego, było w Europie kilka prób "majstrowania" przy niezależności mediów i "każda z tych prób zakończyła się kompromitacją tych, którzy majstrowali". "Nie ma takiego przykładu w zjednoczonej Europie, by próby manipulowania przy niezależności mediów nie zakończyły się dla manipulatorów kompletną kompromitacją" - powiedział prezes TVP.< To teraz TVP jest niezalezna, tak? Niezly dowcip! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 23:00 "Nie ma takiego przykładu w > zjednoczonej Europie, by próby manipulowania przy niezależności > mediów nie zakończyły się dla manipulatorów kompletną > kompromitacją" TVPiS jest tego swietna ilustracja. A Urbanski kazda swoja zalosna wypowiedzia kompromitacje jeszcze poglebia. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream a dlaczego? prawdę mówi, ustawa obowiązuje. 15.04.08, 22:15 a pisowskiego pieska służącego należy wywalić na ten tłusty zbity pysk tles10 napisała: > złóżmy się na ... alkomat dla Śledzińskiej-Katarasińskiej, by po pijaku nigdy > już nie walnęła w cudzy samochód i nie uciekła z miejsca wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Jak mozna sie spodziewac "kultury" od osoby ktora 15.04.08, 22:59 uczestniczyla w nagonce antysemickiej w 68, pozniej sie troche przefarbowala...a na koniec nawalona jedzila samochodem. No coz, cham zawsze bedzie chcial czlowieka sprowadzic do swojeo poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.burza Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać programy.. 15.04.08, 22:21 hmmmmm ...... ciekawe, czy w czasie mszy w niedzielę na tvp2 też będą reklamy? To bym się uśmiał jak ksiądz z ambony by mówił: "a teraz chwila przerwy na reklamę " :) jestem za! i tak wogóle nie oglądam tVP. Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 Tuskowcy łamią prawo,dupki im do stołków w TVPaż 15.04.08, 22:28 ... piszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
darek.styczek Gdyby tylko o to chodziło... 16.04.08, 11:29 Nie byłoby takiego parcia na media publiczne. Rzecz w tym, że Donek ciągle żyje na kredyt zaciągnięty w czasie kampanii. Zapłatą ma być głównie osłabiona tvp, po to by jakieś "lub czasopisma" mogły tanio kupić np Dwójkę, a ktoś inny łyknął więcej tortu z reklamy telewizyjnej (limity emisji dla tvp będą utrzymane). PO ma głębokim poważaniu poziom programów w publicznych mediach. Jak będą chcieli zażyć kultury wyższej to sobie do opery pójdą. A naród w tym czasie będzie w zajadał papkę telewizyjną... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Najwyższy czas zwodować Pontona! n/t 15.04.08, 22:35 A po wodowaniu- wyciągamy korek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
teapot Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 22:28 A jaki to ma związek z omawianym artykułem? Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 Jeszcze pytasz? 15.04.08, 22:31 Kobitki z silnymi ciągotami do kielonka nigdy nie powinny się wypowiadać o stanie władz umysłowych trzeźwych ludzi, bo POpadają w ... hiPOkryzję. Cyt. za Ś-K: "Zaczynam się obawiać o władze umysłowe prezesa Urbańskiego(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Katarasińska jest upośledzona 15.04.08, 22:36 już w sprawie blidy wydała mi sie głupia. Z czego jej zdaniem ma się utrzymywać telewizja, albo reklamy albo abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Katarasińska jest upośledzona 15.04.08, 23:08 przeciez abonament to podatek, bedzie utrzymywana wiec z budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Katarasińska jest upośledzona 15.04.08, 23:14 krakus24a napisał: > już w sprawie blidy wydała mi sie głupia. > > Z czego jej zdaniem ma się utrzymywać telewizja, albo reklamy albo > abonament. Absolwent szkoły specjalnej zabrał głos:))) Czyżbyś się utrzymywał z abonamentu? Bo reklamować nie ma czego. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-2008 Re: Z czego ma się utrzymywać telewizja=re:krakus 16.04.08, 06:09 Z rezygnacji z kilkudziesięciotysięcznych honorariów dla niektórych ze swoich pracowników. Dodatkowo - a co reklam głupkowatych to oni teraz w ogole nie puszczają? W normalnej firmie płace są pochodnymi dochodów netto. Skoro wyp... Lipińską, zlikwidowali praktycznie Teatr TV, programy popularno naukowe etc to czemu się dziwić. A jeśli abonament to tylko jako podatek za posiadanie telewizora i dzielony pomiędzy wszystkich nadawców wg. np. oglądalności. Płacę za satelitę, kabel etc. dlaczego jeszcze raz za to samo? Ale nazwijmy to podatkiem bo takim on jest, ten abonament, niestety a pieniądze idą tylko do jednej kieszeni, czy mi się to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Z czego ma się utrzymywać telewizja=re:krakus 16.04.08, 07:25 A co, Lipińska ma mieć dożywocie w TVP ta stara k.komunistka, której ostatnie kabarety to jakieś prokomunistyczne skomlenie i nienawistne wobec innych teksty zużytych wyliniałych piór w d.... Nie widzę powodu żeby Lipińska która za komuny była apolityczna, a teraz jest prokomusza miała w TVP z tym kiczem dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.styczek Re: Katarasińska jest upośledzona 16.04.08, 11:36 Kategorycznie wypraszam sobie ubliżanie posłance Katarasińskiej! Jest w końcu pracownicą Agory, a tam nie zatrudniają byle kogo!!! Pani Iwona Wygrała konkurs "Grasz o staż" w rządzie Donalda Tuska i jako pierwsze samodzielne zadanie otrzymała napisanie ustawy medialnej. U swoich mentorów ma najwyższe oceny, więc bardzo proszę nie ubliżać tak zdolnej (do wszystkiego) posłance. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 I bardzo dobrze 15.04.08, 22:37 reklamy to będzie najciekawsza część Klanu, Złotopolskich, M jak miłość itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gastrolux mam to w dupie 15.04.08, 22:37 Dla mnie to mogą się pojawiać w publicznej same reklamy, nie oglądam jej od kiedy do władzy doszedł PIS i muszę płacić abonament.A prezes z ramienia ponoć sprawiedliwych nie powinien łamać prawa. Do pracy p.Urbański bo ogladalnośc spada a abonament płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis To wina Tuska , że się p...y 15.04.08, 22:52 z tą bandą partyjniaków i spaślaków . Oberspaślak spowoduje tylko jedno : widzowie jeszcze bardziej znienawidzą pisowską TVP . Takiej hucpy i knajactwa nie prezentowal jeszcze żaden prezes . No to , qrna nadawaj te reklamy , tylko nie strasz . Bo ... Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: To wina Tuska , że się p...y 15.04.08, 22:53 >Według Urbańskiego, było w Europie kilka prób "majstrowania" przy niezależności mediów i "każda z tych prób zakończyła się kompromitacją tych, którzy majstrowali". "Nie ma takiego przykładu w zjednoczonej Europie, by próby manipulowania przy niezależności mediów nie zakończyły się dla manipulatorów kompletną kompromitacją" - powiedział prezes TVP.< To teraz TVP jest niezalezna, tak? Niezly dowcip! Odpowiedz Link Zgłoś
