antyprawak 21.05.08, 13:05 Metody PISu jak ich dawnych towarzyszy z UB i SB. Podsłuchy, zastrzaszanie i szczucie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 O fajnie czy mnie 21.05.08, 13:15 może też podsłuchiwali. Wszak z zarządy senatu jeden jegomość brał udział osobiscie w kradzieży moich baz cyfrowych. Ale miał pecha wiedziałem że do tego może dojść. A gdzie jestem informatykiem "lustrzane serwery" ha ha ha www.twojprezydent.pl/kampania/zdjecia/dypl%20PWr.JPG a jeszcze ta ucieczka VOLVO potrącając nie scigających policjantów na Puławskiej wawa (ostrzegłem z kim mogą mieć doczynienia - ale gdyby nie wybory nie wiedziałbym , że to aż tak wysoka półka. Policjantom uratowałem wypłaty). A i jeszcze jedno jesteś Pan Pewien że nie było tam zapisu kamer jeśli tak to ile? Sądzia Szewioła wie jak to jest (...)/a mówiłem, że kiedys powrócimy do rozmów./ ze mna ale to była tylko mała nauczka byście zachowywali sie przyzwoicie wobec nas - Społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Podsłuchy dziennikarzy - wnioski do prokuratu 21.05.08, 13:17 Jeżeli to podsłuchiwanie miało na celu wykrycie osobników, którzy wynoszą tajne dokumenty, to co jest złego w takim podsłuchiwaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Podsłuchy dziennikarzy - wnioski do prokuratu 21.05.08, 13:31 To, że jest nielegalne. Cel nie uświęca środków. Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Podsłuchy dziennikarzy - wnioski do prokuratu 21.05.08, 14:19 Jaki przepis jakiej ustawy został złamany? Dziennikarstwo made in IIIRP coć nie podało tej, wydawałoby się, najistotniejszej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Podsłuchy dziennikarzy - wnioski do prokuratu 21.05.08, 23:12 bosy.mnich napisał: > Jaki przepis jakiej ustawy został złamany? Dziennikarstwo made in IIIRP coć nie > podało tej, wydawałoby się, najistotniejszej informacji. Skoro sprawę skierowano do prokuratury oznacza to, że prawo zostało złamane.To chyba czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś
bosy.mnich Re: Podsłuchy dziennikarzy - wnioski do prokuratu 22.05.08, 14:15 Myślałem, że to sądy orzekają, czy prawo zostało złamane czy nie. A tu proszę, wystarczy coś zgosić do prokuratury i już wszystko jasne. Genialna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Podsłuchy dziennikarzy - wnioski do prokuratury 21.05.08, 18:03 Ziobbrro nie że musiał, On po prostu lubił wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś