pies_na_prawizne Kaminska mendo,Wierzejskiego na ciebie napuscic?? 30.06.08, 00:00 zeby sie toba zajal??? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 kamiński to faszystowski sku..el i pedał 29.06.08, 23:58 taka c.ur.v.a z ryngrafem.siło nie czysta przepadnij i h.. z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 kamiński to faszystowski sku..el i pedał 30.06.08, 00:00 taka c.ur.v.a z ryngrafem.siło nie czysta przepadnij i h.. z tobą Komunikat forum Nie można wysłać drugiego listu z tego samego formularza !. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal "GW" nie ograniczyła współpracy z Maleszką, pod ps 30.06.08, 00:09 Lesław Maleszka, b. tajny współpracownik SB o pseudonimie "Ketman", już po ujawnieniu w 2001 roku jego kontaktów z SB publikował w "Gazecie Wyborczej" swoje teksty pod pseudonimem "elem" - ujawnił były szef działu publicystyki "GW" Aleksander Kaczorowski. To nie jest prawda, że Maleszka miał zniknąć z łamów "Gazety", kiedy sprawa wyszła na jaw jesienią 2001 roku. I to nie jest prawda, że jego praca miała sprowadzać się wyłącznie do tego, że on będzie w domu przesyłane e-mailem teksty redagował. Ale ja o tym wiem, bo wtedy byłem bezpośrednim przełożonym Maleszki, byłem szefem działu publicystyki - powiedział w TVP Info Aleksander Kaczorowski. Decyzją "GW" z 2001 r. Maleszka, po ujawnieniu jego przeszłości, miał więcej nie publikować na łamach dziennika; miał wykonywać pewne prace redakcyjne poza siedzibą gazety. O takiej decyzji informowało kierownictwo "Gazety Wyborczej" w oświadczeniu z 20 czerwca tego roku, przy okazji przekazania mediom informacji, że tego dnia Maleszka odszedł z redakcji na własne życzenie. Nieprawda, że Maleszka miał zniknąć z łamów "Gazety", kiedy sprawa wyszła na jaw jesienią 2001 roku. I nieprawda, że jego praca miała sprowadzać się do tego, że będzie w domu przesyłane e-mailem teksty redagował Aleksander Kaczorowski Kaczorowski podkreślił, że to była decyzja szefa GW Adama Michnika. Praktycznie od początku było jasne, że Maleszka zostanie w "Gazecie". To była osobista decyzja Adama Michnika, który przeforsował to wbrew większości redakcji. Ja nie ukrywam, że wtedy byłem tego samego zdania co Michnik, że Maleszka powinien zostać w gazecie. Natomiast problem polega na tym, w jakim charakterze. Bo można różne rzeczy robić, a niekoniecznie trzeba być redaktorem w dziale publicystyki, czyli de facto robić to samo co przez ostatnie siedem lat i niekoniecznie trzeba pisać teksty choćby pod pseudonimem - powiedział Kaczorowski. A taka decyzja jesienią 2001 roku zapadła - Maleszka pozostanie w pracy, będzie nadal redaktorem i będzie nadal publikował w gazecie pod pseudonimem - powiedział Kaczorowski, dodając, że pseudonim pochodził od inicjałów Maleszki i brzmiał "elem". Taki tekst się ukazał. Tekst Maleszki podpisany tym pseudonimem ukazał się w "Gazecie Świątecznej" z 1-2 czerwca 2002 roku - podkreślił. Każdy inaczej pamięta tamte okoliczności. Uważam, że to brzydkie, co zrobił pan Kaczorowski. Jeżeli tak było, że rzeczywiście oni świadomie drukowali jego recenzje - o czym ja w ogóle nie pamiętam - to właśnie pan Kaczorowski za to wówczas odpowiadał. To była jakaś jedna recenzja. Wtedy pan Kaczorowski nie protestował i, o ile wiem nigdy, kiedy odchodził z gazety nie podał tego jako przyczyny odejścia - powiedział zastępca redaktora naczelnego "GW" Piotr Stasiński. Piotr Pacewicz, inny zastępca redaktora naczelnego, nic nie wie o tej sprawie. Sam jestem zaskoczony i wolałbym w tej chwili tego nie komentować - podkreślił w TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
