jacek230 05.06.08, 19:14 Tak, Panie Lechu, jestesmy z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drojb Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:16 Cała ta awantura jest przydatna o tyle, że ostatecznie kompromituje lustrację i grzebanie w cudzych życiorysach przez ludzi o podobnej mentalności, jak dawni esbecy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 19:20 drojb napisała: > Cała ta awantura jest przydatna o tyle, że ostatecznie kompromituje lustrację > i grzebanie w cudzych życiorysach przez ludzi o podobnej mentalności, jak > dawni esbecy. A poza tym chroni nas przed zapomnieniem, do czego prowadzi kaczyzm. Ludzie mają dar szybkiego zapominania i po kilkulatach mogliby nie pamiętać, jaki to obłęd. Na szczęście Kaczyński im to regularnie przypomina. Z tym, że i tak zgadzam się z Wałęsą (na którego nigdy nie głosowałem). Za tę durną wypowiedź Kaczyński powinien być usunięty z urzędu (bo obraża godność tego urzędu). Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 A Lech Walesa zostanie zrzucony z cokołu... 05.06.08, 19:26 twarzą w dol czyli w błoto które sam narobił. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wielgus byl z Kosciola, a Bolek jest nasz 05.06.08, 19:31 Lustarcja miala sluzyc do walki z Kosciolem i opozycja, tak jak rewolucja, ale kiedy kieruje sie przeciw swoim "dzieciom" Bolkowi, to juz trzeba to stopowac. Jak szlo zeby zniszczyc abpa Wielgusa, to kazdy smiec byl na wage zlota. Teraz jak IPN chce wydac tom dokumentow o Bolku, oooo, to do tego nie powinno dojsc. Wielgus byl z Kosciola, a Bolek jest NASZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
max.headroom Zwykła małostkowość. 05.06.08, 20:25 Jakoś Kaczyńskim nie przeszkadzało siedzieć w Kancelarii "Bolka". Dopiero po wywaleniu przez Wachowskiego im się pamięć poprawiła. Jakie to żałośne... W ten sposób prezydent, który ostatnio zbierał hołdy za pomoc Gruzji znowu traci twarz. Ajajaj... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Zwykła małostkowość. 05.06.08, 20:45 max.headroom napisał: > Jakoś Kaczyńskim nie przeszkadzało siedzieć w Kancelarii "Bolka". Dopiero po > wywaleniu przez Wachowskiego im się pamięć poprawiła. Jakie to żałośne... > > W ten sposób prezydent, który ostatnio zbierał hołdy za pomoc Gruzji znowu trac > i > twarz. Ajajaj... =================================== No wlasnie! Kwaczory na zwalke! Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk prezydęt Kłamczyński to zwykła gnida 05.06.08, 21:30 a gnidy gniecie się pod paznokciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Ale Pan Poseł Ku..ki mówi że nie gnida, a to moc 05.06.08, 21:38 ne moralnie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Kó..ki, chciałem napisaćJa no – ble ble i no – 05.06.08, 21:52 Ja no – ble ble i no – bla bla. Ja jestem ratownikiem, Ja chwalę się wynikiem. Dla ciebie służę Narodzie. Jam ratownikiem na wodzie. Ufali czarnej mambie. Utonęli więc w szambie. Ja no - ble ble i no – bla bla. Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Ja w szambie nie ratuję. Ja w szambie nie nurkuję. Ja zjadam z szamba piankę. Ja rozdaję śmietankę. Jadowitym jak mamba. No więc wpadli do szamba. Ja no - ble ble i no – bla bla. Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Żadna reanimacja, Im w głowie kopulacja. A tu dobre rządzenie. Dla Leppieja więzienie. Wszystko dla ojca Rydyka. Gryzę tego co wtyka. Ja no - ble ble i no – bla bla. Dlaczego dostał Wałęsa? Nie Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 kiedy ten buc zamilknie??? 06.06.08, 00:38 cholera... synek podejmuje bucostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Prezydentowi nie godzi się 06.06.08, 09:53 Prezydentowi państwa nie godzi się wygadywać takich rzeczy. Prezydent ma reprezentować wszystkich Polaków, a nie dzielić ich. Skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 TW Bolek podpieral sie lewa noga 28.06.08, 05:11 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Prezydentowi państwa nie godzi się wygadywać takich rzeczy. Prezydent ma reprezentować wszystkich Polaków, a nie dzielić ich. > Skandal. M: no wlasnie, najgorsze jest to, ze PiS gonil tych biednych zlodzieji. A oni sie tak przyzwyczaili do przekretow. Ale przyszedl tow. Cwiakalski i ich powypuszczal. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No, macie tego prezydenta , macie... 06.06.08, 05:28 Przede wszystkim , i od tego trzeba zaczac,Kaczor-mlaskacz to typ niedojdy i popapranca, czyli buraka z tytulem doktora prawa.WYCHOWANY ze swoim bratem, w UBECKIEJ DZIELNICY WARSZAWY , syn UB-eka moze tylko myslec jak ub-ek. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: A Kur-wski przejdzie? 05.06.08, 22:00 Strażnik Ochrony Przyrody idzie z "Kaczorami" w zawody. Wyrąbią go z drzewkiem. Załatwią pozewkiem. Zmiana prawa, kpina, PiSiORna gilotyna. Rydzykowi łaskawa. Pomimo prawa. Specjaliści od platformy. niezdolni na reformy. nic nie mówią o pisie. w klozetowej misie. Wetuję, fetuję, spiritus jest we mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Zwykła małostkowość. 05.06.08, 23:48 Wypowież publiczna Lecha przeciwko Lechowi była skandalem.Odbije sie to echem w świecie.Wstyd!,że słucha Brata,Jakrka Mściciela...niedojdy życiowego. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest wyrzucić to ty sobie, chłopcze, możesz.... 06.06.08, 12:29 najwyżej wujka Mietka (przy okazji - co tam u niego słychać ?) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Wielgus byl z Kosciola, a Bolek jest nasz 05.06.08, 20:43 poszeklu napisał: > Lustarcja miala sluzyc do walki z Kosciolem > i opozycja, tak jak rewolucja, ale kiedy kieruje sie > przeciw swoim "dzieciom" Bolkowi, to juz trzeba to > stopowac. Jak szlo zeby zniszczyc abpa Wielgusa, to > kazdy smiec byl na wage zlota. Teraz jak IPN chce > wydac tom dokumentow o Bolku, oooo, to do tego nie > powinno dojsc. Wielgus byl z Kosciola, a Bolek jest > NASZ!!!! ================================ Dobrze, doloz tym oszolomom! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziami 05.06.08, 19:36 obraża wszystkich dookoła, ma manię wielkości a zero wykształcenia, przez 25 lat nie nauczył się składnie wypowiadać, lży i obraża wybranego demokratycznie prezydenta RP. Ciągle słyszę: JA pokonałem, JA obaliłem, JA zwyciężyłem..., JA mam rację i tylko JA. Z twojego JA i JA wychodzą normalne ... JAJA Gucio byś zrobił, gdyby 10 mln ludzi nie stanęło przeciwko lewackiemu reżimowi. Postępujesz dokładnie wg powiedzenia, które nie przynosi zaszczytu: "Wyżej s...sz, niż d..ę masz!" I pomyśleć, że ja na ciebie głosowałem, podporo lewej nogi (pewnie tej, którą później chciałeś podać Kwachowi i przez którą przerżnąłeś wybory). "Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli..." mówił w Nocnej zmianie, gdy Macierewicz dobierał się do dupska SBeckim konfidentom. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dokładnie 05.06.08, 19:43 bohaterami tamtych czasów są szarzy obywatele których nie brali w obronę koledzy Michnika. Zwykły człowiek który w tedy sie stawiał miął więcej do stracenia. I to tylko dzięki tym milionom obywateli Wałęsa może pierniczyć ze to dzięki niemu. On był tylko symbolem. w dodatku jakim to się okazało na początku lat 90. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowo Re: dokładnie 06.06.08, 00:00 Dlatego szczególnie boli mnie gdy bracia Kaczyńscy przypisują sobie te wszystkie zasługi na które absolutnie nie zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Nie zapominaj ze Jasiek PII tez tak gadal 06.06.08, 06:16 Coraz mniej jest ochlapow rzucanych przez obcych co uwlaszczyli sie na naszym majatku. Wiec boys z Solidarnosci i KORu zaczynaja skakac sobie do gardel o koryto. premier.z.krakowa napisał: > Zwykły człowiek który w tedy sie stawiał miął więcej do stracenia. > I to tylko dzięki tym milionom obywateli Wałęsa może pierniczyć ze to dzięki ni > emu. Odpowiedz Link Zgłoś
imp4ler Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 19:44 I te 10 mln g***o by zrobiło, gdyby Związek Radziecki nie zbankrutował :P Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 19:51 imp4ler napisał: > I te 10 mln g***o by zrobiło, gdyby Związek Radziecki nie zbankrutował :P Też prawda. A najlepsze że w ZSSR już wcześniej były przygotowane różne warianty transformacji. Towarzysze tylko jeździli do Moskwy i chcieli wszytsko spowolnić ale ZSRR olał Jaruzelskiego i powiedział radźcie sobie sami. Jest pewna książka byłego agenta KGB która dokładnie opisuje mechanizm transformacji. Tylko powstała ona k20 lat wczesniej. czyzby zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 20:06 to dzięki wezwaniu Jana Pawła II do Ducha św. i dzięki tym 10 mln ludzi, którzy mu uwierzyli - ZSRR zbankrutował Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 20:52 realista1000 napisała: > to dzięki wezwaniu Jana Pawła II do Ducha św. i dzięki tym 10 mln ludzi, którzy > mu uwierzyli - ZSRR zbankrutował =================================== Tak wlasnie bylo, a przeciwnikow Kosciola: na stos! Jako ofiare calopalna dla uczczenia nauk Bialego Tatki. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 21:13 a kto mówi o stosie dla przeciwników Kościoła? Tylko ty i na dodatek sam się do tego odnosisz. Albo jesteś przykładem prawdziwego cymbała albo intencje masz nieczyste - zapewne jedno i grugie! Nie wkładaj w cudze usta swoich słów!. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 20:10 realista1000 napisała: > obraża wszystkich dookoła, ma manię wielkości a zero wykształcenia, > przez 25 lat nie nauczył się składnie wypowiadać, lży i obraża wybranego > demokratycznie prezydenta RP. Ciągle słyszę: JA pokonałem, JA obaliłem, JA > zwyciężyłem..., JA mam rację i tylko JA. Z twojego JA i JA wychodzą normalne .. > . > JAJA > > Gucio byś zrobił, gdyby 10 mln ludzi nie stanęło przeciwko lewackiemu reżimowi. > Postępujesz dokładnie wg powiedzenia, które nie przynosi zaszczytu: > "Wyżej s...sz, niż d..ę masz!" > > I pomyśleć, że ja na ciebie głosowałem, podporo lewej nogi (pewnie tej, którą > później chciałeś podać Kwachowi i przez którą przerżnąłeś wybory). > "Wy nie wiecie jak oni daleko zaszli..." mówił w Nocnej zmianie, gdy Macierewic > z > dobierał się do dupska SBeckim konfidentom. ------------------------------------------------------------ No widzisz, zobacz jaki niemądry jesteś najpierw wybierasz Wałęsę, a później go opluwasz. Ja zawsze byłem zdania, że Wałęsa nie powinien być prezydentem, ale go bronię przed takimi chorągiewkami jak ty i twoje mściwe kacze dupy. Jesteś wykształcony, a mówisz jak prostak. Widzę, ze zaimponował ci profesor prawa pracy, padnij mu więc do nóżek.... to specjalista, ale od bezprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 20:27 To wg powiedzenia polityków: ty jesteś jak krowa ..., bo tylko krowa nie zmienia poglądów? Zresztą nie o zmianę poglądów mi chodzi, a o zmianę zdania o człowieku, który był dla mnie symbolem, kiedy miałem 15 lat i mało jeszcze wyrobiony zmysł krytyczny i w dużej mierze łykałem to, co mi media wtedy wrzucały na ruszt. Ale zacząłem przeglądać na oczy, jak zacząłem czytać Wyborczą i zobaczyłem jej matactwa i szarganie prawdy, jak dowiedziałem się, że Michnik grzebał z trzema kolesiami przez 4 miesiące w archiwum MSW, jak obcałowywał się z Jaruzelskim a Kiszczaka, który w sprawie śmierci Przemyka, napisał" robić wszystko, by zdjąć podejrzenie z funkcjonariuszy MO" uczynił człowiekiem honoru. Wtedy zobaczyłem ów MATRIX michnikowsko-geremkowsko-kuroniowski (Kuroń - wzór miłosierdzia ale dalekiego od prawdy, świeć Panie nad jego duszą) który z takim oburzeniem mówił, że nie wierzy w to by niektórzy ludzie byli agentami Bezpieki, a teraz okazuje się, że jednak byli) Jakby ludzie byli tacy stali jak ty, to byśmy cywilizacyjnie byli w epoce kamienia łupanego! Człowiek ma prawo do błędów, ale jego wielkość w tym, że umie i chce się do nich przyznać, a wśród dzisiejszych, głównie lewackich, elit tego za grosz nie uświadczysz. Dlatego ci głupcy zachłystują się podziwem i cmokają, jak widzą "dzieła" Nieznalskiej, czy "utwory" Masłowskiej. Dołącz do nich, jak masz ochotę! Ja nie mam, i pozwól mi, z łaski swojej, jej nie mieć! A prpops - a kto tobie imponował na stanowisku prezydenta? Eletryk , jak piszesz, pewnie nie, to być może alkoholik włażący do samochodu przez bagażnik i "goleniujący" na czworaka na grobach polskich oficerów pomordowanych przez NKWD w Charkowie? Fajne wzory, ale nie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 21:22 realista1000 napisała: > A prpops - a kto tobie imponował na stanowisku prezydenta? Eletryk , jak > piszesz, pewnie nie, to być może alkoholik włażący do samochodu przez bagażnik > i > "goleniujący" na czworaka na grobach polskich oficerów pomordowanych przez NKWD > w Charkowie? > Fajne wzory, ale nie skorzystam! ---------------------------------------------- Zgadnij na kogo głosowałem. Ale wracając do sprawy, to widzę że nadal z wyborczą ci dobrze mimo że taka brzydka. Gdybyś czytał i miał oczy otwarte to byś sumował Gazetę Wyborczą, ojca Rydzyka i inne i wyciągał wnioski. A ty widzę nic. Piszesz o bolszewikach .....wokół a czy twoi idole, bracia Kaczyńscy nie są w mentalności i myśleniu lewaccy i zaściankowi, nie myślisz? A o wyborach, to nasza wina, że wybieramy takich swoich reprezentantów ...... oni władzę biorą i mają w dupie i ciebie i mnie i wzystkich innych, a my nie umiemy im powiedzieć.. dość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 20:40 Widzisz realista twoje słuszne skądinąd uwagi o Wałęsie nie zmianiają faktu że ogłaszanie publiczne L. Wałęsy przez urzędujęcego prezydenta jako TW SB jest za daleko posuniętą niegodziwością i za to właśnie Kaczynski powinien ze stanowiska ustąpić. Aż za dobrze widać w tym chęć zemsty a prawda historyczna jest tu na dalekim planie. Czy Wałęsa coś podpisał czy nie nie zmienia to jego niewątpliwych zasług w doprowadzeniu do demokratycznych zmian w Polsce i Europie (wschodniej). Przypomnijmy sobie postać św. Pawła. Natomiast o ojcu Kaczynskich krążą opowieści jakoby ten członek AK sprzedał się NKWD. Jaką postawę należy poprzeć. Ja zdecydowanie wybieram Wałęsy choć jesrtem w stanie zrozumiec i wybaczyć postawę drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 20:54 Za wypowiedź, powinien...ustąpić ze stanowiska prezydenta? Głupiś czy ... turysta? Gdyby za wypowiedzi prezydenci ustępowali ze stanowisk, to: Wałęsa i Kwasniewski nigdy prezydentami zostać w ogóle nie powinni, albo "abdykować" po tygodniu. Nie mając argumentów czepiasz się ... ojca Kaczyńskich? Zainteresuj się ojcem Michnika i innych "bohaterów", a szczena ci wtedy opadnie i sam dojdziesz do wniosku, że syn nie odpowiada za czyny ojca. A zresztą co takiego właściwie powiedział Kaczyński, oprócz tego, że Wałęsa był Bolkiem": "Nie jest to biografia wolna od jakichś słabości, chociaż w latach 80. (Wałęsa) był bez wątpienia przywódcą narodu" - mówił Lech Kaczyński. Jak jednak dodał, ten fakt nie oznacza, że nie wolno o Wałęsie "pisać prawdy". "Według prezydenta, cała sprawa budzi pytanie: "Czy społeczeństwu należy się papka informacyjna, czyli kłamstwo (...), czy demokratycznemu społeczeństwu należy się prawda". "Otóż ja mówię jasno - demokratycznemu społeczeństwu należy się prawda, nawet jeżeli jest trudna" - powiedział Lech Kaczyński. Czy Wałęsa stoi wyżej od BOGA, bo ten jest nieustannie obrażany. Wałęsa obraża wszystkich dokoła, a sam jest taki niby czuły na obrażanie hipokryta- ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 21:34 realista1000 napisała: > Zainteresuj się ojcem Michnika i innych "bohaterów", a szczena ci wtedy opadnie > i sam dojdziesz do wniosku, że syn nie odpowiada za czyny ojca. ----------------------------------- A weźmy sprawę z innej strony ..... siedział któryś z braci Kaczyńskich tyle lat po więzieniach co Michnik, no chyba że powiesz że Michnik siedział dla przyjemności. Michnik zrobił błąd, że zadał się z kwasami, ale też należy pamiętać, że solidarnościowcy go odrzucili jak Kuronia i paru innych. Trochę im się odgryzł i chwalił się że pije wódę z notablami czerwonymi .... głupio zrobił i dużo stracił, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: sam się z niego dawno zrzucił...wypowiedziam 05.06.08, 21:00 ============================ >stefan-50< masz racje. Myslacych inaczej, juz dzisiaj: do piachu!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wszystko ladnie... 06.06.08, 05:46 ale ten szmaciarewicz na koncu, to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Kurdupel przed Trybunał Stanu 05.06.08, 19:42 Kurdupel kompromituje Polskę na całym świecie, kłamiąc na temat przeszłości Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: Kurdupel przed Trybunał Stanu 05.06.08, 19:48 antyprawak napisał: > Kurdupel kompromituje Polskę na całym świecie, kłamiąc na temat > przeszłości Wałęsy. To wałęsa też sam kłamał na swój temat przyznajac się do wspólpracy? Odpowiedz Link Zgłoś
szpion007 Re: Kurdupel przed Trybunał Stanu 05.06.08, 20:15 Coś tam mówił dla SB na przymusowych spotkaniach, ale Bolkiem najwyraźniej nie był, podobnie jak Kwaśniewski nie był agentem Kremla. A na pana Kaczyńskiego nigdy nie zagłosuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Kurdupel przed Trybunał Stanu 05.06.08, 21:08 > Coś tam mówił dla SB na przymusowych spotkaniach, ale Bolkiem najwyraźniej nie > był, podobnie jak Kwaśniewski nie był agentem Kremla. Nie tylko mowil ale podobno bral tez kase za to. Obejrzyj "Plusy dodatnie, plusy ujemne" tam sie wypowiadaja ci na ktorych Bolek donosil i oni twierdza ze Bolek to Walesa. Wspolpraca trwala od 1970 do 1977 roku. To sa slowa tych ludzi i tak mowia dokumenty. Do tego jest wolnosc slowa i Kaczor moze mowic co chce. No i Walesa sie w 1992 przyznal a potem sie wycofal. Wszystko jest w Nocnej zmianie i w Plusach dodatnich, plusach ujemnych Odpowiedz Link Zgłoś
szpion007 Re: Kurdupel przed Trybunał Stanu 06.06.08, 15:10 Oglądałem plusy i minusy i wcale nie wynika z niego, że to Wałęsa był Bolkiem. A pan Wyszkowski już musiał przeprosił za pomówienie Wałęsy o przywłaszczenie pieniędzy na Solidarność. :) Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Kurdupel przed Trybunał Stanu 05.06.08, 20:34 Wszyscy wiedza ze Walesa to agent Moskwy!!!Bolek sie kopromituje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 19:29 Tak jest, lustarcja miala sluzyc do walki z Kosciolem i opozycja, tak jak rewolucja, ale kiedy kieruje sie przeciw swoim "dzieciom" Bolkowi, to juz trzeba to stopowac. Jak szlo zeby zniszczyc abpa Wielgusa, to kazdy smiec byl na wage zlota. Teraz jak IPN chce wydac tom dokumentow o Bolku, oooo, to do tego nie powinno dojsc. Wielgus byl z Kosciola, a Bolek jest NASZ!!!! drojb napisała: > Cała ta awantura jest przydatna o tyle, że ostatecznie > kompromituje lustrację kazek100 napisał: > Ludzie mają dar szybkiego zapominania > Na szczęście Kaczyński im to regularnie przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 23:12 Poszeklu, ty ścierwojadzie judzący z zagranicy. Jeżeli chcesz wypowiadać się w naszych sprawach, to wróć do Polski. Judzić z daleka łatwo. Budować na miejscu trudno. Ile ci za twoje brednie płacą agenci z Wolski? Odpowiedz Link Zgłoś
radzio5 Takiego belkotu Bolka Walesy jeszcze nie czytalem 05.06.08, 20:25 Powinnien z urzedu oddac pokojowego Nobla. A kiedys wstyd sie przyznac byl moim autorytetem... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Takiego belkotu Bolka Walesy jeszcze nie czy 05.06.08, 21:41 radzio5 napisał: > Powinnien z urzedu oddac pokojowego Nobla. A kiedys wstyd sie > przyznac byl moim autorytetem... ---------------------------------------------- No, widzisz myślisz jak ptaki małolotne. Ale się chociaż przyznajesz, ptaków domowych nawet na to nie stać... oni muszą pluć, pluć.... Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Brawo Kaczyński 05.06.08, 20:52 >> że ostatecznie kompromituje lustrację Ta sprawa kompromituje brak lustracji. Działania Wałęsy obalające rząd Olszewskiego spowodowały zablokowanie rzetelnej lustracji. Dlaczego Wałęsa tak zrobił? Jest jedyne wyjaśnienie i prezydent Kaczyński wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 21:26 U ciebie kompromituje samodzielne myślenie. Łatwo być lalką powtarzającą czyjeś stwierdzenia, jeszcze łatwiej włączyć WSI24 tam ci od razu powiedzą nie tylko co masz mówić, ale i myśleć. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 21:29 Admin zła.mas czuwa, lepiej nie mogłeś wybrać umiejscowienia postu, tylko tak, co za gó..any koleś to moderuje. Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:17 Lech Wałęsa jako agent SB, to tak jak James Bond, który likwiduje monarchię w Zjednoczonym Królestwie i wprowadza tam komunizm. W normalnej głowie by się taka myśl nigdy nie narodziła. Tylko w nadzwyczajnej... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Panika agenta sięga zenitu !!! 