errata21 09.09.08, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rilian Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 17:24 i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hjalmar Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 17:57 Pewnie ze dobrze. Stad juz tylko krok do obcinania rak zlodziejom, a dalej juz latwo: obcinanie jezykow zle mowiacych o rzadzie, uszu zle sluchajacych wladzy, wylupianie oczu zle patrzacych na wladze i ostatecznie obcinanie glow zle myslacych o wladzy. Wstyd Panie Premierze. W cywilizowanym kraju nawet tak nie wolno pomyslec. A przeciez jest Pan historykiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
hjalmar A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 18:03 Pewnie ze dobrze. Stad juz tylko krok do obcinania rak zlodziejom, a dalej juz latwo: obcinanie jezykow zle mowiacych o rzadzie, uszu zle sluchajacych wladzy, wylupianie oczu zle patrzacych na wladze i ostatecznie obcinanie glow zle myslacych o wladzy. Wstyd Panie Premierze. W cywilizowanym kraju nawet tak nie wolno pomyslec. A przeciez jest Pan historykiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jestem za obcinaniem złodziejom rąk a pedofilom 09.09.08, 18:08 narzędzia zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: Jestem za obcinaniem złodziejom rąk a pedofil 09.09.08, 18:09 krzych.korab napisał: > narzędzia zbrodni. a kretynom mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Niech zyje faszyzm i hitleryzm! Nareszcie beda 09.09.08, 18:20 polskie obozy! Brawo Tuskolini! Bulbaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 A politykom niedotrzymującym słowa...języki 09.09.08, 18:42 Tylko patrzeć jak Donek będzie kastrował internautów nieprzychylnych jego rządowi. Już kibiców legii nieprzychylnych ITI wycyckali przed ostatnim meczem. Faszyzm odżywa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rikol popieram tuska 09.09.08, 20:19 Sa kraje, gdzie wobec przestepcow seksualnych stosuje sie kastracje farmakologiczna, wiec nie jest to pomysl nowy. Swoja droga, widze, ze ten pomysl budzi przerazenie meskiej czesci forumowiczow? Co macie na sumieniu? Zastanawiajace jest, ze nagle mezczyzni zaczynaja mowic jednym glosem z gwalcicielem. Z drugiej strony, poniewaz w Polsce obowiazuja prawa czlowieka (teoretycznie), premier nie powinien przestepcy 'przezywac';) Chociaz osobiscie uwazam, ze ma racje. Smierc tego gwalciciela bylaby z korzyscia dla spoleczenstwa - przynajmniej nie trzeba by bylo go utrzymywac w wiezieniu, a majatek (jesli jakikolwiek byl) przejelaby rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 niebezpieczny dla otoczenia 09.09.08, 20:29 tusk jest niebezpieczny dla otocznia, POwinien zostać izolowany./ W trakcie swoich rocznych rządów miał tylko 2 głośne inicjatywwy, obie odbiły się - negatywnym zresztą - echem na całym świecie: 1.chciał zabić sędziego piłkarskiego po meczu Polska-Austria na ME, radośnie to ogłosił, prasa całego świata to odnotowała, sprostowania nie było, wyborcza biła brawo z wiadomych powodów, 2. POstanowił kastrować - wzorem Adolfa Hitlera - na razie pedofili, a potem być może także tych, którzy nie wierzą TRN24, GW itp.... Ten człowiek wymaga hospitalizacji na odzdziale bez klamek... Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Castro_Tusco_Maczo_Piczo__:o))))) )))))))))))))) 09.09.08, 21:28 GWno kabluje: Tusko Castro bardzo podniecony: Kastracja mogłaby być jednym z elementów kary, po które ma prawo sięgnąć sąd. Jeśli chodzi o uwolnienie środków z ministerstwa zdrowia dla wprowadzenia takiej przymusowej kastracji, to te środki mogą się znaleźć od zaraz. ....................................................................................... Her Tuske demonstrując zacietrzewioną determinację tak jak jego dziadek wermahtowiec :) chce nabić sobie sondażowych plusów dodatnich zwiększajacych jak zapewne sądzi jego szanse na preziowy stołek zapomina jednocześnie, że takie samo choć nie tak ordynarnie sformułowane zaostrzenie prawa dla kryminalnych pedofili proponował PIS już 2 lata temu, a POkemonia była przeciwko :) ps należałoby też obcinać ręce ojcom bijącym dzieci i mężom bijącym żony - wtedy her Tuske nie miałby łap i nie mógłby startować na prezia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee Re: Castro_Tusco_Maczo_ Ryży koleś Jaruckiej 09.09.08, 22:10 Kolejny cud ryżego cudaka na Wiejskiej - burdy: 1) pl.youtube.com/watch?v=fRp6CliTp60&feature=related 2) pl.youtube.com/watch?v=FzRX67aqkeY 3) pl.youtube.com/watch?v=63Ma2Cx04Ys 4) pl.youtube.com/watch?v=213yE9-zDdM 5) pl.youtube.com/watch?v=5ewMq2WjyVk 6) pl.youtube.com/watch?v=0PV0cTAvGT0 7) pl.youtube.com/watch?v=trIqCC8sEqA Odpowiedz Link Zgłoś
popierdujacy_cudotfurca no to po maluchu ! Nie bedzie autostrad ale jest 09.09.08, 22:17 dobry temat zastepczy dla rzondowej TVN Odpowiedz Link Zgłoś
hjalmar Konstytucja (niestety/na szczescie) zabrania 09.09.08, 23:08 Art. 40. Nikt nie może być poddany torturom ani okrutnemu, nieludzkiemu lub poniżającemu traktowaniu i karaniu. Zakazuje się stosowania kar cielesnych. --- Jak zwykle kazdy, kto ma watpliwosci co do karania tego lub owego jest frontem obrony przestepow/pedofilow/mafii itd. Ja jestem. Mam watpliwosci do co takich metod. Na szczescie konstytucja nie pozostawia cienia watpliwosci. Kary cielesne sa zabronione, a kastracja to kara cielesna. Sa kary wiezienia i tyle. Nie mylscie ze wiezienie to radocha. To jest surowa kara, zwlaszcza ze pedofil od razu zostanie c.w.e.l.e.m. Po paru latach byciacw...em odechce mu sie wszystkiego. Po prostu wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Konstytucja (niestety/na szczescie) zabrania 09.09.08, 23:27 > Jak zwykle kazdy, kto ma watpliwosci co do karania tego lub owego jest frontem > obrony przestepow/pedofilow/mafii itd. Ja jestem. Mam watpliwosci do co takich > metod. Ale jakich metod? Chodzi ci o przymusowe LECZENIE chorych? To niestety musisz pogodzić się z tym, że w Polsce robi się to nagminnie Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Ale co ma wspolnego pedofilia z cala sprawa? 09.09.08, 23:29 Wyglada to na szukanie kozla ofiarnego... Sprawa miala miejsce w zwyklej rodzinie. Corka ponad 15-letnia. Taka zwyrodniala odmiana heteroseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Czy Tusk zrealizował coś co obiecywał? 10.09.08, 06:31 Obietnice nic nie kosztują, a gawiedź się cieszy. Nic nie zrobi cienias. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Czy Tusk zrealizował coś co obiecywał? 10.09.08, 14:05 Jakby sie udalo, to dostanie przydomek WIELKI KASTRATOR. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: Ale co ma wspolnego pedofilia z cala sprawa? 