oofoludek 'standardy' wyborczej 30.06.08, 00:29 wielu nie przypuszczalo gdy w 1992 wypowiedziano te slowa pl.youtube.com/watch?v=eR0aKrAQyl0 okaza sie prawda... co ciekawe, wypowiedz ta, zostala wykreślona ze stenogramu sejmowego na polecenie Jana Rokity. a okazalo sie tez ze maleszka pisywal w wyborczej juz po tym gdy 'oficjalnie' okazalo sie, ze maleszka donosil do SB, a wiec po 2001, pod pseudonimem 'elem'. Michnik zostawil 'huminatarnie' maleszke, ale graczyka juz za krytykowanie sposobu w jaki wybiorcza opisuje lustracje wyrzucil. No ale oczywiscie gazety postepuje w mysl zasady pl.youtube.com/watch?v=s-v8JvVg_7w Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny1 Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 00:31 Przyznaję ze wstydem że głosowałem na taki układ sił politycznych po to by konstruktywnie wprowadzać takie zmiany w Polsce aby wszyscy odbierali pozytywne zmiany. Miał być rząd liberałów i lekko prawicowy prezydent dla ochłody zapędów zbyt radykalnych zmian. A co mamy teraz? Dwa Światy.Rząd bez pomysłów i prezydenta bez "jaj" do spraw gospodarki w Polsce otoczonego błaznami typu Kurski czy Kamiński.Reasumując, na brak pomysłów ratunku sfer gospodarczych znaleziono temat zastępczy i walka teczkami. Wstyd mi jako Polakowi że muszę dziś szukać przyszłości dla swych dzieci poza granicami bo tam nie zapomniano jeszcze o godności ludzi pracujących i o takim czymś co nazywa się "Awans" . Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Bolek do pierdla!Majątek Wałęsów ofiarom Sb-ecji! 30.06.08, 00:35 Bolek do pierdla!Majątek Wałęsów ofiarom Sb-ecji!Niech zaczynają lumpy od zera! Niech zgodnie ze słowa Bolka biorą wszystko w swoje ręce:) Odpowiedz Link Zgłoś
fotovip Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 00:40 Polski Benny Hill nie powinien się w ogóle wypowiadać o bohaterze narodowym! Odpowiedz Link Zgłoś
tubbs Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 00:46 At the end of this mud-slinging campaign, we people who were not in Poland at the time will still remember Wałęsa as a national hero for his positive actions. How will the Kaczyńskis be remembered? Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Bloody Rabbit: Kamińskim powinien zająć się... 30.06.08, 00:49 psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
bilette Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 00:50 a tymi panami powinien zająć się psychiatra- oskarżcie Jagielle ze byl Litwinem i współpracował z Moskwą !!! de bi le Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 01:04 Nie czytam nawet tego gó..anego artykułu. UWAŻAM, ŻE KACZYŃSKIMI, NIE WYŁĄCZAJĄC PIERWSZEJ DAMY TEŻ ZAJMIE SIĘ PROKURATURA I TO NIE CZEKAJĄC NA KONIEC PREZYDENTURY. KIEDY POLAK PRZESTANIE JĄTRZYĆ PRZECIW DRUGIEMU POLAKOWI? JESZCZE TROCHĘ I ZŻYGAM SIĘ NA POLSKĘ, A DO TRZYDZIESTEGO ROKU ŻYCIA SZCZYCIŁEM SIĘ, ŻE JESTEM POLAKIEM, TERAZ TYLKO WSTYD I UKRYWANIE OBYWATELSTWA. NAWET KOMUNA NIE SPOWODOWAŁA TAKIEGO ZNIECHĘCENIA DO POLAKÓW JAK WŁADZA BRACI KACZYŃSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Walesa to ty sobie mordy nie wycieraj,knurze!!! 30.06.08, 01:05 Niech Madam KaminSSki do przesluchania Lecha wysle ciezarowke PiSkinheadow z misja lapanki do prokuratury?? Jeszczes opasie nie zrozumial, ze Orzel Bialy (PO)zezarl cie jak kukulcze piskle a Zloty Rog odebrali wam,PiSchamom, wyborcy 21.X.2007 ??? Milem cie do tej pory za idiote, teraz mam cie za nawiedzonego idiote!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 A twoim szefem po ostatnich wypowiedziach 30.06.08, 01:55 w stylu ..irasiad, borubar itp. kto powinien zajac? Odpowiedz Link Zgłoś
