rojblik TV 12.09.08, 21:25 Nie ma obiektywnych mediów ale mamy piloty, wyłączniki i nie musimy kupować czasopism. Dla higieny umysłowej nie jest jednak obojętne, ile razy jesteśmy np. bombardowani kaczymi odchodami, czy podobnymi prawicowymi zaściankowcami. Widok tego małego hitlerka podskakującego pod kuprem niedźwiedzia był frustrujący. Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 12.09.08, 21:27 Zgadzam sie z PiS że trzeba bojkotować TVN wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5689593,TVN__200_zl_za_bilet_na__Taniec_z_gwiazdami_.html Sami poczytajcie co ci kapitalistyczni wyzyskiwacze wymyślili POlitycy = POkomunistyczni LIchwiarze TYrani CYniczni Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 12.09.08, 21:28 bojkotuj chłopie razem z Pisem - nie mam nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Kto płacił za te badania??? 12.09.08, 21:30 Agora czy ITI??? No i jeszcze to zdjęcie nad "artykułem" - Kaczyński z grymasem na twarzy. Goebbels byłby dumny z tych sztuczek redakcjo. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec badania zlecił Pis 12.09.08, 21:35 to desperacka próba działaczy pozbawionych mozliwości wygłaszania swoich bzdur przed kamerami, aby wpłynąc na Kaczyńskiego by złagodził bojkot Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Brawo PiS, olac te scierwa z SB 12.09.08, 21:30 Dopóki pojebiec Niecugow nie przeprosi PISu, olac ich ciepłym deszczem , s-synów z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tak trzymac Pisdzielce ;-) 12.09.08, 21:42 w pełni popieram ten bojkot TVN bez Pisu jest nawet ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
qszyho :))))) 12.09.08, 22:03 Ono dawno nie było przepraszane :)))) Życzę wytrwałości w bojkocie, ale to się nie udada, zbyt duże parcie na szkło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq smierdzisz pisem 12.09.08, 22:09 idz stąd, bo za dużo już was tu na wątek kwadratowy. wystarczy juz jeden nawiedzony, co wieszczy upadek tvnu, bo spadnie im oglądalność z powodu bojkotu pisuaru (chyba wsrod nierobów po podstawówce). Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Bojkt PiSu na TV TRWAM i RM już niebawem!! 12.09.08, 21:52 Wspomnicie mój temat już w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:01 Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... bojkot sluszny jak widac po wpisach pod artykulem, a tvn-om, onet-om i iti-o podobnym brakuje obiektywizmu i UCZCIWOSCI boli was ze PiS was olal i ciagle jeczycie :-) nie macie o czym grafomanic? o cudach Donaldu Tusku popiszcie, jest okazja szuflady pelne ustaw... (nie) rzadzi PO a Polakom wstyd... milionom Polakow po trzykrotc (razy pietnascie) wstyd bando PeOfilska Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:04 a ty jak widze chcesz się do tego kondoma zmieścić ;-) same zboki w tym Pisie trzeba być masochistą aby się pchac gdzieś gdzie się źle czuje Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:10 pakulec napisał: > a ty jak widze chcesz się do tego kondoma zmieścić ;-) > same zboki w tym Pisie trzeba być masochistą aby się pchac gdzieś > gdzie się źle czuje pakilec, przesadzasz... pis zle sie czul w tvn, wiec sie juz tam nie pcha... co obala twoje stwierdzenie.. ps. 30 minut minelo... mozesz zjesc kolacje i isc spac. tomorrow is another day. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:11 rooboy napisał: > pakulec napisał: > > > a ty jak widze chcesz się do tego kondoma zmieścić ;-) > > same zboki w tym Pisie trzeba być masochistą aby się pchac gdzieś > > gdzie się źle czuje > > > pakilec, przesadzasz... pis zle sie czul w tvn, wiec sie juz tam nie > pcha... co obala twoje stwierdzenie.. > > > ps. 30 minut minelo... mozesz zjesc kolacje i isc spac. tomorrow is > another day. sorry, mialo byc: pakulec Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: bojkot 12.09.08, 22:21 qszyho napisał: > A kiedy pis "zbojkotuje" forum Gazety? :)))) myslisz, ze pis kontroluje forumowiczow gazety/zwolennikow pisu w podobnym stopniu jak po kontroluje pakulca, pierota i im podobnych, nakazujac 30-to minutowe sesje chwalace po??? Odpowiedz Link Zgłoś
qszyho Re: bojkot 12.09.08, 22:32 nie mam pojęcia, czy po "nakazuje", ale zastanawiające jest co robią tutaj zwolennicy pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: bojkot 12.09.08, 22:37 qszyho napisał: > nie mam pojęcia, czy po "nakazuje", ale zastanawiające jest co robią > tutaj zwolennicy pisu? nie wiem, spytaj ich... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:17 ty wytrzymujesz tu tylko 30 minut? a potem co musisz się przespac? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:23 pakulec napisał: > ty wytrzymujesz tu tylko 30 minut? a potem co musisz się przespac? shit-yna dal wyrazne wskazowki... nie dluzej niz 30 minut dziennie, ale regularnie kazdego dnia... wiec dzisiaj sie juz nie wypalaj... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:27 ktoś dał ci takie wskazówki i chcesz się nimi podzielić z innymi - jakie ty masz dobre serduszko ;-) a ten ktoś kto ci daje takie dobre rady to jakiś twoj krewny? może tata ? ten przedrostek ze shitem by na to wskazywał Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:35 pakulec, wskazowki daje shit-yna... dzisiaj juz norme wykonales, overtime po nie placi, wiec idz juz spac i jutro przystap do nowej walki o udowodnienie wyzszosci po nad pis na forum jedynej slusznej gazety... btw dziwi mnie, ze skoro ten pis taki beznadziejnie denny, jego nizszosc w stosunku do po musi byc codziennie udawadniana takim duzym nakladem pracy... czy trzeba udowadniac rzeczy oczywiste??? a moze trzeba tyle pracy wkladac, bo klamstwo trzeba powtarzac 1000 razy, aby wszyscy uwierzyli??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:40 musze cie zmartwić, o tej porze pruje moher za darmo - dla przyjemności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:44 pakulec napisał: > musze cie zmartwić, o tej porze pruje moher za darmo - dla > przyjemności ;-) tak myslalem, ze po 22-giej shit-yna nie placi, bo audience za mala... ale o tej przyjemnosci to nie przesadzaj... raczej political dedication.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:49 zwał jak zwał a ty tu po co przychodzsz z musu? ktoś ci kazał ? jak zauważyłes jest po 22 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:54 pakulec napisał: > zwał jak zwał > > a ty tu po co przychodzsz z musu? ktoś ci kazał ? jak zauważyłes > jest po 22 u mnie piekny ranek, slonce powoli wschodzi, wiosna za tydzien, ma byc 25 stopni, poczytam sobie troche news (lacznie z gazeta) i niedlugo zmykam... szkoda dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:58 no widzisz mieszkasz w kraju w którym wszyscy sie kochają - pewno to Białoruś albo Kuba powinieneś wiedzieć że w normalnym społeczeństwie polemika czyli swobodna wymiana poglądów to podtawa demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:03 pakulec napisał: > no widzisz mieszkasz w kraju w którym wszyscy sie kochają - pewno to > Białoruś albo Kuba > powinieneś wiedzieć że w normalnym społeczeństwie polemika czyli > swobodna wymiana poglądów to podtawa demokracji pakulec, nei blaznij sie... czy na bialorusi teraz ranek, albo na kubie wiosna idzie??? demokracja ma sluzyc dla dobra i polepszania sytuacji kraju i jego obywateli, a we uprawiacie sztuke dla sztuki, a w kraju jak autostrad nie bylo tak nie ma (plus 100 innych przyklad, ktore znasz sam)... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:07 ty się nie błaźnij - tylko głupek może wierzyć we wszystko co na forum wypisują o sobie inni. Bioałoruś i Kuba to był przyklad miejsc gdzie panuje powszechna zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:14 pakulec napisał: > ty się nie błaźnij - tylko głupek może wierzyć we wszystko co na > forum wypisują o sobie inni. Bioałoruś i Kuba to był przyklad miejsc > gdzie panuje powszechna zgoda co potwierdza moj post sprzed kilku minut, ze polacy do proznego i glupiego gadania zawsze pierwsi... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:25 czyli na Białorusi lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:30 pakulec napisał: > czyli na Białorusi lepiej? pod jednym wzgledem napewno - lukaszenka nie pozwolil rozkrasc majatku narodowego jak to sie stalo w polsce w ciagu ostatnich 20 lat... jeszcze kilka tygodni i rzad pozwoli upasc stoczniom i unijne dotacje do zwrotu, ktore ty, pakulec, bedziesz miedzy innymi splacal... szpitale to jedna z ostatnich aktow tego niecnego procederu... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:32 no widzisz, wreszcie się przynałes wynajął cię Łukaszenka abyś na forum wychwalał jego reżim Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:36 pakulec napisał: > no widzisz, wreszcie się przynałes wynajął cię Łukaszenka abyś na > forum wychwalał jego reżim pakulec, dorosnij wreszcie... lukaszenka ma dokladnie w doopie, co opinia publiczna w polsce mysli o jego systemie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:39 szanowny Białorusinie nie zagłebiam się w to co ma Łukaszenka w doopie myślę że shit - czyli coś was z soba łączy Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:43 pakulec napisał: > szanowny Białorusinie nie zagłebiam się w to co ma Łukaszenka w > doopie myślę że shit - czyli coś was z soba łączy a jednak zylka pekla... jak dorosniesz, to pogadamy.... teraz: szkoda dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:47 idziesz napisać meldunek? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:16 ty się mylisz - ludzie którzy nienawidzą GW a jednak wchodzą na jej forum tylko potwierdzają moja diagnoze o masochizmie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:22 Witaj, Czytam że piszesz z "foolgay" ( drobna literówka), to że to masochista to wiedziałem już dawno, ale do głowy by mi nie przyszło że to i moher, a może te dwa zboczenia sie w jakiś sposób pokrywają? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:29 witaj wszystkie te pisdziece to zboki tak na marginesie bardzo rozśmieszyło mnie to zdjęcie które masz w sygnaturce ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:34 Za to właśnie dziękuję starydasterowi Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:36 podziękuj mu też odemnie fotka jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:24 pakulec napisał: > ty się mylisz - ludzie którzy nienawidzą GW a jednak wchodzą na jej > forum tylko potwierdzają moja diagnoze o masochizmie znowu przesadzasz... to sie nazywa: political dedication... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:30 nazwa masochizm jest bardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:42 pakulec napisał: > nazwa masochizm jest bardziej na miejscu eeee, znowu przesadzasz... wg mnie robia to wg zasady syna pawlaka (tego od "samych swoich")... im bardziej sie w wyborcza napatrza (w tym przypadku: naczytaja), tym bardziej jej nienawidza i walcza z takimi jak ty... czyli: political dedication. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:46 wiesz co dla mnie to obojętne - skoro oni chcą walczyć i ja chce to wzajemnie dostarczamy sobie zabawy. a ty co tu robisz - nie mów że tylko przychodisz pokibicować? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:52 pakulec napisał: > wiesz co dla mnie to obojętne - skoro oni chcą walczyć i ja chce to > wzajemnie dostarczamy sobie zabawy. > a ty co tu robisz - nie mów że tylko przychodisz pokibicować? ja tu przychodze pakulec, abyscie przestali walczyc ze soba, a zaczeli wspolpracowac dla dobra tego wspanialego kraju, jakim polska moze byc... ale, jak wiesz, wewnetrzne klotnie i swary od 300 lat spowodowaly, ze bylo i jest jak jest... cala energia narodu i rzadow/opozycji idzie na walke ze soba, a nie na polepszanie kraju... only in poland... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:56 o kurcze! gołąbek pokoju - tylko nam nie narób na głowe z tej dobroci Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:59 widzisz??? political dedication swiat ci przyslania... na glowy sami sobie nawzajem narabiacie i nawet tego nie zauwazacie w swoim zacietrzewieniu... get a life... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:02 ty zupełnie nic nie rozumiesz misiu nasze polemiki to zwykła rozrywka, a ty zachowujesz powagę jak Kaczyński. Tylko nam tu nie spiewaj hymnu Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:07 pakulec napisał: > ty zupełnie nic nie rozumiesz > misiu nasze polemiki to zwykła rozrywka, a ty zachowujesz powagę > jak Kaczyński. Tylko nam tu nie spiewaj hymnu kazdy na koniec tak mowi... do gadania polacy zawsze pierwsi, tylko zrobic cos dobrze od pocztku do konca to ich nigdy nie ma... rozrywka jest po pracy, pakulec... a nie przed... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:09 jak ktoś lubi to co robi to nigdy nie jest w pracy - przemyśl to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:16 pakulec napisał: > jak ktoś lubi to co robi to nigdy nie jest w pracy - przemyśl to > sobie pakulec, znowu przesadzasz... dyrektywa shit-yny to twoja motywacja (nakaz???)... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:27 nie wiem co ty tak z tym shitem? masz jakieś ukryte pragnienia? hm..,tu cię zmartwie o ekstrementach chyba nie pogadasz z nikim na tym forum - no może poza placebo on chyba też coś w tym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:32 pakulec napisał: > nie wiem co ty tak z tym shitem? masz jakieś ukryte pragnienia? > hm..,tu cię zmartwie o ekstrementach chyba nie pogadasz z nikim na > tym forum - no może poza placebo on chyba też coś w tym kierunku o shit-cie ty piszesz (i pewnie myslisz, skoro piszesz)... jak pisze o shit-ynie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:35 wiesz co Białorusinie znalazłem kogoś kto chyba chętnie pogada z tobą o twoich zboczeniach 1234on czy jakoś tak podobnie też ma jakieś ukryte marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:37 pakulec napisał: > wiesz co Białorusinie znalazłem kogoś kto chyba chętnie pogada z > tobą o twoich zboczeniach 1234on czy jakoś tak podobnie też ma > jakieś ukryte marzenia zylka powoli peka, ze przechodzisz na obrazanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:41 ne obrażaj się Kolego z Białorusi, siedź tu z nami i się ucz- na tym polega demokracja że możemy z sobą pogadac - to lepsze niz osiągnięcia w budowie traktorów Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:12 pakulec napisał: > a ty jak widze chcesz się do tego kondoma zmieścić ;-) > same zboki w tym Pisie trzeba być masochistą aby się pchac gdzieś > gdzie się źle czuje masz omamy :-) cos zle widzisz... :-) typowy przedstawiciel tumanstwa na tym forum czuje sie dobrze, w przeciwienstwie do mniej inteligentnych osobnikow (jak ty) czytam rozne rzeczy i analizuje rozne opinie typowy czytacz wyborczej i ogladacz tvn, nie potrafi nawet wymienic innych zrodel informacji niz wyborcza, onet i tvn po prostu wyborcza to kondom na samodzielne myslenie potwierdzasz to swoja odpowiedzia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:18 hm skoro dobrze się czujesz w kondomie to chyba jesteś zbudowany z ciałek jamistych Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:20 pakulec napisał: > hm skoro dobrze się czujesz w kondomie to chyba jesteś zbudowany z > ciałek jamistych dlaczego pierdzielisz glupoty a nie powiesz nic o ustawach pelnych ustaw, czy podatku 3x15? potwierdzasz swoj niski poziom intelektualny brnij dalej matole z wyborcza pod pacha, zeby wygladac na inteligenta, co tam! na geniusza wręcz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:25 z1234567 napisał: > dlaczego pierdzielisz glupoty a nie powiesz nic o ustawach pelnych ustaw, czy p > odatku 3x15? > > potwierdzasz swoj niski poziom intelektualny > brnij dalej matole > z wyborcza pod pacha, zeby wygladac na inteligenta, > co tam! na geniusza wręcz :-) > co to sa ustawy pełne ustaw? może chodzi ci o wystawy albo rozstawy - nie podniecaj się tak bo ci się watki głubią - skup się i napisz to jeszcze raz ;-) czy poznajesz inteligenta po tam że nosi GW pod pachą? w takim razie w twojej okolicy największym inteligentem jest listonosz roznoszący prasę Ja tam zamiast nosić wolę wyborczą czytać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:39 pakulec napisał: > z1234567 napisał: > > > dlaczego pierdzielisz glupoty a nie powiesz nic o ustawach pelnych > ustaw, czy p > > odatku 3x15? > > > > potwierdzasz swoj niski poziom intelektualny > > brnij dalej matole > > z wyborcza pod pacha, zeby wygladac na inteligenta, > > co tam! na geniusza wręcz :-) > > > co to sa ustawy pełne ustaw? może chodzi ci o wystawy albo rozstawy - > nie podniecaj się tak bo ci się watki głubią - skup się i napisz to > jeszcze raz ;-) > czy poznajesz inteligenta po tam że nosi GW pod pachą? w takim razie > w twojej okolicy największym inteligentem jest listonosz roznoszący > prasę > Ja tam zamiast nosić wolę wyborczą czytać ;-) > normalnie zenada chlopie zgadujesz i zgadujesz nie oceniaj innych miara swojego listonoszowego swiata napisz cos od siebie, o szufladach pelnych ustaw najlepiej czlek kumaty by sie domyslil i skupil na istocie, baran sie czepia fredzelkow... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:44 wiesz ja nie znam wolszczyzny i nie wiedziałem, że jak piszesz słowo ustawy to masz na myśli szuflady ;-) czyli teraz chodzi ci o szuflady pełne szuflad? Hm.. wybacz ale jak dla mnie to dalej jest pokrecone Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:49 pakulec napisał: > wiesz ja nie znam wolszczyzny i nie wiedziałem, że jak piszesz słowo > ustawy to masz na myśli szuflady ;-) > czyli teraz chodzi ci o szuflady pełne szuflad? > Hm.. wybacz ale jak dla mnie to dalej jest pokrecone to moze do podstawowki? nauczanie poczatkowe? nauka czytania? potem okulista, a samodzielne myslenie sobie daruj masz przeciez wyborcza... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:51 acha, chcesz wyborczą do szuflady bo nie umiesz czytać i stąd to nauczanie początkowe? ująłeś mnie swoją szczerością Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:09 pakulec napisał: > acha, chcesz wyborczą do szuflady bo nie umiesz czytać i stąd to > nauczanie początkowe? > ująłeś mnie swoją szczerością zgadujesz i zgadujesz, ale nie myslisz, nic nie rozumiesz typowy czytelnik wyborczej... jestes nudny juz nie pisz o tych ustawach zajmij sie wrozbiarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 23:12 to ty masz jakąś obsesję na punkciem tych szuflad normalnie jak Kaczyński na punkcie TVNu Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:29 z1234567 napisał: > pakulec napisał: > > > hm skoro dobrze się czujesz w kondomie to chyba jesteś zbudowany z > > ciałek jamistych > > dlaczego pierdzielisz glupoty a nie powiesz nic o ustawach pelnych ustaw, czy p > odatku 3x15? > > potwierdzasz swoj niski poziom intelektualny > brnij dalej matole > z wyborcza pod pacha, zeby wygladac na inteligenta, > co tam! na geniusza wręcz :-) > Sorry, że się wtrącam, ale Ty nawet z Naszym Dziennikiem owiniętym wokół głowy będziesz wyglądał jak idio...wyznawca PiSuaryzmu, słyszałeś kiedyś o ironii, może ksiądz dobrodziej coś mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: Wyborcza - szczelny kondom na myslenie... 12.09.08, 22:35 czan-dra napisał: > z1234567 napisał: > > > pakulec napisał: > > > > > hm skoro dobrze się czujesz w kondomie to chyba jesteś zbudowany z > > > ciałek jamistych > > > > dlaczego pierdzielisz glupoty a nie powiesz nic o ustawach pelnych ustaw, > czy p > > odatku 3x15? > > > > potwierdzasz swoj niski poziom intelektualny > > brnij dalej matole > > z wyborcza pod pacha, zeby wygladac na inteligenta, > > co tam! na geniusza wręcz :-) > > > > Sorry, że się wtrącam, ale Ty nawet z Naszym Dziennikiem owiniętym wokół głowy [...] wtracasz sie i kij wie do czego nawiazujesz... do cialek jamistych? kolejny inteligentny inaczej... wez cos poszerz wypowiedz, please Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 raczej ... spiralka, a nie kondom 12.09.08, 22:24 spiralka w ... mózgach, albo ... krążek Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o głos prawdziwie wyzwolonej kobiety 12.09.08, 22:37 używasz GW jako krążek???? to dosyć nowatorskie podejście do antykoncepcji Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: o głos prawdziwie wyzwolonej kobiety 12.09.08, 22:44 pakulec napisał: > używasz GW jako krążek???? > to dosyć nowatorskie podejście do antykoncepcji w filmie "dzien swira", wasz sezonowy kandydat na prezydenta pokazywal do czego sluzy wyborcza... bierz chlopie przyklad! badz europejczykiem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: o głos prawdziwie wyzwolonej kobiety 12.09.08, 22:54 zaciekawiasz mnie - to przyznaj się do czego jeszcze użwasz tej gazety i koniecznie napisz czy potym wpychasz ją do szuflady? Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Re: o głos prawdziwie wyzwolonej kobiety 12.09.08, 23:03 pakulec napisał: > zaciekawiasz mnie - to przyznaj się do czego jeszcze użwasz tej > gazety i koniecznie napisz czy potym wpychasz ją do szuflady? gdzie ty glupku wyczytales ze ja uzywam.... wybacz, ale naprawde ciezko mi sie znizyc do twojego poziomu intelektualnego... milego wieczoru ps. jak bys potrzebowal referencje dla pana schetyny to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
z1234567 Gazeta jest dla impotentow intelektu - jak Ty... 12.09.08, 23:16 Gazeta (wyborcza) jest dla impotentow intelektu - jak Ty... :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec wow co za głebia przemysleń ;-) 12.09.08, 23:30 a ty się nia tylko patriotycznie zabawiasz? a potem do szuflady ;-) może pogadaj z rooboyem on też ma jakies ciągoty do dziwnych zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
antidotunazalganiewubekistanie każdy pisubek to czubek 12.09.08, 22:25 Satyra na platfusów i ich fanów Ciężki rozum, jak na kacu, Oto obraz tych pajaców, Nigdy nic nie myślą sami, Podpierają się mediami! Pluć na Polskę i Polaków, To domena tych prostaków, Zdrada kraju, prezydenta, O tym marzy taka męta! Kiedy w sieci coś przeczyta, Już Polaków jadem wita, Dawno wyszło z worka szydło, Że PełO wybrało B Y D Ł O! Odpowiedz Link Zgłoś
antidotunazalganiewubekistanie wsi24 to załgana zaraza POstUBecka 12.09.08, 22:23 To nie żadna wcale ściema Że kto TVN-u nie ma Tego biorą na sygnale Bo to nie jest norma wcale W TVN prawda jest sama Tak mi powiedziała mama Tak mi też powiedział tata Lecz nie brat, bo nie mam brata Mam ja program w TVN-nie Na nic go już nie zamienię To jest Donka cud ten program Całą dobę go oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 nie na temat, ale bodek wam w jasny sposób wyjaśni 12.09.08, 22:32 co się może stać patrz.pl/mp3/bodek-narkotyki Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Bez tych "rynsztokowych gnid" pełna kultura w TVN 12.09.08, 22:54 I bardzo dobrze,że to PiS-dzielstwo się nie pokazuje w TVN - zrobiło się jakoś kulturalnie i ogólnie przyjemnie Tak trzymać PiS-dzielcy Wprawdzie rozrywki jakoś mniej jak zabrakło czołowego intelektualisty po zasadniczej szkole zawodowej czyli p Putry Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Polacy patrioci też bojkotują TVN, bo to ścierwo! 12.09.08, 22:56 Każdy kto ogląda TVN to parszywa bolszewicka świnia załgana. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec placebo mam pytanie 12.09.08, 23:00 placebo99 napisałeś że > Każdy kto ogląda TVN to parszywa bolszewicka świnia załgana. ale dlaczeg nie ścierwoliberał????? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Polacy patrioci też bojkotują TVN, bo to ście 12.09.08, 23:12 Jak zwykle pełna kultura i tolerancja w wykonaniu katolickich "patriotów" pis-u. Między innymi przez takie posty i odzywki wasi bolszwiccy mocodawcy juz nigdy nie wygrają wyborów. I dzięki Bogu, pozostańcie za wieki w tv Trwam, wśród wymierających chlebodawców krętacza Rydzyka i dalej podniecajcie się swoimi 25%. PO źle rządzi, bo w ogóle nic robic nie musi. Wszystko za nią wykonujecie wy. Jak sie tylko Jarosław odezwie, a Lech pokaże i do tego taki internetowy poeta jak ty da głos - to już PO ma dodatkowe 5-10%. A jesli chodzi o bojkot tvn, to niech on trwa jak najdłużej, nareszcie troche odpoczynku od tych chamusiów w garniturach. A że to nielegalne to inna sprawa. Pis łaski nie robi, bo płacimy tym nieudacznikom pensje (niestety)i jeżeli choc jeden zwolennik pisu ogląda tvn (a znam niejednego), to zakichanym obowiązkiem pisowców jest pokazywanie się w tej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Jestem zniesmaczony tym atakiem na opozycję 12.09.08, 23:19 Rozumiem, że reprezentujesz obóz rządzący i w ramach agenturalnej działalności atakujesz ludzi, którzy są dla tego obozu opozycją. Że ci nie wstyd być aparatczykiem ścierwoliberałów co się złajdaczyli z postkomuną i mafiami paliwowymi. Szkoda, że społeczeństwo się tak skundliło i nie ma już pokory wobec narodu, tolerancji wobec innych opcji politycznych oraz odrobiny kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Jestem zniesmaczony tym atakiem na opozycję 12.09.08, 23:23 poczekaj, zauważ że wcale cię nie atakuje, powiem więcej zmusiłem się i przeczytałem twoja notke o incydencie i powiem ci spodobała mi sie ;-) więc wytłumacz mi dlaczego w swoim poście nie napisałes nic o scierwoliberałach? czyżbys może przeszedł na ich stronę? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Czyli grochem można przebić ścianę... 12.09.08, 23:33 pakulec napisał: > przeczytałem twoja notke o incydencie i powiem ci spodobała mi sie Bardzo się cieszę, że przeczytałeś. Widzę, że jednak jest nadzieja. Bardzo się raduję jak jednostki zainfekowane ścierwoliberalizmem nawracją się na prawą drogę patriotyzmu dzięki moim naukom przepełnionym świątobliwym natchnieniem pobożnych autorytetów. To daje mi dodatkową siłę do działania i walki z libertyńską postkomuną złajdaczoną z antykoncepcją i ateizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Jeśli jeszcze masz wątpliwości to przekonam tym 12.09.08, 23:44 Bardzo ważne relacje: placebo99.blox.pl/2008/01/Wyrafinowana-aborcja-niegodziwosc.html placebo99.blox.pl/2008/01/Gromadze-dowody-na-lajdactwa-scierwoliberalow.html placebo99.blox.pl/2007/12/Radykalne-metody-moj-pierwszy-sukces.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czekaj czekaj nie podniecaj się tak 12.09.08, 23:49 przeczytałem jeden kawałek i na razie mi wystarczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Nikt nie wie, bo ma tylko 3 tyg. na 120 ustaw 13.09.08, 00:03 I tylko 3 lata na wprowadzenie Euro :D Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: czekaj czekaj nie podniecaj się tak 13.09.08, 00:06 To tylko ten jeden: placebo99.blox.pl/2007/12/Radykalne-metody-moj-pierwszy-sukces.html Zobaczysz, ścierwo samo wylezie z Twojej libertyńskiej duszy i będziesz wówczas szczęśliwym zwolennikiem Ojca Rydzyka. --- Przemyślenia człowieka prawego (wybitnie skromnego): placebo99.blox.pl Incydent na Kongresie Dialogu Katechizacyjnego: placebo99.blox.pl/2008/07/Nawet-swiatobliwi-ulegaja-libertynskiej-zarazie.html Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: czekaj czekaj nie podniecaj się tak 13.09.08, 00:23 placebo99 napisał: > > > Zobaczysz, ścierwo samo wylezie z Twojej libertyńskiej duszy i > będziesz wówczas szczęśliwym zwolennikiem Ojca Rydzyka. > ------------- jezeli twoje slowa mialyby sie ziscic to wole juz kopnac w kalendarz dzisiaj, teraz > --- > Przemyślenia człowieka prawego (wybitnie skromnego): placebo99.blox.pl > Incydent na Kongresie Dialogu Katechizacyjnego: > placebo99.blox.pl/2008/07/Nawet-swiatobliwi-ulegaja-libertynskiej-zarazie.html Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Polacy patrioci też bojkotują TVN, bo to ście 12.09.08, 23:21 wikal napisała: to zakichanym obowiązkiem pisowców jest pokazywanie się w tej telewizji. a wiec jednak boli cie, ze bojkotuja??? Odpowiedz Link Zgłoś
keeslaff Re: Polacy patrioci też bojkotują TVN, bo to ście 13.09.08, 13:13 Kaczyński też? Wszak ogląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Ale przecież PiS jest bezpodstawny i irracjonaly. 12.09.08, 23:11 [toż to partia oszusta Rydzyka]. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Press-Service, a kogo to interesuje??? 12.09.08, 23:53 teskni wam sie za tymi chamami to ich zaproscie do waszego biura, w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Polacy_Popierają_Bojkot_Rynsztoka _TVN__:o))))))))) 13.09.08, 00:32 Polski Premier Jarosław Kaczyński: Ostatnio na antenie TVN można było się dowiedzieć, że jesteśmy 'rynsztokowymi gnidami'. To był głos jednego z widzów słynnego 'Szkła kontaktowego'. Reakcja ze strony prowadzących była w najwyższym stopniu ograniczona (mie-cu-gow-niarz - przyp. redakcji). My nie możemy na takie rzeczy się zgadzać, bo to nie tyle grozi PiS, co szkodzi Polsce. ............................................................... Na skutek bojkotu przez PIS oglądalność brukowej TVN spadła znacznie ! Polacy zaczynają nareszcie bojkotować to antypolskie szwabsko-zydo-komusze łże-medium (tvn), stworzone przez agentów WSI, które nie tylko ogłupia politycznie Polskie Społeczeństwo ale przede wszystkim demoralizuje i kryminalizuje Polską Młodzież pornografią i agresją ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----bojkot zasadny-TVN-WSI24 pluje na PIS-------- 13.09.08, 00:31 ta tv non-stop atakuje PIS - no ale czego sie spodziewac PO telewizji rzadowej Herrn Thuske Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-zmontowany-antychryst Re: kto chce jeszcze ogladac to gowienko??? 13.09.08, 00:34 e.pardon.pl/pa749/bcde1de900103888455b2178 przeciez on nie zmiesci sie w kamere Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-zmontowany-antychryst Re: kto chce jeszcze ogladac to gowienko??? 13.09.08, 00:36 hrabia-zmontowany-antychryst ERRATA: e.pardon.pl/pa749/bcde1de900103888455b2178 > przeciez on nie zmiesci sie w kamere Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner TVN24 to gowienko? - Tak - potwierdzam 13.09.08, 04:14 szcvzegolnie to Szklo kontaktowe, ma byc niby smieszne a jest zalosne, skad oni tych prowadzacych smutasow biora ? czy to etatowi pracownicy cmentarza ? ten "hrabia" czy ten mlodszy orangutan z zebami malpy ... Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 13.09.08, 06:06 Warto przypomnieć, że PIS bojkotuje również telewizję "Superstacja". Zaczęło sie to już dawno, nie pamietam bezpośredniego powodu. Ale wiedzieć warto. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 13.09.08, 06:15 PiS to gnidy i smier...e, tempactwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel z logicznego punktu widzenia to artykuł to bzdet 13.09.08, 06:51 bojkot POdjęto PO ocenie tvn przez jarka kaczyńskiego. to jest jego osobista subiektywna pisowska ocena i udowadnianie czegokolwiek przez kogokolwiek świadczy tylko o głupocie prowadzących te działania zapewne przekonanych o celowości tego. dla mnie to idiotyzm taki sam jak dyskusja o tym czy nie widomy jakiś kolor wyobraża sobie tak jak go widzą widzący. drugą sprawą jest to ,że prowadzący tvn ujawniają pewna manierę w stosunku do pis-u, ale to już takie medium całkowicie pozbawione kreacji jadące POd publiczkę dla pieniędzy. tylko ,że żal jarkacza do tvn-u o takie zachowanie jest bezsensowny, wszak to komercja. Odpowiedz Link Zgłoś
embart Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 13.09.08, 07:37 a nawet jeśli PIS nie ma podstaw to co z tego? Po ch... analizy i artykuł na 1szej stronie portalu? (żal d.. ściska z jakiegoś powodu? spada oglądalność?) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 13.09.08, 08:52 Czy ktokolwiek posiadający odrobinę oleju w głowie ogląda program dla idiotów czyli tvn? Tym "inteligentom"którzy oglądają współczuję.. im nic już nie pomoże.... Odpowiedz Link Zgłoś
janus-z333 Bojkot TVN bezpodstawny i irracjonalny 13.09.08, 09:39 Moim zdaniem,bojkot powinien trwac,mam spokojniejsze nerwy nie widzac PiSowskich reformatorow.Po jaka cholere mi Putra,Gosiewski,Cymanski,Brudzinski,no i oczywiscie Kaczynski.Nic nowego do zycia Polakow nie wprowadzaja swym mamrotaniem.Nie bronie PO,lecz to co wyprawia PiS poprzes slowa swoich wybrancow,odbiera chec do zajmowania sie polityka i sprawami kraju.Niech zamilkna PiSowskie fanfary,juz dosc tych glupich,nierozwaznych i szkodzacych krajowi wypowiedzi.Dwa lata ich rzadow wystarcza za trzy kadencje PO. TVN bez PiSu,to tak jak swiat bez wojen. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Lubie TVN bez widoku ryja Pyzatego Rzezimieszka. 13.09.08, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A mnie się marzy... 13.09.08, 11:20 ...żeby PiSiaki bojkotowały również Radio Zet, a przynajmniej audycje Moniki Olejnik. Pani Moniko, nie mogłaby Pani zrobić im jakiejś "krzywdy"? Odpowiedz Link Zgłoś