sylvianna Re: Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 10:34 Dlaczego my piszemy o wypowiedziach jakiegos ksiedza? O co w tym wszystkim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Borusiewicz i Walek to dwa tuzy inteligencji "S" o 17.04.08, 10:37 innych tez szkoda gadac. Zalosne towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 [...] 17.04.08, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk wazne i ciekawe ... 17.04.08, 10:38 wiadomosci.onet.pl/1731675,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
kornaccy a ja mam takie zdanie 17.04.08, 10:40 Pajac cholerny z tego Jankowskiego. Typowy polski klecha - siedzi na kasie, rozbija się dobrym autem (jaguar), cwaniakuje itp. Acha, typowy klecha, bo przecież jego też czepiali się za molestowanie ministrantów he he. Swoje powody mieli. Rzygać mi się chce gdy widzę tych falszywych klechów. Tych idiotów, którzy z wiarą nie mają nic wspólnego. Jednego w nich nie rozumien. Wiem, że większość z nich to geje. Gdyby dawali sobie dupy po konfesjonalach to bym zrozumial, ale dlaczego do cholery debile zabierają się za dzieci i molestują malych chlopców. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Głódż też miał "randki" z bezpieką ! 17.04.08, 10:42 ma nas.ane w papierach ,jak większość tej bandy z episkopatu! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata no dobrze,a co z biskupem platformianym ? 17.04.08, 10:41 dostanie awans? Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Wałęsa nie powinien mówić teko co myśli 17.04.08, 10:48 Super!!!To właśnie zasada działania z którą trudno mi się pogodzić. A którą niestety uprawia KK.CO INNEGO MÓWIĆ A CO INNEGO MYŚLEĆ.Inną żeczą jest że jak zaczną mówić co myślą ,to owieczki uciekną,poznając prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
magregory Re: Wałęsa nie powinien mówić teko co myśli 17.04.08, 10:53 Obaj sa Wielcy...I to w doslownym znaczeniu...Wielki jest Walesa i Wielki jest ks. Jankowski....Tylko wiecej argumentow ma Walesa...a dlaczego...? bo mowi ze ON szuka biskupa "dialogu" a nie pewnej opcji....Taka jest roznica ksieze Jankowski...Wasze drogi sie rozeszly...A byl ksiadz wlasnie ksiedzem dialogu...Co sie teraz stalo ? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.swiata trzeba mieć czym myśleć 17.04.08, 10:54 aby myśleć . to nieprawda że ,,myślę więc jestem,,. Odpowiedz Link Zgłoś
magregory Re: trzeba mieć czym myśleć 17.04.08, 14:03 Ksiadz Jankowski to jest Wielki Czlowiek...Mowie wam prawde..a mam 6 l ..uchajc e Go , bo to wyjatkowy Czlowiek...Ale jego rozumowanie sie zmienilo...Ten Czlowiek nie wie, ze Walesa to czlowiek dialogu...a ks. Jankowski to jakos dzinie stal sie snikand.. Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany/Normalny s 17.04.08, 10:50 Nie da się tego ściemnić jest to normalny skoczek , ale że kościół robi to samo co ,,badziewni,,politycy to już nie przesada ale karykatura . jako rówieśnik L.Wałęsy wiem że to po jego stronie jest prawda i współczuję mieszkańcom diecezji Gdańskiej tym ,,trzeżwym,, co byli nauczeni wiary w Boga chyba innego takiego dla zwykłych , normalnych bez bizancjum a nie tego którego naucza Rydzyk Jankowsi i Głódż ! to tyle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Czarnym palma odbija co raz mocniej 17.04.08, 10:52 ks. Jankowski nie jest wyjątkiem. Ale to się źle skończy. Głosujcie tacą. Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 10:52 O tym cepie małorolnym Jankowskim w ogóle nie powinno się wspominać publicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Czyzby agent Bolek bal sie o swoje 17.04.08, 10:54 d..sko? bo iwadomo, ze Glodz nie bedzie dla tego palanta tak poblazliwy, jak byl Goclowski Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion o jak mnie cieszy ta piana złości komuszej 17.04.08, 10:57 to piana agonii, LiD się rozpada, na świecie (Berlusconii) prawica zwycięża, Wybiórcza ledwie przędzie! no pieńcie się komuchy- to mnie cieeeszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: o jak mnie cieszy ta piana złości komuszej 17.04.08, 11:22 pershuasion napisał: > to piana agonii, LiD się rozpada, na świecie (Berlusconii) prawica zwycięża, > Wybiórcza ledwie przędzie! no pieńcie się komuchy- to mnie cieeeszy!!! A nie wywołuje u ciebie odruchów wymiotnych antysemityzm,pedofilia,złodziejstwo i pogarda dla wiernych? Taki kościół ciebie rajcuje? Nie dziwota, że mało kto decyduje się na zawód księdza, a kościoły pustoszeją.Co będzie, jak moherowy dżihad odejdzie w zaświaty, a konsorcjum rydzyka zlicytują za gigantyczne malwersacje finansowe,kryte przez episkopat?Co będzie z owieczkami takiego stada?Gdzie się podzieją?Nie plwaj, "chrześcijaninie". Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k [...] 17.04.08, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion kazikk pienisz się bo przegrywa czerwone 17.04.08, 11:05 pień się pijaczku, to nas cieszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 PIS i RM to szambo pełne gó... pomówie i kłamstw 17.04.08, 11:11 Zboczency i ubecja z sekty Rydzyka,pedofile z episkopatu,aferzyści, PZPR,UB y PISßu...to elita Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: kazikk pienisz się bo przegrywa czerwone 17.04.08, 11:26 pershuasion napisał: > pień się pijaczku, to nas cieszy :-) Nas? Tzn.ciebie,głodzia,jankowskiego,rydzyka,nowaka i paru innych psycholi. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakowskaalbina Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 11:07 Kto ma byc pijany A dlaczego niby arcybiskup ma ksywę "Flaszka" Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion Re: Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 11:09 nowakowskaalbina napisała: > Kto ma byc pijany A dlaczego niby arcybiskup ma ksywę "Flaszka" bo flaszka Gocłowska chlał w Magdalence albina to ty jesteś córa Albina Siwaka- poznałem po ujemnym IQ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion woleli by POwolnego umoczonego aferała 17.04.08, 11:11 i teraz bezsilnie jak za PRL chcą oczerniać "POgłoskami" obyczajowymi- "flaszka", "olszewizm", "kaczyzm" stare esbeckie chwyty Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 11:27 pershuasion napisał: > nowakowskaalbina napisała: > > > Kto ma byc pijany A dlaczego niby arcybiskup ma ksywę "Flaszka" > > bo flaszka Gocłowska chlał w Magdalence Razem z lechutkiem kaczyńskim ps.prezydent. > > albina to ty jesteś córa Albina Siwaka- poznałem po ujemnym IQ > > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Rząd Tuska w rzezni ! hihihihi 17.04.08, 11:09 wiadomosci.onet.pl/1731675,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Rzeżnia w rządzie Tuska ! hihihihi 17.04.08, 11:10 brynk napisał: > wiadomosci.onet.pl/1731675,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion piana bezsilnej złości zalewa czerwone świnie 17.04.08, 11:12 będzie jeszcze lepiej- a dla was gorzej, Tunio w rzeźni LiD w rozpadzie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Zageszcza sie atmosfera wokol Bolka 17.04.08, 11:12 Dzieci nieroby (i dziecioroby: jak ta corus bez chlopa, a z bachorem), Wachowski juz dawno odstrzelony, sbecka i g.... przeszlosc coraz barzdiej cuhnie, a tu jeszcze Bolkowi ostatnia ostaje - czyli abp. Goclowskiego - odnieraja; oj, nie wiem, czy to serce Bolusia dlugo przetrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion Bolek przyjaciel Kwaska Goleni 17.04.08, 11:26 Nabył w Magdalence (eeeep) skłonności do filipińskio pogłębionej rodzinnej pomroczności jasnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Bolek przyjaciel Kwaska Goleni 17.04.08, 11:30 pershuasion napisał: > Nabył w Magdalence (eeeep) skłonności do filipińskio pogłębionej rodzinnej > pomroczności jasnej.. To jak lech k. ps. prezydent!!!!!!!!!!Już teraz jasne, skąd ta skłonność do picia:))))))Zaczęła się w Magdalence, gdzie l.k. był od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zageszcza sie atmosfera wokol Bolka 17.04.08, 11:27 Oj Siluś, to nie w tym problem dziecino. Jankowski się bardzo, ale to bardzo cieszy, z przyjazdu biskupa flachy. Pojęcie masz jak mu podskoczą obroty na winie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Re: Zageszcza sie atmosfera wokol Bolka 17.04.08, 11:38 a co z bibkami imieninowymi u Bolka? tam pewnie pija sikacze dobre dla komuchow pokroju kwacha czy cimoszki, a nie szlachetne wino Monsignore? tw_wielgus napisał: > Oj Siluś, to nie w tym problem dziecino. > Jankowski się bardzo, ale to bardzo cieszy, z przyjazdu biskupa flachy. > Pojęcie masz jak mu podskoczą obroty na winie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zageszcza sie atmosfera wokol Bolka 17.04.08, 11:42 Możesz mieć rację, w tym wypadku też mam takie podejrzenia. Zauważ, że znany koneser win Lech K. nie pojechał na imprezę, a przecież wiedomo że nie przepuści żadnej okazji żeby się za darmo nachlać... silesius.monachijski011 napisał: > a co z bibkami imieninowymi u Bolka? tam pewnie pija sikacze dobre dla komuchow > pokroju kwacha czy cimoszki, a nie szlachetne wino Monsignore? > > tw_wielgus napisał: > > > Oj Siluś, to nie w tym problem dziecino. > > Jankowski się bardzo, ale to bardzo cieszy, z przyjazdu biskupa flachy. > > Pojęcie masz jak mu podskoczą obroty na winie. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta silesius.monachijski011..to smród z twoich gaci !! 17.04.08, 11:48 myj sie częściej, to i "atmosfera " bedzie mniej gęsta ! Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Oj, cieszą tacy internauci 17.04.08, 11:44 Coś sie dzieje. Zaraza tocząca Polskę traci grund pod nogami. Pójda niedługo klechy chyba z torbami i przyjdzie normalność. Wałesa może i chlał,...Jankowskiego wino. Tego wystrojonego i medalowego pajaca, którego Bogiem jest mamona, nie da się już słuchać. Co otworzy swój srodek porozumiewawczy, nic tylko uciekać. Ciekawe jak wytrzymują z nim jego "zawsze do usług", chłopaczkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
critto jak dobrze, że to już nie moja wiara... 17.04.08, 11:29 cieszę się, że odszedłem od katolicyzmu i chrześcijaństwa ogólnie. Nie muszę się przejmować takimi sprawami. A moherstwa, czyli fanatyzmu i ciemnoty, w każdej religii nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Wałęsa musiał być pijany bo pij wino jankowskiego 17.04.08, 11:34 ale trzeba byc bezszczelnym;sam produkuje wino , rozpija a pozniej donosi ze pijak... Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion Re: Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 11:41 aron2004 napisał: > Głódź do Lublina, Życiński do Gdańska i wszyscy będą zadowoleni. aronie obrzezany a Piorunek do Warszawy zaś Michnik do Watykanu :-) tylko gest Kozakiewicza możecie sobie obrzezane komuchy POoglądać, o! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Tak.Upił się winem"księdza prałata". 17.04.08, 11:46 Tak durnowatych niektórych hierarchów dawno nie było.Byli zdrajcy to ich wieszano na latarniach.Inne czasy.Teraz niech tacy Głódzie .Rydzyki i Jankowskie,Dece i im podobni niech kierują Polskim Kościołem a zostaną w nim tylko mohery.Na szczęście są całe zastępy mądrych szeregowych księży i zakonników.I jest Ewangelia.A ONI niech się wygłupiają.Szkoda,ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Tak.Upił się winem"księdza prałata". 17.04.08, 12:00 Ten prymitywny cham jankowski rozpija społeczeństwo polskie i w jakis tam sposób przyczynia sie do plagi pijaństwa. Poza tym to zero intelektualne, które nie umie poprawnie mówić po polsku, byłby bez Wałęsy nikim. Jak taki cham może sie wyrażać w ten sposób o prezydencie? Wałęsa jako członek koscioła powszechnego ma prawo, a nawet obowiązek troski o jego dobro i wyrażanie swoich poglądów i watpliwości. A jakim prawem ten klecha sie wtrąca przy każdej okazji do [polityki i krytykuje? Ile czasu zajmuje mu robienie interesów z każdym, nawet z komuchami, jak L. Miller, od którego dostał osobiście koncesje na poszukiwania bursztynu, a ile czau spędza na posłudze kapłańskiej i czytaniu Pisma Świetego? Ile przykazań łamie ten sukienkowy bogacz? Pławiacy sie w luksusie i przepychu daje zaiste świadectwo ewangelicznej skromności. Odpowiedz Link Zgłoś
jana51 Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 11:59 Cymbał, cymbałowi durniem est, chociaż jeden ze Stargardu, a drugi za przeproszeniem z Popowa - jednakowoż antycypując, wolałbym kiedyś zobaczyć matkę boską z Wałęsą w klapie, niż orła z Jankowskim na dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrm20 Ks. Jankowski: Wałęsa musiał być pijany 17.04.08, 11:59 Proszę księdza prałata - pijany to jest często, ale pański kompan Głódź !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion diabeł płacze ze złości 17.04.08, 12:01 kościół się cieszy, dzięki takim charakternym niezależnym kapłanom przetrwał wieki, wbrew męczeństwu, opluwaniu, to komuna zginęła i zginie, teraz tylko pieni się w agonii! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Walesa 17.04.08, 12:02 Oby Walesa zawsze mowil to co mysli! Ale po co pisac o tym co mowi Ks. Jankowski? Czy to wazne? Odpowiedz Link Zgłoś