igel1 Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez byli 15.08.08, 21:04 <<<<<jeszcze jak bylismy w sowieckim obizie tez mieli nan nas wycelowane bomby jadrowe pomimo ,ze mielismy tylko sowieckie odpady zbrojeniowe..hehehe Pozatym tak nam to zwisa,ze poprzez wiele lat powojennen okupacji sowieckiej zrobilismy sie juz malo wyczulenie na sowieckie grozby.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez 15.08.08, 21:13 Powiedzcie kto ma w tym interes poróżnienia Polski z Rosja, Polski z Ukraina, Polski z Litwa, Polski z Niemcami, Gruzji z Rosja, Niemców z Rosja, Ukraińców z Rosja.... i można tak wymieniać po kolei. Najlepiej poróżnić rozegrać jednych przeciw drugim a później zawłaszczać tak jak to się dzieje z Polska, Gruzja, Kosowem i innymi. Głupich i naiwnych wykorzystać ile się dają i jak się dają dla własnych korzyści, ot polityka która jest od lat praktykowana, uzbraja się po ich zęby a później nazywa się ich terrorystami jak nie chcą tańczyć tak jak niedźwiedź im zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez 15.08.08, 21:18 moj drogi...Polski z Rosja nikt nie musi poroznic...zapomniales juz ze dopiero co skonczyla sie 60-letnia rosyjska okupacja Polski (i Ukrainy, Litwy, Lotwy, Estonii, Gruzji i wielu innych...w ich przypadku nawet dluzsza)? krotka jest ludzka pamiec...kilka lat w Unii Europejskiej, zachodnie samochody i centra handlowe calkiem przyslonily wam fakt, ze pan Putin to byly sowiecki szpieg w Niemczech i jego plany sa dosc jasne Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez 15.08.08, 21:25 radiomarian napisał: > moj drogi...Polski z Rosja nikt nie musi poroznic...zapomniales juz > ze dopiero co skonczyla sie 60-letnia rosyjska okupacja Polski (i > Ukrainy, Litwy, Lotwy, Estonii, Gruzji i wielu innych...w ich > przypadku nawet dluzsza)? krotka jest ludzka pamiec...kilka lat w > Unii Europejskiej, zachodnie samochody i centra handlowe calkiem > przyslonily wam fakt, ze pan Putin to byly sowiecki szpieg w > Niemczech i jego plany sa dosc jasne I to są twoje argumenty? Czym argumentujesz tarcze: zachodnimi autami, przynależnością do Unii (jak długo), domami towarowymi.... Człowieku na główkę upadłeś? Rosja jest za łagodna na Polskę, na te bzdury które wypisujecie, na te bzdety które wam wpajają kaczki i inni. Nie zasłużyliście sobie na lepsze traktowanie, taka jest prawda. Kto chce jeszcze rozmawiać z polska dyplomacja? Saakaszwili tylko ale jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez 15.08.08, 21:43 to zabieraj swoj ruski tylek z tego forum - bo Polacy nie czuja sie godni dostapic takiego zaszczytu i czytac twoich bredni slugusie mordercy z KGB - kurdupla putinokia Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez 15.08.08, 21:48 hrabia-monte-christo napisał: > to zabieraj swoj ruski tylek z tego forum - bo Polacy nie czuja sie godni > dostapic takiego zaszczytu i czytac twoich bredni slugusie mordercy z KGB - > kurdupla putinokia A ty czyim denuncjantem, wuja sama? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Kiedys mielismy tylko sowiecki sprzet i tez 15.08.08, 21:54 a ja lubie Wuja Sama...masz z tym problem? skopal wasze czerwone dupy dosc konkretnie...i skopie jeszcze raz jak bedzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon antykomuniści - zbiorowa nagroda Darwina 15.08.08, 22:16 ja sobie przypominam, że wasz ulubieniec hitler też myślał, że Rosję pokona z dwa miesiące...na szczęście Armia Czerwona rozjechała wasze antykomunistyczne dupska. A co do USA, to dzielni jankesi potrafią walczyć tylko z partyzantami uzbrojonymi "po zęby" w jeden granat na całą wioskę. Oczywiście pod warunkiem wsparcia z powietrza i spalenia całego kraju napalmem. Od regularnej armii Wietnamu dostali w skórę, aż miło było patrzeć. Pochwal sie radiomarian, w jakiej jednostce służyłeś? SS Waffen, Gestapo, a może NSZ? ilu ludzi zamordowałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
szymekb1 Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem ataku 15.08.08, 21:16 Polska tak jak Izrael powinna posiadac arsenal jadrowy i wtedy azjatycka dzicz pojdzie z nami do nieba w razie konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem atak 15.08.08, 21:20 szymekb1 napisał: > Polska tak jak Izrael powinna posiadac arsenal jadrowy i wtedy > azjatycka dzicz pojdzie z nami do nieba w razie konfliktu. Tak, tak dać ten arsenał broni w tak nieodpowiedzialne ręce jak Polska a możne jeszcze dla kaczek. Jaros już raz groził zachodowi najgorszym (wojna) za kartofla. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem ataku 15.08.08, 21:21 Koleś na zdjęciu to typowy ruski UB-k, z tym że tylko szczekać potrafi dużo nic więcej dowodząc stertą pordzewiałego poradzieckiego złomu. SOWIETY WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem atak 15.08.08, 21:26 A ty czyim denuncjantem? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem atak 15.08.08, 21:44 zabieraj sie stad slugusie mordercy z KGB Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem atak 15.08.08, 21:49 hrabia-monte-christo napisał: > zabieraj sie stad slugusie mordercy z KGB A ty czyim denuncjantem, wuja sama? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:26 Rosyjska agresja w Gruzji mocno zmniejszyła racje przeciwników tarczy. Do niedawna wydawała się ona być wyrazem niepotrzebnej technologicznej wojskowej ekspansji Stanów Zjednoczonych na wschód, kosztem dobrych stosunków Polski i Czech z Rosją. Nolens volens amerykańska tarcza w Polsce staje się teraz jednak symbolem niezgrabnym i niewdzięcznym, ale jednak koniecznym, symbolem rozziewu kulturowego pomiędzy Zachodem a Rosją. Ekipa Pana Putina pokazała, że, powodowana racjami głęboko związanymi z hołdowaniem totalitaryzmowi jako nadrzędnej politycznej wartości, nie potrafi ona poradzić sobie z kulturowymi wymogami załatwiania sporów z sąsiadami przy pomocy dyplomacji. Wróciło echo brutalnego i prymitywnego caratu, wróciło echo ścisłej współpracy Rosjan z hitlerowskimi oprawcami Polaków, na mocy paktu Ribbentrop-Mołotow, wróciło echo mordu dokonanego na rewolucji węgierskiej w roku 1956, wróciło echo stłamszenia czechosłowackiego komunizmu z ludzką twarzą w roku 1968, wróciło echo ludobójstwa dokonanego na Czeczenach. Prymitywny rosyjski niedźwiedź znowu został ubabrany w brudnych i plugawych wojskowych działaniach przeciwko małemu sąsiadowi, budującemu demokrację po latach rosyjskiego zniewolenia. Straszne są różnice kulturowe, które można wymierzyć racjonalną potrzebą rozlokowania baterii rakiet obronnych na terenie kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:38 POprawie cie nie Rosyjska agresja na Gruzje, wrecz odwrotnie o tym pisaly tez polskie media. engelgard.salon24.pl/88509,index.html Totalitaryzm jak wspomials z czyjej strony idzie z Ruskiej czy z za oceanu, dziwne w wszystkich krajach w których zaplanowane są rurociągi zostały one doprowadzone do niezgody albo wywołano wojnę. Kto ma w tym interes? Piszesz "Zachód" rozumie stara dziesiątka a nie nowa piętnastka, jej jest jeszcze daleko do cywilizacji, do normalnego stanu rzeczy i normalnego pojmowania sytuacji. Nie pisałam o prymitywnym niedźwiedziu z Rosji, pisałam o prymitywnym i cynicznym niedźwiedziu za oceanu, widzisz jak rozumiesz tekst pisany - jak wspomniałam już wyżej daleko wam do normalnego myślenia, do normalnego pojmowania rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:48 przestan lgac slugusie klamcy z KGB -putinokia inspirowaliscie i uzbrajaliscie bandy osetyjczykow, ktore od kilku tygodni ostrzeliwaly Gruzje - to wy ruskie sprowokowaliscie te wojna, wiec teraz nie odwracaj kota ogonem kacapie swoimi bredniami idz juz spac rusie - twoja glupia propaganda na nic tutaj - nikt w te brednie iwanie nie uwierzy - poza twoimi mocodawcami Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:50 hrabia-monte-christo napisał: > przestan lgac slugusie klamcy z KGB -putinokia > > inspirowaliscie i uzbrajaliscie bandy osetyjczykow, ktore od kilku tygodni > ostrzeliwaly Gruzje > > - to wy ruskie sprowokowaliscie te wojna, wiec teraz nie odwracaj kota ogonem > kacapie swoimi bredniami > > idz juz spac rusie - twoja glupia propaganda na nic tutaj - nikt w te brednie > iwanie nie uwierzy - poza twoimi mocodawcami engelgard.salon24.pl/88509,index.html Jesteś pewny ze jesteś Polakiem, ze umiesz czytać po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:53 > Jesteś pewny ze jesteś Polakiem, ze umiesz czytać po polsku? pisalem juz - idz juz spac i nie zagladaj tu wiecej - w wasza duracka propagande nikt tu nie wierzy i nikt klamst, ktore mocodawcy z Kremla Ci kaza tu wypisywac nie kupi szkoda Twojego czasu - idz spac Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:56 Prawdziwi Polacy posiadaj odrobinę inteligencji w odróżnieniu od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 22:21 nie-tak napisała: > Prawdziwi Polacy posiadaj odrobinę inteligencji w odróżnieniu od ciebie. Inteligetni Polacy znaja swoja historie, znaja jej przyczyny i skutki biedna mala kobieto...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:19 kralik111 napisał: > Inteligetni Polacy znaja swoja historie, znaja jej przyczyny i skutki biedna > mala kobieto...:( Tak, tak znają, mieliśmy tu parę pokazówek w naszej TV wystudiowanych polskich historyków siedzących przy prezydencie którzy musieli publicznie zaciągnąć lekcje historii od zachodnich polityków. To była żenada!!!! Coz jaki wniosek z tego, historia Polski jest tak naginana w rożne kierunki ze już żaden z historyków jej nie zna i w niej rozeznać się nie moze a co mowic o normalnej spolecznosci. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:27 nie-tak napisała: > kralik111 napisał: > > Inteligetni Polacy znaja swoja historie, znaja jej przyczyny i skutki bie > dna > > mala kobieto...:( > > Tak, tak znają, mieliśmy tu parę pokazówek w naszej TV wystudiowanych polskich > historyków siedzących przy prezydencie którzy musieli publicznie zaciągnąć > lekcje historii od zachodnich polityków. To była żenada!!!! Coz jaki wniosek z > tego, historia Polski jest tak naginana w rożne kierunki ze już żaden z > historyków jej nie zna i w niej rozeznać się nie moze a co mowic o normalnej > spolecznosci. Dno. Wy moskale nie znacie swojej wlasnej kalmuckiej historii, a pomimo to chcecie nauczac inne narody ich wlasnej historii, to juz nie jest glupie, to nawet juz nie jest smieszne, to jest bardzo smutne, ze na tym swiecie zyja jeszcze takie mongoly jak wy moskale...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:36 Może Moskal, może ten na zachodzie zna bardziej historie Polski jak sami wystudiowani Polacy, szefowie doradców dzisiejszego prezydenta Polski, pokazówki mieliśmy w naszej TV, chyba nie chcesz żebym się tu powtarzała. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:39 nie-tak napisała: > Może Moskal, może ten na zachodzie zna bardziej historie Polski jak sami > wystudiowani Polacy, szefowie doradców dzisiejszego prezydenta Polski, pokazówk > i > mieliśmy w naszej TV, chyba nie chcesz żebym się tu powtarzała. Nie wiem czy wiesz, ale glupota naszego prezydenta jest wynikiem radzieckiej edukacji jaka ten ze prezydent raczyl uzyskac, on na dzielach lenina swoja wiedze szlifowal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:50 Wiem jaka prace dyplomowa pisał ten bohater, dość materiału o nim krąży na rożnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:01 nie-tak napisała: > Wiem jaka prace dyplomowa pisał ten bohater, dość materiału o nim krąży na > rożnych forach. No i czemu sie dziwisz ze glupi, ma przeciez takie samy wyksztalcenie jak kazdy inny moskal...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:10 A gdzie się urodził ten twój prezydent, chyba gdzieś w tym kierunku którego tak nie nawiedzisz? Bo mój prawdopodobnie urodził się w Polsce i jest inteligentnym człowiekiem szanowanym na całym świecie, nawet i w Polsce w przeciwieństwie do waszego. Szkoda ze nie mam wpływu na jego ponowny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:33 nie-tak napisała: > A gdzie się urodził ten twój prezydent, chyba gdzieś w tym kierunku którego tak > nie nawiedzisz? > Bo mój prawdopodobnie urodził się w Polsce i jest inteligentnym człowiekiem > szanowanym na całym świecie, nawet i w Polsce w przeciwieństwie do waszego. > Szkoda ze nie mam wpływu na jego ponowny wybór. We mnie nie ma nienawisci, pomimo, ze ty bardzo chcialabys ja we mnnie widziec, ja nawet ciebie lubie w przeciwnym razie nie dyskutowalbym z toba DDD Co do twojego prezydenta, to widzisz, prawda jest taka, ze twojego prezydenta nikt na swicie nie lubi, popatzrz co pisze od kilku dni wszystkie gazety na calym swiecie, jednem jedynym krajem gdzie dobrze pisza o putinie jest Bialorus, ale to tez nie z milosci do niego, lecz ze strachu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wybacz moja radziecka przyjaciolko, ale bede juz konczyl, jest pozno a jeszcze mam sporo zaleglej pracy. P.S. Ja na swoje utrzymanie samodzielnie pracuje, nie potrzeba mi do tego milionow biednych ludzi jak u was w rosji...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:44 Moi wszyscy prezydenci byli szanowani na świecie i są nadal szanowani. Byli i są bardzo lubieni w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:56 nie-tak napisała: > Moi wszyscy prezydenci byli szanowani na świecie i są nadal szanowani. > Byli i są bardzo lubieni w Polsce. Prezydenci czy kanclerze? Tym najbardziej lubianym i szanowanym na swieci to chyba Adolf Hitler byl...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A H A H AH A H AH A H AH A H A H AH A H A Niemcom kible szorowac a nie po forum ruska udawac ! BUA HA HA H A HA H AH A HA H A H AH A HA H A HAH A H AH A H AH A H A H AH AH A Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 01:07 Widzisz jaka wykazujesz błyskotliwość, wiedziałam ze to napiszesz, chyba tylko to znasz z historii bo to najwięcej było wpajane dzieciom w szkole. Dlaczego negowaliście wspólne podręczniki do nauczania historii tak jak maja Francuzi z Niemcami? Co macie więcej do ukrycia i kropelkami wiadomości oswajacie swoje społeczeństwo żeby go nie szokować. Jeszcze dużo szoku z własnej historii przeżyjecie. Wtedy się okaże czy byliście tak krystalicznie czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 01:21 nie-tak napisała: > Widzisz jaka wykazujesz błyskotliwość, wiedziałam ze to napiszesz, chyba tylko > to znasz z historii bo to najwięcej było wpajane dzieciom w szkole. > Dlaczego negowaliście wspólne podręczniki do nauczania historii tak jak maja > Francuzi z Niemcami? Co macie więcej do ukrycia i kropelkami wiadomości > oswajacie swoje społeczeństwo żeby go nie szokować. Jeszcze dużo szoku z własne > j > historii przeżyjecie. Wtedy się okaże czy byliście tak krystalicznie czyści. Myslisz, ze narod w ktorego struktory sie zakradlas a ktorego czescia nigdy nie bedziesz moze odkupic miliony zabitych i jeszcze wieksze miliony skazanych na nedze? Nie, pomimo, ze dobre uczynki i jego kultura jest bardzo ceniona, ale to jest zupelnie inna sprawa, ty bedac nikim innym jak malym polskim folksdojczem w niemieckim tonie zbluzgalas Polske i Polakow za nasza biede ktorej winnymi sa niemcy, czyli ci, ktorzy ciebie nigdy nie zaakceptuja, pomimo ze tak bardzo sie starasz i tak bardzo zatracasz swoja osobowosc, ty niemka nigdy nie bedziesz i tutaj ja jestem gora nad toba, bo ja posiadajacbrytyjskie obywatelstwo jestem Polakiem ktory powrocil do Polski i w niej zainwestowal sporo pieniedzy, ty natomiast z Polski ucieklas bo nie moglas dluzej zniesc biedy i swojego dziadostwa, teraz nadal nie mozesz tego zniesc, ale juz jako niemka i z tad tyle nienawisci w tobie do Polski i Polakow ty niemko mala...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie trodz sie odpisywac wiecej na moje posty, ja juz nie mam zamiaru toczyc z kims tak malym i tak podlym dyskusji, nawet mi cie nie zal...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 01:43 Czy uciekłam czy nie uciekłam to ze mieszkam (chętnie tu mieszkam) poza granicami Polski nie dowodzi ze nie znam Polski czy polskiego społeczeństwa, nie dowodzi ze nie interesuje się tym krajem, jestem w jakiś sposób związana z Polska i tu uczę się języka polskiego. Wręcz przeciwnie do was reprezentuje tu (tu gdzie mieszkam) Polskę jako godny szanowany człowiek a co wy tu reprezentujecie na tych forach czy jak pojedziecie za chlebem za granice? Lepiej nie wdajmy się tu w dyskusje co reprezentujecie poza granicami Polski, bo czasami jest mi wstyd ze słyszę mowę polska czy widzę rejestracje z Polski. Naturalnie spotkałam i tu tak jak i w Polsce światłych ludzi od których tez mogłam profitować ponieważ dowiedziałam się a wręcz nauczyłam się czegoś z polskiej kultury, wiedzy o Polsce. Czego mogłam się tu na forum od was nauczyć? Tej ciemnoty jaka tu reprezentujecie? Tej wulgarności? Tego chamstwa? Tego prostactwa? Tej niepojętości świata? Tej nienawiści do drugiego? Braku kultury, zniżanie się do poziomu, tu brakuje mi określenia bo na prawdę tego poziomu nie można nazywać minimum, to już jest poniżej minimum. Ot to jest dzisiejsza Polska XXI wieku!!!!!! Takiej polski można zacząć się bać bo to jest dno sięgające ostatniego dna. Wstyd i hańba dla was!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:47 nie-tak napisała: > Może Moskal, może ten na zachodzie zna bardziej historie Polski jak sami > wystudiowani Polacy, szefowie doradców dzisiejszego prezydenta Polski, pokazówk > i > mieliśmy w naszej TV, chyba nie chcesz żebym się tu powtarzała. Chcialbym jeszcze dodac, ze pomimo glupoty naszego prezydenta bedacyj wynikiem jego radzieckiej edukacji, nasz prezydent w przeciwienstwie do waszego jest czlowiekiem, bo jeszcze nikogo nie zabil...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 23:52 Moj prezydent jeszcze nikogo nie zabił i jest lubianym w Polsce, gdzieś wyczytałam ze jest nawet urodzony w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:02 To ty zwyczajnie durna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:07 nie-tak napisała: > Moj prezydent jeszcze nikogo nie zabił i jest lubianym w Polsce, gdzieś > wyczytałam ze jest nawet urodzony w Polsce. Twoj prezydent jest bylym szefem KGB i wieloletnim prezydentem Rosji, znaczy to, ze tak w pierwszym przypadku jak i drugim wydawal wielokrotnie polecenia zabicie wielu ludzie, Gruzja jest jego najnowszym osiagnieciem jego geniuszu morderczego, a to, ze sie urodzil w Polsce? Ja o tym nie wiem, ale jezeli to prawda, to przeciez kacyki moskiewscy w latach komuny wielokrotnie przywozilu do Polski swoje "kobiety", kto by to wiedzial gdzie one sie tam skrobaly...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:16 Tobie już przestały z nienawiści szare komórki w alowce pracować ze nic nie rozumiesz a chęć zarobku tych dziesięciu przyobiecanych wam groszy za wpis napawa cie do tego ze nawet nie rozumiesz pisanego w twoim ojczystym języku, ot polak z ciebie a możne polactwo które sami Polacy obchodzą wielkim kołem. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:36 nie-tak napisała: > Tobie już przestały z nienawiści szare komórki w alowce pracować ze nic nie > rozumiesz a chęć zarobku tych dziesięciu przyobiecanych wam groszy za wpis > napawa cie do tego ze nawet nie rozumiesz pisanego w twoim ojczystym języku, ot > polak z ciebie a możne polactwo które sami Polacy obchodzą wielkim kołem. A kto mi ma placic za wpisy na polskim forum, kraju ktorego jestem obywatelem, ty nie jestes polka i nie masz zadnej potrzeby robic tego , wiec po co to robisz i za ile, glupia PiSia glowo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 00:51 Jak zwykle Polak, on zna wszystkich myśli, on wie co kto gdzie robi, on wie co każdy pragnie.... mam jeszcze wyliczać ci więcej waszych zalet? :-))))) Wiesz mam kolegę w pracy który jest urodzony w Rosji, bardzo go lubię i szanuje za to ze jest inteligentny a wiesz jak pojawi się Polak na horyzoncie co robię? Zmieniam kierunek ponieważ nie chce mieć z Jackowem do czynienia, a wiesz dlaczego? Bo są nieżyczliwi, zazdrośni, drugiego by utopili w łyżce wody, a plotkarze z nich w tej dziedzinie to są chyba mistrzami świata. Lepiej omijać Jackowo z daleka jak piec minut z nimi rozmawiać. Tu na forum masz tego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 01:00 nie-tak napisała: > Jak zwykle Polak, on zna wszystkich myśli, on wie co kto gdzie robi, on wie co > każdy pragnie.... mam jeszcze wyliczać ci więcej waszych zalet? :-))))) > Wiesz mam kolegę w pracy który jest urodzony w Rosji, bardzo go lubię i szanuje > za to ze jest inteligentny a wiesz jak pojawi się Polak na horyzoncie co robię? > Zmieniam kierunek ponieważ nie chce mieć z Jackowem do czynienia, a wiesz > dlaczego? Bo są nieżyczliwi, zazdrośni, drugiego by utopili w łyżce wody, a > plotkarze z nich w tej dziedzinie to są chyba mistrzami świata. Lepiej omijać > Jackowo z daleka jak piec minut z nimi rozmawiać. Tu na forum masz tego przykła > d. Polak to, Polak tamto, Polak dziad, Polak wluczega, a ty kim jestes, zastanow sie sama nad soba, stan przed lustrem i zadaj sobie pytanie, kim, czy czym ja wlasciwie jestesm? Glupio ci sie po tym zrobi, widzisz, ja przynajmniej wiem kim jestem, a ty...? BUA HA HA HA H A H AH A H A HA H AH A H A HA H A HA H A HA H AH AH Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 16.08.08, 01:14 Polak sam z siebie robi ofiarę i idiotę, możne mi zanegujesz? Zobacz ostatnie podrygi polskich polityków, zobacz czy macie co wybierać jak przyjdą nowe wybory, naturalnie macie wybór miedzy cholera a pryszczyca. Przecież jest to ośmieszanie się na arenie międzynarodowej, przyjrzyj się choćby temu wątkowi jaki z was prymitywny, zawistny, nieżyczliwy, nienawidzący i oślepiony naród, tu zaznaczę są światli Polacy ale to mniejszość. Dlaczegoooooo? Powiedz sam jak można brać was za inteligentny, rozważny naród? Jak, jeszcze raz jak? Wstydzę się za was. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:59 hrabia-monte-christo napisał: > przestan lgac slugusie klamcy z KGB -putinokia > > inspirowaliscie i uzbrajaliscie bandy osetyjczykow, ktore od kilku tygodni > ostrzeliwaly Gruzje > > - to wy ruskie sprowokowaliscie te wojna, wiec teraz nie odwracaj kota ogonem > kacapie swoimi bredniami > > idz juz spac rusie - twoja glupia propaganda na nic tutaj - nikt w te brednie > iwanie nie uwierzy - poza twoimi mocodawcami xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Daj Pan sobie spokój, Panie Hrabio, są ludzie, którzy wolą umysły niejasne i zniewolone, na modłę swojego. Takie bełkotliwe nie-tak. A z tymi prorosyjskimi osetyjskimi milicjami to podobno tak właśnie jest. Rabują, podpalają, mordują. Tak mówią doniesienia. Czy oglądałeś i słuchałeś tego żołnierza kradnącego kamerę? Po rosyjsku mówi ten osetyjski prorosyjski milicjant parszywie i z mocnym akcentem. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 22:03 Co ciekawego nawet doniesienia z mediów polskich donoszą o innym obrazie rzeczy jak te które skazane są na wieczna propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 22:17 nie-tak napisała: la > Co ciekawego nawet doniesienia z mediów polskich donoszą o innym obrazie rzeczy > jak te które skazane są na wieczna propagandę. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Wieczną wielkorosyjską propagandę? No właśnie. Jest to sprawa kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Niewdzięczny symbol brudnego niedźwiedzia. 15.08.08, 21:51 Nic z Pani postu nie rozumiem. Przede wszystkim nie czytałem Pani postów poprzednich, nie mogłem więc do nich nawiązywać. Przeczytałem tylko sam artykuł. Pisze Pani: "jak wspomniałam już wyżej daleko wam do normalnego myślenia, do normalnego pojmowania rzeczy." Jeżeli uważa Pani, że Jej posty są tak ważne i znaczące, że trzeba je koniecznie przeczytać, to niech Pani napisze to w temacie. Kto kryje się za zaimkiem "wy" w Pani wypowiedzi? Czy można liczyć na jakąś wspaniałą i nieomylną odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Nowa wojna jest nieunikniona 15.08.08, 21:38 Putin mowi otwarcie, ze jego zdaniem najwiekszym bledem Rosji w 20- tym wieku bylo przyzwolenie na rospad CCCP...to tylko kwestia czasu zanim Rosja bedzie na tyle silna dzieki petrodolarom, ze bedzie mogla sprobowac znowu zajac te wszystkie kraje i je okupowac...przeciez tu nigdy nie bylo watpliwosci....Putin od lat otwarcie mowi, ze jego celem jest odbudowa Rosyjskiego imperium w granicach bylego ZSRR....dla nas pozostaje jedna opcja - przygotowac sie na rosyjski atak i miec jak najlepsze stosunki z USA, bo w razie czego tylko na Amerykanow mozemy liczyc... Europa zachodnia jak zwykle podkuli pod siebie ogon i zrobi wszystko aby znowu zatrzymac rosyjskich najezdzcow przed granica niemiecka...kto tego nie rozumie jest zwyklym naiwniakiem....Zwiazek Sowiecki nigdy sie nie skonczyl...on tylko przezywa chwilowe klopoty i wycofal sie na pozycje defensywna do czasu odbudowy odpowiedniej sily...wystarczy przeczytac biografie Putina i przyjrzec sie jego pogladom na historie Rosji i swiata oraz wladze, zeby nie miec watpliwosci o jego intencjach...i tym razem bedzie jeszcze gorzej, bo ZSRR byl przynajmniej oparty na jakiejs ideologii (chorej, ale ideologii)....dzisiejsza wladza w Rosji ma tylko jedna ideologie: zdobyc jak najwiecej wladzy i bogactwa dla samej wladzy i bogactwa wykorzystujac czysty rosyjski nacjonalizm i tesknote za czasem, kiedy caly swiat bal sie sowieckiego sojuza....narazie Medwediew grzeje dla Putina prezydencki fotel, a wszystko zacznie sie na calego, jak tylko po zakonczeniu obecnej kadencji Putin wroci na stanowisko prezydenta...sprowokuje wtedy zewnetrzne zagrozenie dla Rosji, zeby usprawiedliwic swoj powrot na prezydencki fotel ... w tej chwili Rosja zbiera pieniadze i zbroi sie, aby sie na to przygotowac... do tego tez jest jej potrzebna Gruzja...po przejeciu Gruzji Rosja bedzie miala kontrole nad dostawami gazu ziemnego dla calej Europy (co juz ma) oraz pelna kontrole nad dostawami ropy naftowej z regionu morza kaspijskiego...ostatni niezalezny od Rosji rurociag z tego regionu jest wlasnie w Gruzji....mamy kilka lat, zeby sie na to przygotowac...imperialna mentalnosc Rosji moze byc zatrzymana tylko w jeden sposob...taki sam w jaki zatrzymano imperialna mentalnosc Niemcow...potrzebne byly naloty dywanowe i spalenie zywcem 35 tys Niemcow w Dreznie, zeby wybili sobie z glow mrzonki o tysialetniej rzeszy...smutne to, ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Milosnikom historii 15.08.08, 21:42 polecam ten krotki film... www.youtube.com/v/7CmFT0YA2nY&hl milego ogladania ! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Milosnikom historii 15.08.08, 21:48 no i co? sojusznicy sowieckiej rosji napadli na polske...a zachodnia europa sie przygladala...tym bardziej sluszna jest obecna decyzja polski o strategicznym sojuszu z usa oraz rozmieszczeniu na terenie polski amerykanskich instalacji wojskowych....tego wlasnie nauczylismy sie z historii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moshe65 Re: Milosnikom historii 15.08.08, 21:52 gowno sie nauczyles ! przez takich jak tym z Polski zostanie kiedys pusty plac... Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Milosnikom historii 15.08.08, 21:56 moshe a ty skad piszesz? bo to raczej nie rosyjskie imie...z izraela piszesz? we wspanialej rosji ci sie nie podoba? jak rosja jest taka fajna, to dlaczego cale usa, europa zachodnia, wielka brytania i izrael sa pelne rosyjskich emigrantow....matuszka rasija im sie nie podoba czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Milosnikom historii 15.08.08, 21:57 moshe65 napisał: > gowno sie nauczyles ! przez takich jak tym z Polski zostanie kiedys pusty plac. > .. \moshe a co Ty sie nauczyles od swoich przodkow wiernie sluzacych Stalinowi z UB ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: objrzyj duraku film o Katyniu ! 15.08.08, 21:51 jak zdradziecko nas zaatakowaliscie 17.IX.1939 r. lamiac pakt o nieagresji jak wasi tchorzliwi dziadowie mordowali polskich oficerow jak wywoziliscie setki tysiecy Polakow na Syberie jakie szkody poczyniliscie za okupacji Polski do 1989 r. a teraz paszol w pieriot !!! Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon Katyniu ! Katyniu! 15.08.08, 22:56 ty żałosny półhrabku: - pomyśl o ofiarach polskiej napaści na Litwę, Białoruś i Ukrainę w 1920 - pomyśl o 100 tys. jeńców radzieckich, w tym Polaków, zamordowanych w obozach pomyśl też o tym, że gdyby nie komuna, do dziś nie miałbyś prądu na tej swojej zatęchłej wsi. 20 lat rządów po '89 to największa tragedia Polski od czasów rozbiorów.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:03 john_lennon napisał: > ty żałosny półhrabku: - pomyśl o ofiarach polskiej napaści na Litwę, Białoruś i Ukrainę w 1920 w 1920 r. Polska toczyla wojne z ZSRR, a nie z Bialorusia czy Ukraina - pomyśl o 100 tys. jeńców radzieckich, w tym Polaków,zamordowanych w obozach a te cyferki to skad - wujek stalin wam zapisal w NKWDowskiej instrukcji ? poza tym kacapie ofiar ruskiego komunizmu jest miliony - miliony kacapie > pomyśl też o tym, że gdyby nie komuna, do dziś nie miałbyś prądu na tej swojej zatęchłej wsi. to popatrz kacapie gdzie Zachod, a gdzie wy i wasze byle satelity, co ? i napisz dlaczego ruskie biedaki jezdza na Zachod do pracy, a nie na odwrot > 20 lat rządów po '89 to największa tragedia Polski od czasów rozbiorów.. najwieksza tragedia to sa takie slugusy stalina XXI wieku - putina marnujesz swoj czas z ta beznadziejna bolszewicka propaganda- tu nikt tego nie kupi Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:12 hrabia-monte-christo napisał: > dlaczego ruskie biedaki jezdza na Zachod do pracy, a nie na odwrot Jeszcze ruskich biedaków szukających pracy nie widzimy na zachodzie w przeciwieństwie polaków jest dużo żebrzących o prace. Jeszcze nie spotkałam ruska żeby stal z wywieszona kartka na szyi "szukam pracy", polaków tak często się widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:26 nie-tak napisała: > hrabia-monte-christo napisał: > > > dlaczego ruskie biedaki jezdza na Zachod do pracy, a nie na odwrot > > Jeszcze ruskich biedaków szukających pracy nie widzimy na zachodzie w przeciwieństwie polaków jest dużo żebrzących o prace. Jeszcze nie spotkałam ruska żeby stal z wywieszona kartka na szyi "szukam pracy", polaków tak często > się widzi. to wybierz sie choc do polskmich burdeli - co druga to "bogata" ruska buhahaha i przejdz sie po targowiskach takich jak do niedawna na stadionie w W-wie - pelno tam ruskich biedakow sprzedajacych rozne badziewie jak wystawisz nosa poza ruska ambasade to zobaczysz swoich biednych ruskich rodakow, ktorzy pracuja w Polsce za miske zupy Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:38 Jak sam się przyznajesz badziewie kupowałeś, mnie za daleko na stadion do Warszawki a tez nie mam i nie miałam potrzeby na badziewie wydawać pieniędzy. Polak wszystko kupi.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:51 a biedny rusek wszystko zrobi za miske zupy w Polsce - taka z was potega buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:57 Polacy przyjeżdżają do nas tyłki innym podcierać i ich za to nie ginami. A wiele Polek tu przyjeżdża i poszczają się za Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:36 nie-tak napisała: > hrabia-monte-christo napisał: > > > dlaczego ruskie biedaki jezdza na Zachod do pracy, a nie na odwrot > > Jeszcze ruskich biedaków szukających pracy nie widzimy na zachodzie w > przeciwieństwie polaków jest dużo żebrzących o prace. Jeszcze nie spotkałam > ruska żeby stal z wywieszona kartka na szyi "szukam pracy", polaków tak często > się widzi. Serio, na zachodzie spedzilem wiecej niz polowe swojego zycia, widzialem wielu biednych Polakow, niektorzy nawet zebrali, ale zawsze Polaka od ruskiego mozna bylo poznac po tym, ze Polak jak nie mial pracy to poszedl zebrac, rusek natomiast nawet jak mial prace to i tak kradl...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jestescie nacja mongolow i zlodzieji, wy od cyganow roznicie sie tylko tym, ze cyganie was kopia po dupach na kazdym kroku i na dodatek potrafia ladnie grac i tanczyc, wy tylko kradniecie, mordujecie sie miedzy soba. okradacie swoich wlasnych ziomkow i udajecie panow. A ty pisz te swoje propagandowe barachlo, tylko rob to w swiadomosci, ze robisz to w interesie nie biednego, uczciwego rosjanina, tylko w interesie oligarchy okradajacego swojego wlasnego ziomka...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:39 To my Polacy :-)))) :-))))) www.youtube.com/watch?v=WyPkpoie7Rw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:51 nie-tak napisała: > To my Polacy :-)))) :-))))) > www.youtube.com/watch?v=WyPkpoie7Rw&feature=related Widzisz ruski kacapie, i nawet w tym przypadku jestesmy gora nad wami ruskikmi, poniewaz mymy dystans do samych siebie, a nie jak zawszeni konsomolcy uzywajacy perfum by wszy odstraszyc...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.youtube.com/watch?v=Rsgq4NXKh-k Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 15.08.08, 23:58 Wiesz zaciemniony z ciebie człowiek, ponieważ nic tu nie kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:25 nie-tak napisała: > Wiesz zaciemniony z ciebie człowiek, ponieważ nic tu nie kapujesz? Nie kapuje czego? Tego, ze Polak nie musi udawac tego czym nie jest, tego, ze Polak potrafi sie smiac z samego siebie podczas gdy rusek zawsze butny bedzie perfumowal smrod pod pachami? Popatrz na dorobek tego swojego wielkiego narodu, wy nigdy niczego sami nie osiagneliscie, bombe atomowa ukradliscie amerykanom, technologie rakiet niemcom, nawet wasza duma motoryzacji wolga byla skradzina Fordowi, lada Fiatowi itd. jak podbijaliscie wielokrotnie Polske nigdy nie potrafiliscie tego zrobic samodzielnie, bo zawsze mieliscie do tego niemcow, prusakow i austryjakow, jeden jedyny raz probowaliscie tego wyczynu samodzielnie i jak to sie skonczylo? Dzisiaj wlasnie to swietujemy w Polsce...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Snij dalej o potedze swojego poteznego narodu, na szczescie dla calej ludzkosci to sa tylko wasze male sny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:33 Polak potrafi się śmiać z samego siebie, żartujesz? Mnie Rusek żadnej technologi nie ukradl, raczej Chińczycy podrabiają wszystko i nasze mercy, i bmweje, i ICE. i ... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:39 nie-tak napisała: > Polak potrafi się śmiać z samego siebie, żartujesz? > Mnie Rusek żadnej technologi nie ukradl, raczej Chińczycy podrabiają wszystko i > nasze mercy, i bmweje, i ICE. i ... To okazuje sie, ze ty nie rusek, tylko zwykle zgermanizowany polski folksdojcz o malym PiSim rozumku...:DDDDDDDDDDDD BUA HA HA H A HA H AH A H AH A HA H AH A H AH A HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:52 Kto tu wykazał ptasi móżdżek? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 01:03 nie-tak napisała: > Kto tu wykazał ptasi móżdżek? ...ty...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Powaznie teraz pytam, kim ty jestes, jakiej jestes narodowosci, w jakim kraju mieszkasz, przestwaw sie jezeli chcesz byc z szacunkiem traktowana ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 01:19 Nie muszę się przed nikim spowiadać, narodowość nie ma nic tu do rzeczy czy kraj w którym zamieszkuje. Jestem tu gdzie mieszkam szacowana osoba która nie ukrywa swojego miejsca urodzenia. Co mogę powiedzieć o moich rodakach czytając te prymitywne, żałosne... świńskie ich wpisy? Do takich Polaków się nie przyznaje, takich mijam z daleka, z takimi nie chciała bym mieć nigdy odczynienia, wstydzę się takimi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:43 nie-tak napisała: > Polak potrafi się śmiać z samego siebie, żartujesz? > Mnie Rusek żadnej technologi nie ukradl, raczej Chińczycy podrabiają wszystko i > nasze mercy, i bmweje, i ICE. i ... nie zadne wasze TYLKO NIEMIECKI, ty niemcem nigdy nie bedziesz, ciebie niemiec zawsze bedzie juz tylko uzywal, tak jak ty uzywasz niemieckiego merca do parkowania...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Poza tym, rakiety o ktorych dzisiaj tyle szumu stworzyli niemcy, technologie tych rakiet skradli im po wojnie rosjanie, jak nie wierzysz to zapytaj swojego bossa helmuta, moze ci odpowie, a moze da w kopa i do czyszczenia kibla zagoni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA H AH A H AH A H AH A HAHAHAHA H A HA H A HA H Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:54 Jak zwykle Polak on jest w każdej dziedzinie najmądrzejszy, prezydent wam to pokazał.:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 01:05 nie-tak napisała: > Jak zwykle Polak on jest w każdej dziedzinie najmądrzejszy, prezydent wam to > pokazał.:-)))) Moze nie tyle najmadrzejszy, co madrzejszy od kogos nie posaiadajacego swojej tozsamosci...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:28 nie-tak napisała: > Wiesz zaciemniony z ciebie człowiek, ponieważ nic tu nie kapujesz? Tereaz odpowiem ci na to pytanie troche z innej beczki. Wiesz jaka jest prawdziwa przyczyna obecnego stanu w Polsce,bezrobocia, nieukrywanej w przeciwienstwie do rosji biedy? Widzisz, my przez ponad 50 lat musielismy utrzymywac takiego wielkiego pasozyta, ktory pozeral praktycznnie wszystko co wypracowalismy, tym pasozytem byl zwiazek radziecki, ty, twoj tatus, twoja mamusia, twoja ciocia i wojek oraz setki milionow podobnych do ciebie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 00:42 Nie musisz mnie tu edukować ja mogę ciebie bardziej w polskiej historii zedukowac. Powiedz czym była by Polska gdyby nasz Hi-tech nie wszedł do Polski? Gdy<by nie nasz przemysł w Polsce do dziś byście znali zachodki w zagródce albo byście jeździli poldkami albo fiacikami na licencji włoskiej. A tak rozwijacie się naszymi autami a wiele ich kopiłam tu już dla poczciwych nie takich jak tu na forum Polakom. Co jest jeszcze w Polsce polskiego, nawet nie ma dawnych prawdziwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 01:11 nie-tak napisała: > Nie musisz mnie tu edukować ja mogę ciebie bardziej w polskiej historii > zedukowac. Powiedz czym była by Polska gdyby nasz Hi-tech nie wszedł do Polski? > Gdy<by nie nasz przemysł w Polsce do dziś byście znali zachodki w zagródce > albo > byście jeździli poldkami albo fiacikami na licencji włoskiej. > A tak rozwijacie się naszymi autami a wiele ich kopiłam tu już dla poczciwych > nie takich jak tu na forum Polakom. > Co jest jeszcze w Polsce polskiego, nawet nie ma dawnych prawdziwych Polaków. Powiedz czym byly by dzisiaj niemcy gdyby przez lata nie podbijaly innych narodow i zerowaly na ich majatku, powiedz gdzie byla by dzisiaj ta wasze amerykanska bo nie niemiecka technologia gdyby po wielkim mordzie jaki dokonaliscie na calej Europie nie przyszla ameryka i jak w zebrakow w was nie zainwestowala, widzisz kobietonie, dzisiaj mamy podobna sytuacje, z tym, ze amerykanie i reszta swiata nigdy do was nie zwracali sie jak do zebrakow, poza tym, ty nie jestes niemka, ty jestes polka tylko zgermanizowana polka, ja w przeciwienstwie do ciebie pomimo, ze od bardzo wielu lat posiadam rowniez obywatelstwo brytyjski czyje sie Polakiem i nawet po wielu latach wrocilem do Polski by tutaj zainwestowac, nazwiesz mnie tez zebrakiem? A kim ty jestes czyszczac niemcam kible i nianczac ich dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: buhaha ale bredzisz- idz juz spac kacapie 16.08.08, 01:23 Człowieku nie znasz własnej historii a co mówić europejskiej czy niemieckiej, Niemcy były potęgą gospodarcza jak i przed wojna tak i po wojnie i są nadal. Powiedz dlaczego wybuchła druga wojna światowa skoro zarzucasz same złe cechy Niemcom? Tylko nie pleć mi głupot o Sarajewie. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Komunizm to wladza radziecka i elektryfikacja 15.08.08, 23:04 powiedzial towarzysz Lenin. Bueh, teraz Gruzje elektryfikujecie z takim zapalem, ze pol swiata sie od tego zaraz zapali. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Katyniu ! Katyniu! 15.08.08, 23:05 Co jest w Polsce jeszcze polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Male uzupelnienie do filmu 15.08.08, 22:19 en.wikipedia.org/wiki/Image:Germans_and_Soviets2.jpg Dobrze poznac historie wlasnej armii, Miszka. moshe65 napisał: > polecam ten krotki film... > > www.youtube.com/v/7CmFT0YA2nY&hl Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Carl Bildt: Putin to Hitler XXI wieku! 15.08.08, 21:51 do mnie piszesz, czy cos ci sie po.. z ta sowiecka propaganda? przeciez caly moj post jest tylko dowodem na to, ze zgadzam sie, ze putin jest hitlerem XXI-go wieku.... Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem dla na.. 15.08.08, 21:51 To niech zmienią doktrynę. Poza tym prowadzenie wojny przy użyciu broni jądrowej jest niezgodne z prawem międzynarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----Pan Jeneral ma ulanska fantazje--------------- 15.08.08, 22:01 to nie na Polske kacapy uderza - ale bezposrednio na baze wojskowa USA w Polsce - bo ona nasza nie bedzie naprawde kacapy jestescie takimi przyglupawymi samobojcami, zeby zaatakowac USA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
paul-00 Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem dla na.. 15.08.08, 22:06 jeszcze raz im dołożymy może mapę opuszczą sk... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 22:09 konryk napisał: > Teraz niektóre ścierwa udsają anty-kacapów, a przez parę dni prowadziły stalino > wska agitację! jesli to do mnie bylo, to wyjasniam co nastepuje przez pomylke wzialem Cie za kacapskiego agitatora i stad podpisalem ze 2 dni temu zdaje sie - agent KGB nie czytac czego jak czego, wspierania ruskich interesow mi zarzucic nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 u ruskich bez zmian 15.08.08, 22:09 www.youtube.com/watch?v=wIzog164efI Odpowiedz Link Zgłoś
gerhart_fon_ruskiszajs W_Polsce_Bedą_Perszingi_Wycelowan e_w_Kacapię_!!!!! 15.08.08, 22:12 GWno kabluje: zastępca syfa szabru generalnego Kacapii geniał Nogó..cyn wybełkotał: Polska, przyjmując amerykańską tarczę, robi z siebie stuprocentowy cel kacapskiego ataku. ........................................................................ z kacapskimi szantażystami tą azjatycką nieobliczalną sfołczą nikt jeszcze nie wygrał za pomocą Patriotów i jakiś kretyńskich tarcz zabezpieczających obce zas...ne interesy :) Polsce do przetrawania potrzebne są niezależne dostawy gazu, ropy oraz rakiety średniego zasięgu wycelowane w kreml, które realnie odstraszą zakusy agresywnego Kacapa i dadzą mu 10 razy do myślenia zanim naciśnie czerwony guzik PS Polska powinna natrychmiast zażądać od Disnejlandu albo kupić w Indiach, Pakistanie, Izraelu itp. rakiety średniego zasięgu osłaniające Polskę przed tą azjatycką intrygancką dziczą ! w latach 60-tych, kiedy to sytuacja była o wiele mniej groźna - bo nie było na kremlu takiego wariata jak putinokio - Myszki Miki zdecydowały się rozmieścić w Hitlerlandzie rakiety średniego zasięgu - Pershingi, które bardzo dobrze chroniły Europę przed agresywną Kacapią obecnie przy mądrej polityce RP (PO-myleńce - szwabsko-kacapskie pachołki nie zapewniają takowej :o(( ) można by osiągnąć podobne rozwiązanie ! Ze śmierdzącą kacapską sfołczą jeszcze nikt nigdy i nic nie osiągnął grzecznym słowem lub ugodą ! z tym barachłem trzeba twardo tak jak to robił genialny Reagan ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Rosja nie zaatakuje bazy USA w Polsce------- 15.08.08, 22:12 Putin ma mocarstwowe zamiary, ale nie jest idiota, a juz w szczegolnosci nie jest samobojca - a atak na baze USA skonczylby sie unicestwieniem Rosji nie wierze,zeby ruscy byli az tak durni, zeby sobie z tego nie zdawali sprawy dlatego nie ma sie co bac tych ich grozb - one sa juz wrecz rutynowe w stosunku do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 22:14 Masz poczytaj sobie co wam grozi, kaczuś dopioł swojego a reszta mu przyklaskuje. www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/2566005/Russia-threatens-nuclear-attack-on-Poland-over-US-missile-shield-deal.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie duraku 15.08.08, 22:29 naprawde jestescie takimi debilami,ze chcecie unicestwienia przez USA ??? to bedzie amerykanska baza, w ktorej beda stacjonowac amerykanscy zolnierze ewentualny atak na nia kacapie spowoduje,ze zostaniecie zmiecieni z powierzchni ziemii - i tyle zostanie z waszych mocarstwowych planow buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:04 Wietnam i Irak tez został zmieciony z powierzchni ziemi, co nie? :-))))) Odnieśli tam niebywałe sukcesy ze się długo, długo pozbierać nie mogli. Dzisiejszy Irak tez przyczynia się do samych goooospodarczych sukcesów USA, ciekawe co by się stało jakby Anglicy pożegnali by się z funtem, czym by był wtedy dolar i mocarstwo za oceanem? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:21 kacap - przeciez Twoi zwierzchnicy z Kremla powiedzieli wyraznie - ze zaatakuja baze amerykanska w Polsce - i to bronia jadrowa naprawde jestes idiota czy mozesz lubisz sie ludzic, ze na wasz zacofany zapijaczony i biedny narodzik nie spadnie w odwecie grad amerykanskich pociskow jadrowych ?? p.s. a gdzie jest kacapie dzisiaj ZSRR, bo nie wiem - moze wyjasnisz gdzie zniknela ta wielka potega, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:28 Tak, tak za Gruzję tez spadły, wuj sam bawił się rozkosznie w Chinach i nie miał w głowie Gruzji. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:37 > Tak, tak za Gruzję tez spadły, wuj sam bawił się rozkosznie w Chinach i nie miał w głowie Gruzji. kacap w Gruzji nie bylo - na nieszczescie Gruzinow - amerykanskich baz, inaczej byscie tam tchorze nie weszli a teraz wy grozicie de facto amerykanom atakiem jadrowym na ich baze wojskowa w Polsce jestes skonczonym idiota jesli myslisz, ze zaatakowanie zolnierzy USA bronia jadrowa amerykanie puszcza wam plazem - rakiety wuja sama szybko wyprowadza Cie z bledu - i w przeciwienstwie do ruskiego zlomu beda skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:43 Tak, tak pomagier Gruzji bawił się rozkosznie w Chinach i nawet nie przyszło mu na myśl spieszyć z pomocą Gruzji, teraz krzyczy z za oceanu jak się w bunkrze schował jak zwykł to robić. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:49 kacapski piesku - atak na gruzje to jednak nie to samo co atak jadrowy na amerykanska baze w Polsce, ktorym grozicie dobrze wiemy kacapie, ze na to sie nie osmielicie - bo jak amerykanie przypuszcza na was odwetowy atak jadrowy to zostana po was tylko zgliszcza i smrod Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 16.08.08, 00:00 E, tam, Francuz nam przyrzekł ze weznie odwet i wystrzeli swoje w naszej obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 16.08.08, 00:09 nie-tak napisała: > E, tam, Francuz nam przyrzekł ze weznie odwet i wystrzeli swoje w naszej obronie. widzisz twoj szef wbrew temu co bredzi idiota jeneral nie jest idiota - wie co by oznaczalo dla jego snow o potedze zaatakowanie bronia jadrowa amerykanskiej bazy w Polsce - on chce jeszcze pokorzystac z zycia, a nie zostac unicestwionym odetowym atakiem jadrowym USA Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 16.08.08, 00:18 Moja szefowa jest kobieta wiec nie chciej zmienić jej zaraz płci na mężczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:37 nie-tak napisała: > Tak, tak za Gruzję tez spadły, wuj sam bawił się rozkosznie w Chinach i nie mia > ł > w głowie Gruzji. A wy byscie bardzo chcieli, zeby wreszcie spadly, nie? Sarko przyjechal i pojechal, tanki pojechaly dalej przez Gruzje, Angela przyjechala i pojechala, czolgi jada dalej, Condie przyjechala i pojechala, tanki dalej jada przez Gruzje. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:46 jak slusznie wierny piesku putinokia zauwazyles Gruzje - tam nie ma amerykanskich baz, na nieszczescie Gruzinow tymczasem teraz kacapie grozicie amerykanom atakiem jadrowym na ich baze w Polsce - bo tarcze bedzie oblugiwana przez amerykanskich zolnierzy zobaczysz wtedy kacapie,ze nie zdazysz policzyc do 10 jak kaszpirowski, a zniknie wasz parszywy kraj z powierzchni ziemii pod gradem rakiet jadrowych USA Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:57 Hrabia, przeciwnika nie rozpoznajesz. Ruskie pra do konfrontacji z calym swiatem w Gruzji, ale wygodniej im o tym nie pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:48 Condie reaguje tak na niewygodne pytania: www.youtube.com/watch?v=WtdVS8646GI Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ---Kacap wy grozicie USA to ich baza bedzie d 15.08.08, 23:53 Następna wstydliwa reakcja: www.youtube.com/watch?v=ffJjyHhnjXM Odpowiedz Link Zgłoś
c21h26o2 Kontrola umysłów za pomocą uprzedzeń.. 16.08.08, 19:22 Ciekaw jestem jakby sie zmieniło wasze zdanie wasze psioczenie gdyby powiedzieli w Gw albo Tvn (to co powinni podać do wiadomości) ,że w szeregach gruzińskiej armi ktora wjechała do Osetii brały czynny udział jednostki spoza Europy i Azji.Nie wiadomo czy to komandosi izraelscy czy jakieś black-opy U.S ale faktem jest ,że tam są.Ten cały konflikt to jedna gra wojenna.A to że giną ludzie nic nie znaczy to jest są koszty po prostu.A celem jest to co właśnie sie dzieje czyli demonizacja federacji rosyjskiej i powrot do retoryki sprzed ponad 30 lat. Jedną z moich teori na to dlaczego tak sie dzieje jest " tj. Rosja dostaje to co chce w Gruzji(traktat pokojowy) a Amerykanie mają "pewnośc" ,że Rosja nie wtrąci się bezpośrednio do wojny z Iranem. Przeraża mnie za to inny fakt ,że wszyscy grają tak jak chcą Bush i think tanki które to wymyślili..Przeraża mnie jak łatwo jest kierować masami. Pewien mistrz propagandy byłby dumny.Ja jestem przerażony.Brzeziński jest geniuszem politycznym... Pozdrawiam Otwarte umysły Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 22:52 nie-tak napisała: > Masz poczytaj sobie co wam grozi, kaczuś dopioł swojego a reszta mu przyklaskuj > e. > www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/2566005/Russia-threatens-nuclear-attack-on-Poland-over-US-missile-shield-deal.html Gdybys miala radziecka kobieto choc odrobine rozumu w swojej ciasnej radzieckiej glowie, to moze dotarloby do ciebie, ze tekst ktory podajesz swiadczy tylko o tym, ze rosja miala i ma plany agresji na Polske, wiec sila rzeczy tarcza jest odpowiedzia na te plany, nie widzisz, za sami sie gubicie, wykrzykujac i grozac nam dajecie swiatu dowod, ze ta tarcza jest rzecza jak najbardziej sluszna i niezbedna dla bezpieczenstwa juz nie tylko Polski, ale calej zachodniej cywilizacji...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 22:58 Rosja gdyby nie kaczuś i ty miała by Polskę gdzieś (? domysł się sam gdzie), Polska dla nich nie ma znaczenia ani strategicznego ani gospodarczego. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 23:24 nie-tak napisała: > Rosja gdyby nie kaczuś i ty miała by Polskę gdzieś (? domysł się sam gdzie), > Polska dla nich nie ma znaczenia ani strategicznego ani gospodarczego. A to, ze moskwa ma polske tam gdzie ty trzymasz palec przy zasnieciu to my Polacy doskonale o tym wiemy, ale rosja juz nie ma terenow na ktorych lezy polska w miejscu twojego palca, tak bylo jest i bedzie, dzisiejsze grozby ataku nuklearnego na Polske tylko potwierdzaja jakim scierwem jest rosja i jak bardzo nie wolno jej ufac...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 23:30 Ścierwo zarobiło na ścierwo. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 15.08.08, 23:59 nie-tak napisała: > Ścierwo zarobiło na ścierwo. :-))) Dokladnie, w oczach calego swiata rosja jest scierwem poniewaz funkcjonuje jak scierwo, kradnie jak scierwo, napada jak scierwo, grabi jak scierwo, gwalci jak scierwo, morduje jak scierwo itd. itd...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 16.08.08, 00:02 Umiesz moje myśli czytać ja o innym ścierwie mowie, nie o Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 16.08.08, 00:45 nie-tak napisała: > Umiesz moje myśli czytać ja o innym ścierwie mowie, nie o Rosji. Wiesz nie jestem telepata, wiec jezeli chcesz byc zrozumiana po prostu uzyj jezyka ludzkiego...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: kacapskie szpiony na forum zmieniły taktykę 16.08.08, 00:57 Wy, wszystkowiedzący naród, znający się na wszystkim i wszystkich powinniście umieć czytać co który naród co myśli, przecież to wasza zaleta, prezydent wam pokazał drogę jak to się robi. :_))) Co my miernoty mamy się z wami porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem dla na.. 15.08.08, 22:16 A kto udowodni czy Polska nie była , czy jest , czy nie będzie celem . Zmiana celów to sekunda przestawienia komputerowego . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: hrabia-monte-christo podejrzany typek! 15.08.08, 22:17 konryk napisał: > Przez ostatnie dni agitował za kacapami, i uzasadniał agresję na Czeczenię, ateraz próbuje się uwiarygodnić. To jakiś kameleon. Trzeba mu sie przyglądać juz Ci tlumaczylem - pomylilem Cie z ruskimi agitatorami nie usprawiedliwialem agresji Rosji - uwazalem i uwazam, ze jej reakcja jest nieadekwatna, a poza tym sama sprowokowala Gruzje - ostrzeliwujac ja wraz z Osetyncami z terenu Osetii Pld; Kosovo to dla nich pretekst, ale w zaden sposob ich nie usprawiedliwia Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: "hrabia" ty se odpocznij, bo twój kamuflarz c 15.08.08, 22:20 konryk nie wiem od kiedy jestes na forum, ale nie kojarze, zeby dlugo ja jestem tu dlugo - popieram polska partie PIS, nigdy ruskich nie popieralem, a wrecz porzeciwnie - nigdy ruskim nie ufalem i jak sie teraz okazuje mialem racje Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Nie pleć, uzasadniałeś agresję kacapów na Gru 15.08.08, 22:23 to zobacz moj wpis pod postem usera kralik111 - w tej sprawie w Polsce podzialow nie powinno byc jesli chodzi o to co pisalem - to odpowiadalem na zarzuty,ze Prezydent zaostrza spor z Rosja; w tym kontekscie pisalem,ze PO mozna to samo zarzucic - bo niepotrzebnie rwala sie do uznania Kosova ale dajmy temu spokoj - teraz potrzebna jest zgoda narodowa - wiec zawieszm topor wojenny z PO i apeluje o to samo do wyborcow PO Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Perszingi_Na_Kacapa_w_Polsce_To_K westia_Czasu_!!!! 15.08.08, 22:31 gerhart_fon_ruskiszajs napisał: > GWno kabluje: > > zastępca syfa szabru generalnego Kacapii > geniał Nogó..cyn wybełkotał: > > Polska, przyjmując amerykańską tarczę, > robi z siebie stuprocentowy cel > kacapskiego ataku. > ........................................................................ > > z kacapskimi szantażystami tą > azjatycką nieobliczalną sfołczą > > nikt jeszcze nie wygrał za pomocą > Patriotów i jakiś kretyńskich tarcz > zabezpieczających obce zas...ne interesy :) > > Polsce do przetrawania potrzebne są > niezależne dostawy gazu, ropy oraz > rakiety średniego zasięgu wycelowane w kreml RAKIETY ŚREDNIEGO ZASIĘGU W POLSCE WYCELOWANE W AGRESYWNĄ, NIEOBLICZALNĄ KACAPIĘ SĄ TYLKO KWESTIĄ CZASU :)) DZISIAJ JEST TO ŻADEM PROBLEM TECHNICZNY I MOŻNA JE KUPIĆ WSZĘDZIE, NAWET W INDIACH ALBO PAKISTANIE :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsx123 Powieddzcie mi jedna rzecz: 15.08.08, 22:36 A mianowicie: czemu Niemcy maja amerykanskie bazy na swym terytorium, a mimo to dogaduja sie z Rosja? Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: Powieddzcie mi jedna rzecz: 15.08.08, 22:40 hsx123 napisał: > A mianowicie: czemu Niemcy maja amerykanskie bazy na swym terytorium, a mimo to > dogaduja sie z Rosja? --------------------- juz nie maja, maja tylko szpital wojskowy, na terenie Niemiec zadne obce wojska juz nie stacjonuja od 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Powieddzcie mi jedna rzecz: 15.08.08, 22:52 Elka1021, uznania za ten komentarz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=83439420&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
charioteer Re: Powieddzcie mi jedna rzecz: 15.08.08, 22:49 Bo Niemcy nigdy do Moskwy nie weszli, a Polacy Moskwe przez dwa lata okupowali (1610-1612) i Rosjanie tego Polsce jeszcze po 400 latach nie przebaczyli i nie przebacza. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Na razie pauza, ale znam cię od dawna jako .. 15.08.08, 22:41 spytaj sie kogo chcesz - kto jest dluzej na forum,ze jestem Polakiem popierajacym PIS - obok presentation1, gamon0 jednym z najbardziej rozpoznawalnych na tym forum wprawdzie spieram sie z fanami PO na forum, czesto ostro, ale nigdy dla korzyscie jakiegos obcego panstwa co jak co ale zarzucac mi dzialanie na rzecz kacapow w sytuacji, gdy jestem zapieklym antykomunista, ktorego dziadek z Powstania Warszawskiego zmarl po przesluchaniach w UB, to jest przesada tak jak powiedzialem zawieszam topor wojenny z PO, spieral sie bede lagogodniej i apeluje do innych o to samo Odpowiedz Link Zgłoś
tetsujin Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem dla na.. 15.08.08, 22:49 Kretyni jesteście. Szczeniaczki szczekające wokół Niedźwiedzia. Rosja ma Polskę w dupie i tyle. Tarcza, nie tarcza, będzie chciała to nas zgniecie. A USA i tak ograniczy się do pustych protestów. Pogódźcie się debile, z tym, że nie jesteśmy pępkiem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem dla 15.08.08, 22:57 naprawde myslisz,ze USA nie odpowie na atak na swoja baze ? przeciez to bedzie amerykanska, a nie polska baza i beda tam stacjonowac amerykanscy zolnierze atak na te baze to atak na USA - naprawde myslisz,ze putinokio chce samozaglady ??? Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon amerykańskie terytorium? 15.08.08, 23:00 Po raz kolejny się okazuje, że prawica to pachołki i sługusy USA oraz zdrajcy Polski. Sprowadzenie obcych wojsk na terytorium Polski to zniszczenie naszej suwerenności. I to wojsk największego zbrodniarza naszych czasów. Wydało się kłamstwo USA, że tarcza miała bronić przed atakiem Iranu, widać, że amerykańskie świnie marzą o ataku na Rosję i rozpętaniu II wojny światowej, po której cały świat będzie kolonią USA. Na szczęście nie uda im się to, Rosja i Chiny to potęgi, a USA pogrąża jest w kryzysie. Uczynienie z Polski tarczy strzelniczej świetnie obrazuje pogardliwy stosunek USA w stosunku do Polaków, w zamian za wiernopoddańcze gesty postsolidaruchów USA "dziękują" nam wprowadzeniem wiz, niszczeniem polskiego przemysłu zbrojeniowego, wypieraniem polskich firm z rynków zbytu. Traktują nam jak idiotów z "polish jokes", zresztą prawicowi politycy swoim włazidupstwem utwierdzają ich w tym zdaniu. Najważniejszym argumentem tych prawicowych zdrajców jest stwierdzenie " skoro Rosja protestuje przeciwko obecności tarczy, to my ją zbudujemy"...na złość...jak małe, rozwydrzone dziecko w piaskownicy. Tak to antykomunizm wyżera szare komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ----przestan wklejac ten spam kacapie------------- 15.08.08, 23:05 ile jeszcze razy bedziesz wklejal ten tekst przyslany porosto z biura propagandy kremla idz spac kacapie - juz Ci pisalem - szkoda Twojego czasu - nikt waszych kacapskich bajek tu nie kupi Odpowiedz Link Zgłoś
handlaz Re: Rosyjski generał: Polska 100-proc. celem dla 19.08.08, 21:55 a ty jestes debilem który nadal uwaza rosje za mocarstwo. rosja teraz sie sypie i ani putin ani miedwiediew ani jakis pieprzniety general tego nie powstrzyma. jest rzecza jasna ze rosja jest nadal krajem silniejszym od Polski ale nie uwazam zeby tak skorupcjonowany kraj byl w stanie podjac decyzje o uzyci broni jadrowej. rosja jest papierowym mocarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
john_lennon oto oblicze małomiasteczkowej hołoty, 15.08.08, 23:04 Polska zostala strasznie pokarana przez największą zarazę, jaka dotknęła ludzkość, przez chorobę antykomunizmu. Antykomuniści to niedorozwinięte osobniki, których neuroza przeszła w stan permanentnej paranoi. Antykomuniści nienawidzą wszystkich dookoła: kolorowych, gejów, feministki, artystów, ateistów, żydów itp. Ich pojmowanie świata nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, to mieszanina urojeń z teorią wszechogarniającego cały świat żydowskiego spisku. Ich "wiedza" także jest urojona. Antykomuniści są sfrustrowani i agresywni, jako dzieci wyrywają skrzydełka muchom i dręczą koty. jako dorośli palą ludzi w krematoriach, przerabiają na mydło, zrzucają z samolotów, torturują i gwałcą kobiety, rozjeżdżają ludzi czołgami. Antykomuniści to jednostki doskonale podłe i nienawidzące. Bez nienawiści ich życie traci sens. Polskojęzyczny antykomunista nie cierpi Rosji, a włazi w d..ę USA, zresztą wielu zawodowych antykomunistów było i jest na żołdzie CIA. Antykomuniści zawsze kłamią, wg nich w 1939 to polscy bandyci rozpętali wojnę, w Kielcach to żydzi sami siebie wymordowali. Pamiętam, gdy jako dziecko w grudniu 1981 słuchałem "naocznych" relacji w Radio Wolna Europa mówiących o ciężkich walkach w stoczniach gdańskiej i szczecińskiej, w których zginęło kilka tysięcy ludzi. Amerykańscy antykomuniści przez dziesiątki lat w imię pokoju niszczyli demokratyczne rządy na całym świecie, by wprowadzać krwiożercze dyktatury, aby amerykańskie firmy mogły dalej bez kłopotów czerpać szmal z bogactw naturalnych i taniej siły roboczej. Cynizm i bezczelność antykomunistów jest porażająca. Niewiele czasu zabrało amerykanom, żeby z Saddama, przez nich popieranego i uzbrajanego przez lata, uczynić wroga nr 1. A co do Rosji, to każdy prawdziwy Polak zawdzięcza im to co najważniejsze, swoje życie. Być może poziom wiedzy w Polsce tak upadł, że niewiele osób wie o tym, że ojciec duchowy antykomunizmu, Adolf Hitler, przygotował plany biologicznego unicestwienia Słowian, bylismy w kolejce do mordu zaraz za Żydami. Dzięki Rosji radzieckiej istniejemy, gdyby nie oni, tu nadal byłaby Generalna Gubernia. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: oto oblicze małomiasteczkowej hołoty, 15.08.08, 23:23 john_lennon napisał: unicestwienia Słowian, Kto w dzisiejszych czasach unicestwia Słowian? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: oto oblicze małomiasteczkowej hołoty, 15.08.08, 23:29 > Kto w dzisiejszych czasach unicestwia Słowian? nie tylko w dzisiejszych - kacapstwo - jestescie najgrozniejszym terrorysta na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: oto oblicze małomiasteczkowej hołoty, 15.08.08, 23:55 Przecież Rosjanie to tez Słowianie, albo uczyli cie coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy when is the duck shooting season in poland??? 15.08.08, 23:07 mam do odstrzalu trzy kaczory i jedna sikorke... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: when is the duck shooting season in poland??? 16.08.08, 01:04 rooboy napisał: > mam do odstrzalu trzy kaczory i jedna sikorke... Sezon łowiecki na ,,rooboy-e'' właśnie nadchodzi.Będą to łowy bezkrwawe ,raczej wycinanie chwastu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: when is the duck shooting season in poland??? 16.08.08, 04:45 amanasunta, miejmy nadzieje, ze duck shooting season nadejdzie wczesniej... trzy kaczory i sikorka do odstrzalu... Odpowiedz Link Zgłoś