areabis Moje typy : 17.07.08, 01:52 girzyński , suski , gosiewski , putra , brudziński , karski , lepper , semka , pospieszalski , wolski , wildsztajn , giertych , beger , kurski , sobecka , ziobro , łyżwiński , orzechowski , czarnecki , wiechecki , skrzypek , kaczyński . Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 A czy PIS ma jakiekolwiek zasady ? 17.07.08, 02:08 Tepic to plugawe robactwo jak pluskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Ja juz skasowalem TVN i TVN24 17.07.08, 02:40 I namowilem na to w ciagu roku 7 osob. Prosty rachunek $29.99 X 12 x 7 = $ 2520. Mam nadzieje ze uda mi sie powiekszyc to grono na nastepnym party dla 85 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Ja juz skasowalem TVN i TVN24 17.07.08, 03:05 woodbridge, skoro ty skasowales i namowiles jeszcze 7 osob, to rachunek (w dalszym ciagu prosty) powinien byc 30x12x8 = $2,880. wtedy bedziesz mial (a raczej wspolnie bedziecie mieli) fundusze na party dla 97 osob... Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Pis od dawna uskarża się na nagonkę medialną 17.07.08, 04:26 Wreszcie dotarło do nich chyba, że ta nagonka polega po prostu na udostępnianiu im czasu antenowego - resztę załatwiają oni sami. Albowiem nie ma nic śmieszniejszego niż nadęte mordy wygłaszające wszystkowiedzącym, chamowatym, pełnym wyższości tonem skończone idiotyzmy. Tak więc decyzja o bojkocie jest logicznie uzasadniona. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Pis od dawna uskarża się na nagonkę medialną 17.07.08, 04:47 cymbergaj, wiec jednym slowem mowisz, ze pis wcale taki glupi nie jest, skoro zdecydowal sie ograniczyc wlasne osmieszanie sie w telewizji, czy tak??? takie anglosaskie "damage control"??? Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 05:27 I bardzo dobrze, niech juz tej hołoty nie będzie w mediach,Niech występuja w Al-Azirra - ta zasięg światowy.Idę się upić ze szczęścia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 05:38 Nie cierpię PiS ale tylko z tego powodu nie mogę ogłuchnąć i oslepnąć - TVN i TVN 24 z obiektywizmem mają nie za dużo wspólnego, zwłaszcza w odniesieniu do PIS, ale także SLD czy PSL. Zresztą brak obiektywizmu i wręcz kreowanie zdrazeń / gdy nic się nie dzieje/ jest w TVN24 na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Strzał w stopę... 17.07.08, 05:40 Hehe, bardzo dobrze, wolne media od Kaczyńskich! Te głuptoki nawet nie wiedzą co czynią :D W wyborczej też już nikt oprócz Dorna od wielkiego dzwonu się nie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kocigulasz Jesli TVN jest stronnicze...? 17.07.08, 05:51 ...to wyjątkowo odpowiada mi ten stan. Rozbic tę bandę pod przywództwem kryptocioty i wypalic, wytrawic, wysterylizowac, wymazac i wykastrowac (zresztą z czego?). Tyle szkody juz Polsce przynieśli, wychowane nie na podwórku ...syny. Katosocjal postkomunistyczny żeruje niestety na polskiej głupocie i resztkach feudalnowasalnej mentalności narodowej. Ukradli księżyc ale słońca im sie nie uda. Drabina za krótka, a Bóg nie ma ich w swojej opiece skoro hołd składają czarnej mafii z krzyżykami na piersi. Profanacja. Donek, też zło konieczne, ale przy nich to normalny facio. Gra w piłkę, młóci żonkę i odwiedza pobliską Biedronkę. TVN już dawno powinien pokazac drzwi Prowokacji i Skandalom (PiS, jak mozna tak długo było demoralizowac naród, z drugiej strony jak sie zestawia nacjonalbolszewickokatolicki z kimkolwiek to ludzie rozumieja co tzn "nieszczęścia chodzą parami". Prezydent i premier bliźniaczymi sobie, to jak za feudalizmu: rodzinka trzyma wszystko włącznie z kościołem. Osobiście przyznaje, że jak widziałem panów z pisu to wyłaczałem/przełączałem ich, odruch. Zatem podświadomośc upomniała się. I to nie było dobre dla TVNu bo utrwala sie odczucie obrzydzenia do stacji. Może uda mi sie dalej oglądac te stacje w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama TVN nie rozumie czym są wolne media.. 17.07.08, 06:24 reklamują mafiobolszewię i chcą pouczać czym są wolne media..dobre Odpowiedz Link Zgłoś
qc Moherowa cizba trzyma sie razem 17.07.08, 06:53 ale i tak dobrze mogli przyjsc i rozwalic kamere lub dwie. Wszyscy zadowoleni. Pan Rydzyk i wielu widzow ktorzy moze pierwszy raz od dawna znow niesmialo z niepewnoscia czy aby na pewno niebezpieczenstwo ujrzenia ryja pisowca minelo, zajrza do TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
olias PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 07:09 no, nareszcie twarda decyzja. oczywiście zaraz pojawią się różni przeciwnicy PiS, którzy uruchomią tu jazgot, alew fakt jest faktem. Po jakimś czasie obie stacje będą dziwnie wyglądać w dyskusjach politycznych. Zgadzam się z towarzyszem X i wiem że poprze mnie w tej opini towarzysz Y. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Jakie tam TVN 24.............. 17.07.08, 07:12 To czystej wody WSI24 Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Jak my teraz będziemy żyć ? 17.07.08, 07:23 Nie będzie Brudzińskiego w TVN ? Skad się dowiem co jest moralne a co nie ? Co jest dilem a co umową polityczną? Kto jest patriotą a kto zdrajcą ? Kto jest święty a kto złodziejem ? TO STRASZNE !!!!! Nie będę wiedział jak żyć !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor ...podobnie jak ty kapusiu...: 17.07.08, 07:31 Imiona LESLAW Nazwisko WAJDZIK Nazwisko rodowe Data urodzenia 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa Informacja o przebiegu służby Nazwa jednostki Miasto Nazwa komórki WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe Inne informacje o funkcjonariuszu i służbie W grudniu 1984 ukończył kurs "0"? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pisiaki robią z siebie idiotów w każdym programie 17.07.08, 07:20 czego oni chcą? jak ktoś gada jak debil, to jest traktowany jak debil.. :) Polak-ateista ps. nie przypominam sobie, zeby ktokolwiek kpił z Zalewskiego czy Ujazdowskiego... a przeciez oni byli w pisie cale lata natomiast jak przychodzi cos takiego jak gosiu czy kuchcinski czy salowa cipińska i wymądrza sie.. to kazdy ma dosc Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianin83 i maja racje bo i tvn i wyborcza nie sa obiektywne 17.07.08, 07:23 pisowi juz po 2 dniach wladzy patrzyli na rece a PO po ponad pol roku nie chca, a jezeli wolne media maja polegac na tym ze wspieramy jedna partie w slepo no to coz Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: i maja racje bo i tvn i wyborcza nie sa obiek 17.07.08, 07:25 wroclawianin83 napisał: > pisowi juz po 2 dniach wladzy patrzyli na rece a PO po ponad pol roku nie chca, > a jezeli wolne media maja polegac na tym ze wspieramy jedna partie w slepo no t > o coz Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: i maja racje bo i tvn i wyborcza nie sa obiek 17.07.08, 07:32 wroclawianin83 napisał: > pisowi juz po 2 dniach wladzy patrzyli na rece a PO po ponad pol roku nie chca, > a jezeli wolne media maja polegac na tym ze wspieramy jedna partie w slepo no t > o coz Masz rację wrocławianin. W koncu tylko PiS jest jedyną legalna parti polityczną. Reszta powinna być zdelegalizowana, TVN, Polsat i inne pozbawione koncesji (oczywiście za wyjątkiem TRWAM). GW i POLITYKA zamknięta a w kościołach powinny się odbywać OBOWIĄZKOWE nityngi poparcia PiS. Wtedy bedziemy żyli w państwie szczęśliwym i zasobnym. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 07:24 To TVN powinien był już dawno zapomnieć o jakimś PiS. Ta hołota nie nadaje się na wizję. Oni mają Trwam i, puki co, TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek strata oczywista 17.07.08, 07:24 trudno będzie uprawiać głupawkę medialną bez przysł. głupka Odpowiedz Link Zgłoś
nogod11 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 07:27 No wreszcie. Po Superstacji przyszła kolej na TVN. Niedługo dla (p)osłów PiSu zostanie wyłacznie TVP - chyby,że kacze weto uda sie w Sejmie odrzucić. Oby tak się stało bo oglądanie takich przyjemniaczków jak Putra, Brudziński czy Gosiu to czysty masochizm. A może PiS liczy na to,że jak ludzie nie będą ich słuchać to poprawią się notowania.Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 W tym szleństwie jest metoda (?) 17.07.08, 12:54 nogod11 napisał: > oglądanie takich przyjemniaczków jak Putra, Brudziński czy Gosiu t > o > czysty masochizm. A może PiS liczy na to,że jak ludzie nie będą ich słuchać to > poprawią się notowania.Coś w tym jest. A wiesz, że Ty możesz mieć rację... Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Nie dziwię się bo........ 17.07.08, 07:40 Prawdą jest, że prowadzącym audycje w TVN trudno jest utrzymać "jaja" na wodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiburon Nareszcie można będzie oglądać TVN... 17.07.08, 09:43 ... bo do tej pory non-stop Karski, Kurski, Suski, Gosiewski, Brudziński, Girzyński, Putra, Kaczyński, Nelly etc. Moja dwuletnia córeczka na ich widok od razu w płacz, a i mnie zbierało się na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nareszcie można będzie oglądać TVN... 17.07.08, 13:00 tiburon napisał: > ... bo do tej pory non-stop Karski, Kurski, Suski, Gosiewski, > Brudziński, Girzyński, Putra, Kaczyński, Nelly etc. > Moja dwuletnia córeczka na ich widok od razu w płacz, a i mnie > zbierało się na wymioty. Mój pies zaczyna wyć, a dwa koty natychmiast wyskakują przez okno, niezależnie od pogody, tudzież pory dnia czy nocy. (Jeśli okno zamknięte, wrzaskiem domagają się otwarcia.) Odpowiedz Link Zgłoś
sq2bnx Ale radocha... 17.07.08, 11:56 Wreszcie odżyjemy nie oglądając tych parszywych PiS'uarów. Ta PiSowska degrengolada obrzydła dużej większości Polaków. Na nasze szczęście, prezydentcy "SpinDoktorzy" ( Kamiński i Bielan ) też odwalili kupę dobrej roboty, skutkiem czego poparcie dla belwederskiego kartofla zbliża się do zera absolutnego. Dziękujemy WAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 12:49 Tylko tyle? A kiedy bojkot Sejmu, Senatu, a także wyborów do tych instytucji oraz wyborów prezydenckich? Toż to NARÓD jest zdecydowanie nieobiektywny i zasługuje na bojkot, skoro ostatnio pogonił PiS od żłobu... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard944 PiS postanowiło bojkotować TVN i TVN24 17.07.08, 13:36 Panie były premierze, pana małostkowość i obrażalstwo calkowicie eliminuje jako polityka. Pan potrafi tylko siać niezgodę,obrażać się na wszystkich, wychodzić z obrad sejnu razem z resztą swoich podwładnych ( szkoda że nie na zawsze) i nic wiecej.Pan się niczego nie nauczył i nie nauczy , nawet po przegranych wyborach. Czy pan nie rozumie ze ludzie mieli Pana jątrzenia dość.To co Pan dzisiaj mówił w " Sygnałach dnia" to stek bzdur i świadectwo zaniku pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 PiS postanowilo bojkotowac... 17.07.08, 14:10 To wstyd aby w 20 lat po rzekomym obaleniu komunizmu Polska nie posiadala polskich i obiektywnych mediow. Mamy jakies przekaziory propagujace idee eurolewactwa i poprawnosci politycznej, ktore namietnie zwalczaja wszystko co jest prawdziwie polskie, propaguja samozaglade i popieraja okragly stol!!! PRL-bis jest w pelnym rozkwicie. Komuchy z PO, SLD i PD triumfuja. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Prosimy o szerszy bojkot.... 17.07.08, 14:35 O jaki obiektywizm chodzi pisiorkom ?Jak w Radiu Maryja czy Trwam? Niech zbojkotuja wszystkie media i w ogóle scenę polityczną, to nastapi świety spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza-zmora PiS postanowiło bojkotowaći 17.07.08, 17:01 Poddani kaczora w tej nowej taktyce bojkotów i w tym rozpędzie nie zbojkotujcie swoich pryncypałów tego z warszawskiego pałacu no i tego z Torunia . Taktyka obmyślana przez pitbula - bojkoty- jest nawet dla was korzystna bo wasi "spece" na zadane nie wygodne pytania unikają zdemaskowania rzeczywistego stanu wiedzy- inteligencji a tym samym ośmieszania się na oczach milionów telewidzów udzielanymi odpowiedziami . Pitbul (skazaniec) i cała ta reszta "speców" woli gwiazdorskie występy z wykutym na pamięć tekstem w sterowanej przez siebie telewizji podczas organizowanych niby to konferencjach prasowych w których do zabrania głosu mają prawo pis-kowcy według ustalonego planu i z góry ustalone pytania a fe . Odpowiedz Link Zgłoś