uburama 05.05.08, 17:15 Z jednej pensyjki a potem emeryturki. I dom postawił i całą rodzinę utrzymywał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mitochondrium Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 05.05.08, 17:24 uburama napisał: > Z jednej pensyjki a potem emeryturki. I dom postawił i całą rodzinę utrzymywał. Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 05.05.08, 17:25 cos wyraznie widac zazdrosc w twoim poscie oj, jakbys tak mial za co to bys pewniechetnie tez tak powiezil i pogwalcil, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
pasibrzuszek Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 05.05.08, 17:36 Mi sie tez wydaje dziwne, ze byl w stanie utrzymac tyle osob. Inna sprawa to wyposazenie tej piwnicy: przeciez ktos tam musial polozyc plytki ceramiczne, zamontowac gaz, hudraulike - i co - nikogo to nie zastanawialo po co to komus w piwnicy? kilkorga drzwi tez raczej sam nie zamontowal? po prostu ludzie nie chca wiedzie/ widziec ani sie domyslac a potem szok... Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 05.05.08, 18:28 pasibrzuszek napisała: > (...) Inna sprawa to wyposazenie tej piwnicy: przeciez ktos tam musial polozyc plytki ceramiczne, zamontowac gaz, hudraulike - i co - nikogo to nie zastanawialo po co to komus w piwnicy? kilkorga drzwi tez raczej sam nie zamontowal? po prostu ludzie nie chca wiedzie/ widziec ani sie domyslac a potem szok...(...) < A co człowieka instalującego drzwi czy kładącego płytki obchodzi powód takiego, czy innego układu pomieszczeń? Klient dostaje takie drzwi, jakie chce i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnka7 Coś dla senatora Gowina 05.05.08, 19:08 zwolennika teorii o wpływie konkubinatu na akty pedofilskie : " Według psychologów nie jest dziełem przypadku, że takie koszmary mają miejsce w bogatych i wydawać by się mogło swiatłych społeczeństwach. - Kazirodztwo dużo częściej niż w innych krajach występuje na obszarze, który w uproszczeniu możemy nazwać niemieckojęzycznym. Są to państwa, które charakteryzuje wielki rygoryzm społeczny. To sprawia, że ukryte w człowieku popędy nie mogą być naturalnie realizowane - tłumaczy dr Tomasz Piss, psychiatra sądowy z Wrocławia." www.polskatimes.pl/12,33732.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cinek.f Re: Coś dla senatora Gowina 05.05.08, 19:46 jasne... a Polacy to specjalisci od polowan na ludzkie skory. nie dajmy sie zwariowac, dewiacje wystepuje w kazdej spolecznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Coś dla senatora Gowina 06.05.08, 21:41 Nie kazdej ...wojskowej, polcyjnej ...jednym slowem MUNDUROWEJ - SZCZEGOLNIE!!! I strzelaja i gwalca i sa "wielcy", bo sa NIKIM!!! TEn facio z Austrii jest TYLKO zaburzony- tzw osobowosc psychopatyczna. Licze na to ,ze Sad nie dopatrzy sie w nim prawdziwego swira. Inna sprawa, ze : Leper, i ta morda na M / nie pamietam/, to takie mendy jak w/w Austriak, tyle, ze bez ..mozliwosci. Ile w was ....patologii? Do ...kazdego ,kto ma wykszt.podst i srednie???Tez wyzsze np - URBAN -Psychopata i to w majestacie ...prawa! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Josef Fritzl is Ashkenazim jewish not Austrian 15.05.08, 18:51 Josef Fritzl is Ashkenazim jewish not Austrian - MEDIA COVER !!! > "...Josef Fritzl, who fathered seven children with his daughter while keeping her locked in a .... the guy was a jewish Zionist..... take a look at what he had on his walls. Why would this "Nazi" have Stars of David plastered on his walls? " > Gazeta Wyborcza nas okłamała. Potwór z Austrii okazał się być żydowskiego pochodzenia, a schron przyozdobiony był żydowskimi symbolami. Na policyjnej fotografii schronu, płytki scienne z gwiazdami Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 17:34 Jedno zmarło przy porodzie ,drugie jest w ciężkim stanie (ale dlaczego ,jaka choroba) ,a o pozostałej 5-tce nic się nie słyszy ,czy są zdeformowane ,mają choroby genetyczne itd. ? Choroby genetyczne mogą miec dzieci z normalnych związków ,mogą się rodzic z zespołem down'a w normalnych domach itd. Druga sprawa ,że takich tortur doświadczanych od innych ludzi są miliony ,jak nie miliardy na świecie . Tak będzie jeszcze bardzo długo ,bo możemy rowijac się technologicznie ,ale mentalnie jesteśmy w epoce kamienia łupanego . Teraz coś o wolnej woli . Chciałbym ją miec ,ale już samo to ,że się rodzę NIEPYTANY czy wogóle chcę to już zaprzecza całej boskiej teori wolnej woli . Kiedy jednak już się urodzę ,wtedy jestem otaczany zakazami ,nakazami i przykazaniami ,które muszę przestrzegac ,bo jak nie to ... pójdę do piekła hehehe. Fajny świat . Tylko ,że 90% ludzi na Ziemi ma piekło 24h na dobę . Prawo i religia mają po prostu trzymac w ryzach "hołotę" ,ale jednak tego nie robi . Trzeba szukac innej drogi . Ostatnie pytanie : jak zablokowac swoje przyszłe narodziny ? Bo już nie chcę się urodzic w tym układzie . Może niektórzy mają inne spojrzenie na świat ,ale nie wszyscy są przystosowani fizycznie i umysłowo do tej dżungli ,gdzie każdy walczy o żarcie i schronienie . Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 17:46 Ty sie ciesz, ze istnieje prawo i religie. Bez tego juz pewnie dawno by Ciebie ktos zjadl. Ludziom trzeba pokazac granice. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 19:15 >Ty sie ciesz, ze istnieje prawo i religie. >Bez tego juz pewnie dawno by Ciebie ktos zjadl. Fakt, bylem ostatnio w tej ateistycznej Pradze, i widzialem ludzi zjadajacych sie na ulicach! Cala Praga jest zalana krwia! Horror. Odpowiedz Link Zgłoś
astrodancer Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 18:30 Interesujace, i w wielu punktach analogiczne stanowisko znalazlem w ksiazce Donalda Neala Walscha "Rozmowy z Bogiem" tom pierwszy. Warto sie przyjrzec i sa rzeczy do przemyslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 18:32 polski_murzyn napisała: > Ostatnie pytanie : jak zablokowac swoje przyszłe narodziny ? Bo już > nie chcę się urodzic w tym układzie . Musisz osiągnąć oświecenie ;) Jeśli Ci się to uda, to w nagrodę nigdy się już więcej nie urodzisz. Zakończysz łańcuch wcieleń, uwolnisz się od więzów karmicznych i rozpłyniesz się w wiecznej szczęśliwości. Tak przynajmniej widzą to religie Wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 20:20 mozna i tak mozna inaczej .. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 20:18 a skad wiesz ze sie rodzisz nie pytany ?! Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: A mnie interesuje czy te dzieci są zdrowe . 05.05.08, 21:28 Może Bóg, bóg, bogowie / jakaś siła wyższa spytał się ciebie, czy chcesz się narodzić? To, że tego nie pamiętasz, nie znaczy, że tak nie było. Teraz też nie pamietasz wielu rzeczy z dzieciństwa. Może pokazał ci, co złego w życiu cię spotka, a ty i tak zgodziłeś się, bo wierzyłeś, że dasz sobie radę? A ty, zamiast szukać drobnych przyjemności, które ratują nas od szaleństwa, zdecydowałeś biadolić jak ofiara, na którą napadł cały świat, a nie ma "odwagi" ze sobą skończyć ani nic z tym zrobić. Śmiałbym się, gdyby się okazało, że to już któryś raz z kolei odradzasz się powodowany nadzieją, że może tym razem będziesz miał pozytywne nastawienie do życia. Cóż, tego jednak się nie dowiemy. A abstrahując od tego tematu, nie zawsze pierwsze kazirodcze pokolenie musi być genetycznie upośledzone w jakikolwiek sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbrod.. 05.05.08, 20:29 wielkie dzięki za tę bezcenną informację Odpowiedz Link Zgłoś
jagna1606 Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbrod.. 05.05.08, 20:32 A swoja droga , jak on ukryl zywienie takiej grupy ludzi? I targanie do piwnicy rzeczy , jak ubranie. W Polsce nie do pomyslenia-sasiedzi wiedza prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
rrj Austriacy to ciekawy naród 05.05.08, 20:50 oni nigdy nic nie widzą i nie wyciągają wniosków.. Czytałem jak austriaccy policjanci odwieźli pociągami Żydów do obozu a a raporcie w rubryce "trudności i wnioski" napisali, że z upału kiełbasa w kanapkach im się popsuła i że następnym razem trzeba dawać suchą kiełbasę. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Austriacy to ciekawy naród 05.05.08, 21:26 Nawet mi nie mów! Pomidory są jeszcze gorsze - jak chcesz takiego zjeść to zaraz się rozwala i kapie z niego sok. Odpowiedz Link Zgłoś
ulado Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 05.05.08, 21:44 Dla mnie wtej historii wszystko jest niejasne. Kto odbierał porody? Dlaczego nikt nie słyszał płaczu niemowląt. Przecież dzieci są głośne. Nie wierę, by mury były takie dźwiękoszczelne. Dzieci płaczą też w nocy, kiedy dom jest uśpiony... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 06.05.08, 06:01 Z tego co ktoś tu pisał w innym wątku ściany były obite jakąś wykładziną dźwiękochłonną. Wyżywienie? Ubranie? Banał. On miał na tyle dużą "oficjalną rodzinę", że i tak musieli kupować masę produktów. Ja raczej bym się zastanawiał skąd on miał na utrzymanie takiej kupy osób, tą ekstra budowę, tryb życia (były fotki z wakacji w "ciepłyuch krajach") pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
josef.fritzl Dajcie spokój z tym Fritzlem... 05.05.08, 21:14 Wiadomo, że ludzie uwielbiają tanią sensację a ta świetnie się sprzedaje ale wszystko ma swoje granice... Robicie z tej sprawy niezły cyrk, igrzyska dla ludu, który tak naprawdę ma w d*pie ofiary, podobnie jak wy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Re: Dajcie spokój z tym Fritzlem... 05.05.08, 21:51 Taka profesja - dziennikarz. Najmłodszy najstarszy zawód świata.;p Przy okazji - zawody często mają swoje zwierzęce symbole-totemy. Nie wiem czy dziennikarze już mają, ale jeśli nie, to znam idealny - sęp. Łączy w sobie charakterystyczne cechy: ptasi móżdżek, mobilność i żerowanie na ścierwie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Rudy kompromituje Polske a GoWno wypycha Fritzla 05.05.08, 22:16 A co w temacie wiz Federacji Rosyjskiej dla Polakow albo pomocy Kongresu USA do modernizacji Polskiej Armii w wysosci .......20milionow dolarow? Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Jestem pelna podziwu dla instynktu macierzynskiego 06.05.08, 00:09 tej kobiety...Byla mloda dziewczyna kiedy ja zamknal w lochu, a mimo wszystko umiala sobie poradzic, i widac, ze to milosc do wlasnych dzieci, chociaz splodzonych w tym koszmarze jakos ja trzymala przy zyciu przez te wszystkie lata. Poddaje to pod rozwage wszystkim luznym paniom, ktore olewaja wlasne dzieci, podrzucaja dziadkom, tudziez skrobia sie- bo akurat ojciec dziecka nie jest zainteresowany dalsza znajomoscia z widmem ciazy... Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: Jestem pelna podziwu dla instynktu macierzyns 06.05.08, 00:21 Coz za adekwatny komentarz... Tak jakby Elizabeth miala jakakolwiek inna mozliwosc niz zajmowanie sie dziecmi...Ale kazda okazja jest dobra, zeby zaakacentowac swoje stanowisko w sprawie aborcji Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa adekwatny matole, adekwatny 06.05.08, 17:16 "zajmowanie sie" dziecmi a troske o nie dzieli przepasc, o ktorej ty widocznie malo wiesz... Mogla sie po rostu poddac, zobojetniec, moglo jej byc szajs egal czy dzieci dostaja witaminy, mogla z rezygnacja czekac na swoja i ich powolna smierc, lub sama ja przyspieszyc. Wiec nie pieprz jak potluczeniec. Jest cala amsa kobiet, ktorych dzieciom dzieje sie krzywda, ale one sa tak emocjonalnie wydrenowane, ze nie stac ich na zadna reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba_bez_glusia Re: adekwatny matole, adekwatny 06.05.08, 22:21 Taaa...nikt do konca nie wie co sie dzialo w tej piwnicy, i jaka matka byla, oprocz rzecz jasna, ciebie. Ty przeciez wiesz, ze Elizabeth nie marzyla o aborcji po zaplodnieniu przez ojca...Wiesz tez, ze nic nie miala wspolnego ze smiercia noworodka, ktorego tatusio-dziadzus spalil w piecu. I napewno przez te 24lata nie miala chwil zobojetnienia i nie miala dosc dzieci zrodzonych z gwaltu. Puknij sie lepetynke dziewczynko i przestan wymyslac sobie historie nie majac zadnych podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Prawdziwa kraksa 06.05.08, 01:10 Jakies zderzenie czołowe z czymś dużym i twardym :(( Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jestem pelna podziwu dla instynktu macierzyns 06.05.08, 17:34 > luznym paniom, ktore olewaja wlasne dzieci, podrzucaja dziadkom, > tudziez skrobia sie- bo akurat ojciec dziecka nie jest > zainteresowany dalsza znajomoscia z widmem ciazy... Ale tutaj sytuacja była zupełnie inna, nieprawdaż, krakso? Tutaj mieliśmy do czynienia z prawdziwie tradycyjnym modelem rodziny, w którym tatuś-żywiciel troszczył się o dzieci swoje i ich mamusię. Przynosił jedzenie i robił kolejne dzieci, nieprzerażony widmem ciąży. Poddaję pod twoją rozwagę, czy aby na pewno 'instykt macierzyński' jest dla kobiety zdrowszy, niż tendencja do porzucania niechcianego potomstwa od niekompetentnego tatusia. Historia 24 lat tortur psychicznych i fizycznych chyba dowodzi, że kobietom skrobiącym i porzucającym powodzi się jednak lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tbo5r Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbrod.. 06.05.08, 01:57 wszuscy na pewno wiedzieli i sami korzystali. Sasiedzi, budowlancy na pewno. Smierdzace Austrole, najpierw Hitler, teraz to Odpowiedz Link Zgłoś
lukassuss Re: Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbr 06.05.08, 08:17 Zgłaszam się na ochotnika do plutonu egzekucyjnego ! Ale nie za szybko - najpierw tak z miesiąc najbardziej wymyślnych tortur. Ponoć Argentyńczycy są w nich mistrzami... Odpowiedz Link Zgłoś
steinway Teraz to tacy są mądrzy 06.05.08, 10:36 Policja działa... policja ustaliła... Szkoda, że nie zajęli się tym przez ostatnie 24 lata. Poza tym, w Austrii najwyraźniej nie istnieje coś takiego, jak czujność obywatelska. Zresztą w Polsce chyba też, jak pokazał ostatni odcinek "Teraz my" Odpowiedz Link Zgłoś
terri0071 Re: Teraz to tacy są mądrzy 06.05.08, 13:25 Jego adwokat teraz mowi, ze on "He's ashamed. He regrets what he has done. He wants a psychiatric expert to look into his soul. He is ill." Ludzie, nie dajmy jemu sie z tego wybronic. ON wiedzial dokladnie co robi, teraz badaja czy tez z KERSTIN nic nie bylo - napewno tak. To nie czlowiek - to POTWOR. ON dokladnie wie co robi, bo teraz to 'boi wychodzic z celi' - znaczy, ze jest SWIADOMY co zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_prezesa Sex w piwnicach, to taki ich sport narodowy 06.05.08, 17:31 W Austrii wieczorem życie przenosi się do podziemi Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Austriacka policja: Fritzl planował swoją zbrod.. 06.05.08, 20:08 Policja austriacka odkryla wczoraj dodatkowe bardzo dobrze zakamuflowane pomieszczenie, ktore wczesniej uszlo uwadze policji. Odpowiedz Link Zgłoś
brlink Austria? 10.05.08, 00:23 Dziwny ten kraj, same patologie i tyrani - Hitler nieprzypadkowo pochodził z Austrii. Ciekawe co takiego tkwi w tym narodzie...? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Austria? 15.05.08, 18:50 Josef Fritzl is Ashkenazim jewish not Austrian - MEDIA COVER !!! > "...Josef Fritzl, who fathered seven children with his daughter while keeping her locked in a .... the guy was a jewish Zionist..... take a look at what he had on his walls. Why would this "Nazi" have Stars of David plastered on his walls? " > Gazeta Wyborcza nas okłamała. Potwór z Austrii okazał się być żydowskiego pochodzenia, a schron przyozdobiony był żydowskimi symbolami. Na policyjnej fotografii schronu, płytki scienne z gwiazdami Dawida. Nawet na tym foto z GW, w górnym prawym rogu widać gwiazdę sześcioramienną - przeoczenie Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś