funny5 15.07.08, 15:18 Swietna odpowiedz na wystapienie Zera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r No cóż 15.07.08, 15:23 No cóż, teraz trzeba powołać sejmową komisję śledczą w sprawie... no właśnie jakiej? Może Tusk powinien zastrzelić Karnowskiego? Ale wtedy powstanie komisja, skąd miał broń? Itd... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: No cóż 15.07.08, 16:05 dino, zastrzelic od razu to nie, ale wczoraj mowil na ten temat z prasa i jakims trafem "zapomnial" wspomniec, ze mu julke o tym mowil poprzedniego dnia, a on powiedzial wczoraj cwiakalskiemu... oznaki wczesnego alzheimera jak u kaczynskiego??? shit-kicker przeciez ladnych pare lat mlodszy.... dopiero dzisiaj sobie "przypomnial", najwyrazniej po konsultacjach z dzialem pijaru... u nas nazywa sie to 'damage control"... Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: No cóż 15.07.08, 16:10 Przeciez zrobil co do niego nalezalo: poinformowal ministra sprawiedliwosci i sprawa poszla do prokuratury. Normalny i prawidlowy tok rzeczy. Przeciez nie mogl przewidziec ze duren Ziobro zacznie go oskarzac o krycie przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: No cóż 15.07.08, 16:12 > Przeciez zrobil co do niego nalezalo: mówisz o rzeczach trzeciorzędnych bo kogo obchodzi to co mówi Ziobro... przecież to adresowane do półmózgów... podobnie jak to co mówią Karpiniuk, Chlebowski, Palikot itp... natomiast T. ma duuuży problem... strasznie od niego śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: No cóż 15.07.08, 16:13 elucidator napisał: > Przeciez zrobil co do niego nalezalo: poinformowal ministra sprawiedliwosci i > sprawa poszla do prokuratury. Normalny i prawidlowy tok rzeczy. Przeciez nie > mogl przewidziec ze duren Ziobro zacznie go oskarzac o krycie przestepcow. > nie zrobil, elucidator... wczoraj mial konferencje prasowa na ten temat i powinien powiedziec o swoich konwersacjach z julke i z cichockim/cwiakalskim... dzisiaj juz sie tylko tlumaczy.... a jesli nie mogl przewidziec, ze ziobro go oskarzy, to albo ten jego sztab pijarow razem z nim do doopy, albo ten ziobro wcale nie takie zero jak piszesz gdzie indziej, skoro tuska potrafi zaskoczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: No cóż 15.07.08, 16:18 rooboy napisał: > nie zrobil, elucidator... wczoraj mial konferencje prasowa na ten > temat i powinien powiedziec o swoich konwersacjach z julke i z > cichockim/cwiakalskim... dzisiaj juz sie tylko tlumaczy.... *********************** wczoraj jeszcze miał nadzieję że sprawa ucichnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: No cóż 15.07.08, 16:20 > wczoraj jeszcze miał nadzieję że sprawa ucichnie ... o to ciekawa hipoteza, tzn. T. obiecał Julce że pokryje jej straty? Ale że otoczony jest samymi leworękimi realizacja się przeciągnęła i J. stracił cierpliwość?? Możliwe, możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: No cóż 15.07.08, 16:23 sympatyklewicy napisał: > rooboy napisał: > > > nie zrobil, elucidator... wczoraj mial konferencje prasowa na ten > > temat i powinien powiedziec o swoich konwersacjach z julke i z > > cichockim/cwiakalskim... dzisiaj juz sie tylko tlumaczy.... > *********************** > wczoraj jeszcze miał nadzieję że sprawa ucichnie ... trzeba byc albo totalnym arogantem albo totalnym ignorantem, zeby wczoraj tak myslec.... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: No cóż 15.07.08, 16:25 rooboy napisał: > trzeba byc albo totalnym arogantem albo totalnym ignorantem, zeby > wczoraj tak myslec.... ************************** może jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: No cóż 15.07.08, 18:27 rooboy napisał: > dino, zastrzelic od razu to nie, ale wczoraj mowil na ten temat z > prasa i jakims trafem "zapomnial" wspomniec, ze mu julke o tym mowil > poprzedniego dnia, a on powiedzial wczoraj cwiakalskiemu... **************************** Tak, tak, wierny komuszku. Tusk musi się spowiadać z każdej sekundy i każdej litery, bo Ty tak chcesz. Zamiast pitolić po internecie, posegreguj czopki i tabletki, bo znów je zamieniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: No cóż 16.07.08, 04:32 maruda.r napisał: > rooboy napisał: > > > dino, zastrzelic od razu to nie, ale wczoraj mowil na ten temat z > > prasa i jakims trafem "zapomnial" wspomniec, ze mu julke o tym mowil > > poprzedniego dnia, a on powiedzial wczoraj cwiakalskiemu... > > **************************** > > Tak, tak, wierny komuszku. Tusk musi się spowiadać z każdej sekundy i każdej > litery, bo Ty tak chcesz. Zamiast pitolić po internecie, posegreguj czopki i > tabletki, bo znów je zamieniłeś. > widzisz dino, jak nie masz argumentow to uciekasz do osobistych obelg, ale dla dinozaurow to typowe... jesli shit-kicker nie musi sie spowiadac, dino, to po co to robi??? zastanowiles sie nad tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great A Bida nie pierdyknęła z colta w łeb ??? 