way270 ten czlowiek naprawde jest chory !!! 06.05.08, 00:18 on ma jakis kompleks. Mysle, ze spoleczenstwo powinno poznac stan zdrowia nie tylko fizycznego ale take psychicznego naszego prezydenta. Badanie takie powinny byc przeprowadzone przez niezaleznych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Po co dodatkowe koszta - werdykt jest jasny 06.05.08, 00:48 I po co badać skoro każdy niczym w tej bajce o nagim królu stwierdzi, że ten Pan jest psychicznie chory tak jak jego brat bliźniak. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Kompleks to ma - kurdupla 06.05.08, 00:52 Kiedyś dobrą radę usłyszałem, a dopiero od kilku lat te słowa traktuję poważnie. Nie wierz nigdy kurduplowi - kurdupel/karypel to zdradliwa świnia. Dokładnie jak w tym przypadku (w tych przypadkach braci). Że mały jest, gruby i nieporadny to go od małego gnoili (w podstawówce itp.) inni więksi bo się nie potrafił obronić czy dostosować. To teraz się odgrywa barachło na/koszte (nie lubię słowa) narodzie. Takie proste, prymitywne prawidła. Odpowiedz Link Zgłoś
hx0 obrzydlistwo 06.05.08, 00:22 Mozliwe, ze tak PiS jak i prezydent powinni zniknac ze sceny politycznej; mozliwe, ze zniknac powinno PO lub SLD. Nie ma to dla mnie znaczenia, ale nic tak nie utwierdza mnie w niechecie do partii/ludzi/postaw jak takie knajackie ataki jak wpisy pod tym artykulem. Watpie, ze to sztab PO uaktywnil sie po chyba jedynym w historii udanym dla Kaczynskiego telewizyjnym wywiadzie w glownym czasie antenowym. Pozno juz i aparat PRowski juz pewnie spi. Zapewne wiec to internauci z wypranymi mozgami staraja sie powtorzyc to czego nauczyli sie na pamiec z forow, portali, telewizji i wyprzec z umyslu inne slowa, niz te ktore slysza na codzien. Obrzydliwe, nic tylko emigrowac i uciekac na zawsze od "polityki". Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Demokracja zagraza krajowi. 06.05.08, 00:22 Bo w demokracj rzadza ludzie posiadajacy ogolnokrajowe media. Oni wybieraja rzad i im rzad sluzy - nie ludowi. Demokrajca zawsze prowadzi do socjalizmu czyli do wysokich podatkow czyli do niewonictwa. A polony tych podatkow zbieraja ludzie posiadajacy media i rzad, na swoich uslugach. dmokracja chory ustroj. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---to co jeszcze robisz na forum ? ;)))----------- 06.05.08, 00:25 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: ---to co jeszcze robisz na forum ? ;)))------ 06.05.08, 00:33 Wydaje mi się, że on wyraża swoje idiotyczne zdanie tak samo jak ty. Też mógłbym cię zapytać "Co ty tutaj robisz?". Nie znosisz Michnika, a dzięki tobie licznik odwiedzin strony kręci się w oszałamiającym tempie. Każde kliknięcie to kasa. Spójrz do góry. Firma z tego kolorowego baneru płaci pewnie ponad 100 tys. PLN za dobę emisji!!! DZIĘKI TOBIE Michnik może bawić się na Seszelach podczas gdy ty jesteś coraz bliżej emerytalnej wegetacji. No to pozdro.. misiu... Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Re: ---to co jeszcze robisz na forum ? ;)))------ 06.05.08, 07:49 Nic nie wnosisz do dyskusji tym chamskim bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Jesli media stanowia problem, to zlikwidujmy media 06.05.08, 00:25 i wprowadzmy cenzure. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Lepiej zlikwidowac demokracje. i zostawic media. 06.05.08, 00:27 lepiej wziasc przyklad z konstutucji 3 maja. Gdzie ludzie bez majatkow niemogli glosowac. Lub podobna regule aby ciemnote zmanipulowana odlaczyc od glosowania. mozna przyjac np regule wiekowa ze np glosuje sie od 40 - 60 roku zycia. albo ze glosuje sie tylko raz wzuciu w wieku 45. kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Lepiej zlikwidowac demokracje. i zostawic med 06.05.08, 00:36 rtd5rtd napisała: > lepiej wziasc przyklad z konstutucji 3 maja. Gdzie ludzie bez majatkow niemogli > glosowac. > Lub podobna regule aby ciemnote zmanipulowana odlaczyc od glosowania. > > mozna przyjac np regule wiekowa ze np glosuje sie od 40 - 60 roku zycia. > > albo ze glosuje sie tylko raz wzuciu w wieku 45. kazdy. Jasne. Jesli bedzie taka wola ciemnego ludu, to bezwzgledna wiekszosc w parlamencie moze zmienic konstytucje tak, jak jej sie spodoba. Wniosek: system demokratyczny nie chroni siebie samego przed samoobaleniem... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.j.p2 Re: Lepiej zlikwidowac demokracje. i zostawic med 06.05.08, 01:54 komunisci juz probowali - kartki na maslo mozna wykorzystywac tylko w wolna sobote od godziny 13:00 i co z tego zostalo ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Jesli media stanowia problem, to zlikwidujmy 06.05.08, 00:42 mozart napisała: > i wprowadzmy cenzure. W czym problem? w tym, ze jak zlikwidujemy media, to cenzura raczej nie bedzie miala co cenzurowac... Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Jesli media stanowia problem, to zlikwidujmy 06.05.08, 08:48 ooboy napisał: > mozart napisała: > > > i wprowadzmy cenzure. W czym problem? > > w tym, ze jak zlikwidujemy media, to cenzura raczej nie bedzie miala co cenzurowac... A wcale nie. Bedzie tylko jedne RTV PiS :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.j.p2 Re: Jesli media stanowia problem, to zlikwidujmy 06.05.08, 01:50 Bylo kiedys w Polsce trzech braci Eberhardt znanych i uznanych matematykow niszczacych ise wzajemnie przy kazdej okazji Jeden z nich podczas wykladu dla studentow powiedzial: "w polsce jest dwoch dobrych matematykow, ja i moich dwoch braci polglowkow" Mamy jednego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
ak8131 [...] 06.05.08, 00:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne nie ma mediow publicznych, to TVPiS i basta 06.05.08, 00:29 ak8131 napisał: > slinotok, ludzi o GWnianych, kryptokomunistycznych twarzach. ------------------ Układ zależności korporacyjnych – ściśle powiązany z układem politycznym – co przypomina funkcjonowanie telewizji z czasów „Radiokomitetu”, broni pod hasłami niezależności swojej pozycji i wpływów. Osoby takie jak Krzysztof Czabański, Andrzej Urbański, Janina Jankowska, Krystyna Mokrosińska czy Magdalena Bajer – bronią tego układu, w którym panują niejasne powiązania personalne, biznesowe i towarzyskie. Szermując hasłami obrony etosu mediów publicznych, ich misji i konieczności edukacji społecznej – tak na prawdę bronią skompromitowanego układu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Niech mu ktoś wyjaśni co to jest IQ 90 06.05.08, 00:27 bo biedak myśli, że to Ia Qrwa rządze do 90ki Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Niech mu ktoś wyjaśni co to jest IQ 90 06.05.08, 00:30 cyklista napisała: > bo biedak myśli, że to Ia Qrwa rządze do 90ki :))))))))))))))))))))lol lol lol lol lol :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Niech mu ktoś wyjaśni co to jest IQ 90 06.05.08, 00:32 a kto tobie wyjasni??? Odpowiedz Link Zgłoś
onguernsey Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:31 Nigdy jakos nie popieralem PISu i jej programu, ale z tym co mowi prezydent o mediach sie jednak zgadzam. Ktos moze miec pretensje do Kaczynskich, ze korzystali z rozglosni RM, ale czy oni mieli jakas inna alternatywe? Nie, bo zarowno TVN i GW sprzyjaly partii Tuska. W zaden sposob nie usprawiedliwiam Kaczynskich za ten wybor, ale ja to tak rozumiem. Zreszta wszystko juz dawno zostalo tak przemyslane bo Kaczynscy wiedzieli, gdzie i u jakich ludzi szukac poparcia. Pod to wszystko zostala przygotowana cala kampania PISu a RM bylo tylko jednym z elementow tej calej ukladanki. Nie wiem czy ktos oglada Szklo Kontaktowe na TVN24, ale za czasow rzadow PIS i tych dwoch dobrodzieji (Lepper i Giertych) wiekszosc czasu poswiecona byla na krytyce tych wlasnie partii. Dzis program wyglada zupelnie inaczej, nie jest juz taki ciekawy jak kiedys i wieje nuda. Problem polega jednak na tym, ze media nigdy nie sa obiektywne i zawsze beda popierac jedna albo druga strone. Nie wiem jak chcialby to rozwiazac prawnie nasz prezydent, ale to chyba jest raczej niemozliwe. To tak jakby kazac kibicom na stadionie dopingowac obie druzyny po rowno. Tak czy siak Kaczynscy przegrali wybory i jesli chca jeszcze cos ugrac to musza szukac jakiegos innego rozwiazania bo IV RP, RM i panstwo solidarne to za malo. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:36 onguernsey napisał: " Nie wiem jak chcialby to rozwiazac prawnie nasz prezydent.................." Pisz co chcesz, twoje swiete prawo, ale pisz prosze "moj" a nie "nasz", bo ja sie z nim nie utozsamiam, i wiem ze nie jestem sam Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:46 onguernsey napisał: > Nigdy jakos nie popieralem PISu i jej programu, ale z tym co mowi prezydent o m > ediach sie jednak zgadzam. Ktos moze miec pretensje do Kaczynskich, ze korzysta > li z rozglosni RM, ale czy oni mieli jakas inna alternatywe? Nie, bo zarowno TV > N i GW sprzyjaly partii Tuska. Dlaczego nie wspomniałeś o TVP i PR - najpotężniejszych środkach przekazu w Polsce w 100% w rękach PiS (do tej pory)? TVN nie pokrywa całego obszaru Polski. Z TVN24 mogą korzystać tylko ci, którzy mają dostęp do kablówki lub mają TV satelitarną. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 01:07 onguernsey napisał: > Nigdy jakos nie popieralem PISu i jej programu, ale z tym co mowi prezydent o m > ediach sie jednak zgadzam. Ktos moze miec pretensje do Kaczynskich, ze korzysta > li z rozglosni RM, ale czy oni mieli jakas inna alternatywe? Nie, bo zarowno TV > N i GW sprzyjaly partii Tuska. W zaden sposob nie usprawiedliwiam Kaczynskich z > a ten wybor, ale ja to tak rozumiem. Zreszta wszystko juz dawno zostalo tak prz > emyslane bo Kaczynscy wiedzieli, gdzie i u jakich ludzi szukac poparcia. Pod to > wszystko zostala przygotowana cala kampania PISu a RM bylo tylko jednym z elem > entow tej calej ukladanki. > Nie wiem czy ktos oglada Szklo Kontaktowe na TVN24, ale za czasow rzadow PIS i > tych dwoch dobrodzieji (Lepper i Giertych) wiekszosc czasu poswiecona byla na k > rytyce tych wlasnie partii. Dzis program wyglada zupelnie inaczej, nie jest juz > taki ciekawy jak kiedys i wieje nuda. > Problem polega jednak na tym, ze media nigdy nie sa obiektywne i zawsze beda po > pierac jedna albo druga strone. Nie wiem jak chcialby to rozwiazac prawnie nasz > prezydent, ale to chyba jest raczej niemozliwe. To tak jakby kazac kibicom na > stadionie dopingowac obie druzyny po rowno. > Tak czy siak Kaczynscy przegrali wybory i jesli chca jeszcze cos ugrac to musza > szukac jakiegos innego rozwiazania bo IV RP, RM i panstwo solidarne to za malo > . > > Pozdro! onguernsey, jesli chodzi o twoje stwierdzenie, ze "media nigdy nie sa obiektywne i zawsze beda poperac jedna albo durga strone" to sie zgadzam, ale jest jedna dosc znaczaca roznica miedzy polska a np krajami anglosaskimi, ktore maja dlugoletnia tradycje niezaleznosci mediow... otoz w polsce media dzialaja "bez znieczulenia", krytyka jest ostra, czesto na niskim poziomie, czesto nie majaca na uwadze godnosci i szacunku dla czlowieka, czesto krytyka ta wplywa na pogorszenie wizerunku polski poza granicami krajow... u anglosasow jest zupelnie inaczej... jest zachowany pewien poziom, wizerunek kraju jest bardzo wazny i nikt nie zadaje ciosow ponizej pasa... a poza tym wiedza, ze rzady sie zmieniaja i jesli ta krytykowana partia dojdzie w przyszlosci do wladzy to i danej gazecie czy stacji telewizyjnej bedezie wtedy ciezej... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.j.p2 Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 02:16 nobilitacja zlego wyboru jest nie sluszna nobiltacja wyboru tylko dlatego ze byl jedynym osiagalnym / dostepnym jest bledem kazy otrzymuje (pozostaja mu) takie opcje na jakie zasluguje !!! to nie media stanely Kaczynskim "okoniem" tylko caly narod Odpowiedz Link Zgłoś
tvpis Stary, dobry, zakompleksiony i nadęty bufon WRÓCIŁ 06.05.08, 00:33 Na dwa tygodnie chyba ktoś nam zamienił prezydenta... ale na szczęście nasze słońce żoliborza wróciło i jest jak zwykle w rewelacyjnej kondycji intelektualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
uyu tvpis 06.05.08, 00:50 w zupelnosci sie z toba zgadzam bowiemtak wznioslego i przystajacego zdania jak to "Rzeczywistość jest oczywista." juz dawno nie slyszalam. Prezydent rozbawilmnie do lez :))) prawdziwy mysliciel a prawda niezaprzeczalna plynie z jego zacisnietych usteczek od rana do wieczora. Taki demokrata a najchetniej zalozylby kaganiec wszystkim dziennikarzom. Ci dwaj to jedna z najtragiczniejszych pomylek w historii tego kraju. I wstyd tez. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Propaganda sukcesu wg. prezydenta IV RPiS 06.05.08, 00:47 "Najpierw powołano na prezesa pana Wildsteina, którego z nami niewiele łączy. Pisał artykuły, które miały związek z rzeczywistością, choć bywał względem PiS krytyczny. Dlatego został szefem. Przestał być szefem, bo było kilka informacji wskazujących jak poprawia się sytuacja w Polsce, a żadna z nich nie trafiła do telewizji." Czyli albo o nas dobrze albo fora ze dwora - oto mentalność prezydenta IV RPiS Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Liske broniący Tuske - żenada 06.05.08, 00:49 Ten pedalski usmieszek kiedy mówił o Tusku. Jak by obok był Donek to chyba by zrobił w majty. Kaczor jak by nie był prezydentem wypunktował by Lisa, tylko mu nie wypadało. Ale rozmowa miała swoje smaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y O, kolejny "komentator" 06.05.08, 00:56 No poszczekaj jeszcze, poszczekaj:) Tatuś w młodości molestował i teraz wszystko się kojarzy z "pedalksimi" rzeczami?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: O, kolejny "komentator" 06.05.08, 01:01 y.y napisał: > No poszczekaj jeszcze, poszczekaj:) Te Zoofil Zobaczył Lisa z Kaczką i sie podjarał Odpowiedz Link Zgłoś
przyczajony_mason_ukryty_zyd Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:52 Przykro mi bardzo ale tego czipsa nie bede nawet usiłował komentowac....ile mozna pisac ze jest :..................................................................... .................................................................... ......................................................................,( w wykropkowane miejsce prosze wpisac dowolne inwektywy jakie przyjda panstwu do głowy ).Trybunał stanu to jedyne wyjscie na tego goscia. ...o ile nie chcemy robic xero z Dallas ........... Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 00:53 ktos napisal ze tylko majac kablowke masz tvn24 a gowno prawda. ten program masz ze zbiorczej i to jest prawda bo ja go mam a specjalnie odlaczylem kablowke bo nie ogladam tv Odpowiedz Link Zgłoś
alzb Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:58 A mnie sie to podoba.Cenzura, dosc tego szczekania i juz!!! Kontrolowalismy swego czassu 4-wladze iu komu to przeszkadzalo? Lechu przynajmniej nie oszukuje, jasno mowi do jakich wzorcow sie odwoluje... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 00:58 lukasz.mackiewicz napisał: > ktos napisal ze tylko majac kablowke masz tvn24 a gowno prawda. ten program mas > z > ze zbiorczej i to jest prawda bo ja go mam a specjalnie odlaczylem kablowke bo > nie ogladam tv -------------------------- masz, nie masz, odlaczyles, nie ogladasz ale program ogladales, koles bez ublizania twej osobie, ale idz sie przebadaj, bo krecisz jak Kazynszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, któ 06.05.08, 01:02 lukasz.mackiewicz napisał: > ktos napisal ze tylko majac kablowke masz tvn24 a gowno prawda. ten program mas > z > ze zbiorczej i to jest prawda bo ja go mam a specjalnie odlaczylem kablowke bo > nie ogladam tv Chodziło mi o to, że TVN24 nie jest nadawany przez nadajniki naziemne. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Prezydent: Media czy bezpieka stworzyły Lepera 06.05.08, 01:00 Problem nie jest w ustawach ale w fachowcach. Dlaczego Jarosław nie zrobił szefem mediów Kurskiego. Bo był za inteligenty i bała sie go bezpieka i mniejszości narodowe przy pomocy, których rzadzili u nas Rosjanie. Dusza najlepszych redaktorów została uformowana w poprzednich epokach a ojciec dyrektor nie wyszkolił innych. Jaki jest rozkład narodowy i religijny tych fachowców od manipulacji? Co by sie stało gdyby media zmuszone były do takiego finansowane jak media ojca Rydyka. Ile za te antyarodowe bzury uzbierano by na tacę. Platforma chce sprzedać setki kanałow telewizji cyfrowej. Jaki bedzie wtedy udzial wszystkich mediów w porównaniu z ojcem dyrektorem. Moze polonusy z USA zaczna nadawać program z Chicago. Moze program z Izraela a może z Argentyny. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 01:01 nigdzie nie napisalem nic ze ogladalem cos bo nawet nie wiem o co tobie chodzi koles??????? tylko mowie ze jest ten kanal ze zbiorczej anteny, widzisz nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, za to szczekasz bardzo dobrze i glosno tak jak cie uczy twoj pan Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 01:09 dobra narty tuskirlandie i inne cuda haslo na noc by zylo sie lepiej oraz nakarmimy glodne dzieci!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1.esbek.z.prl-u mackiewicz- to od "macy" ???? 06.05.08, 01:24 lukasz.mackiewicz napisał: > dobra narty tuskirlandie i inne cuda haslo na noc > by zylo sie lepiej oraz nakarmimy glodne dzieci!! ---------------------- upusciles troche krwi malzonce na zrobienie macy na piatek???? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.j.p2 Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 01:44 z tej wypowiedzi wynika ze Lechu musi miec IQ ponizej 40, ze robi za "skrzywdzona Kryche", ktora we wszystkim prubuje sie odegrac, tylko ze tego IQ brakuje uzywanie argumentu "Gdyby któryś z polityków PiS tak się zachował wobec Tuska, to rozmiary skandalu byłyby takie, że cała Polska by się trzęsła" jest na poziomie pierwszej klasy i przepychanki w piaskownicy (niech sie pierwszoklasisci nie obrazaja) Jak prawnik (pozal sie Boze) z wyksztalcenia moze, jako argumentu przeciw rzadzacej partii i mediom, uzyc nie zaistnialego scenariusza, jednego z biliardow nie zaistnialych scenariuszy ??????!!!!! Lechu powiedzial jeszcz cos takiego: "Dopóki obywatel nie będzie informowany prawdziwie" Panie Prezydencie i na tym polega problem !! Pan chce aby ludzie byli informowani "prawdziwie" (o czum ?? o zmysleniach - byle prawdziwie), a prawda jest taka ze powinni on byc informowani o PRAWDZIE, o FAKTACH !!!!!!!!! a Sztaudynger napisl: Rozni nas klasa Pan jestes kutas a ja mam kutasa !! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 media jest brzydka! 06.05.08, 01:49 Nio, tego... Ja to tam tej medii nie lubie bo jest brzydka i be... Lubie tylko te medie z Torunia bo jest cacy! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Lechu, my ciebia razumimy 06.05.08, 01:54 ty palubiłbyś z Łukaszenkam, aba joście uczony na knigach Lenina, wy łsiuknuli jego nauki, aba ście parchawiuszy kołchoznoje, kartaszki dyspiepsnoje. Dawaj tawariściu, Biełarusy żdaju Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Prezydent Pan Lech i demokracja 06.05.08, 02:01 Panie Lechu !! Na jaka demokracje sie Pan powoluje? Co Pan wie o demokracji? Z panskich wypowiedzi cytowanych w prasie - bardzo malo. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Prezydent Pan Lech i demokracja 06.05.08, 02:18 kingstonny napisał: > Panie Lechu !! Na jaka demokracje sie Pan powoluje? Co Pan wie o > demokracji? Z panskich wypowiedzi cytowanych w prasie - bardzo malo. Kretyn nie wie nawet co to jest "kolacja".. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard.j.p2 Re: Mama nie objaśniła co to demokracja? 06.05.08, 02:11 nie mieli czasu !! mama ich wypuscila zeby "ukradli ksiezyc" Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eat.pussy 06.05.08, 03:16 eat.pussy napisal: > hrabia-monte-chrisyo to Jacek Kurski? A ty pewnie jestes Geremkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Chciałbym mieć więcej takich rozmów.... 06.05.08, 02:29 Tylko czy alkoholu straczy w Polsce na takie rozmowy?? 5 flaszek na jedno spotkanie to o 4 za dużo ... Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Prezydent: Media stworzyły rzeczywistość, które.. 06.05.08, 02:47 50% szmatlawcow w Polsce powinno byc zamknietych Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kap0 06.05.08, 03:14 kap0 napisał: > 50% szmatlawcow w Polsce powinno byc zamknietych Korekta. 90% powinno sie zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś