Dodaj do ulubionych

Pogrzeb Geremka

21.07.08, 02:38
zarty jakies? Komunista,czlonek Miedzynarodowki Zydowskiej,anty-
Polak, ateista itd.zostanie pochowany na cmentarzu wojskowym, choc
prochu nie wachal, a wczesniej cialo bedzie wystawione w Katedrze
im.Jana Chrzsciciela.Zostanie pochowany obok bylego 'wojownika o
wolnosc i zydokracje" ma sie rozumiec,ze rowniez czlonka
Miedzynarodowki Zydowskiej, niejakiego Kuronia.Polacy maja poteznego
fiola,ze pozwalaja na taka farse.
Obserwuj wątek
    • paralela1 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 08:28
      tak sa ogłupiani przez media, prawda to najgorszy wróg tychże.
      • czy_znasz_rona_asmusa *****pozegnalismy Bronislawa Geremka**** 22.07.08, 14:37
        Polska tyle Jemu zawdziecza.
        Dziekujemy za wszystko Panie Bronislawie.
    • naprawdetrzezwy A co ci ten cyrk przeszkadza? 21.07.08, 08:44
      Przecieź całe to zamieszanie nie ma źadnej wartości...
      • paralela1 Re: A co ci ten cyrk przeszkadza? 21.07.08, 08:44
        • paralela1 Re: A co ci ten cyrk przeszkadza? 21.07.08, 08:48
          Ma znaczenie propagandowe, zafałszowuje prawdziwe poglądy, mydli
          oczy opinii publicznej, a gdzie prawda?
          • y.y Re: A co ci ten cyrk przeszkadza? 21.07.08, 08:54
            Ale o co chodzi? Jaka prawda? Prawdziwe poglądy? A co to jest pogląd
            "prawdziwy"? No i który jest fałszywy w takim razie? Ten, który jest inny niż
            Twój jest nieprawdziwy, zgadłem?:)) A poza tym, co z tego, że był członkiem
            międzynarodówki? Był polskim żydem, i co z tego? Żył tutaj, mówił po polsku,
            myślał po polsku i Polskę reprezentował w Parlamencie EU, a wcześniej był
            polskim ministrem i to Polskę wprowadził do NATO, a nie inny kraj. Farsa i
            polactwo to są takie posty, taki jest właśnie niby polski typowy pseudo-katol:
            obrażać, być antysemitą, kłamać, pluć, wyzywać, odmawiać czci i nie szanować,
            nawet zmarłych.. tfu!
            • mokradlo5 Re: A co ci ten cyrk przeszkadza? 21.07.08, 17:09
              y.y napisał:

> Ale o co chodzi? Jaka prawda? Prawdziwe poglądy? A co to jest
              pogląd
              > "prawdziwy"? No i który jest fałszywy w takim razie? Ten, który
              jest inny niż
              > Twój jest nieprawdziwy, zgadłem?:)) A poza tym, co z tego, że był
              członkiem
              > międzynarodówki? Był polskim żydem, i co z tego? Żył tutaj, mówił
              po polsku,
              > myślał po polsku i Polskę reprezentował w Parlamencie EU, a
              wcześniej był
              > polskim ministrem i to Polskę wprowadził do NATO, a nie inny kraj.
              Farsa i
              > polactwo to są takie posty, taki jest właśnie niby polski typowy
              pseudo-katol:
              > obrażać, być antysemitą, kłamać, pluć, wyzywać, odmawiać czci i
              nie szanować,
              > nawet zmarłych.. tfu!

pisanie prawdy, obraza? kazdy ma prawo do wlasnej opinii, to ze nie
              pokrywa sie to z zydowskimi manipulacjami i klamstwami, to juz inna
              sprawa.Dla mnie Geremek nie zrobil niczego, poza dalsza
              bolszewizacja Polski i udawaniem tzw.demokraty. Mamy ten innych
              nowych "demokratow" /czytaj zydokratow,/ jak Kwasniewski,
              Jaruzelski, Kiszczak, Walesa itd.
              • strzelec51 Zydokrata Walesa. 21.07.08, 19:41
                To dobre. Walesa zydokrata. To on Zyd czy tylko "zydopodobny"?

mokradlo5 napisał:

> ...Mamy ten innych innych nowych "demokratow" /czytaj zydokratow,/
                > jak Kwasniewski, Jaruzelski, Kiszczak, Walesa itd.

• pissglowki jedyna prawda to to, żeś moralnym bajorem 21.07.08, 22:52
            • mnbvcxzzz Re: A co ci ten cyrk przeszkadza? 21.07.08, 19:22
              Ale o co chodzi? Jaka prawda? Prawdziwe poglądy? A co to jest pogląd
              > "prawdziwy"? No i który jest fałszywy w takim razie? Ten, który jest inny niż
              > Twój jest nieprawdziwy, zgadłem?:)) A poza tym, co z tego, że był członkiem
              > międzynarodówki? Był polskim żydem, i co z tego? Żył tutaj, mówił po polsku,
              > myślał po polsku i Polskę reprezentował w Parlamencie EU, a wcześniej był
              > polskim ministrem i to Polskę wprowadził do NATO, a nie inny kraj. Farsa i
              > polactwo to są takie posty, taki jest właśnie niby polski typowy pseudo-katol:
              > obrażać, być antysemitą, kłamać, pluć, wyzywać, odmawiać czci i nie szanować,
              > nawet zmarłych.. tfu!
              "TFU" to zamało na to polskie katochamstwo. To gnida, mówiaca po polsku.
            • landaverde Re: A co ci ten cyrk przeszkadza? 22.07.08, 06:54
              y.y napisał:

> Ale o co chodzi? Jaka prawda? Prawdziwe poglądy? A co to jest
              > pogląd"prawdziwy"? No i który jest fałszywy w takim razie?

Pytanie Piłata wiecznie aktualne...
    • paralela1 a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 08:51
      będzie miał? pewnie tak, elitki są gotowe na manipulowanie ludem
      nawet w takich okolicznosciach.
      • maaac Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 09:09
        Czy Żyd nie może być wychowany w wierze katolickiej? Jeżeli może po
        czym się poznaje że był Katolikiem? Jeżeli był Katolikiem dlaczego nie
        może mieć katolickiego pogrzebu?
        • paralela1 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 09:15
          Spytaj sie żyda zakłamany lewaku, ja przynajmniej szanuje czyjeś
          pochodzenie a ty dla PR jestes gotowy na zakłamywanie rzeczywistości.
          • maaac Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 11:03
            > Spytaj sie żyda zakłamany lewaku, ja przynajmniej szanuje czyjeś
            > pochodzenie a ty dla PR jestes gotowy na zakłamywanie
            > rzeczywistości.
            ?????????????
            Szanujesz? Wątpię. Nawet mnie nie szanujesz. Podejrzewam że siebie i
            swojej rodziny też.
            • fedorczyk4 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 11:17
              Wojskowe Powazkie nie sa wojskowe od wielu lat. To jest cementarz
              komunalny. Bronislaw Geremek wychowywal sie w rodzinie katolickiej
              od 1943 roku, chodzil do szkol prowadzonych przez ksiezy. W czym Wy
              widzicie problem? To nie on prosil metropolite wardzawskiego
              arcybiskupa Kazimierza Nycza o odprawienie mszy i pochowanie na tym
              cementarzu. To wladze z prezydentem na czele prosily rodzine o zgode
              na pochowek na tym cmentarzu, a nie w rodzinnym grobowcu.
              • mokradlo5 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 17:14
                fedorczyk4 napisała:

> Wojskowe Powazkie nie sa wojskowe od wielu lat. To jest cementarz
                > komunalny. Bronislaw Geremek wychowywal sie w rodzinie katolickiej
                > od 1943 roku, chodzil do szkol prowadzonych przez ksiezy. W czym
                Wy
                > widzicie problem? To nie on prosil metropolite wardzawskiego
                > arcybiskupa Kazimierza Nycza o odprawienie mszy i pochowanie na
                tym
                > cementarzu. To wladze z prezydentem na czele prosily rodzine o
                zgode
                > na pochowek na tym cmentarzu, a nie w rodzinnym grobowcu.

rozumiem,ze Geremek wstapil do PZPR zeby tam dac wyraz wlasnemu
                katolicyzmowi
                • 1410_tenrok mokradełko, żebys ty wiedział ilu dobrych katolikó 21.07.08, 18:19
                  w do pzpr należało......
                  Taki, np. prokurator, wielki syn pewnego innego prokuratora,
                  sławiącego sie posiadanie własnego cmentarzyka zameczonych akowców,
                  do niedawna galionowa figurynka pisowskiej sprawiedliwosci......
                  Taka Kryza polskiej demokracji.
                  A i Tatuncio pewnych blizniaczków też do pzprzątka należał........

Moge Ci też wymienic całą rade programową pewnej prawdziwiepolskiej
                  rozgłośni. Sami tam dobrzy katolicy..........z legitymacjami
                  partyjnymi (zachowanymi na wieczną rzeczy pamiątke, jakby co).
                • pissglowki przecież ty niejestes katolikiem, to co ryja 21.07.08, 22:54
                  drzesz?

prosił cię o to jakiś katolik?
        • gazeta.aborcza.pl Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 11:27
          Myślę, ze politpoprawność ordynarusza (lub po prostu strach) nie
          pozwala na użycie stosownego paragrafu KPK 1184 par 1 pkt3:

archidiecezja.lodz.pl/czytelni/prawo/k4c2t3r2.html
          Zmarły traktował Kościół Katolicki, czysto utylitarnie np. w
          sprawach ochrony nienarodzonych dzieciaków, różnych
          inicjatyw "tolerancyjnych", konkordatu. Dziwi mnie też katolicki
          pogrzeb człowieka, który nie bez podstaw jest łączony z GLdF.

• fedorczyk4 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 11:35
            Gdyby ksieza stosowali co do litery paragrafy, to cmentarze
            przykoscielne musialyby otworzyc wyprzedaze miejsc. Zmarly traktowal
            KK utylitarnie? To znaczy poslugiwal sie nim?
            • gazeta.aborcza.pl Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 11:37
              Oczywiście, jeżeli potrzebował Jego poparcia dla własnych celów.
              • fedorczyk4 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 11:51
                Jakich wlasnych celow? Prywatnych? Bo jesli politycznych, to nie on
                jeden. Nalezaloby zaczac od tego ze jesli juz, niestety, konkordat
                jest wpisany do konstytucji, to normalna rzecza jest poslugiwanie
                sie jednym i drugim dla dobra kraju.
                • gazeta.aborcza.pl Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 12:02
                  Własnych i kolegów polityków z partii i myslę, że ludzi, o których
                  sięnie dowiemy.
                  Dobro kraju... hmm, wybacz, ale którego? Europejskiego kraju?
                  • eryk2 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 16:37
                    gazeta.aborcza.pl napisał:

> Własnych i kolegów polityków z partii i myslę, że ludzi, o których
                    > sięnie dowiemy.

Jeśli się nie dowiemy, to skąd ty o nich wiesz? I skąd wiesz, czy w
                    ogóle są, jeśli nic o nich nie wiadomo? I na koniec: co miałeś z
                    logiki w szkole? Chyba pałę...
                    • gazeta.aborcza.pl Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 17:09
                      Kolego, podam prosty przykład. Niemickie roszczenia majątkowe.
                      Polskie sądy definitywnie odrzuciły taka możliwość. Powiernictwo
                      Pruskie wysłało pozwy do "supersądu" w Strasbourgu. "Tribunal de
                      Grande Instance" nie odrzucił ich, prawda? Prawo UE ma być docelowo
                      nadrzędne względem prawa krajów członkowskich, prawda? Czyje
                      interesy reprezentują zwolennicy prymatu prawa EU nad prawem
                      Polskim? Przypominam, że nie mamy podpisanego traktatu pokojowego z
                      RFN, który raz na zawsze reguluje takie kwestie. Czy są jakieś inne
                      interesy? Pożyjemy - zobaczymy.

Twoje zaczepki wywołują u mnie najwyżej uśmiech politowania. Tak,
                      miałem pałę z logiki. Cieszy?
            • rooboy Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 12:28
              fedorczyk4 napisała:

> Gdyby ksieza stosowali co do litery paragrafy, to cmentarze
              > przykoscielne musialyby otworzyc wyprzedaze miejsc. Zmarly
              traktowal
              > KK utylitarnie? To znaczy poslugiwal sie nim?

fedorczyk, pan bronislaw geremek traktowal wszystko utylitarnie i
              koniunkturalnie... jego ego byc moze nawet przewyzszalo ego radka
              sick-orskiego, oczywiscie zakladajac, ze kaczynski na w tej kwestii
              racje...
              • maaac Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 12:46
                > fedorczyk, pan bronislaw geremek traktowal wszystko utylitarnie i
                > koniunkturalnie... jego ego byc moze nawet przewyzszalo ego radka
                > sick-orskiego, oczywiscie zakladajac, ze kaczynski na w tej
                kwestii
                > racje...
                A możesz wykazać to traktowanie "utylitarne i koniunkturalne"? Np
                koniunkturalnie ryzykował utraty mandatu sprzeciwiając się sposobowi
                przeprowadzania "lustracji" w Polsce? Czy koniunkturalnie należał do
                Solidarności ryzykując wsadzenie do więzienia? A może
                koniunkturalnie działał dla przyłączenia Polski do UE i NATO?
                • rooboy Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 13:25
                  maaac, bawisz sie w zorro??? czlowiek spokojnie postu nie moze
                  napisac, aby na niego maaac nie wskoczyl...

3 x tak, trafiles za kazdym razem... solidarnosc, nato i eu byly
                  (sa) potrzebne, zeby niedawne postanowienie kongresu amerykanskiego
                  mialo w polsce podatny grunt w "wolnej, demokratycznej i politycznie
                  poprawnej" polsce... bo przeciez dla polski socjalistycznej
                  postanowienie amerykanskiego kongresu byloby jak zeszloroczny
                  snieg... natomiast teraz to brzmi jak najswietszy rozkaz, aby
                  przypadkiem profesor geremek znowu o nas nie powiedzial: polacy
                  jeszcze nie dorosli do demokracji... geremek za ulatwienie drogi do
                  restytucji dla amerykanskich zydow plujacych na polske dobra dla
                  nich odwalil robote... kapisz??? ale ty i tak w kolejce jestes
                  ostatni.... ale zaraz.... dlaczego ty nie na pogrzebie???
                  • maaac Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 14:24
                    Jak będziesz pisał głupoty to będę Ci je wytykał. Zawsze i wszędzie.

Rozumiem że ryzykowanie swojej wolności to koniunkturalizm? A cała
                    Solidarność, NATO i UE było tylko po to by "Żydzi przejęli mienie
                    Polaków"? Wiesz "ciężki" przypadek jesteś.

"Ostatni" to ty byłeś. Wiesz jak Bóg rozdawał pewne cnoty - nie wiem
                    tylko czy bardziej chodziło o rozum czy bardziej o uczciwość.

Ciekaw jestem dlaczego ty nie stoisz na pogrzebie z jakimś
                    transprentem "anty". Lubisz tylko bezpiecznie i anonimowo?

Fajnie że czasami potrafisz cały post napisac bez makaronizmów...
                    • rooboy Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 14:47
                      maaac, nie badz smieszny... skad pewnosc, ze twoje glupoty sa lepsze
                      od moich... mozesz miec prawo do wlasnego zdania na ten temat, tak
                      jak i ja mam do swojego, that's all. licencji na posiadanie racji
                      nie masz...

to ty w boga wierzysz??? jak geremek??? no zreszta moze, ale pisma
                      swietego nie znasz... bo tam napisali ze ostatni beda pierwszymi,
                      wiec chyba nie to miales na mysli piszac o rozumie i uczciwosci... o
                      osobistych wycieczkach tez sie z pisma swietego dowiedziales???

a po co mam stac a transparentem anty??? geremek normalny czlowiek
                      byl, ani lepszy ani gorszy od innych, mial swoj koniunkturalizm ale
                      kto dzis jest altruista??? troche tylko za duzo wrzawy wokol jego
                      osoby i ja nie bede sie przyczynial do jeszcze
                      wiekszego "zamieszania" ze swoimi transparentami...

latte i spacer widze nie pomoglo, sprobuj long black, chocolate
                      croissant i sesje w gym'ie...
                      • maaac Re: a Michnik pogrzeb katolicki 22.07.08, 08:43
                        > maaac, nie badz smieszny... skad pewnosc, ze twoje glupoty sa
                        > lepsze od moich... mozesz miec prawo do wlasnego zdania na ten
                        > temat, tak jak i ja mam do swojego, that's all. licencji na
                        > posiadanie racji nie masz...
                        Oczywiście że nie mam licencji. Jak się mylę to oczekuję by ktoś mi
                        wskazał dlaczego pokazując dowody. Inaczej wiem, że to ja mam rację bo
                        wiem jakie są dowody potwierdzające moje zdanie na dany temat. Może
                        tak nie będziesz relatywizować prawdy?

> to ty w boga wierzysz??? jak geremek??? no zreszta moze, ale pisma
                        > swietego nie znasz... bo tam napisali ze ostatni beda pierwszymi,
                        > wiec chyba nie to miales na mysli piszac o rozumie i uczciwosci...
                        > o osobistych wycieczkach tez sie z pisma swietego dowiedziales???
                        Jeżeli już to w Boga. Widzę Rooboy że ty za to wierzysz w Kalego. Bo
                        dopóki Ty robisz osobiste wycieczki w moją stronę wysyłając mnie na
                        pogrzeb czy mówiąc że będę "ostatni" jest wszystko ok. Nagle jak ja
                        zastosowałem to samo poczułeś się urażony. Poza tym gdzie w Piśmie
                        Świętym (zawsze pisane dużymi literami) masz że wolno być głupcem i
                        chamem i będzie się za to nagrodzonym?

> a po co mam stac a transparentem anty??? geremek normalny czlowiek
                        > byl, ani lepszy ani gorszy od innych, mial swoj koniunkturalizm
                        > ale kto dzis jest altruista??? troche tylko za duzo wrzawy wokol
                        > jego osoby i ja nie bede sie przyczynial do jeszcze
                        > wiekszego "zamieszania" ze swoimi transparentami
                        Nie nie był "normalny" bo nie każdy człowiek był ministrem spraw
                        zagranicznych Polski, nie każdy aż tak bardzo wpłynął na losy Polski i
                        nie każdy miał aż tak wielu przyjaciół że na jego pogrzeb przyszły
                        tłumy. Ile będzie osób na twoim pogrzebie? Rodzina? A może tylko
                        grabarz - jeśli masz taki stosunek do bliźnich jakim się tu chwalisz.
                        Tak są ludzie którzy są altruistami, są też ludzie gotowi do poświęceń
                        bo widzą że dobro innych jest też ich dobrem. Jak sam jesteś osobą
                        która nic dla bliźniego nie zrobi nie otrzymawszy natychmiastowej
                        zapłaty to ci wyłącznie mogę współczuć.

> latte i spacer widze nie pomoglo, sprobuj long black, chocolate
                        > croissant i sesje w gym'ie...
                        Może jakbyś raz sam zdecydował się zastosować do swoich "genialnych"
                        rad (będących chamskimi "osobistymi wycieczkami") to może byś przestał
                        pisać tylu głupot.
                • mokradlo5 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 17:22
                  maaac napisał:

> > fedorczyk, pan bronislaw geremek traktowal wszystko utylitarnie
                  i
                  > > koniunkturalnie... jego ego byc moze nawet przewyzszalo ego
                  radka
                  > > sick-orskiego, oczywiscie zakladajac, ze kaczynski na w tej
                  > kwestii
                  > > racje...
                  > A możesz wykazać to traktowanie "utylitarne i koniunkturalne"? Np
                  > koniunkturalnie ryzykował utraty mandatu sprzeciwiając się
                  sposobowi
                  > przeprowadzania "lustracji" w Polsce? Czy koniunkturalnie należał
                  do
                  > Solidarności ryzykując wsadzenie do więzienia? A może
                  > koniunkturalnie działał dla przyłączenia Polski do UE i NATO?

Geremek niczym nie ryzykowal dzialajac na rzecz Solidarnosci,/czasy
                  sie zmienily/wczesniej dzieki ZSRR zdobyl dobra pozycje w polskim
                  spoleczenstwie.Dal sie poznac jako komunista w stalinowskich
                  czasach, kiedy terror zydowski byl szczegolnie silny.Mial typowo
                  zydowski zyciorys, wykorzystujac kazda nadarzajaca sie okazje,teraz
                  na sile zydowskie media, wybielaja jego przeszlosc, na rzecz
                  ostatnich lat, kiedy w niezwykle "bohaterski sposob" odmowil
                  lustracji.
                  • 1410_tenrok panie mokradło, a cóżes pan robił za dawnych czasó 21.07.08, 18:09
                    w?
                    Siedziałes pan w filcowych papuciach ze sportem w gebusi i filcach
                    na stopeczkach.........
                    Jakos ani Orła Białego, ani nawet sztandaru pracy pierwszej klasy to
                    panu nie dali..... Cóż, gdzie konie kują, żaba łape podstawia........

I tyle na ten temat.

PS.
                    Szczury zawsze wychodzą z nor, taki to zwyczaj tego ratus palanticus.
                    • pissglowki jak to co robił - wynosił papier toaletowy z zakła 21.07.08, 23:08
                      dowego sracza.
                      dziś mu żal dupę sciska że już tego nie może robić - stąd ta duszna
                      zawiść i agresja.

ale spoko, jak kojfnie, to tylko robale gó..jady przyjdą na
                      pogrzeb. będzie stypa że odnóża lizać.
                      • eryk2 Von Parteigenosse Moor5 22.07.08, 00:50
                        pissglowki napisała:
                        > ale spoko, jak kojfnie, to tylko robale gó..jady przyjdą na
                        > pogrzeb. będzie stypa że odnóża lizać.

Kameralny koniec mokradła5:
                        stęknięcie ulgi, plusk wody, szum z rezerwuaru, trzask klapy.
        • mokradlo5 Re: a Michnik pogrzeb katolicki 21.07.08, 17:11
          maaac napisał:

> Czy Żyd nie może być wychowany w wierze katolickiej? Jeżeli może
          po
          > czym się poznaje że był Katolikiem? Jeżeli był Katolikiem dlaczego
          nie
          > może mieć katolickiego pogrzebu?

nie-Zyd nie moze byc pochowany jak Zyd, czy masz z tym problem?
          • maaac Re: a Michnik pogrzeb katolicki 22.07.08, 13:00
            Ja mam jakieś problemy? To pewne osoby nie mogą zrozumieć że Żyd
            może jednocześnie być Katolikiem i należeć się będzie mu normalny
            katolicki pogrzeb.
    • jot_jan Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 12:30
      I widzisz tak ci Rydzyk ze swoim przygłupim "profesorem" Nowakiem
      wyprali mózg, że nie zastanawiasz się,co piszesz. Popatrz kto żegna
      profesora Geremka. Sam kwiat episkopatu, władze państwowe z
      prezydentem Kaczyńskim. Skoro twój bóg ma na imię Tadeusz, zacznij
      się leczyć.
      • mokradlo5 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 17:25
        jot_jan napisała:

> I widzisz tak ci Rydzyk ze swoim przygłupim "profesorem" Nowakiem
        > wyprali mózg, że nie zastanawiasz się,co piszesz. Popatrz kto
        żegna
        > profesora Geremka. Sam kwiat episkopatu, władze państwowe z
        > prezydentem Kaczyńskim. Skoro twój bóg ma na imię Tadeusz, zacznij
        > się leczyć.

widze wylacznie czlonkow zydokracji;Onyszkiewicz, Walesa,
        Kwasniewski, Michnik, Bartoszewski,Frasyniuk, Kroll,Komorowski itd
        • pissglowki no bo własnie móżg masz wyprany, pisał ci 21.07.08, 22:58
          kolega powyżej - potwierdzasz a nie dostrzegasz.
    • jk2007 a mogby na Wawelu obok Pilsudskiego 21.07.08, 13:32
      ale tam juz miejsce Kaczynskich
    • rav107 Nawet w obliczu śmierci i pogrzebu sączycie jad 21.07.08, 13:51
      Nawet w obliczu śmierci tego wielkiego człowieka i jego pogrzebu nie
      potraficie przestać sączyć jadu i nienawiści? Sami sobie wystawiacie
      jak najgorsze świadectwo.
      • mokradlo5 Re: Nawet w obliczu śmierci i pogrzebu sączycie j 21.07.08, 17:27
        rav107 napisał:

> Nawet w obliczu śmierci tego wielkiego człowieka i jego pogrzebu
        nie
        > potraficie przestać sączyć jadu i nienawiści? Sami sobie
        wystawiacie
        > jak najgorsze świadectwo.

na czym polegala jego wielkosc? nosil duze kapelusze, buty?
        • 1410_tenrok a na czym polega twoja inteligencja?? 21.07.08, 18:10
          odziedziczyłes Taszyckiego i Jodłowskiego po babci czy Tatus znał
          Falskiego?

Nie ta skala moj misiaczku, nie ta skala......
        • rav107 Re: Nawet w obliczu śmierci i pogrzebu sączycie j 21.07.08, 19:51
          mokradlo5 napisał:
          > na czym polegala jego wielkosc? nosil duze kapelusze, buty?

Żałosny jesteś. Co konkretnie Ci się nie podoba? To że walnie
          przyczynił się do sukcesu Solidarności i obalenia komunizmu? Czy
          może to że wprowadził Polskę do NATO? Czy że jako jeden z
          nielicznych polskich polityków godnie reprezentował nas na arenie
          Europejskiej i w Parlamencie Europejskim? No, powiedz?

Bo cos mi się zdaje że najbardziej Cię pewnie boli to że miał
          żydowskich przodków i że nie był katolikiem, tak jakby to miało
          jakiekolwiek znaczenie dla mierzenia tej prawdziwej WIELKOŚCI
          człowieka.
          • mokradlo5 dla jednych geniusz, dla innych spryciarz 21.07.08, 22:48
            rav107 napisał:

> mokradlo5 napisał:
            > > na czym polegala jego wielkosc? nosil duze kapelusze, buty?
            >
            > Żałosny jesteś. Co konkretnie Ci się nie podoba? To że walnie
            > przyczynił się do sukcesu Solidarności i obalenia komunizmu? Czy
            > może to że wprowadził Polskę do NATO? Czy że jako jeden z
            > nielicznych polskich polityków godnie reprezentował nas na arenie
            > Europejskiej i w Parlamencie Europejskim? No, powiedz?
            >
            > Bo cos mi się zdaje że najbardziej Cię pewnie boli to że miał
            > żydowskich przodków i że nie był katolikiem, tak jakby to miało
            > jakiekolwiek znaczenie dla mierzenia tej prawdziwej WIELKOŚCI
            > człowieka.

bzdura, pisanie ze komunista obalil komunizm jest naduzyciem, nie
            zapominajac ze to inny Zyd Walesa uwaza,iz to jego wylaczna
            zasluga./przy okazji w Polsce nie bylo komunizmu, tylko siermiezny
            socjalizm/prawda jest nieco inna, bez milionow czesto bezimiennych
            Polakow, ich protestow i strajkow, oraz niewydolnosci ekonomicznej
            calego obozu, nie byloby zadnych zmian.Pajac Geremek, rozkoszujacy
            sie wlasnymi wypowiedziami, delektujacy sie slowami niczym rabbi,
            niczego pozytywnego dla Polski i Polakow nie zrobil.Wszystko co
            osiagnal, to wzial udzial w podlaczeniu sie do istniejacych juz
            systemow, jak NATO, czy UE.Czy jest w tym jakis geniusz?, MOZE
            ZYDOWSKIEGO SPRYTU, bardziej lokajstwa i braku wlasnych pomyslow.
            Jak na "profesora" to rozpaczliwie malo. W koncu elektryk tez
            podobnie myslal, a caly ich program polegal na miedzynarodowej
            zebraninie ,polaczonej z lokajstwem
            • fedorczyk4 Re: dla jednych geniusz, dla innych spryciarz 21.07.08, 22:50
              Czy Ty poza odmiana slowa zyd przez wszystkie przypadki i wypadki,
              jestes w stanie cokolwiek napisac?
              • pissglowki szkoda z nim dyskutować - to debil 21.07.08, 23:01
            • mnbvcxzzz Re: dla jednych geniusz, dla innych spryciarz 21.07.08, 23:08
              mokradło (umysłowe chyba) - lokajem to ty jesteś! Lokajem zawistnych
              nieudaczników, niedouków i katociemnoty. Nie chciałbym mieć takiego lokaja, bo
              dobry lokaj to zawód a ty masz postawę lokaja/niewolnika z mózdżkiem embriona,
              który ma potencję bycia małpą człekokształtną.
            • pinocchio Re: dla jednych geniusz, dla innych spryciarz 22.07.08, 12:42
              No to napisz kto sprawil ze Polska wyszla spod jarzma rosyjskiego
              komunizmu, ze nie ma SB, ZOMO bicia pałami, ze jest wolna prasa
              i nawet ty mozesz wyrazic swoje poglady (chociaz sa niedojrzale)
              Kto wg ciebie doprowadzil do tego sukcesu - ekonomicznego
              i cywilizacyjnego, bo lata 80 kiedy ja wkraczalem dorosle zycie
              to byla nędza.
              Napisz z imienie i nazwiska komu Polska w glowej mierze zawdziecza
              przemiany ostatnich 30 lat.

Mnie sie wydaje ze sa to tacy ludzie jak Wałesa, Geremek,
              Walentynowicz, Kuron, Michnik, Balcerowicz, Skubiszewski
              i dziesiątki innych wspolpracujacych z ich kręgu.

a jakie sa twoje typy?
    • tonieja10 to nie Polacy wymyslili te farse, 21.07.08, 14:56
      to V kolumna w polskim rzadzie.
    • piotr33k2 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 16:46
      sam pogrzeb mohery nie miał charakteru katolickiego tylko panstwowy
      i świecki ,pozatym geremek to był jeden z najwiekszych polaków i
      patriotów co docenili nawet nasi hierachowie koscielni wyprawiając
      piekną msze ku jego pamieci,jestescie jednak za głupi i prymitywni
      w swojej pozal sie boże moherowej katolickosci zeby to docenić i
      odróznic jedno od drugiego, he he.
      • mokradlo5 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 17:29
        masz racje Zydzie, napisales o Nim "polak" mala litera.
        • 1410_tenrok jakiż ty brutalny 21.07.08, 18:12
          co?
          PS
          Masz blond włosy i niebieskie oczęta... jak np. Kaltenbrunner albo
          Hoess???
    • strzelec51 mokradlo5 21.07.08, 17:22
      Podziwiam dyscypline i poszanowanie woli wiekszosci przez moikradle
      piatego.

Prezydent, premier, rzad caly, PiS, hierarchia Kosciola w Polsce...
      dluga lista dalszych, a mokradlo cos belkocze o komunistycznych
      inklinacjach Geremka.

Mokradlo: czy ty domagasz sie aby Polska nie nalezala do NATO? Moze
      nalezaloby tez przywrocic stan wojenny, wprowadzic cenzure i takich
      jak mokradlo 'medrkow' wsadzic za kratki za pyskowanie. Bo to tacy
      wlasnie jak Kuron, Michnik, Geremek sprawili, ze teraz mozesz te
      kretynizmy bezkarnie wypisywac po internecie i gdzie indziej.

W dniu pogrzebu nalezaloby choc na ten dzien zamknac buzie i
      uszanowac zmarlego. Nawet bracia Kaczynscy potrafili w tej sprawie
      zachowac sie godnie.
      • mokradlo5 Re: mokradlo5 21.07.08, 17:32
        za pozwoleniem. GW Michnika w dalszym ciagu uprawia zydowska
        cenzure.Zylem dobrze bez Zydow i zyc bede nadal, zwyczajnie mam w
        d..polska zydokracje
        • 1410_tenrok jedno pytanko, skoro dobrze żyłes 21.07.08, 18:14
          a tu pełno tych wstretnych Zydów, to po co tu włazisz??? Jestes taki
          sadomaso, czy nie wiesz gdzie chodzic??
          • mokradlo5 Re: jedno pytanko, skoro dobrze żyłes 21.07.08, 22:52
            nalezy znac zachowanie i poglady wrogow, choc nie jestescie w tym
            specjalnie finezyjni
            • fedorczyk4 Mokradlo, 21.07.08, 22:57
              Odnosze nieodparte wrazenie ze jestes zagorzalym wrogiem
              caloksztaltu, poniewaz wszedzie i we wszystkim widzisz wroga i zyda.
              Takie zycie musi byc koszmarem. I tym roznisz sie od wiekszosci
              ludzi z profesorem Geremkiem na czele. On wolal widziec w ludziach
              dobro i szanowal ich. Nas. Podejrzewam ze nawet Tobie okazal by
              szacunek. Ciebie na taka wielkosc nie stac
              • mokradlo5 Re: Mokradlo, 21.07.08, 23:01
                piszesz zydowskie brednie i papke propagandowa
                • pissglowki nie dyskutujcie z nim, to wariat. 21.07.08, 23:03
                  • fedorczyk4 Re: nie dyskutujcie z nim, to wariat. 21.07.08, 23:06
                    Masz racje. Szkoda ze nie ma wirtualnych kamizelek bezpieczenstwa.
                    Mysle ze jest niebezpieczny dla samego siebie i klawiatury. Zaraz ja
                    zje.
                    • pissglowki a mógłby. miałyby robale gó..jady swoją stypę 21.07.08, 23:09
                      szybciej.
        • strzelec51 Re: mokradlo5 21.07.08, 18:25
          ;)
          Kolego mokradlo piaty: co macie w d... to wiemy nie od dzis i
          przyjmujemy do wiadomosci, acz g... nas to obchodzi.
          Wiemy rowniez co macie w glowie. Bynajmniej nie to co wam samym sie
          wydaje.
      • danz5 Re: mokradlo5 21.07.08, 17:34
        strzelec51 napisał:

"W dniu pogrzebu nalezaloby choc na ten dzien zamknac buzie i
        uszanowac zmarlego. Nawet bracia Kaczynscy potrafili w tej sprawie
        zachowac sie godnie."

Wlasne,jesli tak to prosze mierzyc wszystkich jedna miara...
        Panski guru A.M. wykorzystal pogrzeb polskiego parlamentarzysty do
        odczytania paszkwilu na Polske i wszystko co w niej wartosciowe...
        Krytyka porzadku okraglego stolu to wg Michnika zianie nienawiscia,a
        krytyka pogladow polskiego posla do PE Geremka to atysemistyzm
        porownywalny tylko z bolszewizmem.
        Slowem wrog wszystkiego co wartosciowe w Polsce przeniosl rzygowisko
        GW na Powazki.
      • jsb44 Do Strzelca 21.07.08, 17:39
        Strzelcu napisałeś:

Bo to tacy
        > wlasnie jak Kuron, Michnik, Geremek sprawili, ze teraz mozesz te
        > kretynizmy bezkarnie wypisywac po internecie i gdzie indziej.

Za Geremka zmówiłem "Wieczne odpoczywanie" bom katolik a moi
        rodzice nauczyli mnie, że nie sądzi się tych, których Bóg
        już osądził.

Pozwolę sobie jednak na pytanie pod twoim adresem: czy oprócz
        tych trzech naprawdę nie było nikogo więcej? 10 mln w
        Solidarności, Ojciec Święty, wola całego polskiego narodu,
        pomoc całego wolnego świata? Ci trzej sprytnie wykorzystali
        sytuację stworzoną przez Papieża i Solidarność i teraz
        trzymają jak swoje - w sposób całkowicie nieuprawniony.
        Polacy, ci szarzy Polacy śpiewający "Boże coś Polskę"
        wywalczyli dla Polski wolność bo to ich głosy i wola
        zadecydowały. Szkoda, że pozwalają odebrać sobie ten
        dziejowy sukces!

Dzisiejsza mowa Michnika z nonszalancką ręką w kieszeni była
        erupcją pychy Michnika i pogardy dla Polaków. Tak mówi się
        na politycznym wiecu a nie na pogrzebie! Brak lustracji to
        kompromitacja Polski panie Michnik a to, między innymi,
        pańska wina !!!!
        • strzelec51 Re: Do Strzelca 21.07.08, 18:21
          jsb44 napisał:

> czy oprócz tych trzech naprawdę nie było nikogo więcej? 10 mln w
          > Solidarności, Ojciec Święty, wola całego polskiego narodu,

Oczywiscie, ze byli inni. Podalem te nazwiska jako przyklady.
          Przyklady tych ludzi, ktorych rola jest bezsporna(!) a zarazem
          zaciekle negowana przez ludzi zacietrzewionych w swoim szowinizmie
          narodowym i wulgarnym (bezrozumnym) antykomunizmie.

Co do 10 milionow czlonkow Solidarnosci mam nieco odrebna opinie. Po
          podpisaniu porozumien sierpniowych przynaleznosc do Solidarnosci
          stala sie modna, wydawala sie bezpieczna i, w konsekwencji, nie
          wymagala wielkiej odwagi. Sposrod tych 10 milionow tuz po
          wprowadzeniu stanu wojennego dobre 50% grzecznie i bez protestu
          oddalo swoje legitymacje czlonkowskie (Solidarnosci). Przyznam, ze
          ogarnal mnie wtedy spory niesmak wiec z ta “wola calego narodu” to
          bym byl ostrozny.
        • mnbvcxzzz Re: Do Strzelca 21.07.08, 19:46
          jsb44 napisał:

> Pozwolę sobie jednak na pytanie pod twoim adresem: czy oprócz
          > tych trzech naprawdę nie było nikogo więcej? 10 mln w
          > Solidarności, Ojciec Święty, wola całego polskiego narodu,
          > pomoc całego wolnego świata? Ci trzej sprytnie wykorzystali
          > sytuację stworzoną przez Papieża i Solidarność i teraz
          > trzymają jak swoje - w sposób całkowicie nieuprawniony.
          > Polacy, ci szarzy Polacy śpiewający "Boże coś Polskę"
          > wywalczyli dla Polski wolność bo to ich głosy i wola
          > zadecydowały. Szkoda, że pozwalają odebrać sobie ten
          > dziejowy sukces!
          >
          > Dzisiejsza mowa Michnika z nonszalancką ręką w kieszeni była
          > erupcją pychy Michnika i pogardy dla Polaków. Tak mówi się
          > na politycznym wiecu a nie na pogrzebie! Brak lustracji to
          > kompromitacja Polski panie Michnik a to, między innymi,
          > pańska wina !!!!
          Odpowiem ci na temat tych 10 mln!!! Pierwsze strajki "solidarnosciowe" w
          zajezdni tramwajowej w W-wie; połowa strajkujacych uchlana jak świnie i
          wrzeszczaca: dosć pracy, chcemy kiełbasy. Te twoje 10 mln. zrobiłoby g..no bez
          rozsadnych przywódców/doradców. Chlać, TO potrafia. Obelgi rzucac TO potrafią.
          ...i jeszcze potrafia obrażać (tak jak ty) porządnych ludzi. A może sie
          przedstawisz? jakie ty masz osiągnięcia na polu "zaslóg dla Ojczyzny", co?
          Dzieci narobiłeś? piwko pod sklepem GS-u popijasz po każdej wypłacie, czy dzieci
          po piwko wysyłasz? A może czekasz na maturę Giertycha? - tylko, aby ją dostac
          trzeba jakoś podstawówkę skończyć! To może weż sie do nauki to za jakieś 15 lat
          może i matury się dochrapiesz
          . Co ci tam jakiś "przygłup-profesor" będzie mówił, co dla Polski dobre. Do
          roboty-do książki!
          • jsb44 Re: Do mnbvcxzzz 22.07.08, 06:12
            Jak wytrzeźwiejesz i otrzepiesz błoto z siebie to ci się
            przedstawię i wymienię listę 100 000 innych też zaangażowanych
            w sprawę "Solidarności". Wymienię ci też listę pokrzywdzonych
            przez SB, to SB -eków Michnik tak zaciekle wybiela! I tego mu
            nie wybaczę nigdy!

I radzę nie chlej za dużo bo tracisz trzeźwe rozeznanie!

• piotr33k2 Re:strzelec 21.07.08, 17:41
        co ty czlowieku tlumaczysz tym prymitywnym moherom ? równie dobrze
        mógłbyś tlumaczyć koniowi, podejrzewam nawet ze z lepszym skutkiem ,
        he he.
        • strzelec51 Re:strzelec 21.07.08, 18:08
          No, ale pokusie 'tlumaczenia' tym moherom sam sie tez nie oparles. ;)
    • klakier72 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 19:27
      wg. michnika ...Gieemek krzywdy wybaczal....skucha...bo on jak kazdy
      zyd nigdy nikomu nic nie wybaczyl, byl zlosliwy, msciwy, falszywy,
      plul na polske, polakow,chory na slawe za wszelka cene szedl do celu
      po trupach.../ jakie zycie, taka smierc.../
      • mnbvcxzzz Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 19:50
        klakier72 napisała:

> wg. michnika ...Gieemek krzywdy wybaczal....skucha...bo on jak kazdy
        > zyd nigdy nikomu nic nie wybaczyl, byl zlosliwy, msciwy, falszywy,
        > plul na polske, polakow,chory na slawe za wszelka cene szedl do celu
        > po trupach.../ jakie zycie, taka smierc.../

A jaka gnida taki klakier!!!!!!!!!!!!!
      • rav107 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 19:58
        klakier72 napisała:
        > wg. michnika ...Gieemek krzywdy wybaczal....skucha...bo on jak
        > zyd nigdy nikomu nic nie wybaczyl, byl zlosliwy, msciwy, falszywy,
        > kazdy plul na polske, polakow,chory na slawe za wszelka cene szedl
        > do celu po trupach.../ jakie zycie, taka smierc.../

I wyszło szydło z worka - to was boli, tak? Nie to że miał polskie
        obywatelstwo, czuł się Polakiem, był wielkim polskim patriotą i
        zrobił dla Polski więcej co sto tysięcy panów klakierów72. Ważne że
        miał żydowskie korzenie i już jest be, tak? Żałosne.
    • wlodeusz Przestańcie się wreszcie delektować... 21.07.08, 19:59
      zrobił, co tylko mógł najlepszego, odszedł.Niestety wcześniej, nie tylko
      zszargał wizerunek Polski, ale ośmieszył w Europie wizerunek Prezydenta.
      Wystąpił przeciwko lustracji nie bez powodu. Był na liście Macierewicza jako nie
      tylko agent SB, ale co gorsza, KGB.Polski nie tylko nie kochał, ale wręcz
      nienawidził.Kochał jak Michnik, wyłącznie międzynarodówkę
      komunistyczną.Stawiajcie mu starozakonni z ITI pomnik, ale wyłącznie z papier
      marsze!.
      • mnbvcxzzz Re: Przestańcie się wreszcie delektować... 21.07.08, 20:20
        wlodeusz napisał:

> zrobił, co tylko mógł najlepszego, odszedł.Niestety wcześniej, nie tylko
        > zszargał wizerunek Polski, ale ośmieszył w Europie wizerunek Prezydenta.
        > Wystąpił przeciwko lustracji nie bez powodu. Był na liście Macierewicza jako ni
        > e
        > tylko agent SB, ale co gorsza, KGB.Polski nie tylko nie kochał, ale wręcz
        > nienawidził.Kochał jak Michnik, wyłącznie międzynarodówkę
        > komunistyczną.Stawiajcie mu starozakonni z ITI pomnik, ale wyłącznie z papier
        > marsze!.

Wizerunku, tego pożal sie boże, prezydenta nie trzeba osmieszać. prezydent robi
        to sam najlepiej - w tym jest GENIUSZEM.
      • strzelec51 Przyklad goloslownosci 21.07.08, 20:33
        Ja skomentuje delikatnie. Wlodeuszu: a teraz racz nam podac
        uzasadnienie (hipo)tez swoich.

- zszargal wizerunek Polski: kiedy, jak?
        - osmieszyl w Europie wizerunek Prezydenta: jak, kiedy?
        - co tam Macierewicz mial na Geremka jako "agenta KGB"?
        - podaj przyklad jego "nienawidzenia Polski" (aaaa, ow wywiad z
        Hanna Kral?) GRUBA rzecz. A skad to niby wiadomo?
        - Co to jest miedzynarodowka komunistyczna? Czy to nie myli sie
        Wasci przypadkiem z "Miedzynarodowka Zydowska"?

Z nalezytym kazdemu szacunkiem, kur...a, co sie "prawy Polak" tu
        odezwie to zgroza bierze. Belkot belkotliwy. Samemu Jaroslawowi
        Kaczynskiemu szczeka opada na te kretynizmy.
        • mokradlo5 Re: Przyklad goloslownosci 21.07.08, 22:59
          jest na to prosta rada Zydzie, wypie..j w podskokach do Izraela,
          gdzie nalezysz szujo i wez z soba caly ten zydowski kram,ktorego nie
          potrzebujemy, My Polacy
          • mnbvcxzzz Re: Przyklad goloslownosci 21.07.08, 23:25
            mokradlo5 napisał:

> jest na to prosta rada Zydzie, wypie..j w podskokach do Izraela,
            > gdzie nalezysz szujo i wez z soba caly ten zydowski kram,ktorego nie
            > potrzebujemy, My Polacy
            O takich jak ty pisze się:wy polaczki - przez małe "p" ONR-owski pomiocie.
            • mokradlo5 Re: Przyklad goloslownosci 21.07.08, 23:58
              zatem spie..j do Izraela, na co jeszcze czekasz syjo-=nazisto?
          • strzelec51 Bagno sie odezwalo. 22.07.08, 00:37
            Dzieki za "dobra" rade. Wypier...ac mozesz sobie sam gdzie pieprz rosnie, gowniarzu jeden; innym nie bedziesz dyktowac co maja robic. Moje miejsce, glupcze i chamie, jest tam gdzie JA postanowie byc a ty, pluskwo marna, nie masz tu nic do gadania. I niech sie mokradle-bagnu nie wydaje, ze jest Polakiem bo na taki tytul pyskowaniem sie nie zarabia. Wesz.
            • mokradlo5 Re: Bagno sie odezwalo. 22.07.08, 04:17
              strzelec51 napisał:

> Dzieki za "dobra" rade. Wypier...ac mozesz sobie sam gdzie pieprz
              rosnie, gowni
              > arzu jeden; innym nie bedziesz dyktowac co maja robic. Moje
              miejsce, glupcze i
              > chamie, jest tam gdzie JA postanowie byc a ty, pluskwo marna, nie
              masz tu nic d
              > o gadania. I niech sie mokradle-bagnu nie wydaje, ze jest Polakiem
              bo na taki t
              > ytul pyskowaniem sie nie zarabia. Wesz.

stul pysk szmondaku, dokladnie widac dzisiaj i w calej historii
              Polski,ze jestescie elementem kryminalnym, spiskujacym i
              zdradzieckim.Won z Polski do swojego Izraela, bo nie bedzie zadnej
              kontroli Mojego Kraju syjo-nazisto.
              • strzelec51 jak widze... 22.07.08, 05:35
                Drzyj sie, drzyj pomylencu. Primo - mnie w Polsce wcale nie ma, glupcze; po drugie, przybede kiedy mi sie zywnie bedzie podobalo i tobie, osobo niegodna miana Polaka, absolutnie nic do tego. To ja jestem Polakiem, nie ty. A ty, a ty nawet nie zaslugujesz na miano czlowieka. Primitivus vulgaris imecillus simplicius.

Boki zrywac!
                • mokradlo5 Re: jak widze... 22.07.08, 15:14
                  vidlatus nakladatus gnojatus szmondakus.Mala smieszna zydowska szmata
    • fagay Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 21:27
      mokradlo5 napisał:

> zarty jakies? Komunista,czlonek Miedzynarodowki Zydowskiej,anty-
      > Polak, ateista itd.zostanie pochowany na cmentarzu wojskowym, choc
      > prochu nie wachal, a wczesniej cialo bedzie wystawione w Katedrze
      > im.Jana Chrzsciciela.Zostanie pochowany obok bylego 'wojownika o
      > wolnosc i zydokracje" ma sie rozumiec,ze rowniez czlonka
      > Miedzynarodowki Zydowskiej, niejakiego Kuronia.Polacy maja
      poteznego
      > fiola,ze pozwalaja na taka farse.

Zakladam sie o 1000 Euro ze jestes katolikiem i ze regularnie
      chodzisz do kosciola
      • fedorczyk4 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 21:52
        I regularnie dostaje rozgrzesznie po spowiedzi.
      • mokradlo5 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 23:03
        a zatem czekam na 1000 euro
        • piotr33k2 Re: Pogrzeb Geremka 21.07.08, 23:10
          widze że nawet zrobli tu juz niektórzy jakąs liste agentów kgb , he
          he! jeżeli jest taka lista to rydzyk napewno ma numer jeden!, he he.
    • mako75 Był jeszcze członkiem... 22.07.08, 07:29
      Związku Marsjan Na Ziemi.
      Tajnego Międzygalaktycznego Rządu UFO
      i Masońskiego Układu Cyklistów
    • angrusz1 Re: Pogrzeb Geremka 24.07.08, 21:17

To dla Wałęsy już JP 2 nie jest największym z Polaków ?
      • mokradlo5 Re: Pogrzeb Geremka 24.07.08, 21:20
        angrusz1 napisał:

>
        > To dla Wałęsy już JP 2 nie jest największym z Polaków ?

dla niego? jest on sam, a pozniej w zaleznosci od okazji i pijackiej
        czkawki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka