ofellia 13.09.08, 11:01 Młodzi ludzie najbardziej radykalni w stosunku do pedofilów? Być może dlatego, że najlepiej pamiętają zaczepki panów w podeszłym wieku i jaki wywołuje w nich to wstręt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krytykk Wystarczy kastrować księży i kleryków. 13.09.08, 11:10 Uchroni to dzieci przed pedofilią a samych kleryków przed homoseksualnymi gwałtami w seminariach. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Serio ....? 13.09.08, 11:45 A jest ktoś, kto to zrobi ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84491932&a=84610266 Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Serio ....? 13.09.08, 11:53 indeed4 napisał: > A jest ktoś, kto to zrobi ? Są tacy co by zrobili. Był jeden taki, nawet kandydował na prezydenta. Tylko dzień przed wyborami zginął w niewyjaśnionych okolicznościach w wypadku samochodowym (na prostej i równej jak stół drodze zjechał na przeciwny pas). Trochę wcześniej ktoś mu koło odkręcił (tylko że za bardzo) i mu się urwało przy bardzo małej prędkości. Drugi raz jak widać odkręcili już dobrze. Oczywiście "kto jest temu winien wiesz". Niestety, czarna mafia ma za długie ręce i nie pozwolą aby ktokolwiek zagroził ich interesom (bezkarność pedofili, malwersacje finansowe, zwolnienia podatkowe, finansowanie z budżetu państwa, oddawanie im ziemi za darmo itp). Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 .....? 13.09.08, 12:00 pl.wikinews.org/wiki/Kandydat_na_prezydenta_Daniel_Podrzycki_zgin%C4%85%C5%82_w_wypadku_samochodowym Podrzycki był antyklerykałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: .....? 13.09.08, 12:10 Miał popoparcie "Racji PL", która swojego kandydata nie wystawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To kiepsko .... 13.09.08, 12:18 W Polsce jest potrzebna autentyczna ideowa lewica socjalna - antyklerykalna ma szanse zerowe Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Wszystko ma, tylko mozgu nie ma.. 13.09.08, 12:15 krytykk napisał: > indeed4 napisał: > > > A jest ktoś, kto to zrobi ? > > Są tacy co by zrobili. Był jeden taki, nawet kandydował na > prezydenta. Tylko dzień przed wyborami zginął w niewyjaśnionych > okolicznościach w wypadku samochodowym (na prostej i równej jak > stół drodze zjechał na przeciwny pas). Trochę wcześniej ktoś mu > koło odkręcił (tylko że za bardzo) i mu się urwało przy bardzo > małej prędkości. Drugi raz jak widać odkręcili już dobrze. > Oczywiście "kto jest temu winien wiesz". Niestety, czarna mafia ma > za długie ręce i nie pozwolą aby ktokolwiek zagroził ich interesom > (bezkarność pedofili, malwersacje finansowe, zwolnienia podatkowe, > finansowanie z budżetu państwa, oddawanie im ziemi za darmo itp). ======================================================== Ales ty synu odmozdzony.. Az niewiarygodne... Do tego stopnia odmozdzony, ze obsesja nie pozwala ci zauwazyc iz temat traktuje O PEDOFILACH!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Wszystko ma, tylko mozgu nie ma.. 13.09.08, 12:59 Tak się składa, że najwiecej pedofilów nosi czarne sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Wszystko ma, tylko mozgu nie ma.. 13.09.08, 13:04 Nie wysilaj się, prosukienkowego betonu nie ruszysz. Nawet w sytuacji gdyby jakiś klecha "heblował" ich dzieciaki, oni stanęliby po stronie klerykała. Przypomnij sobie rodziców chórzystów K. - wszyscy murem stanęli za dyrygentem, a molestowanie przez niego własnych dzieci mieli w poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbikol "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc... 13.09.08, 11:24 chemicznie? to jakimś kwasem wypalą? chyba jednak lekkie przegięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kwasem, albo zasadą :-))) 13.09.08, 11:41 prawica.net/files/images/billboard_Tusk.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
p3nisista ach ta katolicka miłość do bliźniego 13.09.08, 11:47 polactwo w czystej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To jest zdroworozsądkowe racjonalne myślenie 13.09.08, 11:54 nie "polactwo" - ok ! no może ciut zbyt radykalne, ale przypuszczam, że ( jak zwykle ) wypływa to z nieznajmości zagadnienia - a nie wrodzonego okrucieństwa ( co jak mniemam zaraz zostanie tym młodym ludziom przypisane przez obrońców praw człowieka ) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Pod warunkiem że kler bedzie tak samo scigany 13.09.08, 12:15 i karany, jezeli nie to znaczy ze prawo jest do du..y Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Pod warunkiem że kler bedzie tak samo scigany 13.09.08, 12:21 jedyny.resistance napisał: > i karany, jezeli nie to znaczy ze prawo jest do du..y ======================================================= A dlaczego kler.. wojsko.. marynarze.. gry zespolowe etc.. itd.. mialyby byc inaczej traktowane? - Zboczenie jest zboczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Dlatego ze tak u nas jest 13.09.08, 12:28 nawiedzeni katole sa szczęśliwi jak ich dziecko pleban przeleci Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Dlatego ze tak u nas jest 13.09.08, 13:18 Nie pleban, tylko duch święty, który spuścił (!) na dziecko łaski boskie, pogłębiając (!) jego wiarę. A dla dobra kościoła świętego, nie należy o tym głośno mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No już dobra, dobra ... 13.09.08, 12:23 zboczeńców będzie się ścigać z całą stanowczością ze szczególnym uzwględnieniem sprzedawców waty cukrowej, kleru, miłośników zupy pomidorowej i hodowców drobiu - happy ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: No już dobra, dobra ... 13.09.08, 12:27 indeed4 napisał: > zboczeńców będzie się ścigać z całą stanowczością ze szczególnym > uzwględnieniem sprzedawców waty cukrowej, kleru, miłośników zupy > pomidorowej i hodowców drobiu - happy ? > > :-))) ============================================================= Oczywiscie ze tak! - Przeciez powszechnie wiadomo ze KAZDY sprzedawca waty cukrowej to PSYCHPOATA na dodatek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: No już dobra, dobra ... 13.09.08, 13:22 Specyfika zawodu księdza katolickiego (niby obowiązkowy celibat) szczególnie sprzyja powstawaniu różnego rodzaju zboczeń, w tym pedofilii - no bo jak tu się oprzeć, skoro tyle ślicznych dzieciątek przystępuje do 1 komunii (to że są przekupione quadem, skuterem czy laptopem to inna sprawa). Sprzedawca waty cukrowej może mieć legalne życie seksualne, księdzu nie wolno się nawet masturbować. Nic dziwnego że dają upust swoim chuciom wobec bezbronnych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 50 % katolików jest za zniesieniem celibatu 13.09.08, 18:56 " Stosowanie antykoncepcji dopuszcza 66 proc., a odrzuca 21 proc. Połowa jest za zniesieniem celibatu (przeciw: 40 proc.)." Za zniesiem opowiada się też 50 % księży. www.tygodnik.com.pl/numer/tp/kronika.html Więc nie wyważaj otwartych drzwi - damy sobie z tym problemem radę i bez antyklerykalnych ekstremistycznych oszołomów z lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 . 13.09.08, 19:15 60 % księży chce mieć pełne rodziny serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3896706.html Zerknij sobie przy okazji na wyniki sondażu ( obok ) Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: . 13.09.08, 22:09 Chcieć to oni sobie mogą. Póki co pozostaje im rżnięcie ministrantów i innych "komunistów". Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance No i własnie o takich jak ty mi chodzi 13.09.08, 12:30 jednak byś plebanowi darował nie? Chodzi o równe prawo dla wszystkich a u nas nietykalni nadal są Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie. 13.09.08, 18:37 Ponieważ w demokratycznym, wolnym kraju wszyscy jesteśmy równi wobec prawa - popełniłeś błąd w założeniu, jeszcze jakieś pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Te 33% to pewnie elektorat PIS. Normalni 13.09.08, 11:53 POlacy głosujący na PO, w ramach polityki miłości i tolerancji oddaliby swoje pociechy w ręce pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Te 33% to pewnie elektorat PIS. Normalni 13.09.08, 11:58 To właśnie PiSowe katoliki posyłają swe dzieci w objęcia księży pedofili. I to już od najmłodszych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tak, taaaak ..... 13.09.08, 12:09 Lituj się dalej nad cwanymi zdegenerowanymi pijaczkami, narkomanami czy zboczeńcami i funduj im kolejne zasiłki bo "tacy chorzy i biedni", tylko pls rób za swoje pieniądze - nie moje, ok ? www.polityka.pl/ile-kosztuje-pijak/Lead10,483,189526,1/ Oj naiwny, naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 12:28 a masz świadomość, że jak wykastrujemy zboczeńców to tak naprawdę nie rozwiążemy żadnego naszego problemu? W tym konkretnym przypadku zamienimy po prostu problem ze zgwałceniami na problem z morderstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Mam, mam .... 13.09.08, 12:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84491932&a=84609661 Nie widzę świata w czarno - białej tonacji, spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mam, mam .... 13.09.08, 14:45 indeed4 napisał: > Nie widzę świata w czarno - białej tonacji, spokojnie. ********************************** Fakt, zaczyna wyglądać na brunatną. Nie rób z siebie głupka, powtarzając "sprawdzone metody" nazistów. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To są "metody nazistów" ? 13.09.08, 18:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=84491932&a=84609661 Ciekawe, ciekawe .... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 12:39 swan_ganz napisał: > a masz świadomość, że jak wykastrujemy zboczeńców to tak naprawdę > nie rozwiążemy żadnego naszego problemu? W tym konkretnym przypadku > zamienimy po prostu problem ze zgwałceniami na problem z > morderstwami. ================================================================ Coooo???? - Nie warto wybijac pcheł, gdyz pojawi sie problem z wszami?? - Argumentacja typowa dla zboczencow i wynaturzencow.. Nieodparta "logika"... Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 13:00 "Coooo???? - Nie warto wybijac pcheł, gdyz pojawi sie problem z > wszami?? - Argumentacja typowa dla zboczencow i wynaturzencow.. > > Nieodparta "logika"..." gdybys panie wiedzial co to logika i zamiast od razu bluzgac bys troche pomyslal to bys wiedzial ze twoj przedmowca ma na mysli to ze jak jakis pedofil zgwalci male dziecko to bardziej mu sie oplaca je potem zabic niz zostawic zywe bo jak zostawi zywe to go wykastruja a jak zabije do dostanie dozywocie i wyjdzie po 15 latach bo w naszym kodeksie kar sie nie sumuje za zabojstwo i gwalt mozna dostac tylko jeden wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 13:21 zz26 napisał: > "Coooo???? - Nie warto wybijac pcheł, gdyz pojawi sie problem z > > wszami?? - Argumentacja typowa dla zboczencow i wynaturzencow.. > > > > Nieodparta "logika"..." > > gdybys panie wiedzial co to logika i zamiast od razu bluzgac bys troche pomysla > l > to bys wiedzial ze twoj przedmowca ma na mysli to ze jak jakis pedofil zgwalci > male dziecko to bardziej mu sie oplaca je potem zabic niz zostawic zywe bo jak > zostawi zywe to go wykastruja a jak zabije do dostanie dozywocie i wyjdzie po 1 > 5 > latach bo w naszym kodeksie kar sie nie sumuje za zabojstwo i gwalt mozna dostac > tylko jeden wyrok ==================================================== 'Jestescie JUZ w wiekszosci "obroncy", wiec doprowadzcie do tego by gwalt i zabojstwo karano wyrokiem w zawieszeniu(obecnie to powszechna praktyka w innych kategoriach przestepstw), a dostaniecie NIEPODWAZALNY ARGUMENT do zaprzestania scigania i karania WSZELAKICH zboczen, okrucienstw.. dewiacji i wynaturzen - etc..itd.. Jak widac potrafie sie jednak logiką poslugiwac... - Do roboty lewacy" - SENYSZYN i KALISZA juz macie.. - PALIKOT "wspomoze" was bez najmniejszych watpliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 14:17 "'Jestescie JUZ w wiekszosci "obroncy", wiec doprowadzcie do tego by > gwalt i zabojstwo karano wyrokiem w zawieszeniu(obecnie to > powszechna praktyka w innych kategoriach przestepstw), a dostaniecie > NIEPODWAZALNY ARGUMENT do zaprzestania scigania i karania WSZELAKICH > zboczen, okrucienstw.. dewiacji i wynaturzen - etc..itd.." po pierwsze nie zaden obronca bo jak dla mnie za zabojstwo i gwalt powinna byc kara smierci bo takich ludzi sie nie da leczyc ich trzeba eliminowac a w razie pomylki to coz mowi sie trudno wole byc nieslusznie skazany na smierc (czyli zamordowany) niz nieslusznie okaleczony i zyc kilkadizesiat lat z poczuciem krzywdy ale jesli chcesz za pedofilie dac kare bardziej dotkliwa niz za zabojstwo to potem nie dziw sie ze kazdy zboczeniec bedize mordowac ofiare bo mu sie to po prostu bedize oplacac Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 18:16 W razie pomyłki mówi się trudno? Co ty bredzisz człowieku? A jakie poczucie krzywdy i nienawiść do aparatu państwa będą miały np dzieci niewinnie skazanego na śmieć? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 14:04 > to bys wiedzial ze twoj przedmowca ma na mysli to ze jak jakis > pedofil zgwalci male dziecko to bardziej mu sie oplaca je potem > zabic niz zostawic zywe bo jak zostawi zywe to go wykastruja a jak > zabije do dostanie dozywocie ano właśnie... Co gorsza; boję się, że publiczna debata na ten temat podziała jak stymulator na pedofilów. I bez zagrożenia kastracją zradykalizują swoje działania.... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz kiczkis... 13.09.08, 14:09 czy ty potrafisz rozróżniać między przyczyną a skutkiem? Czy masz świadomość, że przyczyn pedofilii nie należy szukać między nogami ale między uszami? Co więc nam da ucięcie takiemu jajec? Gdybyś więc chciał takiemu łeb obciąć to rozumiem wted twoje postulty. W przypadku kastracji jednak w ogóle nie wiem o co ci chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Tak, taaaak ..... 13.09.08, 15:44 tak, rozsądniej: dożywotnie ciężkie roboty lub kulka w łeb. szkoda kasy na tych śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
en111 "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc... 13.09.08, 12:05 no jasne, wprowadźmy też tortury i zacznijmy palić heretyków na stosach. nie ma to jak konstruktywny sposób rozwiązania problemu... może warto by się było najpierw zastanowić skąd się bierze taki problem w ludzkiej seksualnosci? ale po co wydawać miliony na prewencję i edukację, skoro można szybko i tanio pozbawic kogoś "narzędzie zbrodni"? a może lepiej byłoby im prać mózgi? Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków c 13.09.08, 12:37 Chory to jest pedofil ,który ma ochotę ale jak sobie pofolguje to juz jest przestepcą. Chorobgo trzeba leczyć , przestepce karac w tym wypadku surowo. Odpowiedz Link Zgłoś
estiej Re: "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków c 13.09.08, 12:56 i jeszcze odcinać ręce złodziejom i wypalać piętno, ku... tarzać w pierzach i smole, a chorych psychicznie przykuwać łańcuchami do ściany. Jedna trzecia Polaków wykazuje średniowieczną mentalność i niezdolność odróżnienia pedofilii od pediatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Przyszłość przed dewiacjami i dewiantami??? 13.09.08, 12:07 "Aż 33 procent Polaków uważa, że pedofilów należy karać przez przymusowe kastrowanie fizyczne czyli wycinanie jąder"... ========================================================= Nie 33 procent... - a 33% PLUS JEDEN! Ja rowniez jestem za tym by nie tyle wycinac, ile WYRYWAC im jadra.. I jeszcze "obroncom" pedofilow, dewiantow .. zboczencow.. - To nie "czlowiek" taki jeden z drugim.. Czlowiekiem to on mogl byc.. Jesli taki wynaturzeniec jest "czlowiekiem", to jak nazywac tych, ktory sa wzorem, przykladem i egzemplarzem czlowieczenstwa.. Jak ich nazywac? - "Dewianci"?? - "Zboczency"?? - Czyzby miedzy mna a wynaturzonym pedofilem czy innym dewiantem i zboczencem, zboczency i dewianci zdolali postawic znak rownosci?? Jesli JUZ stawiany jest znak rownosci, to po co byc NORMALNYM?? - Toz to nie bedzie mialo znaczenia!! - I zboczeniec i ja.. bedziemy TACY SAMI i TYM SAMYM!! Ladne perspektywy lewactwo i dewianci szykuja.. Ladne perspektywy szykuja Polkaom opasle KALISZE.. wynaturzone SENYSZYNY.. - Kazie SZCZUKI.. Kuby WOJEWODZKIE.. Magdalenki SRODY.. BIEDRONIE.. Kingi DUNIN czy SZYSZKOWSKIE... Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Przyszłość przed dewiacjami i dewiantami??? 13.09.08, 12:16 kiczkis napisał: > "Aż 33 procent Polaków uważa, że pedofilów należy karać przez > przymusowe kastrowanie fizyczne czyli wycinanie jąder"... > ========================================================= > > Nie 33 procent... - a 33% PLUS JEDEN! > > Ja rowniez jestem za tym by nie tyle wycinac, ile WYRYWAC im > jadra... Jestem za tym aby prewencyjnie namierzać takich jak ty i poddawać przymusowej obserwacji psychiatrycznej. Obawiam się, że w imię "ideałów" zdolny jesteś do popełnienia niewyobrażalnych okrucieństw. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Przyszłość przed dewiacjami i dewiantami??? 13.09.08, 12:57 czerwony_burzuj napisał: > kiczkis napisał: > > > "Aż 33 procent Polaków uważa, że pedofilów należy karać przez > > przymusowe kastrowanie fizyczne czyli wycinanie jąder"... > > ========================================================= > > > > Nie 33 procent... - a 33% PLUS JEDEN! > > > > Ja rowniez jestem za tym by nie tyle wycinac, ile WYRYWAC im > > jadra... > > Jestem za tym aby prewencyjnie namierzać takich jak ty i poddawać przymusowej > obserwacji psychiatrycznej. Obawiam się, że w imię "ideałów" > zdolny jesteś do popełnienia niewyobrażalnych okrucieństw. ============================================================= Juz to za komunizmu przerabialem dziecko.. Niepokornych i "nieprawidlowo" myslacych zamykano w "psychuszkach" lub lagrach.. Mnie juz nie postraszysz.. Jesli jestes degeneratem.. to masz powody by sie obawiac.. Inaczej. mozesz spac spokojnie.. I to nie tych, ktorzy chcą chronic swoje dzieci i wnuki nalezy "prewencyjnie namierzać" i - "poddawać przymusowej obserwacji psychiatrycznej".. - To nie tych i nie takich.. To co piszesz i niedwuznacznie sugerujesz, pokazuje KTO tym swiatem rządzi i CZYJE prawa zaczynają obowiązywac.. Przytocze slowa tworcy "Malego Ksiecia".. - Antoine'a Saint-Exupéry: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Jeśli pozwolisz by robactwo sie rozmnożyło - rodzą sie prawa robactwa. I rodzą sie piewcy, ktorzy bedą je wysławiac." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Twierdzisz iz tych co z plugastwem i robactwem walcza i ich prawami, nalezy inwigilowac.. przesladowac i w zakladach psychiatrycznych zamykac?? Nie watpie iz do tego dojdzie.. Juz was jest wystarczajaco wielu - usadowionych tam, gdzie podejmuje sie decyzje - wymienilem wyzej coniektorych.. - KALISZA.. SENYSZYN.. BIEDRONIA.. i reszte tej zboczonej i wynaturzonej "kompanii".. - To tylko kwestia czasu.. Ale tez i cywilizacji durniu nie bedzie.. Nie bedzie nas.. normalnych, to i cywilizacja pojdzie szybko "do piachu".. Narazie macie dewianci nieustajace "igrzyska" - i ta lewacka, zboczona "orkiestra" przygrywa wam od ucha do ucha, - choc "Titanic" JUZ tonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
rami_raz SKandal 13.09.08, 12:08 To istny skandal, kto będize stwierdzał czy ktoś jest pedofilem? Sąd? Psycholog? Czy po prostu kara a posteriori? A może przymusowe badania dla wszystkich i kastracja dla tych, którzy mają dodatni wynik?! Skandal totalitarnego kraju i demokracji, w ktorej debile(wy) decydują o zdrowiu, życiu i jakości tego życia reszty. Osobiście jestem nawet za karą śmierci dla pedofila, ale okaleczenie jest skandalicznym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: SKandal 13.09.08, 12:20 rami_raz napisał: > To istny skandal, kto będize stwierdzał czy ktoś jest pedofilem? > Sąd? Będą decydować o tym ludziska przed kamerą programu "TVN Uwaga", dla których pedofilia to "seks z nieletnimi" a więc również z 17-latkami. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream skandalem jest narażanie dzieci na pedofilę 13.09.08, 12:30 nie obchodzą mnie półśrodki - ochrona dzieci przed tym musi być. moralnym obowiązkiem dorosłych jest wyeliminowanie tej patologii. kto to będzie oceniać ? po pierwsze prawomocny wyrok sądu. po drugie ekspertyza biegłych, potwierdzająca pedofilię od strony medycznej. ja mam w dupie prawa człowieka - chce mieć jajca to niech się nie przystawia do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 do vanilli 13.09.08, 13:04 "ja mam w dupie prawa człowieka - chce mieć jajca to niech się nie przystawia do > dzieci." i tu jest problem ty chcesz jajca i nie w glowie ci gwalcenie dzieci ale co bedzie jak ktos cie oskarzy i cie skaza? a potem uslyszysz tylko sory stary ze ci nieslusznie jaja ucielismy masz tu w ramach odszkodowania 1000 zlotych. bediesz wtedy zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream można się przed tym zabezpieczyć. jak ? 13.09.08, 14:41 proponowałbym obcinać jajca wyłącznie w sprawach nie budzących wątpliwości. aby uniknąć pomyłki. przy cieniu wątpliwości, lub procesach poszlakowych - oczywiście bez fizycznej kastracji. identycznie powinno być z karą śmierci, ale to już temat na odrębną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: można się przed tym zabezpieczyć. jak ? 13.09.08, 15:04 proponowałbym obcinać jajca wyłącznie w sprawach nie budzących wątpliwości. aby > uniknąć pomyłki. i tak w koncu bedzie pomylka nie ma systemu w 100% idealnego a poza tym jak budzi watpliwosc co do winy to co? do wiezienia? w przypadku kary smierci wysokosc kary moze miec wplyw na liczbe morderstw w przypadku katracji nic sie nie zmienia wiec jest to niepotrzebne ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 ps 13.09.08, 15:11 "> proponowałbym obcinać jajca wyłącznie w sprawach nie budzących wątpliwości. aby > > uniknąć pomyłki." do wiezienia tez sie wsadza ludzi ktorych wina nie budzi watpliwosci i ilu juz tam nieslusznie siedzialo? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: skandalem jest narażanie dzieci na pedofilę 13.09.08, 13:24 Czyli posyłanie dzieci do kościoła, do różnych chórków, kółek różańcowych no i przedewszystkim na ministranta. Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: skandalem jest narażanie dzieci na pedofilę 13.09.08, 15:49 weź się kur.. uspokój człowieku pieprzysz takie głupoty że aż strach.. a swoją drogą czy cała twoja rodzina to na pewno 100% ateiści? bo może okazać się że np babcia bardzo religijna była.. no i co wtedy? każdy ma wolność wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: skandalem jest narażanie dzieci na pedofilę 13.09.08, 22:13 elinkan napisała: > weź się kur.. uspokój człowieku > pieprzysz takie głupoty że aż strach.. Zabolało, co? Jesteś pewien, że Twojego dziecka (o ile je masz) żaden klecha nie posuwa? Albo nie zagląda mu do majtek? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: skandalem jest narażanie dzieci na pedofilę 13.09.08, 23:18 krytykk napisał: > Zabolało, co? Jesteś pewien, że Twojego dziecka (o ile je masz) żaden > klecha nie posuwa? Albo nie zagląda mu do majtek? Tobie chyba niejeden zaglądał. Możesz wystąpić o odszkodowanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby poprawnie 13.09.08, 12:12 odpowiedzieć na pytanie czym jest pedofilia i kim jest pedofil? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 Re: Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby popraw 13.09.08, 12:22 A co tu wyjasniac ? Pedofil - osoba pelnoletnia podejmujaca kontakty seksualne z osobami ponizej 15 roku zycia. Pedofilia - Pedejmowanie kontaktow seksualnych z osobami ponizej 15 roku zycia. Definicja jest prosta. Facet ma 40 lat, gwalci 7 latka. Urywamy jaja. Proste. Nie rozumie dlaczego bronisz pedofili. Czy boisz sie o siebie ? Masz cos na sumieniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby popraw 13.09.08, 12:29 lukasz2983 napisał: > A co tu wyjasniac ? > > Pedofil - osoba pelnoletnia podejmujaca kontakty seksualne z osobami ponizej 15 roku zycia. Bzdura. > Pedofilia - Pedejmowanie kontaktow seksualnych z osobami ponizej 15 roku zycia. Bzdura... > Definicja jest prosta. Facet ma 40 lat, gwalci 7 latka. Urywamy jaja. Proste. Definicja jak cholera... > Nie rozumie dlaczego bronisz pedofili. Czy boisz sie o siebie ? Bronię zdrowego rozsądku a rządnymi krwi, prymitywnymi i agresywnymi ćwierćinteligentami pogardzam. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor 18-latek z piętnastolatką 13.09.08, 12:33 Pedofil, nie? A jak twojemu delikwentowi urwiemy jaja, a on weźmie jakieś narzędzie i użyje go w celu seksualnym, to co mu urwiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby popraw 13.09.08, 13:27 > Pedofil - osoba pelnoletnia podejmujaca kontakty seksualne z osobami ponizej 15 > roku zycia. > > Pedofilia - Pedejmowanie kontaktow seksualnych z osobami ponizej 15 roku zycia. Jesteś w błędzie. Jeśli osoba poniżej 15 roku życia ma piersi (w przypadu płci żeńskiej) i owłosienie łonowe to nie jest to pedofilia (tylko oczywiście nielegalne współżycie z małoletnim). Pedofilia to współżycie z osobą o nierozwiniętych II- i III-rzędowych cechach płciowych, czyli z DZIEĆMI. Nie można utożsamiać pedofilii (choroby objawiającej się j.w) z zwykłym seksem z osobą poniżej 15 r.ż. (która w dzisiejszych czasach jest bardziej rozwinięta fizycznie niż niejedna 20-latka). Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomierz Re: Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby popraw 13.09.08, 20:48 krytykk napisał: > Pedofilia to współżycie z osobą o nierozwiniętych > II- i III-rzędowych cechach płciowych, czyli z DZIEĆMI. Nie można > utożsamiać pedofilii (choroby objawiającej się j.w) z zwykłym > seksem z osobą poniżej 15 r. Gdyby kryterium stanowiła granica wiekowa to pedofilem można było być lub nie być w zależności od kraju przebywania i lokalnego ustawodawstwa. Tzw. age of consent w Europie wynosi od 14 do 16 lat. Wyjątkami są Hiszpania - 13 lat i Turcja - 18 lat. Panujące w społeczeństwie przekonanie o tym, że pedofilia tożsama jest z czynnościami seksualnymi z udziałem nieletnich jest całkowicie błędne. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby popraw 13.09.08, 12:24 czerwony_burzuj napisał: > odpowiedzieć na pytanie czym jest pedofilia i kim jest pedofil? ================================================================ He he he.. "psychopatow" mowisz???? - AMEN!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_burzuj Re: Ilu z tych 33% psychopatów potrafiłoby popraw 13.09.08, 12:30 kiczkis napisał: > czerwony_burzuj napisał: > > > odpowiedzieć na pytanie czym jest pedofilia i kim jest pedofil? > ================================================================ > > He he he.. "psychopatow" mowisz???? - AMEN!!! Tak, to m.in. o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc... 13.09.08, 12:13 Zlodziejom zas obcinac raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc.. 13.09.08, 12:17 Wystarczy, ze odetniemy ksiezy od kontaktow z dziecmi i problem pedofilii znaczaco sie zmiejszy. Wymyga to jednak zbiorowego wysilku i ogolnej zgody. Bedzie o to trudno, bo dla wielu ludzi ksiadz jest wciaz jeszcze przed BOGIEM a wiec nalezy go calowac po rekach i cmokac w pierscien. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków c 13.09.08, 12:33 lukasz2983 napisał: > Wystarczy, ze odetniemy ksiezy od kontaktow z dziecmi i problem > pedofilii znaczaco sie zmiejszy. Wymyga to jednak zbiorowego wysilku i ogolnej zgody. > Bedzie o to trudno, bo dla wielu ludzi ksiadz jest wciaz jeszcze przed BOGIEM a > wiec nalezy go calowac po rekach i cmokac w pierscien. ========================================================= Zostaną dziecko inne grupy "pedofilogenne" ktore natychmiast wypelnią powstalą nisze, zas zamiast do seminarium, "adepci" pedofilstwa tam sie przeniosa i... "zabawa" zaczyna sie od nowa.. Obsesje i manie przesladowcze, nie powinny przeslaniac logicznego myslenia i zdrowego rozsadku - Lukaszku.. (ale wtedy nie bylyby maniami i obsesjami..) Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków c 13.09.08, 15:55 a kto tu każe mieć dzieciom kontakty z księżmi?? jesli już patrzeć waszym tokiem myślenia.. religia nie jest obowiązkowa, więc przestańcie pieprzyć takie głupoty... nie chcesz to nie posyłaj dzieciaka i tyle, jak dla mnie możesz nawet go zakisić w beczce jak prawdziwa niekatolicka rodzina lub zapiąc jak fritzl -niekatolik i jemu podobni. przestańcie generalizować ten problem. wrzucać ludzi do jednego wora. nie jestem praktykująca, jak żyję i w co wierzę- moja sprawa. ale wy już popadacie w paranoję. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Kastrować też homosiów i innych pederastów 13.09.08, 12:20 zwłaszcza ych z gorszących parad w centrach naszych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcok Re: Kastrować też homosiów i innych pederastów 13.09.08, 12:22 Aż??? Chyba tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
pana.cea Fizycznie okaleczac, NIE! to barbarzynstwo 13.09.08, 12:26 chemicznie leczyc, tak, bo pedofile to osoby majace powazna dewiacje psychoseksualna, ktora nie zalezy od nich, wynika z niedorozwoju pewnych czesci mozgu. Nie leczeni beda nadal krzywdzic dzieci, a leczenie pomoze im stac sie ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream jasne, lepiej w nieskończoność o tym dyskutować 13.09.08, 12:36 jakoś mądre jajogłowe magistry jeszcze nie wymyśliły skutecznego systemu ochrony. ale gadać chcą dalej. działanie ma być skuteczne. a to działanie nie dość, że wyeliminowałoby zagrożenie ze strony zboczenia, to jeszcze poprzez pozbawienie męskości, zawierałoby element kary. bo ukarać za tak ohydny czyn trzeba. pana.cea napisała: > chemicznie leczyc, tak, bo pedofile to osoby majace powazna dewiacje > psychoseksualna, ktora nie zalezy od nich, wynika z niedorozwoju > pewnych czesci mozgu. Nie leczeni beda nadal krzywdzic dzieci, a > leczenie pomoze im stac sie ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Fizycznie okaleczac, NIE! to barbarzynstwo 13.09.08, 13:13 to nie jest choroba tylko zboczenie i tego sie nie da wyleczyc tak jak normalnych ludzi n ie da sie wyleczyc z heteroseksualzmu Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor 33% myśli penisem... 13.09.08, 12:30 Ciekawe co obetną eunuchowi, który zgwałci dziecko np. butelką, albo kobiecie - pedofilce? Pedofilia jest problemem z głową, a nie z jądrami! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: 33% myśli penisem... 13.09.08, 12:48 seth.destructor napisał: > Ciekawe co obetną eunuchowi, który zgwałci dziecko np. butelką, albo > kobiecie - pedofilce? > > Pedofilia jest problemem z głową, a nie z jądrami! Wreszcie jakiś sensowny komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: 33% myśli penisem... 13.09.08, 12:52 joanna2909 napisała: > seth.destructor napisał: > > > Ciekawe co obetną eunuchowi, który zgwałci dziecko np. butelką, > albo > > kobiecie - pedofilce? > > > > Pedofilia jest problemem z głową, a nie z jądrami! > > Wreszcie jakiś sensowny komentarz > > > > No tak, ciekawe co wolałbyś mięć w odbycie, butelkę czy czyjegoś pisiora? I ludzie pomyślcie, karani nie beda ludzie z objawami pedofili tylko Ci którzy dopuścili się takich czynów i nie rokują na poprawę (czyli zgwałcą ponownie) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: 33% myśli penisem... 13.09.08, 13:05 Czyli dwoje dzieci musi cierpieć... Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: 33% myśli penisem... 13.09.08, 13:39 joanna2909 napisała: > seth.destructor napisał: > > > Ciekawe co obetną eunuchowi, który zgwałci dziecko np. butelką, > > > albo kobiecie - pedofilce? > > > > Pedofilia jest problemem z głową, a nie z jądrami! > > Wreszcie jakiś sensowny komentarz ============================================= Na tyle "sensowny" ze miesza rozne zagadnienia.. Trudno zauwazyc ze KAZDY okaleczajacy dziecko np. butelka, to juz nie tyle "pedofil" ile ZWYRODNIALEC?? - I tyczy to rowniez kobiet, ktore w ten sposob zaspokoja swoje ZWYRODNIALE potrzeby.. Pedofila jak i alkoholika lub narkomana, nie wyleczysz.. Kobiecie nie trzeba niczego "wycinac" - ale tez kobieta "uprawia" INNY rodzaj pedofilii - wiec "dyskusja" tych namietnych "obroncow" jest zwyczajnie bezprzedmiotowaa.. - Pokazcie mi rodzicow ktorzy maja dzieci(nie mowie o zwyrodnialych "rodzicach") - lub dziadkow, a ktorzy stana w obronie pedofila lub zwyrodnialca.. - Taki rodzic pojdzie na parade propagujaca zboczenia i dewiacje?? - Nigdy w zyciu! - Nie pojdzie przeciwko swoim dzieciom.. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc... 13.09.08, 12:37 Natomiast ja, nie będący pedofilem, oczekuję wykastrowania autorów tego pomysłu. Ze zbioru wyłączam p.premiera, który się po prostu zagalopował! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc.. 13.09.08, 12:44 Po primo - sondaże nie mogą być inne, jesli się robi kilka dni po ujawnieniu "polskiego Fritzla" - jest to naukowa groteska. Żaden poważny instytut nie robi badań postaw w takim momencie, bo nie chce się dezawuować. Wyniki zawsze będą odzwierciedlały tylko reakcję na tę konkretną sytuację i nic więcej. Zadawanie przy okazji pytania - czy obcinać pedofilom ?, jest idiotyzmem, albo chęcią uzyskania "naukowej" podkładki pod głoszone radykalne tezy. PO drugo - premier cywilizowanego kraju wypowiadający się tak,jak zrobił to Tusk, traci wszelką wiarygodność. Ja takiemu czubkowi nie ufam. Co będzie kiedy jakiś pijany pedofil z sąsiednego kraju zgwałci na granicy dziecko polskie ? - czy czubek na urzędzie nie wywoła wojny ?; a może namówi kolegów z Białego Domu do nalotu dywanowego na kraj zboczeńców ? Przejaskrawiam celowo,ale po prostu trzeba od premiera wymagać pewnej oględności i manier, a nie tekstów na poziomie wiejskiego watażki. Trzeba też brać pod uwagę konwencje europejskie, których musimy przestrzegać - po co podburzać tłum, kiedy i tak nie ma żadnych szans na wprowadzenie zapisu o kastracji ? Czy premier zdaje sobie sprawę z tego,że może dojść do linczów na osobach podejrzewanych o pedofilię, sprowokowanych właśnie takimi przyzwalającymi wypowiedziami szefa rządu ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków c 13.09.08, 12:56 > Czy premier zdaje sobie sprawę z tego,że może dojść do linczów > na osobach podejrzewanych o pedofilię, sprowokowanych właśnie takimi > przyzwalającymi wypowiedziami szefa rządu ? Z całą pewnością nie zdaje sobie sprawy. Kieruje się jedną obsesyjną myślą - jak zostać prezydentem i n a p r a w d ę robić nic. Odpowiedz Link Zgłoś
eurozyrys czyli pozostale 67% to pedofile 13.09.08, 12:46 nie rozumiem jak mozna glosowac przeciwko jedynej sprawiedliwej i skutecznej metodzie. do tego sprawiedliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: czyli pozostale 67% to pedofile 13.09.08, 13:17 Nie zapomniałeś powiedzieć, że sprawiedliwej? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: czyli pozostale 67% to pedofile 13.09.08, 13:28 Nie, te 67% to katolicy - nie chcą, aby ich kapłanom stała się krzywda. Odprawianie mszy głosem kastrata urągałoby jej powadze. Odpowiedz Link Zgłoś
flasska "Gazeta Wyborcza": Aż jedna trzecia Polaków chc... 13.09.08, 12:51 "Aż jedna trzecia Polaków chce kastrować pedofilów" i dalej:"Sondaż przeprowadzono telefonicznie na próbie 500 osób". Ludzie, idiotów z nas robią - tego "badania" i "artykułu" nie warto nawet komentować. Niedługo na podstawie badania inernetowego na próbie 259 osób "dziennikarze" stwierdzą, że wszyscy Polacy korzystają z internetu ;) PS Chyba jednak z Polakami nie jest jeszcze tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg milo popatrzec na szok "Gazeta Wyborczej" i 13.09.08, 13:03 innych lewackich liberalow, ktorzy by zapewne najchetniej jeszcze wynagradzali wszelakich zboczencow za ich czyny. Tyle medialnego lewackiego prania mozgu, a tu spoleczenstwo zachowalo zdrowy rozsadek-poprostu straszne:) I co teraz o nas Parlament Europejski powie, gdzie szefem frakcji Zielonych jest n.p. niejaki Daniel Cohn-Bendit-facet, ktory we w lasnej biografii przyznal sie do molestowania dzieci.A co Niemcy o nas powiedza, gdzie w Bundestagu zasiada n.p. niejaki Volker Beck- facet, ktory domagal sie w swoich publikacjach legalizacji sexu z dziecmi. Znowu ten ciemnogrod w Polsce sprzeciwia sie takiemu pieknemu lewackiemu postepowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo-international Jestem przeciw temu tokowi myślenia 13.09.08, 13:29 Jesli zaczniemy karać kastracją pedofiów, to za chwilę będą postulaty aby robić to samo z gwałcicielami, no bo niby dlaczego nie; gwałt jest też wieką zbrodnią. Następnie zostanie karany kastracją gwałt w małżeństwie (praktycznie nie do udowodnienia). Potem zdrada małżeńska; zakładam się, że znajdzie sie wiele zdradzonych kobiet, które będą zachwycone takim rozwiązaniem. No ale jak kastrować zdradzające kobiety??? Przecież jest równouprawnienie. [przy okazji: W USA było ostatnio wiele przypadków pedofilii ze strony kobiet, głównie nauczycielek szkół średnich mających stosunki ze swoimi małoletnimi uczniami. Poszły za to na wiele lat do więzienia. A może zamiast tego powinny zostać wykastowane? Poprzez usunięcie łechtaczki? A jak wykastrować G-point?] Po rozwiązaniu tematu kastracji proponuję zacząć ucinać place lub ręce za kradieże. Kraje muzułmańskie mają wiele doświadczenia w tej dziedzinie. A jak karać za nielegalne usuwanie ciąży? Wycinaniem macicy? Niby czemu nie ..... Jak widać, taki tok myślenia nie ma sensu ..... jestem przeciw okaleczaniu ludzi za karę, na rozkaz sądu. Tak robiono w średniowieczu. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Vladimir Volkoff - Montaż 13.09.08, 13:54 podstawowe pojęcia dezinformacji Volkoffa • klient - osoba lub grupa, która zyskuje na operacji dezinformacji • agent - wykonawca zleconej dezinformacji, działa poprzez agentów wpływu • wsporniki - wydarzenia będące podstawą akcji dezinformacyjnej, nie muszą być prawdziwe - ważne aby wywoływały jednoznaczne skojarzenia • przekaźniki - media • temat przewodni • pudła rezonansowe - kiedyś media nie związane z agentami wpływu, a obecnie dzięki rozwojowi Internetu także osoby prywatne, ich zadaniem jest nieświadome stwarzanie "szumu medialnego" • grupa docelowa - grupa do której kierowane są działania dezinformacyjne Odpowiedz Link Zgłoś