05.06.08, 19:25 Nie jestem fanką duplikatów. Ale też myślę i analizuję. Cała działalność Bolka to pasmo uwłaszczania czerwonych bandytów i ograbiania narodu. Po czynach go poznaliśmy. A tera są twarde dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:17 Prezydent, który szczuje na siebie obywateli swojego kraju, powinien złożyć urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Jurwal, masz rację! 05.06.08, 19:20 Kaczka Lech już parę razy na to zasłużył. Ale do impiczmentu trzeba woli politycznej, a PO jakoś się lęka rozliczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:17 Kaczyńscy i PiS to nasza tragedia. Ich wypowiedzi coraz bardziej ukazują sfrustrowanych braci, nie potrafiących pojąć co sie wokół nich dzieje. Zarówno wypowiedź o Lechu Wałęsie jak i stawianie warunków gdy rząd nie zniesie akcyzy na paliwa to szkodzenie naszemu krajowi. Wiem, że tego nie Kaczyńscy nie mogą zrozumieć. Wiem też, bo mnie to dotyczy, że robi mi się słabo gdy słyszę te i podobne wypowiedzi. Nie popieram PO. Patrzę im wciąż na na ręce i ciągle stwierdzam to samo. Źle się dzieje z Kaczyńskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:18 Z ust syna Lecha Walesy slyszymy, ze kazdy dokument wyprodukowany przez SB jest niewiarygodny. A jak bylo z AKCJA NIESZCZENIA arcybiskupa Stanislaw Wielgusa?? Wtedy kazdy dokument wyprodukowany przez SB by wiarygodny!!! Prawda jest w zalezna od osoby????!!!!! To znaczy KLAMIECIE KIEDY WAM TO SLUZY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Wielgus był ubeckim kapusiem. A wy go wychwalacie 05.06.08, 20:29 W sumie nie ma co się dziwić - im bardziej gadacie o antykomuniźmie, tym bardziej wyłazi wasze lewackie i antypolskie oblicze ! poszeklu napisał: > Z ust syna Lecha Walesy slyszymy, ze kazdy dokument > wyprodukowany przez SB jest niewiarygodny. > A jak bylo z AKCJA NIESZCZENIA arcybiskupa Stanislaw > Wielgusa?? Wtedy kazdy dokument wyprodukowany przez SB > by wiarygodny!!! > Prawda jest w zalezna od osoby????!!!!! > To znaczy KLAMIECIE KIEDY WAM TO SLUZY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:19 ust syna Lecha Walesy slyszymy, ze kazdy dokument wyprodukowany przez SB jest niewiarygodny. A jak bylo z AKCJA NIESZCZENIA arcybiskupa Stanislaw Wielgusa?? Wtedy kazdy dokument wyprodukowany przez SB by wiarygodny!!! Prawda jest w zalezna od osoby????!!!!! To znaczy KLAMIECIE KIEDY WAM TO SLUZY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_foe Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 19:24 poszeklu napisał: > ust syna Lecha Walesy slyszymy, ze kazdy dokument > wyprodukowany przez SB jest niewiarygodny. > A jak bylo z AKCJA NIESZCZENIA arcybiskupa Stanislaw > Wielgusa?? Wtedy kazdy dokument wyprodukowany przez SB > by wiarygodny!!! > Prawda jest w zalezna od osoby????!!!!! > To znaczy KLAMIECIE KIEDY WAM TO SLUZY!!!! ale to zrobila Gazeta Polska. GW i Rydzyk jednym glosem staneli w obronie Wielgusa. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 23:14 Arcyłobuz Wielgus nadskakiwał ubekom kiedy Wałęsa gnił w areszcie i taka jest między nimi różnica ścierwojadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 powiedzmy sobie szczerze: kaczor jest kretynem 05.06.08, 19:20 powiedzmy sobie szczerze: kaczor jest kretynem, razem z bratem jest małostkowym ghłupcem, który nie potrafi sobie poradzić z własnymi fobiami; sam pluje jadem i rzuca oszczerstwa na innych, jednocześnie obrażając się na nawet najbardziej wyważoną krytykę swojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: powiedzmy sobie szczerze: kaczor jest kretyne 05.06.08, 20:56 qweta0 napisał: > powiedzmy sobie szczerze: kaczor jest kretynem, razem z bratem jest małostkowym > ghłupcem, który nie potrafi sobie poradzić z własnymi fobiami; sam pluje jadem > i rzuca oszczerstwa na innych, jednocześnie obrażając się na nawet najbardziej > wyważoną krytykę swojej osoby ================================= Dobrze, doloz pisuarom! Przestana odbierac slawe i chwale Jedynemu Zbawcy Poetosowego Ciemnogrodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Ile miałeś Lechu w ostatnich wyborach? 05.06.08, 19:21 1%? akurat stało się że zostałeś symbolem. Reszta to pasmo ośmieszania się. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ile miałeś Lechu w ostatnich wyborach,?/Czego 05.06.08, 19:25 Mial?? A Kim ty jesteś antysemito krakus24a Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Bolek, prawda wyjdzie na jaw, nie kompromituj sie 05.06.08, 19:23 jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