15.07.08, 16:45 A Bida nie pierdyknęła z colta w łeb ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: A Bida nie pierdyknęła z colta w łeb ??? 15.07.08, 16:46 mike-great napisał: > A Bida nie pierdyknęła z colta w łeb ??? ********************** to jeszcze Ryśku wyjaśnia ... Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu .. 15.07.08, 15:37 Tusk powinien od razu, najlepiej na rzeczonym boisku zwołać konferencję prasową i ogłosić to co usłyszał od biznesmena, wydając wyrok skazujący . Wtedy Zero byłby zadowolony, bo w ten sposób zwalczał przestępczość. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 jasne, przed konferencja powinien jako pierwszego 15.07.08, 15:45 poinformowac glupiego Ziobre, by poczul sie wazny i potrzebny. Tyle tylko ze choroby psychiczne, ktore zdaja sie nekac glupawego Zbysia to sie leczy, a nie udaje, ze sie ich nie widzi. Po tym oswiadczeniu, na ktore cala pis-lumeperia czekala z wielkim zainteresowaniem, musisz Ziobro oddac immunitet. No chyba, ze to byl kolejny zart ala tow. Jaroslaw i jego zapowiedz rezygnacji z prezesowania pis-bolszewii po przerabanych wyborach. pis-bolszewia nie jest w stanie nas czymkolwiek zaskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Zero nie zna podstawowych zasad administracji 15.07.08, 17:16 Zero to prawdziwy kawal czlonka PiS. Czy on w ogóle wie co to jest prawo, regulaminy, droga sluzbowa, podzial wladzy itd? Tusk zareagowal dokladnie tak, jak powinien byl - sprawa nie lezy w jego kompetencjach i obowiazkach, dopilnowal jednak, ze nieformalna informacja zostala potwierdzona formalnym doniesieniem. Gdyby Tusk zrobil co innego, zaangazowal sie w jakikolwiek sposób - pisuary grzmialyby o naduzyciach wladzy, kryciu kumpli, recznym sterowaniu. I tak grzmia, wiec wypada ich tylko olewac. Odpowiedz Link Zgłoś
malwi_s Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 15:55 forma 'na te pytanie" jest nie właściwa - powinno być "na to pytanie" Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:08 keeslaff napisał: > Tusk powinien od razu, najlepiej na rzeczonym boisku zwołać konferencję prasową > i ogłosić to co usłyszał od biznesmena, wydając wyrok skazujący . Wtedy Zero > byłby zadowolony, bo w ten sposób zwalczał przestępczość. keeslaff, na boisku nie musial, za to wczoraj mial konferecje prasowa w tej sprawie i nic o rozmowie z julke oraz z cwiakalskim nie wspomnial.... zapomnial??? Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:12 Przeciez nie mogl wtedy przewidziec ze Ziobro znowu zacznie pieprzyc glupoty (aczkolwiek byc moze powinien). Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:17 elucidator napisał: > Przeciez nie mogl wtedy przewidziec ze Ziobro znowu zacznie pieprzyc glupoty > (aczkolwiek byc moze powinien). > powyzej juz odpowiedzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 17:26 Właśnie tym się różni Tusk od PiSu, że zamiast gadac o tym, że coś robi - po prostu to robi Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 16.07.08, 04:38 keeslaff napisał: > Właśnie tym się różni Tusk od PiSu, że zamiast gadac o tym, że coś robi - po > prostu to robi keeslaff, czy ciebie pogielo czy jak? ile to tusk obietnic zrobil, z ktorych kazda w powijakach lub nawet i to nie??? tusk nic nie robi, bo nie umie... od czasu skonczenia studiow byl opozycyjnym politykiem, a zadanie takich to krytykowac i burzyc, a nie budowac i tworzyc... w wieku 50 lat po raz pierwszy przyszlo mu cos robic pozytecznego (pisze pierwszy raz, choc mozna sie upierac, ze kiedys kominy malowal - to tez pozyteczne), wiec jest obecnie w ciaglym szoku, czesto potrzebuje urlopow lub innych podrozy zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Jeszcze jeden przyklad z wielu ... 15.07.08, 15:58 ... na to, ze Ziobro wypowiada poglady i rzuca oskarzeniami nie zbadawszy uprzednio faktow. Czegos takiego ani polityk ani prawnik czynic nie powinien. Tyle ze on ani polityk ani prawnik tylko jedno wielkie zero, ktorego jedynym zainteresowaniem jest promowanie swojej wlasnej zerowej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Jeszcze jeden przyklad z wielu ... 15.07.08, 16:00 Zważ, że jego występy są adresowane do twardego jądra pisowskiego elektoratu, a wiec ani dbałość o fakty ani o logikę potrzebna nie jest. Wystarczy, by mówił cokolwiek - typowy jego odbiorca i tak nie słucha a jeśli nawet, to nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Jeszcze jeden przyklad z wielu ... 15.07.08, 16:05 Podejrzewam ze Zero nie jest na tyle inteligentny aby z wyrachowaniem zwracac sie do jakiegos szczegolnego elektoratu i dopasowywac argumenty i logike do poziomu tegoz elektoratu. On po prostu juz taki jest: prymitywny manipulator, klamca i demagog. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Jeszcze jeden przyklad z wielu ... 15.07.08, 16:17 Jaki jest taki jest, ale przecież nie od wczoraj cały jego "przekaz publiczny" jest adresowany do osobników, któyz w porze obiadowej siedzą nad kotletem, widzą go na ekranie, nie słuchają dokładnie co mówi, a jeżeli słuchają, to i tak mało rozumieją. Stąd te gadżety do pokazywania, stąd kilka hasełek tyleż prostych, co bałamutnych. Najpierw była walka z przestępczością, potem z korupcją. Powtórzone tysiąc razy zapisuje się każdemu w pamięci. A stąd juz tylko krok do zbitki: krytykuje Ziobrę, znaczy - jest przeciwny walce z korupcją, pewnie sam skorumpowany... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy do zenka i elucidatora 15.07.08, 16:20 ziobro nie jest z mojej bajki, ale smiesza mnie te wasze krytyki pod jego adresem, skoro tusk czuje teraz za stosowne sie tlumaczyc co robil (tzn. z kim gadal) w niedziele wieczorem i w poniedzialek.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: do zenka i elucidatora 15.07.08, 16:26 Na tym polega wszakże socjotechnika, zepchnięcie przeciwnika na te obszary, na których może już tylko się coraz bardziej pogrążać, a jeżeli nie zareaguje to znaczy, że potwierdzają się "nasze zarzuty". Tą strategię konsekwentnie stosuje np.Palikot w stosunku to obozu prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: do zenka i elucidatora 15.07.08, 16:28 Tusk po prostu odpowiada na zarzuty Ziobry, ktore to zarzuty zostaly postawione dopiero teraz. As simple as that. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do zenka i elucidatora 15.07.08, 16:32 rooboy napisał: > ziobro nie jest z mojej bajki, ale smiesza mnie te wasze krytyki pod > jego adresem To nie są żadne "krytyki" lecz rzeczowa analiza sposobu jego działania. Bardzo niestety skutecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 16:42 panowie, z waszych ostatnich postow wnioskuje, ze oceniacie dzialania ziobry jako skuteczne... pierwszy skuteczny polityk w polsce???? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 16:47 Jeżeli osoba, której wiedza i umiejętności merytoryczne są żadne, skrajnie cyniczna i niemoralna, potrafi rozkochać w sobie kilkanaście procent Polaków (co prawda głównie słabiej wykształconych), to nie jest to skuteczność? Co on sobą prezentuje poza nieuctwem, socjotechniką i uwielbieniem dla prawa peerelowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 16:54 spokojny.zenek napisał: > Jeżeli osoba, której wiedza i umiejętności merytoryczne są żadne, skrajnie > cyniczna i niemoralna, potrafi rozkochać w sobie kilkanaście procent Polaków (c > o > prawda głównie słabiej wykształconych), to nie jest to skuteczność? Co on sobą > prezentuje poza nieuctwem, socjotechniką i uwielbieniem dla prawa peerelowskieg > o? byc moze prezentuje soba wieksze zagrozenie dla przyszlej prezydentury tuska niz obecny osobnik... nawe jesli nie za 2 lata to na pewno za 6, o ile go cwiakalski wczesniej nie ukroci, a troche sie stara.... Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:06 Cos w tym niestety jest. I nie tylko dla Tuska, ale, jak sie obawiam, przede wszystkim dla Polski. Strach myslec ze czlowiek o tak wysokich ambicjach i o tak miernej podstawie merytorycznej i moralnej moglby miec znaczny wplyw na rzadzenie Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 16:55 Chyba tylko w tym sensie, ze tworzy wokol siebie medialne burze (i o to mu chodzi, bo facet jest niezwykle ambitny jezeli chodzi o promowanie samego siebie). Co do rzeczowosci jego wystapien: najczesciej dno. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 16:59 elucidator napisał: > Chyba tylko w tym sensie, ze tworzy wokol siebie medialne burze (i o to mu > chodzi, bo facet jest niezwykle ambitny jezeli chodzi o promowanie samego > siebie). Co do rzeczowosci jego wystapien: najczesciej dno. > no prosze, skoro sympatycy po uwazaja, ze ziobro promuje sie dobrze (poziom rzeczowosci wystapien pomijam, bo to nieistotny dla wiekszosci wyborcow szczegol), coraz bardziej dochodze do przekonania, ze moze tuskowi zrobic brzydkiego psikusa w 2010 lub 2015.... wtedy bedzie ratuj sie kto moze... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:03 rooboy napisał: > no prosze, skoro sympatycy po uwazaja, ze ziobro promuje sie dobrze > (poziom rzeczowosci wystapien pomijam, bo to nieistotny dla > wiekszosci wyborcow szczegol) Bądź łaskaw zauważyć, że ja włąśnie o tym przez cały czas piszę - maksimum autoprezentacji i autoreklamy, zero treści, zero merytorycznej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:06 spokojny.zenek napisał: > rooboy napisał: > > > > no prosze, skoro sympatycy po uwazaja, ze ziobro promuje sie dobrze > > (poziom rzeczowosci wystapien pomijam, bo to nieistotny dla > > wiekszosci wyborcow szczegol) > > Bądź łaskaw zauważyć, że ja włąśnie o tym przez cały czas piszę - maksimum > autoprezentacji i autoreklamy, zero treści, zero merytorycznej pracy. > > tusk tez zbyt wiele nie robi, ale widac, ze obaj maja skuteczna (bo podobna) recepte na utrzymanie/wzrost swojej popularnosci wsrod wyborcow... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:09 Pragnę zauważyć, że akurat Tusk jest odwrotnością Ziobry pod większością względów. I raczej to jest ta recepta. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:21 mysle, ze bedziemy mieli okazje sie przekonac w niedalekiej lub troche bardziej odlegloej przyszlosci... ide spac + pozdr. cya Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:08 Nie wiem czy jestem sympatykiem PO. Jestem raczej przede wszystkim przeciwnikiem PiS. A z ostatnim Twoim zdaniem musze sie niestety zgodzic. :( Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:10 Podobnie i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:14 A znacie choć jednego zwolennika PO? :))))))))))))) Są najlepsi w kategori "mniejsze zło" i na tym wygrywają. Jedyne czego jestem ciekaw to czy są tego świadomi. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:14 Daleko idąca ostrożność wskazuje, że raczej są. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:16 > Daleko idąca ostrożność wskazuje, że raczej są. Ufff :). Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:16 elucidator napisał: > Nie wiem czy jestem sympatykiem PO. ******************* nie przyznawaj się do takich wątpliwości ... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: do elucidatora i zenka (spokojnego zreszta) 15.07.08, 17:02 Otóż to. Wyłącznie autoprezentacja, brak sensownej treści merytorycznej. Jako minister robił wszystko, za co były "punkty". ostentacyjnie lekceważył to, czego nie dało się natychmiast przekuć w sukces medialny. Skutki były takie, że rozłożył własny resort ale u "ciemnego ludu" do dzisiaj uchodzi za świetnego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Ćwiąkalski powinien wziąć prokuratora w taksówkę 15.07.08, 15:59 i zawieźć do prezesa PiS-u, żeby sobie ten mógł pooglądać akta. Wtedy PiS byłby szczęśliwy. Jakoś nie pamiętam pośpiechu Ziobry przy sprawach Lipca, Pinkasa, Putry czy choćby koalicyjnego Rydzyka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:00 pan Sławomir Julke podszedł do mnie i poinformował, że ma zamiar złożyć doniesienie. Następnego dnia poinformowałem o tym ministra Cichockiego, a przez niego - ministra Ćwiąkalskiego. ************************** ale może PO to aby wszystko zatuszowali ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Tusk zachował się niewłaściwie. 15.07.08, 16:01 Jeszcze tego samego dnia powinien wystąpić w TVP i ogłosić, że ten pan nie zabije już nikogo. Potem ewentualnie popełnić sepuku albo coś takiego, żeby potem Ziobro nie mógł nic mu zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h deja vue 15.07.08, 16:02 Tusk = Miller a Julke = Michnik Też poszedł do premiera i nic z tego nie wyszło... he, he Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: deja vue 15.07.08, 16:21 No facet! to już masz układ równian i na dodatek zero niewiadomych. Popracuj nad rozwiązaniem w domowym zaciszu. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: deja vue 15.07.08, 16:24 > Popracuj nad rozwiązaniem w domowym zaciszu. Skoro nie ma niewiadomych to co mam rozwiązywać? Dostałeś frajerze Maturę od Giertycha? To siedź cicho i się nie odzywaj, bo jak widzisz zabierając głos rozwiewasz wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ziomuś! zapominasz, ze giertych to kumpel jarka:) 15.07.08, 16:27 przeciez to byla taka wspaniala koalicja "dla Polski";) hehehhehe jak to sie miesza pisiactwu we łbach i to zaledwie 8 mies po wyborach:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: deja vue 15.07.08, 16:29 No widzisz nawet tak proste zadanie jest dla Ciebie za trudne. Może po głębszym zastanowieniu powinieneś zmienić profesję... Odpowiedz Link Zgłoś
onselo Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu ... 15.07.08, 16:06 tak tak srutu tutu.....może sobie tak Pułtusk gadać teraz,a pamiętamy aferę korupcyjną z panią Sawicką!!!!!JAKA OBRONA WTEDY BYŁA TEJ PANI PRZEZ PO I PUŁTuska,jak obrony Częstochowy!!!he he śmiech pusty ogarnia jak się czyta i słucha wypowiedzi tych panów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 że co? kiedy bronili Sawickiej? jakoś nie pamietam 15.07.08, 16:16 sledzilem tę sprawe dokladnie oni jedynie krytykowali gestapowskie manipulacje i prowokacje pisdowskiego CBA... a samej Sawickiej nie bronili powiedz mi pisiaczku-biedaczku, dlaczego CBA nie prowokowalo nigdy polityków pisu... czepialo sie wszystkich, ale pisu nigdy masz jakąś odpowiedź? ale nie mow mi, ze to dlatego, ze w pisie sami uczciwi są;) bo nie chcę sobie oparskać monitora, czytając takie glupoty Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: że co? kiedy bronili Sawickiej? jakoś nie pam 15.07.08, 16:19 > powiedz mi pisiaczku-biedaczku pan Julke też z PISa czy jeszcze nie dostałeś SMSem nowych instrukcji??? martw się lepiej POmatole o co poszło w Sopocie, bo jutro może śmierdzieć bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ja nie jestem z PO;) ani z żadnej partii 15.07.08, 16:25 pomyłka;) odpowiedz na moje pytanie: dlaczego CBA pod rzadami pisdy prowokowało wszystkich tylko nie swoich dlaczego wstrzymano aresztowanie Lipca? dlaczego zrobiono teatrzyk u Blidy, choc wystarczyloby ją po prostu wezwać do prokuratury masz jakies wyjasnienie? Polak-ateista ps. i zauwaz, ze pis oskarża po o przerośniety PR:) hehe 7 konferencji prasowych ZERA w tygodniu bywalo... Ćwiąkalski zrobił 7 konferencji od poczatku tego rzadu;) kumasz różnicę, czy narysowac mam? Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: co to ma wspólnego ze śmierdzącym Donaldem? 15.07.08, 16:29 znowu winne PiS? A julke to agent CBA? Uwiódł Karnowskiego? to chyba zbyt proste, ale może w sobotę w Gazowni i o tym napiszą Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 przeciez nie chowają tego pod dywan 15.07.08, 16:34 pis chował pod dywan sprawę lipca i sprawę tego od narkotyków w kancelarii prezia wydało sie dopiero, gdy juz nie dało sie w tajemnicy trzymac... a tu prosze... sprawa wyszła od razu a że nie bylo z tej okazji wielkiej konferencji prasowej, to coż... chyba dlatego, ze ZERA nie ma w tym rzadzie;) ZERO zrobiłby z tego wielką szopkę, ale oczywiscie tylko wtedy, gdyby sprawa dotyczyła kogos spoza pisdy nie mozecie zrozumiec, ze od takich spraw są prokuratury, sluzby itp.. a nie premier czy minister sprawiedliwosci nawet? ziobro chcial oglaszac w TV aresztowanie gienka z wypi_zdowa dolnego za kradzież wina marki platon... kazda głupia sprawa wymagała konferencji prasowej pana ziobry przecież to żenada, nie widzisz tego? ;) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
donald_smierdzacy nudny jesteś 15.07.08, 16:37 nudny jesteś i piszesz nie na temat ; pytanie bowiem brzmi: Dlaczego mr. Julke nawalił premierowi aż taką kupę na głowę? też jest z PiSa? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to nie czytaj, tego co pisze... nie potnę sie:) 15.07.08, 16:39 a co mnie to obchodzi, dlaczego koles to zrobił w d... to mam moze jest w tym drugie dno a moze nie ma... pozyjemy zobaczymy na razie sprawa idzie prawidlowym tokiem, a nie jak za czasów pisu... gdzie najpierw byl wyrok, a pozniej aresztowanie :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: przeciez nie chowają tego pod dywan 15.07.08, 16:39 Dokladnie tak: Tusk zrobil to co nalezalo: poinformowal odrazu ministra sprawiedliwosci i sprawa poszla odrazu do prokuratury. Tak sie powinno te sprawy zalatwiac, a nie ciagle organizowac konferencje prasowe a la Ziobro. I to jest tez jedna z wielu roznic miedzy poprzednia ekipa a obecna. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: co to ma wspólnego ze śmierdzącym Donaldem? 15.07.08, 16:36 b52h napisała: > znowu winne PiS? A julke to agent CBA? > Uwiódł Karnowskiego? ******************* a może pan K. normalnie się w nim zakochał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
donald_smierdzacy Re: co to ma wspólnego ze śmierdzącym Donaldem? 15.07.08, 16:39 > a może pan K. normalnie się w nim zakochał ??? w kim w Tusku? btw. K. się zakochał w sekretarce, żona go pogoniła i już od 2 lat nie niesie baldachimu na procesji w BC, taki degenerat z niego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: co to ma wspólnego ze śmierdzącym Donaldem? 15.07.08, 16:41 donald_smierdzacy napisała: > > a może pan K. normalnie się w nim zakochał ??? > > w kim w Tusku? ************************ nie w tym agencie ... Odpowiedz Link Zgłoś
donald_smierdzacy Re: co to ma wspólnego ze śmierdzącym Donaldem? 15.07.08, 16:45 > nie w tym agencie ... w Julke, ?? faktycznie młody chłoptaś mógł się spodobac staremu... zawiedziona pedalska miłość ... bingo... że też sam nie wpadłem, Sherlocku jesteś wielki btw. to może rozczarowująca dla wielu na tym forum ale nie tylko funkcjonariusze KK maja takie skłonności, się okazuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: co to ma wspólnego ze śmierdzącym Donaldem? 15.07.08, 16:52 donald_smierdzacy napisała: > > nie w tym agencie ... > > w Julke, ?? > > faktycznie młody chłoptaś mógł się spodobac > staremu... zawiedziona pedalska miłość ... bingo... > że też sam nie wpadłem, Sherlocku jesteś wielki ********************* dziękuję, dziękuję, nie trzeba ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: ja nie jestem z PO;) ani z żadnej partii 15.07.08, 16:34 monster1972 napisał: > ja nie jestem z PO ******************** towarzyszu zapisz się do nich jak najszybciej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: sam jestes towarzyszem... i to lewicowym;) 15.07.08, 16:43 monster1972 napisał: sam jestes towarzyszem... i to lewicowym;) ******************* was też mam za towarzysza, za wasze głębokie wypowiedzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: że co? kiedy bronili Sawickiej? jakoś nie pam 15.07.08, 16:31 monster1972 napisał: > sledzilem tę sprawe dokladnie > > oni jedynie krytykowali gestapowskie manipulacje i prowokacje > pisdowskiego CBA... > > a samej Sawickiej nie bronili ********************************* masz sklerozę chłopie ... Odpowiedz Link Zgłoś
