ignatz Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 14:06 Podziwiam Jacusia, to jeden z tych co jak na nich sikają to mówią że deszcz pada Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l cyt: PIS łapie wiatr w żagle 23.04.08, 14:07 to nie wiatr, to Kur.w.ski pierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 DO Fidela J.Kaczyńskiego 23.04.08, 14:12 JARUCH, TY PRZETRZYJ TE SWE ZAROPIAŁE ŚLEPIA...hiena-kurski CAŁY CZAS ROBI SE JAJA Z WAS JEDNOJAJOWCÓW... TAKA PiS-PARTYZANTKA. PODKŁADKA DLA zioberka.. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Po co pławicie się w szambie.. 23.04.08, 14:14 ...opisując ekskrementy, które akurat wypłynęły na jego wierzch? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan bo to stary trabant jest 23.04.08, 14:18 wiec silą rzeczy nie rdzewieje,ale pierdzi i śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 14:28 Kurski ,to jest dziwka" "Kaczyńskiego" i będzie robił wszystko żeby być w partii PIS i u boku Jaroslawa Kaczynskiego.Takiego palanta żadna partia by nie chciała.Wstyd , że taki czlowiek jest posłem.Wstyd dla PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 14:37 Ten Kurski całkiem postradał zmysły?? czy on już tak ma?? PiS łapie wiatry ale pewnie te co wypuszcza Kurski.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec po co podnosić rękę na Kaczńskiego? 23.04.08, 14:38 Kurski bez niczyjej pomocy spieprzy kampanię wyborczą Pisu. wystarczy porównać teledysk prezydenta pisowców zwany "Orędziem" Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: po co podnosić rękę na Kaczńskiego? 23.04.08, 15:09 zapominasz, że zwycięską kampanię PiSu sprzed 3 lat koordynował Kurski..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 14:45 Panie Kanalio-Kurski ! Módl się Pan kogo Pan tylko chcesz, żeby PiS przekroczył 5% próg w następnych wyborach, bo jak źle pójdzie to i wypad z parlamentu zdarzyć się może. Odpowiedz Link Zgłoś
szymongebert Kaczyński ma metr sześciesiąt,po cholerę podnosić? 23.04.08, 14:48 Chyba właśnie zniżyć się trzeba, żeby go uderzyć Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik bezczelny dupek 23.04.08, 14:49 Koles liz dupe kurduplowi, ale nie publicznie bo to jest calkiem obrzydliwe. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 14:53 "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego będzie miał ze mną do czynienia" Mój Boże, czy ten idiota zdaje sobie sprawę, jaki jest żałosny? Nawet Junkry i inne Galby juz go tu nie bronią... Są jakieś granice śmieszności (że o wazeliniarstwie nie wspomnę...) Odpowiedz Link Zgłoś
abnegat.ltd Objawy pozaosiowe schizofreni. I tyle. 23.04.08, 15:46 Szkoda komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Kto podniesie rękę. Ja. Nie dam klapsa bo kurdupel 23.04.08, 14:54 kurski baranie przestań się wygłupiać. "Jak wół pierdzi to pisssssobora słucha" Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 15:01 kolejny rekord w podlizywaniu się może wpisać na swoje konto Kurski... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 15:04 Musi, konkurencja nie śpi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 15:06 ciekawi mnie jedno, jak Ziober obłaskawi Jarka po tym numerze krakowskim... masz jakieś pomysły...?! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 21:35 Daj spokój, mafia nigdy nie przebacza - Ziobro wkrótce zobaczy na swoim łóżku łeb konia ( nie mylić z Długim Romkiem ) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 15:18 zakupil duzy zapas wazeliny.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 15:26 raczej jest jej producentem..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 15:27 dla mnie, zarowno Ziobro jak Jacus Kurski to obrzydliwe typy.... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 15:32 obrzydliwe, każdy na swój sposób - bez zahamowań i zasad moralnych..:( Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego 23.04.08, 16:57 isa.stern napisała: > obrzydliwe, każdy na swój sposób - bez zahamowań i zasad moralnych..:( > W takim razie wazelina znajdzie właściwe zastosowanie....;P Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratunku ! 23.04.08, 15:01 PiS się ostanie, ale nie wygra póki, na jego czele stoi ten, zakochany w sobie, kabotyn ! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:05 wolisz narcyzm Zbynia...?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:14 zdecydowanie tak. Może i jest w tym (Zbynio) śmieszny, ale (mam nadzieję), że dorosnie, okrzepnie, a co najważniejsze, stojąc na czele PiS-u, jakże potrzebnej Polsce, w stosunku do PO formacji, da tej jej impuls (push). Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:26 łot..?! przeredaguj dwa ostanie zdania... prego...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:28 I wtedy PiS odrodzi sie jak Feliks, pardon, jak feniks z popiolow, a Zbyszek, jako maz (?) opatrznosciowy zostanie na wieki ulubiencem ojca torunskiego. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:33 boski Tadeo lubi zmieniać ulubieńców, opatrzy mu się to go wymieni na nowszy model...;)) :p Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:45 Moze nie zdazyc... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:36 Iza piszę ex promptu, więc (to "tej" jest zbyteczne) miało być "tej partii". Ale Iza, więcej tolerancji dla (Zbynia) i kolegów z forum. Vous avez toujours ous idees supremantes, ma cherie ! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:40 jestem jaka jestem, mein Liebchen was willst du mehr...?!...;)))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Panie Kurski, niemasz juz dla obu karłow ratu 23.04.08, 15:47 dobrze wiesz czego od Ciebie chcę...więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 Drugi Cyrankiewicz ! 23.04.08, 15:01 ...też tak powiedział robotnikom w Poznaniu w 1956 roku. Stare wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: jaki on tam bul, zlośliwy ratlerek obszczybut 23.04.08, 15:29 Pikus PISdzielcow.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Bullterrier nie będzie gryzł.... 23.04.08, 15:28 nie ma juz zebow. Moze najwyzej poszczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja musi kaczka ma na kure.skiego jakiegoś haka.... 23.04.08, 15:09 inaczej by tak bezinteresownie kaczego kupra nie lizał Odpowiedz Link Zgłoś
omidas "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 15:13 Czyżbyśmy mieli nowego Cyrankiewicza, który też podobnie mówił i straszył odcięciem ręki czy coś w tym rodzju? Ale cóż mozna się spodziewać od Kurskiego. Juz nie jedną bzdurę i kłamstwa wygadywał. Nawet przegrał sprawy sądowe. Ale co innego może potrafić bultelier? Gryzie i już. Takie jego zadanie, a może i przeznaczenie. I teraz głupstwa wygaduje. Przecież PiS nic nie uczynił dla kraju oprócz szukania haków, oskarżania, jątrzenia. Nic dziwnego, że im odpowiadało Radio Maryja, ale teraz nie wiadomo czy o. Rydzykowi będzie odpowiadało nadal to co robi PiS. Dlatego Jarosław stara się działać poprze brata prezydenta i całe zamieszanie czy to w polityce zagranicznej, czy w innych sprawach. Tylko przeszkadzją w rządzeniu. Chamstwo!!! Świństwo!!! Podłość!!! PiS-aki do paki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jacus Wazelina....teraz on "robi" za chloptasia? 23.04.08, 15:17 musi sie mocno nagimnastykowac z Jarkiem. Jarek to taki zbereznik.... Odpowiedz Link Zgłoś
navsegda hahahahahahahaahahahaha 23.04.08, 15:18 ale Jarek już rządził i nie wróci więcej................. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 głupota pisdziactwa zaczyna nawet mnie szokować... 23.04.08, 15:28 a sadzilem, że oni nie są w stanie mnie zaskoczyć swoją głupotą kolejny raz sie myliłem :) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
konigin "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 15:40 Kurski, a mozy ty autorski kabaret polityczny zalozysz ? Dawno sie tak nie splakalam ze smiechu. A moze to twoja nowa taktyka ? Doprowadzic przeciwnikow idola do smierci ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 źle się dzieje w "panstwie" kaczym... 23.04.08, 15:41 kacze kundelki zaczynają się podgryzać:) fajnie się robi, moze katobolszewickie pisiactwo podzieli los katofaszystów typu "pięć piw" od Giertycha Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
adul12 "Kto podniesie rękę na Jarosława Kaczyńskiego b.. 23.04.08, 15:45 panie kurski jest pan bardzo nudny,zmien pan plyte i partie a tak na marginesie to kto pana wybral na posla chce pan straszyc to na zamek w krakowie jest miejsce na wawelu Odpowiedz Link Zgłoś