Dodaj do ulubionych

Plakaty przeciw Marszom Równości

23.04.08, 07:04

Sprzedaje dewocjonalia, np. "cudowne" medaliki, wysyłało do szkół hurtowo
broszury, w których jest napisane m.in.: "Homoseksualiści prawie konsumują
ludzką krew, (...) jedzą fekalia".

I pewnie przerabiają dzieci na macę. Niezły kołchoz z tego Stowarzyszenia
Kultury Chrześcijańskiej.

Obserwuj wątek
    • mangold [...] 23.04.08, 07:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lmblmb Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 07:28
        Rozumiem, że zaścianek próbuje dotrzeć do podobnie myślących w Krakowie, ale po
        co oblepiają Warszawę i Poznań? Równie dobrze mogliby nalepić ogłoszenie o
        zbiórce na Radio Maryja, odzew byłby podobny.

Nie mówię, że w Poznaniu nie ma niezrównoważonych ludzi, ale ich odsetek jest
        chyba nieco mniejszy niż średnia galicyjska. Warszawa jest wbrew pozorom w tej
        materii bardzo podobna do Poznania i nie sądzę, żeby wielu psycholi tam znaleźli.
        • slon2002 kochajcie zboczeńców!! 23.04.08, 08:25
          • adela_30 Organizatorzy parad to heterofoby!!!!! 23.04.08, 08:47
            Hetreofobia w naszym kraju przybiera ogromne rozmiary. Grupy tzw. kochających
            inaczej postanowiły wyrazić swój strach przed hetero organizując marsze, które
            mają udowodnić że homo są normalni. Precz z heterofobią!!!
            • sharn1 Re: Organizatorzy parad to heterofoby!!!!! 23.04.08, 08:51
              adela_30 napisała:

> Hetreofobia w naszym kraju przybiera ogromne rozmiary. Grupy tzw.
              kochających
              > inaczej postanowiły wyrazić swój strach przed hetero organizując
              marsze, które
              > mają udowodnić że homo są normalni. Precz z heterofobią!!!

Bycie hetero nie jest trendi a już napewno nie dżejzi...
              • pe1 Re: Organizatorzy parad to heterofoby!!!!! 23.04.08, 09:32
                z pewnością nie jest dżezi bycie rydzykową kretynką
                • mukroko Re: Organizatorzy parad to heterofoby!!!!! 23.04.08, 09:39
                  ale już bycie bi to stajli, dżejzi, trendi mix.
                  • krytykk słowa "kultura" i "chrześcijaństwo" się wykluczają 23.04.08, 09:48

• mukroko [...] 23.04.08, 09:49
                      • sznicel4 [...] 23.04.08, 09:52
                        • poszakalu [...] 23.04.08, 10:13
                          • sznicel4 [...] 23.04.08, 10:15
                            • kralik111 [...] 23.04.08, 10:19
                              • sznicel4 [...] 23.04.08, 10:23
                                • kralik111 [...] 23.04.08, 10:37
                                  • sznicel4 [...] 23.04.08, 10:48
                                    • kralik111 [...] 23.04.08, 10:54
                                      • sznicel4 [...] 23.04.08, 11:02
                                        • kralik111 [...] 23.04.08, 11:04
                                          • sznicel4 słuchajcie no kalik 23.04.08, 11:26
                                            wy tu nie uciekajcie od meritum. wy wiecie, że istotą wątku jest stwierdzenie,
                                            że słowa kał i gej powinny być synonimem słowa "platforma". a wasze fantazje na
                                            temat mojego penisa mnie nie interesują.
                                            • kralik111 Re: słuchajcie no kalik 23.04.08, 11:47
                                              sznicel4 napisał:

> wy tu nie uciekajcie od meritum. wy wiecie, że istotą wątku jest
                                              stwierdzenie,
                                              > że słowa kał i gej powinny być synonimem słowa "platforma". a
                                              wasze fantazje na
                                              > temat mojego penisa mnie nie interesują.

Wiem, wiem sam przeciez przyznajesz, ze jestes synonimem
                                              slowa "gay", najpierw oswiadczasz, ze nie wazne czy "ruchasz"
                                              panienke czy chlopca twierdzac, ze liczy sie tylk orgazm,

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78706384&a=78715823
                                              A nastepnie obnazasz sie publicznie chwalac swoim fajfusem majac
                                              nadzieje, ze zlapiesz "ru..ie"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78706384&a=78716584
                                              A na sam koniec zamieniasz sie ze wstydu w
                                              fekalia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                              DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                              DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• sznicel4 Re: słuchajcie no kalik 23.04.08, 12:03
                                                kralik111 napisał:

A na sam koniec zamieniasz sie ze wstydu w
                                                > fekalia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                >

widzicie, kalik, wy jesteście ludzkie dno. i nie zamienicie się już w nic
                                                innego. chyba że zostaniecie, kalik, premierem. tylko nie wiem jak tam z
                                                dziadkami u was.
                                                • indeed4 słuchajcie no szpicel 23.04.08, 12:09
                                                  Czytaliście Katechizm Kościoła i to co mówi n/t homoseksualistów, czy tylko "Tezy do wystąpień medialnych", co :-)))
                                                  • sznicel4 Re: słuchajcie no szpicel 23.04.08, 12:15
                                                    indeed4 napisał:

> Czytaliście Katechizm Kościoła i to co mówi n/t homoseksualistów, czy tylko "T
                                                    > ezy do wystąpień medialnych", co :-)))

a o doktrynę jakiego kościoła chodzi? donaldowego?
                                                  • indeed4 Re: słuchajcie no szpicel 23.04.08, 12:21
                                                    Nie - Jedynie Słusznego Prawdziwie Patriotycznego, z papieżem w Toruniu :-)
                                                  • sznicel4 Re: słuchajcie no szpicel 23.04.08, 12:23
                                                    indeed4 napisał:

> Nie - Jedynie Słusznego Prawdziwie Patriotycznego, z papieżem w Toruniu :-)

kurna, a myślałem, że chodzi ci o szwaba.
                                                  • indeed4 O jakiego szwaba - Brandhubera ? 23.04.08, 12:37
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78547544&a=78579690
                                                  • krasnov Ot, i cała chrześcijańska "kultura" 23.04.08, 12:16
                                                    Jeszcze niecałe sto lat temu wolość słowa, wolna prasa, prawa człowieka demokracja to były wymysły Szatana.
                                                    A dzisiaj, chociaż jeszcze z gówna nie wyleźli, znowu chcą uczyć innych kultury. Przepraszam, "kultury", bo chrześcijańska kultura to taka sama sprzeczność, jak chrześcijański humanizm.
                                                  • indeed4 Tak, to hipokryzja. 23.04.08, 12:30
                                                    Homoseksualiści stali się kozłem ofiarnym i coraz wyraźniej widać, że ataki na tą ( powinno być "tę" ale zawsze piszę "tą" i przy tym pozostanę - sorry ) kilkuprocentową mniejszość to nic innego jak rekompensowanie sobie przez heteroseksualną większość swej coraz bardzoej pogarszającej się kondycji moralnej - w tradycyjnych społeczeństwach liczba zdrad, rozwodów i nieformalnych związków wciąż rośnie.
                                            • indeed4 sluchajcie no szpicel 23.04.08, 12:00
                                              zdajemy sobie, że na rasowego pissmena tematy fekalne działają narkotycznie, ale może już skończcie z tym publicznym epatowaniem swoimi skłonnościami, ok ?
                      • embronks Re: słowa: gej i kał powinny być synonimami. 23.04.08, 10:07
                        synonimami są już oszołom i mukroko...
                    • mentice Re: Krew 23.04.08, 11:02
                      Z ta krwia to troche dziwne. Przeciez niejaki Jezusik niby mowil,
                      oto jest cialo i krew moja, bierzcie je na moja pamiatke.
                      Czyzby Jezusik byl gejem ?
                    • observer1983 Re: słowa "kultura" i "chrześcijaństwo" się wyklu 23.04.08, 13:17
                      za to z ciebie i stopki w twoich postach emanuje kultura i miłość do bliźniego
                      semicki prostaku
                      • indeed4 Re: słowa "kultura" i "chrześcijaństwo" się wyklu 23.04.08, 13:29
                        Nie każdy antyklerykał to żyd - częściej lewicowiec :-)

Pzdr

• mockturtle To dość oczywiste 23.04.08, 09:45
              Szkalowana, poniżana i dyskryminowana mniejszość ma powody, by
              obawiać się tzw. większości. Na tej samej zasadzie Czarni w Ameryce
              mięli "fobię" na ku klux klan a więźniowie Oświęcimia byli nazi-
              fobami, tak? Tyle, że KKK i naziści już zniknęli ze sceny historii,
              no, prawie. Życzymy tego samego Stowarzyszeniu Kultury
              Chrześcijańskiej im. Piotra Skargi bo to bardzo źli ludzie.
              Nienawiść nie powinna mieć nic wspólnego z chrześcijaństwem.
              • mukroko lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 09:48
                heh porównujesz Hitlera do Katolików, no ładnie ładnie. Czyli że jak nie
                podobają mi się ich zabawy to tak jakbym ich gazował i palił w piecach, rację
                miał ktoś kto mi powiedział że każdy lewak to kretyn.
                • unhappy Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 09:52
                  mukroko napisał:

> Czyli że jak nie
                  > podobają mi się ich zabawy to tak jakbym ich gazował i palił w piecach, rację
                  > miał ktoś kto mi powiedział że każdy lewak to kretyn.

Nie. To, że ci się nie podobają ich "zabawy" w normalnym Państwie nie powinno
                  mieć żadnego przełożenia na rzeczywistość.
                  • caser99 Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 10:16
                    Ok jak chca sie "rownac" to niech sie rownaja ale bez przesady juz
                    naprawwde mam dosc kiedy widze wszedzie nagonke na hetero bo nie
                    szanujemy homo, sorki ale to przechodzi z jednej skrajnosci w druga.
                    My tez mamy organizowac parady rownosci zeby pokazac ze jestesmy
                    hetero?
                    Jak homo chca sie rownac z nami to ok niech maja to prawnie
                    zagwarantowane i nie ma powodu do tego zeby sie z tym obnosic.
                    Co do Krakowskiej akcji to fakt niejest to najlepszy sposob ale
                    uwazam ze ta organizacja zwrocila uwage na wazny problem, ale tego w
                    jaki sposob to zrobila nie skomentuje.
                    • poszakalu Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 10:35
                      caser99 napisał:

Trzeba mieć zaburzenia w postrzeganiu rzeczywistości, żeby przyrównywać sytuację
                      homo- i heteroseksualistów w Polsce i twierdzić, że hetero są zagrożeni i muszą
                      organizować swoje parady. Najpierw udowodnij, że akceptujesz i tolerujesz homo i
                      nie rzucasz w nich kamieniami, gdy wychodzą na ulice.

> Jak homo chca sie rownac z nami to ok niech maja to prawnie
                      > zagwarantowane i nie ma powodu do tego zeby sie z tym obnosic.

To typowe. Możecie nawet istnieć, mogę to przyjąć do wiadomości, ale nie
                      wychodźcie z podziemia, żebym nie musiał was oglądać, bo psujecie moje poczucie
                      estetyki. To jest tzw. tolerancja po polsku.
                      • gregorx_kr Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:06
                        poszakalu napisał:
                        > To typowe. Możecie nawet istnieć...<ciach bo potem bla bla bla>

To typowe. Wołacie o potrzebie tolerancji by w jej imię robić co Wm się podoba.
                        Jeśli jednak w imię tej samej tolerancji ktoś iny przedstawi swoje poglądy które
                        się Wam nie podobają to wtedy tolerancja Was uwiera.

Dla mnie możecie istnieć, możecie robić co Wam się podoba. Nie rzucam w Was
                        kamieniami. Natomiast jestem przeciwnikiem wszelkich marszów pseudo-różności. I
                        mam prawo o tym mówić jak również to manifestować. A jeżeli chcesz mi tego
                        zabronić to znaczy że masz ograniczoną zdolność rozumienia pojęć.

Plakaty na mieście moim zdaniem nikogo nie obrażają. Pewna grupa przedstawiła
                        swoje zdanie i zrobiła to w taki sposób że nie możecie ich ugryźć z żadnego
                        paragrafu. I stąd Wasza wściekłość. A prawo do własnego zdanie i do jego
                        głoszenia po prostu mają tak samo jak Wy.

A swoją drogą (jako ciekawostka) ten artykuł można stosować jako wzorzec
                        manipulacji i grania na prostych instynktach. Co za kwiatki z tym "zadzwoniła do
                        Nas ....". Czemuż to redakcja nie zająknie się o ilości telefonów zadowolonych z
                        tej akcji? Że niby nie było? taaa...

I żeby uniknąć przyklejania mi łatek
                        - jestem hetero,
                        - jestem antyklerykałem z nieustosunkowanym stosunkiem do wiary,
                        - wszechpolaków, mohery i rydzykomanów mam w głębokim i dosadnym poważaniu,
                        - nie rzucam kamieniami w nikogo,
                        • ziutek_z_gigaci Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:52
                          gregorx_kr napisał:

> To typowe. Wołacie o potrzebie tolerancji by w jej imię robić co Wm się podoba.
                          > Jeśli jednak w imię tej samej tolerancji ktoś iny przedstawi swoje poglądy któr
                          > e
                          > się Wam nie podobają to wtedy tolerancja Was uwiera.

A ty jak rozumiesz tolerancję?

Natomiast jestem przeciwnikiem wszelkich marszów pseudo-różności.

Dlaczego? I dlaczego pseudorówności?
                          • indeed4 Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 13:38
                            Marsze są uzasadnione i potrzebne.
                            W Polsce nietolerancja wobec osób homoseksualnych wciąż ma wysoki wskaźnik - dużo wyższy niż w innych krajach UE ( zaznaczam, że mówię tu o osobach, nie homozwiązkach )
                            • landaverde Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 20:57
                              indeed4 napisał:
                              > W Polsce nietolerancja wobec osób homoseksualnych wciąż ma wysoki
                              wskaźnik - du
                              > żo wyższy niż w innych krajach UE ( zaznaczam, że mówię tu o
                              osobach, nie homoz
                              > wiązkach )

Ciekawe jak się mierzy nietolerancję? ;) Możesz zademonstrować? :)))
                              • unhappy Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 20:59
                                landaverde napisał:

> Ciekawe jak się mierzy nietolerancję? ;) Możesz zademonstrować? :)))

Musisz kupić homomierz. Ale to nie wszystko bo musisz go połączyć razem z
                                fobiomierzem. Schematy pewnie są dostępne na necie.

• lucyfer_we_wlasnej_osobie Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:08
                        W Polsce jest masa innych mniejszości seksualnych: fetyszyści, sado-masachiści,
                        dendrofile, zoofile, nekrofile, albo pedofile, kto w końcu zawalczy o ich prawa !?
                        • indeed4 Tu masz wykaz dewiacji : 23.04.08, 20:48
                          Pokaż, gdzie tu widzisz homoseksualizm :

pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia
                          • unhappy Re: Tu masz wykaz dewiacji : 23.04.08, 20:58
                            indeed4 napisał:

> Pokaż, gdzie tu widzisz homoseksualizm :
                            >
                            >
                            > pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia

Było :D Z faktu, że lekarze wykreślili homoseksualizm z listy chorób jak już
                            wiesz nic nie oznacza bo głosowali :) I jutro zagłosują, że zoofilia jest
                            zdrowa. Potem koprofilia. Potem nekrofilia. I pedofilia. (koniecznie w tej
                            kolejności).

Niestety rzeczową rozmowę na ten temat mogliby prowadzić seksuolodzy i
                            psychiatrzy. Tutaj jest tylko wymiana ciosów:

Łup ! (homoseksualizm to orientacja a nie dewiacja)
                            Bęc ! (to choroba bo skasowali z listy chorób przez głosowanie)
                            :|

A najśmieszniejsze jest to, że bez względu na listę chorób i czy homoseksualizm
                            się na niej znajduje czy nie homoseksualiści NIKOMU nie szkodzą. Oczywiście
                            homofoby nie przyjmują tego do wiadomości wysysając z brudnych palców cały
                            szereg straszliwych zagrożeń czyhających na cywilizacje folgujące pedałom. Do
                            zniszczenia ludzkości włącznie.

Bo tak już jest, że tematy okołogenitalne rozpalają do białości :) I tak było
                            zawsze - od cywilizacji lepianek aż do teraz :D
                            • indeed4 Re: Tu masz wykaz dewiacji : 23.04.08, 21:15
                              unhappy napisał:

Z faktu, że lekarze wykreślili homoseksualizm z listy chorób jak już
                              > wiesz nic nie oznacza bo głosowali :)

Ja uważam, że oznacza :-) i nastawiam się na to, że w przyszłości
                              lista WHO ( nie tylko w tej dziedzinie ) będzie w sposób naturalny
                              nadal ewoluowała wraz z postępem badań medycznych.

PS. To właśnie nic innego tylko opinie naukowców wpłynęły na
                              złagodzenie wobec homoseksualistów stanowiska Kościoła ( Katechizm
                              KK )
                              • unhappy Re: Tu masz wykaz dewiacji : 23.04.08, 21:28
                                indeed4 napisał:

> Ja uważam, że oznacza :-)

To, że oznacza jest jasne chyba, że ktoś chce dyskutować z takim stanowiskiem z
                                pozycji medycznych podpierając się wynikami badań a nie Świętym Przekonaniem.

> i nastawiam się na to, że w przyszłości
                                > lista WHO ( nie tylko w tej dziedzinie ) będzie w sposób naturalny
                                > nadal ewoluowała wraz z postępem badań medycznych.

Z tym to nie ma problemu dopóki jej decyzje nie będą dotyczyć właśnie kwestii
                                okołogenitalnych bo to już wchodzenie w kompetencje pewnej organizacji, której
                                to członkowie (nomen omen) decydują jakie używanie przyrodzenia jest dobre a
                                jakie nie :D

> PS. To właśnie nic innego tylko opinie naukowców wpłynęły na
                                > złagodzenie wobec homoseksualistów stanowiska Kościoła ( Katechizm
                                > KK )

Wiem, że kiedyś podejście Kościoła do homoseksualistów było też nacechowane
                                miłością bliźniego ale w inny sposób (ciepły, żeby nie rzec gorący) - ewolucję
                                widać na pierwszy rzut oka :D
                          • landaverde To są akurat dewiacie klasyfikowane jako parafilie 23.04.08, 22:19
                            indeed4 napisał:

> Pokaż, gdzie tu widzisz homoseksualizm :
                            >

Wykazałeś co najwyżej, że homoseksualizm nie jest parafilią, nic
                            więcej.
                            • unhappy Re: To są akurat dewiacie klasyfikowane jako para 23.04.08, 22:36
                              landaverde napisał:

> > pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia
                              >
                              > Wykazałeś co najwyżej, że homoseksualizm nie jest parafilią, nic
                              > więcej.

Ooo... to wikipedia nadaje się już do "wykazywania". Super :D
                              • landaverde Re: To są akurat dewiacie klasyfikowane jako para 23.04.08, 23:45
                                unhappy napisał:
                                > Ooo... to wikipedia nadaje się już do "wykazywania". Super :D

Moim zdaniem nie, ale indeed4 zdaje się tak uważać.

Znów gubisz kontekst.
                                • indeed4 Re: To są akurat dewiacie klasyfikowane jako para 24.04.08, 00:08
                                  W stosunku do twojego poziomu poczciwa wikipedia i tak jest zbyt
                                  obszernym źródłem :-)

Zdobywaj dalej " wiarygodne" informacje w " Naszym Dzienniku" -
                                  powodzenia.
                                  • landaverde Re: To są akurat dewiacie klasyfikowane jako para 24.04.08, 07:55
                                    indeed4 napisał:

> W stosunku do twojego poziomu poczciwa wikipedia i tak jest zbyt
                                    > obszernym źródłem :-)

I kto to mówi?... człowiek, który nie zrozumiał nawet tekstu, na
                                    który się powołuje.

> Zdobywaj dalej " wiarygodne" informacje w " Naszym Dzienniku" -
                                    > powodzenia.

Odbiło ci? Co ND ma tu do rzeczy? I kto tu się kieruje stereotypami?
                                    • indeed4 Patrz niżej. 24.04.08, 19:20
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78706384&a=78754947
                            • indeed4 Chłopie. 23.04.08, 22:43
                              Nie potrafisz czytać ?

Parafilia, zaburzenie preferencji seksualnych ( dawniej: dewiacja
                              seksualna, zboczenie seksualne )

pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia
                              • indeed4 A o tym czym jest homoseksualizm masz tutaj : 23.04.08, 22:46
                                pl.wikipedia.org/wiki/Orientacja_seksualna
                              • unhappy Re: Chłopie. 23.04.08, 22:47
                                indeed4 napisał:

> Nie potrafisz czytać ?
                                >
                                > Parafilia, zaburzenie preferencji seksualnych ( dawniej: dewiacja
                                > seksualna, zboczenie seksualne )
                                >

Właściwie powinno wystarczyć mu to:
                                pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia#Kwestie_historyczne
                                Ale należy docenić, że nie zmieszał wikipedii z błotem jako takiej. To jest
                                postęp (przepraszam, może: postemp - nie wiem jak się aktualnie mówi, nie
                                głosuję już na UPR) :D
                                • indeed4 Re: Chłopie. 23.04.08, 23:35
                                  unhappy napisał:

Właściwie powinno wystarczyć mu to:

pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia#Kwestie_historyczne

B. dobre - dzięki :-)

PS.

nie głosuję już na UPR :D

Wyrosłeś z tego, co ? :-)

I dobrze, Pzdr

• landaverde Re: Chłopie. 23.04.08, 23:51
                                indeed4 napisał:

> Nie potrafisz czytać ?
                                >
                                > Parafilia, zaburzenie preferencji seksualnych ( dawniej: dewiacja
                                > seksualna, zboczenie seksualne )

Ty raczej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Przede wszystkim
                                przeczytaj najpierw całe zdanie, a potem zastanów się co ono
                                oznacza. Powoli, nie śpiesz się - może załapiesz.
                                • indeed4 Nudzisz. 24.04.08, 00:03
                                  B/o
                                  • landaverde Re: Nudzisz. 24.04.08, 00:08
                                    Być może - tego czasem trudno uniknąć, ty za to ośmieszasz się
                                    tą 'parafilią'.
                                    • indeed4 Re: Nudzisz. 24.04.08, 00:10
                                      No widzisz - wzbogaciłeś dziś swój słownik :-)

3maj tak dalej - pa.
                                      • landaverde Już dotarło? 24.04.08, 00:13
                                        indeed4 napisał:

> No widzisz - wzbogaciłeś dziś swój słownik :-)

Ha, ale czy ty możesz o sobie to samo powiedzieć?
                                        • indeed4 Zmiataj przygłupie. 24.04.08, 00:32
                                          • landaverde Oho, epitety? To takiej 'tolerancji' pragniesz? 24.04.08, 06:21
                                            Rozumiem więc, że nie obrazisz się, gdy nazwę cię sodomitą? ;-)
                                            • indeed4 Zmiataj przygłupie 24.04.08, 19:19
                      • gem58 Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:29
                        Głupiś :(

Ilu pedziów rocznie ginie od tych rzeczonych kamieni co to nimi zaścianek tak
                        obficie miota?

Porównanie jest jak najbardziej na miejscu, bo prawo nie nakazuje tępienia
                        homoseksualizmu, ale też nie gwarantuje specjalnej ochrony osobom
                        homoseksualnym. Zatem równość już mamy, a nierówność zacznie sie w momencie jak
                        prawo (ślepa Temida!!!!) zacznie rozgraniczać ludzi na gejów i nie-gejów.
                        Gwarantuję Ci, że zawsze jedna lub druga grupa czuła by się oszukana,
                        pokrzywdzona itp.

Zatem nie ma problemu nierównowności, zatem homopikiety są bez sensu lub mają na
                        celu wprowadzić nierówności.

Wszystkich pedziów i ich obrońców proszę: ja Wam do łóżka nie zaglądam, Wy mi
                        nie zaglądacie, i niechaj tak pozostanie. Wychodzenie ze swoim "łózkiem" na
                        ulice uważam za niestosowne i barbarzyńskie właśnie. Niech wiec was nie dziwi że
                        budzi to moją głęboka niechęć i sprzeciw.

Swoja drogą GW znów sie popisała, nie wiem ilu maja homo w redakcji, ale chyba
                        sporo, skoro akcja plakatowa to od razu bulwersujący "atak", a pod koniec
                        zjadliwego donosu są nawet jakieś informacje nt. żródeł finansowania
                        organizacji. Szkoda że równie wnikliwie nie zabiega o poznanie źródeł
                        finansowania KPH :)

Panowie i Panie Redaktorowie! Wasz osobisty rednacz kiblował podobno dla wolnej
                        Polski, i podobno wywalczył ją dla przyszłych pokoleń! Jeśli zatem wolność
                        dotyczy tylko dewiantów, a nie dotyczy prostych, to jest to jakas głęboka
                        degeneracja!

------------------------------
                        Odwiedź www.upr.org.pl
                        • anvill Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 13:03
                          Jesteś śmieszny jesli uważasz że ty nie zagladasz nikomu do sypialni
                          i nie chcesz żeby to ktoś inny robił - rozumiem jeśli czytac Twoje
                          zdanie literalnie. Rzeczywistośc wyglada natomast tak że "zagladanie
                          do sypialni" to swiadomość istnienia pewnej grupy społecznej. Nie
                          uwierze że sam nie atakujesz ludzi "swoją sypialnią" - bo jestem
                          przekonany, że masz zdjecie zony na biurku w pracy, że twoi rodzice,
                          znajomi i współpracownicy w ogóle wiedzą że masz żonę, że jak sie z
                          nią spotykasz to na powitanie ją całujesz - widzisz taki sam ATAK
                          chcą przypuściać te obrzydliwe pedzie na "normalne" społeczeństwo.
                          Mylisz sie co do równości wobec prawa - demokracja jako ustrój z
                          zasady daje większe prawa mniejszością bo inaczej wygladałoby to tak
                          jak głosowanie dwóch wilków i jednej owcy dotyczące tego co zjedzą
                          na śniadanie - według Twoich kryteriów postrzegania demokracji wilcy
                          czuli by sie oszukani i pokrzywdzeni że nie moga głosować na owce -
                          więc wracaj do książek bo o ile myśleniem nic nie zdziałasz to jest
                          jeszcze szansa, że oczytaniem.
                          zakończe tak jak zacząłeś swoją wypowiedz - GŁUPIŚ!!!
                      • pierwszywprawo Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:50
                        Ależ to normalna taktyka - wzbudzanie poczucia zagrożenia u słabo wykształconej
                        i niedopoinformowanej większości. Katolicy w Polsce są tak samo zagrożeni jak
                        ludność aryjska była zagrożona w Niemczech w latach 30-tych. Dokładnie tak samo
                        ma się ta propaganda o zagrożeniu, o nękaniu kościoła do rzeczywistości.

Bo odkąd włożyliśmy między bajki przekonanie o boskim pochodzeniu władzy, każda
                        autorytarna władza - ta z lewa i ta z prawa - opiera się na wskazywaniu
                        wspólnego wroga, który zagraża "wartościom". A ludzie lubią wartości, bo są z
                        natury poczciwi, więc popierają władzę, która popiera wartości. Zawsze ten sam
                        mechanizm.

I to nie jest tylko Rydzyk, nie tylko Kaczyńscy. Rokita, Gowin, Tusk, Dziwisz
                        mówią w praktyce to samo, używając nieco innych sformułowań.

Dziękuję krakowskim katolikom za przypomnienie o tegorocznej paradzie równości -
                        oboje z żoną weźmiemy w niej udział jak co roku.
                  • lucyfer_we_wlasnej_osobie Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:03
                    unhappy napisał:

> mukroko napisał:
                    >
                    > > Czyli że jak nie
                    > > podobają mi się ich zabawy to tak jakbym ich gazował i palił w piecach, r
                    > ację
                    > > miał ktoś kto mi powiedział że każdy lewak to kretyn.
                    >
                    > Nie. To, że ci się nie podobają ich "zabawy" w normalnym Państwie nie powinno
                    > mieć żadnego przełożenia na rzeczywistość.

Czyli MUSZĄ mi się podobać, bo inaczej jestem homofobem?

W normalnym państwie kolego, to co robisz w łóżku jest twoją sprawą (i nikogo
                    innego). Czy ty wychodzisz na ulicę i rozpowiadasz, że z twoją żoną/dziewczyną
                    uprawiasz seks analny (albo jakikolwiek inny)? Nie ? Czemu?
                    • unhappy Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 11:17
                      lucyfer_we_wlasnej_osobie napisał:

> > Nie. To, że ci się nie podobają ich "zabawy" w normalnym Państwie nie pow
                      > inno
                      > > mieć żadnego przełożenia na rzeczywistość.
                      >
                      > Czyli MUSZĄ mi się podobać, bo inaczej jestem homofobem?

Masz niestety binarne postrzeganie rzeczywistości :D

> W normalnym państwie kolego, to co robisz w łóżku jest twoją sprawą (i nikogo
                      > innego). Czy ty wychodzisz na ulicę i rozpowiadasz, że z twoją żoną/dziewczyną
                      > uprawiasz seks analny (albo jakikolwiek inny)? Nie ? Czemu?

Całując się z dziewczyną oznajmiasz światu, że jesteś hetero :)
                      Nie róbmy z tego kraju jakiegoś drugiego Iranu.
                • ateista.polski Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 15:19
                  HITLER byl KATOLIKIEM
                  • landaverde Re: lewak: katolik=nazista JP2=Hitler 23.04.08, 23:58
                    ateista.polski napisał:

> HITLER byl KATOLIKIEM

Hitler był OKULTYSTĄ, odrzucił Boga i wiarę.
              • grzesiu.k Re: To dość oczywiste 23.04.08, 13:15
                mockturtle powiedz szczerze, kiedy ostatni raz widziałaś (-eś) dyskryminowanego
                homika, a zaraz pźniej powiedz, kiedy ostatni raz czytałaś (-eś), słuchałaś
                (-eś) o prześladowaniach homików w dzisiejszych czasach w polandzie ?
                większość akcji przeciw homikom jest reakcją na ich kolejne parady równości,
                marszom przeciwko wykluczeniom, i innym tym podobnym prowokacjom. część z nich
                świadomie jest organizowana w terminach kolidujących z innymi często np.
                religijnymi uroczystościami, tylko po to, żeby wywołać rekcję, i później obnosić
                się ze swoją traumą dotyczącą prześladowań homików w polsce.
                a tak na marginesie, to nie chcę słuchać opowieści jednego pana, że fajnie jest
                wkładać siusiaka do pupy innemu panu, najlepiej w pokoju sąsiadującym z pokojem
                adoptowanego syna/córki.
                • lesbijka_wroclaw Re: To dość oczywiste 24.04.08, 08:43

> mockturtle powiedz szczerze, kiedy ostatni raz widziałaś (-eś) dyskryminowanego
                  > homika, a zaraz pźniej powiedz, kiedy ostatni raz czytałaś (-eś), słuchałaś
                  > (-eś) o prześladowaniach homików w dzisiejszych czasach w polandzie ?
                  A znasz jakiegos homoseksualiste? W szkole, pracy, wsrod znajomych? Zapytaj
                  go/ja, czy sptkal/a sie z jakimis przejawami nienawisci- watpie, zeby
                  powiedzial/a "nie". Sama wyladowalam w szpitalu przez kilku lysych panow
                  jadacych na sterydach za to, ze smialam bezczelnie chodzic za reke z moja
                  owczesna dziewczyna. Straaaaszna deprawacja spoleczenstwa... A co ze szkola?
                  Przeciez tam geje czesto nie maja zycia- sa gnebieni przez gnojow, ktorzy
                  probuja udowodnic calemu swiatu jacy to oni sa mescy i heteroseksualni.

> a tak na marginesie, to nie chcę słuchać opowieści jednego pana, że fajnie jest
                  > wkładać siusiaka do pupy innemu panu, najlepiej w pokoju sąsiadującym z pokojem
                  > adoptowanego syna/córki.

Pfff. Widac, ze nie znasz zadnego "homika". Geje lesbijki nie rozpowiadaja o
                  takich rzeczach, cenia sobie prywatnosc- tak, jak heteroseksualisci. To, czego
                  sie mozesz dowiedziec, to najwyzej imie tej drugiej polowy. No, chyba, ze ty
                  rozpowiadasz, co robisz ze swoja dziewczyna/zona/reka...

> większość akcji przeciw homikom jest reakcją na ich kolejne parady równości,
                  > marszom przeciwko wykluczeniom, i innym tym podobnym prowokacjom. część z nich
                  > świadomie jest organizowana w terminach kolidujących z innymi często np.
                  > religijnymi uroczystościami, tylko po to, żeby wywołać rekcję, i później obnosi
                  > ć
                  > się ze swoją traumą dotyczącą prześladowań homików w polsce.

Kazdy ma prawo manifestowac w Polsce, oprocz faszystow i komunistow - ci maja
                  zakaz (jak to jest egzekwowane- nie bede se wypowiadac, po co sie niepotrzebnie
                  denerwowac...). Mozna manifestowac swoj wiek, orientacje, wiare, poglady,
                  niezadowolenie- dopoki jest to manifestacja pokojowa i nie dochodzi do zamieszek.

Btw- co jest z tym homofobami? Dlaczego jak mysla o gejach, zaczynaja sobie
                  wyobrazac gejowski stosunek analny? Jak patrza na zwykla, heterycka pare, tez
                  maja takie dziwne wyobrazenia? Czy to po prostu niespelnione homoseksualne fantazje?
                  • landaverde Re: To dość oczywiste 25.04.08, 04:26
                    lesbijka_wroclaw napisała:

> Btw- co jest z tym homofobami? Dlaczego jak mysla o gejach,
                    zaczynaja sobie
                    > wyobrazac gejowski stosunek analny? Jak patrza na zwykla,
                    heterycka pare, tez
                    > maja takie dziwne wyobrazenia? Czy to po prostu niespelnione
                    homoseksualne fant
                    > azje?

No właśnie - co z tymi homofobami? Czy normalny czowiek może się bać
                    homoseksualisty? A czego tu się bać? Normalny człowiek stwierdzi, że
                    absolutnie nie obchodzi go co oni tam ze sobą robią, że w zasadzie
                    to ma homików głęboko w dupie... I wtedy uświadamia sobie, że
                    homiki, a przynajmniej duża ich część, to sodomici. Na tę myśl
                    normalny człowiek odruchowo zaciska pośladki. O ile bowiem homofobia
                    to dla przeciętnego człowieka coś nierealnego i wydumanego, o tyle
                    strach przed sodomizmem to 'głęboko' zakorzeniony atawizm. ;-)
                    • nick3 Chrześcijaństwo moralnym bankrutem. 25.04.08, 10:05
                      Widzę, iż fakt, że kobieta może zostać w naszej Ojczyźnie zostać
                      pobita za pokazanie się z partnerką pod rękę przez (zgoła
                      nie "zniewieściałych";-) mężczyzn i wylądować przez to w szpitalu -
                      nie robi na tobie większego wrażenia.

Jeśli coś w dzisiejszej Europie przeżywa dekadencję to w pierwszym
                      rzędzie jest to - "chrześcijańska kultura".

Z czynnika, który (lepiej lub gorzej) tworzył niegdyś osnowę
                      cywilizacji, stała się zakałą społeczeństwa notorycznie generującą
                      faszystoidów (lub w najlepszym razie jednostki sentymentalne i
                      zaburzone emocjonalnie).

Przykład: Landaverde, wytrwały czytelnik papieskich traktatów
                      o "odpowiedzialnej miłości" oraz wielbiciel "dziewic konsekrowanych"
                      ("O, Anno, módl się za mną!":) potrafi bez zająknięcia na
                      przerażajace świadectwo o homofobicznej przemocy (twoja
                      przedmówczyni pobita za wyrażenie ważnych dla niej uczuć została
                      pobita i znalazła się w szpitalu) odpisać tuż w następnym poscie:

> Normalny człowiek stwierdzi, że [...] w zasadzie
                      > to ma homików głęboko w dupie...

I twój idol JPII naprawdę nie jest tu tu bez winy.

W wysławianej pod niebiosa za "miłosierdzie" "instrukcji o osobach
                      homoseksualnych" tenże papcio bez żenady pisze o tym, że wszelkie
                      dochodzenie własnych społecznych praw przez homoseksualistów MUSI
                      spotkać się z odpowiedzią w postaci przemocy.
                      (Jest to wprawdzie reakcja godna ubolewania, ale "zrozumiała" - tak
                      twierdzi. Ciekawi mnie, czy jeszcze jakiekolwiek inne wykroczenie
                      przeciwko katolickiej moralności spotkało się u JPII z określeniem,
                      że jest ono "wprawdzie naganne ale zrozumiałe"? Obawiam się, że
                      tylko przemoc wobec homoseksualistów:)))

"Niech nikt się nie dziwi przemocy, jaka musi ich spotkać [jeśli
                      będą dochodzi swoich JAKICHKOLWIEK praw" - tak pisze.

Ośmielam się powiedzieć, że jest to rozmyślny fałsz (w niektórych
                      bardziej cywilizowanych krajach geje zdobyli wiele praw nie
                      wywołując tym apokaliptycznych reakcji, którymi straszy JPII).

Sądzę, że ten fałsz nie jest u JPII przypadkowy.

Jest on w sumie formą podżegania do przemocy.

• landaverde nick3 - moralnym i intelektualnym bankrutem. 25.04.08, 19:03
                        nick3 napisał:

> Przykład: Landaverde, wytrwały czytelnik papieskich traktatów
                        > o "odpowiedzialnej miłości" oraz wielbiciel "dziewic
                        konsekrowanych"
                        > ("O, Anno, módl się za mną!":)

Posuwasz się do drwin by wykazać czyj upadek moralny? Zapewne swój.
                        Ty człowieku zresztą nie masz pojęcia ani co ja czytam, ani czego
                        jestem wielbicielem. Możesz co najwyżej przypuszczać, lecz z tego
                        nic nie wynika.

> potrafi bez zająknięcia na
                        > przerażajace świadectwo o homofobicznej przemocy (twoja
                        > przedmówczyni pobita za wyrażenie ważnych dla niej uczuć została
                        > pobita i znalazła się w szpitalu) odpisać tuż w następnym poscie:
                        >
                        > > Normalny człowiek stwierdzi, że [...] w zasadzie
                        > > to ma homików głęboko w dupie...

Odniosłem się wyłącznie do tego co zacytowałem, odpowiadając na
                        pytanie przedmówczyni. Nie wynika stąd żaden wniosek nt mojego
                        stosunku do tego co się jej przydażyło - zestawianie tych dwóch
                        rzeczy jest zwykłą manipulacją.

Wulgaryzmu natomiast użyłem wyłącznie jako chwytu retorycznego, by
                        wskazać na związek między wspomnianymi przez nią stosunkami
                        odbytniczymi a domniemanym 'strachem' przed gejami. Przeciętnie
                        rozgarnięty czytelnik to pojmie i właśnie tak odbierze, ale nie ty -
                        tobie chodzi bowiem o co innego.

> I twój idol JPII naprawdę nie jest tu tu bez winy.

No właśnie, tobie chodzi przede wszystkim o to by dokopać JPII i
                        zdyskredytować kościół. Moja skromna osoba jest ci potrzebna jedynie
                        jako punkt zaczepienia - dalej wszak już o mnie nie wspominasz.
                        Żałosne jest jak musisz się nakombinować by spełnić swój zasadniczy
                        cel plucia na JPII.

Do twoich opinii nt słów papieża się nie odniosę, bo po prostu tych
                        wypowiedzi nie znam. Odpada więc jakikolwiek ich wpływ na moją
                        postawę, co usiłujesz insynuować. Poza tym podejrzewam tu twoją
                        kolejną manipulację, skoro nie odnosisz się do nich wprost tylko
                        komfabulujesz moją rzekomą znieczulicę tylko po to by ją wpływowi
                        tych słów przypisać.
                        • nick3 Re: Wiesz, my sodomici tak mamy:) 26.04.08, 02:13

Słusznie zauważyłeś, że twój skromny przykład (podobnie zresztą jak
                          wiele innych skromnych przykładów, których obficie dostarcza
                          forum.gazeta.pl) służy mi do punktowania JPII, Kościoła i
                          chrześcijaństwa w ogóle.

Twoje wypowiedzi są bowiem - jako jedne z owych licznych wypowiedzi
                          pokrewnych ci chrześcijańskich dusz na forum - nieodrodnym owocem
                          tego drzewa.

A my, sodomici, jesteśmy, jak wiadomo, na jego punkcie
                          przewrażliwieni:)

> ("O, Anno, módl się za mną!":)

landaverde:
                          > Posuwasz się do drwin by wykazać czyj upadek moralny?

A i owszem.

(Przy czym nie chodzi mi o ciebie indywidualnie, lecz o tradycję
                          religijno-moralną dającą się z łatwością rozpoznać z twoich
                          werbalizacji.)

Ja po prostu jestem przeświadczony, że to nie przypadek, że fałsz i
                          sztuczność
                          obecne w antyseksualnym sentymentalizmie religijnym współwystępują u
                          ciebie z brakiem elementarnego wyczucia stosowności wobec
                          dziewczyny, dla której bycie lesbijką jest jej osobowością i która
                          ci właśnie mówi, że została za to, co jest jej tozsamością osobistą,
                          brutalnie pobita. (Trafiłeś kiedyś do szpitala z powodu pobicia?)

A ty w odpowiedzi w ogóle nie odnosisz się do tego postawionego ci
                          przed nos ewidentnego przykładu terroryzowania homoseksualistów w
                          naszej drogiej Ojczyźnie, a zamiast tego piszesz coś, co jest wobec
                          lesbijki rozmyślnie obraźliwe:

> > > Normalny człowiek stwierdzi, że [...] w zasadzie
                          > > > to ma homików głęboko w dupie...

Ja w odpowiedzi na to, mam prawo ocenić - nie, nie ciebie! - lecz
                          wartości życiowe, z którymi się identyfikujesz.

Bo tak się składa, że twoja postawa wobec homoseksualistów jest
                          bardzo typowa wśród wyznających je.

Zasługują więc na zdecydowaną ocenę.

I ja jej dokonuję.

• kralik111 Re: Organizatorzy parad to heterofoby!!!!! 23.04.08, 10:16
              adela_30 napisała:

> Hetreofobia w naszym kraju przybiera ogromne rozmiary. Grupy tzw.
              kochających
              > inaczej postanowiły wyrazić swój strach przed hetero organizując
              marsze, które
              > mają udowodnić że homo są normalni. Precz z heterofobią!!!

Jeszcze nikt nigdy mnie nie obrazil za byciem heteroseksualista, ale
              ja tez nigdy nie obrazam za bycie homoseksualista, nia mam z tym
              zadnego problemu jak kto sie kocha, to nie moj problem, wytlumacz mi
              wiec adela, skad ta homofobie sie u was bierze, moze bylas
              molestowana w dziecinsstwie a moze to drugie "ty" sie odzywa ktorego
              nie potrafisz zaakceptowac?
              To tak samo jak z policja, ja sie policji nie boje, bo wiem ze nie
              jestem przestepca i nic zlego nie robie, policji boja sie zlodzieje,
              kryminalisci, bandyci i dewianci, prosze wytlumacz mi to adela...:DDD
              • poszakalu Re: Organizatorzy parad to heterofoby!!!!! 23.04.08, 10:41
                Adela ci tego nie wytłumaczy, bo ona nie od tego. Ona w jednej ręce trzyma
                różaniec, a w drugiej siekierę do rąbania pedałów i innych odszczepieńców.
          • inmarco Re: kochajcie zboczeńców!! 23.04.08, 13:07
            Sam chyba jesteś zboczeńcem, słoniu jeden 2002.
        • bosman_plama Re: Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 08:32
          lmbkmb napisał:
          "Nie mówię, że w Poznaniu nie ma niezrównoważonych ludzi, ale ich odsetek jest
          > chyba nieco mniejszy niż średnia galicyjska. Warszawa jest wbrew pozorom w tej
          > materii bardzo podobna do Poznania i nie sądzę, żeby wielu psycholi tam znaleźl
          > i. "

Ogromnie dziękuję za ten wpis. Dawno się tak nie ubawiłem:)
          • adela_30 [...] 23.04.08, 08:54
            • pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:25
              Znowu debilny wpis etatowej rydzykowej kretynki, która nie tylko nie umie myśleć
              ale i czytać.

>Autor rozpisuje się skąd
              > pochodzą pieniądze na plakaty rozwieszane przez stowarzyszenie,

a to jest nic innego jak "promowanie zboczeń"

gratuluję poziomu odmóżdżenia
              • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:30
                hmm, no ale niby dlaczego nie znamy źródeł finansowania organizacji gejowskich?
                • pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:33
                  Ależ znamy.
                  • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:39
                    jakieś linki może?
                    • unhappy Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:52
                      mukroko napisał:

> jakieś linki może?

Raz w życiu pomyśl samodzielnie :D
                      • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:54
                        hmm, wyobraź sobie że szukałem sobie takich informacji i jakoś do nich nie
                        dotarłem, może słabo szukam? Może skoro tak sam nie myślę, to teraz ty pomyśl za
                        mnie i mi pomożesz?
                        • unhappy Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:10
                          mukroko napisał:

> hmm, wyobraź sobie że szukałem sobie takich informacji i jakoś do nich nie
                          > dotarłem, może słabo szukam? Może skoro tak sam nie myślę, to teraz ty pomyśl z
                          > a
                          > mnie i mi pomożesz?

Nie - praca wykonana dla ciebie przez lewaka byłaby dla lewaka stratą czasu :D

Hint: ustawa o stowarzyszeniach :)

• pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:11
                          Co roku przesyłam na taką organizację swoje 1% podatku, podobnie jak dziesiątki
                          tysięcy innych ludzi. Jakiego linka pragniesz? Może link do ordynacji
                          podatkowej, która na to pozwala?
                          • homofaszysta1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:17
                            Mam pytanie czy można przesłać 1% na stowarzyszenie Private Królowe Ana*lu? Czy
                            ktoś wie? Uważam, że należy promować pewne wartości, na dodatek pozwalające
                            uniknąć aborcji?
                            • pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:53
                              Sprawa jest oczywista: istnieje oficjalny rejestr organizacji pożytku
                              publicznego. Masz z tym jakiś problem, matołku?
                              • lmblmb Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 24.04.08, 05:50
                                pe1 napisał:

> Sprawa jest oczywista: istnieje oficjalny rejestr organizacji pożytku
                                > publicznego. Masz z tym jakiś problem, matołku?

Nie dyskutuj z gównem, bo wiesz jak to się skończy.
                        • cyberbatat Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 12:44
                          mukroko próba porównywania osób homoseksualnych do kału przesuwa cię na pozycję
                          intelektualnego gnoju!!!! gdybyś dysponował choć odrobiną inteligencji, znalazł
                          byś bez specjalnego problemu choć niektóre żródla finansowania, organizacji
                          broniących praw mniejszości.
                • kralik111 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:41
                  mukroko napisał:

> hmm, no ale niby dlaczego nie znamy źródeł finansowania
                  organizacji gejowskich?

A niby dlaczego masz je znac, jaki masz w tym interes i co masz z
                  tym wspolnegoo? ;DDD
            • miss-pink-vomit Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:28
              adela_30 napisała:

> Znowu nieprawdopodobnie stronniczy artykuł GW promujący zboczenia.
              Autor pisze:
              > "stowarzyszenie atakujące homoseksualistów"...podczas gdy
              stowarzyszenie broni
              > normalnych ludzi przez nachalną propoagandą gejowską. Autor
              rozpisuje się skąd
              > pochodzą pieniądze na plakaty rozwieszane przez stowarzyszenie,
              podczas gdy nie
              > wspomina ani słowem skąd środowiska homoseksualne mają pieniądze
              na parady,
              > reklamy i pozostałe działania propagandowe. Nie wierzę, że GW robi
              reklamę
              > zboczeń gratis. Pewnie GW dostaje niezłą kasę z tych środowisk
              skoro tak bardzo
              > się angażuje w robienie wody z mózgu ludziom. Wstyd panie
              Michnik....ale potem
              > się nie dziwcie, że ludzie stawiają pedałów i żydów w jednym
              szeregu. Sami tak
              > się stawiacie

nie martw sie od patrzenia na Marsz Rownosci gejem nie zostaniesz.a
              moze masz taki slaby charakter,ze boisz sie tej propagandy,bo
              przeszedlbys "na strone homoseksualistow"?
              • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:31
                Od patrzenia na kogoś kto je kupę, też nie stanę się człowiekiem jedzącym kupę,
                ale może nie chcę tego oglądać... Mam do tego prawo?
                • pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:34
                  a co ma wspólnego "jedzenie kupy" z Marszem Równości ?
                  • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:41
                    i to i tamto nie powinno być przedmiotem manifestacji, zwłaszcza że nazwa "Marsz
                    równości" niewiele ma wspólnego z tym co się na nim dzieje.
                    • unhappy Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:53
                      mukroko napisał:

> i to i tamto nie powinno być przedmiotem manifestacji, zwłaszcza że nazwa "Mars
                      > z
                      > równości" niewiele ma wspólnego z tym co się na nim dzieje.

Pozwól, że porównam twoje pisanie na tym forum do pływania w szambie. Ani tego
                      ani tego nie powinno się robić.

Bardzo się przejąłeś? :D
                      • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:56
                        no widzisz skoro twoi koledzy nazywają wszystkich duchownych katolickich
                        pedofilami, sam powinieneś dostrzec kto zaczyna z tymi bluzgami.
                        • pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:14
                          ale przecież masowe przypadki pedofilii w kościele katolickim są udokumentowane,
                          kościół płacił już za to olbrzymie odszkodowania, sam b16 ostatnio publicznie
                          przyznał, że jest to poważny problem

czy papieża tez zaliczasz do "bluzgających" na kościół czy wreszcie przyjmiesz
                          do swojej ciasnej łepetynki, że pisanie prawdy o pedofilii w kościele to jednak
                          nie są bluzgi?
                  • homofaszysta1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 12:40
                    a co ma wspólnego "jedzenie kupy" z Marszem Równości ?
                    O rany hahahaha,,,,, całe mnóstwo. Hahahahaaha, kolega oszołom się zapętlił.
                • lmblmb Katolik i gej tez Polak, trudno. 24.04.08, 05:55
                  mukroko napisał:

> Od patrzenia na kogoś kto je kupę, też nie stanę się człowiekiem
                  > jedzącym kupę, ale może nie chcę tego oglądać... Mam do tego prawo?

Oczywiście. Masz prawo obrócić głowę i omijać miejsca ich spotkań.

Ja tez mam takie prawo i aktywnie z niego korzystam. Wyobrażasz sobie jakie
                  problemy logistyczne napotykam podczas zlotów katolickich jak np. Bożeciało?
                  Muszę tak wybierać trasy przejazdu, żeby moje dzieci nie widziały tych obleśnych
                  pogańskich rytuałów. W naszej religii nie ma rzucania kwiatków, całowania
                  drewnianego jezuska czy rzucania na tacę, a wcale nie jestem Jehowym ;).

I co mam zrobić, strzelać do tych ludzi? Muszę znosić ich egzystencję, chociaż
                  doskonale wiem, że to zakała polskiej kultury. Trudno, też Polacy.
              • zamurowany Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:46
                > nie martw sie od patrzenia na Marsz Rownosci gejem nie zostaniesz.

Jestem strasznie ciekaw reakcji progejowskich tolerantów na ewentualny Marsz
                Równości Mormonów promujący poligamię i małżeństwa z 16-letnimi dziewczynami.
                Czy też by popierali i twierdzili, że od patrzenia poligamistą się nie staniesz?
                • unhappy Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:54
                  zamurowany napisał:

> Jestem strasznie ciekaw reakcji progejowskich tolerantów na ewentualny Marsz
                  > Równości Mormonów promujący poligamię i małżeństwa z 16-letnimi dziewczynami.
                  > Czy też by popierali i twierdzili, że od patrzenia poligamistą się nie staniesz
                  > ?

A to poligamia jest w Polsce dozwolona? Manifestacja żądająca poligamii to dla
                  ciebie jakiś problem? Bo dla mnie nie.
                  • mukroko Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 09:57
                    No widzisz lewactwu to nie przeszkadza, pewnie dlatego w Anglii czy Włoszech
                    przymyka się na to oko. My nie chcemy tego w Polsce.
                    • thebigzumzum Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:07
                      No tak to jest z ta demokracja ze kazdy moze glosic sobie co mu sie podoba
                      (oprocz obelg i oszczerstw). Widzialy galy co braly. Trzeba bylo zostac w
                      komunie i bylibyscie happy. Ludzie maja prawo miec wolny wybor. Oni nikomu
                      niczego nie narzucaja jedynie chca wiekszych praw dla samych siebie. No chyba ze
                      gejem mozna zostac od patrzenia a oni chodza ulicami i ewangelizuja innych aby
                      tez zostali homo. No niestety tak nie jest.

A mi sie nie podobaja wrzeszczace pielgrzymki przez ktore tez trzeba zamykac pol
                      miasta i utrudniaja ruch uliczny w normalny dzien. I co? Jakos sobie z tym radze
                      a nie oblepiam slupy plakatami wzywajac do masowej nienawisci.
                      • zamurowany Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:26
                        > No tak to jest z ta demokracja ze kazdy moze glosic sobie co mu sie podoba

Nieprawda. W Szwecji i bodajże Niemczech albo Austrii podobno siedzi w
                        więzieniach (może już odsiedzieli) kilka osób skazanych za przekonania. Jedną z
                        nich jest szwedzki pastor, który potępił homoseksualizm, drugą historyk, który
                        neguje sprawę obozu Auschwitz.

> jedynie chca wiekszych praw dla samych siebie.

No właśnie. Niby dlaczego należą im się większe prawa? Mają dokładnie takie
                        same, jak my. Żadne polskie prawo nie różnicuje obywateli na hetero- i
                        homoseksualistów, więc równość jest.
                        • pe1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:55
                          > Nieprawda. W Szwecji i bodajże Niemczech albo Austrii podobno siedzi w
                          > więzieniach (może już odsiedzieli) kilka osób skazanych za przekonania. Jedną z
                          > nich jest szwedzki pastor, który potępił homoseksualizm, drugą historyk, który
                          > neguje sprawę obozu Auschwitz.

Nie kłam. Te osoby zostały skazane nie za przekonania tylko za publiczne
                          głoszenie pochwały faszyzmu. To jest ścigane prawem i karane, a nie czyjeś
                          wewnętrzne przekonania.

> Żadne polskie prawo nie różnicuje obywateli na hetero- i
                          > homoseksualistów, więc równość jest.

Kolejne kłamstwo. Polskie prawo nie zezwala na prawną rejestrację związków homo.
                          • zamurowany Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 11:11
                            > Nie kłam. Te osoby zostały skazane nie za przekonania tylko za publiczne
                            > głoszenie pochwały faszyzmu.

Proszę, tutaj masz o wspomnianym księdzu, to jest właśnie wolność słowa w
                            europejskiej demokracji:
                            lifesite.net/ldn/2004/jul/04070505.html
                            > To jest ścigane prawem i karane, a nie czyjeś
                            > wewnętrzne przekonania.

Kompletnie mylisz pojęcia. Oczywiście że za "wewnętrzne przekonania" nie można
                            nikogo skazać, bo są wewnętrzne i nikt ich nie zna. Piszemy jednak o wolności
                            słowa, czyli o głoszeniu tychże własnych przekonań. Wolności słowa w Europie nie
                            ma, co widać po moich przykładach i twoim potwierdzeniu, że jest to "ścigane
                            prawem i karane".

> > Żadne polskie prawo nie różnicuje obywateli na hetero- i
                            > > homoseksualistów, więc równość jest.
                            >
                            > Kolejne kłamstwo. Polskie prawo nie zezwala na prawną rejestrację związków homo

Jak to nie? Homoseksualista może bez problemów zawrzeć małżeństwo z kobietą,
                            homoseksualistka z mężczyzną. Wniosek - równość jest. Mają dokładnie takie same
                            prawa jak my.

Nie oskarżaj mnie o kłamstwa. Nie podałem ani jednego fałszywego zdania.
                            • indeed4 Duchowni - odczepić się od gejów !! 23.04.08, 14:21

• indeed4 . 23.04.08, 14:42
                                Cytat :
                                lifesite.net/ldn/2004/jul/04070505.html

Green described homosexuality as "abnormal, a horrible cancerous tumour in the body of society".

Bożesz ty mój, garstka homoseksualistów to " rak w ciele społeczeństwa" :-)))

Niedługo się dowiemy, że za małżeńskie rozwody i zdrady też odpowiadają geje.
                                • zamurowany Re: . 23.04.08, 17:05
                                  > Bożesz ty mój, garstka homoseksualistów to " rak w ciele społeczeństwa" :-)))
                                  >
                                  > Niedługo się dowiemy, że za małżeńskie rozwody i zdrady też odpowiadają geje.

Nieważne, co gość mówił. Ważne, że za głoszenie tego siedział w więzieniu. To
                                  jest właśnie wasza demokratyczna wolność słowa.
                                  • indeed4 Re: . 23.04.08, 20:00
                                    " wasza" to znaczy czyja - UFOludków, czy kogo masz na myśli :-)))

A co do "wolności słowa" : jest dopuszczalna do momentu dopóki nie
                                    narusza praw innych - tymczasem sformułowanie pastora było
                                    ewidentnie obraźliwe i naruszało godność osobistą w/w osób.
                          • homofaszysta1 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 12:42
                            Tak samo jak na związki poligamiczne lub kazirodcze. Jakoś o to nikt nie robi
                            szumu?
                            • lesbijka_wroclaw Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 24.04.08, 08:55
                              homofaszysta1 napisał:

> Tak samo jak na związki poligamiczne lub kazirodcze. Jakoś o to nikt nie robi
                              > szumu?

K*wa. >.< Dociera cos? poligamia i kazirodztwo sa zabronione WSZEDZIE (moze
                              oprocz jakiegos zakatka w Azji i zadupia w Afryce). Zwiazki partnerskie lub
                              malzenstwa homoseksualistow sa legalne w Skandynawii, Europie Zachodniej (tak w
                              ogole to z Europy odstajemy my, Rumunia, Bulgaria, Litwa, Ukraina i Bialorus.
                              Fajne towarzystwo, nie? Lepsze niz Europa zachodnia?)czesci USA, w Meksyku, RPA
                              i kilku krajach w Ameryce Poludniowej. Spora czesc swata, ktora sie regularnie
                              rozrasta- ludzie zaczynaja myslec na calym swiecie, w przeciwienstwie do
                              polskich katolickich betonow.
                    • unhappy Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 10:09
                      mukroko napisał:

> No widzisz lewactwu to nie przeszkadza, pewnie dlatego w Anglii czy Włoszech
                      > przymyka się na to oko. My nie chcemy tego w Polsce.

Wy? Masz na myśli tych paru rąbniętych oszołomów z forum? :D
                      • indeed4 Re: A skąd pieniądze mają pedały? Od GW ???? 23.04.08, 21:27
                        Anglia to dla homoseksualistów raj, wyspiarze tolerują się nie takie
                        rzeczy - a jednak liczba homoseksualistów w tym kraju nie rośnie :-)

• critto legalizacja poligamii? czemu nie... 23.04.08, 15:19
                    ja tam nic nie mam do homo; jestem hetero i mam dziewczynę, a ci, którzy pomstują
                    na homosi, przeważnie sami nimi są, tylko się tego wypierają. Normalnego faceta
                    czy kobiety hetero to, co oni robią nie obchodzi. Pomstowanie na nich,
                    obrażanie, atakowanie, ciągłe gadanie o formach współżycia między nimi to
                    niezdrowe podniecenie tym, co heteroseksualistów nie powinno interesować.
                    Co do poligamii (oraz poliandrii, aby nie było) to jak nabardziej jestem za
                    legalizacją takich związków, pod warunkiem, że uczestniczą w nich wyłącznie
                    osoby pełnoletnie, które wyrażają zgodę na takie współżycie (czyli takie coś jak
                    w pewne teksańskiej sekcie NIE powinno być tolerowane). 16 lat to w Polsce wiek,
                    od którego można legalnie uprawiać seks oraz - za zgodą sądu - wziąć ślub, więc
                    czemu nie?
                    Zresztą jak ktoś zechce żyć w związku poligamicznym to kto mu zabroni? Poprostu
                    znajdzie sobie kilka kobiet i będzie z nimi mieszkał. Prawo zakazuje jedynie
                    zawarcia kolejnego małżeństwa bez rozwiązania poprzedniego, a nie związków
                    nieformalnych z wieloma osobami. Jeśli więc jakiś facet ma 4 kochanki i one się
                    na to godzą, to nikt nie może tu nic zrobić... To samo jeżeli kobieta ma 4
                    facetów... Mogą nawet uprawiać seks grupowy, wolnoć Tomku w swoim domku!!
                    Osobiście preferuję małżeństwa monogamiczne.
            • mockturtle Adela, zdecyduj się, dziecko, 23.04.08, 09:51
              co chcesz powiedzieć. To w końcu, według ciebie, moje ty odmóżdżone
              stworzenie, w końcu jak jest: "zboczeńcy" dostają pieniądze od GW
              (jak w nagłówku) czy płacą GW za reklamę (jak w treści)? Jedno i
              drugie to brednie, ale nie wiem, Adelo, czy twoje ograniczone
              zdolności intelektualne pozwalają ci dostrzec fakt, że obydwie
              twoje "tezy" wzajemnie sie wykluczają, kretynko? Ale tak się składa,
              że zacofane homofoby na ogół są głupie jak but.
              • mockturtle O, skasowali kretynkę 23.04.08, 09:52
                i słusznie. Nawet wśród homofobów zaniżała poziom intelektualny.
                • x67x A ja nie lubię pedałów i już. 23.04.08, 10:10
                  Mam tego świete prawo aby jednych lubić a innych nie.
                  Więcej tolerancji - po to mamy demokrację, aby zarówno
                  homoseksualiści jak i ich przeciwnicy mogli się - w granicach prawa -
                  wypowiedzieć.
                  • indeed4 Re: A ja nie lubię pedałów i już. 23.04.08, 15:01
                    Nie lubić możesz, możesz nawet nienawidzić - ale z tego tytułu ( czyli osobistych preferencji ) nie możesz im niczego zabronić ( podobnie jak oni tobie ) - na tym polega demokracja właśnie.
                  • lmblmb Kto ci każe lubić? 24.04.08, 05:44
                    x67x napisał:

> Mam tego świete prawo aby jednych lubić a innych nie.

Oczywiście. Nikt Ci nie każe nikogo lubić. Ja też za gejami nie przepadam, bo
                    mnie po prostu na nerwy działają, ale nie zabronię im demonstrować, bo każdemu
                    wolno.

> Więcej tolerancji - po to mamy demokrację, aby zarówno
                    > homoseksualiści jak i ich przeciwnicy mogli się - w granicach prawa
                    > wypowiedzieć.

No z tymi granicami prawa to sporo ma problemy.
              • mukroko Re: Adela, zdecyduj się, dziecko, 23.04.08, 09:59
                Pseudo postępowe lewactwo, babrające się w kale jest jeszcze gorsze...
                • unhappy Re: Adela, zdecyduj się, dziecko, 23.04.08, 10:08
                  mukroko napisał:

> Pseudo postępowe lewactwo, babrające się w kale jest jeszcze gorsze...

Smacznego... myślenia o zwieraczach i babraniu się w kale :D

• adkalin Re: Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 08:47
          Jesteś optymistą. Niestety takie sekty mają wszędzie swoich zwolenników.
        • ginusia Re: Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 09:15
          lmblmb napisał:

> Rozumiem, że zaścianek próbuje dotrzeć do podobnie myślących w
          Krakowie, ale po
          > co oblepiają Warszawę i Poznań? Równie dobrze mogliby nalepić
          ogłoszenie o
          > zbiórce na Radio Maryja, odzew byłby podobny.

Nie zartuj, stolica blizej Torunia i szlachetnego ojca dyrektora
          wiec bardziej podatna na jego nauki. Nie przeceniaj
          tak "europejskosci" przecietnego warszawiaka bo mozesz sie
          zdziwic :).
        • acorns Re: Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 09:58
          > Nie mówię, że w Poznaniu nie ma niezrównoważonych ludzi, ale ich
          > odsetek jest chyba nieco mniejszy niż średnia galicyjska. Warszawa
          > jest wbrew pozorom w tej materii bardzo podobna do Poznania i nie
          > sądzę, żeby wielu psycholi tam znaleźli

Psycholi to może i nie, ale normalnie myślących ludzi jest tu sporo. Nie każdy
          Warszawiak i Poznaniak kocha pedalstwo. Niektórzy tak jak ja nienawidzą tej
          zarazy, moja córka chociaż ma 13 lat też nienawidzi, jej znajomi w większości
          też, moi też, moi rodzice nienawidzą, większość mojej rodziny nienawidzi a póki
          my żyjemy, żyją nasze dzieci będą żyć nasze wnuki i prawnuki, nie będzie
          tolerancji dla pedalskich ekscesów na ulicach. Mają swoje domy, swoje kluby
          niech tam robią co chcą a nie obnoszą się ze swoim zboczeniem.
          • yganka Re: Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 13:33
            w takim wypadku tylko pozostaje mi życzyć ci, aby któreś z twoich
            dzieci czy wnuków było lesbijką/gejem. może wtedy to lepiej
            zrozumiesz, że nie powinno się nikogo oceniać ze względu na jego
            orientację.
          • critto Re: Rozumiem, że Kraków, ale Warszawa i Poznań? 23.04.08, 19:33

> Psycholi to może i nie, ale normalnie myślących ludzi jest tu sporo. Nie każdy
            > Warszawiak i Poznaniak kocha pedalstwo. Niektórzy tak jak ja nienawidzą tej
            > zarazy, moja córka chociaż ma 13 lat też nienawidzi, jej znajomi w większości
            > też, moi też, moi rodzice nienawidzą, większość mojej rodziny nienawidzi a póki
            > my żyjemy, żyją nasze dzieci będą żyć nasze wnuki i prawnuki, nie będzie
            > tolerancji dla pedalskich ekscesów na ulicach. Mają swoje domy, swoje kluby
            > niech tam robią co chcą a nie obnoszą się ze swoim zboczeniem.

tjaaa, ty nienawidzisz, twoja córka nienawidzi, jej znajomi nienawidzą, a i tak
            wszyscy pewnie dużo gadacie o miłości bliźniego; zgadza się, bando nienawistników?
          • lmblmb Też bym chciał, żeby się ograniczyli do swoich klu 24.04.08, 05:42
            acorns napisał:

> [...] Mają swoje domy, swoje kluby
            > niech tam robią co chcą a nie obnoszą się ze swoim zboczeniem.

Mam podobne zdanie o katolikach - ich występy, np. karawan na Boże ciało działa
            mi na nerwy. Też bym chciał, żeby się ograniczyli do swoich klubów, a nie
            obnosili ze swoimi gusłami, ale jakoś nie mogę się doprosić.
      • krzych.korab Jaka kultura tacy Chrześcijanie.Bibli nie znają, 23.04.08, 07:31
        nauk Chrystusa zapewne też,ale Chrystusem się podpierają.Wstydu za grosz,rozumu
        za pół.
        • rooboy Re: Jaka kultura tacy Chrześcijanie.Bibli nie zna 23.04.08, 07:39
          krzych.korab napisał:

> nauk Chrystusa zapewne też,ale Chrystusem się podpierają.Wstydu za
          grosz,rozumu
          > za pół.

krzychu, polak jestem i polski znam. biblii - 2 x "i"
      • mg2005 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 08:04
        mangold napisał:

> katolicyzm to
        > barbarzyństwo.

Uzasadnij. Ideologia gejowska to rzeczywiscie barbarzyństwo...
        • maruda.r [...] 23.04.08, 08:13
          • mg2005 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 08:29
            >
            > Uzasadnij.

Geje podważają i atakują podstawy naszej cywilizacji (np.rodzina),
            chcą uznania dewiacji za normę.

> Bo to katolicyzm szerzy pedofilię.

Maruda, ideologia zaćmiła Ci rozum?... Jeśli ksiądz cos ukradnie,
            napiszesz, że katolicyzm szerzy złodziejstwo ?... ;)
            >
            • mebcia Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 09:10
              > Geje podważają i atakują podstawy naszej cywilizacji (np.rodzina),
              > chcą uznania dewiacji za normę.

Jeśli mnie wiedza historyczna nie myli, to właśnie Grecy i Rzymianie nieźle
              sobie na tym polu hulali. Szczerze mówiąc nie wiem, gdzie by nasza cywilizacja
              była, gdyby nie oni.
              • mukroko Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 09:26
                hmmm, czyżby w starożytnej Grecji geje mieli prawo adopcji dzieci? Słyszałem o
                tym że często geje w tejże Grecji zmuszali młodych chłopców do prostytucji, ale
                chyba nie nazywali tego adopcją. No i małżeństw tam też chyba nie było
                homoseksualnych...
                • pe1 Re: Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 09:32
                  W starożytnej Grecji nie istniało pojęcie "gej", "adopcja" ani "małżeństwo". Jak
                  chcesz się wypowiadać to wpierw uzupełnij elementarne wiadomości z 6 klasy
                  szkoły podstawowej, matole.
                  • mukroko Re: Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 09:38
                    widzę że trafiłem w czuły punkt ponieważ w żaden sposób nie odpowiedziałeś na
                    mój post, a próbujesz podważyć moje kompetencję. W rzeczy samej w starożytnej
                    Grecji nie istniało pojęcie gej, ale już adopcja oraz małżeństwo tak. Polecam
                    powrót do przedszkola, bo chyba tam ludzie uczą się podstawowych wartości życia
                    w społeczeństwie, np. tych: mama i tata.
                    • bosman_plama Re: Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 10:14
                      Zawsze mnie bawi wysuwanie argumentu "starożytnej Grecji". Inne czasy, inna
                      kultura. Niewolnictwo też tam zdaje się było, za długi na przykład:). Wprowadzamy?:)
                    • pe1 Re: Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 10:16
                      > W rzeczy samej w starożytnej
                      > Grecji nie istniało pojęcie gej, ale już adopcja oraz małżeństwo tak.

Przykro mi, ale bredzisz. Nie ma o czym dyskutować z tępakiem, któremu nawet nie
                      chce się zajrzeć do książki
                      • sznicel4 Re: Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 10:20
                        pe1 napisał:

> > W rzeczy samej w starożytnej
                        > > Grecji nie istniało pojęcie gej, ale już adopcja oraz małżeństwo tak.
                        >
                        > Przykro mi, ale bredzisz. Nie ma o czym dyskutować z tępakiem, któremu nawet ni
                        > e
                        > chce się zajrzeć do książki

ponoć w starożytnej grecji ru..ie młodych chłopców było normą. tak mówią na
                        mieście.
                  • homofaszysta1 Re: Starożytna Grecja i Rzym. 23.04.08, 12:46
                    Taaaa.... chłopcze słowo gej na pewno nie istniało, ale instytucja małżeństwa
                    jak najbardziej. Na przykład kimże była Penelopa dla Odyseusza, asystentką?
                    partnerką odmiennopłciową? Inaczkiem?
            • maruda.r Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 09:19
              mg2005 napisał:

> Maruda, ideologia zaćmiła Ci rozum?... Jeśli ksiądz cos ukradnie,
              > napiszesz, że katolicyzm szerzy złodziejstwo ?... ;)

Oczywiście, że napiszę. I będę tak pisał, dopóki katolicyzm przestanie
              bezpodstawnie prześladować inne orientacje. Powiedzenie o belce w oku z Biblii
              wszak pochodzi.

• sharn1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 09:20
                maruda.r napisał:

> mg2005 napisał:
                >
                > > Maruda, ideologia zaćmiła Ci rozum?... Jeśli ksiądz cos ukradnie,
                > > napiszesz, że katolicyzm szerzy złodziejstwo ?... ;)
                >
                > ********************************
                >
                > Oczywiście, że napiszę. I będę tak pisał, dopóki katolicyzm
                przestanie
                > bezpodstawnie prześladować inne orientacje. Powiedzenie o belce w
                oku z Biblii
                > wszak pochodzi.
                >

Katofob...
                • maruda.r Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 09:30
                  sharn1 napisał:

> Katofob...

Nie zaprzeczam. I to się raczej nie zmieni, póki organizacja odwołująca się
                  miłości bliźniego nie przestanie szerzyć nienawiści.

• mukroko Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 09:33
                    Szkoda że nie jesteś tak radykalny wobec organizacji gejowskich w USA i Holandii
                    które jawnie popierają pedofilie, a nawet żądają jej legalizacji...
                    • pe1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 10:59
                      Przypomnij mi, papież którego to wyznania publicznie błogosławił wojska
                      nazistowskie przed wyruszeniem na wojnę.

Przypomnij mi, przedstawiciele którego wyznania spalili na stosie dziesiątki
                      tysięcy kobiet w całej Europie oskarżając ich o herezję.

Przypomnij mi, pod wyznaniem którego to kościoła szpitale do dziś praktykują
                      rozpruwanie brzucha ciężarnej kobiety i poświęcają jej życie tylko po to, żeby
                      ochrzcić płód, gdy ciąża jest zagrożona.
                      • homofaszysta1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 12:58
                        > Przypomnij mi, papież którego to wyznania publicznie błogosławił wojska
                        > nazistowskie przed wyruszeniem na wojnę.
                        >
                        > Przypomnij mi, przedstawiciele którego wyznania spalili na stosie dziesiątki
                        > tysięcy kobiet w całej Europie oskarżając ich o herezję.
                        >
                        > Przypomnij mi, pod wyznaniem którego to kościoła szpitale do dziś praktykują
                        > rozpruwanie brzucha ciężarnej kobiety i poświęcają jej życie tylko po to, żeby
                        > ochrzcić płód, gdy ciąża jest zagrożona.

Dziecko kochane ile ty masz lat. Będąc w przedszkolu nie opowiadałem takich
                        durnot i nie wierzyłem w tak idiotyczną propagandę. Dziesiątki tysięcy kobiet,
                        a dlaczego nie setki tysięcy albo miliony. Co za brednie! A może dla równowagi
                        przypomnisz ilu ludzi zamordowali ojcowie ideowi dzisiejszych propagandystów
                        inaczków, co? Dziadzia Lenin, albo Stalin.
                      • birdy-niam-niam Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 14:50
                        pe1 napisał:

> Przypomnij mi, papież którego to wyznania publicznie błogosławił wojska
                        > nazistowskie przed wyruszeniem na wojnę.
                        >
                        > Przypomnij mi, przedstawiciele którego wyznania spalili na stosie dziesiątki
                        > tysięcy kobiet w całej Europie oskarżając ich o herezję.
                        >
                        > Przypomnij mi, pod wyznaniem którego to kościoła szpitale do dziś praktykują
                        > rozpruwanie brzucha ciężarnej kobiety i poświęcają jej życie tylko po to, żeby
                        > ochrzcić płód, gdy ciąża jest zagrożona.

i na dodatek jakiego wyznania był autor napisu w damskiej toalecie "GUPI KAOWIEC"
                        ha ?
                  • homofaszysta1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 12:48
                    ty maruda.r powinieneś się nazywać Kali, zgadnij dlaczego?
            • unhappy Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 09:55
              mg2005 napisał:

> >
              > > Uzasadnij.
              >
              > Geje podważają i atakują podstawy naszej cywilizacji (np.rodzina),
              > chcą uznania dewiacji za normę.

Chyba tylko w twojej chorej wyobraźni :D

Tak a propos gdybyś nie był na bieżąco - homoseksualizm jest ORIENTACJĄ
              seksualną a nie dewiacją.
              • mukroko Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 10:01
                > Tak a propos gdybyś nie był na bieżąco - homoseksualizm jest ORIENTACJĄ
                > seksualną a nie dewiacją.

tja lewactwo tak właśnie uważa...
                • unhappy Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 10:07
                  mukroko napisał:

> tja lewactwo tak właśnie uważa...

No i luz. Ty uważasz inaczej ale medycyna dziwnym trafem podziela ten "lewacki"
                  pogląd :)

• ponury.szlifierz Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 10:29
                > homoseksualizm jest ORIENTACJĄ
                > seksualną a nie dewiacją.

Zapomniałeś dopisać, że tak postanowiło Amerykańskie Towarzystwo
                Psychiatryczne w latach '70 XX wieku, kiedy to w drodze głosowania
                postanowiono wykreślić homoseksualizm z listy zaburzeń
                psychicznych...
                Ciekawe jakież to zaburzenia ATP w najbliższych latach postanowi
                zamienić w kolejne orientacje, w ramach dalszego krzewienia i
                utrwalania postępu cywilizacyjnego? Wszak w holenderskich
                wypożyczalniach video w działach z erotyką kąciki dla zoofili
                widziałem już na początku lat '90 ub.w., a np. w Niemczech czy
                Holandii działają legalne partie polityczne, które w swoich statuach
                mają postulaty obniżenia legalnego wieku współżycia z nieletnimi -
                jak myślisz, drogi postępowcze, do czego to furtka?
                • unhappy Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 10:41
                  ponury.szlifierz napisał:

> > homoseksualizm jest ORIENTACJĄ
                  > > seksualną a nie dewiacją.
                  >
                  > Zapomniałeś dopisać, że tak postanowiło Amerykańskie Towarzystwo
                  > Psychiatryczne w latach '70 XX wieku, kiedy to w drodze głosowania
                  > postanowiono wykreślić homoseksualizm z listy zaburzeń
                  > psychicznych...

No i na czym polega problem? Homoseksualizmu NIE MA na liście zaburzeń. Nie jest
                  dewiacją, chorobą, żaden lekarz nie będzie tego "leczył". O co więc chodzi?

> Ciekawe jakież to zaburzenia ATP w najbliższych latach postanowi
                  > zamienić w kolejne orientacje, w ramach dalszego krzewienia i
                  > utrwalania postępu cywilizacyjnego? Wszak w holenderskich
                  > wypożyczalniach video w działach z erotyką kąciki dla zoofili
                  > widziałem już na początku lat '90 ub.w., a np. w Niemczech czy
                  > Holandii działają legalne partie polityczne, które w swoich statuach
                  > mają postulaty obniżenia legalnego wieku współżycia z nieletnimi -
                  > jak myślisz, drogi postępowcze, do czego to furtka?

Jakbyś nie zauważył o czym jest dyskusja. Nie o pedofilach i nie o zoofilach.
                  Bardzo często homofoby dryfują właśnie w te strony. A sama dyskusja jest
                  bezcelowa - homoseksulizm chorobą ani zboczeniem nie jest - zoofilia i pedofilia
                  jest. Czy będzie? Nie wiem - trudno mi przewidzieć tendencje bo ani nie jestem
                  psychiatrą, ani psychologiem, ani seksuologiem :)
              • homofaszysta1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańsko-Pedofil 23.04.08, 12:59
                Dla mnie jest dewiacją jak jasna ch*olera, i uważam homoseksualistów za
                zboczeńców. Nikt mi nie zabroni mieć o nich takiego zdania.
      • sharn1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 08:24
        A czy musi być miło? Jedni uwielbiają czuć w odbycie czyjegoś penisa
        innym się to nie podoba. Normalna wolność słowa.
        Osobiście uważam homoseksualizm za chorobę psychiczną. ale uważam że
        na świcie jest także miejsce dla chorych.
        • mukroko Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 09:29
          Szkoda tylko, że jakimś dziwnym trafem, różni ludzie próbują nam wmówić że białe
          jest białe... Masz absolutną rację, chociaż w dzisiejszym świecie nawet
          wariatów, wariatami nazywać nie można...
      • krzysw73 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 09:15
        czy wiesz że popełniasz przestepstwo? nie obrażaj nas, katolików.
        • pe1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 09:27
          czy pisanie prawdy o pedofilii wszechobecnej wśród katolików to przestępstwo?

w/g czyjego prawa?
          • mukroko Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 09:43
            szkoda że nie piszesz o postulatach organizacji gejowskich dążących do uznania
            pedofilii za normalną praktykę seksualną
            • unhappy Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 09:57
              mukroko napisał:

> szkoda że nie piszesz o postulatach organizacji gejowskich dążących do uznania
              > pedofilii za normalną praktykę seksualną

A u was nie biją Murzynów przypadkiem?

• mukroko Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 10:03
                oj widzę że uznaliście że to za wcześnie by wprowadzać to akurat w Polsce, ale
                jak myślisz kiedy się tym zajmiecie? Za pięć lat?
          • krzysw73 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 12:07
            myslisz ze zboczenie związane jest z wyznawana religią?
          • homofaszysta1 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 23.04.08, 12:51
            ależ skąd, tak samo jak o inaczkach że są zboczeni. Że najwięcej morderstw na
            tle seksualnym dochodzi w środowisku homo, że najwięcej chorób rozprzestrzenia
            się w tym środowisku... itd. Nie, za to się nie karze, ale jest to baaardzo miłe.
    • rooboy do marudara 23.04.08, 07:17
      marudar, wyluzuj troche... widziales te broszury? gazeta wiele razy
      pisze jakies brednie, aby sie towarzystwo forumowe podniecilo...
      mogliby z boku pokazac fotke strony z takim textem... a jesli to
      prawda, to niech sie twoje kolezanki i koledzy z menu wezma do
      roboty, bo inaczej pomysle, ze biora przyklad ze swojego firera...
      • shithead Re: do marudara 23.04.08, 07:21
        What to fuck you write about?????
        • rooboy Re: do marudara 23.04.08, 07:30
          shithead napisał:

> What to fuck you write about?????

shithead, i can't tell you what to fuck, you fuck what you want. as
          far as what i write about, marudar undestands...
          • lmblmb Bosz, kolejny "ąglista"... 23.04.08, 07:31
            rooboy napisał:

> shithead napisał:
            >
            > > What to fuck you write about?????
            >
            >
            > shithead, i can't tell you what to fuck, you fuck what you want.
            > as far as what i write about, marudar undestands...

Bosz, kolejny uzdolniony inaczej...
            • rooboy Re: Bosz, kolejny "ąglista"... 23.04.08, 07:34
              lmblmb, motto masz w sam raz...
              • lmblmb Re: Bosz, kolejny "ąglista"... 24.04.08, 05:44
                rooboy napisał:

> lmblmb, motto masz w sam raz...

Nie trafiłeś - nie jestem Polakiem.
              • lmblmb Jezcze raz, bo chyba nie zrozumiałeś... 24.04.08, 06:11
                Chyba satyra nie dotarła - miałem na myśli "daj sobie spokój z angielskim, bo go
                nie znasz".
          • krzych.korab Polacy,podobno a z językiem polskim problem. 23.04.08, 07:34
        • lmblmb Re: do marudara 23.04.08, 07:30
          shithead napisał:

> What to fuck you write about?????

Ładnie piszesz po arabsku.
      • ciuciumorales Re: do marudara 23.04.08, 07:35
        dokładnie to miałem napisać, ale nie dziw się bezmyślności
        pseudointeligentów. Michnik im wmówił, że myślą to są przekonani, że
        myślą.
      • maruda.r Re: do rooboja 23.04.08, 08:11
        ooboy napisał:

> marudar, wyluzuj troche... widziales te broszury?

Wystarczą kretynizmy, które widać na zdjęciu, żeby dojść do wniosku, czym jest
        to Stowarzyszenie Ćwierćinteligentów Chrześcijańskich - kulturowym kołchozem.

• rooboy Re: do rooboja 23.04.08, 08:23
          marudar, na jakie zdjecia patrzysz??? a poza tym nie sugeruj sie
          zdjeciami... na youtube i naszej-klasie znajdziesz mase takich,
          ktore niekoniecznie sa prawdziwym wizerunkiem czlowieka... niektorzy
          nawet za to zaplacili jak pewna nauczycielka z olsztyna...

broszur nie widziales/las... moze sprawdz w sasiednim pokoju, w men-
          ie?
          • maruda.r Re: do rooboja 23.04.08, 09:22
            rooboy napisał:

> marudar, na jakie zdjecia patrzysz??? a poza tym nie sugeruj sie
            > zdjeciami...

To nie Stowarzyszenie jest autorem plakatów? Wtedy czekam na pozew
            Stowarzyszenia przeciwko Gazecie.

• rooboy Re: do rooboja 23.04.08, 09:39
              ach, wiec mowisz o plakacie a nie o zdjeciach... widziales
              broszury??? jak nie widziales, to nie powtarzaj bezmyslnie co w nich
              jest, bo chyba nie uwazasz gazety za wiarygodne zrodlo... a jesli te
              texty to prawda, to jak twoj pracodawca, polski rzad, dopuscil takie
              brednie do szkol???
      • mg2005 Re: do marudara 23.04.08, 08:21
        rooboy napisał:

> marudar, wyluzuj troche... widziales te broszury?

Była głośna afera, gdy homo-zboczeńcy wyłożyli w szkole broszurki
        m.in. o "zabawie kałem partnera"...
        • sharn1 Re: do marudara 23.04.08, 08:30
          mg2005 napisał:

> rooboy napisał:
          >
          > > marudar, wyluzuj troche... widziales te broszury?
          >
          > Była głośna afera, gdy homo-zboczeńcy wyłożyli w szkole broszurki
          > m.in. o "zabawie kałem partnera"...

Cóż. Nowoczesnośc i tolerancja wymaga, żeby zabawa kałem partnera
          była powszechnie akceptowana i promowana, a jeśli uważasz ją za
          chorobę, to jesteś ciemniak, nietolerancyjny głupek i homofob.
          Ciekawe kiedy "normalne" będzie zabawianie się z dziećmi albo
          WŁASNYM kotkiem albo pieskiem...
        • pe1 Re: do marudara 23.04.08, 09:29
          może w twojej odmóżdżonej główce była jakaś afera, ale na szczęście nie
          kłamliwe bluzgi nie staną się faktem, jeśli je wylejesz publicznie. brak
          kontaktu z rzeczywistością świadczy, że zapomniałeś dzisiaj wziąć swoje tabletki.
          • mukroko Re: do marudara 23.04.08, 09:46
            ale ty już zwieracze dzisiaj pewnie przeczyszczane miałeś...
            • unhappy Re: do marudara 23.04.08, 09:59
              mukroko napisał:

> ale ty już zwieracze dzisiaj pewnie przeczyszczane miałeś...

Często myślisz o cudzych zwieraczach?
        • unhappy Re: do marudara 23.04.08, 09:58
          mg2005 napisał:

> rooboy napisał:
          >
          > > marudar, wyluzuj troche... widziales te broszury?
          >
          > Była głośna afera, gdy homo-zboczeńcy wyłożyli w szkole broszurki
          > m.in. o "zabawie kałem partnera"...

Orientacja seksualna nie przekłada się na poziom umysłowy. Zaświtało czy
          tłumaczyć dalej?

• lobotomia_story na pierścieniach cnoty też się dorabiają? 23.04.08, 07:25
      tak to jest jak ktoś nie ma pożytecznego zajęcia w życiu
    • login-ka wykorzystanie wizerunku 23.04.08, 07:34
      A czy osoby będące na zdjęciach użytych na plakatach nie mogły by oskarżyć stowarzyszenia o bezprawne użycie wizerunku z zamiarem obrażenia oraz narażenia na utratę dobrego imienia?
    • guyb Jak dla mnie te plakaty są reklamą marszu 23.04.08, 07:40
      Gdyby ich nie było, to nawet nie wiedziałbym, że taki marsz ma się
      odbyć. Ale skoro co chwilę widzę te plakaty to już wiem.
    • t.u.s.k [...] 23.04.08, 07:43
    • monster1972 nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 07:43
      czy ktoś moze mi to wyjasnic?

dopoki taki osobnik zyje sobie spokojnie z innym tego typu
      osobnikiem i nie dobiera mi sie do d... to kompletnie mnie nie
      interesuje, co wyprawia w domu, co wkłada, komu wkłada i gdzie
      wkłada

ludzie, walnijcie się w te puste łby!

homoseksualisci byli, są i będą! nawet w krajach islamskich gdzie
      za to zabiajają, co jakis czas ktos "wpada"...

a jesli wam sie to nie podoba to z pretensjami do tzw. boga idźcie,
      a nie do nich, oni są po prostu tacy, jak ich "stworzono"

Polak-ateista

• rooboy Re: nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 07:47
        monster1972 napisał:

> czy ktoś moze mi to wyjasnic?
        >
        > dopoki taki osobnik zyje sobie spokojnie z innym tego typu
        > osobnikiem i nie dobiera mi sie do d... to kompletnie mnie nie
        > interesuje, co wyprawia w domu, co wkłada, komu wkłada i gdzie
        > wkłada
        >
        > ludzie, walnijcie się w te puste łby!
        >
        > homoseksualisci byli, są i będą! nawet w krajach islamskich gdzie
        > za to zabiajają, co jakis czas ktos "wpada"...
        >
        > a jesli wam sie to nie podoba to z pretensjami do tzw. boga
        idźcie,
        > a nie do nich, oni są po prostu tacy, jak ich "stworzono"
        >
        >
        > Polak-ateista
        >

monster, ty czytales artykul? stowarzyszenie protestuje przeciwko
        marszowi tolerancji czy tam innej rownosci... te marsze nie odbeda
        sie w domu a przejda glownymi ulicami miasta...
        • monster1972 i co? bedą kopulować analnie na ulicy? 23.04.08, 08:48
          niech sobie idą...

tak dlugo jak przyznanie sie do bycia homo bedzie jednoznaczne z
          wykluczeniem i potepieniem, tak dlugo oni bedą maszerowac...

nic nie poradzisz;)

Polak-ateista

• mg2005 Re: nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 08:07
        monster1972 napisał:

>
        > wkłada
        >

Jasne - problem w tym, że gejom to nie wystarcza... Chcą narzucić
        społeczenstwu swoją zboczoną anty-kulturę..."Kultura gejowska" ;)))
        • mebcia Re: nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 09:15
          :D

No tak, sufrażystki chciały zarzucić wszystkim "kulturę kobiecą" a Czarni w
          Stanach - "kulturę afroamerykańską". Olaboga! ;)
        • unhappy Re: nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 10:00
          mg2005 napisał:

> Jasne - problem w tym, że gejom to nie wystarcza... Chcą narzucić
          > społeczenstwu swoją zboczoną anty-kulturę..."Kultura gejowska" ;)))

O, widać, że ty wiesz co to jest "kultura-gejowska". Wytłumaczysz?

• sharn1 Re: nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 08:32
        monster1972 napisał:

>
        > wkłada
        >
        > ludzie, walnijcie się w te puste łby!
        >
        > homoseksualisci byli, są i będą! nawet w krajach islamskich gdzie
        > za to zabiajają, co jakis czas ktos "wpada"...
        >
        > a jesli wam sie to nie podoba to z pretensjami do tzw. boga
        idźcie,
        > a nie do nich, oni są po prostu tacy, jak ich "stworzono"
        >
        >
        > Polak-ateista

Tylko po co łażą po ulicach i promuja dewiacje i choroby oraz pakują
        się z ulotkami do szkół? Jakoś chorzy na dauna nie zarzucają szkół
        swoimi problemami a homosie jak najbardziej.
        • pe1 Re: nie rozumiem co wam ci homo przeszkadzają? 23.04.08, 09:36
          Wytłumaczysz wreszcie na czym ma polegać to "promowanie"? Czy staniesz się homo
          patrząc na ludzi maszerujących ulicą?
          • monster1972 oni mylą "promocję" z uswiadamianiem:) 23.04.08, 11:44
            ja moge sobie ogladac milion manifestacji i od tego patrzenia nie
            nabiorę ochoty na tyłek zadnego faceta:)

co wiecej, jesli manifestanci beda zachowywac sie jak niektorzy na
            paradach w Berlinie, to nabiorę jeszcze wiekszej niecheci do seksu
            z facetem:) a wiekszej ochoty na figle z laską:)

dlaczego tak jest? bo jestem HETERO!

i tak jest odkad uzyskalem swiadomosc:)

jak mozna kogos "nawrocić" na homoseksualizm?

skad ci katobolszewicy biorą takie teorie?

Polak-ateista
    • servicio Obsesje GW wiecznie żywe 23.04.08, 07:47
      Geje, antysemityzm, nasza-klasa i Rydzyk.
      Oto obsesje Gazety Wyborczej.
      To ich kręci.
      • rooboy Re: Obsesje GW wiecznie żywe 23.04.08, 07:51
        servicio napisał:

> Geje, antysemityzm, nasza-klasa i Rydzyk.
        > Oto obsesje Gazety Wyborczej.
        > To ich kręci.

servicio, a pis juz nie?
      • sharn1 Re: Obsesje GW wiecznie żywe 23.04.08, 08:35
        servicio napisał:

> Geje, antysemityzm, nasza-klasa i Rydzyk.
        > Oto obsesje Gazety Wyborczej.
        > To ich kręci.

Nie. To im daje $$$. Środowisko gejowskie jest odznaczone jednym z
        najwyższych współczynników dochodów per capita. Działają trochę jak
        sekta, jeden drugiemu pomaga osiągać stołki i pozycję na rynku
        pracy... Kiedyś jeden po pijaku mi o tym trochę opowiadał...
        • rooboy Re: Obsesje GW wiecznie żywe 23.04.08, 08:41
          sharn1, swieta prawda... to samo tyczy sie tych, co tak walcza z
          antysemityzmem....
          • sharn1 Re: Obsesje GW wiecznie żywe 23.04.08, 08:42
            rooboy napisał:

> sharn1, swieta prawda... to samo tyczy sie tych, co tak walcza z
            > antysemityzmem....

Tego to nie wiem. Antysemityzm i wogóle rasizm to głupota, natomiast
            homofobia to bardzo zdrowy odruch. Choroby trzeba nazywać po
            imieniu. Który psychol się przyzna że jest chory?
            • unhappy Re: Obsesje GW wiecznie żywe 23.04.08, 10:01
              sharn1 napisał:

> Który psychol się przyzna że jest chory?

Masz szansę być pierwszym :D
    • a.giotto barbarzyństwo, czyli rzecz obca w naszej kulturze 23.04.08, 07:51

nie tylko obca, ale i rozwalająca ją od wewnątrz
    • mg2005 Dokładnie tak... 23.04.08, 07:51
      Geje to nowi barbarzyńcy, atakujący naszą cywilizację...
    • wojtek2784 Homoseksualizm to choroba , to oczywiste 23.04.08, 07:54
      Wystarczy sobie zrobic "kuku" homoseksualne , a zobaczycie,
      to choroba. Ludzi trzeba chronic przed chorobami.
    • w.zboralski [...] 23.04.08, 07:56
      • mg2005 Re: Cała prawda o nazistach ze stow. Skargi 23.04.08, 08:12
        Właśnie pokazałeś typową "gejowską tolerancję"...
        • figgin1 pokazal ironie 23.04.08, 08:40
          wbrew pozorom to nie owoc.
      • janusz990 Nie dosc ze PEDAL, to jeszcze glupek ! 23.04.08, 09:03
        .
    • loader Prawdziwi chrześcijanie atakują !! 23.04.08, 07:58
      homoseksualni barbarzyńcy kontra barbarzyńcy chrześcijańscy - zapowiada się
      ciekawe widowisko. ile jeszcze gazet zarobi na patologii zwanej faszyzmem?
    • ajem2 Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 07:59
      Skoro wolno ogłaszać o marszu, musi też być wolno ogłaszać o tym, że
      nie wszyscy to popierają. Na tym polega demokracja. Jeśli mozna
      być "za", mozna też być "przeciw". Inaczej to jest próba
      forsowania "jedynie słusznych poglądów", w tym przypadku zwolenników
      homoseksualizmu. To już było!Gdzie tu jest jakaś logika? Jeśli ktoś
      nie popiera marszu - jest nietolerancyjny. A jak nazywa się ten, kto
      nie popiera działań przeciwników marszu?
    • balrog008 Chyba jestem "homofobem", bo... 23.04.08, 08:06
      irytują już mnie te "parady równości". Homoseksualiści żaden sposób nie są
      dyskryminowani w Polsce- a już na pewno nie w sposób prawny. Będąc pracodawcą
      obojętne by mi było czy przyjmuję homoseksualistę, hetero, zwolennika miłości
      analnej. Dopóki homoseksualista (jak i hetero czy fana analu) nie obdarzał swoją
      "miłością" innych pracowników w pracy. A czy ci lubiący oral lub anal idą na
      ulicę? Natomiast marsze pedałów i ich udręki jacy my to jesteśmy pokrzywdzeni
      napawają mnie odrazą. Bo przyzwoici ludzie nie chodzą na takie "parady".
      • sharn1 Re: Chyba jestem "homofobem", bo... 23.04.08, 08:41
        balrog008 napisał:

> irytują już mnie te "parady równości". Homoseksualiści żaden
        sposób nie są
        > dyskryminowani w Polsce- a już na pewno nie w sposób prawny. Będąc
        pracodawcą
        > obojętne by mi było czy przyjmuję homoseksualistę, hetero,
        zwolennika miłości
        > analnej. Dopóki homoseksualista (jak i hetero czy fana analu) nie
        obdarzał swoj
        > ą
        > "miłością" innych pracowników w pracy. A czy ci lubiący oral lub
        anal idą na
        > ulicę? Natomiast marsze pedałów i ich udręki jacy my to jesteśmy
        pokrzywdzeni
        > napawają mnie odrazą. Bo przyzwoici ludzie nie chodzą na
        takie "parady".

Homoseksualni nie domnagaja się równych praw. Oni domagają się
        przywilejów.
        Problem w tym, żeby im przeszkodzić.
        • pe1 Re: Chyba jestem "homofobem", bo... 23.04.08, 09:37
          > Homoseksualni nie domnagaja się równych praw. Oni domagają się
          > przywilejów.

wymień choć jeden
          • marcin.brzezinski Re: Chyba jestem "homofobem", bo... 23.04.08, 10:34
            Proste - pierwsz z brzegu - przywilej traktowania dwójki pederastów przez prawio w taki sam sposób jak małżeństwo.
            • pe1 Re: Chyba jestem "homofobem", bo... 23.04.08, 11:04
              Mieszasz podstawowe pojęcia. Marsz do książek.

Przywilej to korzyść, którą ma wyłącznie posiadacz przywileju, a inni nie mają.

Wymień choć jeden PRZYWILEJ, którego domagają się homoseksualiści, czyli jeden
              choć przepis, według którego homoseksualiści mieliby lepiej od hetero.
    • ytzek.bloch Samuel Nowak? 23.04.08, 08:09
      Uś jakie piękne słowiańskie imię. Tylko dlaczego Nowak a nie Neuberg
      czy Neuwert lub Neubaum? Poczekaj purycu, wszystko powiem rodzinie i
      rebemu, że gonisz za chłopcami, zamiast jak porządny młody człowiek
      wziąć dziewczynę, nawet szikse, i stanąć z nią pod chupą i
      przeczytać ketubę.
    • palestrina2005 Mamy wolność słowa 23.04.08, 08:10
      Więc Stowarzyszenie ma pełne prawo wyrażać swoje poglądy na temat
      homoseksualistów...
      • mar_cup Re: Mamy wolność słowa 23.04.08, 12:33
        nikt nie ma prawa nikogo obrazac, chyba z cyms sie tobie pomyliula wolnosc slowa
        prostaku
    • xpatron Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:17
      A dla mnie wszystkie strony tych przepychanek zachowują się idiotycznie.
      Homoseksualiści chwalą się w paradach swoją orientacją, co jest bez sensu bo nie
      ma się czym chwalić. Przeciwnicy parad oraz homofoby przejmują się tym jakby coś
      wielkiego się działo i często robią kontrmanifestacje, co wydaje mi się jeszcze
      głupsze.
      A może zamiast marnować czas zrobić coś pożytecznego - posprzątać miasto zamiast
      je zaśmiecać plakatami, albo poprostu podreperować się mentalnie czytając jakąś
      dobrą książkę?
      • rooboy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:25
        xpatron, wszystko dobrze, ale wyobraz sobie, ze masz dwojke 5-cio-8-
        mio letnich dzieci i niechcacy wpadasz z nimi na taka parade... jak
        im wytlumaczysz o co chodzi???
        • xpatron Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:49
          Pewnie ciężko by było wytłumaczyć ...
          Rozumiem problem, ale w końcu mamy wolność słowa i zgromadzeń. Nie można tego
          podważać trudnościami z wytłumaczeniem dzieciom powodów zgromadzenia.
          Ja natomiast mocno podważam sensowność niektórych zgromadzeń (np. parad równości
          i ich kontrdemonstracji).
          • kosmosiki Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 09:07
            Banalnie prosto. Wystarczy powiedzieć: "widzisz córciu/synciu niektórzy kochają
            się tak jak mama i tata, ale są też panowie co się kochają i panie co sie
            kochają bo tak po prostu jest". Proste jak cep.

Co do afiszowania się z orientacją seksualną to nie masz racji. Ludzie
            heteroseksualni nonstop afiszują się ze swoją orientacją. Przychodzę do pracy i
            mówię, że byłem z dziewczyną na fajnym filmie. Po ulicy idę z dziewczyną za
            rękę, mogę ją pocałować itp. - sytuacje wcale nie jakieś niespotykane.

Homoseksualiści mają prawo sobie paradować, tak samo jak ja mam prawo sobie
            paradować z dziewczyną. Nie widzę w tym żadnego problemu.

Na idiotów to wychodzą Ci fanatycy religijni, którzy i tak wszystko sprowadzą do
            przyrodzenia i do tego jak ktoś (technicznie) się kocha. Podczas gdy to bez
            znaczenia. Prawda jest taka, że tymi plakatami tylko robią reklamę.

Pieprzone świętoszki mogliby z taką samą energią np. pomagać biednym. Ale nie -
            katolstwo nie pomaga, dla najlepiej jest rozbudzać nienawiść.
            • sharn1 Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 09:09
              kosmosiki napisał:

> Banalnie prosto. Wystarczy powiedzieć: "widzisz córciu/synciu
              niektórzy kochają
              > się tak jak mama i tata, ale są też panowie co się kochają i panie
              co sie
              > kochają bo tak po prostu jest". Proste jak cep.
              >
              > Co do afiszowania się z orientacją seksualną to nie masz racji.
              Ludzie
              > heteroseksualni nonstop afiszują się ze swoją orientacją.
              Przychodzę do pracy i
              > mówię, że byłem z dziewczyną na fajnym filmie. Po ulicy idę z
              dziewczyną za
              > rękę, mogę ją pocałować itp. - sytuacje wcale nie jakieś
              niespotykane.
              >
              > Homoseksualiści mają prawo sobie paradować, tak samo jak ja mam
              prawo sobie
              > paradować z dziewczyną. Nie widzę w tym żadnego problemu.
              >
              > Na idiotów to wychodzą Ci fanatycy religijni, którzy i tak
              wszystko sprowadzą d
              > o
              > przyrodzenia i do tego jak ktoś (technicznie) się kocha. Podczas
              gdy to bez
              > znaczenia. Prawda jest taka, że tymi plakatami tylko robią reklamę.
              >
              > Pieprzone świętoszki mogliby z taką samą energią np. pomagać
              biednym. Ale nie -
              > katolstwo nie pomaga, dla najlepiej jest rozbudzać nienawiść.

Ile parad zorganizowali hetero tylko i wyłacznie w celu
              zamanifestowania swojej orientacji swksualnej?
              • kosmosiki A ile obiadów dla głodnych to kosztowało? 23.04.08, 09:16
                > Ile parad zorganizowali hetero tylko i wyłacznie w celu
                > zamanifestowania swojej orientacji swksualnej?

Ale to jest zupełnie bez znaczenia. Homoseksualiści niech sobie paradują. Mają
                prawo. Tak samo jak świętoje***we katolstwo ma prawo rozwieszać plakaty.

Tylko zastanów się czy te plakaty były za darmo? Ile obiadów dla głodnych dzieci
                można było kupić za pieniądze wydane na tą idiotyczną akcję?

Łot kwintesencja katolstwa - nienawiść, różnienie ludzi i tępa agresja.
                Barbarzyństwo z przypiętą gębą Jezusa.
              • mebcia Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 09:23
                Nie sprowadzaj wszystkiego do absurdu.

My nie musimy organizować parad bo nikt nie patrzy na nas z odrazą ani nie
                ogląda się za nami na ulicy. Nikt nie obrzuca nas wyzwiskami ani kamieniami za
                to, kogo kochamy. Nikt nie szerzy nienawiści skierowanej w stronę naszą i nam
                podobnych oraz nikt nie wyrzuci nas z pracy za to, że życie dzielimy z osobą o
                odmiennej płci.
                • nikodem_73 Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 11:10
                  Tia... Chcesz powiedzieć, że w pracy wiedzą jakiej jesteś orientacji? Nie wiem -
                  chodzisz w koszulce z napisem "jestem hetero"?

Sam dowiedziałem się, że kumpel z pracy jest homo jak zaczął roznosić ulotki
                  zachęcające do pójścia na jeden z poprzednich marszów tolerancji. I wiesz co?
                  NIKT GO NIE ZWOLNIŁ. Mówiąc szczerze to jest po staremu - nikogo nie interesuje
                  z kim on sypia.
                • yganka Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 13:36
                  dziękuję za celną uwagę. mało osób rozumie że to kwestia z kim ŻYJĘ
                  a nie co robię w łóżku. nie chcę się ukrywać tylko dlatego, że moją
                  partnerką ŻYCIOWĄ jest kobieta. życie nie składa się tylko z seksu.
              • mar_cup Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 12:35
                a walentynki co rok to niby co mlotku?
            • rooboy Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 09:31
              kosmosiki, masz dzieci?
              • kosmosiki Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 10:05
                rooboy napisał:

> kosmosiki, masz dzieci?

Nie mam. A co to ma do rzeczy? Jak rozumiem Ty masz? Więc być może masz
                doświadczenie - co powiesz dziecku jeżeli zapyta, dlaczego tych dwóch panów
                trzyma się za ręce?

Po katolicku będzie temu dziecku wprowadzić ciasnotę umysłu i wytłumaczyć, że to
                barbarzyńska, chora zaraza, koniecznie z detalami dotyczącymi seksualności itp.?

Czy może wystarczy powiedzieć, że ci panowie kochają się tak jak tata z mamą?
                • rooboy Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 11:53
                  kosmosiki, ok, nie masz dzieci, sa dwie mozliwosci - albo jestes
                  gej, albo jestes straight.

jesli jestes gej, to oczywiscie wytlumaczenie przez ciebie
                  zaproponowane (tzn. ze ci panowi kochaja sie jak tatus z mamusia)
                  jest calkiem na miejscu. co prawda nie masz dzieci (bo i jak niby
                  masz miec), ale bylbys zadowolony a moze i szczesliwy, gdyby twoje
                  powiedzmy adoptowane dziecko tez bylo gejem, wiec ogladanie parad
                  rownosci to czesc "edukacji"... no chyba ze jestes kobieta lesbijka
                  wiec dzieci mozesz miec i jestes szczesliwa, ze dziecko od malego
                  przebywa w twojej "kulturze"...

jesli zas jestes straight i dales/las takie wytlumaczenie swoim
                  malym dzieciom (zakladam w przyszlosci mozesz je miec) to czy
                  bylbys/bylabys szczesliwy/a, jesli w pare dni po obejrzeniu parady
                  widzisz swoje male dziecko nasladujace sytuacje (zaobserwowane na
                  paradzie) razem ze swoim rowiesnikiem tej samej plci? jak wiesz
                  dzieci nasladuja doroslych, a zwlaszcza cos rzadkiego i
                  niezwyklego...

pomysl jeszcze raz...

• unhappy Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 11:57
                    rooboy napisał:

> widzisz swoje male dziecko nasladujace sytuacje (zaobserwowane na
                    > paradzie) razem ze swoim rowiesnikiem tej samej plci?

O LOL. I co będzie naśladować? Jak mierna jest twoja znajomość psychologii
                    dzieci...

> jak wiesz
                    > dzieci nasladuja doroslych, a zwlaszcza cos rzadkiego i
                    > niezwyklego...
                    >
                    > pomysl jeszcze raz...

Pomyśl i doedukuj się bo to nie boli. Hint: homofilna faza rozwoju.
                    • rooboy Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 15:22
                      unhappy, be happy...
                      • unhappy Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 19:08
                        rooboy napisał:

> unhappy, be happy...

A na temat potrafisz?
                • homofaszysta1 Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 13:01
                  > Nie mam. A co to ma do rzeczy? Jak rozumiem Ty masz? Więc być może masz
                  > doświadczenie - co powiesz dziecku jeżeli zapyta, dlaczego tych dwóch panów
                  > trzyma się za ręce?

Powiem dziecku, że są zboczeni bo sam w to wierzę i że trzeba szanować ich jako
                  ludzi, ale potępiać takie zachowanie, jako po prostu obrzydliwe.
                  • kosmosiki Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 15:46
                    > Powiem dziecku, że są zboczeni

Znając dzieci to w tym momencie zapyta się co to znaczy "zboczony"?

> bo sam w to wierzę i że trzeba szanować ich jako ludzi,
                    > ale potępiać takie zachowanie, jako po prostu obrzydliwe.

Jakie zachowanie? Że ktoś się na ulicy trzyma za rękę?
              • forrek Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 10:12
                Ja mam, i odpowiedziałbym swoim dokładnie tak jak kosmosiki napisała.
                • kosmosiki Re: Prosto wytłumaczyć!!! 23.04.08, 10:15
                  Napisał... :)
            • mockturtle Obrażają Boga 23.04.08, 09:59
              Jak można tak ohydnie obrażać Boga! Poniżają Jego dzieło, sugerują,
              że Bóg się pomylił tworząc to, co grzesznie określają jako
              barbarzyństwo. Wara Wam od tego, grzesznicy! Jesteście ohydni,
              podnosicie rękę na własnego Boga, bo to, co On stworzył z podziwem i
              pokorą przyjmować należy. Kontestowanie dzieła stworzenia Boskiego
              to obrażanie tego, którego nazwywacie swoim Bogiem, bluźnierstwo i
              ohyda.
              • mar_cup Re: Obrażają Boga 23.04.08, 12:43
                dobre, dobre :)
        • arnie31 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:50
          rooboy napisał:

> xpatron, wszystko dobrze, ale wyobraz sobie, ze masz dwojke 5-cio-
          8-
          > mio letnich dzieci i niechcacy wpadasz z nimi na taka parade...
          jak
          > im wytlumaczysz o co chodzi???
          Klopie własnie w tym rzecz,żeby dzieci uczyc tolerancji a nie
          izolowac ich od niej i wychowywać idiotów którzy zalegają potem w
          poradniach terapeutycznych bo maja problem z określeniem własnej
          tożsamości.
          • sharn1 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:52
            arnie31 napisał:

> rooboy napisał:
            >
            > > xpatron, wszystko dobrze, ale wyobraz sobie, ze masz dwojke 5-
            cio-
            > 8-
            > > mio letnich dzieci i niechcacy wpadasz z nimi na taka parade...
            > jak
            > > im wytlumaczysz o co chodzi???
            > Klopie własnie w tym rzecz,żeby dzieci uczyc tolerancji a nie
            > izolowac ich od niej i wychowywać idiotów którzy zalegają potem w
            > poradniach terapeutycznych bo maja problem z określeniem własnej
            > tożsamości.

Tyle że choroby się leczy a nie toleruje...
            • unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 10:05
              sharn1 napisał:

> Tyle że choroby się leczy a nie toleruje...

Bo w twojej chorej rzeczywistości homoseksualizm jest chorobą i masz z tym problem.
          • xpatron Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:54
            arnie31 napisał:
            > Klopie własnie w tym rzecz,żeby dzieci uczyc tolerancji a nie
            > izolowac ich od niej i wychowywać idiotów którzy zalegają potem w
            > poradniach terapeutycznych bo maja problem z określeniem własnej
            > tożsamości.

Ale tłumacząc dziecku, dlaczego panowie w krótkich majteczkach całują się
            publicznie, nie nauczy się go tolerancji.
          • rooboy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 09:35
            arnie31, masz dzieci?
        • unhappy Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 10:03
          rooboy napisał:

> xpatron, wszystko dobrze, ale wyobraz sobie, ze masz dwojke 5-cio-8-
          > mio letnich dzieci i niechcacy wpadasz z nimi na taka parade... jak

Dziwne - ja nie miałem z tym problemów. Co tu jest SPECJALNEGO do tłumaczenia? W
          zeszłym roku robiłem z córką (9 lat) zdjęcia parady.
        • maciorra Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 12:44
          > ale wyobraz sobie, ze masz dwojke 5-cio-8-
          > mio letnich dzieci i niechcacy wpadasz z nimi na taka parade... jak

A teraz jeszcze lepiej - z drugiej strony nadciaga banda lysych debili
          wrzeszczacych "pedaly do gazu" - jak to wytlumaczysz swoim dzieciom? :P
      • sharn1 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:46
        xpatron napisał:
        > A może zamiast marnować czas zrobić coś pożytecznego - posprzątać
        miasto zamias
        > t
        > je zaśmiecać plakatami, albo poprostu podreperować się mentalnie
        czytając jakąś
        > dobrą książkę?

Ja myślę, że pedały jako ultranowoczesne liberalne wykształciuchy
        juz czytały kiedyś książkę więc po co czytać po raz kolejny...
    • rolf5 Homoseksualiści jak chcą sie wyrózniać : 23.04.08, 08:27
      to niech przypną sobie "różowe trójkąty".
      A orientacje seksualną niech okazują tylko w swoim domu.
      A nie na zewnątrz.!!!!!!!!!!!!!!!!
      I niech raz na zawsze dadzą spokój normalnym (heteroseksualnym Ludziom i parom oraz ich dzieciom).
      Dosyć z szarzeniem "Tolerancyjnej dewiacji i zboczeń"
      Na ulicach polskich miast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      A jak się nie podoba to mogą wyjechać do innych państw wielkiej UE, gdzie akceptuje się dewiację i inne zboczenia.
      Bo w Rzeczypospolitej nie było niema i nie będzie akceptacji dla zboczeńców typu "Klika Biedronia"

"Pedałom mówimy NIE" !!!!!!!!!!!!!!
      cześć.
      • sharn1 Re: Homoseksualiści jak chcą sie wyrózniać : 23.04.08, 08:49
        rolf5 napisał:
        > Bo w Rzeczypospolitej nie było niema i nie będzie akceptacji dla
        zboczeńców typ
        > u "Klika Biedronia"

Obawiam się że jest, bo Biedroń na tym swoim działaniu zbija potężne
        pieniądze. A jeśli gdzieś jest hajs to zawsze się znajdą ludzie
        którzy chcą go ogarnąć.
      • cyberbatat Re: Homoseksualiści jak chcą sie wyrózniać : 23.04.08, 13:07
        rolf5 napisał:

> Dosyć z szarzeniem "Tolerancyjnej dewiacji i zboczeń"
        > Na ulicach polskich miast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale te miasta są nasze gnojku:p
        • rolf5 Re: Homoseksualiści jak chcą sie wyrózniać : 23.04.08, 15:54
          cyberbatat napisał:

> rolf5 napisał:
          >
          > > Dosyć z szarzeniem "Tolerancyjnej dewiacji i zboczeń"
          > > Na ulicach polskich miast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > ale te miasta są nasze gnojku:

Widać,że tylko stać cię na kalumnie i wyzwiska.

