llawrynowicz 06.06.08, 14:41 A szkoda Bronek, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakeww Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 14:42 To wielki polityk Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Oto jak wyglądała rozmowa - media są żałosne 06.06.08, 15:48 Oto jak wyglądała rozmowa Piasecki : Czy będzie pan kandydował na prezydenta ? Komorowski : Nie nie będę - A jeśli jednak Tusk by nie wystartował a PO pana by rekomedowało ? - Nie mam zamaru kandydować - Czyli na pewno pan nie wystartuje ? - Że "na pewno" to nic nie powiem bo czemu mam tak mówić? Skąd mam wiedzieć co się zdarzy przez 2 lata i czemu mam tak dziś mówić ? I z takiej informacji media wywnioskowały że Kororowski może startować na prezydenta RP. Śmieszne i żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Komorowski, - inteligentny inaczej 06.06.08, 16:43 Jednak najwiekszym hitem byla rownie inteligentna inaczej wypowiedz Komorowskiego o aborcji. Mowi Komorowski: - Embrion to embrion. dan3iger napisał: > > Oto jak wyglądała rozmowa > Piasecki : Czy będzie pan kandydował na prezydenta ? > Komorowski : Nie nie będę > - A jeśli jednak Tusk by nie wystartował a PO pana by rekomedowało ? > - Nie mam zamaru kandydować > - Czyli na pewno pan nie wystartuje ? > - Że "na pewno" to nic nie powiem bo czemu mam tak mówić? Skąd mam wiedzieć co > się zdarzy przez 2 lata i czemu mam tak dziś mówić ? Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 17:48 Chciałbym podzielić się z Państwem, tu na tej sali, ale także ze wszystkimi naszymi rodakami, wielkim poczuciem dumy i satysfakcji, że po raz kolejny Polacy, tym razem 21 października, pokazali, że chcą i potrafią wziąć na siebie odpowiedzialność za losy Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
wieza_babel1 Bronkowi już wytłumaczono, że jedynym "słusznym" 06.06.08, 14:44 kandydatem może być tylko "peruwiański konkwistador" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Komorowski: Nie planuję startu w wyborach pre 06.06.08, 15:12 to już prawie 10 takich informacji było! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Śmieszniej niż z D_U_R_N_I_E_M nie bedzie 06.06.08, 15:50 Śmieszniej niż z DURNIEM , jego chorym bratem i gnomem u boku nie bedzie, gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Śmieszniej niż z D_U_R_N_I_E_M nie bedzie 06.06.08, 17:37 W każdej polskiej gminie. Do roku 2012 powstanie boisko ze sztuczną murawą i z oświetleniem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
parch_jabloni Śmieszniej niż z D_U_R_N_I_E_M nie bedzie 06.06.08, 18:27 This page is intentionally left blank Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tusk widocznie na niego nakrzyczał 06.06.08, 15:15 Tusk do Komorowskiego: "Tylko ja mogę być Preziem" a potem dodał: "Przecież muszę się odegrać na Kaczyńskim za ten 2005r. Płakałem wtedy całą noc" Odpowiedz Link Zgłoś
urinal_of_gold Tusk widocznie na niego nakrzyczał 06.06.08, 17:40 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Tusk widocznie na niego nakrzyczał 06.06.08, 18:33 Nisko kłaniając się Polakom chcę powiedzieć, serdeczne dzięki za to, że sobie nawzajem daliśmy tę wielką szansę. Ja wierzę, że przed nami jest wielka szansa na dobrą zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 15:18 Do partii PO: Komorowski bylby swietnym kandydatem! -doswiadcazony maz stanu -doktor honoris causa -efektowne przemowienia -dzialacz opozycyjny Prosze powaznie rozwazyc jego kandydature! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
user1982 Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 17:46 Tu, w tej Izbie przedstawiciele mojego rządu każdego miesiąca, powtarzam, każdego miesiąca będą informowali Wysoką Izbę i polską opinię publiczną o kolejnych decyzjach likwidujących przywileje władzy, przywileje prawne i materialne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 19:14 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Bronkowi już wytłumaczono, że jedynym "słuszn 06.06.08, 15:23 zeby tylko ten zespół dał radę bo inaczej znów tylko koszta będą Odpowiedz Link Zgłoś
klossj23 Re: Komorowski: Nie planuję startu w wyborach pre 06.06.08, 15:51 ...oh,klamczuszek,klamczuszek...niechce ale bedzie startowal...kto sie zalozy?..... Odpowiedz Link Zgłoś
mucho_picu Re: Komorowski: Nie planuję startu w wyborach pre 06.06.08, 17:41 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Re: Komorowski: Nie planuję startu w wyborach pre 06.06.08, 17:42 W kwietniu 1992 roku ówczesny doradca premiera Olszewskiego, Krzysztof Wyszkowski powiedział, że traktat polsko-niemiecki o dobrym sąsiedztwie i przyjaznej współpracy jest niesymetryczny na niekorzyść Polski, ponieważ podczas negocjacji strona niemiecka szantażowała ministra Krzysztofa Skubiszewskiego, że jeśli nie będzie ustępliwy, to ujawni, że był on konfidentem Służby Bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje A niech sobie powiedział, co chciał. Tylko jak to 06.06.08, 17:58 się ma do tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
tkamins Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy.. 06.06.08, 15:54 Moim planem politycznym jest dobrze kierować parlamentem - powiedział marszałek Komorowski. Hehe, tak samo wiarygodne jak wykręty Kaczora Donalda "ja chcę być dobrym premierem, nie wiem jeszcze czy wystartuję na prezia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tuks Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy.. 06.06.08, 17:39 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 15:59 No ale dlaczego w tym sondażu, spośród odpowiedzi na tak, proponują nam jedynie takie możliwości: Tak, to świetny kandydat. Lepszy od Tuska Tak, ale wolałbym, by kandydatem PO był Tusk ? A ja bym odpowiedział: Tak, to marny kandydat, ale lepszy od Tuska. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 17:43 I chcę państwu powiedzieć, że tanie państwo dzięki tej ekipie i tej koalicji stanie się faktem szybciej niż ktokolwiek może się spodziewać. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork I bardzo dobrze 06.06.08, 16:01 oszolomom nalezy podziekowac.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca I bardzo dobrze 06.06.08, 17:37 Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu I bardzo dobrze 06.06.08, 18:12 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Za Kaczora, każdy inny będzie dobry, byle nie piso 06.06.08, 16:03 Byle nie był z pisu i przystawek, każdy inny dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
vaclavnewyork Re: Za Kaczora, każdy inny będzie dobry, byle nie 06.06.08, 16:07 s3kawka napisał: > Byle nie był z pisu i przystawek, każdy inny dobry. Czyzbys tesknila za Jaruzelskim.i poprzednikami?Nawet Kaczor jest tysiackrotnie lepszy niz poprzednicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jellyeater Re: Za Kaczora, każdy inny będzie dobry, byle nie 06.06.08, 16:08 Michnik i cała wyborcza za Jaruzelskim tęsknią. Co roku w rocznicę wprowadzenia Stanu Wojennego mówią, jaki był wspaniały. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Re: Za Kaczora, każdy inny będzie dobry, byle nie 06.06.08, 17:41 Uruchomiliśmy zatem program "Boisko w każdej gminie" i zainteresowanie gmin jest naprawdę ogromne. Pierwsze kilkaset boisk powstanie już w tym roku. Sztuczna murawa do piłki nożnej, dobra nawierzchnia do koszykówki, oświetlenie, ogrodzenie, prysznice, a ponadto odpowiedzialni i profesjonalni opiekunowie i trenerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jellyeater Re: Za Kaczora, każdy inny będzie dobry, byle nie 06.06.08, 16:07 Może być elektryk, może być komuch, byleby nie ktoś kto mógłby chcieć zwalczać czerwoną mafię. Może być nawet popaprany konkwistador. Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Re: Za Kaczora, każdy inny będzie dobry, byle nie 06.06.08, 18:44 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
jellyeater Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 16:04 I tak by na gbura nikt nie głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
zwispokolana Szkoda. Co prawda i tak nie chodzę na wybory 06.06.08, 16:22 ale zawsze jednak byłaby większa rywalizacja o stolec w tym kraju. Ilość przeszłaby w jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba Szkoda. Co prawda i tak nie chodzę na wybory 06.06.08, 18:29 W każdej polskiej gminie. Do roku 2012 powstanie boisko ze sztuczną murawą i z oświetleniem. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4701279.html Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 16:43 może i lepiej, na Prezydenta trzeba człowieka który pomoże Polsce w rozwiązaniu Senatu, zmniejszeniu liczby posłów ( przecież jesteśmy prawdopodobnie w UNII ?!?!?!) Zależy nam na zmniejszeniu kompetencji Pana Prezydenta i znaczne 90 % zmniejszenie Kancelarii Prezydenta ! Takie są plany i może wtedy doszlibyśmy do Unii lat 70 - tych ( z wynagrodzeniem dla ludzi !). Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 18:58 Rok 2008 będzie też stał pod znakiem racjonalnego ograniczenia listy przedsiębiorstw" uznawanych za strategiczne a więc pozostających we własności, we władaniu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaty_minister Komorowski: Nie planuję startu w wyborach prezy... 06.06.08, 19:23 Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
grasnoludek A ja nie planuje zostać prezydentem Bangladeszu 06.06.08, 16:53 tylko nie było w okolicy kamery tvn i redaktorow gazety zydorczej i nikt się nie dowie o mej arcywaznej zapowidzi. kim ty ku.. wogole jesteś pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Głupie POsrane cudaki z peło! Realizować o 06.06.08, 17:06 Głupie POsrane cudaki z peło! Realizować obietnice wyborcze, a potem rozprawiać o prezydenturze: Tusk! Dałeś słowo, że: zbudujesz 6000 km autostrad ( 4,15 km dziennie przez 4 lata swoich rządów) - zmodernizujesz 11 lotnisk - wybudujesz 9 nowych lotnisk - powstanie szybka kolej łącząca największe miasta Polski - już wkrótce wrócą Polacy z emigracji, bo praca w Polsce zacznie się opłacać - będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki - dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci - dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo - przy bezpiecznych drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie - nie za trzydzieści lat, ale teraz jak PO wygra wybory - będą jednomandatowe okręgi wyborcze 10 zobowiązań PO (do zrobienia po wyborach) 1. Przyspieszysz i wykorzystasz wzrost gospodarczy 2. RADYKALNIE PODNIESIESZ PŁACE DLA BUDŻETÓWKI, ZWIĘKSZYSZ EMERTURY I RENTY 3. Wybudujesz nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujesz bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościsz podatki - wprowadzisz podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujesz ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszysz budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnisz naszą misję w Iraku 8. Sprawisz, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiesz poziom edukacji i upowszechnisz Internet 10. Podejmiesz rzeczywistą walkę z korupcją. Donald Tusk, 19 października 2007 r. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 kolejny dowód na to co leje się z ust 06.06.08, 18:41 ludzi z tego ugrupowania Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Re: 06.06.08, 18:48 Macierewicz dostarczył do Sejmu informacje, kto z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był odnotowany w dokumentach MSW jako konfident. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Re: 06.06.08, 19:17 Szczególną wagę przywiązujemy do zapewnienia powszechnego dostępu do Internetu szerokopasmowego. To także wymóg nowoczesnego patriotyzmu. Stworzymy mechanizmy, dzięki którym wszędzie w Polsce, także w małych miejscowościach i na polskiej wsi ludzie będą mogli skorzystać z dobrodziejstwa globalnej sieci Odpowiedz Link Zgłoś