gm zenujace PISowskie szopki odstawiane w TVP 15.04.08, 22:54 ci ludzie sa na tyle bezczelni i cyniczni lacznie z prowadzacymi programy publicystyczne udaja jaka to krzywda im sie ze niby jakis zamach stanu na demokracje sie dzieje a jednoczesnie policyjnopolityczna PISłoma im z butow wystaje w kazdym wypowiadanym przez nich zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Dobre, bardzo dobre! 15.04.08, 23:04 Nieźle sobie wykombinował ale przedobrzył. Nie skonsultował tego pomysłu z reklamodawcami i oglądaczami TVPiS. Pewnie się ucieszą, jak przerwą im oglądanie Pospieszalskiego, misji specjalnej czy cieni, reklamą podpasek. Pilot, to jednak wspaniały wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Dobre, bardzo dobre! 15.04.08, 23:11 >Pewnie się ucieszą, > jak przerwą im oglądanie Pospieszalskiego, misji specjalnej < Wlasciwie to jakis blok reklamowy powinien byc ZAMIAST Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 antysemicka alkoholiczka z PO niech stuli pysk! 15.04.08, 23:05 Kto tej pijaczce (z)PO_zwolił pleść te bzdury??? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: antysemicka alkoholiczka z PO niech stuli pys 15.04.08, 23:11 lookas7 napisał: > Kto tej pijaczce (z)PO_zwolił pleść te bzdury??? Takiego barana jak ty nikt o zgodę pytał nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-2008 Re: antysemicka alkoholiczka z PO niech stuli pys 16.04.08, 06:17 Skąd to wiadomo, ja tam prezesuniowi do spodni nie zaglądałem. A co do alkoholiczki - jest to choroba ale w przeważającej liczbie przypadków rzucająca się na wątrobę nie na mózg. A ty czy swoje piwko już wypiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A może ktoś wreszcie przerwie kadencję tego pana 15.04.08, 23:07 szastającego pieniędzmi z abonamentu na krociowe wynagrodzenia i odprawy dla swojaków? Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 23:08 tles10 napisała: > złóżmy się na ... alkomat dla Śledzińskiej-Katarasińskiej, by po pijaku nigdy > już nie walnęła w cudzy samochód i nie uciekła z miejsca wypadku Po katolicku i na temat! A teraz biegiem do spowiedzi i zaraz potem jak ten aniołek bez winy... Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Pijaczka z peło Katarasińska wykonuje Michnika roz 15.04.08, 23:11 Pijaczka z peło Katarasińska wykonuje Michnika rozkazy. Pijaczka pozostaje dalej pracownikiem agory, tylko michnik na czas jej brudnej roboty udzielił jej urlopu bezpłatnego. Zapytana o to w czasie obrad sejmu -nie zaprzeczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Pijaczka z peło Katarasińska wykonuje Michnik 15.04.08, 23:15 internauta2007 napisał: > Pijaczka z peło Katarasińska wykonuje Michnika rozkazy. Pijaczka pozostaje dale > j > pracownikiem agory, tylko michnik na czas jej brudnej roboty udzielił jej urlop > u > bezpłatnego. Zapytana o to w czasie obrad sejmu -nie zaprzeczyła. A ty która lufę już dziś strzeliłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Znowu cała potęga intelektu zużyta w odpowiedź...? 16.04.08, 06:21 Cóż za wysiłek... Odpowiedz Link Zgłoś
przyczajony_mason_ukryty_zyd Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać programy.. 15.04.08, 23:15 Niech ta spasiona tłusta swinia przestanie pieprzyc farmazony.... i tak nikt przy zdrowych zmysłach nie oglada tego syfu o nazwie tvp1 ,tvp2 i mutacje... nawet nie mam ich dostrojonych na kablowce. banda pisowskich kretynów.... Odpowiedz Link Zgłoś
kukimonster-online Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 23:24 ja nie palce abonamentu od 2004 :) Przychodza zawiadomienia ale nigdy mi nie zagrozili komornikiem, uzbieralo sie juz prawie 700 zeta:) Jak myslicie co mi grozi? Jak by mieli scigac to by juz to zrobili no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 15.04.08, 23:26 >Jak myslicie co mi grozi? Jak by mieli scigac to by juz to zrobili no nie?< Gorzej. Prezes bedzie Cie straszyl po nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc-2008 Dla: imie_jaszczomp 16.04.08, 06:29 nie tak jak w stopce ale raczej: si vis pacem - para bellum lub civis pacem - para bellum Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Dla: imie_jaszczomp 16.04.08, 12:04 >nie tak jak w stopce ale raczej: si vis pacem - para bellum lub civis pacem - para bellum< Moj Drogi, wpisuje Cie na dluga liste poprawiaczy mojej sygnaturki.Ale ze uczyniles to w sposob kulturalny i bez aluzji do mojej inteligencji i wyksztalcenia ;-)to powiem Ci, ze wiem, jak to brzmi poprawnie, ale w sygnaturce bardziej podoba mi sie forma niepoprawna(jest krotsza, przez co lepiej mi sie komponuje). Ale dziekuje za komsomolska czujnosc. PS.Wiem rowniez, ze "jaszczomp" tez w zasadzie pisze sie inaczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać programy.. 15.04.08, 23:19 "Ponton" puścił powietrze, a raczej śmierdzącego bąka! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Ja w TVP oglądam wiadomości, miło coś obiektywnego 15.04.08, 23:38 zrównoważonego usłyszeć niż tylko sienie jadem na PiS jak np. w Faktach czy na Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Może nawet wyłączyć antenę! 15.04.08, 23:44 Nie płaciłem abonamentu, nie płacę i nie będę płacił bo tego g...a nie oglądam! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_franek Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać programy.. 15.04.08, 23:51 Abonament?! Dlaczego mam płacić za coś czego nie zamawiałem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my_toniemy Re: Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać progra 16.04.08, 03:02 Mam pytanie dotyczące TVP kultura.Z tego co mi wiadomo kanał ten jest finansowany częściowo z wpływów z abonamentu...dlaczego więc kanał ten, którym nie powiem, jestem zainteresowana nie jest ogólnodostępny.A jeśli mam wiadomości ze złego źródła i kanał ten jest finansowany JEDYNIE z wpływów z reklam TVP to mam kolejne pytanie: dlaczego pieniedzy tych nie przeznaczono na programy edukacyjne ogólnodostępne. Dlaczego TVP chce realizować misję za moje pieniądze w ramach kanału kodowanego?Czyli płacić abonament aby Zarząd mógł stworzyć kanał komercyjny? Nie rozumiem tego więc pytam mając nadzieję,że ktoś poda mi kaganek oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
m.klimas przykłady z zewnątrz 15.04.08, 23:51 Proponuje "zrzynać od prymusów nie od matołów" -jakoś w innych krajach U.E. dało się rozwiązać tą kwestię i to nie w atmosferze skandalu czy lewych układów. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Bezczelnosć PO w niszczeniu TVP przekroczyła 16.04.08, 00:08 już dawno to czego w tej dziedzinie niedawno dokonał PiS. Sam Tusk ogłaszając chęć zlikwidowania abonamentu spowodował wielomilionowe straty. Oszukańcza ustawa nie przejdzie ale co psuje z PO napsuli to ich. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Ustawa przejdzie; SLD poprze PO przy obalaniu veta 16.04.08, 06:46 prezydenckiego. W zamian za to Ćwiąkalski ukręci łeb pełnemu rozpoznaniu sprawy Olewnika, co nieźle przytopiłoby SLD :-). W pakiecie jest może jeszcze i ukręcenie łba sprawie Vogla (Filipczyńskiego) :-). wlodzimierz.ilicz napisał: > już dawno to czego w tej dziedzinie niedawno dokonał PiS. > Sam Tusk ogłaszając chęć zlikwidowania abonamentu spowodował > wielomilionowe straty. > Oszukańcza ustawa nie przejdzie ale co psuje z PO napsuli to ich. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Prezes TVP grozi, że zacznie przerywać programy.. 16.04.08, 00:11 paróweczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś