czan-dra 03.10.08, 17:18 Wreszcie pan poseł Mularczyk będzie mógł dochodzić swych racji, szkoda, że na drodze sądowej, a nie w pojedynku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy.zywiecki Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczyka... 03.10.08, 17:26 To tylko obrazek pokazujący IPN jako narzędzie PIS do walki politycznej,mający dobro kraju głęboko w d..ie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 19:07 "Zollowi Mularczyk zarzuca, że pomówił go stwierdzeniem, iż wprowadził w błąd Trybunał i dążył do zablokowania jego prac." ************************************ Zarzut Zolla jest jak najbardziej uzasadniony. Gdyby procedura została przeprowadzona w sposób normalny, to wniosek o wykluczenie sędziów Grzybowskiego i Jamroza wpłynąłby do przewodniczącego odpowiednio wcześniej, a obaj sędziowie mieliby szansę na spokojne zmierzenie się z zarzutami. Działanie Mularczyka było nastawiane na ostatnią chwilę, tak by osłabić skład orzekający, a tym samym wzmocnić ewentualne stanowiska odrębne. Brak możliwości spokojnego przedyskutowania zarzutów i zweryfikowania ich wiarygodności przez wszystkich sędziów sędziów TK należy odczytywać, jako próbę zastraszenia Trybunału bądź przesunięcia terminu rozprawy, co z kolei oznaczałoby wejście w życie wadliwej ustawy i PiS-owską czystkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Mularczyk to PiSdzielec z pisdzielskim przedziałki 03.10.08, 19:29 em. Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis z tym pisdzielskim przedziałkiem robi za mamusię 03.10.08, 20:43 w pokoju ze zbyniem z. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 czerwone gnidy przeniosly sie z Szkla Kloakowego n 23.10.08, 19:21 ...na Forum GWna szczamnapis napisał: > z tym pisdzielskim przedziałkiem robi za mam w pokoju ze zbyniem z. M: wasze plucie wyraznie ma czerwone zabarwienie co wskazuje powazne zarazenie sie jakas powazna choroba. Jak widac Szklo Kloakowe sie znudzilo bo Miecugow dostal nakaz temperowania najskrajnieszych obrzydliwosci. Ale i tak pewna bolszewiczka chwalila sie, ze dzwoni juz 8-my raz !!! Lubie patrzec jak wy sie meczycie bo cuda Tuska wyraznie nie zapewnia wam uzdrowienia od waszych umyslowych i fizycznych dolegliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 21:49 jerzy.zywiecki napisał: > To tylko obrazek pokazujący IPN jako narzędzie PIS do walki > politycznej,mający dobro kraju głęboko w d..ie. O ile mi wiadomo za działania IPN odpowiada Kurt'yka, a ten był powołany na stanowisko dzięki, miedzy innymi, PO (a właściwie głównie dzięki PO - pupil diabełka z Dziennika). Poza tym Mularczyk bronił ustawy, którą poparła PO. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 22:59 zadziwiająca jest twoja wypowiedź orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&4&8 Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 23:24 k_r napisał: > zadziwiająca jest twoja wypowiedź > > orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&4&8 PO w przeciwieństwie do PiS była chyba jednomyślna. Przystawek typu "lp-coś-tam" i "niezależni" nawet nie ma sensu analizować - tzw dietetyczne pomioty; IMHO głosowały, jak zwykle, za dietą. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczyka... 03.10.08, 17:28 p. Mularczyk - typowy pis-prawnik... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Mogliby dać mu spokój. Ze względów higienicznych. 03.10.08, 17:45 Przecież zadręczy nas tym lamentem i konferencjami prasowymi. Chociaż drugiej strony jak mu dali spokój to wcale sie nie zamknął. Więc już w sumie nie wiadomo co lepsze:(. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Mogliby dać mu spokój. Ze względów higieniczn 03.10.08, 18:09 mogliby go skazać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mogliby dać mu spokój. Ze względów higieniczn 03.10.08, 18:51 isa.stern napisała: > mogliby go skazać...:) ********************************** Fakt. Z więzienia czy z zielonej politycznej trawki ów lament nie będzie tak dokuczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngus1 Politykom nie popuścimy! 03.10.08, 17:36 Obywatelska Inicjatywa Ustawodawcza www.propolonia.pl/article.php?art=115 Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Mularczyk...... 03.10.08, 17:40 Nazwisko z zawartością puszki mózgowej stanowią idealną parę... Odpowiedz Link Zgłoś