10.09.08, 06:58 Facet z Siemiatycz to chory człowiek, ale zastanawiam się, co to ma wspólnego z pedofilią w naszym kraju. W Polsce karany jest kontakt sexualny z osobami poniżej 15 roku zycia, powyżej kontakty takie są podobno legalne Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Tak przemawia Unia i na tym sie skonczy 10.09.08, 14:08 Unia i pedofile stana po stronie gwalciciela, zgodnym frontem. piotrvs napisał: > Facet z Siemiatycz to chory człowiek, ale zastanawiam się, > co to ma wspólnego z pedofilią w naszym kraju. W Polsce > karany jest kontakt sexualny z osobami poniżej 15 roku > zycia, powyżej kontakty takie są podobno legalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kubek_smakowy Re: niebezpieczny dla otoczenia 09.09.08, 21:34 burakpl4 napisał: > tusk jest niebezpieczny dla otocznia, POwinien zostać izolowany./ W > trakcie swoich rocznych rządów miał tylko 2 głośne inicjatywwy, obie > odbiły się - negatywnym zresztą - echem na całym świecie: > 1.chciał zabić sędziego piłkarskiego po meczu Polska-Austria na ME, > radośnie to ogłosił, prasa całego świata to odnotowała, sprostowania > nie było, wyborcza biła brawo z wiadomych powodów, > 2. POstanowił kastrować - wzorem Adolfa Hitlera - na razie pedofili, > a potem być może także tych, którzy nie wierzą TRN24, GW itp.... > Ten człowiek wymaga hospitalizacji na odzdziale bez klamek... Kreatury wy bronicie pedofilów !!! A pedofil to taki typek który gwałci kilkuletnie dzieci Z pedofili nie da się wyleczyć Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: niebezpieczny dla otoczenia 09.09.08, 22:53 kubek_smakowy napisał: > Kreatury wy bronicie pedofilów !!! A pedofil to taki typek który > gwałci kilkuletnie dzieci Z pedofili nie da się wyleczyć Problem w tym, że w naszych realiach pedofilem ogłoszony może zostać mężczyzna korzystający z usług 16-letniej prostytutki. Pedofil-określenie niosące ze sobą straszne piętno. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzowiec Re: niebezpieczny dla otoczenia 09.09.08, 23:26 czerwony_burzuj napisał: > kubek_smakowy napisał: > > > > Kreatury wy bronicie pedofilów !!! A pedofil to taki typek który > > gwałci kilkuletnie dzieci Z pedofili nie da się wyleczyć > > Problem w tym, że w naszych realiach pedofilem ogłoszony może zostać mężczyzna > korzystający z usług 16-letniej prostytutki. Pedofil-określenie niosące ze sobą > straszne piętno. można od 15 roku życia dmuchać kogo się chce nie znasz kk to spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: niebezpieczny dla otoczenia 10.09.08, 08:26 czerwony_burzuj napisał: > kubek_smakowy napisał: > > > > Kreatury wy bronicie pedofilów !!! A pedofil to taki typek który > > gwałci kilkuletnie dzieci Z pedofili nie da się wyleczyć > > Problem w tym, że w naszych realiach pedofilem ogłoszony może zostać mężczyzna > korzystający z usług 16-letniej prostytutki. Pedofil-określenie niosące ze sobą > straszne piętno. to niech nie korzysta z uslug 16 letniej prostytyutki . IMHO Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: niebezpieczny dla otoczenia 10.09.08, 11:29 lugner.bakayaro napisał: > to niech nie korzysta z uslug 16 letniej prostytyutki . IMHO To powiedzmy z chętną 16-letnią osobą, która teoretycznie może być mężatką. A co z wolnością seksualną? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: niebezpieczny dla otoczenia 10.09.08, 11:51 lugner.bakayaro napisał: > A co z wolnością seksualną? w przypadku piętnowania praktyk dopuszczalnych przez prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
estelita Re: niebezpieczny dla otoczenia 12.09.08, 17:06 Bzdura, w Polsce odpowiedzialności karnej podlega czyn seksualny na osobie poniżej 15-tego roku życia Odpowiedz Link Zgłoś
estelita Re: niebezpieczny dla otoczenia 12.09.08, 17:14 I oczywiście zawsze gdy odbywa się wbrew woli Odpowiedz Link Zgłoś
estelita Re: niebezpieczny dla otoczenia 12.09.08, 19:44 Albo poniżej 16-tego. Nie jestem na 100% pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: niebezpieczny dla otoczenia 10.09.08, 08:25 kubek_smakowy napisał: > burakpl4 napisał: > > > tusk jest niebezpieczny dla otocznia, POwinien zostać izolowany./ > W > > trakcie swoich rocznych rządów miał tylko 2 głośne inicjatywwy, > obie > > odbiły się - negatywnym zresztą - echem na całym świecie: > > 1.chciał zabić sędziego piłkarskiego po meczu Polska-Austria na > ME, > > radośnie to ogłosił, prasa całego świata to odnotowała, > sprostowania > > nie było, wyborcza biła brawo z wiadomych powodów, > > 2. POstanowił kastrować - wzorem Adolfa Hitlera - na razie > pedofili, > > a potem być może także tych, którzy nie wierzą TRN24, GW itp.... > > Ten człowiek wymaga hospitalizacji na odzdziale bez klamek... > > > > > Kreatury wy bronicie pedofilów !!! A pedofil to taki typek który > gwałci kilkuletnie dzieci Z pedofili nie da się wyleczyć nie do konca:P od kilku dnina forum gw jes ofensywa mlodzierzowki pisu. spamuja bezsensu w kazym artykule :P a co do tematu , osobiscie jestem za;. z tym ze prawdajest ze to dosyc ryzykowne. np moze to byc urzyte ( i podobne prawa) do kontorli ludzi itp, ale nie koniecznie winnych. ALe w 100% pewnych sprawach, vs pedofile i gwlaciciele recydywisci kastracja nawet nie chemiczna ale realna jak najbardzioej wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: niebezpieczny dla otoczenia 10.09.08, 00:46 Nie wiem, czy jestes pisdzielcu pedofilem. Ale jestem pewien, że gdyby z czymś takim wystapiła kreatura kaczyński, to byście kundle pisowskie orgazmu z radości dostały. burakpl4 napisał: > tusk jest niebezpieczny dla otocznia, POwinien zostać izolowany./ W > trakcie swoich rocznych rządów miał tylko 2 głośne inicjatywwy, obie > odbiły się - negatywnym zresztą - echem na całym świecie: > 1.chciał zabić sędziego piłkarskiego po meczu Polska-Austria na ME, > radośnie to ogłosił, prasa całego świata to odnotowała, sprostowania > nie było, wyborcza biła brawo z wiadomych powodów, > 2. POstanowił kastrować - wzorem Adolfa Hitlera - na razie pedofili, > a potem być może także tych, którzy nie wierzą TRN24, GW itp.... > Ten człowiek wymaga hospitalizacji na odzdziale bez klamek... Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: popieram tuska 09.09.08, 22:04 Swoja droga, widze, ze ten pomys > l > budzi przerazenie meskiej czesci forumowiczow? Proste, raz, że dziś przy każdej sprawie rozwodowej podobne Tobie kobiety oskarżają niewinnych mężczyzn o pedofilię, a stawką jest nie tylko majątek... Zbyt wielu NIESŁUSZNIE OSKARŻONYCH, a okazuje się, że i skazanych na podstawie współczesnego polowania na czarownice. Jak byłem mały to żaden dziadek nie bał się pogłaskać dziecka po główce, dzisiaj każdy się boi, dzieci COŚ straciły... Dwa, jakoś tak się składa, że nikt nie mówi o kobietach pedofilach, a przecież są takie kobiety. Pedofilia wśród kobiet też jest częsta, choć jest inna niż męska. Kto skazał kobietę, za całowanie kilkulatka w sposób silnie erotyczny, przebieranie się przy nim? Facet za coś takiego z automatu dostaje wyrok. W jaki sposób będziesz kastrować kobiety? Gdzie równość? Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: popieram tuska 09.09.08, 22:52 Kobiety stanowia kilka procent pedofili, wiec to nie jest 'czesto'. Jest to zjawisko marginalne, podobnie jak przemoc kobiet w rodzinie - tylko 3% sprawcow to kobiety. Tyle mam do powiedzenia na temat 'kobiety tez ...'. Wiesz ilu facetow chce dzieci po rozwodzie? Prawie zaden. Przejrzyj sobie statystyki na ten temat. A molestowanie dziecka latwo stwierdzic - wystarczy badanie psychologa. Temu gwalcicielowi (i wszystkim innym) zycze wszystkiego najgorszego. Wszystkim popierajacym gwalcicieli zycze opamietania - pewnie przyjdzie to dopiero wtedy, kiedy twoja zona czy corka bedzie ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: popieram tuska 09.09.08, 22:59 rikol napisała: > Temu gwalcicielowi (i wszystkim innym) zycze wszystkiego najgorszego. Wszystkim > popierajacym gwalcicieli zycze opamietania - pewnie przyjdzie to dopiero wtedy, > kiedy twoja zona czy corka bedzie ofiara. Populizm. Czego życzysz całej rzeszy niesłusznie posądzonym o tzw. pedofilię? A może pomyślisz o tym dopiero przy okazji aresztowania ulubionego wujka? Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Re: A politykom niedotrzymującym słowa...języki 09.09.08, 20:49 lewar121 napisał: > Faszyzm odżywa ???? Najwyraźniej. Choć do tej pory uważałem, że jeszcze nie sięgnął PO. Cóż... człowiek omylny jest. Pora oczekiwać komór gazowych... Odpowiedz Link Zgłoś
janu5 Hitler również budował autostrady. 09.09.08, 23:36 A faszyści osuszali bagna. Odpowiedz Link Zgłoś
szary116 Re: Niech zyje faszyzm i hitleryzm! Nareszcie be 10.09.08, 12:19 Lewaku-lecz się sam.Pewnie chciłbyś leczyć za społeczne pieniądze te kreatury.Poczytaj troche o skuteczności badań(Lew-Starowicz),A BĘDZIESZ WIEDZIAŁ,ŻE TYLKO SUROWE KARY MOGĄ COŚ ZMIENIĆ.Trzeba eliminować(trzymać w zamknięciu-nie gazować tłuku jeden)zboczków z życia publicznego.Porównanie surowych kar do hitleryzmu to nic innego jak wypowiedz pryszczatego licealisty czytającego bryki. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 18:21 Pan Tusk jedzie na demagogii. Farmakologiczna kastracja, owszem, pomoże na niegwałcenie. Ale zwyrodnialec zwyrodnialcem pozostanie. Może znęcać się nadal fizycznie i psychicznie, choć bez pomocy fiuta. To może, panie premierze, na znęcanie fizyczne obcinać ręce? A na znęcanie psychiczne mózg wycinać? Ja tam nie bronię zwyrodnialców. Tylko wkurzają mnie tacy, co na hura rzucają chwytliwe hasła i wciskają ludziom, że znaleźli panaceum na zło tego świata. Przecież gołym okiem widać, że pan Tusk chce się przypodobać zbulwersowanej publice. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 18:27 Ach, jeszcze jedno. Pan premier demokratycznego kraju nie tylko odmawia praw człowieka komuś, ale robi to jeszcze przed wydaniem przez sąd na tego kogoś wyroku. A czym się to w gruncie rzeczy różni od pokrzykiwań pana Ziobry? Dla pana Ziobry i wielu milionów Polaków sprawa też była ewidentna. Naprawdę, emocjonalność polskiego życia publicznego mnie męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_is_happy Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 19:58 Gratuluje! Odwalacie tu wszyscy polityczne jechanie po Tusku broniąc zwyrodnialca, gwałciciela własnej córki. Ciekawe czy jesteście rodzicami... A farmakologiczna kastracja nie ma nic wspólnego z fizycznym okaleczaniem, raczej łykaniem bromu albo podobnego środka. Coś się we mnie gotuje jak czytam takie wypowiedzi. Brawo Panie Premierze. Nie jestem Pana fanką, ale takim karykaturom jak dzisiejszy polski antybohater należy się dożywotnie łykanie bromu, kopanie rowów, najgorsze roboty fizyczne! w przeciwnym razie będą czuć się bezkarni oglądając w celach telewizję! BTW: Mnie zaś męczy wciskanie w tego typu dyskusje prywaty politycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 20:32 kate_is_happy jest głupią, pustą babą, ale "takich ludzi nam trzeba", jak to mawiają w redakci GW. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 20:51 Gdyby płacili Ci za każde mądre słowo, które napisałeś, już po dwóch dniach głód zajrzałby Ci w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 22:55 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > A czym się to w gruncie rzeczy różni od pokrzykiwań pana Ziobry? Dla pana Ziobry Pomyślałem dokładnie o tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 21:14 Anuszko, wszystko pięknie, tylko że 'kastracja chemiczna' nie oznacza pozbawiania kogokolwiek "fiuta". Oznacza stosowanie terapii obniżającej popęd płciowy i agresję. Nie rozumiem histerii na forum Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 21:36 Nessie, jeśli ten facet okaże się winien zarzucanych mu czynów - co jest prawdopodobne - to trzeba go surowo ukarać. Mnie jedynie żenuje cała ta emocjonalna atmosferka. Sąd jeszcze nie wydał wyroku, można się spodziewać, jaki wyda, ale po co się tak ekscytować? Najbardziej niesmaczne jest to, gdy na fali ekscytacji politycy nabijają sobie punktów. Giertych skwapliwie skorzystał z cudzej tragedii. Teraz Tusk robi to samo. Statystycznie rzecz biorąc, są w Polsce problemy i wręcz tragedie, które występują znacznie częściej i przydałoby się, żeby ktoś się wreszcie za nie zabrał. A żaden polityk się nimi nie interesuje. Żaden nie mówi, że "pieniądze na pewno się hop, siup, znajdą". Np. co roku giną w wypadkach samochodowych tysiące osób. Co roku na niezdiagnozowanego raka szyjki macicy umiera również kilka tysięcy osób. Tymczasem wszyscy mają to w d., bo nie są to fakty tak niezdrowo ekscytujące, jak jeden zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 21:52 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Nessie, jeśli ten facet okaże się winien zarzucanych mu czynów - co jest > prawdopodobne - to trzeba go surowo ukarać. > > Mnie jedynie żenuje cała ta emocjonalna atmosferka. A to pardon, przepraszam cię ogromnie. Zignoruj poprzedni mój post/odpowiedź -- gdybym najpierw przeczytała ten, tobym lepiej zrozumiała o co ci chodzi. Nawoływanie do umiaru i zaniechania histerii rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 21:38 > Anuszko, wszystko pięknie, tylko że 'kastracja chemiczna' nie oznacza > pozbawiania kogokolwiek "fiuta". Oznacza stosowanie terapii obniżającej popęd > płciowy i agresję. > > Nie rozumiem histerii na forum Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 21:50 Piszę o tym, że uważasz, że będzie się znęcał nadal, tylko "bez fiuta". Wnoszę z tego, że nie masz pojęcia o sposobie działania kastracji chemicznej. Te środki nie tylko obniżają popęd płciowy, ale TAKZE agresję. Przymulony litem może być co najwyżej uciążliwym meblem Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 22:17 Nie no, najpierw przepraszasz za nieuważne czytanie, potem znowu czytasz nie z moich wypowiedzi tylko z sufitu. > Piszę o tym, że uważasz, że będzie się znęcał nadal, tylko "bez fiuta". Wnoszę > z > tego, że nie masz pojęcia o sposobie działania kastracji chemicznej. Te środki > nie tylko obniżają popęd płciowy, ale TAKZE agresję. Przymulony litem może być > co najwyżej uciążliwym meblem Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 22:44 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > Nie no, najpierw przepraszasz za nieuważne czytanie, potem znowu czytasz nie z > moich wypowiedzi tylko z sufitu. O jeżu kolczasty, anuszko, ja właśnie za TEN post cię przepraszałam! Bo wyświetlam w formie 'od najnowszego' i najpierw napisałam tamten post, a dopiero później przeczytałam twoją wyważoną wypowiedź. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 10.09.08, 00:34 nessie-jp napisała: Wnoszę > z > tego, że nie masz pojęcia o sposobie działania kastracji chemicznej. Te środki > nie tylko obniżają popęd płciowy, ale TAKZE agresję. Przymulony litem może być > co najwyżej uciążliwym meblem Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 10.09.08, 17:15 > Więc kastracja chemiczna ma być szczególnym rodzajem lobotomii, skoro > wyeliminować popęd i agresję? Lobotomia niestety nie eliminuje agresji. Powoduje więcej problemów, niż pożytku, a przy tym jest nieodwracalna. Lepiej użyć środków przymusu, których działanie jest odwracalne Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Przypodobać się zbulwersowanej publice 09.09.08, 22:33 debile zwykle nie na temat tu piszą, zwyczaj rozpowszechniony Odpowiedz Link Zgłoś
shevariell Re: Jestem za obcinaniem złodziejom rąk a pedofil 09.09.08, 21:51 Tylko po co? W Dani od lat 50 tych była taka kara dla gwałcicieli i wuja dała - recydywa i tak występowała - kolesie gwałcili kobiety butelkami itp. narzędziami. Dziwnym trafem Skandynawowie wycofali się z tego, ale my jak zwykle 100 lat za białymi. A PO straciła właśnie ostatecznie moje popracie - od PiSu nie różni się niczym, ta sama skala populizmu dla debili:( Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Jestem za obcinaniem złodziejom rąk a pedofil 09.09.08, 22:34 niesamowite, b. int. Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 18:19 To ciekawe i nawet warte poparcia, ale słowa rzucone wyraźnie pod publikę. Czemu więc nie kara śmierci dla morderców ? A przy okazji - o ile kastracja dla pedofilów, to również obowiązkowe podwiązanie jajników dla pań pokroju Alicji Tysiąc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ptaszyna12 Re: A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 18:28 Jestem pewna, że wiele kobiet świadomych zagrożenia życia/zdrowia płynących z kolejnej ciąży chętnie poddałoby się takiemu zabiegowi. Niestety, w wyniku rygorystycznej wykładni kodeksu karnego, jest on zabroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 21:43 ptaszyna12 napisała: > Jestem pewna, że wiele kobiet świadomych zagrożenia życia/zdrowia płynących z > kolejnej ciąży chętnie poddałoby się takiemu zabiegowi. Niestety, w wyniku > rygorystycznej wykładni kodeksu karnego, jest on zabroniony. Jak w takim jednym kawale. Pani się dwa terminy medyczne pomyliły. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 21:54 ach kobiety agiehu:) wiecej nam ich trzeba! full support:) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: A zlodziejom obciac rece... 10.09.08, 10:07 > ach kobiety agiehu:) wiecej nam ich trzeba! Nie jestem z AGH. Kliknij na link, to dowiesz się, skąd. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 18:49 Co masz na myśli pisząc paniom takim jak Alicja Tysiąc, ptaszyno...? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: A zlodziejom obciac rece... 09.09.08, 21:15 > obowiązkowe podwiązanie jajników dla pań pokroju Alicji Tysiąc !!!! Zacznijmy od DOZWOLONEGO podwiązania jajowodów! Bo na razie taki zabieg jest w Polsce przestępstwem! Jesteś wyjątkowym debilem jeśli sądzisz, że chore kobiety 'złośliwie' zachodzą w ciążę bo im się nie chciało jajowodów podwiązać. Nie Odpowiedz Link Zgłoś
estelita Re: A zlodziejom obciac rece... 12.09.08, 18:31 W życiu nie widziałam większej demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 18:07 Na pewno była to przykładowa katolicka "rodzina". Dlatego PiSs i ziobro za swoich szarogęsich "rządów" udawali, że tego nie widzą i wyszło to dopiero teraz gdy oni są już historią. Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 20:35 no ja tez tak uważam, ze jeśli ta rodzina głosowała na PO to będzie miało sPOkój, ale jeśli nie to Donald ich wszystkich wykastruje, no bo to skandal jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Każdy temat dobry aby ociągnąć uwagę 09.09.08, 18:15 Każdy dowolny temat jest dobry aby odciągnąć uwagę od rosnących cen i narastającego kryzysu. Tusk dobrze o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
codein Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 20:14 hjalmar napisał: > Pewnie ze dobrze. Stad juz tylko krok do obcinania rak zlodziejom, a dalej juz > latwo: obcinanie jezykow zle mowiacych o rzadzie, uszu zle sluchajacych wladzy, > wylupianie oczu zle patrzacych na wladze i ostatecznie obcinanie glow zle > myslacych o wladzy. Wstyd Panie Premierze. > Masz w genach histerię. Założę się, że Twoi rodzice i rodzice Twoich rodziców myśleli tak: "Wsadzają do pudła morderców?! A co potem??? Stąd już krok do puszkowania złodziei. A dalej już łatwo: wsadzanie do pudła źle mówiących o rządzie". To najlepiej wypuścić wszystkich morderców, po cholerę ich karać, skoro tchórzliwy plebsik od razu sobie wyobraża, że sam zasługuje na taką karę, więc lepiej, żeby w ogóle jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 20:16 Co tak biadolisz. Chcesz milej rozmowy i obietnicy ze juz nigdy nie bedzie gwalcil dzieci? W koncu ktos sie za to zabral. Wszyscy gadaja ale nikt nic nie robi. Jakby taka kreatura zgwalcilaby twoje dziecko to na pewno zaprosilbys go na kawe porozmawiac. Albo jestes taki naiwny albo nie wiesz kto to jest pedofil. Zapytaj sie kazdego psychologa albo psychiatry to ci powie, ze pedofilia nie jest wyleczalna. Kastracja farmakologiczna cepie to nie znaczy ucinanie czlonkow. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 21:39 Brawo premierze za odwagę.Od dawna o tym mówiły ofiary pedofilów o farmakologicznym leczeniu popędu seksualnego,dzikiego i chorego wobec nieletnich.Taki gwałt na dzieciach jest niczym innym,jak zbrodnią. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 23:03 cleryka napisała: > Brawo premierze za odwagę.Od dawna o tym mówiły ofiary pedofilów o > farmakologicznym leczeniu popędu seksualnego,dzikiego i chorego > wobec nieletnich.Taki gwałt na dzieciach jest niczym innym,jak > zbrodnią. Co ma wspólnego pedofilia z konkretnym przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 21:40 Najgłupszy post na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
estelita Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 12.09.08, 18:25 hjalmar napisał: > Pewnie ze dobrze. Stad juz tylko krok do obcinania rak zlodziejom, a dalej juz > latwo: obcinanie jezykow zle mowiacych o rzadzie, uszu zle sluchajacych wladzy, > wylupianie oczu zle patrzacych na wladze i ostatecznie obcinanie glow zle > myslacych o wladzy. Wstyd Panie Premierze. > > W cywilizowanym kraju nawet tak nie wolno pomyslec. A przeciez jest Pan > historykiem.... W życiu nie widziałam większej demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
estelita Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 12.09.08, 18:28 hjalmar napisał: > Pewnie ze dobrze. Stad juz tylko krok do obcinania rak zlodziejom, a dalej juz > latwo: obcinanie jezykow zle mowiacych o rzadzie, uszu zle sluchajacych wladzy, > wylupianie oczu zle patrzacych na wladze i ostatecznie obcinanie glow zle > myslacych o wladzy. Wstyd Panie Premierze. > > W cywilizowanym kraju nawet tak nie wolno pomyslec. A przeciez jest Pan > historykiem.... W życiu nie widziałam większej demagogii Odpowiedz Link Zgłoś
codewriter bravo Tusk, oby to nir były tylko SŁOWA 09.09.08, 17:58 bravo Tusk, oby to nir były tylko SŁOWA Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 stawiam cały swój majątek, że g... z tego będzie 09.09.08, 17:27 mogę dodatkowo wyczyścić szczoteczką do zębów schody w pałacu kultury i nauki im. Stalina Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: stawiam cały swój majątek, że g... z tego będ 09.09.08, 17:58 oczywiscie ze nic z tego nie bedzie, bo na szczescie jestesmy w Unii Europejskiej, a tam tak skrajnie faszystowskie (wrecz patologiczne) poglady nie moga przejsc Odpowiedz Link Zgłoś
diopsyd1 Re: stawiam cały swój majątek, że g... z tego będ 09.09.08, 18:02 Oczywiscie, ze nic nie bedzie, bo w Unii obowiazuje jedynie sluszna linia. Nazywanie g..na perfuma, zaklamania polityczną poprawnoscią itd... Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: stawiam cały swój majątek, że g... z tego będ 09.09.08, 19:09 Perfumą? Ta perfuma? :D Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: stawiam cały swój majątek, że g... z tego będ 09.09.08, 20:37 w Iranie by to przeszło, gdziekolwiek indziej nie. Jaki z tego wniosek? PO marsz do Iranu, razem z tuskiem demagogiem i głupimi wyborcami, tam się spełnicie, błazny:) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 17:29 Bla, bla, bla - nie ma to jak temat zastępczy. Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 17:53 dla mnie jako matki dwojga maluchow jak najbardziej wazny i pilny. Brawo panie Tusk! W koncu ktos powiedzial cos konkretnego w sprawie zwyrodnialcow, gwalcacych kilkumiesieczne dzieci. Mam nadzieje, ze na slowach sie nie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 18:24 reyamtet napisała: > dla mnie jako matki dwojga maluchow jak najbardziej wazny i pilny. Brawo panie > Tusk! W koncu ktos powiedzial cos konkretnego w sprawie zwyrodnialcow, > gwalcacych kilkumiesieczne dzieci. Mam nadzieje, ze na slowach sie nie skonczy. Więc jako matka zadbaj o to, by nie dawać okazji tym tzw. zwyrodnialcom do popełnienia przestępstwa, a nie żądasz, by w majestacie prawa okaleczano człowieka. Jakim by on nie był... Sam. Odpowiedz Link Zgłoś
reyamtet Re: sammler 09.09.08, 18:31 widze, ze zyjesz na jakiejs wyspie szczesliwosci, gdzie wystarczy pilnowac wlasnych dzieci, bby takie rzeczy sie nie zdarzaly. a co powiesz o glosnej swego czasu historii 3miesiecznego chlopczyka, ktory zostal zgwalcony przez wlasnego ojca. dociera? trzymiesieczne, totalnie bezbronne niemowle gwalcone przez rodzica. i to w bogobojnej katolickiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 18:40 po pierwsze - nie zawsze można samemu obronić swoje dzieci przed zwyrodnialcami, no chyba że się ich z domu wypuszczać na krok nie będzie, ale to wtedy zawsze istnieje obawa, że tatuś postanowi sobie ulżyć jak w ostatnio głośnym przypadku... :/ a po drugie - kastracja farmakologiczna nie okalecza człowieka fizycznie, jej skutki można też cofnąć... chodzi po prostu o zmniejszenie popędu seksualnego... coście panowie tak nagle zaczęli się bać o swoje przyrodzenia? człowiek (nie tylko facet!), który molestuje seksualnie dziecko jest zwyrodnialcem i innego słowa niego nie umiem znaleźć... pedofilia może i jest chorobą psychiczną ale w takim razie - jakie inne lekarstwo na nią polecicie jeśli nie próby zmniejszenia tego nadmiernego popędu? więzienie? to wyjdzie i zgwałci następne dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
kate_is_happy Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 20:06 gdyby spotkało to Twoje dziecko to? Mam nadzieję, że nikt by nie wygłosił opinii, że to Twoja wina:) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 23:09 kate_is_happy napisała: > gdyby spotkało to Twoje dziecko to? Mam nadzieję, że nikt by nie wygłosił > opinii, że to Twoja wina:) Dewiantów zdolnych do gwałtów na małych dzieciach jest na tyle mało, że nie warto zawracać tym sobie głowy. Lepiej pomyśleć o bardziej realnych zagrożeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 18:51 reyamtet napisała: > dla mnie jako matki dwojga maluchow jak najbardziej wazny i pilny. Brawo panie > Tusk! W koncu ktos powiedzial cos konkretnego w sprawie zwyrodnialcow, > gwalcacych kilkumiesieczne dzieci. Mam nadzieje, ze na slowach sie nie skonczy. ===================================== Masz racje: "powiedzial". Ale nie majac do tego zadnego prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_is_happy Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 20:02 Zgadzam się z Panią i gratuluję jedynej do tej pory sensownej wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 21:58 hmmm juz kilkumiesieczne? to ja pojde dalej - smierc zwyrodnialcom gwalcacym kilkudniowe dzieci! albo ten ochydny ginekolog palcujacy kilkusekundowe maluchy! precz z nim! a przede wszystkim precz z alicjami tysiac mordujacymi duzo mlodsze dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: dlaczego temat zastepczy? 09.09.08, 23:07 reyamtet napisała: > dla mnie jako matki dwojga maluchow jak najbardziej wazny i pilny. Brawo panie > Tusk! W koncu ktos powiedzial cos konkretnego w sprawie zwyrodnialcow, > gwalcacych kilkumiesieczne dzieci. Co ma wspólnego Krzysztof B. z osobami gwałcącymi kilkumiesięczne dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
z_pewnoscia Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 17:29 przesadził - nawet jako polityk Odpowiedz Link Zgłoś
chowad Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 17:39 1000% poparcia. Jeśli czyjeś genitalia potrafią zrujnować komuś życie, to jak najbardziej powinniśmy takiego delikwenta unieszkodliwić. To najbardziej rozsądna kara. Nawet więzienie nie byłoby potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 18:54 chowad napisał: > 1000% poparcia. Jeśli czyjeś genitalia potrafią zrujnować komuś życie, to jak > najbardziej powinniśmy takiego delikwenta unieszkodliwić. To najbardziej > rozsądna kara. Nawet więzienie nie byłoby potrzebne. ================================= Glupis, jak Tusk i Kaczor razem wzieci. To jest problem natury psychicznej, a nie fizjologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_is_happy Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 20:11 już się pochwaliłeś swoją opcją politczną... co proponujesz? spotkania i spokojne rozmowy z psychologiem, które w 90% nic nie dają. swoją drogą chowad nie jest taki głupi jak tusk i kaczyński razem wzięci...dość wykształceni Panowie... jeden nawet doktorat posiada, więc naprawdę słaba obraza:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 20:47 To co madralo, bedziesz rozmawial o tym z pedofilami przy kawie? Polacy maja sklonnosci gadac, gadac i gadac ale jak trzeba sie wziac do roboty to nikogo nie ma. Tusk ma racje. Dzieci to nasza przyszlosc i trzeba je chronic. Na tym forum to musi sporo pedofilow pisac posty bo strasznie sie oburzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 17:30 IV RP żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe rzecz jasna kara śmierci 09.09.08, 21:56 tez nabiera uroku w świetle słów Pana Premiera ("nie człowiek") Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 A Ćwiąkała nie będzie obrońcą tego Krzysztofa B? 09.09.08, 17:31 Pewnie będzie, bo on takich własnie broni i na pewno nie wprowadzi zaostrzeń, bo to byłoby ze szkodą dla jego klientów mafiozów i dewiantów. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A Ćwiąkała nie będzie obrońcą tego Krzysztofa 09.09.08, 18:24 placek... weź sprawdź co to jest dewiant... i pomyśl dlaczego nie każdy dewiant jest przestępcą... używaj najpierw rozumu a później słów Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: A Ćwiąkała nie będzie obrońcą tego Krzysztofa 09.09.08, 18:54 placebo99 napisał: > Pewnie będzie, bo on takich własnie broni i na pewno nie wprowadzi > zaostrzeń, bo to byłoby ze szkodą dla jego klientów mafiozów i > dewiantów. > Ależ z ciebie pisowskie guano... Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Tusk zlecil przyspieszenie, czyli za 10 lat 09.09.08, 17:33 bedzie moze pierwszy projekt:)) Odpowiedz Link Zgłoś
exitek Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 17:34 Ta, na leczenie chorych pieniędzy nie ma... A na kastrowanie pedofilów - od zaraz. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Nie tak dawno z tzw. autorytety broniły 09.09.08, 17:36 gwałciciela-mordercę po tym jak fałszywie oskarżył matkę swojej ofiary o to, że nazwała go zwierzęciem. Przecież to państwo jest po stronie przestępców. A o zaostrzeniu kar wspomina się jedynie dla polepszenia słupków w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: Nie tak dawno z tzw. autorytety broniły 09.09.08, 19:48 bugmenot2008_2 napisał: >gwałciciela-mordercę po tym jak fałszywie oskarżył matkę swojej ofiary o to, >że nazwała go zwierzęciem. >Przecież to państwo jest po stronie przestępców. A o zaostrzeniu kar wspomin >się jedynie dla polepszenia słupków w sondażach. Gawiedź wyborcza nie rozumie, że w temacie normalnych reakcji na zbrodnię nic nie może zrobić oprócz bezproduktywnego bicia piany w gazetach. Politycy wspierający siły Czerwonej Hołoty wiedzą o powyższym i dlatego nikt (poza UPR) nie bierze poważnie swoich oświadczeń w takich tematach. Gawiedzi wydaje się, że strzeżenie czystości ideologicznej miało miejsce za komuny, a teraz to już jest inaczej. Nie jest inaczej. Związek Sowiecki zdecydował się na interwencję w obronie czystości ideologicznej socjalizmu bolszewickiego tylko na Węgrzech i w Czechosłowacji, a interwencję w Polsce już odpuścili. Ośrodki strzeżenia czystości ideologii socjalizmu europejskiego (zwanego dla niepoznaki "demokracją europejską/unijną") z Brukseli i Paryża są dziś dużo bardziej wyczulone niż Moskwa bolszewicka byłą wyczulona w latach 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Poziom wypowiedzi godny dziennikarza "Faktu" 09.09.08, 17:47 Warto poza tym przypomnieć, że Krzysztof B. NIE ZOSTAŁ jeszcze skazany wyrokiem sądu. Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyjanek Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo.. 09.09.08, 17:48 a co z politykami? Odpowiedz Link Zgłoś
garfield69 To jest rzeczywiscie wielki problem dla tego rzadu 09.09.08, 17:48 ... To nic ze nie mamy wizji Panstwa, ze nie mamy programu rozwoju edukacji, reformy ubezpieczen, reformy finansow Panstwa, nie ma Panstwa przyjaznego przedsiebiorcom, nie ma niskich podatkow, nie redukuje sie liczby agencji panstwowych, nie likwiduje sie rozbudowanego sysytemu koncesji, zezwolen i praw wykonywania zawodu, to wszystko to sa drobiazgi. Najwazniesze jest doprowadzic do STERYLIZACJI PEDOFILOW. To jest ogromny problem, z ktorym zmaga sie polskie spoleczenstwo. Wg Pana Tuska. Imbecyl. Odpowiedz Link Zgłoś
marajka Re: To jest rzeczywiscie wielki problem dla tego 09.09.08, 18:43 A co mieliśmy za PiSu? Matkę Boską Parlamentarną, mundurki i ministra morza. Pedofilia to jest problem. Tylko nie tak się go rozwiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: To jest rzeczywiscie wielki problem dla tego 09.09.08, 22:02 pedalstwo tez jest problemem... pedaly najczesciej gwalca malych chlopcow, jak ten od slowikow, albo ten biskup. wszystko pedaly Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: To jest rzeczywiscie wielki problem dla tego 10.09.08, 03:30 Prymityw i kryptogej. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Krzysztof B. NIE ZOSTAŁ jeszcze skazany 09.09.08, 17:50 Wypowiedź kompromituje więc pana premiera. Co więcej nic nie wskazuje na to aby Krzysztof B. był pedofilem. Co najwyżej dewiantem o skłonnościach kazirodczych. Kolejna po "narkotykach" wypowiedź ośmieszająca premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
handlaz Re: Krzysztof B. NIE ZOSTAŁ jeszcze skazany 09.09.08, 20:35 przypominam ze Hitler za swoje zbrodnie tez nie zostal jeszcze skazany :) xD a nikt w nie nie wątpi Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jak zwykle pis bezsensownie krytykuje wszystko 09.09.08, 17:55 a może sami jesteści pedofilami? To by wiele tłumaczyło. Odnośnie placebo, junkra, loppe, wecia to od dawna miałem podejrzenia. A teraz mamy wreszcie dowód! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jak zwykle pis bezsensownie krytykuje wszystk 09.09.08, 18:51 To zboczeńcy... Odchyłka od normy jest przepustką do pispartyji. Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo.. 09.09.08, 17:56 Zaczyna się: Donek wyniuchał okazję do zyskania kilku głosów i błysnął... a że trafił jak kulą w płot (gość owszem, był dewiantem i wszystkim co najgorsze ale akurat nie pedofilem...) to już mało kogo obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pkrehbiel Co za różnica? 09.09.08, 22:56 Jeśli ofiara była zdolna urodzić dziecko, to znaczy że nie miała już dziecięcych cech płciowych. A pedofil to ktoś, kogo ex definitione pociąga właśnie dziecięcość. Stosunek z osobami w wieku poniżej 15 lat słusznie jest karany przez nasze prawo, ale z punktu widzenia psychologii to nie zawsze jest pedofilia. Tusk palnął taki kretynizm, że trudno o gorszy. Widać, że polska prawica to jedno bagno - bez różnic między PO a PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
codein Re: Co za różnica? 09.09.08, 23:23 pkrehbiel napisał: > z punktu widzenia psychologii to nie zawsze jest > pedofilia. Twoja argumentacja miałaby sens, gdyby z punktu widzenia psychologi to NIGDY nie było pedofilią. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
pkrehbiel Właśnie w definicjach tkwi problem 11.09.08, 01:32 Rzecz w tym, że jedno przestępstwo z art. 200 kk może być popełnione przez zupełnie różne dwie kategorie osób: 1. Pedofilów, których pociąga "dziecięcość" - wtedy ofiarami będą osoby jeszcze przed pokwitaniem, czyli zdecydowanie przed 15 rokiem życia. 2. Osoby wykorzystujące ograniczone rozeznanie nastolatków, ale zmierzające do seksu z osobą już dojrzałą płciowo - wtedy ofiary będą niewiele młodsze niż 15 lat. Premier bełkocząc coś na modny medialnie temat, zupełnie zapomina o tym, że ten człowiek z Podlasia należał do kategorii 2. a nie 1. O wiele poważniejszym zarzutem wobec niego powinno być zgwałcenie, czyli stosunek wbrew woli ofiary, a nie to, że ofiara miała mniej niż jakiś arbitralny wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Co za różnica? 09.09.08, 23:33 pkrehbiel napisał: > Jeśli ofiara była zdolna urodzić dziecko, to znaczy że nie miała już > dziecięcych cech płciowych. A pedofil to ktoś, kogo ex definitione > pociąga właśnie dziecięcość. > > Stosunek z osobami w wieku poniżej 15 lat słusznie jest karany przez > nasze prawo, ale z punktu widzenia psychologii to nie zawsze jest > pedofilia. > > Tusk palnął taki kretynizm, że trudno o gorszy. Widać, że polska > prawica to jedno bagno - bez różnic między PO a PiS. Jestem pewny ze jeszcze ze 6 lata temu Pani ginekolog mojej kolezance specjalnie przesuwała w papierach terminy tak żeby poród przypadał po jej 18 urodzinach... Z tego co wiem później obniżyli to chyba do 16 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
pkrehbiel To źle wiesz 11.09.08, 01:22 Od bardzo dawna stosunek jest dopuszczalny z osobami w wieku powyżej 15 lat. Dopisek dla członków Samoobrony: oczywiście tylko za zgodą tych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
info_budowa Tusk bredzi i nie wie co mówi !!! 09.09.08, 17:58 To straszne, co wyrabiają ci zwyrodnialcy. Ale nie wolno ich kastrować. To jest akt nieodwracalny tak jak kara śmierci. Taki człowiek przestaje być człowiekiem, pozbawiony jesz człowieczeństwa. Powinno się ich raczej zamykać w więzieniach. Po wykastrowaniu mogliby się mścić na niewinnych za wyrządzoną im krzywdę psychiczną. Jestem przeciwny kastracji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
veneda1 Re: Tusk bredzi i nie wie co mówi !!! 09.09.08, 18:21 NO tak, Tusk teraz bedzie jak Bog decydowal kto jest "człowiekiem,' a kto nie i bedzie ustanawial nowe prawa dla "kreatur" jako podludzi. Tusk niech sie lepiej ugryzie w jezyk zanim cos powie, bo on tak nie pierwszy raz radykalnie cos palnie. Obrona praw człowkieka dotyczy wszelkie typy zdarzen i wszystkich ludzi, panie Tusk. Pana też, bo jak się będzie Pan dalej tak zachowywał, to się okaże, że się panu przyda. Nie sądzę żeby wobec takich indywiduów, takich kreatur, można było zastosować termin "człowiek" i w związku z tym nie sądzę, żeby obrona praw człowieka dotyczyła tego typu zdarzeń - powiedział Tusk. Jego zdaniem farmakologiczna kastracja mogłaby być jednym z elementów kary, po które ma prawo sięgnąć sąd, gdy "przypadek nie rokuje na poprawę". Odpowiedz Link Zgłoś