norabs Dlaczego Donald nie ogłosił tego zaraz.... 15.07.08, 16:13 jak się dowiedział i nie nagłośnił tego ? czemu rządzący nie robią czystki najpierw kolo siebie Ziobro jak by najpierw ścigał swoich, to PIS by nie przepadł a oni szukali afer wszędzie ale nie u siebie, i Donald robi to samo szukają wszędzie afer ale nie u siebie, do przykładu należało zamknąć kilku swoich i społeczeństwo widziałoby że robią porządek a co to za robienie porządku u kogoś ? w każdym gnieździe jest jakaś wesz która należy zgnieść Nie jestem ani za PIS ani za PO ani moherowy beret Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 a co mial zwolac konferencje na 22 w niedziele? 15.07.08, 16:44 nie badz smieszny. kto z Was zlyszal o karnowskim przed "wykryciem" (t.j. zgloszeniem do sopockiej prokuratury w poniedzialek z rana przez s.j.) przez rzeczpospolita tej afery? o watpliwej legalnosci poczynan prezydenta sopotu mowilo sie juz od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Julke juz w szkole podstawowej byl niezrownowazony 15.07.08, 16:15 emocjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Julke juz w szkole podstawowej byl niezrownow 15.07.08, 16:26 Z takimi referencjami faktycznie szef koła młodych PO to mało, mógł się czuć sfrustrowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyg18 Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu ... 15.07.08, 16:21 Należało natychmiast wezwać kibiców do samosądu a Pana Jarosława i Ziobrę o dostarczenie kamieni. Ukamienować na płycie stadionu narządy dostarczyć do transplantacji materiał filmowy opublikować w TVP z komentarzem temu panu już nikt mieszkania nie zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu .. 15.07.08, 16:26 Co się dzieje na wszystkich portach internetowych pianie przez żydoesbecję w obronie jaśnie nam panójacego słoneczka z peru!!!a może z pgr-u!!Nie maj swołocz kundli antypolskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Alleluja Leoś 15.07.08, 16:34 Twój przepojony miłością post jest dla nas wszystkich wskazaniem, jak należy kochać bliźniego. W szczególności ważny jest Twój głos w obronie "panójącego", Oby się on złotymi zgłoskami zapisał w annałach współczesnej historii. leon9910 napisał: > Co się dzieje na wszystkich portach internetowych pianie przez żydoesbecję w > obronie jaśnie nam panójacego słoneczka z peru!!!a może z pgr-u!!Nie maj swołoc > z > kundli antypolskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu .. 15.07.08, 16:31 Rano jeszcze media trąbiły że tow.tuszman jest na urlopie i nie wiadomo gdzie jest!!ale błazenadę mamy od października !!!Julcia wykryła aferę w pis-ie za 80,oozł. A gdzie konfident stefanek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:35 Dzięki twojej czujnej reakcji nie udało się łże mediom zatuszować udziału Tuska w sopockiej aferze, dziękujemy LEoś możesz już wrócić do swojego barłogu.. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:44 tw_wielgus napisał: > Dzięki twojej czujnej reakcji nie udało się łże mediom zatuszować udziału Tuska > w sopockiej aferze, dziękujemy LEoś możesz już wrócić do swojego barłogu.. leoś możesz już wrócić do swojego barłogu:tow.wielgus każdy sądzie według siebie ,yntylygenty inaczej!!!kiedy zaczniesz samo dzienie myśleć?? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 17:25 Jest dla mnie wielkim zaszczytem, że zechciałeś odpisać na mój post. Nie wiem jak to sobie wyobrażasz to "samo dzielne" myślenie. tw nie oznacza Towarzysz skrótem od towarzysz jest tow. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 16:44 leon9910 napisał: > Rano jeszcze media trąbiły że tow.tuszman jest na urlopie i nie wiadomo gdzie > jest!!ale błazenadę mamy od października !!!Julcia wykryła aferę w pis-ie za > 80,oozł. A gdzie konfident stefanek ??? jak to, znowu na urlopie???? pozazdroscil kaczynskiemu tych 70 dni??? Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 17:23 leon9910 napisał: > Rano jeszcze media trąbiły że tow.tuszman jest na urlopie i nie wiadomo gdzie > jest!!ale błazenadę mamy od października !!!Julcia wykryła aferę w pis-ie za > 80,oozł. A gdzie konfident stefanek ??? Jesteś takim durniem, że nie pojmujesz, że tam nie chodziło o 8 czy 80 złotych, ale o zasady posługiwania się służbowymi kartami i sposób wydawania państwowych pieniędzy. Czy tylko udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Bajeczka spreparowana z kolesiami z KLD 15.07.08, 16:31 Klub Lewych Dochodów działa. Jedyne panaceum na KLD to min. Ziobro i świątobliwe rady o. Rydzyka. Ale do kogo ja mówię. Zło już poczyniło spustoszenie w tkance narodu. Kopuliści zdominowali media i wypalają mózgi społeczeństwa kwasem antykoncepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 cokolwiek zrobi Tusk, dla PiSiorkow i tak zle 15.07.08, 16:39 a karnowski wraz ze swoja swita powinien zrezygnowac z urzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_smierdzacy Re: cokolwiek zrobi Tusk, dla PiSiorkow i tak zle 15.07.08, 16:42 > a karnowski wraz ze swoja swita powinien zrezygnowac z urzedu. żeby żyło się lepiej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: cokolwiek zrobi Tusk, dla PiSiorkow i tak zle 15.07.08, 16:47 wiesz, akurat wiem o czym pisze, bo mieszkam w sopocie. tak, karnowski i jego wspolpracownicy wiele zlego zrobili dla sopotu w ciagu ostatnich lat, ale ludzie wciaz ich wybierali. bez nich zyloby sie nam lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma A co z senatorem Abgarowiczem??? 15.07.08, 16:49 Dlaczego w TEJ sprawie i media, i PO, nabrały wody w usta?... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu ... 15.07.08, 16:59 Zdaniem "pismanów" p.premier Tusk, powinien natychmiast, po usłyszeniu tej informacji (nawet w czasie meczu), rączo wybiec ze stadionu i pognać do smutnego Kamińskiego. Tak jak to zrobił z pewnym Lipcem, imć Ziobro chyba w sierpniu, wrześniu, a może październiku??? Pochrzaniło mi się. Krótko mówiąc tak szybko, jak arcykłamca Ziobro, czekający ostatnio na zacny na procesik!! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Pijarowcy podyktowali Tuskowi odpowiedź... 15.07.08, 17:17 I wszystko gra. A dla mnie nie gra. Tuskowi i jego ferajnie nie ufam. Sami sobie na ten brak zaufania zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 [...] 15.07.08, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: K..wy platformiane z peło są nienasycone w kw 15.07.08, 17:21 Tusk jak zwykle dużo gada nic nie robi. Zwyczajne zero! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: K..wy platformiane z peło są nienasycone w kw 15.07.08, 17:32 Przeciez wlasnie w tym przypadku zrobil co powinien: odrazu zawiadomil ministra sprawiedliwosci i przypilnowal ze sprawa trafila do prokuratury. To jest wlasciwe w tego typu sytuacjach dzialanie, a nie zwolywanie konferencji prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: K..wy platformiane z peło są nienasycone w kw 15.07.08, 17:27 Bardzo mnie rozśmieszył ten fragment: ...W przeciwieństwie do PiS-u , który ma Bóg, Honor, Ojczyzna. Czyli tłumacząc z wolskiego na nasze: "Telegraf", "Srebrna", "Art-B". Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu ... 15.07.08, 17:19 Jak pochwalił się Ćwiąkalski przestępczość korupcyjna spadła w I połowie 2008 roku. Brawo, niestety nie ma w tym żadnej pańskiej zasługi! I jeśli ktoś twierdzi inaczej jest zywkłym POmatołem z wypranym mózgiem przez biuro propagandy i "monitornigu" rządu PO. Brawo PiS i Ziobro! Efekty waszych rządów jest widoczy w spadku poziomu korupcji. Efekty obecnych rządów zobaczymy za 1,5 roku, gdy przestępczość znów wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 17:29 No dobrze Piotruś wylałeś z siebie te złe uczucia, teraz już możesz ucałować w czółko Jarka na obrazku.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 17:48 No dobra, ale nie jestem aż takim fanatykiem Jarka. Po prostu oceniam rzeczywistość taka jaką jest. Po czynach ich poznacie, a nie po laniu wody. Tusk lubi lać wode, niestety robi zbyt mało, żebem na niego głosował. A głosowałem w 2005 roku. Niestety pomyliłem się wtedy...A wtedy jeszcze nie oglądałem TVN ani nie czytałem GW. Dziś robię to codziennie i patrz nie dali mi ani jednego powodu abym głosował na Kaczora z Dysneylandu niż innego Kaczora...Starają się mi wmówić że PiS to obciach, ale nie trafia to do mnie...może ty masz jakiś powód. Nawet reform liberlanych nie robi, a PiS podatki obniżył. Jak ja moge na takie coś głosować, któro dużo muczy, a mało mleka daje? A mam 23 lata, więc żaden ze mnie moher. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 18:00 piotrek_meteorolog napisał: > No dobra, ale nie jestem aż takim fanatykiem Jarka. TW: oj wrzuć sobie w wyszukiwarkę swój nick i poczytaj swoją twórczość. Jeżeli Ty nie jesteś pisofanem to ja ja się Wielgus nie nazywam. Po prostu > oceniam rzeczywistość taka jaką jest. Po czynach ich poznacie, a nie > po laniu wody. Tusk lubi lać wode, niestety robi zbyt mało, żebem na > niego głosował. A głosowałem w 2005 roku. Niestety pomyliłem się > wtedy...A wtedy jeszcze nie oglądałem TVN ani nie czytałem GW. Podjąłeś nieświadomą decyzję wyborczą, i co z tego wynika? nic. Dziś > robię to codziennie i patrz nie dali mi ani jednego powodu abym > głosował na Kaczora z Dysneylandu niż innego Kaczora...Starają się > mi wmówić że PiS to obciach, ale nie trafia to do mnie...może ty > masz jakiś powód. Mam cały szereg powodów, widać w okresie dwóch lat rządów PIS zbyt małą uwagę poświęcałeś bieżącej polityce. Nawet reform liberlanych nie robi, a PiS podatki > obniżył. TW: Co!!!!! podatki obniżył? kiedy? Jak ja moge na takie coś głosować, któro dużo muczy, a mało > mleka daje? A mam 23 lata, więc żaden ze mnie moher. Żeby być moherem nie trzeba być w wieku emerytalnym 23 lata wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 18:13 Obnizył składkę rentową i PIT od 2009 roku prosze pana. Może umknęło to pańskiej uwadze. Jak na razie Platforma zniosła abonament tylko, który i tak większość nie pałciła. Szkoda bo cieszyłbym się gdyby ten rząd oprócz tego że dużo gada, to coś robił. Na razie nie było żadnej reformy liberalnej, a ustawy miały być juz gotowe w szufladach za opozycji PO. Ponieważ PO ma cały czas duże poparcie społeczne, bowiem na razie nie widać zbytnio efektów nieróbstwa i Polacy nie odczuwają tego na własnej skórze, podejrzewam że po prostu Tusk się zorientował że nic nie robienie mu popłaca w kontekście wyborów prezydenckich. Może to i dobrze że zostanie prezydentem. Tam jest dobre miejsce do tego by nic nie robić i Polsce nie szkodzić zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said tusk miał 85% POparcia wśród więźniów 15.07.08, 17:25 tusk miał 85% POparcia wśród więźniów swój na swego zagłosował donaldzie t., Wronki czekają największy leń w POlsce to niestety phłemieł ciekawe co PublicRelations wymyślą aby procenty poszzły w górę Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: tusk miał 85% POparcia wśród więźniów 15.07.08, 17:28 Spokojna twoja rozczochrana! Już biuro "monitoringu" opracowało plan. A Ćwiąkalski się pochwalił że przestępczość spadła, dobre nie?! Tylko nie wiem czyja to zasługa, nieustraszonego pogromcę przestępców Ćwiąkalskiego czy zera Ziobry... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tusk miał 85% POparcia wśród więźniów 15.07.08, 17:34 Rzecz prosta że Ziobry, jak możesz ten fakt poddawać pod wątpliwość. Każde jego wystąpienie telewizyjne powoduje panikę wśród przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: tusk miał 85% POparcia wśród więźniów 15.07.08, 17:48 Cześć, wiesz Ja tego Piotrusia meteo, nie rozumiem, to co Ćwiąkalski miał się żalić, że przestępczość spadła, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tusk miał 85% POparcia wśród więźniów 15.07.08, 18:03 Cześć, on ma podobno 23 lata, jakoś mu się okres dojrzewania przeciąga. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: tusk miał 85% POparcia wśród więźniów 15.07.08, 17:34 Bardzo duze poparcie mial tez wsrod mlodziezy, ludzi wyksztalconych, miezkancow duzych miast i emigrantow w Europie. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 kaczka ma 99% popracia wśród kretynów, co tu widać 15.07.08, 18:05 pozostały 1% nie głosuje na pis, bo jak to idioci.. myli kratki:) przy ktorych głos ma postawić Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieniu ... 15.07.08, 17:38 Gazeta BARDZO Wybiórcza w każdym doniesieniu związanemu z tą sprawą ani razu w tytule nie podaje partii łapówkarza z PO.Inaczej jest w przypadku PiS.Oni, JudeZeitung tak nienawidzą PiS, że nawet jakieś oskarżone osoby tak powiążą, żeby tylko napisać: ten znajomy znajomego powiązany był z PiS!I już mediamatołki podłapują słowo PiS.A koszernej tylko o to chodzi.A w tym przypadku nic.Ukazują, że niby jakiś tam prezydent.Co za pijar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk: Informowałem Ćwiąkalskiego o doniesieni 15.07.08, 17:45 Sugerujesz, że pis chce przejąć w Sopocie schedę po Kornatowskim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Feldwebel zamiast dbac o 15.07.08, 17:46 kraj,gospodarka-finanse wyrecza TOW-KOMUCHA Cccwiakalinskiego, rudzielcowi pewno nic nie skaplo dlatego sie osobiscie zainteresowal sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Peło jest nienasycone w kwestii mamony. Ciągle im 15.07.08, 17:47 Peło jest nienasycone w kwestii mamony. Ciągle im mało. W tym narkotycznym mamonowym głodzie dla zdobycia szmalu poświęcą wszystko i wszystkich.Siebie też jak Karnowski.Na swojej szmacie zwanej sztandarem partii powinny mieć wyhaftowany napis"Pecunia non olet (z łaciny "pieniądze nie śmierdzą").W przeciwieństwie do PiS-u , który ma Bóg, Honor, Ojczyzna.Rudy lump z peło ze swoją szemraną ferajną wspartą WSI/PO24 i michnikomaleszkową sb-cką "Wyborową" pociągnie Polskę na dno!Dlaczego Karnowski nie jest jeszcze zapuszkowany? Złodziejskie łachudry z peło wypad z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Peło jest nienasycone w kwestii mamony. Ciągl 15.07.08, 17:54 Coś Ci się pomyliło już raz wkleiłeś to dzieło pisowskiej propagandy. Zaczekaj na nowe instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Peło jest nienasycone w kwestii mamony. Ciągl 15.07.08, 17:58 Instrukcje już gotowe jak informuje biuro monitoringu...może się pan juz zgłaszać. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Peło jest nienasycone w kwestii mamony. Ciągl 15.07.08, 18:01 A... to musisz powiadomić Internautę2007 bo mu się płyta zacięła... Odpowiedz Link Zgłoś