jarawa Mularczyk - pisowska polityczna..... 03.10.08, 17:48 Pan Mularczyk to PiSowska polityczna qu... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna [...] 03.10.08, 17:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
util Dać mu po łapach, a zdrowo! 03.10.08, 17:54 Niech dyletant zapamięta, że za uprawianie tak durnego sobiepaństwa jego autora spotyka kara. Prawnicza pomyłka ten Mularczyk. Całe życie powinien palić cegłę, tak jak robił to przed prof. Stępniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Dać mu po łapach, a zdrowo! 03.10.08, 19:26 A to czemu ,oszołomie - skoro działał zgodnie z prawem ?... Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis słyszałem, że sypiasz z 16-letnimi chłopcami 03.10.08, 19:55 kilka osób mi to mówiło. Czy to prawda, bo te osoby tak właśnie mówią? czy też to nie chłopcy a np. kozy? Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Mularczyk miał rację 03.10.08, 17:58 okazało się że część tK była osobiście ubabrana w agenturalna współpracę i donoszenie, a miała w tm temacie orzekać, brawo takich prawników nam trzeba jak Mularczyk Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster paralela1, jaką racje,świnio?! 03.10.08, 18:56 Mularczyk,jak SBecka świnia,oczernił niewinnych ludzi! IPN potwierdził,że NIE BYŁO I NIE MA żadnych dokumentów, dowodów w tej sprawie! Więc,powiedz świnio,jaką miał racje/ Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 świnio ????!!!! 03.10.08, 22:36 Czy to człowieku wiesz co piszesz? Obrażasz ludzi tylko dlatego że myślą, a nie tylko czytają co inni myślą. Jak nie umiesz dyskutować idż pogadać na zjeździe swojej partyjki a nie na ogólnodostępnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: paralela1, jaką racje,świnio?! 03.10.08, 23:57 staryduster napisał: > Mularczyk,jak SBecka świnia,oczernił niewinnych ludzi! > IPN potwierdził,że NIE BYŁO I NIE MA żadnych dokumentów, dowodów w > tej sprawie! > Więc,powiedz świnio,jaką miał racje/ Tfu! i po co kłamiesz? Grzybowski owszem został zarejestrowany jako kontakt SB dopiero w 89, ale od lat 70 był jako kontakt wywiadu Jamróz z kolei figuruje w ewidencji Departametu I zatem dokumenty są jak głeboko weszli - inna sprawa. tyle, że nie powino to być w ogóle przedmiotem dyskusji, ponieważ chodziło o wyłączeni esędziów od orzekania w konkrentej sprawie, w którem fakt ich zarejestrowania strwarza watpliwośc co do ich bezstronności - wystarcza tu sama wątpliwość a nie pewność tyle stanowi prawo, reszta jest tylko polityką czyli szambem Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: paralela1, jaką racje,świnio?! 04.10.08, 00:17 Nasrałeś już dziś dość na tym forum, więc przestań zmyślać, chyba że ci prezio płaci od każdego słowa twoich łgarstw, no to by cie biedaku w jakimś sensie usprawiedliwiało. Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis obyś musiał skorzystać z porad tego "fachowca" 03.10.08, 19:52 inaczej zaśpiewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Mularczyk miał rację 03.10.08, 20:18 paralela1 napisała: > okazało się że część tK była osobiście ubabrana w agenturalna współpracę Okazuje się również że paralela1 jest osobiście ubabrana w głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
spawkalendarz śledztwo Mularczyka...dać władzę młodzieży 03.10.08, 18:51 Jak Wałesa dochodził do władzy był młody i piękny. Po co lustrować wystarczy wyszkolić na wydziałach prawa w USA (Ziobro przegrał z adwokatem amerykańskim) i dopuścić do władzy tych którzy mieli wtedy 10 lat z rodzin nie uwikłanych w komunę ( uwikłanych wyszkolili rodzice i załatwili pracę w NATO) . Zawsze starzy nie chcieli oddać władzy i młodzi robili rewolucję czy powstanie listopadowe przeciw legalnemu królowi, bo czym Rosjanin różnił się od Szweda , Niemca czy Francuza którzy byli na polskim tronie. Czy Generałom napoleońskim którzy rządzili w imieniu cara można było zarzucić brak poświęcenia dla ojczyzny. Przecież wywalczyli państwo polskie z carem za króla. Młodzi zlikwidowali małą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Mularczyk,Ziobro,Kempa, najgłupsi "prawnicy" IV RP 03.10.08, 18:53 są jeszcze, Karski,Girzynski... Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 18:59 czan-dra napisał: > Wreszcie pan poseł Mularczyk będzie mógł dochodzić swych racji, szkoda, że na > drodze sądowej, a nie w pojedynku. Nosił wilk razy kilka,poniesie też debilka. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 20:05 cz27 napisał: > czan-dra napisał: > > > Wreszcie pan poseł Mularczyk będzie mógł dochodzić swych racji, > szkoda, że na > > drodze sądowej, a nie w pojedynku. > Nosił wilk razy kilka,poniesie też debilka. Albo inaczej, bardziej współcześnie: "DONOSIŁ wilk razy kilka, DONIEŚLI i na wilka..." Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Mularczyk dostał dokumenty z IPN legalnie 03.10.08, 19:15 "Nie było nieprawidłowości w przekazaniu posłowi PiS akt dotyczących sędziów Trybunału Konstytucyjnego – uznali śledczy". Więcej: www.rp.pl/artykul/173666.html Sąd uchylił tę decyzję, ale - a jakże - "szczegóły decyzji sądu nie są znane". Odpowiedz Link Zgłoś
k-marian51 Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczyka... 03.10.08, 19:16 Myślę, że sąd powinien również zająć się Kurtyką, który okazał się w tym przypadku zwykłą szują, nie po raz pierwszy pokazującą, że honoru i godności w ogóle nie posiada i jako "niehonornego" powinno się kopnąć w zadek. A tak nawiasem mówiąc, kto w pisie ma honor i godność. Kto w ogóle wie co znaczy honor i godność? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 20:00 Wiecznie jedno i to samo. Dlaczego akta tych czerwonych gnid nie sa jeszcze otwarte dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 04.10.08, 13:47 Bo PiS się nie godzi. Za dużo ich brudów by wypłynęło. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: obraza.uczuc.religijnych 04.10.08, 15:40 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Bo PiS się nie godzi. Za dużo ich brudów by wypłynęło. Glupoty pitolisz. Lepiej zamilcz jak nie masz nic rozsadnego do powiedzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: obraza.uczuc.religijnych 04.10.08, 16:10 Jak zwykle wiesz lepiej. Tacy jak ty zawsze są nakjmądrzejsi. I załatw sobie polski alfabet bo brak liter zdradza że piszesz z portierni na Łubiance. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczy 03.10.08, 20:01 czan-dra napisał: > Wreszcie pan poseł Mularczyk będzie mógł dochodzić swych racji, szkoda, że na > drodze sądowej, a nie w pojedynku. Szkoda, że nie w pojedynku. Zapoznałem się z Kodeksem Honorowym Boziewicza. Niestety, pan poseł Mularczyk zgodnie z tym kodeksem jest człowiekiem honorowym, bo kodeks podaje, że nawet wieśniak może być uznany za człowieka honoru, jeżeli został wybrany posłem (Rozdz.1 art.5) Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 chodzi o Stępnia tę brodatą japę z Trybunału ? 03.10.08, 20:03 Konstytucyjnego czy o co ??? faktycznie nie dziwię się Mularczykowi że go ściga bo ten typ wygląda wyjątkowo obleśnie i powinien sie przynajmniej ogolić na początek ... zanim go zweryfikują za jego niecne pomówienia .. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Oto demokracja w wydaniu S i KORu. Facio ktory 03.10.08, 20:21 robi bolszewickie zagrywy jest bezkarny. Wiadomo oszolom prawicowy, wolno mu bo jest z pokolenia JPII. Bolszewicki IPN za 200 mln rocznie, chachneci nie tylko z kopiami. Komuchem byc, to prawdziwe haslo S i KORu Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 20:38 jesteś, jesteś Murarczykiem. Stosujesz takie same metody, tylko ksywę masz adekwatniejszą... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 20:55 ko_menta_tors napisała: > > jesteś, jesteś Murarczykiem. Stosujesz takie same metody, tylko > ksywę masz adekwatniejszą... co do adekwatności "ksyw" "(...) MENTA ( ...) znakomicie się tu plasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Jak Mularczyk lustrował sędziów TK - jednak będ... 03.10.08, 20:43 Co należy z tym typkiem zrobić: 1.Odebrać uprawnienia adwokackie. 2.Kopnąć w dupę i ewentualnie zatrudnić, przy zszywaniu akt w jakimś sądzie rejonowym. Chociaż, to może być też niebezpoieczne, bo to krętacz! Odpowiedz Link Zgłoś
cyjanek4 Będzie śledztwo ws. zapoznawania się Mularczyka.. 03.10.08, 20:59 <bo ten typ wygląda wyjątkowo obleśnie i> Nie mam nic przeciwko ludziom o innej orientacji seksualnej, ale ten typ (Mularczyk) faktycznie wyglada oblesnie. Z bylym poslem Wierzejskim mogliby zalozyc agencje dla "kochajacych inaczej" i sukces biznesowy na mur! Mularczyka widze jako strone bierna raczej. Jaj to on nioe ma na sicher! Podobnie z reszta jak ten drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Mularczyk, mecenas czy prowokator ?! 03.10.08, 21:01 Środowisko zawodowe ma wodę w ustach ? :-))) ŻENIU, polska żenado. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 21:09 sralimuchibedziewiosna napisał: > 1. nie jestem Mularczykiem > > 2. nie mam na myśli tylko stosunku do niego, ale całokształt aktywności > Wyborczej na tym polu > > 3. gratuluję oburzenia z powodu nazwania esbeków mendami - tak, wiem, dla Ciebi > e > i Tobie podobnych esbecy i ich fekalia czyli ich agentura , taka jak np pewien > redakltor Wyborczej to "ludzie honoru" Ty smierdzący g..ju! Jak śmiesz, pisgnido wypisywać takie brednie! Życzę ci wszystkiego najgorszego za chamskie pomówienia - zarówno w życiu osobistym jak i zawodowym. Życzę ci,żeby ciebie ktoś nazwał zgodnie z twoim kagiebowskopisowskim charakterem - fekaliami pisowskimi, kompetnie pozbawionymi myśli i refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 21:19 eszp napisała: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > 1. nie jestem Mularczykiem > > > > 2. nie mam na myśli tylko stosunku do niego, ale całokształt > aktywności > > Wyborczej na tym polu > > > > 3. gratuluję oburzenia z powodu nazwania esbeków mendami - tak, > wiem, dla Ciebi > > e > > i Tobie podobnych esbecy i ich fekalia czyli ich agentura , taka > jak np pewien > > redakltor Wyborczej to "ludzie honoru" > Ty smierdzący g..ju! Jak śmiesz, pisgnido wypisywać takie brednie! > Życzę ci wszystkiego najgorszego za chamskie pomówienia - zarówno w > życiu osobistym jak i zawodowym. Życzę ci,żeby ciebie ktoś nazwał > zgodnie z twoim kagiebowskopisowskim charakterem - fekaliami > pisowskimi, kompetnie pozbawionymi myśli i refleksji. 1. weź tabletkę 2. skup rtesztki intelektu i zastanów się nad odpowiedzią na pytanie: kogo pomówiłem słowami : esbecja to mendy 3. spójrz w lewo i w prawo. gdzies tam powinna być ściana. potem rozbiegnij się i walnij w nia z całej siły łbem moze nie pomoże, ale na pewno już nie zaszkodzi buźka ! Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 21:21 ps być może chodziło ci o "pewnego redaktora Wyborczej - fekalię będącą kapusiem esbecji" owszem - był taki - niejaki Maleszka być może nie on jeden , ale akurat o tego chodziło - zresztą akurat ten własnie specjalizował się w pełnych oburzenia telstach przeciwko lustracji gdy wyszło na jaw jaką mendą był , jasnym stało się jaki miał w tym interes :) Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 21:44 Dzieki za rady - innych nie oczekiwałam. Natomiast wy, pisdzielcy, lżycie nieustannie dziennikarzy GW i to w tak chamskim stylu, że to nie jest już do wytrzymania na dłuższą metę. Te hektolitry nienawiści wymieszane z fekaliami (co nazywacie "dowodami")które wylewacie na nich a przede wszystkim naczelnego tej gazety, te demonstracyjne rwanie gazety na antenie tvpis to chamskofaszystowskie zagrywki sfrustrowanych i pełnych kompleksów niższości karłów moralnych. I ty dajesz mi rady? Ty, który na lewo i prawo epitetujesz ludzi od esbeków, mend etc? Maleszka robi gazetę?!?! Maleszka pisze artykuły? A co powiesz o byłych esbekach i komuchach - gorliwych wyznawcach pisu i porządków ala pis? Mam takich w pracy. Macie ich w swoich szeregach z jasińskim i kryże na czele i ty śmiesz wydawać osądy moralne? A może sam jesteś umoczony? Kto głośno szczeka - chce ukryć swój grzech i strach przed ujawnieniem.Nie trudż się z odpowiedzią, bo nie jesteś dla mnie przeciwnikiem godnym jakiejkolwiek rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 ESZ czy WESZ 03.10.08, 22:24 Ha ha - biedni, lżeni dziennikarze GW przez faszystowskie PISowskie świnie. Przecież SB, ani agentów nie było. Facet, ty jesteś sam chory z nienawisci do chorych z nienawiści. Jesteś po prostu czubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: ESZ czy WESZ 03.10.08, 22:47 Nikt tyle nie pisał o SB i agentach, co GW. I to sprawdzonych tekstów, nie wyssanych z palca bzdur, jak w GP. Nikt tak nie lżył GW jak pis i jego wyznawcy. A dlaczego? Bo kaczyński wydał polecenie partyjne plucia i lżenia, bo GW nie chciała o nim pisać tak, jak sobie by tego życzył. Ale to dotyczy czasów, kiedy ciebie jeszcze na świecie nie było, nie ostatnich lat. Nadto - to pis a wczesniej pc wprowadziło nienawiść jako standard do polityki (bo palenie kukieł Wałęsy przed Belwederem nie było wszak aktem miłości). Oni nas uczyli nienawidzieć i teraz ty, ja jesteśmy tego efektem. Może jestem czubkiem, ale zostałam obrażona po wielokroć tak, że mam prawo zarówno do pogardy jak i wyrażania swojego oburzenia i sprzeciwu na metody dyskusji i prowadzenia polityki przez pis. A że mnie ponosi? Przepraszam tych, którzy się czują urażeni o ile nie są ślepymi fanatykami. Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 Re: ESZ czy WESZ 06.10.08, 15:14 Nie jestem żadnym PIS-owcem ani innym fanatykiem, czasy pamietam doskonale, młody nie jestem. Chciałbym jedynie, aby opinie wyrażane były w postaci argumentów a nie przez obrażanie innych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 23:23 zacznę od końca : Nie trudż się z odpowiedzią, bo nie jesteś dla mnie > przeciwnikiem godnym jakiejkolwiek rozmowy. primo: odpowiedź na to biadolenie trudewm żadnym nie jest secundo: sama sobie zaprzeczasz kobieto, puchu marny :) skoro niegodzien jestem JAKIEJKOLWIEK rozmowy , to po co piszesz ? schizofremia, paranoja, to choroby mego słonia ? :D A co powiesz o byłych esbekach i > komuchach - gorliwych wyznawcach pisu i porządków ala pis? primo: w jakich naszych ? w pałce się nie mieści , że nie są to moje szeregi ? Maleszka robi > gazetę?!?! Maleszka pisze artykuły? ano dziecinko naiwna niestety to prawda - sporo pisał także po ujawnieniu tego , że jest SKOŃCZONĄ SZMATĄ - tyle, że już pod pseudo > chamskofaszystowskie zagrywki sfrustrowanych i pełnych kompleksów > niższości karłów moralnych. czy Twoja mózgownica jest w stanie wymyslić jakies bluzgi , których nie wymyslił już Adam M. lub jeden z jego redaktorków ? i pytanie : co jest faszystkowskiego w rwaniu gazety ? jak ktoś już kupi trochę tej makulatury to może ze swoją własnością zrobić co mu się żywnie podoba - ile jeszcze czasu wam komuszkom i kryptokomuszkom zajmie wbicie sobie tego do łepetynek, że własność nie jest wymysłem faszystów ? Ty, który na lewo i > prawo epitetujesz ludzi od esbeków, mend etc? kobietko , puchu marniutki: nie kłam tyle, bo będziesz miała strasznie długi nosek - o ile już nie masz . gdzież to na lewo i na prawo epitetuję esbekami ? :) nikogo wszak , poza Maleszką - odrażającym typem konfitury - w tym wątku personalnie tak nie zaetykietowałem . Te hektolitry > nienawiści wymieszane z fekaliami (co nazywacie "dowodami")które > wylewacie na nich a przede wszystkim naczelnego tej gazety jego nikt tu nie nienawidzi - raczej smuci ten śmieszny człek , który , jesli Ty mówisz o hektolitrach fekaliów - to on tapla się w swych tyradach w oceanie ekskrementów - tylu ludzi już napiętnował tylko dlategoi, że nie zgadzali się z człowiekiem "potykającym się o język " ( to cytat , jak mniemam nie wiesz z kogo )- otóż ten śmieszny człek jest o tyle niebezpiecznym , że ma do dyspozycji medium nośne , a niestety jest człek ten tubą totalitarnej pseudoideologii, tautologii, mniemanologii etc etc tak czy inaczej jedynie w małym stopniu odstępcą od pryncypiów komunizmu PS pozdro dla wrzeszczącego starucha :) jak mniemam jednego z grona guru :) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 23:45 eszp napisała: > Dzieki za rady - innych nie oczekiwałam. Natomiast wy, pisdzielcy, > lżycie nieustannie dziennikarzy GW i to w tak chamskim stylu, że to > nie jest już do wytrzymania na dłuższą metę. Te hektolitry > nienawiści wymieszane z fekaliami (co nazywacie "dowodami")które > wylewacie na nich a przede wszystkim naczelnego tej gazety, te > demonstracyjne rwanie gazety na antenie tvpis to > chamskofaszystowskie zagrywki sfrustrowanych i pełnych kompleksów > niższości karłów moralnych. I ty dajesz mi rady? Ty, który na lewo i > prawo epitetujesz ludzi od esbeków, mend etc? Maleszka robi > gazetę?!?! Maleszka pisze artykuły? A co powiesz o byłych esbekach i > komuchach - gorliwych wyznawcach pisu i porządków ala pis? Mam > takich w pracy. Macie ich w swoich szeregach z jasińskim i kryże na > czele i ty śmiesz wydawać osądy moralne? A może sam jesteś umoczony? > Kto głośno szczeka - chce ukryć swój grzech i strach przed > ujawnieniem.Nie trudż się z odpowiedzią, bo nie jesteś dla mnie > przeciwnikiem godnym jakiejkolwiek rozmowy. a jednak jeszcze jedno napiszę: może dlatego tak "ujadam", że dokładnie w tych dniach, gdy Twój Autorytet chlał wódę i wymienial całusy z naczlnym esbekiem i tytułowal go człowiekiem honoru świętując w ten sposób dokonany własnie wpólnie podzial żłoba ( tak, tak, nie odsunięcie komuny od władzy w Polsce, ale podział z tą komuną żłoba ), todokładnie w tyuch własnie dniach podwładni tego własnie człowieka honoru , który się obściskiwał w tym wielim Autorytetem mordowali właśnie mojego wuja taka własnie była różnica między traktowaniem przez esbecję tych, którzy rzeczywiście dążyli do zlikwidowania komuny w Polsce a traktowaniem tych, którzy jedynuie chcieli się z tą komuną podzielić żłobem wystarczy ? mi tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Wujek dobra rada. 03.10.08, 23:56 sralimuchibedziewiosna napisał: > bełkot Może przeczytaj historię przodków braci Kaczyńskich, Ziobry itd... Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Wujek dobra rada. 03.10.08, 23:58 coś poza tym czknięciem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Wujek dobra rada. 04.10.08, 00:02 sralimuchibedziewiosna napisał: > coś poza tym czknięciem ? Nie będę robił z konia wielbłąda: umiesz pisać inwektywy , a nie potrafisz pozyskać/poszukaćć ogólnodostępnej wiedzy? Żal mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Wujek dobra rada. 04.10.08, 00:07 przeceniasz się chłotasiu :) czytałem to. ale nie wiem co co ci biega chcesz przez to powiedziec, że byli ubekami ? czy , że nie inwektywą jest nazwanieesbeka albo kapusia szmatą ? poza tym podejrzewam, że ta tzw ogólnodostępna wiedz o której sapiesz, to ten łańcuszek rozsylany mailowo dla przygłupów , którzy łukają wszystko jak młode pelikany , czy też jak panienki z poznańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Wujek dobra rada - łans egejn. 04.10.08, 00:13 sralimuchibedziewiosna napisał: > przeceniasz się chłotasiu :) Może przestań to pić, bo język Ci się plącze. Nawet mając na względzie późna porę. Albo dalej "delektuj" wszystkich swoim bełkotem. To nie Twoja wina, że takim stworzył Cię Stwórca. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Wujek dobra rada - łans egejn. 04.10.08, 00:16 bwwald07 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > przeceniasz się chłotasiu :) > > Może przestań to pić, bo język Ci się plącze. Nawet mając na względzie późna po > rę. > > Albo dalej "delektuj" wszystkich swoim bełkotem. To nie Twoja wina, że takim > stworzył Cię Stwórca. tak myslałem, że chodziło o ten łańcuszek Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Wujek dobra rada - łans egejn. 04.10.08, 00:17 sralimuchibedziewiosna napisał: > tak ____myslałem___, że chodziło o ten łańcuszek Nie przeceniaj swoich możliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: Wujek dobra rada - łans egejn. 04.10.08, 00:18 bwwald07 napisał: > sralimuchibedziewiosna napisał: > > > tak ____myslałem___, że chodziło o ten łańcuszek > > Nie przeceniaj swoich możliwości ;) gdyby było inaczej coś byś był w stanie z siebie wydukać poza czpieniem się literówek jak to zawsze czyni gó...arzeria gdy nie ma nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 Re: GW - medialne ramię SB 03.10.08, 22:18 A skąd wiesz cymbalku, ze sralimuchibedziewiosna to zwolennik PIS-u. Was już POsrało. Kto się brzydko wyrazi o władzy, albo o wspaniałych POlitykach PO to PIS-owiec z KGB? Jesteś żałośnie nieinteligentnym matołem.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czy Pis wie co to jest prawo i sprawiedliwość? 03.10.08, 21:55 może by tak Mularczyka wsadzić do paki niech sobie przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Pisdzielcy wiedzą ile kosztuje honor-całe 300 PLN 03.10.08, 22:02 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Jak Mularczyk lustrował sędziów TK - jednak będ... 03.10.08, 22:09 Jest oczywistą oczywistością, że taka gnida i narzędzie w rękach Jarosława K. ( Mularczyk ) nie powinien być, ani adwokatem, ani tym bardziej posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pater66 Mali mściwi miłościwie nam panująy... 03.10.08, 22:12 Żenada, kolejny 'straszny' grzech PIS-owców. Prokuratura okazuję się siłą rządową co pewien czas puszczającą w eter wiadomości o rozliczeniazch mrocznych czasów gdy rządzili brzydcy,brudni,żli .... Ciekawe kiedy wyjaśni się czy byli czy nie byli agentami SB sędziowie TK? Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Mały mściwy miłościwie nam panujący... 03.10.08, 22:24 mali mściwi w liczbie niestety mnogiej byli do października 2007. Ostatni mały mściwy kartofel ma jeszcze niestety aż dwa lata, zanim będą wykopki. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem, kto jest gorszym prawniczyną Ziobro 03.10.08, 23:41 cz Mularczyk? W każdym razie niezbyt to dobrze świadczy o poziomie naszych prawniczych uczelni skoro takie zera mogły uzyskać tam dyplomy magisterskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 To tak jakbyś zapytał: 03.10.08, 23:47 Gorszy jest syfilis, czy kiła?;) Odpowiedz Link Zgłoś