Ulice są "Nasze" czyli kogo ?!
          Osób o zaburzonej psychice pod wzg.orientacji seksualnej.!!!

Podstawą każdego społeczeństwa Narodu-państwa jest rodzina czyli-małżeństwo "kobiety i mężczyzny", i ich potomstwa dzieci.
          Oraz jest rozwój społeczno-obywatelski oraz zawodowy.

A co mogą dać społeczeństwu homoseksualiści raczej nie wiele ???.
          Oprócz wiedzy, która jest nacechowana ich rzekomą "tolerancją" i brakiem jakichkolwiek cech rozwoju.
          Bo wzorca rodziny to Nie "dadzą"

Pederastom oprócz niszczenia w Rzeczypospolitej tradycyjnych norm moralnych (łacińskich), zależy przede wszystkim na pieniądzach "Klika R.Biedronia" czyli "Mamo monie" podobnie jak "grupom żydów", pod których są "opieką", ale tylko do czasu".
          Bo jak uczy historia Żydzi oszukiwali, oszukują i będą oszukiwać.
          Nie mówię tu o wszystkich osobach narodowości żydowskiej i wyz. mojżeszowego tylko o tych co mają powiązania z przemysłem pornograficznym.

A kończąc:
          Jest choroba, którą, się leczy.
          Ponieważ jest o forma ciężkiej choroby psychicznej.

Polecam poczytać na ten temat na stronach lekarzy Psychiatrii i seksuologi z USA, Niemiec, W.Brytanii, Izraela, Chin i Rosji.
          Do wyboru każde państwo inne a diagnoza ta sama.
          Homoseksualizm to choroba; którą przy dobrej woli i wsparciu pacjenta można wyleczyć.
          Chociaż proces leczenia trwa dość długo od kilku do kilkunastu lat.

Na razie cześć.
          Polecam Myślenie.

Historia magistra vitae est.
          Polonia patria nostra est.
    • arnie31 Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:37
      Jest mi wstyd,wczoraj szedłem ulica i zobaczyłem te złote
      chgrzescijańskie mysli,które nie wątpie są oddaniem głównego
      przykazania'Kochaj blizniego swego jak siebie samego(...)Nie mam
      słów ale wstydzę sie tego,że mieszkam w takim kraju.Po prostu
      wstyd.Wszystkich gejów i lesbijki przepraszam za ten kraj.
      • arnie31 Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:42
        Aha i przepraszam za te imbecylskie teksty poprzedników,słowa z
        butów wyłazi nawet uszami,masakra i jeszcze taki jeden z drugim
        powie na chamskiej imprezie,że jest tolerancyjny!
        Ludzie ile jeszcze nienaiwści w polskim miłosierdziu bożym wyżygacie
        drodzy katolicy??????
        • bosman_plama Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:58
          arnie31 napisał:

"(...)i jeszcze taki jeden z drugim
          > powie na chamskiej imprezie,że jest tolerancyjny!
          > Ludzie ile jeszcze nienaiwści w polskim miłosierdziu bożym wyżygacie
          > drodzy katolicy??????

Ja nie powiem, że jestem tolerancyjny. Na przykład błędy ortograficzne w
          publicznych wypowiedziach wciąż wzbudzają we mnie nietolerancyjną irytację.
          Spieszę w związku z tym poinformować, że opisaną przez powyższego wrażliwca
          czynność wykonywać mogę wyłącznie przez "rz":).
          Tak przy okazji, co to ta: "chamska impreza"?
        • ergo12 hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 09:37
          myslę że kiedyś się w Polsce zmieni,a to z kilku powodow,powoli
          wracaja zza granicy Ci którzy kilka lat temu wyjechali,bogatsi o
          doświadczenia z zachodu,drugi powod ktory każe mi pozytywnie mysleć
          to to, że kościoły w Polsce powoli pustoszeją, a trzeci że wymrze
          pokolenie radiomaryjne z ,,Rydzykiem w przodku,,Bądz dobrej myśl .Ja
          wiem ze homofobia w Polsce ma się tak dobrze jak i antysemityzm,ale
          nic nie trwa wiecznie!Pozdr Andrzej Gerlicz.
          • landaverde Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 21:37
            ergo12 napisał:

> myslę że kiedyś się w Polsce zmieni,a to z kilku powodow,powoli
            > wracaja zza granicy Ci którzy kilka lat temu wyjechali,bogatsi o
            > doświadczenia z zachodu

Masz rację, zmieni się, ludzie powracający z USA i Kanady widzieli
            już tamtejsze 'parady' i nie chcą niczego podobnego w Polsce.

Widzieli jak reagowali na nie Amerykanie, i że ta reakcja bynajmniej
            nie była akjceptacją lecz co najwyżej niechętnym dystanasem. Wiedzą
            też, że ta rzekoma zachodnia tolerancja to po prostu zamknięcie
            ludziom ust 'polityczną poprawnością'. Przekonanali się, że kolejne
            ustępstwa wobec 'mniejszości seksualnych' prowadzą jedynie do
            eskalacji ich roszczeń i obecnie opierają się już o zmianę definicji
            małżeństwa i adopocję dzieci przez pary homoseksualne.

Doświadczenia z zachodu są takie, że mimo calej tej homo-kampanii
            tak na prawdę każdy zostaje przy swoich pogladach, a Amerykanie w
            swoich pogladach nt homoseksualistów ani na jotę nie różnią się od
            Polaków.
            • unhappy Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 21:46
              landaverde napisał:

> Masz rację, zmieni się, ludzie powracający z USA i Kanady widzieli
              > już tamtejsze 'parady' i nie chcą niczego podobnego w Polsce.

No całe tłumy Polaków powracają z USA i Kanady :D A tak w ogóle to jesteś
              kolejnym kolesiem "cierpiącym za miliony". Jakąś ankietę robiłeś wśród tych
              powracających, że mówisz w ich imieniu?

> Widzieli jak reagowali na nie Amerykanie, i że ta reakcja bynajmniej
              > nie była akjceptacją lecz co najwyżej niechętnym dystanasem. Wiedzą
              > też, że ta rzekoma zachodnia tolerancja to po prostu zamknięcie
              > ludziom ust 'polityczną poprawnością'.

O ła! Dwoma zdaniami opisałeś trzystumilionowy naród. Jesteś Mistrzem!

> Przekonanali się, że kolejne
              > ustępstwa wobec 'mniejszości seksualnych' prowadzą jedynie do
              > eskalacji ich roszczeń i obecnie opierają się już o zmianę definicji
              > małżeństwa i adopocję dzieci przez pary homoseksualne.

Eskalacja roszczeń. Zacząłem się bać, że czeka nas gejowska okupacja. Aż się
              musiałem uszczypnąć żeby wrócić do rzeczywistości. Tobie też to radzę - tu u
              nas, w rzeczywistości też jest ciekawie.

> Doświadczenia z zachodu są takie, że mimo calej tej homo-kampanii
              > tak na prawdę każdy zostaje przy swoich pogladach, a Amerykanie w
              > swoich pogladach nt homoseksualistów ani na jotę nie różnią się od
              > Polaków.

Tia...
              • landaverde Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 21:57
                Wyluzuj koleś, odnoszę się do tego co napisał mój przedmówca, naucz
                się czytać wypowiedzi łącznie z kontekstem. Potrafisz tylko
                ironizwać, czy odniesiesz się merytorycznie do mojej wypowiedzi?
                • unhappy Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 21:58
                  landaverde napisał:

> Wyluzuj koleś, odnoszę się do tego co napisał mój przedmówca, naucz
                  > się czytać wypowiedzi łącznie z kontekstem.

Bardzo chętnie jak nauczysz się cytować :D

> Potrafisz tylko
                  > ironizwać, czy odniesiesz się merytorycznie do mojej wypowiedzi?

Jak będzie do czego to się chętnie odniosę. Napisz coś merytorycznego :D
                  • landaverde Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 22:12
                    Już wiem dlaczego jesteś 'unhappy'. Współczuję i żegnam.
                    • unhappy Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 22:35
                      landaverde napisał:

> Już wiem dlaczego jesteś 'unhappy'.

Wydaje ci się, że wiesz chociaż dla ciebie to bez różnicy :)

> Współczuję i żegnam.

Dziękuję :)
                      • landaverde Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 22:39
                        unhappy napisał:

> landaverde napisał:
                        >
                        > > Już wiem dlaczego jesteś 'unhappy'.
                        >
                        > Wydaje ci się, że wiesz chociaż dla ciebie to bez różnicy :)

Bynajmniej nie ma to nic wspólnego z twoją orientacją seksualną, ani
                        wygladem, choć tobie może się tak wydawać.
                        • unhappy Re: hallo arnie31 dzięki za fajny post 23.04.08, 22:41
                          landaverde napisał:

> > Wydaje ci się, że wiesz chociaż dla ciebie to bez różnicy :)
                          >
                          > Bynajmniej nie ma to nic wspólnego z twoją orientacją seksualną, ani
                          > wygladem, choć tobie może się tak wydawać.

Najwięcej ma to wspólnego z tobą samym :D
      • awatar2008 Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:45
        Też się dołączam do przeprosin. Także w imieniu Kościoła.
      • ginusia Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:49
        arnie31 napisał:

> Jest mi wstyd,wczoraj szedłem ulica i zobaczyłem te złote
        > chgrzescijańskie mysli,które nie wątpie są oddaniem głównego
        > przykazania'Kochaj blizniego swego jak siebie samego(...)Nie mam
        > słów ale wstydzę sie tego,że mieszkam w takim kraju.Po prostu
        > wstyd.Wszystkich gejów i lesbijki przepraszam za ten kraj.

Przesadzasz z lekka. W kazdym kraju sa oponenci. Polska wcale nie
        jest jakims wyjatkiem. Nie masz sie co wstydzic, ze mieszkasz tutaj.
        Ciekawe co powiedzialbys mieszkajac na amerykanskiej prowincji - to
        dopiero jest konserwatywny raj :).
      • sharn1 Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:50
        arnie31 napisał:

> Jest mi wstyd,wczoraj szedłem ulica i zobaczyłem te złote
        > chgrzescijańskie mysli,które nie wątpie są oddaniem głównego
        > przykazania'Kochaj blizniego swego jak siebie samego(...)Nie mam
        > słów ale wstydzę sie tego,że mieszkam w takim kraju.Po prostu
        > wstyd.Wszystkich gejów i lesbijki przepraszam za ten kraj.

Lepiej przeproś za swoją głupotę. A jak się jej wstydzisz to
        faktycznie - wyjedź z tego kraju.
        • arnie31 Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 08:54
          sharn1 napisał:

> arnie31 napisał:

> Lepiej przeproś za swoją głupotę. A jak się jej wstydzisz to
          > faktycznie - wyjedź z tego kraju.
          Wiele do powiedzenie nie masz,żal mi takich ludzi a jednoczesnie
          myślę sobie,że to żenujace być aż tak cofnietym.Frustracja nie zna
          granic nienawiści i własnie głupoty,no jak to inaczej nazawac,żeby
          organizowac akcję,mustalac projekt plakatów,cała logistyka po
          to,żeby co?żeby w imię milosierdzia bożego/przeciez bóg kocha
          wszystkich tak?
          bez sensu,
          znikam bo to jakis koszmar a najgorzej dyskutowac z kretynami
      • tkiller Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 09:50
        Jak ci się nie podoba to się wyprowadź. Nie da się ukryć, że zorganizowana cześć
        opcji homo zachowuje się jak horda barbarzyńska. Próbuje wprowadzić do
        świadomości ogółu swoje zachowania jako normę a tak nie jest. Ten marsz ma tyle
        wspólnego z tolerancją co Hitler. Jak chcecie maszerować, to najlepiej polecam
        tybet. Tam będziecie mogli się wykazać tolerancją wobec przedstawicieli rządu CHRL.
      • acorns Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 10:02
        > Nie mam słów ale wstydzę sie tego,że mieszkam w takim kraju.Po
        > prostu wstyd.Wszystkich gejów i lesbijki przepraszam za ten kraj.

Nie podoba się kraj to WYPAD do Holandii i tam se możesz stanąć na ulicy, wypiąć
        dupsko i dać pedziom dupy w kolejarza jak ich tak bardzo kochasz.
        • unhappy Re: Przepraszam za ten kraj! 23.04.08, 10:14
          acorns napisał:

> Nie podoba się kraj to WYPAD do Holandii i tam se możesz stanąć na ulicy, wypią
          > ć
          > dupsko i dać pedziom dupy w kolejarza jak ich tak bardzo kochasz.

Ale ten kraj, Polska będzie się zmieniać i za jakiś czas ludzie o twojej
          mentalności będą się wstydzili nawet anonimowo wypisywać podobne bzdury.

Chociaż...
    • bosman_plama Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:41
      Jedni warci drugich, moim zdaniem. Żółte plakaty przeciw tęczowym flagom. Ziew.
      Choć - uwaga pojadę homofobicznie! - poczułem niesmak gdy na jednym z
      umieszczonych na plakacie zdjęć zobaczyłem całkiem atrakcyjne dziewczę stojące
      obunóż na grobie nieznanego żołnierza i zeń machające tęczową flagą. Wiem, że to
      grób czysto symboliczny, ale jakoś dreszcz mnie przeszedł.
    • arwdar Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:44
      Nie życzę sobie ogladania parad pseudorówności - to nie jest demonstracja żadnej równości, wolności - to reklamowanie zboczeń i dewiacyjnych zachowań. Wolności większość ludzi im nie odmawia - ale na reklamowanie swoich poronionych poglądów zgody być nie powinno.
      • outsi Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:58
        > Nie życzę sobie ogladania parad pseudorówności

To nie oglądaj - nikt Cię nie zmusza (przynajmniej jak na razie).

>ale na reklamowanie swoich poronionych poglą dów zgody być nie
        >powinno.

Tak, tak oczywiście... I to najlepiej gdy Ty będziesz decydował jakie poglądy można reklamować, a jakich nie wolno. Po prostu super.
        Ale to już było i mam nadzieję że nie wróci.
        Póki co mamy wolność słowa i jeżeli coś nie jest sprzeczne z prawem, to można to sobie reklamować, nawet jeżeli wydaje Ci się to poronione.

• krzysw73 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 09:18
          wobec tego skoro jest wolność dowolnego słowa, to dlaczego ktoś sie
          czepia tych plakatów. Sa ludzie co mają serdecznie dośc tych
          głupawych marszów, i wyrażają to na plakatach. Wolnośc slowa dla
          każdego!
    • outsi Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:53
      I znowu brat (Polak) staje przeciw bratu (Polakowi)....
      A nie mogliby tak wszyscy zająć się swoim życiem i swoimi sprawami, a nie ciągle wpier.dalać się w czyjeś życie ?
      Żyj i pozwól żyć innym...
      • sharn1 Re: Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 09:06
        outsi napisał:

> I znowu brat (Polak) staje przeciw bratu (Polakowi)....
        > A nie mogliby tak wszyscy zająć się swoim życiem i swoimi
        sprawami, a nie ciąg
        > le wpier.dalać się w czyjeś życie ?
        > Żyj i pozwól żyć innym...

To sasmo ciąglę mówi się gejom a oni parada i parada...
    • wojtekz1 Plakaty przeciw Marszom Równości 23.04.08, 08:55
      Rozumiem, że wolność wypowiedzi w naszym kraju zarezerwowana jest
      tylko dla gejów i lezbijek oraz, że tylko oni mogą publicznie głosić
      swoje poglądy. Inni maja siedzieć cicho. Mam pytanie: kiedy zacznie
      się zamykanie homofobów w obozach pracy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka