o90 08.10.08, 22:30 i daruje się go między gangami. od gangu PO dla gangu PZPN gratuluje ! skok na kase szlag trafil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 22:35 Kaczyński ma pecha - w razie czego wyląduje z Palikotem w jednej klinice rządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Myślałem że to portret Małej Dziewczynki z Pałacu 08.10.08, 23:07 Ja myślałem że to portret Małej Dziewczynki z Pałacu Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Myślałem że to portret Małej Dziewczynki z Pa 08.10.08, 23:10 Bez przesady, Mała Dziewczynka to zawsze działa w pocie czoła Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Myślałem że to portret Małej Dziewczynki z Pa 08.10.08, 23:51 Hhehe...Ty zapewne pocisz sie tylko miedzy posladkami... Odpowiedz Link Zgłoś
adamschodowy palikotowi marzy się prezydentura 09.10.08, 03:58 toteż pcha się na ekran z samozaparciem godnym dod, jol itp Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Palikota stać na mówienie prawdy.Nie podlizuje się 09.10.08, 06:38 nie łasi bo nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Palikot dostal material na przeszczep. Ma szanse 09.10.08, 13:48 Chocby tylko cwierc mozgu sie przyjela, bedzie sukces PO. Odpowiedz Link Zgłoś
folxdojcz_kastrat_cudotworca Kiedyś_Przyniesie_Łeb_Dochnalda_T huska_:)))))))))) 09.10.08, 22:55 Wariat Palikotas przy aplauzie GWna przechodzi samego siebie !!! Kiedyś przyniesie albo łeb naczelnego jąkały :))) albo też łeb folxdojcza Thuske :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Ciekawe że Romanowski widząc co niesie i wiedząc 10.10.08, 07:32 po co się schyla nie protestował.Dopiero potem udał oburzenie.Zakłamana ta TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: palikotowi marzy się prezydentura 09.10.08, 20:32 ja Go rozumiem,naprawdę nie można delikatniej... Odpowiedz Link Zgłoś
athman29 Re: palikotowi marzy się prezydentura 10.10.08, 15:04 cleryka napisała: > ja Go rozumiem,naprawdę nie można delikatniej... Cytując: "To kolejny rekwizyt, którym zadziwia poseł Platformy" hmm.. ciekawe co by prasa napisała gdyby to Leper wyskoczył z takim gadżetem? Palikot to PO,wski Leper bo inaczej nazwac tego nie mozna. Tylko Lepera skazano odraazu na wysmianie a Palikota sie chwali bo wkońcu z PO jest. A w PO jak widac, infantylizm góruje... gospodarka sie popada w coraz to wieksze dno a oni wciaz o klesce Kaczora w wyborach prezydenckich. Preezydent dmucha na zimne wiec chce zwołac rade gabinetową a PO'paprańcy go wysmiewaja ze sieje zamet... hmmm... a myslałem ze sam Tusk powoływał si ekiedys na hasło "lepiej dmuchac na zmine" Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Myślałem że to portret Małej Dziewczynki z Pa 08.10.08, 23:50 Ktorego? Odpowiedz Link Zgłoś
ochudzki [...] 08.10.08, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 09.10.08, 05:03 ten nowy gadżet posła Palikota - świński łeb - całkim podobny do właściciela ... Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Palikot, świński łeb, znalazl swoj rodowod! 09.10.08, 19:00 sympatyklewicy napisał: > ten nowy gadżet posła Palikota - świński łeb - całkim podobny do > właściciela ... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Palikot, świński łeb, znalazl swoj rodowod! 09.10.08, 20:34 Szkoda świnki,wystarczyłby szczur... Odpowiedz Link Zgłoś
max_5 Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 22:36 Usmiałem sie co niemiara :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bolero50 śmiać sie czy płakać? 08.10.08, 22:56 W podobną konfuzję wprawił mnie kiedys Lepper, gdy opowiadał o Klewkach i lądowaniu tam Talibów. Dzisiaj ogladając Palikota nie wiadomo było czy sie smiać, czy już płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne śmiać sie czy płakać?PLAKAC ze smiechu !!! 08.10.08, 23:59 bolero50 napisała: > W podobną konfuzję wprawił mnie kiedys Lepper, gdy opowiadał o Klewkach i lądow > aniu tam Talibów. Dzisiaj ogladając Palikota nie wiadomo było czy sie smiać, cz > y już płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: śmiać sie czy płakać?PLAKAC ze smiechu !!! 09.10.08, 00:04 www.rp.pl/artykul/162572.html Odpowiedz Link Zgłoś
segal07 Re: śmiać sie czy płakać? 09.10.08, 07:51 no i widzisz ciociu że lepper juz cos wiedzial na temat wiezien w polsce...nikt o tym nie mowil tylko on jeden Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: śmiać sie czy płakać? 09.10.08, 20:36 Smiac się...śmiac,a z tymi klewkami to dopiero okaże sie...narazie sprawa w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 22:42 W jednej i drugiej sprawie powiedział to co myślą Polacy powiedział to językiem jakim posługują się Polacy. Nie przesadzajcie nie raz zaklęliście na mafię PZPN i Listkiewicza na idiotyzmy Lecha Kaczyńskiego i jego świty. Wolę jego język i poglądy od języka dupków typu Gowin ,Rokita Marysi, i innych memlowatych dupków. Jedyny poseł z jajami.Jak zapowiedzi się sprawdzą to Polikota na prezydenta proponuję. Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing Re: Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 22:48 Poseł to toto nie jest. Kabareciarz co najwyzej.Kabareciarzy wybraliście. Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 23:35 > Poseł to toto nie jest. Kabareciarz co najwyzej.Kabareciarzy > wybraliście. Rzeczywiście, na posła pan Palikot się nie nadaje. Żeby zostać polskim politykiem trzeba nie mieć absolutnie żadnych szans na karierę w jakiejkolwiek innej dziedzinie życia. Najlepiej jest mieszkać z mamą, nie mieć konta w banku i prawa jazdy - wtedy pozostaje tylko "zawód" polityka. Być może niespełnianie kryterium życiowego i finansowego nieudacznika jest przyczyną ekstrawagancji pana Palikota - nie czuje presji, by spinać poślady przed swoim jedynym żywicielem - ciemnym ludem wsi, wiosek i wioseczek. Ale szaleńcem bym go nie nazwał. Szaleńcem (i to niebezpiecznym!) jest pan Prezydent, który beztrosko paple na lewo i prawo o oczekiwanym kryzysie. Pan Prezydent - jako że z gospodarek zna się tylko na nakazowo-rozdzielczej - nie wie, jak takie paplanie jest niebezpieczne. Jeżeli swoim paplaniem wywoła panikę i w efekcie wykracze kryzys, powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing Re: Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 23:44 . Jeżeli swoim paplaniem wywoła panik > ę > i w efekcie wykracze kryzys, powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Paplaniem wywołuje się kryzys? Trybunałem Stanu?....nie pij tyle o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 23:55 > Paplaniem wywołuje się kryzys? Poproś kogoś mądrego, żeby Ci wyjaśnił na czym polega zjawisko nazwane ładnie "market sentiment". > Trybunałem Stanu? Tak. > nie pij tyle o tej porze. To ty tu, jak widać, potrzebujesz pouczania. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Brawo panie pośle Palikot 09.10.08, 20:41 paplanie na tym stołku jest gorsze niż wojna gwiezdna.To ty tam ,nie wiem jak sie nazywasz,powinieneś wiedzięc,bo w szkole sredniej ucza o kryzysach spontanicznie wywołanych przez głowy( albo główki) Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: to nie prezydent, to wulgarny sabotazysta!! 08.10.08, 23:58 Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: to nie prezydent, to wulgarny sabotazysta!! 09.10.08, 00:09 Hehehe...Nie wysilaj sie, bo puscisz palikota! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Andrzejku poza hehe potrafisz napisać coś logiczne 09.10.08, 06:43 -go. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 23:55 www.rp.pl/artykul/162572.html Odpowiedz Link Zgłoś
athman29 Re: Brawo panie pośle Palikot 10.10.08, 15:06 g.suss napisał: > > Poseł to toto nie jest. Kabareciarz co najwyzej.Kabareciarzy > > wybraliście. > > Rzeczywiście, na posła pan Palikot się nie nadaje. Żeby zostać polskim > politykiem trzeba nie mieć absolutnie żadnych szans na karierę w jakiejkolwiek > innej dziedzinie życia. Najlepiej jest mieszkać z mamą, nie mieć konta w banku > i > prawa jazdy - wtedy pozostaje tylko "zawód" polityka. Być może niespełnianie > kryterium życiowego i finansowego nieudacznika jest przyczyną ekstrawagancji > pana Palikota - nie czuje presji, by spinać poślady przed swoim jedynym > żywicielem - ciemnym ludem wsi, wiosek i wioseczek. > > Ale szaleńcem bym go nie nazwał. Szaleńcem (i to niebezpiecznym!) jest pan > Prezydent, który beztrosko paple na lewo i prawo o oczekiwanym kryzysie. Pan > Prezydent - jako że z gospodarek zna się tylko na nakazowo- rozdzielczej - nie > wie, jak takie paplanie jest niebezpieczne. Jeżeli swoim paplaniem wywoła panik > ę > i w efekcie wykracze kryzys, powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Cytując: "To kolejny rekwizyt, którym zadziwia poseł Platformy" hmm.. ciekawe co by prasa napisała gdyby to Leper wyskoczył z takim gadżetem? Palikot to PO,wski Leper bo inaczej nazwac tego nie mozna. Tylko Lepera skazano odraazu na wysmianie a Palikota sie chwali bo wkońcu z PO jest. A w PO jak widac, infantylizm góruje... gospodarka sie popada w coraz to wieksze dno a oni wciaz o klesce Kaczora w wyborach prezydenckich. Preezydent dmucha na zimne wiec chce zwołac rade gabinetową a PO'paprańcy go wysmiewaja ze sieje zamet... hmmm... a myslałem ze sam Tusk powoływał si ekiedys na hasło "lepiej dmuchac na zmine" Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Brawo panie pośle Palikot 09.10.08, 05:08 littlewing napisał: > Poseł to toto nie jest. Kabareciarz co najwyzej.Kabareciarzy > wybraliście. ****************************** do tego marnej klasy, kto by na niego kupił bilet ... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Brawo panie pośle Palikot 09.10.08, 20:49 Ja zagłosuję jeszcze raz na posła Palikota.To jest facet,który wie co mówi i nie musi się płaszczyc przed swoim szeryfem. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Brawo panie pośle Palikot 08.10.08, 23:54 Hehehe...Rozpoznal swoj swego! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Brawo panie pośle Palikot 09.10.08, 05:06 bereciara napisała: > Jak zapowiedzi się sprawdzą to Polikota na prezydenta > proponuję. ************************* Tymiński wróć ... Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 22:46 żałosny rzad,nierzad ,dęt,prezydęt,premier....k....a ależ to wszystko żałosne.Czym Ci ludzie się zajmują? Skokiem na kase tylko. Chyba wróci w blasku chwały lewica jak tak dalej bedzie.Chociaz PO zatrudniło firmę od wizerunku ,która wczesniej lewicę ubierała w mediach w miny,gesty..etc. Tyle ,że wodę z mózgu co poniektórym jeszcze wiekszą zrobia.Kara Boska i skrzypce jak mawiał dziadek... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 23:55 www.rp.pl/artykul/162572.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikczemnick Klaun i nic więcej. 08.10.08, 23:01 nawet nie miał odwagi dać tego Listkiewiczowi Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Klaun i nic więcej. 09.10.08, 05:18 nikczemnick napisał: > nawet nie miał odwagi dać tego Listkiewiczowi ********************************** a ten miał ochotę zrobić sobie galaretę ... Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Dlaczego tylko dziennikarze rozmawiają? 08.10.08, 23:01 Dlaczego z pacjentem Palikotem rozmawiają tylko dziennikarze a nigdy psychiatrzy? Dlaczego, o Platformo? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Dlaczego tylko dziennikarze rozmawiają? 09.10.08, 20:52 ...bo psychiatrzy są zajęci w Pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 23:05 Wykapany tatuś, wykapany tatuś! Uszy zupełnie po tatusiu i ta buzia! Palikot jak zwykle nie uczesany - wstyd! Listkiewicz powinien mu podarować głowę koguta ze względu na grzebień! Janusz Palikot do fryzjera! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: dan3iger masz racje 08.10.08, 23:31 wypisz, wymaluj sobowtor Malej Dziewczynki z Palacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
miluszka Lubie Palikota 08.10.08, 23:34 Bo jest barwnym facetem i nie przestrzega poprawności politycznej, tylko mówi co myśli. Szkoda, że pan poseł jest już zajęty, a ja nie mam z 15 lat mniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Lubie Palikota 08.10.08, 23:58 Hehehe...Nie martw sie - dziwka nie sliwka, a posel wybredny nie jest! Jak sam nie poradzi, to wibratorem pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:04 Chamstwem inteligencji nie nadrobisz... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:05 Hehehe...Uslyszales to w serwisie, ktore ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:08 a te twoje "hehehe" to taka forma ekspresji czy proste przełożenie na pismo głupiego rechotu dobywającego się z twej paszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:10 Najadles sie POlszewickiej grochowki i znowu pusciles palikota...Zlituj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:12 A mógłbyś rozwinąć neologizm "POlszewicki" czy tylko potrafisz powtarzać wymyślone przez Kurskiego, czy innego debila powiedzonka? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:17 Tego neologizmu nie bede rozwijal. Jaki kon jest, kazdy wie. Poza tym jest on calkowicie wymyslony przeze mnie. Jak i wiele innych. Jestescie wdziecznym polem do niezlej zabawy. Nadete i ograniczone bufony, podobne do tego, ktory bardziej od ksiazek ceni salon kosmetyczny i bzdety - jak wy to mowicie - "pijarowcow"! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Lubie Palikota 09.10.08, 00:34 Tak myślalem. Nie chcesz rozwinąć prawdopodobnie z dwu powodów: a) nie da się wykazać związków między bolszewizmem a PO nie narażając się przy tym o zarzuty dotyczące zdrowia psychicznego b)tak naprawdę nie wiesz co chcesz powiedzieć i nie rozumiesz co juz napisałeś. Nie wiem także, co masz na myśli pisząc do mnie "wy". Nie rozumiem też, co ma do całego tematu mój, przepraszam - nasz, stosunek do książek. Mam nadzieję, że ty, poza Mein Kampf i kilkoma dziełkami Dmowskiego, przeczytałeś coś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Lubie Palikota 09.10.08, 05:21 miluszka napisała: > Bo jest barwnym facetem i nie przestrzega poprawności politycznej, > tylko mówi co myśli. Szkoda, że pan poseł jest już zajęty, a ja > nie mam z 15 lat mniej.... ***************************8 może zechce ciebie jaka jesteś ... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 no cóż, nie spodziewałem się po nim głowy 08.10.08, 23:32 innego zwierzęcia. można by rzec, że to taka deklaracja ideowa. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 23:36 Hehehe...Swinski leb jest mafijnym rekwizytem, podobnym do ryby zawinetej w papier, a przesylanej przez jednych mafiozow, innym mafijnym gangsterom, na ktorych zapadl wyrok smierci. W telewizyjnym przedstawieniu zorganizowanym przez TVN, wszystko sie zgadza; poslaniec POlszewickiej mafii, przekazuje swinski leb symbolizujacy czekajaca smierc, innemu mafijnemu bosowi - Listkiewiczowi. Brawo POlszewicy z tepym wykidajla i impotentem - Palikotem na czele! Okazaliscie niesamowita odwage! Brawo TVN - bedziecie teraz cytowani na calym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing obietnica ,parę juz było. 08.10.08, 23:37 - Obecnie jesteśmy przed drugim starciem. Listkiewicz powinien siedzieć i będzie siedział - stwierdził Palikot. Poseł PO powiedział także, że "PZPN to rodzaj mafii". Przyniósł ze sobą do studia łeb świni, który miał być prezentem dla prezesa PZPN. Palikot dodał, że "łeb świni to tradycyjny prezent dla członków mafii". Zaznaczył zarazem, że "rząd przegrał pierwszą rundę, ale wygra drugą". - Albo wyczyścimy to do końca, albo będziemy mieli poczucie, że w PZPN są święte krowy - dodał polityk PO. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 08.10.08, 23:44 ja sobie robię jaja (ale on jest lepszy) (teraz wiecie dziatki co znaczy pecunia non olet) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 tuskie już eksperymentują 09.10.08, 00:11 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,5787925,Okulista_tajny__ale_pacjent_ma_do_niego_trafic.html Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory PZPN powinien pozwać Palikota do sądu! 09.10.08, 01:01 Panie Michale skoro tłum chce wojny i krwi. To śmiało. Do sądu z tym Palikotem i każdym politykiem, który publicznie głosi "nieprawdziwe stwierdzenia" i narusza pana dobra osobiste, zarządu PZPN i całego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: .... świński łeb ? Wlasny mu nie wystarczy ? 09.10.08, 05:29 .... świński łeb ? Wlasny mu nie wystarczy ? ******************************* może jakby sobie przeszczepił - byłby mądrzejszy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Palikot ma sluszność co do PZPN, 09.10.08, 01:18 jednak kłamliwie dezinformuje w sprawie Sytuacji. To go przekreśliło w moich oczach. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Czy świński łeb od Mafii dla mafii ? 09.10.08, 02:52 Tak właśnie rozmawiają mafiozo , czyli pseudoliberalna i leniwa Platforma z PZPN ? Nie było żadnego uzasadnienia na odgrzanie tej sprawy . Ale forsa decyduje o zamachu na PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Wreszczcie Palikot prawdę mówi : rząd PO to gang 09.10.08, 03:07 Paligłup indagowany dlaczego przyniósł ze sobą głowę świni powiedział: "To jest symbol mafijny, to się między gangami daruje sobie nawzajem i wysyłam to tej mafii PZPN-owskiej, tym facetom w tych spoconych kurtkach skórzanych, z łańcuchami na szyi." I to jest cytat dnia a nie tradycyjny Wybiórczy pasztet z prezydentem wybrany z bełkotu Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tego palniętego wysłać do Brukseli ! 09.10.08, 03:57 Jak on taki dobry to PO winien tam reprezentować (TYLKO NIE POLSKI i NAS!)swoją partię. Ku tasami świńskimi to oni tam już są,więc trafi na POdatny grunt ! No co wy przecież taki talent to się tylko w tej zacofanej Polsce marnuje ! Jemu i im POdobnym to trzeba już do wielkiego świata ! Aaaa! ta mafia to miała śnięte ryby ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 09.10.08, 04:36 nic nie rozumiem moi ludzie to podkładają koński łeb Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 09.10.08, 05:32 vomitorium1 napisał: > nic nie rozumiem > moi ludzie to podkładają > koński łeb ************************** jaka mafia - taki łeb ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 09.10.08, 05:26 o90 napisał: > i daruje się go między gangami. > > od gangu PO dla gangu PZPN > > gratuluje ! skok na kase szlag trafil ************************ kiedyś mafia podkładała koński łeb, jaka mafia - taki łeb ... Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac Ponad prawem! 09.10.08, 05:36 Jako niezrzeszony obywatel chcę wyrazić swój sprzeciw w związku z nagminnymi wypowiedziami adrenalinoposzukiwacza. Sadzę, że źródeł kontrowersji "odważnych" okrzyków posła (sterowanych też) należy szukać w jego poskręcanym życiorysie - widzimisię (podejrzewam, że jego mantrą jest chyba literalnie wzięta scena z Americam Beauty, w której główny bohater Lester Burnham - Spacey - pod prysznicem, ruchem posuwisto-zwrotnym codziennie rano "biernie" powiększa ludzkość o miliony nowych stworzeń i takie to stałości pewnie mają ci i owi). Jako niezrzeszony ubolewam nad poziomem komunikacji międzypartyjnej jakby z rynsztoka, z przewagą dla PO, i należy mi się za to Nobel (zwłasza że jego moralny aspekt upada, jak wiemy, choć nic tu amoralnego nie reprezentuję, to raczej ten taki astro...log). Są różne formy spełniania się we Wszechświecie, zastanawiające jest więc dlaczego 100%-owa miernota usiłuje ukształtować swój tak jakby ponadczasowy (i w zamiarze pozytywny) wizerunek w oczach Polaka. Anyway, czekam na podróż Woody Allena samolotem Palimosta, podczas której realny człowiek zdemaskuje totalną fikcję. Dżanus jak masz na imię?????????????? Niezrzeszony P_M Odpowiedz Link Zgłoś
star-uch Re: Ponad prawem! 09.10.08, 07:06 Podpisujesz się "power-" a bełkocesz jak rower Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Uuuuhh! Ale to bylo "wejscie smoka" 09.10.08, 06:31 =================== posla Palikota. Po prostu socjo-techniczny szok. Nic dziwnego, ze tak rozwscieczylo ciemne bydlatka z elyt partyjki pod dwoma szyldami, bo POPiS i jego poprzednicy sa "umoczeni" w ta faktyczna mafie od lat. A ze chodzi o kase rzedu miliardow zlotych, rodzinno-sypialniane uklady (np. powiazania kochanki Listka z UEFA) tudziez bardzo silne powiazania towarzyskie we wszystkich "wplywowych" sferach, to nic dziwnego, ze walka musi byc bezpardonowa. Kolejny punkt dla Palikota, chociaz teraz beda sie go bac gorzej, niz kiedys gaduly Leppera. Niewykluczone jest nawet wykluczenie Palikota z PO, a i kwaczysci temu z zapalem przyklasna. A wtedy Palikot utworzy nareszcie prawdziwe opozycyjne ugrupowanie, i POPiS moze spokojnie pakowac manatki. Czego WSZYSTKIM, zwlaszcza uczciwym ludziom, z calego serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
augusta13 Nowy gadżet posła Palikota - świński łeb 09.10.08, 06:32 I bardzo dobrze. Pan Palikot wie,że inaczej do zakołtunionych rodaków nie dotrze jak poprzez takie happeningi. Bo matołki ,zakompleksione buraki inaczej nie zwracają uwagi na problemy. Oni widzą czubek własnego nosa i ewentualnie słomkę pod okiem u nielubianego sąsiada. Poza panem Palikotem nie widzę nikogo innego na Wiejskiej, któremu rzeczywiście zależałoby na jakichś zmianach. Odpowiedz Link Zgłoś