incipit Panie prokuratorze, a może by się zająć prezydente 26.07.08, 16:15 Panie prokuratorze, a może by się zająć prezydentem za to, że nie raz okazał się chamem ? Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Prokurator krajowy: były podstawy, by zająć się.. 26.07.08, 16:23 No to Ryzyka też! Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna uwaga - bojowki PO pluja na PiS na tym forum 26.07.08, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Źle on się wyraża , ale generalnie ma rację 26.07.08, 16:44 To byłby poważny błąd ukaranie Palikota. On ma absolutną rację. Prezydent pcha Polskę do konfrotacji z sąsiadami i skazuje Polskę na kłopoty, mimo , że nie ma żadnych szans na drugą kadencję . Ale nie można się tak wyrażać ? Trzeba użyć bardziej dosadnych słów. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: kaczyzm jest gorszy od faszyzmu... 26.07.08, 17:19 Słoneczko ci zlasowało móżdżek? Czy znowu się obchlałeś? Co zresztą na jedno wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 chetnie podyskutuję, ale czy jest z kim? 26.07.08, 17:22 jestes myslącym czlowiekiem, ktory mysli samodzielnie i nie lubi PO czy tez jestes kaczystą na pensji z KC PISda? bo nie wiem, czy jest sens sie z Tobą spierac... jak jestes uszkodzony moralnie jak rydzykowcy, to powiedz - czasu tracić nie zamierzam:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: chetnie podyskutuję, ale czy jest z kim? 26.07.08, 17:25 Zaraz ci plunie piss-jadem Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 poczekam;) po drugiej stronie są nie tylko gosie 26.07.08, 17:28 kuchcinskie, cipińskie, brudzinskie, girzysnkie itp tam naprawde parę osob jest mądrych wiec wsrod ich wyborców tez muszą myć mądrzy ludzie czekam na takich :) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: chetnie podyskutuję, ale czy jest z kim? 26.07.08, 17:27 Z debilami porównującymi faszyzmzm z czymkolwiek w dodatku używającymi wulgaryzmów się nie dyskutuje...Dobranoc głupcu..PA pa pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: chetnie podyskutuję, ale czy jest z kim? 26.07.08, 17:28 kosa44 napisał: faszyzmzm --- Wolszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: chetnie podyskutuję, ale czy jest z kim? 26.07.08, 17:45 Jasne ptasi móżdżku wolaku, tępy jak sierpomłot z sowieckiej flagi... Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Prokurator krajowy: Były podstawy, by zająć się... 26.07.08, 17:05 Panie Staszak niech pan się zapozna z orzecznictwem Trybunały w Strassburgu ,a dopiero potym mówi głupoty.W tej sprawie trybunał wydał już kilka wyroków w których "obrażeni" politycy nie otrzymali satysfakcji.Ja już niechcę płacić odszkodowania kolejnemu obywatelowi,za głupotę polskich prokuratorów i sądów. A tak apropo też uwazam l.k. za chama z innego powodu ten facet niema minimum podstaw dobrego zachowania,nie umie się zachować w z pozoru prostych sytuacjach,a to jest chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ale 90% nie poszlo do wyborów. i kaczka jest prez! 26.07.08, 17:24 to wlasnie caly nasz gowniany kraj wiekszosc stęka, ze prezio jest zenujący, ale popatrzmy, ile osob glosowalo w wyborach prez w 2005 ;) mniej niz 50% i jakim prawem ta swolocz teraz stęka? Polka-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
hefajstion Re: 90 % Polaków przyznake Palikotowi racje 26.07.08, 17:27 i to powinno starczyc za komentarz. Odsylam do ostatniej polityki do artykułu panie Paradowskiej. Trafnie ocenia umiejetnosci i zachowanie Kaczynskiego. Było wielkim błedem wybranie go na prezydenta i teraz słono za ten błąd płacimy. To co ten człowiek wyprawia przechodzi wszelkie pojecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re:Palikotowi wibrator do łapy.. 26.07.08, 17:40 I wybierzemy raz jeszcze osiołku bury.. pzekonasz się ha ha ha ha.. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Prokurator krajowy: Były podstawy, by zająć się... 26.07.08, 17:14 B. dobrze niech skaża Palikota a On odwoła się do Strazburga.I dopiero będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlotek_na_kaczki slyszalem ze Marek Staszak to CHAM 26.07.08, 17:30 tak samo jak pozal sie boze prezydent:) i co mi zrobicie faszokatolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
lina555 Prokurator krajowy: były podstawy, by zająć się.. 26.07.08, 17:39 Nie jestem Fanką A. Kwaśniewskiego, ale jakoś sobie nie przypominam,aby prokuratura wszczynała śledztwo,gdy wylewano na niego wiadra pomyj,może poza jednym przypadkiem, a czy było śledztwo,gdy Kaczyńscy pomiatali urzędującymi prezydentami Wałęsą i Kwaśniewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Prokurator krajowy: były podstawy, by zająć s 26.07.08, 17:48 Lepiej pozno niz wcale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Moje odczucia n.t. prezydenta sa podobne do odczuc 26.07.08, 17:41 Palikota. Co ja na to poradze, ze tak rzeczywiscie czuje?? Nic. Mam sie spowiadac z przekonan?? Ocenzurowac swoje mysli?? Stalina nie ma juz od 50 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 11111 26.07.08, 17:50 11111 napisał(a): > Moje uprzedzenia n.t. prezydenta sa podobne do > Palikota. Co ja na to poradze, ze tak rzeczywiscie czuje?? Nic. > Mam sie spowiadac z przekonan?? Ocenzurowac swoje mysli?? Stalina > nie ma juz od 50 lat... Ja tez nic na slepote, nienawisc, uprzedzenia i wulgaryzmy nie pomoge! Odpowiedz Link Zgłoś
woparachgazu Prokurator krajowy: Były podstawy, by zająć się... 26.07.08, 20:25 Polacy wybrali prezydenta, którego teraz sie wszyscy wstydzą, i pragną by przynajmniej jak najmniej mieszał sie do polityki, oraz zeby jak najmniej pokazywał sie publicznie, bo kompromituje siebie i Polske. Takiego słabego poparcia nie miał jeszcze zaden z prezydentów. Nic nie robi, tylko przeszkadza rządowi. Wszystko to przez zajadłość z powodu wyborców, ktorzy tak nisko ocenili oba zjawiska biologiczne. Ma racje Wałesa, który twierdzi, ze prezydent powinien sam zrezygnować z funkcji by oszczedzić wstydu sobie i narodowi. Plotki o rzekomej inteligencji L. Kaczyńskiego rozpowiada opozycja - bo miał być inteligentny, a tu się okazuje, że jednak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: woparachgazu 27.07.08, 01:24 Widac, ze jested w oparach gazu i pitolisz jak Pytia delficka. Szcegolnie wielkie poparcie mial Bolek ktory zdobyl 1% glosow. Stuknij sie porzadnie w dekiel. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Lekarz krajowy - pewnie też znalazł by podstawy 26.07.08, 22:30 aby zająć się honorowym obywatelem Biłgoraja. Na POhybel przygłupom! u. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Prezydent Kaczyński jest chamem! 27.07.08, 01:39 I koło ptaka lata mi co myśli o tym prokurator krajowy Marek Staszak. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Sam jesteś.... 27.07.08, 06:20 Sam jesteś chamem,w dodatku przygłupim panie nikt.. Odpowiedz Link Zgłoś