sza-ko Wałęsa: To był chyba mój ostatni wywiad; idźcie... 27.06.08, 16:07 WAŁĘSA MA RACJĘ !!!! POPIERAM JEGO DECYZJĘ OD DAWNA SPODZIEWAŁEM SIE TAKIEJ REAKCJI. JEŻELI DZIENNNIKARZE OCZYWISTĄ OCZYWISTOŚĆ UWAŻAJĄ ZA NIEPODWAZALNĄ PRAWDĘ TO TRUDNO DYSKUTOWAĆ Z OSZOŁOMAMI I FANATYKAMI. NALEŻ BYC PONAD TYM WSZYSTKIM I NIE TŁUMACZYC DURNEMU NARODOWI(za jakie uważa ich bóstwo Jacek Kurski)ŻE BIAŁE JESTBIAŁE I CZARNE JEST CZARNE Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Jezeli to rzeczywiscie ostatni wywiad, to .... 27.06.08, 16:13 .. bardzo sie ciesze. Walesa przestaje byc osoba publiczna. Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Wałęsa, to naprawdę chory psychicznie Facet!!! 27.06.08, 16:28 Sytuacja jest naprawdę chora wówczas, gdy pacjenci zaczynają wypisywać recepty! Odpowiedz Link Zgłoś
prof.gamon0 To ja powiem to pierwszy - Wałęsa jest NAGI. 27.06.08, 16:49 Trzeba to wreszcie powiedziec otwarcie, prosto w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 drobny pijaczek i lanserka z nadwagą 27.06.08, 16:57 o tym kim są dorośli świadczą ich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Wałęsa: To był chyba mój ostatni wywiad; idźcie.. 27.06.08, 16:58 Wałęsa odpowiada za zrobienie kabaretu z instytucji prezydenta. Odpowiada też za spadek notowań "Solidarności" a w konsekwencji powrót ubecji i komuny do władzy. Głosowałem na w wwyborach prezydenckich Lecha Wałęsę przeciw Kwachowi, ale to Lech przyczynił sie swoim zachowaniem do zwycięstwa w wyborach pijaczynki Kwacha. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Obywatele 4 RP 27.06.08, 17:11 tom1003 napisał: Wałęsa odpowiada za zrobienie kabaretu z instytucji prezydenta.Odpowiada też za spadek notowań "Solidarności" a w konsekwencji powrót ubecji i komuny do władzy....... --- OBYWATELE 4 rP! Wescie sie do roboty zamiast tlumaczec swoje lenistwo widzeniami ubecji i komuny. Im szybciej to zrobicie tym lepiej wam to wyjdzie na zdrowie. Jestesie "wolni" przez prawie 20 lat i tylko biadolicie i opier...lacie. Nie mozecie wykumac ze owczesni wyzej postawieni ubecy i partyjni sa dzisiaj na emeryturze albo zeszli z tego swiata! Jak ktos widzi czego nie ma to albo ma dar od Pana Boga albo powinien sie zglosi do psychiatry. Polecam to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
zooms Wałęsa: To był chyba mój ostatni wywiad; idźcie.. 27.06.08, 21:56 Po II wojnie światowej niszczono AK-owców w Polsce, teraz niszczony jest Wałęsa, przez kurdupli spod pierzyny mamusinej i przez pozal się Boże dziennikarza dyrektorzynę, którego wywiad wprowadził mnie i całą moją rodzinę w osłupienie. To było przerażające ze względów ludzkich. PANIE PREZYDENCIE, bardzo słuszna decyzja. Ani słowa gnojkom nie znającym najnowszej historii Polski. Moja koleżanka z akademika popełniła samobójstwo po tym, jak SB zmusiło ją do złożenia podpisu po ohydnym szantażu. A tu gnojek Skowroński chwali sie, że ulotki roznosił i ma prawa Pana oceniać ! RODZICE, DZIADKOWIE PRZEKAZUJCIE SWOJE DOŚWIADCZENIA Z OKRESU KOMUNY SWOIM DZIECIOM I WNUKOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pali_kot_wlasnego_fiuta Ostatni_Wywiad_SB-ckiego_Asa_Wywi adu__?:))))))))) 28.06.08, 00:34 GWno brukowiec dla wykształciuchów kabluje: Bolek: To był chyba mój ostatni wywiad ... Bolek oświadczył w radiowej Trójce, że nie będzie więcej odpowiadał na pytania w sprawie jego współpracy z bezpieką. .................................................................................. Agresywny analafabeta Bolek - esbecki agent i zamachowiec - krzyczy, grozi i straszy z rozpaczy gdy prawda wychodzi na jaw swego czasu obiecywał Polakom ganiać z siekerką za komunistami jeżeli wybiorą go na prezia a kiedy nim został, z powrotem przywrócił bandycką komunę, ubekom i esbekom podwyższył gigantycznie renty a polskim emerytom zabrał dając w zamian zupkę kuroniówkę ! inspirował inwiligację Polskich Patriotów Antykomunistów za pomocą kryminalnej post-esbecji Lesiaka przeprowadził razem z libero-komuną podstępny zamach stanu na Polski Rząd Olszewskiego Spółkował z Sowietami opóźniając wyjscie ich okupacyjnej armii o całe pięć lat ! razem z wermahto-bolszewią knuje nocną zmianę bis na Polskiego Prezydenta ! w nagrodę za popieranie ubekistanu, komuna załatwiła Bolkowi w lewackim komitecie noblowskim, Pokojową (Bolek chciał Kuchenną:)) Nagrodę Nobla sztucznie robiąc z tego chama-prosta-agenta, ikonę narodową i symbol Polski za granicą I to trzeba koniecznie i jak najszybciej zmienić !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pis-kurew Wałęsa: To był chyba mój ostatni wywiad; idźcie... 28.06.08, 06:48 WIERZE PANIE PREZYDENCIE ZE JEST PAN CZYSTY - A JEZELI JEST PAN NAWET LEKKO PRZYBRUDZONY TO I TAK WOBEC TEGO CO PAN OSIAGNOL - WSTAPIL PAN NA WSZE WIEKI DO HISTORII POLSKI I SWIATA WSPANIALYM SKOKIEM .ZYCZE ZDROWIA - a te mendy polskiej polityczki i tak wymra . Odpowiedz Link Zgłoś
mrotom Zasrane to państwo i Polacy !!!!!!!!!!!!! WSTYD!!! 28.06.08, 14:02 Na wymioty mi się zbiera od poziomu tego społeczeństwa ! Żeby takie gó..zjady jak Kaczyńscy, mogli obsmarowywać Wałęsę i od tego im jeszcze w sondażach przybywa!!! To się po prostu kur*** nie mieści w głowie!!! Że też to społeczeństwo nie potrafi jednoznacznie powiedzieć NIE tym karłom, ich zakłamaniu, podjudzaniu. Jest taki faszystowski kawał: "Jak zabić grupkę żydów? Odp. wrzucić między nich monety to się o nie pozabijają." W przypadku Polskiego społeczeństwa tym rzucającym jest właśnie J.Kaczyński. Rzuca jakiś paszkwil, jakieś wierutne kłamstwo a następnie patrzy uśmiechnięty gnojek jeden jak się Polacy z tej przyczyny wyniszczają, posuwając się do granic absurdu. Pamięć Polaków jest potwornie krótka. Owszem na wybory ładnie poszli, z wielkim sprzeciwem wobec PiS. Ale obecne notowania PiS na poziomie 30% jedno znacznie wskazują amnezję. Demokracja wymaga od społeczeństwa inteligencji. Tak więc my jeszcze na nią nie jesteśmy gotowi. Oczywiście przepraszam za ten "kawał". mrotom Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: Zasrane to państwo i Polacy !!!!!!!!!!!!! WST 01.08.08, 04:27 Mówąc karły masz na myśli wałęsy i tuska oczywiście również-przecież oni też z metra ucięci. A brnąc dalej jarku napisz o jakie kłamstwo chodzi? Niejaki gnojek zeznawał ostatnio przed sądem, nie dośc że nie umiał się zachować z sąd niezawisły nie zwracał na to uwagi, to jeszcze wyszło, że on nie wie nie był, ktoś mu opowiadał i to wszystko system (że tyle ludzi cierpiało). Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Wałęsa: To był chyba mój ostatni wywiad; idźcie.. 31.07.08, 17:17 Tak ciekawe i rozbiezne wypowiedzi czytelnikow - daja tak duzo do myslenia. Jest nadzieja, ze historia napewno wyjasni jak naprawde bylo rzeczywiscie i kto mial w tym najwiekszy interes !! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: anna888 01.08.08, 04:15 anna-888 napisała: > Tak ciekawe i rozbiezne wypowiedzi czytelnikow - daja tak duzo do > myslenia. Jest nadzieja, ze historia napewno wyjasni jak naprawde > bylo rzeczywiscie i kto mial w tym najwiekszy interes !! Chyba juz wyjasnione, ze Bolek kablowal swoich wspolpracownikow. Reszte jego akcji poznalismy w Magdalence przy okrglym stole, nocnej zmianie i zamiataniu lewa noga. Nic wiecej juz nie potrzeba. Wiemy przeciez dokladnie kim on jest. Po imieniu nie bede go nazywal. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Jak gamon...:-))))))))))))))))))))))) )) 01.08.08, 07:54 oceniasz po "belkotliwym,roztrzesionym"glosie oOdpowiadasz na: gamon0 napisał: > A mówił to wszystko bełkotliwie, roztrzęsionym głosem... niczym > Sawicka... Odpowiedz Link Zgłoś