mishuggah Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:25 Za Kazikiem: Wk...wia mnie, że dozorca mojego kraju jest idiotą... Mamy durnia za prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 21:31 On to mówił o premierze ciotko Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 23:17 homofaszysta1 napisał: > On to mówił o premierze ciotko Nie masz racji, bo o prezydencie pieszczoszku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Chciałbyś,ty..obrońco wolności słowa i wypowiedzi 05.06.08, 19:25 Ty, za "durnia" otrzymujesz odpłatę od PRAWDY Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Różnice J.Kaczyński-Tusk 05.06.08, 19:25 Premier Kaczyński był arogancki, agresywny i swoimi działaniami szkodził. Premier Tusk jest sympatyczny, spokojny i nic nie robi. Pod każdym względem mamy postęp! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita O tym kogo usunąć, na szczęście decydują wyborcy. 05.06.08, 19:28 Ciebie wykopali już jakiś czas temu - nie zauważyłes? u. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ty rasisto-nazisto poniżający innych 05.06.08, 19:39 ze względu na ich wygląd i fizyczność Naziole też tak robili - zaczęli od kształtu czaszek i nosa, a skończyli na mordowaniu niewinnych ludzi Won z tego forum, faszysto Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Nie decydują wyborcy 05.06.08, 20:32 Wyborcy decydują kogo wybrać. Obecnie Kaczyński ma niewielkie poparcie, góra kilkunastoprocentowe a mimo to, my wyborcy, nie możemy go usunąć choć przestał w naszym odczuciu nas reprezentować, a może inaczej, zdradził nasze zaufanie, ze będzie dobrym prezydentem. Przyzwoitość przy tak kiepskim poparciu sugerowałaby dobrowolne ustąpienie, ale w polskiej tradycji taki odruch przyzwoitości nie występuje. A ponieważ nie występuje to i prawnie także nie ma szans być w jakiś sposób wdrożony, bo ci, którzy tworzą prawo w życiu ze stołka wyrwać się nie dadzą, choćby mieli mniej niż 1% poparcia. W tym sęk, potrzebujemy dobrego prawa, takiego, dzięki któremu istniałyby pozory tego, że w każdym momencie rządów ktoś nas jednak reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem z GW 05.06.08, 19:30 Sami jesteście bandą sfrustrowanych lemingów które każdy pretekst wykorzystują aby pluć na PIS i Kaczyńskich. a prawda jest taka ze nigdy nigdy nie osiągnięcie tego co oni i im do pięt nie dorastacie trolle. A o tym że Wałęsa był agentem wspominał nawet Michnik no ale wtedy to było słuszne. zapytajcie swojego guru elektryka gdzie są dokumenty których nie zwrócił do UOPu? Zapytajcie czego szukał w archiwach SB Michnik i jego banda na początku lat 90? zbierał haki na konkurencje czy czyścił niewygodne teczki? Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Re: ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem 05.06.08, 19:51 z tym niedorastaniem do pięt to chyba lekka przesada ;))) -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem 05.06.08, 19:52 tk_s napisał: > z tym niedorastaniem do pięt to chyba lekka przesada ;))) > -------------------------------------------------------- > Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... > (Jack Carter) > -------------------------------------------------------- To ci się udało Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem 05.06.08, 20:35 GW broni Walesy i niedacznego rzadu Tuska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sklis A cóż takiego PiS osiągnął? Tylko niszczyć potrafi 05.06.08, 20:51 Nic konstruktywnego nie zrobili. Doprowadzili do dewaluacji instytucji demokratycznych Polski, skompromitowali kraj w oczach świata, dopuścili do władzy oszołomów i pospolitych przestępców, zmarnowali dwa lata, podczas których kraj zamiast się rozwijać, cofał się. Grupka krzykliwych, żałosnych nieudaczników... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem 05.06.08, 23:06 premier.z.krakowa napisał: > Sami jesteście bandą sfrustrowanych lemingów które każdy pretekst wykorzystują > aby pluć na PIS i Kaczyńskich. a prawda jest taka ze nigdy nigdy nie osiągnięci > e tego co oni i im do pięt nie dorastacie trolle. > A o tym że Wałęsa był agentem wspominał nawet Michnik no ale wtedy to było słus > zne. > zapytajcie swojego guru elektryka gdzie są dokumenty których nie zwrócił do UOP > u? > Zapytajcie czego szukał w archiwach SB Michnik i jego banda na początku lat 90? > zbierał haki na konkurencje czy czyścił niewygodne teczki? Premierze z Kłobucka. Jak przysłowiowa pierdoła dałeś się zbajerować kaczym wypierdkom, których Wałęsa usunął ze swojej kancelarii, bo nawet na jego chłopski rozum te niezdary mogły co najwyżej nadawać się do zrzucania węgla do piwnicy, ale nie do polityki. Zbyt głupi i zbyt pazerni. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowo Re: ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem 06.06.08, 00:10 Ale oni byli tacy przekonywujący. Przepraszam, otwarłeś mi oczy. Tak się dałem w to bagno wciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowo Re: ale macie wyprane mózgi wykształciuszki rodem 06.06.08, 00:07 Jak mi nie wierzycie, to wam powiem że sam pracowałem dla SB dlatego wiadomości mam z dobrych źródeł. Odpowiedz Link Zgłoś
linnvv Jaki ojciec taki syn 05.06.08, 19:31 Rajmund Kaczyński był AK'owcem który po wojnie zdradził Polskę wchodząc we współpracę z NKWD, nic dziwnego zatem że Jarosław Kaczyński w ramach młodzieńczego buntu Kaczory przeszły do opozycji (tak na marginesie robiąc w tym czasie doktoraty z prawa leninowskiego na uniwerku gdzie ich ojciec wkręcił przez znajomości w PZPR). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Pewnie syn Szwędały też jest agentem ? 05.06.08, 19:39 Bo faktycznie w głosowaniach broni kolesi z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Pewnie syn Szwędały też jest agentem ? 05.06.08, 23:09 Jola, to nie Lepper ani nie Łyżwiński. Znowu nie nadążasz. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: Jaki ojciec taki syn 05.06.08, 19:41 linnvv napisał: > Rajmund Kaczyński był AK'owcem który po wojnie zdradził Polskę wchodząc we > współpracę z NKWD, nic dziwnego zatem że Jarosław Kaczyński w ramach > młodzieńczego buntu Kaczory przeszły do opozycji (tak na marginesie robiąc w ty > m > czasie doktoraty z prawa leninowskiego na uniwerku gdzie ich ojciec wkręcił > przez znajomości w PZPR). Masz jakieś dowody na swoje pomówienia lemingu? Nie wycieraj sobie gęby milionami ofiar NKWD w swojej małej propagandowej akcyjce Odpowiedz Link Zgłoś
yumbojet Re: Jaki ojciec taki syn 05.06.08, 20:22 za wikipedia: Rajmund Kaczyński (ur. 1 września 1922 w Grajewie - zm. 17 kwietnia 2005 w Warszawie) – żołnierz Armii Krajowej (pseudonim "Irka"), uczestnik powstania warszawskiego, inżynier. Ojciec polskich polityków, Lecha i Jarosława Kaczyńskich. Pochodził ze zubożałej rodziny szlacheckiej pieczętującej się herbem Pomian. Był synem urzędnika kolejowego Aleksandra oraz Franciszki Świątkowskiej, pochodzącej z okolic Odessy. Od 1941 roku należał do Związku Walki Zbrojnej, następnie do Armii Krajowej. Po odbyciu szkolenia w 1943 roku otrzymał stopień plutonowego podchorążego. W powstaniu warszawskim dowodził 7 drużyną 2 plutonu 1 kompanii Pułku Baszta, brał udział w walkach na terenie toru wyścigów konnych na Służewcu. Został ranny w rękę. Po upadku powstania przebywał w obozie jenieckim koło Skierniewic, skąd zbiegł. Po wojnie ukończył studia inżynierskie i pracował na Politechnice Warszawskiej, gdzie prowadził wykłady z termodynamiki. Rozpoczął również współpracę z PZPR organizując przy Politechnice Warszawskiej 2-letnie kursy, dzięki którym ludzie z partii mogli uzyskać dyplomy ukończenia studiów. Mieszkał na Żoliborzu w apartamencie na ulicy Lisa-Kuli. W 1948 ożenił się z Jadwigą z Jasiewiczów, później żyli w separacji. W 1949 jego żona urodziła bliźniaki Jarosława i Lecha. Rajmund Kaczyński zmarł w 2005 i spoczął na Starych Powązkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: Jaki ojciec taki syn 05.06.08, 21:43 Ty skąd to wiesz? Tata z UB ci to opowiadał? Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Jaki ojciec taki syn 06.06.08, 06:58 a co nam opowiesz o swoim tatusiu lub mamusi???? jacy rodzice, taki debil. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A czego spodziewać się po pokurczu chronionym 05.06.08, 19:38 A czego spodziewać się po pokurczu chronionym przed podwórkiem przez tatusia żyjącego w oparach Lenina i Dzierżyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Lechu, oddaj swoja teczkę "wypożyczoną" z UOP-u 05.06.08, 19:42 Panie Wałęsa, dopóki nie zwróci pan swojej teczki operacyjnej (ok. 120 stron), którą Pan przywłaszczył po bezprawnym 'wypożyczeniu" w 1993 r. z gdańskiego UOP-u, jesteś Pan "Bolek". Sąd lustracyjny nie miał wglądu w te akta, tak więc jego orzeczenie jest tak jakby mało ścisłe. Oddaj Pan te akta i nie pękaj ! Damięcki, jak mu udowodniono że przez 25 lat donosił na swych kolegów aktorów, nawet się nie zaczerwienił, chodzi z podniesioną głową, gnida, i ma to wszystko gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa nie odda 05.06.08, 19:47 bo całkiem przez przypadek czytał te akta przy kominku, Mietek otworzył drzwi zrobił się przeciąg i teczka wpadła do kominka. A kopie też całkiem przez przypadek zaginęła. Pech chciał ze zostały jakieś jego i Michnika pojedyncze wypowiedzi ale o tym cicho. Niech lemingi dalej spijają miód z ust rządowych propagandzistów z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Damięcki prze ten czas grał po prostu rolę w fil- 05.06.08, 20:08 mie pt. "Genialny plan pułkownika Krafta" z serii "Stawka większa niż życie". To było o bracie, który musiał walczyć z ze swoim bratem wcielając się w skórę agenta Abwehry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 czyżby PRAWDA odebrała mu rozum już do końca? 05.06.08, 19:45 wyszydza innych, pomawia, wyzywa, a sam myśli, że jest ponad prawem? Wał-ęsa? Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:47 A "polactwo" dalej wierzy ze Lech Walesa obalil komunizm? Buahahahahahahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 20:31 lavojtek napisał: > A "polactwo" dalej wierzy ze Lech Walesa obalil komunizm? > Buahahahahahahahahaha... -------------------------------- No właśnie takie polactwo jak ty głosowało na Wałęsę prezydenta, bo tak wam kazali kaczorkowie, później przerzuciliście się na Kwaśniewskiego "czystego jak łza", żeby się zemścić na Wałęsie za kopa danego kaczorom, i teraz ten ...... jak mu tam, ten mało lotny ptaszek. Oj z myśleniem to u was ciężko, kacze dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 20:37 tadjan - albo jestes mlodziencem, ktory wie cokolwiek o latach '80 i '90-tych tylko z lektury GW, albo mieszkasz w Polsce od bardzo niedawna. Mozesz byc rowniez totalnym idiota ale nie mnie osadzac takie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 21:05 lavojtek napisał: > tadjan - albo jestes mlodziencem, ktory wie cokolwiek o latach '80 > i '90-tych tylko z lektury GW, albo mieszkasz w Polsce od bardzo > niedawna. Mozesz byc rowniez totalnym idiota ale nie mnie osadzac > takie sprawy. ================================ Dobrze. Odstrzelic gowniarza, nie bedzie macil "ustalonego porzadku rzeczy" poetosowych pogrobowcow. Oby tak dalej, bo juz mamy na Forum coraz weselszy kabaret! Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 21:11 Dobrze. Odstrzelic gowniarza, nie > bedzie macil "ustalonego porzadku rzeczy" poetosowych pogrobowcow. > Oby tak dalej, bo juz mamy na Forum coraz weselszy kabaret! Po prostu najnowsza historia to jest jakas niezweryfikowana legenda. A jak ktos chce podwazyc jakis dogmat to dostaje obuchem tak jak teraz Gontarczyk z tym drugim. Ktos dobrze na tym forum napisal, ze w Polsce nie mozna dyskutowac o 2 sprawach - o zydach i Walesie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:51 Podzielam opinie Pana Prezydenta Lecha Walesy o Lechu Kaczynskim. Ja mysle,ze z Nowym Rokiem Lech Kaczynski moglby ,po krotkim kursie i praktyce , znalezc zatrudnienie na rancho J.W.Busha. Przy okazji "poprawil " by swoj profesorski angielski:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Za bycie Bolkiem usunać Wałęsę z urzędu "Wałęsy" 05.06.08, 19:51 Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa podziwiam to zamiłowanie lemingów do wolności 05.06.08, 19:55 wypowiedzi i badań. Oczywiści tych jedynie słusznych. znaczy Michnikowych. Reszta poglądów jest zakazana i będzie karana. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Im bardziej społeczeństwo pluje ! 05.06.08, 19:53 Im bardziej społeczeństwo na niego pluje im bardziej obrzuca go kałem ty bardziej pcha się na pierwsze strony ! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: Im bardziej społeczeństwo pluje ! 05.06.08, 19:56 lepszawina napisał: > Im bardziej społeczeństwo > na niego pluje im bardziej > obrzuca go kałem ty bardziej > pcha się na pierwsze strony ! Ale po co namopowiadassz o swoich problemach zdrowotnych. w czym my mamy ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Bolesław - daj spokój 05.06.08, 19:55 Prezydent został wybrany w wyborach i odsunięty to może zostanie po następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a co tam dla Bolka jakies wybory 05.06.08, 19:58 kruder76 napisał: > Prezydent został wybrany w wyborach i odsunięty to może zostanie po następnych > wyborach. On dostał w ostatnich aż 1% i jest uwielbiany przez tutejsze lemingi. szkoda ze te wszystkie trolle nie wiedzą co Gw wypiywała o Walęsie kilkanasci lat temu. ciekawe na kogo by wtedy ujadali na Michnika czy Wałęse Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: a co tam dla Bolka jakies wybory 05.06.08, 20:14 Odsunac prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach? Czy "otake" Polske pan walczyl panie Walesa? Przeskakiwal pan przez mur abysmy mieli wolnosc slowa a teraz bawi sie pan w byle partyjniackiego cenzora. Podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: a co tam dla Bolka jakies wybory 05.06.08, 21:11 lavojtek napisał: > Odsunac prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach? Czy "otake" > Polske pan walczyl panie Walesa? Przeskakiwal pan przez mur abysmy > mieli wolnosc slowa a teraz bawi sie pan w byle partyjniackiego > cenzora. Podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! =================================== Prawidlowo. Jeszcze dajcie sobie "po razie". Ktory padnie, ten nie ma racji. A my, czytelnicy Forum, mamy coraz wieksza ucieche. Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: a co tam dla Bolka jakies wybory 05.06.08, 22:54 lavojtek napisał: > Odsunac prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach? Czy "otake" > Polske pan walczyl panie Walesa? Przeskakiwal pan przez mur abysmy > mieli wolnosc slowa a teraz bawi sie pan w byle partyjniackiego > cenzora. Podobno prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! nie masz zielonego pojecia co to znaczy : wolnosc slowa, cenzura i krytyka stad tak a nie inaczej ci "wyszlo" Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowo Re: a co tam dla Bolka jakies wybory 06.06.08, 00:16 Masz racje. Co ten PiS wyprawia w ostatnich latach to się w głowie nie mieści. Niech lepiej wracają do Moskwy z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: a co tam dla Bolka jakies wybory 05.06.08, 23:19 Obecna kukła uważająca się za prezydenta w najbliższych wyborach nawet 1% nie wyciągnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński p... 05.06.08, 19:57 Panie Lechu Wałęsa, odpuść pan tym utaplanym w łajnie, zawistnym ptaszkom, wiesz pan że u nich z lotnością krucho. Nie udało się na pleckach Wałęsy dorwać do władzy, dostali kopa od robola, którego przeciwstawiali Mazowieckiemu ..... to cóż o nich mysleć, najlepiej zignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Wałęsa: Za wypowiedź o "Bolku" Lech Kaczyński 05.06.08, 21:15 tadjan napisał: > Panie Lechu Wałęsa, odpuść pan tym utaplanym w łajnie, zawistnym > ptaszkom, wiesz pan że u nich z lotnością krucho. Nie udało się na > pleckach Wałęsy dorwać do władzy, dostali kopa od robola, którego > przeciwstawiali Mazowieckiemu ..... to cóż o nich mysleć, najlepiej > zignorować. ==================================== Tak wlasnie trzeba. A teraz: "z noza mu, i z kopa, i jeszcze raz z kopa" Oh, przepraszam! To on z solidarnosci? No to jeszcze raz mu z kopa...". Odpowiedz Link Zgłoś