codein Czy to męski punkt widzenia? 09.09.08, 20:42 info_budowa napisał: > Jestem przeciwny kastracji !!! Czy doprawdy, wolisz ryzykować bezpieczeństwo jakiegokolwiek dziecka (o kobietach już nie wspominając), byleby zwyrodnialec zachował potencję? To ciekawe, że odnosisz do SIEBIE groźbę idącą za chemiczną kastracją i żeby poczuć się lepiej (choć to nie TOBIE się grozi), staniesz się adwokatem sadysty. Zważ, że za przestępstwa seksualne rzadko trafia się do więzień na dożywocie. Pedofile, gwałciciele najczęściej przesiadują tam kilka (naście) lat i ZAZWYCZAJ powracają do swych -filskich czynności. Więc mamy tu impas: jak wyjdą z więzienia to powrócą do gwałcenia lub (jak Ty to widzisz) będą chcieli się ZEMŚCIĆ (załóżmy, że też ZAZWYCZAJ). A więc w dwóch przypadkach widmo szkody jest równie realne, więc? Lepiej ich jednak wykastrować. Nooo... chyba, że ktoś tu trzęsie portkami. O, Ty jesteś prawdziwy advocatus diaboli. :) Rozumiem Twoje strachy, jednakże. Naprawdę rozumiem. Przyznaj się, że obleciał Cię tchórz ;). Tchórz Cię oblatuje na samą myśl! [ >:O ] Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Czy to męski punkt widzenia? 09.09.08, 22:03 kara smierci jest duzo bardziej humanitarna od kastracji. ja jestem za kara smierci. i dzieci beda bezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Czy to męski punkt widzenia? 09.09.08, 22:24 keradk napisał: > kara smierci jest duzo bardziej humanitarna od kastracji. ja jestem > za kara smierci. i dzieci beda bezpieczne no jeszcze zostanie MATKA, więc zbyt bezpieczne nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo.. 09.09.08, 18:03 Tym razem mój faworyt Premier Donald Tusk jako polityk zawiódł ! Nie do niego należy ten problem i ten temat. Pana Premiera Tuska ponoszą emocje. A co Pan Premier zrobi z innymi niewłaściwościami zdarzającymi aż nader często w rodzinach ? Alkoholizm, tyrania, despotyzm, aż się boję, kaziro dztwo, i wiele innych. Problem jest nie w karaniu a wychowywaniu społe czeństwa. I ważna rzecz ! Im więcej biedy, bezprawia, samowoli tym wię cej patologii. Prawo zajmuje się głównie polityką. Politycy zajmują się głównie jak zarwać publiczną kasę. Obywatel to ten kto ma kasę ! Inni się nie liczą. Ten naród jest taki jakie stworzyliście mu wa runki egzystencji. Panie Premierze to też Wasza wina. Polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
magdapaw4 Tusk nie ma jaj 09.09.08, 18:10 tracę szacunek do Tuska. Od dłuższego czasu PR i tematy pod publiczkę stanowią 90% tego, czym się zajmuje. I plecie głupoty takie, ze wstydzę się, ze z jednego kraju jesteśmy. w moich oczach juz dawno sam sie wykastrował Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Tusk nie ma jaj 09.09.08, 18:23 Nareszcie premier pokazał, że ma jaja!!! Zabiera się za pedofilów w sutannach. Tylko czy papież wyrazi zgodę na farmakologiczną kastrację duchowieństwa???? Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: Tusk nie ma jaj 09.09.08, 19:01 magdapaw4 napisała: > tracę szacunek do Tuska. Od dłuższego czasu PR i tematy pod publiczkę stanowią 90% tego, czym się zajmuje. I plecie głupoty takie, ze wstydzę się, ze z jednego kraju jesteśmy. w moich oczach juz dawno sam sie wykastrował" zgadzam sie z powyzszym w zupelnosci, Tusk rzeczywiscie nie ma jaj, bo gdyby mial, nie robil by z siebie zalosnej marionetki Odpowiedz Link Zgłoś
ajakkuba Re: Tusk nie ma jaj 10.09.08, 05:07 Jezeli sam nie jestes pedofilem to masz tylko jedno wyjscie. Wyjedz z tego kraju. Nie bedziesz sie juz wstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
zielka errata / do Redakcji 09.09.08, 18:11 Piszecie pogrubiony: "Dodał, że wobec takich osób można było stosować termin "człowiek", a sam na przemian mówił: kreatury, indywidua, zwyrodnialcy." Brakuje slowa "NIE"; chociaz pan premier przesadza oczywiscie, czlowiek to slowo, ktore pozwala nam rozroznic sie wsrod innych malp, nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gibenrath Właśnie pierwszy raz widzialem wilcze oczy Tuska 09.09.08, 18:11 Jakoś się po nim tego nie spodziewałem. Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Właśnie pierwszy raz widzialem wilcze oczy Tu 09.09.08, 18:34 Słowo Boże wspomina o takich „niecnych żądzach zmysłowych”, przez które mężczyźni „gwałtownie zapałali żądzą jeden do drugiego, mężczyźni do mężczyzn, dopuszczając się sprośności”, po czym dodaje, iż według „sprawiedliwego rozporządzenia Bożego” ludzie „uprawiający takie rzeczy zasługują na śmierć” (Rzymian 1:26-27, 32; zob. też 1 Koryntian 6:9-10). Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Właśnie pierwszy raz widzialem wilcze oczy Tu 09.09.08, 19:12 G.. prawda, to prawo człowieka. Bóg stworzył wszystko takie, jakie jest, i nic nie wiemy, jakoby Bóg miałto oceniac. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Właśnie pierwszy raz widzialem wilcze oczy Tu 09.09.08, 22:07 przecie sie bog o tym wyrazil. smierc i tyle. ukazal sie tym razem pod postacia płonącego żyrandola. "...I zabił bóg mieszkancow sodomy zsyłajac na nich morze ognia. A Biedroń było ich imie, przeklete na wieki do 10 pokolenia." Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zwyrodnialec Co ma wspólnego sprawa Krzysztofa B. z pedofilią? 09.09.08, 18:13 Widać, że premier ma takie samo pojęcie o pedofilii jak o narkotykach i innych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
nightdream Re: Co ma wspólnego sprawa Krzysztofa B. z pedofi 09.09.08, 18:43 no....widać Ty masz... może pierwy na liście będziesz? cieszysz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: Co ma wspólnego sprawa Krzysztofa B. z pedofi 09.09.08, 20:18 no pięknie - skrytykowałem tuska parlamentarnie i gw usunęła maje posty - kwestią czasu jest to, że tylko takie pierdnięcia jak to POwyżej nie bedą wycinane. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Co ma wspólnego sprawa Krzysztofa B. z pedofi 09.09.08, 23:13 nightdream napisała: > no....widać Ty masz... może pierwy na liście będziesz? cieszysz sie? A Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
holden17 pl2512 i inni ktorzy krytykuja ten pomysl co wy 09.09.08, 18:15 robiecie swoim corkom? normalny czlowiek nigdy by nie bronil pedofila i gwalciciela wlasnej corki ,takei posty moze pisac tylko pedofil. powinno sie ujawinic wasze ip by policjam ogla sprawdzic czy nie krzywdzicie swoich dzieci. nie wazne czy powiedzial to tusk czy rydzyk czy kaczynski, bez znaczenia wazne ze trzeba chronic nasze dzieci a to znaczy zrobic cos z pedofilami i gwalicicielami. ci ktorzy tu na tym forum zle mowia o tym co powiedzial tusk szybko zmienia zdanie jak tylko ich dziecku przytrafi sie cos takiego(o ile oczyscie samy swoich dzieci nei krzywdza) swiat jest podly bo ludzie sa zli i podli tacy jak ci od kilku powstow powyzej, zycze wam jak najgorzej zwyrodnialcy na czele z pl2512 ps. polityka jest dla was wazniejsza niz dobro gwalconych dzieci? dranie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: pl2512 i inni ktorzy krytykuja ten pomysl co 09.09.08, 22:10 a co zrbimy z mordercami? czy ci co ich bronia to tez sa mordercami? zeby nie bylo: i jednych i drugich po ludzku bym powiesil... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: pl2512 i inni ktorzy krytykuja ten pomysl co 10.09.08, 06:14 gdybyś został aresztowany pod zarzutem morderstwa, pedofilii czy innej zbrodni, pierwszy poleciałbyś do adwokata, wrzeszcząc "Ratunku!". Co, wydaje się to niemożliwe? To poczytaj sobie, ilu ludzi zostało niewinnie skazanych na karę śmierci w Illinois i Teksasie. Tylko niektórzy ocaleli, gdyż adwokaci procesowali się o zamianę kary na dożywocie i odwlekali egzekucje. Po wyjściu z więtzienia niektórzy skazańcy otrzymali wysokie odszkodowania. Twoje tu wypowiedzi w ogóle świadczą, że nie myślisz. Homoseksualizm nie ma nic wspólnego z pedofilią, jak dowodzą chociażby tysiące skromnych "wujków" i "dziadków" molestujących dzieci w swoich rodzinach. To już jest XXI, nie XIX wiek. Czas się poduczyć. Możesz nie mieć czasu na naukę, ponieważ tracisz go na wypisywanie tu głupot jedynie się ośmieszając. Obyś nigdy nie potrzebował obrońcy, ale któż zdecyduje się wystąpić w tej roli po przeczytaniu tych bredni, któreś tu nasmarował, biedny człowieczku. Zrozum, że dla pedofila płeć dziecka nie ma znaczenia, lecz jegop wiek. Gdybym byxł władny, potraktowałbym pedofilów jak najokrutniej, dlatego Dobry B-g nie zrobił mnie prokuratorem, sędzią i katem w jednej osobie, tak jak to jest w niektórych mniej cywilizowanych krajach. Pamiętaj nadto, że w średniowieczu kastracją karano m.in. cudzołóżców. Czy i dziś proponowałbyś taką karę? A jak byś wobec tego karał cudzołożnice? Ukamienowaniem? och, ręce człowiekowi opadają, kiedy czyta niektóre wasze wypowiedzi. Zupełnie jakby Polska była całkowicie poza Europą. Gdzieście się chowali? Kim byli/są wasi rodzice? Od pługa i gnoju nie mogli się oderwać, żeby choć trochę telewizji pooglądać? Dlaczego nie usiądziecie spokojnie i nie zastanowicie się przed wypisywaniem głupstw? Zgadzam się w 100 procentach, że pedofile są niereformowalni, ale od kary i zapobiegania zbrodni do mściwości jest jednak jakaś droga, a wasze wpisy świadczą, że pragniecie tylko jednego, i to oceniając świat w oparciu o fałszywe przesłanki (jak ta, że homoseksualista = pedofil). Już wasz guru Giertych kazał robić takie badania i cichcem się z tego wycofał, bo mu udowodniono, że taka zależność nie istnieje. Spuścił nos na kwintę i udawał, jakby nigdy takiego pomysłu nie rzucał, a wyszedł jedynie na głupca. Dlatego Polacy nie dali mu nawet wejść do Sejmu, bo głupoty i złej woli mieli dość przez cały okres komunizmu i dwa lata nierządu kurdupli. Przepraszam, że użyłem częściowo argumentów ad personam, ale nie jestem pewien, czy argumenty rzeczowe zrozumiesz. Wysil się; zawsze jest nadzieja. Nie znaczy to, że masz się ze mną zgadzać, ale może dadzą one do myślenia. keradk napisał: > a co zrbimy z mordercami? czy ci co ich bronia to tez sa mordercami? > > zeby nie bylo: i jednych i drugich po ludzku bym powiesil... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: pl2512 i inni ktorzy krytykuja ten pomysl co 09.09.08, 23:14 holden17 napisał: > robiecie swoim corkom? normalny czlowiek nigdy by nie bronil > pedofila i gwalciciela wlasnej corki ,takei posty moze pisac tylko > pedofil. powinno sie ujawinic wasze ip by policjam ogla sprawdzic > czy nie krzywdzicie swoich dzieci. W domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pedo... 09.09.08, 18:15 coś ci się tusek pomyliło, ona była gwałcona, ale ten facet nie jest pedofilem, bo to że z dziewczyną można od 16 lat weszło niedawno wcześniej było że od 15, a podobno uprawiał z nią seks od 6 lat, ma 21, czyli wszystko zgodnie z katolickim prawem i zgodnie z naukami boga.. to że była zmuszana do uprawiania seksu to inna bajka i jak najbardziej powinno się go za to przetrzepać wzdłuż i wszerz.. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 18:27 Najgorsze, że wszystko odbywało się z tz. boskim prawem. Czyżby przykład szedł z GÓRY? *Ksiądz pedofil nie pójdzie do więzienia Molestował 14-letniego ministranta, a inne dzieci bił podczas lekcji religii. 43-letni ksiądz Marek K. nie pójdzie jednak za kraty. Usłyszał jedynie wyrok dwóch lat w zawieszeniu. Duchowny nie pracuje już w swojej parafii na Dolnym Śląsku. Dostał inną, w tym samym regionie.(…) www.dziennik.pl/wydarzenia/article38180/Ksiadz_pedofil_nie_pojdzie_do_wiezienia.html Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 19:06 2 lata w zawieszeniu... ech... takim powinno się ucinać, bo ksiądz z definicji ma tego nie robić, jego organizacja to gwarantuje, więc albo niech przestanie gwarantować, albo niech ucinają tym jeb@@@nym księżom! Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 19:08 4g63 napisał: > coś ci się tusek pomyliło, ona była gwałcona, ale ten facet nie jest > pedofilem, bo to że z dziewczyną można od 16 lat weszło niedawno > wcześniej było że od 15, a podobno uprawiał z nią seks od 6 lat, ma > 21, czyli wszystko zgodnie z katolickim prawem i zgodnie z naukami > boga.. to że była zmuszana do uprawiania seksu to inna bajka i jak > najbardziej powinno się go za to przetrzepać wzdłuż i wszerz.. pewnie gdyby o kastracji wspomniał jarkacz ogłosiłbyś go mędrcem i udowadniał, że krzysztof b. to zwyrodnialec nad zwyrodnialcami, pedofil pieprzony. A tak to się okazuje, że facet który zmusza do współżycia własną, nieletnią córkę to normalny gość. Córka pewnie głupia, że się dawała. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 19:32 czy wy jesteście analfabetami czy jak, przeczytaj jeszcze pare razy mój post, jak go zrozumiesz to wróć tu i przeproś, swoją drogą - who is Jarkacz?! dodam że nie mam nic wspólnego z pis.. ogólnie rzecz biorąc jestem neutralnym intelektualistą... Odpowiedz Link Zgłoś
handlaz Re: Tusk: będzie farmakologiczna kastracja dla pe 09.09.08, 20:32 Bóg sie pisze z duzej litery Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Czy EU sie zgodzi?Co z Polska policja po stronie o 09.09.08, 18:18 Czy EU sie zgodzi na zmiany w prwie karnym?Nie wiem. Ten wyjatkowo trudny i tragiczny temat w Polsce i EU, jest po za prawem w krajach o innej kulturze. Ale niestety rowniez po za prawem w Polsce tak jak to mialo miejsce w roku 2006 w Slupcy. Znajomi policjanci i prokurator nie chcieli opinii rzeczoznawcy,psychologa tylko aby oprawce i czlonka rodziny znanego polityka z Slupcy(kolo Poznania)ochronic. Co dalej?Co sie dzieje z Policja Krajowa i prokuratura w Polsce. Jestem za zmiana prawa rowniez rodzinnego aby wydzialy oswiaty,sady dla nieletnich mialy mozliwosc ratowania dzieci co niestety nie ma miejsca w Polsce.Wrecz odwrotnie. To jest jedyny kraj w EU o takiej tolerancji dla pedofilow...... Szczegolnie w malych miejscowosci. POZNAN;KONIN;SLUPCA i co dalej??????????????? 2006,Gniezno handel niemowlakami na skale europejska?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Brawa dla Tuska... 09.09.08, 18:21 Premier zajmie się pedofilami w sutannach i dostanie po łapkach od naczalstwa KrK. Już widzę jak kastrują księdza... *Ksiądz pedofil nie pójdzie do więzienia Molestował 14-letniego ministranta, a inne dzieci bił podczas lekcji religii. 43-letni ksiądz Marek K. nie pójdzie jednak za kraty. Usłyszał jedynie wyrok dwóch lat w zawieszeniu. Duchowny nie pracuje już w swojej parafii na Dolnym Śląsku. Dostał inną, w tym samym regionie.(…) www.dziennik.pl/wydarzenia/article38180/Ksiadz_pedofil_nie_pojdzie_do_wiezienia.html Odpowiedz Link Zgłoś