sydney2000polak Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 02:20 Pozdrowienia dla pana Kamińskiego od nieudacznika z Wysp. I jedno pytanie: czym pożytecznym aktualnie zajmują się ludzie p. prezydenta ? Przed chwilą sprawdzałem statystyki bezrobocia: świętokrzyskie 14,1. I nie jest najgorsze... Może trochę więcej myślenia o przyszłości ? Bo przeszłość to jest coś co było i czego nie ma więc po co się w tym babrać. A ludziska chcieliby żyć normalnie w normalnym kraju. Gdyby tyle samo energii włożono w rozwiązywanie rzeczywistych problemów kraju ile wkłada się w "polowanie na czarownice" Polska byłaby krainą mlekiem i miodem płynącą... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sydney2000polak 30.06.08, 02:40 sydney2000polak napisał: > Pozdrowienia dla pana Kamińskiego od nieudacznika z Wysp. I jedno pytanie: czym > pożytecznym aktualnie zajmują się ludzie p. prezydenta ? Przed chwilą > sprawdzałem statystyki bezrobocia: świętokrzyskie 14,1. I nie jest najgorsze... > Może trochę więcej myślenia o przyszłości ? Bo przeszłość to jest coś co było i > czego nie ma więc po co się w tym babrać. A ludziska chcieliby żyć normalnie w > normalnym kraju. Gdyby tyle samo energii włożono w rozwiązywanie rzeczywistych > problemów kraju ile wkłada się w "polowanie na czarownice" Polska byłaby krainą > mlekiem i miodem płynącą... Piszesz z zagranicy, a jeszcze nie nauczyles sie poprawnie myslec. Czy nie zdajesz sobie z tego sprawy, mizerny czlowieczku, ze bez lustracji oraz dekomunizacji nigdy nie pozbedziemy sie tych czerwonych wampirow, ktorzy doprowadzili nasz kraj do ruiny i dalej go niemilosiernie okradaja???! Czy ty nie widzisz, ze komuna jak rzadzila tak rzadzi, bo uklad TKM dziala bezblednie? Zal mi ciebie, bo wyglada na to, ze taka zagubiona owieczka jak ty nigdy nie nauczy sie poprawnego myslenia! Masz moje wyrazy glebokiego wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 A ja uwazam, ze Bolkiem powinien sie zajac 30.06.08, 06:29 psychiatra; przeciez ten debil ma tyle zlosci i nienawisci w sobie, ze az strach takiego umyslowo niedorozwinietego na ulicy spotkac; i ta "polszczyzna"! To dzieci w przedszkolu potrafia madrzej mowic, uzywajac wlasciwej skladni Odpowiedz Link Zgłoś
es-q Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura 30.06.08, 06:46 "Kamiński: Wałęsą powinna zająć się prokuratura" A TŁUSTYM wieprzem rzeźnik.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Menda która podała rękę Pinochetowi nie ma....... 30.06.08, 08:14 prawa do jakichkolwiek ocen, sugestii, wypowiedzi w imieniu Prezydenta RP [maoże się wypowiadać w imieniu Tow. Kaczora Pierwszego]. natomiast ocenianie Prezydenta przez tą świnię jest czymś tak nieprzyzwoitym że nawet nie warto tego komentować. Michał Kamiński = Pierwsza menda RP Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp PiS- uar tyle wart co zawartość WC ! 30.06.08, 08:17 PiS-uar to zbiorowisko łajna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp kaczka+maciora+ziobro+wasserwaga = banda czworga 30.06.08, 08:20 Jest to banda zagrażająca Niepodległej Polsce. Bandę należy zutylizować. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Faszysta kamiński wypowiada się w im. Kaczki 1 30.06.08, 08:23 To skandal aby taka menda faszystowska wypowiadała się w imieniu Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 zapasiona gni da ten kaminski - ich juz nie ma 30.06.08, 09:09 na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Kamiński i Cymański dwaj pijaczki z PiS. 30.06.08, 09:13 Obaj nigdy nie trzeźwieją,więc nie wiedzą co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś