gdkj 03.05.08, 12:12 pokazał jankowskiego FIUTA ?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk31 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 12:18 Mnie udało się tego ględzenia nie widzieć. A zainteresowanie dziećmi i ludzmi po 50-tce nie jest przypadkowe, wszak Tusk ma 50 lat i "kwalifikacje" by zostać dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Pokazal srodkowy palec tym co go ogladali :)) 03.05.08, 12:20 Mialo znaczyc ,wy mnie teraz mozecie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 [...] 03.05.08, 13:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -------zenujace przemowienie leniwego premiera---- 03.05.08, 13:41 to byly pobozne zyczenia - typu zadne dziecko nie moze byc glodne - zero konkretow - same ogolniki - bedace obietnicami wyborczymi kandydata na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi Kalisz swojego fuckacza oglada tylko w lustrze i 03.05.08, 14:41 przez lupe... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Co łączy komunistów z SLD z koministami z PiS ? 03.05.08, 15:51 Co łączy komunistów z SLD z koministami z PiS ? - Jak się okazuje wiele więcej niż mogłony się wydawać. Wybór głosami PiS posła Gadzinowskiego z SLD (zastępcy redaktora naczelego Jerzego Urbana w NIE) na wiceszefa Rady Programowej TVP mówi o wszystkim bez potrzeby dodatkowego komentarza. Wspólny atak na Tuska więc nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
fenaktil Re: Co łączy komunistów z SLD z koministami z PiS 03.05.08, 16:26 dan3iger napisał: Co łączy komunistów z SLD z koministami z PiS ? ..... ======================================================= najpierw przeczytaj kogo chciało usunąć PO, jaka zasłużoną i uczciwą osobę, a kogo chcieli na jej miejsce wprowadzić. Cel uświęcił środki, brawo PiS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----koalicja komuchow z SLD z komuchami z PO----- 03.05.08, 16:45 a mozesz komuszku powiedziec z kim POkraki rzadza w stolicy ??? i o czyje glosy najpierw HGW skamlala na kolanach wyborcow Borowskiego, a potem Herr Thuske Kwasniewskiego na beacie w TVP ??? komuszki i PO-komuszki - nareszcie razem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Efekt jest taki że PiS wspiera Jerzego Urbana 03.05.08, 16:51 Efekt jest taki że PiS wspiera Jerzego Urbana głosując za kandydaturą jego zastępcy na członka Rady programowej TVP. Jak rozumiem PiS to robi w ramach walki z komunizmem i zakłamaniem. PiS to oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom Ojej, jeden cnotliwszy od drugiego. 03.05.08, 17:40 Jeśli ma Wam to ulżyć i zakończyć tą głupią dyskusję, to proponuję rozejm: powiem Wam, że obaj jesteście pieprzonymi komuchami. :) Nie ważne czy mówimy o moralności czy o ekonomii. Cały czas wzdymacie usta w pogardzie dla komunistów, że niby te Wasze partie takie święte, że do SLD przyrównać to obraza. Prawda jest taka, że SLD jest teraz jak dziwka, którą dwóch Panów chce posiąść a przy tym zachować cnotę. Zgoda. Może w heroicznych latach 80-tych te partie to była lepsza jakość niż PZPR, ale wtedy politycy obu partii byli w jednej opcji (razem z ks. Jankowskim i Michnikiem). Teraz walczą jedni z drugimi o stołki metodami, których najlepszy ubol by się nie powstydził. A i Urbanów nie brakuje: Jacek Kurski, Ojciec Rydzyk, Miodowicz, Brochwicz, paru by się paru znalazło, tyle że mniej rozgarniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj wiesz co. masz rację. 03.05.08, 18:47 zgadzam się z kolegą. max.headroom napisał: > Jeśli ma Wam to ulżyć i zakończyć tą głupią dyskusję, to proponuję rozejm: > powiem Wam, że obaj jesteście pieprzonymi komuchami. :) Nie ważne czy mówimy o > moralności czy o ekonomii. > > Cały czas wzdymacie usta w pogardzie dla komunistów, że niby te Wasze partie > takie święte, że do SLD przyrównać to obraza. Prawda jest taka, że SLD jest > teraz jak dziwka, którą dwóch Panów chce posiąść a przy tym zachować cnotę. > > Zgoda. Może w heroicznych latach 80-tych te partie to była lepsza jakość niż > PZPR, ale wtedy politycy obu partii byli w jednej opcji (razem z ks. Jankowskim > i Michnikiem). Teraz walczą jedni z drugimi o stołki metodami, których najlepsz > y > ubol by się nie powstydził. > > A i Urbanów nie brakuje: Jacek Kurski, Ojciec Rydzyk, Miodowicz, Brochwicz, par > u > by się paru znalazło, tyle że mniej rozgarniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:08 żenada i wstyd, godny Donaldu Leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
margy I jak Wam wykształciuchy POdobały się te brednie? 03.05.08, 19:11 obiecanki, cacanki, a głupiemu elektoratowi POpaprańców radość... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 19:18 margy trzeba bylo sie uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
margy Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 19:24 ależ ja się uczyłam i NAUCZYŁAM :) a te wiejskie kmiotki, co w pierwszym POkoleniu wyrwały się z wiochy i teraz wielkie LYBERAŁY na Tuskomatołka głosują to są właśnie WYKSZTAŁCIUCHY... :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 19:29 To miedzy innymi o tobie Kurski mowil "ciemny lud" Odpowiedz Link Zgłoś
margy Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 19:41 a powiedz mi mundra, jak Ci się podobały te brednie tuskomatołka? Już nie ma mowy o podatku liniowym? ;)) a gdzie podziały się 3*15? :))) a gdzie okręgi jednomandatowe??? :))) została solidarność pokoleń... :) he he he tyle, to Kaczory z Lepperem obiecywały :)) nie oszukuj się, spójrz sobie w oczy i odpowiedz, co Ci się w tym kmiocie jeszcze podoba? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 19:47 Nie naleze do elektoratu PO ale Tusk jest po prostu normalny a ty jestes zaslepiona piss-fanka Odpowiedz Link Zgłoś
margy Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 19:54 :) he he dobre, nie jesteś fanką Tuskomatołka?? :)) jasne, a ja głosowałam na SLD :) :) oszukujesz sama siebie i nie masz za krzty odwagi, żeby to przyznać... :)) a ja się z takich jak Ty otumanionych bełkotem pajaca i Szkłem Kontaktowym oraz GWnem po prostu do rozpuku śmieję :)) Bo musisz udawać głupią... no chyba, że jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 20:00 Smiej sie twoje guru juz do wladzy nie dojda Odpowiedz Link Zgłoś
margy Re: I jak Wam wykształciuchy POdobały się te bred 03.05.08, 20:03 Łudzisz się zaczadzona Tuskomatołkiem... :)) myślę, że PiS odsunie nieudaczników i leni już w przyszłym roku, jak okaże się, że ten POpaprany rząd nie jest w stanie nie tylko budżetu przygotować ale i przygotować Euro... i wtedy naród zawyje i kopnie w tyłek POmatołków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Niech zyje Mao Tse T U S K !!!!!!!!!!!! 03.05.08, 23:43 Wodz nasz ukochany co poprowadzi nas do dobrobytu i szczesliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:17 Piszesz o prezydencie PiSS Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Re: PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:26 :))) a nie zgadłaś, pewnie tak mundra jak ten sepleniący premier :)) Pisałem o tym pajacu, no jak mu tam, Donaldu Tusku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:31 Premier mowi po polsku a nie po wolsku Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Re: PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:38 :) :) he he he po polsku?? Ale z akcentem niemieckim ;))) i nie mówi a sepleni, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:44 Jest komunikatywny czego nie mozna powiedziec o twoich guru piss- fanie.A o tym niemieckim akcencie to ci chyba napisali w piss- instrukcji Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Funny jestes taka infantylna ,ze tylko ..... 03.05.08, 19:52 funny5 napisała: > Jest komunikatywny czego nie mozna powiedziec o twoich guru piss- > fanie.A o tym niemieckim akcencie to ci chyba napisali w piss- > instrukcji ----------------------------------------- Juz nie chce cie prosic o numer telefonu . Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Funny jestes taka infantylna ,ze tylko ..... 03.05.08, 20:02 Katoliku inaczej smiec sobie dalej na forach Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Re: Funny jestes taka infantylna ,ze tylko ..... 03.05.08, 20:08 łomatko, dziewczyno, tylko a takie płyciutkie tekściki Cię stać... gdzie ten wigor antypisowki, gdzie ta fantazja w opluwniu? :) ech, widać, że tuskomatołki w defensywie i głębokiej frustracji.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Funny jestes taka infantylna ,ze tylko ..... 03.05.08, 20:15 funny5 napisała: > Katoliku inaczej smiec sobie dalej na forach ----------------------------------------------------- Funny ,Funny ,Funny ! Za takie grosze ,to nawet ci sie ryczalt za internet nie zwroci :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Re: PO prostu pajac, zwykły pajac nami rządzi... 03.05.08, 19:57 :) :) w piss instrukcji mi tez napisali, żeby się śmiać z takich głupiutkich POmatołków... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Kalisz ma krew na rekach!!! 03.05.08, 18:50 Ten gruby bandzior powinien dawno siedziec za Olewnika!!Dopuscil swoja mafie SLD zeby zabila mlodego Olewnika!!! Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom Z tą dumą ze sztandaru wyskoczył jak Filip z konop 03.05.08, 16:43 A Sławek Nowak pewnie jest oczarowany tym sprytnym nawiązaniem do "święta flagi". Po prostu zapomnieli o czym to wszystko miało być i dopiero na koniec do jednego ze zdań dopieprzyli wątek patriotyczny. Ale politycy nie są artystami, żeby komentować ich wystąpienia. Chyba że kogoś poniesie inwencja, jak ostatnio Kotecką i Kurskiego (którzy z tą subtelnością przekazu mogliby robić teledyski do disco-polo) Nie linczujmy go na razie. To było przemówienie do tych, których serca i umysły rozpalił 1-szy maja. Stek bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Kalisz trzyma palec w d.., to mu nie wystaje. 03.05.08, 19:29 fxvi napisał: w tłustej i grubej du***e > Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: -------zenujace przemowienie leniwego premier 03.05.08, 16:41 nie oglądałem, ale czy mówił coś o cudach, czy już były ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: -------zenujace przemowienie leniwego premier 03.05.08, 16:54 Niektórzy wyrażali opinie (podsłyszane), że lepiej byłoby gdyby Premier takiego "expose" nie był wygłaszał! Drętwa ale litościwa mowa!<pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
loppe miast cudu gospodarczego - rządowa walka z nędzą? 03.05.08, 16:56 tak treść orędzia podsumowano w mediach tylko bez mojego tytułu - media bowiem po orędziu wybiły na plan pierwszy dokarmianie biednych dzieci i wspomaganie emerytów palce to zawracanie głowy, ploty, idiot culture Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tak, Tusk tresowany jak @ ! 03.05.08, 18:27 Krzywdę Tuskowi robią spece od wizażu. Odpowiedz Link Zgłoś
tosc Re: Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał pa 03.05.08, 21:19 A tow. Kaliszowi wystaje brzuch , zwisa mu podgardle , nos ma czerwony od wódy i twarz jak patelnia wysmarowana olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk54 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 12:19 żenujące, jakie problemy mają przedstawiciele narodu.... też bym takie chciał mieć Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Re: Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał pa 03.05.08, 12:50 krytyk54 napisał: > żenujące, jakie problemy mają przedstawiciele narodu.... też bym takie chciał m > ieć ================ i gdyby Ci z PiS nie dawali sie wciagac w takie jalowe dyskusje w wazeliniarskich mediach- bylaby nareszcie cisza medialna- bo ile o paluszku Tuska mozna dyskutowac, gdy nic innego nie robi sie dla mas... Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał pa 03.05.08, 13:09 Gdyby się nie dali wciągnąć toby już zupełnie nic do powiedzenia nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Gruby Rychu nawet o grochowie Tuska nie wspomnial 03.05.08, 13:17 A ma to byc tajemna bron na podniesienie inteligencji polskich dzieci . Inna sprawa ,ze moglby zapewnic prace rodzicom,zeby dzieci mogly jesc w domu . Ale to jest inna bajka . Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Dlaczego niektóre dzieci nie jedzą w domu 03.05.08, 16:43 Bo mamy są zajęte oglądaniem brazylijskich seriali i nie chce im się ugotować dzieciom obiadu. Znam dom w popegerowskiej wsi, w którym ojciec pracuje i przynosi do domu całkiem znośne pieniądze, a 7- letnie dzicko wychodzi rano głodne do szkoły, bo mama odsypia wieczorne programy telewizyjne na Polsacie. Państwo musi więc karmić te dzieci, których rodzice sami są jak dzeci. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał pa 03.05.08, 14:32 > medialna- bo ile o paluszku Tuska mozna dyskutowac, gdy nic innego > nie robi sie dla mas... Raczej - jak nie ma się do czego innego przyczepić. Popiskiwania opozycji są coraz żałośniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jadeit.2 Kazde jest wyrezyserowane 03.05.08, 12:23 niektóre tylko źle, tak jak wystapienie PREZYDENTA sknocone przez dennych doradców. Przecież kazde wystapienie jest wyreżyserowane po co udajecie tepoty z PiS-u i SLD idącego do piachu! To jest ŻENUJĄCE czego te tepoty sie chwytają, a wszystko z ZAWIŚCI!! Niedobrze mi sie robi gdy widzę te geby Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj najlepiej robi ci piardnięcie z pupy ukochanego 03.05.08, 12:37 donalda? jest to zdanie dokładnie w stylu jaki nie raz zaprezentował obóz rządzący na tym forum. wielokrotne moje ględzenie na tym forum jest pomijane więc postanawiam zmienić język. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: najlepiej robi ci piardnięcie z pupy ukochane 03.05.08, 13:02 > tym forum. wielokrotne moje ględzenie na tym forum jest pomijane więc Przenieś się lepiej na forum r.m.ryja lub naszego dziennika. I język i treść będą ci pasować. Po co się tu męczysz Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: najlepiej robi ci piardnięcie z pupy ukochane 03.05.08, 15:10 Niestety, ani na stronie Rydzyja, ani na Torunischer Beobachter nie ma forum. Tam panuje prawdziwa wolność, bo obowiązują wyłącznie opinie Ojca Santo Subito Hochsztaplera. Wyborcza natomiast jest zniewolona przez "Szechtera". Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Torunischer Beobachter 03.05.08, 15:18 Poprawnie jest Thornischer Beobachter Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Kaliszowi wystaje brzuch 03.05.08, 12:40 bo innej możliwości nie ma. Palec można schować a niech Kalisz spróbuje schować swój wystający ogromny brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
bahn No właśnie. Pogratulować Kaliszowi problemów ;) 03.05.08, 13:01 I niech się zajmie swoją aparycją, bo niebawem przestanie się w kadrze mieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: No właśnie. Pogratulować Kaliszowi problemów 03.05.08, 16:48 bahn napisał: > I niech się zajmie swoją aparycją, bo niebawem przestanie się w kadrze mieścić. *********************** rozmiarami swojej buzi Ryśku się szczyci ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista wystaje? sadło mu aż kapie zza paska! 03.05.08, 13:07 Tłustszy od niego jest tylko Kamiński z Kancelarii Prezia. Gdzie człowiek nie spojrzy, PiS jak SLD i SLD jak PiS Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj a na to chude czerwone pojąki z PO. 03.05.08, 13:25 wszystko dla nich. Cimoszewicza załatwili kiedyś, porządną ubecka robota.strajkujący lekarze po 12 tysięcy...( a może tak solidarność) same cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Kaliszowi wystaje brzuch 03.05.08, 16:42 ...i pyzate poliki wciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 12:43 Żałosny ten tłuścioch, czyli papuga, czyli adwokat na tyle sprytny by bronić wartości lewicowych (tam wartości, gdzie szmal). Nie ma o czym mówić, to zapytany plecie androny o palcu Tuska. Pewnym jest, że spsiała TV w kaczym widzeniu realizacji swojej misji profesjonalnie paprała do połowy orędzia ujęcia zdejmując premiera, jak pierwszego z brzegu referenta GS. A ten krytyk z PiS ten Piłat z Pontu czy jak mu tam, gadał cokolwiek, aby się przypochlebić tym dwom gnomom. Do kompletu opinii zabrakło Mularczyka, albo Cymańskiego z Brudzińskim, Pana ex premiera brata swego prezydenta, a i Pan Prezydent też by dobrotliwie coś wydukał, itede, itepe. Psy szczekają,karawana jedzie dalej. Brawo Pan Premier za jasny i klarowny speech. "Ciemny naród" (jak chce ten tytan intelektu o wizerunku lokatora izolatki w Tworkach czyli niejaki Kurski) i tak będzie słuchać kaznodziejów z Radia Maryja. Reszta POlski ma gdzieś zarówno Kalisza jak i Poncyljusza. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma widzicie, co dziś dla opozycji najważniejsze ? 03.05.08, 12:47 Co "wystawało" premierowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 teraz czekamy na oswidczenie pisuarow co im 03.05.08, 12:51 wystawalo ?????????? tym zajmuje sie nibyklasa rzdzaca...posmiewisko ludu... Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: teraz czekamy na gesty PIS-u 03.05.08, 13:05 O "nienaturalnym premierze" mówił też Paweł Poncyliusz z PiS-u. Przyznał, że wolałby, aby "premiera przyłapali w parku" ============== Poncyliusz; życie nie polega na gestach, tylko na uczciwej pracy. Byłoby lepiej abyś Pawełku pochwalił się co dobrego zrobiłeś w swym dotychczasowym życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Tylko o gospodarce,sluzbie zdrowia 03.05.08, 12:57 a nie o pie..ch powinni wypowiadac sie politycy,wowczas nareszcie bylaby cisza medialna...bo liberalni lenie juz sami nie wiedza kim sa i po co tam lezli... Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Ten bełkot dowodzi, że wystąpienie było super 03.05.08, 13:00 Zgodność wypowiedzi komuszka Kalisza i pisiorka Poncyliusza dowodzi po raz kolejny, że grają w tej samej bolszewickiej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Niech Poncyliusz oceni spontaniczność Kartofla 03.05.08, 16:40 Niech Poncyliusz oceni "spontaniczność" wszystkich wypowiedzi Kartofla jednego i drugiego a potem dopiero niech zajmie się oceną wyreżyserowanych przemówień Donka :) Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Panie Poncyliusz: milczenie jest złotem 03.05.08, 16:52 Temu Pocyliuszowi dość inteligentnie patrzy z oczu i nie pasuje on do PISowskich buraków w rodzaju Putry, pajaców w rodzaju Cymańskiego i przygłupów w rodzaju Gosiewskiego. W interesie Poncyliusza byłoby lepiej, gdyby teraz milczał, bo jak PIS się rozleci, gdzie się uda, jak nie do PO? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Niech Poncyliusz oceni spontaniczność Kartofl 03.05.08, 16:58 dan3iger napisał: > Niech Poncyliusz oceni "spontaniczność" wszystkich wypowiedzi > Kartofla jednego i drugiego a potem dopiero niech zajmie się oceną > wyreżyserowanych przemówień Donka :) *************************** towarzysze, nie wolno krytycznie oceniać premiera ... Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Tusk pokazał środkowy palec Kaliszowi i PiS-owi 03.05.08, 13:05 To był zamierzony gest premiera żeby zwrócic się do opozycji zrozumiałym językiem i dla Putry i Brudzińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Tusk pokazał środkowy palec narodowi!!! 03.05.08, 18:54 Ci co glosowali na POsrancow teraz sobie pluja twarz!!Donald wystawil was na wiatr.Tyly naobiecywal a nic niezrobil!!Cudow niebedzie,tylko bedzie szambo POsrancow!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.kudla5 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 13:06 Moje wrazenia sa autentyczne.Ogladalam z przyjemnoscia.Bardzo mi sie podobalo.Mam ogromne zaufanie do p. premiera i byloby mi niezmiernie przykro ggybm musiala sie zawiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Na pewno nie zawiedziesz się Panem Premierem! 03.05.08, 13:13 Takich wystąpień, z których każde na pewno będzie Ci się podobało to on jeszcze będzie miał na kopy... :-) a.kudla5 napisał: > Moje wrazenia sa autentyczne.Ogladalam z przyjemnoscia.Bardzo mi sie > podobalo.Mam ogromne zaufanie do p. premiera i byloby mi niezmiernie > przykro ggybm musiala sie zawiesc. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 13:12 Zacznijmy od tego, że orędzie Tuska było listą życzeń, na których spełnienie obecny rząd nie bardzo może liczyć - ceny rosną, społeczeństwu wcale się nie polepszyło a pan premier uważa, że wszystko mu idzie świetnie. Rozumiem, że teraz trudno mu przyznać, że nagadał wierutnych bzdur w kampanii i nawet za 10 lat nie udałoby mu się spełnić choćby połowy z nich, ale wtedy, przy ataku medialnym na PiS łatwo było nabrać ludzi na wizję drugiej Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 dla Piłata i Kalisza to Jaruzel najlepsze miał orę 03.05.08, 13:15 dzia Odpowiedz Link Zgłoś
dowald_byzylo Podobał się wam mój krawat? 03.05.08, 13:18 Dostałem dwie niezależne ekspertyzy od moich ekspertów, że w takim mi najlepiej. Słupki jeszcze bardziej pójdą w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkus Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 13:31 Zaintrygowany zapowiedziami orędzia Tuska zerknąłem na szklany ekran i się rozczarowałem. Pierwsze wrażenie - sceneria - orędzie zrealizowano na cmentarzu, a Tuska ustawiono przed jakimś nagrobkiem. Zieleń w tle - bardzo dobry wybór - oddziaływuje pozytywnie, uspokaja. Flaga - za bardzo zwinięta - powinna być bardziej widoczna, ale nie dominować w tle. Ten palec - to całkowita porażka - widz na nim właśnie koncentrował swoją uwagę, nie mówiąc już o tym, że sugerował zupełnie coś przeciwnego do tego, co mówił Tusk (popularnie mówiąc "spadajcie" czy "mam was gdzieś - wszystko to robię tylko dla prezydentury". No i jednoznacznie kojarzy się ze znnym powszechnie, bardzo brzydkim gestem. Układ samych rąk także działał raczej odrzucająco, niż przyciągająco 9a takie było na pewno zalożenie). Wygłoszona treść to na pewno nie orędzie, tylko przemówienie wyborcze. Proponuję zerknąć do definicji orędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
gcz5 Re: Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał pa 03.05.08, 14:37 Ile to trzeba wypić „drynkus-ów” żeby tak wszystko widzieć na opak, „drynkus-uj” dalej a niebawem będziesz widział tylko białe myszki --------------------------------------------------------------------- drinkus napisał: > Zaintrygowany zapowiedziami orędzia Tuska zerknąłem na szklany ekran > i się rozczarowałem. Pierwsze wrażenie - sceneria - orędzie > zrealizowano na cmentarzu, a Tuska ustawiono przed jakimś > nagrobkiem. Zieleń w tle - bardzo dobry wybór - oddziaływuje > pozytywnie, uspokaja. Flaga - za bardzo zwinięta - powinna być > bardziej widoczna, ale nie dominować w tle. Ten palec - to całkowita > porażka - widz na nim właśnie koncentrował swoją uwagę, nie mówiąc > już o tym, że sugerował zupełnie coś przeciwnego do tego, co mówił > Tusk (popularnie mówiąc "spadajcie" czy "mam was gdzieś - wszystko > to robię tylko dla prezydentury". No i jednoznacznie kojarzy się ze > znnym powszechnie, bardzo brzydkim gestem. Układ samych rąk także > działał raczej odrzucająco, niż przyciągająco 9a takie było na pewno > zalożenie). Wygłoszona treść to na pewno nie orędzie, tylko > przemówienie wyborcze. Proponuję zerknąć do definicji orędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Już nie II Irlandia z cudami, ale miseczka zupy:( 03.05.08, 13:31 Już nie II Irlandia z cudami, ale miseczka zupy:( .Polegniesz Rudy Oszuście z peło pod ciężarem własnego oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 13:32 A ja widziałam,że jeszcze coś innego Mu wystawało...ale nie powiem co! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał pa 03.05.08, 17:14 teraz.k.wy napisała: > A ja widziałam,że jeszcze coś innego Mu wystawało...ale nie powiem > co! ********************* ale nie słoma ? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Widać, że Kalisz pic i fotomontaż ma opanowane 03.05.08, 13:35 bezbłędnie, podobnie jak jego partia (która to?!), ale lud nie jest taki ciemny jak jemu czy Kurskiemu się wydaje. Sam marketing już nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 jeśli dziecko prosi o jedzenie to znaczy że jest 03.05.08, 13:35 głodne !!!???? ...co za geniusz mógł dokonać takiego odkrycia ? he he he ... patrzcie jak ta ruda małpa troszczy się o głodne dzieci ... to gdzie te twoje podwyzki dla pielęgniarek, nauczycieli, i całej budżetówki ty fałszwy zakłamany gnojku ? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: jeśli dziecko prosi o jedzenie to znaczy że j 03.05.08, 14:04 Będą POdwyżki!!!......................................dla prezesów Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: jeśli dziecko prosi o jedzenie to znaczy że j 03.05.08, 17:16 ambl napisała: > Będą POdwyżki!!!......................................dla prezesów *********************** ważne aby średnia krajowa wzrosła ... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----kiedy len Tusk wezmie sie do pracy ?--------- 03.05.08, 13:44 niedlugo nawet usilne starania jego synusia z GW i jego kumpli z redakcji nie pomoga w ukryciu premierowego nicnierobienia dosc obietnic panie Tusk - niech Pan sie wezmie do pracy, a nie bezczynnie czeka do wyborow prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek TW "hrabia".Macie natychmiast wyczyścić PiSuar na 03.05.08, 14:06 polecenie samego Gosiu! Spodziewana wizyta Jarosława Małego. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Re: Jaki tam hrabia... po prostu obesraniec i tyle 03.05.08, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: POsrancy juz sie koncza,beda wybory!!! 03.05.08, 18:56 Narod ma dosc POsranych bajek.Wybory uratuja kraj od darmozjadow i leniuchow z PO!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: POsrancy juz sie koncza,beda wybory!!! 03.05.08, 18:58 toberson=piss-marzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: -----kiedy len Tusk wezmie sie do pracy ?---- 03.05.08, 14:58 Widać, że instrukcja nadal obowiązuje, tylko coś leniwi ci propagandziści na Nowogrodzkiej. Zmień lepiej płytę, dziecko, bo te kawałki o leniwym premierze to już mocno ograne. Już nawet ciemny lud przestaje je kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxx53 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 13:46 Szanowny Panie Kalisz Naprawdę Pana szanowałem, ale widzę że i Panu ten mały palec bierze przewagę nad rozumem i to naprawdę jest nienaturalne i wyreżyserowane przez PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 13:50 " Lewusom i psiakom" premier nie dogodziłby nawet wówczas gdyby przyrzekł każdemu po milionie. Oni kręciliby nosem i wybrzydzali -"Tylko milion?! Dlaczego tak mało?!" Odpowiedz Link Zgłoś
magister1946 Kalisz: Tuskowi w trakcie orędzia wystawał palec 03.05.08, 14:03 Mialam pana ,panie Klisz za mądzejszego,a jak Kwasniewski z tymi malymi oczkami iz chorobą filipinska? Odpowiedz Link Zgłoś